خوب مثل اینکه این جریاناتی که چند روز اخیر شایعه شده بود در مورد گریزمن و علاقه بارسا، حقیقت داشته و اتلتیک بخاطر مذاکرات بدون اجازه بارسا با گریزمن، میخواد از بارسا شکایت کنه، کلا اتلتیک جریحی هستش از این قضیه سر محرومیتی که داشت، فکر نمیکنم که بهمین سادگی بگذره از این اتفاق...
یه خبر خوب هم این هستش که والنسیا یه پیغام داده بود که مشکلی نداره و حالش خوب هستش...(البته دقیق معلوم نیست منظورش از خوب بودن چیه؟ زندست یا مصدوم نشده!!!
)
موو تو مصاحبه قبل از بازی لیگ کاپ، گفته که میخواد به خیلی ها استراحت بده و امکان داره که مخیتاریان و خیلی های دیگه، بازی کنن، احتمالا فرصت آخری باشه واسشون، چون چند روز پیش اینتر پیشنهاد داده بوده ظاهرا واسه مخیتاریان و اون هم ابراز علاقه کرده بود که به اینتر بره...(آیا واقعا حاضر به فروشش هستیم با قیمتی کمتر از 50 میلیون؟ البته خودمون فکر میکنم که 40 میلیون خریدیم، ولی باید اینتر رو بدوونیم که اون کار رو کرد سر قضیه پرشیچ
) حالا واقعا سوال هستش واسه من که حاضر نشدیم بخاطر 5 میلیون بیشتر، پرشیچ رو بخریم؟؟؟:general208::general208:
کلا چند روز قبلش شایعه در مورد ماتا بوده و به مخیتاریان انجامید، فکر میکنم که امسال اگه نخوان بهتر بشن، هردوتارو باید رد کنیم برن، حالا من به شخصه که فکر میکنم که بخاطر سبک مسخره مورینیو که فقط یک هافبک بازیساز و شونصدتا هافبک و دفاع میخواد تو زمین، بازی به ماتا نمیرسه، ولی خوب باید گفت که ماتا 2 فصلی هستش که اصلا در حدی نیست و امسال دیگه به اوج فاجعه رسیده...