• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
چقدر بد بودیم و جدا چرا مورینیو نمیکشه از این سیستم 4231:general112: خب میبینی چنتا بازی نمی تونی نتیجه بگیری برو یه سیستم جدید پیدا کنه!
اصلا تو تیم چیزی به اسم پرس نیست یا وجود نداره!!سیتی ارسنال لیورپول تاتنهام یه پرسی می کنند ادم کیف می کنه اونم 90 دقیقه بعد تیم ما نه تنها پرس نمی کنیم هیچ قشنگ چند حط میایم عقب مالکیت بی خود می دیم دستشون روحیه می گیرن هی موقعیت خطرناکه که رو دروازه میاد! از اون بدتر با این که پرس نمی کنند زودتر هم خسته میشن:D
من که دیگه حالم بهم می خوره از دیدن بازی از این به بعد نتایج دنبال می کنم تا حرص نخورم!راستی مربی خوب الا چی تو بازار هست؟:D

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
نیمه دوم رو دیدم. تیم خیلی خسته و بی روحیه بود. انگار اصلا حالشو نداشتن حمله کنن. به نظر من شاید بشه این بازی رو در کنار بازی با لیورپول بدترین بازی این فصلمون دونست.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حوصله هیچ چیزی رو ندارم، هی میگیم مورینیو، تیم رو دوباره میسازه و تحویل یکی میده، ولی آخه با این آت آشغال های سالمندی که جمع کرده، به چی تیم امیدوار باشم؟؟
باز خدارو شکر یه کسایی مثل رشفورد و لینگارد و مارسیال وجود دارن...
من که هر چیزی بگم به همه برمیخوره، ولی اگه این زمستون حداقل دوتا وینگر و وینگ بک نخریدیم، واقعا دیگه بازی های تیم رو دنبال نمیکنم تا اخراج این مورینیو...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خدایی بازی لیورپول و تاتنهام ۵۰ درصد کیفیت بالاتری داره

واقعا جسورانه بازی می‌کنند

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هم آخر بازی دیگه شاکی شدم تلویزیون رو خاموش کردم

انگار این تیم طلسم شده

دیدن بازیهاش اعصاب آدم رو خورد می‌کنه

desperanish

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
97
یه سکانس آخرای بازی لیندلوف کودن توپ زیر پاشه هیچکسی هم نزدیکش نیست معلوم نیست دقیقا داره چه غلطی میکنه.
قبلا دفاعا روشون نمیشد به دروازه بان پاس بدن حالا این خاک بر سر داره منت دخیا رو میکشه که بیا جون مادرت توپ رو جم کن :general208:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
زلاتان 1 ماه خونه نشین شده!!! لوکاکو هم معلوم نیست که کی برگرده...(درحقیقت اصلا خبری ازش نیست که بدونیم زندست یا مرده)
کلا نمیدونم چقدراز فصل مونده و چقدر این بشر بازی خواهد کرد، ولی واقعا موندم که چرا قراردادش رو تمدید کردیم...
تیم هر سال داره با این وضعیت مصدومیتها، درجا میزنه، بازیکن میخریم، یا مصدومن یا محروم، بازیکنهای قبلیمون رو هم همیشه مصدوم داریم، واقعا نمیدونم این چه وضعیتی هستش که گرفتارش شدیم، ولی همه اینها یه مقصر بیشتر نداره، اون مورینیو هستش...
اگه به جای اینکه فقط یک بازیکن میخرید 90 میلیون، میرفت دوتا بازیکن میخرید و فکر اینجارو میکرد، الان همچین وضعیتی نداشتیم، البته لوکاکو یه مثال هستش، ما الان 2 ماهه حدودا بایی رو نداریم، تا 3-2 ماه دیگه هم نیستش، جونز و روخو و زلاتان رو هم بزاریم کنار مصدومها، شاو هم همه فصل مصدوم بوده، الان هم که بازی داره میکنه، تف نمیارزه، رسما تف نمیارزه...
والنسیارو داریم یه جایگزینم واسش نداریم، یانگ رو گذاشته بودیم مثلا سمت چپ بازی میکرد، ولی خداییش کجارو دیدید که دفاع چپ فیکسشون، راست پا هستش؟؟
وینگر که نداریم، رشفورد و مارسیال و لینگارد رو میزاریم، اصلا مثل یه وینگر نمیتونن بازی کنن، اصلا بلد نیستن از بازیکن مستقیمشون رد بشن و یا هافبکهامون اصلا بهشون کمک نمیکنن که دفاع هارو دور بزنن...
مخیتاریان هم هر روز گوه تر از دیروز، این چه بازی این مخیتاریان میکنه، پوگبارو چرا اینقدر دور کرده از محوطه حریف؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا نمیدونم چی تو مغز این بشر میگذره
تیم هر روز داره وضعیتش حاد تر میشه
رتبه دوم رو که از دست دادیم
با این وضعیت رتبه های سوم و چهارم رو هم ممکنه از دست بدیم

حتی بردن سویا هم به این آسانی ها نیست

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تیم کلا مهاجم نداره الان اگر به دوستان برنمیخوره که بگیم مورون حالا باید دید این مورون برنامه اش برای برون رفت از این اوضاع چیه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم کلا مهاجم نداره الان اگر به دوستان برنمیخوره که بگیم مورون حالا باید دید این مورون برنامه اش برای برون رفت از این اوضاع چیه...
هیچی، میاد 5تا دفاع میزاره و رشفورد و مارسیال رو میزاره واسه ضدحمله...

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
دیگه باید بکشیم بیرون از این ترکیب 4231 رسما پوگبا اون عقب به درد نمی خوره کلا الا هر بازی جلوی هر تیم ما قشنگ وسط از دست میدیم چون فاصله زیاده بین هافبک و وینگر!!سال پیش قشنگ یادمه وقتی ترکیب کردیم 433 رسما چند بازی هی می بردیم یا کلی موقعیت رو دروازه تیم حریف ایجاد می کردیم که گل نمی شدن بخاطر روز خوب گلر هاشون:Dولی الا نه پرسی هست نه مالکیت توپی هست رسما توپ هم که به دست ما میرسه انگار جلومون سیتی هست و تحت فشار قرار می گیریم!!به نظرم پوگبا باید یه خط بره جلو و ماتیچ هرار با هم بازی کنند و بریم واسه 343 کلا از این میخی و ماتا اینا وینگر در نمیاد واسمون همون بهتر جلو مارسیال لینگارد و پوگبا رو بازی بدیم بهتره تا هی وسط از دست بدیم یا توپ بدیم به وینگر که فقط می خواد استارت بزنه!!
الا که دقت می کنم به بازی دیشب جدا از نبود وینگر داریم ضربه می خوریم فرض کنید اون همه توپی که واسه میختاریان اومد بجاش الا اوزیلی کسی بو کم کم تا الا یه 2تا پاس گل میداد ولی میخی چی؟از عمد هرچی توپ بود زد به هوا یا لینگارد با این که دونده است و تلاش زیاد میکنه ولی باز بی مغزه 5 متر اونطرفتر رو نمی توه ببین و میره تو شکم بازیکن های حریف و توپ از دست میده کلا استیل بازیش به اونجا نمی خوره که داریم استفاده می کنیم!
کم کم یه 2-3تا وینگر می خوایم..........

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
واقعا عجیب هست سیستم بازی تیم . یک سری کم توان مغزی تو ترکیب داریم . مورینیو هم ندیده بودم اینقدر عاجز مونده باشه و انگار خودش هم داره نا امید میشه از موفقیت و امیدوارم اون فوت کوزه گریش رو بالاخره رو کنه و تیم رو سر و سامان بده . خوشحال ترین خبری فوتبالی که دو سال گذشته داشتم همین سرمربی شدن مورینیو در یونایتد بود که الان داره خراب میشه و حیف و حیف .هنوز بهش ایمان دارم اما خیلی اوضاع وخیم است

مشکل مصدومیت ها یک طرف . کیفیت پایین بازیکنان یک طرف و گیج بودنشون همین پوگبا باعث شد گل سالم افساید بشه . سردرگمی تاکتیکی مربی هم یک طرف .
اگر این روال ادامه پیدا کنه بهتر است فصل بعد هم با مو بگذرونیم و کم کم تیم به دست یک مربی جوان تر بیفتد یکی مثل پوچتینو یا انریکه و .. یا گیگز خودمون .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امروز تولد بزرگترین، بهترین و پرافتخارترین مربی فوتبال تاریخ هستش که به قولی بهش پدر فوتبال میگن، تولدت مبارک مرد افسانه ای:
BKEwzeoCMAEQGsm_jpg-large.jpg Sir-Alex-Ferguson-Manchester-United-Success-Complacency-716866.jpg 2222222.jpg
کجایی که ببینی تیمت و باشگاهت رو به چه روزی انداختن...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
طبق آمار سایت گل، امسال قرارداد 9 بازیکن منچستر به پایان میرسه که ماتا، هررا، بلیند، کریک، فلینی، زلاتان، جانستون، یانگ و شاو هستن که البته از این بین 6 نفرشون هستن که در قراردادشون گزینه تمدید 1 ساله از طرف باشگاه وجود داره و 3 نفر دیگه بازیکن آزاد هستن(کریک، زلاتان و فلینی)، ولی خبر خوب این هستش که فلینی و کریک و زلاتان در پایان فصل بازیکن آزاد خواهند بود و فلینی ظاهرا همین الان در حال مذاکره با تیمهای دیگه، برای خروج از منچستر هستش...
در مورد بقیه 6 بازیکنی که قراردادشون رو باشگاه میتونه تمدید کنه، ظاهرا همه از باشگاه با خبر شدن که قراردادشون تمدید میشه(حداقل اگه بخوان از باشگاه جدا بشن، باشگاه یه سودی میکنه)
نکته جالب در مورد فلینی هستش که تمام مذاکرات برای تمدید قراردادش رو رد کرده!!! و میخواد از تیم جدا بشه...
بلاخره سیتی هم نوار بردش قطع شد...
جالبه که باز هم خوش شانس بود که دقیقه 92 پالاس پنالتی رو از دست داد و گر نه که بازنده از زمین بیرون میومدن، ولی چه فایده...
یه اتفاق نادری که در این بازی افتاد، مصدومیتهای بازیکنهای سیتی بود که بعداز مندی فکر میکنم، اولین مصدومهای این فصل سیتی رقم خوردن...
درضمن هیچ کدوم از دوستان اعلام نکردن یا توجه نکردن که واسه بازی دیشب، در انتهای نیمه اول و انتهای بازی، تیم به شدت هووو شد...Boooo
اتحادیه هم سر اون ضربه آرنجی که یانگ به بازیکن سوتون زده، انگار میخواد که محرومش کنه...!!!!!
چه شود!!!!! شاو هم مصدومیتش بگیره، دیگه فلینی رو میزاریم وینگ بک راست و احتمالا بلیند دوباره برمیگرده وینگ بک چپ...

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این پوگبا هم گاو 9 من شیرده است ها! حرکت دیروزش واقعا احمقانه بود. اون صحنه ی بامزه ی هند پنالتی فصل قبلشم هیچ وقت یادم نمی ره :D

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
تولد سر الکس مبارک باد .
اشلی یانگ هم 3 جلسه محروم شد رسما
کوین دی بروئن و ژسوس هم بنی 1 الی 2 ماه دور از میادین خواهند بود !!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تولد سر الکس افسانه ای رو من هم تبریک میگم.
پ.ن: اون توپ میخورد به تیر تو بهترین حالت گل نمیشد، هی گیر ندید به پوگبا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پ.ن: اون توپ میخورد به تیر تو بهترین حالت گل نمیشد، هی گیر ندید به پوگبا
دقیقا، طرف داره بخاطر سبک بازی منچستر، این همه بهش توهین میشه، در صورتیکه از نظر من هیچ وقت کم نگذاشته واسه تیم...
محمد جان، طرف یه اشتباه کرد و پنالتی داد، چقدر تیم رو نجات داده؟؟؟ چقدر بازی تیم رو مدیونش هستیم؟؟ مورینیو که باعث کار تیمیمون نشده، همش رو مدیون پوگبا هستیم، این لوزرها و یووه ای هارو هم ولشون کن از روی فشار هر چی دلشون بخواد بگن، پوگبا بهترین هافبک حال و حاضر جهان هستش، فقط احتیاج به یک سبک بازی درست داره، تا هنرش رو بیشتر نشون بده...

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دقیقا، طرف داره بخاطر سبک بازی منچستر، این همه بهش توهین میشه، در صورتیکه از نظر من هیچ وقت کم نگذاشته واسه تیم...
محمد جان، طرف یه اشتباه کرد و پنالتی داد، چقدر تیم رو نجات داده؟؟؟ چقدر بازی تیم رو مدیونش هستیم؟؟ مورینیو که باعث کار تیمیمون نشده، همش رو مدیون پوگبا هستیم، این لوزرها و یووه ای هارو هم ولشون کن از روی فشار هر چی دلشون بخواد بگن، پوگبا بهترین هافبک حال و حاضر جهان هستش، فقط احتیاج به یک سبک بازی درست داره، تا هنرش رو بیشتر نشون بده...
البته من که بارها حمایت همه جانبه مو از پوگبا ابراز کردم :D همه می دونیم پوگبا نباشه تیم چه قدر فلج تره. حتی با همین سیستم هافبک دفاعی بودنش هم بیشترین تاثیر رو تو پایه گذاری و سازماندهی حملات داره بیشتر از وینگ هامون یا بازیکن پشت مهاجممون.
ولی خب یه جاهایی کم تجربگی و احساسی بودنشو نشون می ده.

بالا