الان فعلا برای من مهمترین مسأله بازی روز یکشنبه با منچستر سیتی هست
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk
واسم اون قسمت احتمال خوردن بارسا به چلسی و PSG و بشیکتاش جالبه!!! آخه چطوری درصد خوردن این 3تا به بارسا، با هم فرق داره؟؟ این درصدهارو از شکل حرکت دست کسی که گوی های قرعه کشی رو در میاره، بدست اوردن؟؟؟؟با توجه به شبیه سازی انجام شده احتمال برخورد ما به ریال یا سویا یا یووه کمی بیشتر از 3 تیم دیگه است. چون این شبیه سازی 50 میلیون بار انجام شده خطاش عملا صفره و احتمال هاش کاملا دقیق هست.
به صورت تجربی به دست اومده. تفاوت درصد ها هم به خاطر حالت های بسیار زیاد و پیچیده ی ممکن هست که آنالیزش خیلی سخته و به خاطر همین با آزمایش و به صورت تجربی به دست میارن. بحث یه مقدار ریاضی می شه ولی مثلا در مورد همین درصد برخورد چلسی با این سه تیم که مثال زدی، اگر چلسی به پی اس جی یا بشیکتاش برخورد کنه یک سری حالت ها که در اون ها ریال به بارسا برخورد می کنه حذف می شه ولی در صورتی که چلسی به بارسا برخورد کنه رئال با همه تیم های دیگه می تونه برخورد کنه و همین وضعیت هست برای تیم های دیگه. به خاطر همین حالت هایی که چلسی به بارسا برخورد می کنه تعدادش بیشتره و در نتیجه احتمالش بیشتر.واسم اون قسمت احتمال خوردن بارسا به چلسی و PSG و بشیکتاش جالبه!!! آخه چطوری درصد خوردن این 3تا به بارسا، با هم فرق داره؟؟ این درصدهارو از شکل حرکت دست کسی که گوی های قرعه کشی رو در میاره، بدست اوردن؟؟؟؟
والله اصلان، من اونقدری که نگران خرید وینگر و هافبک بازیساز بودم تو این چند فصل، نگران رفتن دخیا نبودم اصلا و بهش فکر نکردم، درسته که فوق العاده هستش، ولی رومرو میتونه جاش رو پر کنه و تیمی که اونقدر نیازمند دروازه بان باشه بازیش، ارزش فکر کردن نداره تیمش، ولی خوب میتونیم بگیم که کم بازی واسمون در نیاورده دخیا...یه خبر نسبتا خوب تو این روزا مصاحبه های کورتوا هست که مدام داره به رئال چراغ سبز نشون میده،
امیدوارم تابستون بره رئال دیگه هر سال نخوایم فکر این باشیم دخیا میمونه یا میره :|