• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این مکارتی و هولگیت بی شرف چندین بار به قصد جون بازیکنای منچستر رفتن، هم ماتا و هم مارسیال و هم پوگبارو زدن، الان هم لینگارد رو، داور هم بیخیاله!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
بازی رو ندیدم چطوریه من امید داشتم با نبود لوکاکو که با کل کل مورون از چلسی خریدیمش شاید تیم بهتر عمل کنه...البته لوکاکو بازیکن درخشانیه ولی شاید بهترین برای ما نبود.....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب تبریک بابت بازی خوب و نتیجه خوب...
کاشکی که مورینیو دست از اون ترکیب و سبک بازی آشغالش برداره، دقیقا همون وضعیت سال پیش رو داشتیم که تیم در 7-6 بازی 3-3-4 بازی کرد و علاوه بر بازی عالی، نتیجه خوب هم میگرفت، خدا کنه که دست از اون 1-3-2-4 برداره...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
امروز ترکیب خط میانی خوبی داشتیم. امیدوارم بازی های بعدی هم پوگبا جلو بازی کنه و فلینی رو هم بعد از برگشتش فیکس نذاره تا به هررا فرصت بیشتری برسه.
فقط دقت کنید قطع توپ های هررا واقعا عجیبه! من تو چند بازی اخیر توجهم جلب شده که هررا چه قدر توپ قطع یا بلوکه می کنه. اگر از نظر فیزیکی قوی تر بود یه هافبک دفاعی خیلی خوب می شد.

لینگارد نمونه ی یه بازیکن منچستریه که از تیم های پایه اومد بهش فرصت کافی داده شد (البته به ناچار و به خاطر کمبود بازیکن) و رشد کرد. البته خیلی فحش خورد و هر چی خورد هم حقش بود ولی به هر حال رشد کرد :D
تیم اگر به ثبات برسه می تونیم بازیکن های بیشتری از این دست رو پیدا کنیم. اونم نه به خاطر کمبود بازیکن خوب بلکه به خاطر مطمئن بودن و شکل یافته بودن بقیه ی تیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امیدوارم که خرید داشته باشیم، مخصوصا تو قسمت وینگر و وینگ بک، مهاجم که نمیشه الان خرید، گریزمن هم مهاجم نیست در اصل، اگه به دنبال مهاجم به سبک گریزمن هستیم، مگه مارسیال کم بازیکنی هستش؟؟ به نظرم خیلی بهتر هم هستش...
اما جالبه که لینگارد داره تو این پست جواب میده، خدا کنه که دوباره بازی بعدی برنگردیم رو همون ترکیب مسخره مورینیو...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم تبریک میگم برد رو.
بازی سختی بود اورتون تو گودیسون پارک و شکر اودین با ۳ امتیاز برگشتیم.
لینگارد هم که کلا تو فرم زندگیشه امیدوارم حفظ شه :)
مخصوصا الان که مهاجمامون مصدومن

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
به نظر من، مورینیو بهترین گزینه و کاری که انجام داده تا به اینجا، فوق العاده بوده و نتایجش خیلی خوب هم بوده(تا همین 4-3 بازی قبلی که کمبود بازیکنش، خودش رو شروع کرد به نشون دادن، با مصدومیتها و محرومیتهای بایی، جونز، پوگبا، والنسیا و ...) و تیم فلاکت بار و نابود شده ای رو تحویل گرفته و به اینجا رسونده، من شک ندارم که اگه کمی فشار بهش وارد بشه(از طرف طرفدارها و رسانه ها)، اون هم مجبور به خرج بیشتر و در نتیجه سبک بازی بهتری میشه، هیچ مربی پیدا نمیشه که بازیکنهای تهاجمی دلخواهش رو داشته باشه و بازی قشنگی نکنه تیمش، کما اینکه اول فصل و فصل پیش، منچستر خیلی بهتر بازی میکرد و مصدومیتها و محرومیتها و عملکرد سینوسی بعضی بازیکنها، امانش رو برید...البته واسه آخری بنده خود مورینیو رو مقصر میدونم...
یعنی قشنگ متوجه شدم که یک نفوذی از لیورپول-چلسی-سیتی در لباس یونایتد اکانت میلاد رو هک کرده و از غیبت میلاد استفاده کرده و در یکی دو ماهء اخیر از صبح تا شب تیم رو سکه یک پول کرده و فرمان بازنشستگی مورینیو رو صادر کرده و خلاصه تیم دوم (فعلا سوم) جدول رو همتراز لوله مالی ورامین معرفی کرده.

خوشبختانه میلاد دوباره برگشت. سلام رفیق! :)

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
اگر قرار باشه که ۸۰۰ میلیون یورو هزینه بشه تا تیم قهرمان بشه من این قهرمانی رو نمیخوام چون این شکل قهرمانی در زمین مسابقه رقم نمیخوره و هیچ ایده فوتبالی پشتش نیست من دوست دارم فوتبال ببینم و از قهرمانی تیمی که هوادارشم لذت ببرم نه اینکه یک سرمایه دار یکسری بازیکن رو با میلیونها یورو جمع کنه و یک مربی کاسب کار مورون هم بشینه اونجا و قهرمان شدن تیم رو به لطف پولها همراه با ما تماشا کنه....این دورترین تصویریه که من از فوتبال دارم...انتظار ندارم بدون هزینه قهرمان بشیم ولی هوادار یونایتد بودن تفاوتی با پاریس سنت ژرمن یا تیم سیتی زن ها داره......منچستری که نود دقیقه بی ادعا فوتبال بازی میکرد خاطره شده و من این تیم رو با ستاره های میلیونیش دوست ندارم و هر چی هم این ستاره های گرون قیمت زیادتر میشن علاقه من کمرنگ تر میشه....کاش مورون و دار و دسته ی دلالش زودتر از یونایتد گم بشن برن اگر میخوان تیم میلیاردرها رو تشکیل بدت واقعا من یکی این جور نتیجه گرفتن رو نمیخوام....تازه حالا که نتیجه نگرفتیم ۵۰۰ تا دیگه هم خرج بشه معلوم نیست چی بشه..شاید بگید تو مگه این پول رو میدی نه من نمیدم ولی منچستر من یا خیلی از ما این نبود که بشه بنگاه ستاره های میلیاردی پرادعا و بدردنخور.....
اگر به وضعیت پی اس جی یا سیتی علاقه مندید به نظرم خودتون رو اذیت نکنید و هواداری از یکی از این دو تیم رو شروع کنید چون منچستر اگر بخواد هم انقدر منابع مالی نداره که پی اس جی بسازه با اینکه بد خرج نمیکنیم ولی واقعا شما دوست داشتین نیمار که شبیه طوطی فروش های میدون مولوی خودمونه پاشه با ۲۰۰ میلیون و هزار ادا بیاد توی تیم؟ توهین به طوطی فروش های مولوی نشه منظور اینکه ایشون رو اگر رسانه ها آنقدر پر و بال نمیدادن و و بزرگش نمیکردن نهایت کاری که ازش برمیومد این بود که از برزیل طوطی وارد کنه میدون مولوی بفروشه.... تازه تهش همین نیمار دو روز دیگه میزاره میره ....اگر جواب مثبت هستش و دوست دارید تیم مثل پی اس جی بشه رنگ پیرهن یا اسم تیم چه اهمیتی داره طرفدار سیتی یا پی اس جی بشید...چرا همش پی اس جی رو مثال میزنید یا سیتی توی لیگهای دیگه و حتی همین جزیره تیم های بودن و هستن که بدون ریخت و پاش در حد سیتی و پی اس جی نتیجه گرفتن و لذتش رو هم بردن..‌.فوتبال با امثال پی اس جی شروع نشده با اینها هم تموم نمیشه یعنی امیدواریم که نشه....
مورون هم اگر دوست داره تیم میلیاردی آماده تحویل بگیره بهتره بره پی اس جی یا هر جای دیگه که میخوان قهرمان رو قبل از شروع مسابقه و فقط با پول تعیین کنند....اون تیمها مترسک دوست دارن که براشون شو اجرا کنه چون فروش رو میبره بالا ....نیمکت یونایتد رییسی میخواد که تیم رو بسازه نه اینکه چک بکشه بخره و رو نیمکت شل کنه لذت ببره.‌..
حسین جان به ما دو نفر میگن عتیقه. یعنی میگن شما هنوز با قلم خودنویس مینویسین و به عشق در یک نگاه معتقدید و خلاصه میتونید برید کنار توت انخ آمون دراز بکشید و به عنوان نمونهء جدید مومیایی، مورد استفاده قرار بگیرید.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
البته مورینیو امسال با عملکردش و اوردن تیم به اینجای UCL تا حدودی تونسته اعتبار از دست رفته منچستر رو برگردونه... فقط کافیه که به 8 تیم برسه، اونوقت هستش که با خیال راحت میتونیم به فکر خرید کردن باشیم، اگه به 4 تیم برسه که واقعا غوغا کرده...:rolleyes:
درضمن سیتی یه برد ناپلئونی دیگه بدست اورد...
طبق شواهد رسیده، میلاد موفق شده که اکانت خودش رو حفظ کنه و اون نابکاری که هکش کرده بود رو شکست بده. هورا! :general601::general601::general601::general601:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
هنو مياد ميگه من منچستري هستم !!

تو رو جون هر كي دوست دارين به اين آي دي پيام بدين و بگين اين مردك رو نزارن واسه گزارشگري منچستر
@ADGv3
حالم بهم خورد ! آخر ميگه اميدوارم لذت برده باشين..
:D:D:D

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
واقعا دیگه بازی های تیم رو دنبال نمیکنم تا اخراج این مورینیو...
وای دوباره هک شد :mad:

پی نوشت: تا من برسم همهء صفحات رو بخونم، از غصه پیر میشم :general106:

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
کم کم تیم به دست یک مربی جوان تر بیفتد یکی مثل پوچتینو یا انریکه و .. یا گیگز خودمون .
آخه به این گیگز خودمون، یک تیم دسته دوم پیشنهاد میشه؟ و اگر بله، چرا قبول نمیکنه؟
اصلا داره چیکار میکنه؟ مگه اونجا ایرانه که یارو قراره آخر فصل بازی رو کنار بگذاره میگه من فقط پیشنهاد لیگ برتری رو قبول میکنم!
واقعا انتظار دارید در چنین سطحی از رقابت، دانش و تجربه، گیگز بیاد و بدون داشتنه هیچکدوم از اینها، معجزه کنه؟ بزرگترین عامل نابودی گیگز (به عنوان مربی) همین لم دادنش تو خونه و منتظر مربی شدنش تو یونایتده.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
میگن شهر که بی کلانتر باشه، قورباغه هفت‌تیرکش میشه!
حالا منم از فرصت نصفه شبی و خلوتی صحنه استفاده کنم و با وجود نداشتن سواد، یک نظر فنی بدم!

جایی خواندم که چرا در بازی‌های قبلی این‌طور هجومی بازی نکردیم؟ و چند اظهارنظر مشابه دیگه. اتفاقا در یادداشت جالبی، مفسر اشاره داشت که ما زیادی و بی‌وقفه حمله می‌کنیم و این جای اشکاله.
به عبارتی جواب دوستان اینه که اتفاقا ما در بازی‌های قبلی هم، حمله می‌کردیم (و حتی زیادی). اما چه شد که این‌بار حملات هم به چشم (برخی) دوستان آمد و هم به ثمر نشست؟
به باور من دلیل این امر در "نحوه"ء حمله بود. مدت‌هاست که سوالی در ذهنم هست: چرا ما این‌قدر سانتر می‌کنیم و از اون مهم‌تر، چرا ما در فاز حمله، توپ رو می‌فرستیم روی سر بازیکن‌مون که در هجده قدم حضور داره؟ اگر به بازی‌های قبلی نگاه کنیم، ده‌ها بار چنین کاری انجام شده ولی توپ به سرعت خنثی و سپس دفع شد.
این حرکتِ ِظاهرا موثر، در تیم ما جواب نمیده. چرا که اولا ما بازیکنی نداریم که سرزن خوبی باشه و دوما حتی کسی رو نداریم که بتونه توپ رو بیاره روی زمین.
روی کاغذ، برای دریافت چنین توپی در نوک، ما می‌تونیم از لوکاکو، زلاتان و فلاینی استفاده کنیم.
لوکاکو اصولا در این کار ناتوانه (ولو این که هم قدش رو داره و هم زورش رو).
زلاتان تواناییش در کنترل توپ (در هر زاویه و ارتفاعی) عالیه. و من متعجبم از این که وقتی ما شروع می‌کردیم (به غلط) مرتب روی سر لوکاکو توپ بفرستیم و اون (طفل بی‌زبون) تک تک توپ‌ها رو از دست میداد، نه این روش غلط رو کنار می‌گذاشتیم و نه بازیکن مناسبش رو بجاش می‌آوردیم! شاید جواب اینه که زلاتان سرعتش کمه و می‌تونه ضرباهنگ بازی رو کند بکنه. این درسته. با اینهمه اون سرعتِ فرضی با حضور لوکاکو، در کنار اون‌همه از دست دادن توپ، همدیگه رو خنثی می‌کردند. یعنی ما از این سرعت، چه استفاده‌ای می‌بردیم؟ اصولا من درک نمی‌کنم که دلیل عدم استفادهء بجا، و به موقع از زلاتان چیه؟
و فلاینی هم مدتهاست که نیست.
سایرین هم اصولا بازیکن زمینی هستند.

به گمان من اشکال تکنیکی این روش، مهم‌ترین عامل ضربه به ما در بازی‌های اخیر بوده.
نسبت به قبل، امشب ما کم‌ترین توپ هوایی به قصد بازیکن خودی در محوطهء جریمهء حریف رو داشتیم. توپ‌های هوایی برای انتقال بازی از دفاع به حمله بود. ما در کنترل توپ در کناره‌ها مشکلی نداشته و نداریم.
چیزی که بدجوری به مغزم فشار میاره اینه که آیا چنین چیزی رو منِ ِعامی دیدم، اما کادرفنی در چندین بازی مستمر ندید؟ بدون تظاهر به هیچ شکسته‌نفسی، جوابش واقعا برام معماست (یعنی جواب میلاد پیشاپیش منتفیه!:)).

بالا