sms.moosavi
Registered User
یه چیزی به خورد این لینگارد دادن :{
این این طوری نبود
این این طوری نبود
یعنی قشنگ متوجه شدم که یک نفوذی از لیورپول-چلسی-سیتی در لباس یونایتد اکانت میلاد رو هک کرده و از غیبت میلاد استفاده کرده و در یکی دو ماهء اخیر از صبح تا شب تیم رو سکه یک پول کرده و فرمان بازنشستگی مورینیو رو صادر کرده و خلاصه تیم دوم (فعلا سوم) جدول رو همتراز لوله مالی ورامین معرفی کرده.به نظر من، مورینیو بهترین گزینه و کاری که انجام داده تا به اینجا، فوق العاده بوده و نتایجش خیلی خوب هم بوده(تا همین 4-3 بازی قبلی که کمبود بازیکنش، خودش رو شروع کرد به نشون دادن، با مصدومیتها و محرومیتهای بایی، جونز، پوگبا، والنسیا و ...) و تیم فلاکت بار و نابود شده ای رو تحویل گرفته و به اینجا رسونده، من شک ندارم که اگه کمی فشار بهش وارد بشه(از طرف طرفدارها و رسانه ها)، اون هم مجبور به خرج بیشتر و در نتیجه سبک بازی بهتری میشه، هیچ مربی پیدا نمیشه که بازیکنهای تهاجمی دلخواهش رو داشته باشه و بازی قشنگی نکنه تیمش، کما اینکه اول فصل و فصل پیش، منچستر خیلی بهتر بازی میکرد و مصدومیتها و محرومیتها و عملکرد سینوسی بعضی بازیکنها، امانش رو برید...البته واسه آخری بنده خود مورینیو رو مقصر میدونم...
حسین جان به ما دو نفر میگن عتیقه. یعنی میگن شما هنوز با قلم خودنویس مینویسین و به عشق در یک نگاه معتقدید و خلاصه میتونید برید کنار توت انخ آمون دراز بکشید و به عنوان نمونهء جدید مومیایی، مورد استفاده قرار بگیرید.اگر قرار باشه که ۸۰۰ میلیون یورو هزینه بشه تا تیم قهرمان بشه من این قهرمانی رو نمیخوام چون این شکل قهرمانی در زمین مسابقه رقم نمیخوره و هیچ ایده فوتبالی پشتش نیست من دوست دارم فوتبال ببینم و از قهرمانی تیمی که هوادارشم لذت ببرم نه اینکه یک سرمایه دار یکسری بازیکن رو با میلیونها یورو جمع کنه و یک مربی کاسب کار مورون هم بشینه اونجا و قهرمان شدن تیم رو به لطف پولها همراه با ما تماشا کنه....این دورترین تصویریه که من از فوتبال دارم...انتظار ندارم بدون هزینه قهرمان بشیم ولی هوادار یونایتد بودن تفاوتی با پاریس سنت ژرمن یا تیم سیتی زن ها داره......منچستری که نود دقیقه بی ادعا فوتبال بازی میکرد خاطره شده و من این تیم رو با ستاره های میلیونیش دوست ندارم و هر چی هم این ستاره های گرون قیمت زیادتر میشن علاقه من کمرنگ تر میشه....کاش مورون و دار و دسته ی دلالش زودتر از یونایتد گم بشن برن اگر میخوان تیم میلیاردرها رو تشکیل بدت واقعا من یکی این جور نتیجه گرفتن رو نمیخوام....تازه حالا که نتیجه نگرفتیم ۵۰۰ تا دیگه هم خرج بشه معلوم نیست چی بشه..شاید بگید تو مگه این پول رو میدی نه من نمیدم ولی منچستر من یا خیلی از ما این نبود که بشه بنگاه ستاره های میلیاردی پرادعا و بدردنخور.....
اگر به وضعیت پی اس جی یا سیتی علاقه مندید به نظرم خودتون رو اذیت نکنید و هواداری از یکی از این دو تیم رو شروع کنید چون منچستر اگر بخواد هم انقدر منابع مالی نداره که پی اس جی بسازه با اینکه بد خرج نمیکنیم ولی واقعا شما دوست داشتین نیمار که شبیه طوطی فروش های میدون مولوی خودمونه پاشه با ۲۰۰ میلیون و هزار ادا بیاد توی تیم؟ توهین به طوطی فروش های مولوی نشه منظور اینکه ایشون رو اگر رسانه ها آنقدر پر و بال نمیدادن و و بزرگش نمیکردن نهایت کاری که ازش برمیومد این بود که از برزیل طوطی وارد کنه میدون مولوی بفروشه.... تازه تهش همین نیمار دو روز دیگه میزاره میره ....اگر جواب مثبت هستش و دوست دارید تیم مثل پی اس جی بشه رنگ پیرهن یا اسم تیم چه اهمیتی داره طرفدار سیتی یا پی اس جی بشید...چرا همش پی اس جی رو مثال میزنید یا سیتی توی لیگهای دیگه و حتی همین جزیره تیم های بودن و هستن که بدون ریخت و پاش در حد سیتی و پی اس جی نتیجه گرفتن و لذتش رو هم بردن...فوتبال با امثال پی اس جی شروع نشده با اینها هم تموم نمیشه یعنی امیدواریم که نشه....
مورون هم اگر دوست داره تیم میلیاردی آماده تحویل بگیره بهتره بره پی اس جی یا هر جای دیگه که میخوان قهرمان رو قبل از شروع مسابقه و فقط با پول تعیین کنند....اون تیمها مترسک دوست دارن که براشون شو اجرا کنه چون فروش رو میبره بالا ....نیمکت یونایتد رییسی میخواد که تیم رو بسازه نه اینکه چک بکشه بخره و رو نیمکت شل کنه لذت ببره...
طبق شواهد رسیده، میلاد موفق شده که اکانت خودش رو حفظ کنه و اون نابکاری که هکش کرده بود رو شکست بده. هورا! :general601::general601::general601::general601:البته مورینیو امسال با عملکردش و اوردن تیم به اینجای UCL تا حدودی تونسته اعتبار از دست رفته منچستر رو برگردونه... فقط کافیه که به 8 تیم برسه، اونوقت هستش که با خیال راحت میتونیم به فکر خرید کردن باشیم، اگه به 4 تیم برسه که واقعا غوغا کرده...
درضمن سیتی یه برد ناپلئونی دیگه بدست اورد...
هنو مياد ميگه من منچستري هستم !!
تو رو جون هر كي دوست دارين به اين آي دي پيام بدين و بگين اين مردك رو نزارن واسه گزارشگري منچستر
@ADGv3
حالم بهم خورد ! آخر ميگه اميدوارم لذت برده باشين..
وای دوباره هک شدواقعا دیگه بازی های تیم رو دنبال نمیکنم تا اخراج این مورینیو...
آخه به این گیگز خودمون، یک تیم دسته دوم پیشنهاد میشه؟ و اگر بله، چرا قبول نمیکنه؟کم کم تیم به دست یک مربی جوان تر بیفتد یکی مثل پوچتینو یا انریکه و .. یا گیگز خودمون .