• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید حتماً در نیم فصل تیم تقویت بشه
بخصوص تو خط میانه

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب مثل اینکه این جریاناتی که چند روز اخیر شایعه شده بود در مورد گریزمن و علاقه بارسا، حقیقت داشته و اتلتیک بخاطر مذاکرات بدون اجازه بارسا با گریزمن، میخواد از بارسا شکایت کنه، کلا اتلتیک جریحی هستش از این قضیه سر محرومیتی که داشت، فکر نمیکنم که بهمین سادگی بگذره از این اتفاق...
یه خبر خوب هم این هستش که والنسیا یه پیغام داده بود که مشکلی نداره و حالش خوب هستش...(البته دقیق معلوم نیست منظورش از خوب بودن چیه؟ زندست یا مصدوم نشده!!!o_O)
موو تو مصاحبه قبل از بازی لیگ کاپ، گفته که میخواد به خیلی ها استراحت بده و امکان داره که مخیتاریان و خیلی های دیگه، بازی کنن، احتمالا فرصت آخری باشه واسشون، چون چند روز پیش اینتر پیشنهاد داده بوده ظاهرا واسه مخیتاریان و اون هم ابراز علاقه کرده بود که به اینتر بره...(آیا واقعا حاضر به فروشش هستیم با قیمتی کمتر از 50 میلیون؟ البته خودمون فکر میکنم که 40 میلیون خریدیم، ولی باید اینتر رو بدوونیم که اون کار رو کرد سر قضیه پرشیچ ;)) حالا واقعا سوال هستش واسه من که حاضر نشدیم بخاطر 5 میلیون بیشتر، پرشیچ رو بخریم؟؟؟:general208::general208:
کلا چند روز قبلش شایعه در مورد ماتا بوده و به مخیتاریان انجامید، فکر میکنم که امسال اگه نخوان بهتر بشن، هردوتارو باید رد کنیم برن، حالا من به شخصه که فکر میکنم که بخاطر سبک مسخره مورینیو که فقط یک هافبک بازیساز و شونصدتا هافبک و دفاع میخواد تو زمین، بازی به ماتا نمیرسه، ولی خوب باید گفت که ماتا 2 فصلی هستش که اصلا در حدی نیست و امسال دیگه به اوج فاجعه رسیده...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سیتی باز هم با خوش شانسی یه بازی دیگه رو هم برنده بیرون اومد، با این تفاوت که این دفعه در ضربات پنالتی این اتفاق افتاد و از این مرحله لیگ کاپ بالا رفتن...
اما یکی از این کانالها تو تلگرام، یه عکس از خرج های پپ تو دوران مربیگریش گذاشته بود که خیلی جالب بود که از مرز 1 میلیارد پوند گذشته بود:
photo_2017-12-20_00-47-55.jpg
خیلی جالبه که بدونید، گواردیولا از مربیگریش، حدودا 9 سال میگذره و تو این مدت اینقدر خرج داشته، رسما میزان موفقیتش به میزان خرجی که باشگاه واسش کرده، ربط داره!!!!(البته ترنسفر مارکت میزد که سیتی در دو سال اخیر، 462 میلیون یورو خرج کرده!!)
در مقابل، مورینیو در طول 17 سال مربیگریش، در همین حدود خرج کرده واسه تیمهاش که اگه دقت کنید هم باید بگیم که مورینیو در 9 تیم متفاوت بعنوان سرمربی حضور داشته و پپ فقط در 3 تیم اینجوری خرج داشته!!!!
واقعا فرق هایی که بین مربی ها وجود داره رو اینجوری میشه دید که رئیس در طول زمان مربیگریش که حدودا 30 سال بود(27 سال در منچستر)، در حدود 710 میلیون خرج داشته و اگه بخوایم موفقیتهارو بسنجیم، واقعا گریه آور هستش، وقتی میبینیم که میخوان این دوتارو با رئیس مقایسه کنن...:general208::general208::general208:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترکیب هم که اومده، با روخو و بلیند و لیندلوف و دارمین و شاو بازی میکنیم، یعنی 3 دفاعه، زلاتان و مک تامینی و پوگبا و رشفورد و مارسیال!!!!!!
جالبه که گفته بود میخواد استراحت بده به بازیکنها!!!!
فقط ماتیچ و لوکاکو تو ترکیب اصلی نیستن!!!!!
پوگبا هم که انگار محرومیتش تمام شده و تو ترکیبه...
امروز یه خبر زده بود دیلی میرور(زیاد جدی نگیرید) که مخیتاریان رو میخوایم با ساندرو!! یووه عوض کنیم!!!!! ساندرو بد نبود فصل پیش، ولی این فصل جالب نبوده...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی رو هم باختیم
جالبه نیمه اول ۲ تا زدیم به تیر

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
همون بهتر که باختیم.
پارسال بردیم اتحادیه رو برای اعتماد به نفس تیم خوب بود ولی تو این فشردگی بازی ها یه جام کم اهمیت کمتر، بهتر

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
البته فکر کنم اگر می بردیم می رفتیم نیمه نهایی و 2 بازی بیشتر نمونده بود ولی خوبیش اینه مصل پارسال از وسط فصل کسی پز نمی ده که دو تا جام تا همین الان بردم! تیم متمرکز می شه روی جام های درست و حسابی.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب تبریک بابت ر...دن تیم و حذف شدنش...واقعا فاجعه بودن خیلی از بازیکنهای تیم...
یه تبریک جانانه هم باید گفت به ر...دن موران...
در مورد بازی چیزی برای گفتن وجود نداره، جز اینکه دفاع ها بار دیگه ثابت کردن که تف نمیارزن و اصلان از لیندلوف و دفاع ها، طرفداری نکن...
دارمین رو باید همون اول فصل که یووه میخواستش مینداختیمش بیرون، من واقعا نمیدونم که چرا از میتشل و تانزبه استفاده نمیکنیم؟؟؟(البته مقایسه همین بازیکنها، با جانشینهای تیمهای بزرگ، واقعا گریه آور هستش)
اصلان جان، فشار بازی ها، مال زمانی بود که هنوز مدعی EPL میتونستیم باشیم و واسه دو بازی دیشب و بازی مرحله قبلی مقابل سوانسی بود که نباید بهشون میرسیدیم و تیم رو تحت فشار قرار میدادیم، الان حذف شدن واسه تحت فشار قرار نگرفتن، خنده دار هستش، چون دیگه هیچ بازی وجود نخواهد داشت برای تیمهایی که به این مرحله میرسن، نسبت به تیمهای دیگه که تو لیگ کاپ بازی ندارن، اگه دقت کنی متوجه میشی که تیمهایی که در روز بازی های لیگ کاپ، بازی لیگ کاپ ندارن، براشون بازی EPL میزارن یا FA Cup، بعنوان مثال اگه یادت باشه، لوزرها، فصل پیش در انتهای فصل حدود 4-3 بازی بیشتر از اکثر تیمها داشتن، چون در هیچ جامی حضور نداشتن و در روز بازی های لیگ کاپ و FA Cup واسشون بازی EPL میگذاشتن...
درضمن قضیه اینجاست که تیم کامل ر...د و حذف شد، نکتش همینجاست، تیم فقط ماتیچ و والنسیارو نداشت تو ترکیبش، البته باید بگیم که دارمین یک اتوبان 10 بانده درست کرده بود سمت راست زمین و روخو و لیندلوف هم دو فرط کامل رو دادن تا تیم حذف شد، وقتی یه تیم معلوم نیست دسته چند انگلیس اینجوری رسما یقه تیم موران رو گرفت و کوبیدش زمین، یعنی موران یا خودتو جمع میکنی تا آخر فصل، یا به فکر حقوق بازنشستگی باید باشی، چون خیلی راحت دیگه هیچ تیمی نمیاد سراغش...
من نگران این هستم که اگه موران رو هم رد کنیم، با این رویه احمقانه ای که داریم طی میکنیم در انتخاب مربی، نکنه که بریم سراغ آنچلوتی؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!! حتما نفر بعدی هم کاپلو هستش؟؟؟؟ و ... دیگه رفقای قدیمی از فرگوسن وجود نداره؟؟؟
خوب الان تنها جامهایی که توشون میتونیم مدعی باشیم، FA Cup هستش، امیدی به قهرمانی EPL نیست، ولی باید حداقل خودمون رو به یک چهارم نهایی UCL برسونیم، اگه نتونیم که باید منتظر فشار وحشتناک روی موران باشیم با این سبک بازیش و بی اعتنایی که به طرفدارها تو اولدترافورد کرده...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه چندتا خبر و شایعه بگیم اول:
سیتی که اصلا مشکلی انگار نداره از نظر بودجه و فرپلی هم جوک هستش واسش، هنوز به زمستون نرسیدیم و 2تا خرید داشته، البته خریدهای جوون...
اونوقت باشگاه ما تو خواب هستش، البته باز هم یه سری شایعه در مورد مالکوم برزیلی شده که رئیس باشگاه بوردو گفته که هیچ جا نمیره تو زمستون و پولیشیچ هم از دیگر شایعه ها هستش که من یکی با پولیشیچ خیلی حال میکنم و به نظرم فوق العاده هستش و راحت میتونه ضعف پشت مهاجم رو برطرف کنه، مالکوم هم به نظر میاد که گزینه وینگر سمت راستمون باشه...
باشگاه کلا خیلی سوت و کوره و هیچ خبر یا شایعه ای دور و برش نیست...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب باید پرسید که والنسیا چی میگفته که حالم خوبه؟؟؟ همون منظورش این بوده که زندست هنوز، لیندلوف دفاع راست داره بازی میکنه، بعداز فاجعه ای که دارمین انجام داد تو بازی با بریستول!!!!!!!
ماتا تو ترکیبه و رشفورد رفته رو نیمکت!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلانo_Oo_Oo_O جونز کجا بود؟؟؟
مهم نیست، ولی تیم موران از همون سبکی که همیشه به گل میرسه، گل رو خورد، بد بازی نمیکردیم، فکر نمیکنم که بعداز اون حذف جلوی بریستول، موران جرات اتوبوس چیدن رو داشته باشه...
ولی اگه باز هم ببازه، فشار روش چندین برابر میشه، اونوقت باید ببینیم که آیا دست از این سبک فوتبال مسخرش و لجاجتش برمیداره و یه چندتا خرید میکنه یا نه؟؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با اینکه بعداز خوردن گل اصلا جالب بازی نمیکردیم، یه جوری به گل رسیدیم که اصلا خوشحالم نکرد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304::general304:
جاودانی چه فشاری بهش اومد از انتخابهای اینس!!!!!!!:general304::general304::general304::general304:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
یعنی تو این لحظات یه گل بخورن خودم می رم منچستر مارسیال رشفورد لینگاردو زخمی می کنم :mad:

عین این عقده ای ها بازی می کنن مثلا تیم 8 تا جلوعه. اصن دروازه بانو دریبل نزنن گل کنن کسر لاتیه.

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
تف تو این بازی
تر زد تو اعصابمون نصفه شبی
اه اه اه
مورینیو حسابی باید از خجالت این بچه سوسولا در بیاد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی تو این لحظات یه گل بخورن خودم می رم منچستر مارسیال رشفورد لینگاردو زخمی می کنم :mad:

عین این عقده ای ها بازی می کنن مثلا تیم 8 تا جلوعه. اصن دروازه بانو دریبل نزنن گل کنن کسر لاتیه.
اومدم همین رو بگم که گل رو خوردیم!!!!!
یعنی لینگارد و رشفورد و لوکاکو و مخیتاریان فقط رو اعصاب راه رفتن تو این 20 دقیقه آخر رسما شا...یدن تو تیم با این ضدحمله های مسخرشون تا بالاخره فرط بعدی رو تو دفاع دادن و ...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هرچقد لوکاکو عالی بازی کرد امروز و پاس گل داد نزدن، از اونور یه توپ درستم بهش ندادن
رشفورد شل مغزم که کلا گند زد!
تف تو این قدرنشناسی واقعا

بالا