• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید صبر کنیم ببینم نیم فصل اقدام به جذب چه بازیکن هایی میشه
دنی رز
مسوت اوزیل
یا هافبک سانتر کننده؟

روند جذب بازیکن در نیم فصل تا حدودی نشون میده که مدیریت و سرمربی تیم نگرش شون چیه

امیدوارم از ناراحتی هوادار ها مطلع باشند و یه فکری برای سبک بازی بکنند

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شما فرض کن مورینیو امشب با آخر فصل بره
الان آخه چه کسی می‌تونه منچستر رو مثل سابق ترسناک کنه؟

گزینه خاصی وجود نداره، یعنی هیچ گزینه ای وجود نداره، پس تنها راه، همونی که افشین و اصلان گفتن و من هم کاملا آرزومه، هستش... یعنی گیگز یا یک اسطوره دیگه باشگاه که با باشگاه و انتظارات طرفدارها کاملا آشنایی داره و حساسیت و تعصب رو روی باشگاه داره، بیاد مربی بشه، الان به شکلی شده که دیگه هیچ مربی پیدا نمیشه که بگی خیلی سر تر از بقیه مربی ها تو دنیای فوتبال هستش، همش الان به سبک بازی مربی و بازیکنهاش ربط داره، اگه مربی تعصب و احساسات طرفدارهارو بتونه بفهمه، مطمئن باش تو همچین بازی از دقیقه یک میرفت واسه حمله و فشار روی حریف، اگه من میفهمم که سیتی داره با پرس و پر کردن خط میانیش، منچستر رو از کار میندازه، یعنی یه مربی فوتبال نمیتونه این رو بفهمه و حداقل یا با اوردن هافبک دریبل زن و سرعتی، یا پاس بلند، این کار حریف رو کنسل کنه؟؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
موراتا که اونور افتضاح تر از لوکاکوی خودمونم هست، واقعا داغونه، @SPECIAL ONE هم تایید میکنه
لاکازت واقعا یه سر و گردن بهتره از جفتشون
یه نکته هم که حا موند پنالتی روی ئررا بود که واقعا میتونست بازی رو برگردونه، داوری واقعا خوب بود، ولی باید اون صحنرو پنالتی میگرفت

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
تازه دارم دلیل اخراج مورون رو از رئال و چلسی، متوجه میشم...
این تفکرات احمقانش بوده که باعث شده باهاش مشکل پیدا کنن، نمیدونم که چرا گیگز مربیگری رو شروع نمیکنه، اسکولز هم که اصلا تو فکر مربیگری نیست...
واقعا خیلی بد هستش که اسطوره های باشگاه قصد مربیگری تو باشگاه رو ندارن یا حداقل فرصتش رو پیدا نخواهند کرد...
قطعا یه ذره آروم شی متوجه می شی مشکل تیم مربی نیست و متوجه می شی در حال حاضر احتمالا هیچ مربی ای نمی تونه با این منچستر نتایجی بهتر از این بگیره. این حرفای احساسی که گیگز بیاد یا اسکولز بیاد یا ... رو هم باید گذاشت کنار. فعلا نه هیچ کدوم از این اسطوره ها تجربه کافی برای هدایت حتی یک تیم متوسط لیگ جزیره رو دارن و نه منچستر تو وضعیت خوبیه که تیمو بدن دست یه تازه کار.
مربی هم قطعا ممکنه اشتباه کنه! سر الکس که خدای مربیگری بود هم به هر حال اشتباهات خودشو داشت! ولی نکته این جاست که به این فکر کن آیا کس دیگه ای هست که تیمو بدی دستش و دلگرم باشی که احتمالا از مورینیو بهتر نتیجه می گیره؟!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
به نظر من حیاتی ترین گزینه برای زمستون اوزیل هست. دور از دسترس هم نیست. رفتنش به بارسا خیلی بعید به نظر می رسه و همین طور موندنش تو آرسنال.
بعد از اون هم یه وینگر چپ پای با کیفیت. من برعکس بقیه دوستان حتی از اومدن بیل هم استقبال می کنم. درسته نصف فصل مصدومه ولی حداقل نصف دیگه ی فصل که هست خیالمون تقریبا راحته!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم اتفاق های مثبتی در نیم فصل و پنجره انتقالات بیفته

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قطعا یه ذره آروم شی متوجه می شی مشکل تیم مربی نیست و متوجه می شی در حال حاضر احتمالا هیچ مربی ای نمی تونه با این منچستر نتایجی بهتر از این بگیره. این حرفای احساسی که گیگز بیاد یا اسکولز بیاد یا ... رو هم باید گذاشت کنار. فعلا نه هیچ کدوم از این اسطوره ها تجربه کافی برای هدایت حتی یک تیم متوسط لیگ جزیره رو دارن و نه منچستر تو وضعیت خوبیه که تیمو بدن دست یه تازه کار.
مربی هم قطعا ممکنه اشتباه کنه! سر الکس که خدای مربیگری بود هم به هر حال اشتباهات خودشو داشت! ولی نکته این جاست که به این فکر کن آیا کس دیگه ای هست که تیمو بدی دستش و دلگرم باشی که احتمالا از مورینیو بهتر نتیجه می گیره؟!
شرمنده محمد جان، حرفت رو قبول ندارم، من در نهایت آرامش به این نتیجه رسیدم، دیگه وقت اینجور تصمیمات گذشته و وقتی نگاه میکنیم که مربی اول، مویس بوده و مربی دوم بزخال و سومی این و همشون روی هم رفته، اصلا به هیچ عنوان نتونستن و نمیتونن تماشاچی های منچستر رو راضی کنن، پس اینجور انتخاب ها که تجربه نداره و فلان و بهمان دیگه جواب نمیده، من فقط از موو انتظار ساختن تیم رو داشتم و چند عنوان و برگردوندن تیم به جرگه تیمهای مدعی که مورون کارش رو تا الان تا حد خیلی زیادی انجام داده، فقط باید تیمش رو کامل کنه، ولی مشکل اصلی این هستش که تیمی که ساخته، بیش از 80-70 درصدش در انتهای فوتبالشون هستن...
من که نگفتم مورون رو الان اخراج کنیم، گفتم که تیم رو بسازه و بعد، یعنی حداقل تا فصل دیگه هم بمونه سر جاش و زمستون فصل دیگه اخراجش کنیم و تیم رو بدیم دست یه مربی جوون و با جرات...
در مورد اینکه هیچ مربی با این منچستر به نتیجه نمیرسه، هم شاید در مورد خریدهای احمقانه دو مربی قبلی درست بوده باشه، ولی مورون دو فصل فرصت داشته و تابستون امسال کاملا فرصت ساختن تیمش رو داشت، ولی با 3تا خرید، گفت که دیگه احتیاجی به خرید نداریم، خوب پس حماقت خودش بوده و به هیچ کسی ربط نداره...
مصاحبه هاش کاملا وجود داره...

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
فرگوسن از سیتی مانچینی که همین قدرت رو هم نداشت 6 تا خورد!!! همین سال های آخرش!!! 2011
مشکل جای دیگه س!

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
من که نگفتم مورون رو الان اخراج کنیم، گفتم که تیم رو بسازه و بعد، یعنی حداقل تا فصل دیگه هم بمونه سر جاش و زمستون فصل دیگه اخراجش کنیم و تیم رو بدیم دست یه مربی جوون و با جرات...
در مورد اینکه هیچ مربی با این منچستر به نتیجه نمیرسه، هم شاید در مورد خریدهای احمقانه دو مربی قبلی درست بوده باشه، ولی مورون دو فصل فرصت داشته و تابستون امسال کاملا فرصت ساختن تیمش رو داشت، ولی با 3تا خرید، گفت که دیگه احتیاجی به خرید نداریم، خوب پس حماقت خودش بوده و به هیچ کسی ربط نداره...
مصاحبه هاش کاملا وجود داره...
البته مورینیو نگفته ما دیگه به خرید نیاز نداریم بلکه بارها گفته منچستر هنوز اماده ی رقابت برای قهرمانی اروپا نیست. اون چیزی که مورینیو گفت این بود که من از باشگاه 4 خرید تابستونی خواستم اما تو این وضع بازار اگر همین 3 تا هم باشه من گلایه ای ندارم و راضی ام.
اما من هم با این که برای بعد از مورینیو از الان به فکر یه مربی جوون و ماجراجو باشن موافقم. چون مورینیو توانایی این که شخصیت رو به تیم برگردونه داره و الان هم تا حد زیادی این کار رو انجام داده. و وقتی تیمی شخصیت و ذهنیت داشته باشه یه مربی جوون و با انگیزه می تونه از پسش بر بیاد.

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خب قرعه کشی هم انجام شد و خوردیم به سویا. قرعه ی بدی نیست امیوارم بازی های خوبی رو از تیم ببینیم و با خیال راحت صعود کنیم.

حساس ترین بازی ها هم بین چلسی و بارسا، و پاریس و رئال هست. جوری در اومده که احتمال حذف هر دو غول اسپانیایی وجود داره. آخ که اگر بشه چه کیفی بکنیم قشنگ کل نوجوونای اعصاب خورد کنی که لالیگا می بینن و عکس مسی و رونالدو می ذارن پروفایلشون حالشون گرفته می شه :p

رم و شاختار هم خوردن به هم :general405:

سیتی و لیورپول هم کار سختی مقابل بازل و پورتو ندارن ولی تاتنهام باید با یوونتوس بازی کنه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
قرعه خوبی بود
به نظرم از پس سویا بر میان

بازی ها چه زمانی هستند؟

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
سلام به دوستان
سیتی قطعا تو بدترین وضعیف ممکنی که داشت به ما خورد
ولی به خاطر ترس ما رو شکست داد
اگر خوزه استرس تیم رو پایین می آورد با اختلاف میشد این بازی رو برد...
در هر حال خوزه باید امیدوار باشه تیمش بتونه حداقل در جمع 4 تیم لیگ قهرمانان قرار بگیره تا بتونه حرفی برای زدن داشته باشه

هم فصل پیش قبل از مصدومیت ایبرا چندین بار گفتم این سبک بازی گرفتن از یک مهاجم نوک نیست
خوزه مهاجمینش رو نابود میکنه
فصل قبل ایبرا از لحاظ بدنی تو بهترین شرایطش تو 10 سال اخیر بود ولی خوزه نابودش کرد تو همه جای زمین ازش بازی گرفت
هم تمرکز مهاجم رو ازش میگیره هم انگیزه
چون قطعا مهاجم نوک تمام تفکرش عبور از دفاع حریف و گل کردن توپ هست
ولی خوزه از مهاجم نوکش هم بازیسازی و هم کمک به خط هافبک و علاوه بر اون در بسیاری مواقع کمک به خط دفاع رو هم ازش میخواد!
فصل قبل ایبرا در 10 بازی اول فصل تا جایی که یادمه 10 گل زد و ستاره بی چون و چرای تیم بود
ولی محول کردن وظایف متعدد تمرکز گلزنی رو از ایبرایی که فصل قبل تو پاریس 50 گل زده بود گرفت
و در انتها ایبرا رو شش ماه از میادین دور کرد
درواقع خوزه از مهاجمینش استفاده نمیکنه بلکه سوء استفاده میکنه.
همین بلا رو این فصل خوزه سر لوکاکو آورده و کار رو به جایی رسوند که روی هر دو گل سیتی موثر بود و کاری هم برا تیم تو خط حمله نتونست بکنه.
خوزه میخواد مشکلاتش تو خطوط دیگه رو با مهاجم نوک حل کنه و این تیم رو در بدترین موقعیت قرار میده.
خب اگر میخواد از مهاجم تو سایر خطوط کمک بگیره مثل گواردیولا اصلا از مهاجم استفاده نکنه زمین رو بکنه پر از هافبک.
امیدوارم خوزه این اشتباهش رو تکرار نکنه

Otamendi-United-City-Premier-League.-theguardian-620x330.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
http://www.goal.com/en-gb/news/683/...n-utd-far-more-boring-under-mourinho-van-gaal
ایشون هم گفتن از آب گل آلود یه ماهی در بیارن دیگه:)))
با همه گله مندی هایی که هست و خواهد بود از مورینیو و ترسو بودنش و ... باز هم حتی یک درصد هم با اون تیم بی هدف خسته کننده این بشر قابل مقایسه نیست :))

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فرگوسن از سیتی مانچینی که همین قدرت رو هم نداشت 6 تا خورد!!! همین سال های آخرش!!! 2011
مشکل جای دیگه س!
نمیدونم که کی این مقایسه بی معنی رو شروع کرد، ولی تیمی که فرگوسن داشت و این تیم قابل مقایسه نیستن، و تیم دقیقه 6-5 بازی بخاطر اخراج اوانز، 10 نفره شد، ولی مهمترین نکتش اینجاست که در همون بازی، بحث مالکیت توپ نکنیم، تمام بازی دست منچستر بود و حمله میکرد تا دقیقه 96، ولی سیتی هی ضدحمله میزد و به گل میرسید...
مصاحبه بعداز بازی فرگوسن هم این بود که شاگرداش نمیخواستن باخت رو قبول کنن و تا دقیقه 96 حمله میکردن، چیزی که باید بعداز خوردن گل سوم، قبول میکردن...
در مورد این بازی، هیچ جای دفاعی وجود نداره...
درضمن اتفاق یک بار میوفته، نه اینکه در حدود 14-15 بازی پشت سر هم جلوی تمام تیمهای بزرگ انگلیس بهمین سبک بازی کنی و فقط 4 برد جلوی آرسنال و چلسی و تاتنهام و یک برد هم در لیگ کاپ جلوی سیتی داشته باشی... باید توجه کنی که در همین مدت، 2 مساوی جلوی آرسنال، 3 مساوی جلوی لیورپول، 2 باخت جلوی چلسی و 2 باخت جلوی سیتی و 1 باخت هم جلوی تاتنهام داشته باشی...
مقایسش با فرگوسن، توهین هستش، وقتی میبینی که فرگوسن بازی برگشت، و بازی کامیونیتی شیلد اول فصل و فکر میکنم یک بازی در FA Cup همون فصل بود رو از دربی منچستر، برنده بیرون میاد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان قرعه کشی که انجام شد، طرفدارهای چلسی و تاتنهام شروع کردن به غر زدن که برنامه بازی هامون سنگینه!!!! جالبیش این هستش که بازی چلسی با منچستر بعداز بازی برگشت با بارسا برای چلسی هستش، بماند که انگار منچستر استراحت داره در اون مدتی که اونها میخوان در UCL بازی کنند...
تازه میخوان فشار بازی هارو به چشم ببینن امسال، یکمی واسشون سخت شده...:D
درضمن از آمار قبلی یک باخت جلوی آرسنال هم جا موند که در FA Cup پارسال بود...
راستی یه سوال؟
پوچتینو، قرارداد جدیدی امضا کرده؟ مصاحبه کرد و گفته بود که اگه لوی بخواد یه قرارداد 15 ساله با تاتنهام خواهد بست، (چیزی که لوی ازش خواسته بود) ولی خبری پیدا نکردم دیگه در موردش...
با این حساب بعید میدونم که کسی بتونه پوچ رو از تاتنهام جدا کنه...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
راستی یه سوال؟
پوچتینو، قرارداد جدیدی امضا کرده؟ مصاحبه کرد و گفته بود که اگه لوی بخواد یه قرارداد 15 ساله با تاتنهام خواهد بست، (چیزی که لوی ازش خواسته بود) ولی خبری پیدا نکردم دیگه در موردش...
با این حساب بعید میدونم که کسی بتونه پوچ رو از تاتنهام جدا کنه...
اینا لاف زدن های چند وقت پیشه بذار دو فصل به چمپیونز نرسن و مدیرهای باشگاه هم خیلی دست به جیب نشن رابطه شون خراب می شه میاریمش منچستر ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینا لاف زدن های چند وقت پیشه بذار دو فصل به چمپیونز نرسن و مدیرهای باشگاه هم خیلی دست به جیب نشن رابطه شون خراب می شه میاریمش منچستر ;)
:D:D:D
این مال زمانی بود که رئال رو برده بودن...:general711:
ولی لوی خیلی با ما مشکل داره، انگار شده دشمن خونیمون...
طرفداری یه مطلب رو یکی از کاربرا زده بود که خیلی جالب بود، نظر رئیس رو در مورد بعضی چیزها پرسیده بودن که جوابهاش، حرف نداره!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:p:p:p:p:p
اینم لینکش:
https://www.tarafdari.com/کاربران/مطلب/863090/جملات-ماندگار-سرالکس-فرگوسن
یک چیزی رو یادمون رفت در موردش حرفی بزنیم، در هنگام بازی با الصیطی(به قول دوستان) تماشاچی ها در اولدترافورد اصلا کم نگذاشتن و تقربیا تمام 90 دقیقه، ورزشگاه رو روی سرشون گذاشته بودن، ولی چه فایده که تیم با این نتیجش و سبک بازیش، همه رو نا امید کرد...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خب ترکیب هم اومد و مک تامینی به جای هررا در ترکیب قرار گرفته!!!!!!!!!!
خبر خوب واسه اصلان، جونز به ترکیب برگشته، اسمال و شاو و والنسیا، بقیه دفاع ها هستن، لینگارد و ماتا و رشفورد و لوکاکو بهمراه ماتیچ هم بقیه بازیکنها...
درضمن آنخل گومز هم اولین قرارداد رسمی حرفه ایش رو با باشگاه امضا کرد...
چند روز پیش هم یه خبر از اینکه دنبال ندیم، هافبک تهاجمی 21 ساله آلمانی هستیم، بهمراه آرسنال و لیورپول...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بد شانس هم هستیم
یه توپ به اون شکل میخوره به تیر
دروازه خالی رو هم مارسیال گل نمیزنه

بالا