• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
آخه به این گیگز خودمون، یک تیم دسته دوم پیشنهاد میشه؟ و اگر بله، چرا قبول نمیکنه؟
اصلا داره چیکار میکنه؟ مگه اونجا ایرانه که یارو قراره آخر فصل بازی رو کنار بگذاره میگه من فقط پیشنهاد لیگ برتری رو قبول میکنم!
واقعا انتظار دارید در چنین سطحی از رقابت، دانش و تجربه، گیگز بیاد و بدون داشتنه هیچکدوم از اینها، معجزه کنه؟ بزرگترین عامل نابودی گیگز (به عنوان مربی) همین لم دادنش تو خونه و منتظر مربی شدنش تو یونایتده.
ببین حرف شما درست است که کشکی تیم نباید بیفتد دست هرکسی اما گیگزی بی تجربه نیست عملا دو فصل اخر بیشتر به جای بازی داشت اموزش مربیگری می دید و نقش مربی داشت و در مقطعی هم که سرمربی تیم شد پس استارت رو زده و قطعا کلاس هم میره . اما این که چرا بهش پینشهاد نمیدن نه من مدیر برنامه هاش هستم بدونم پیشنهاد داره یا نه اینکه قطعا نمی تونه بدون پینشهاد باشه . همین ابتدای فصل سوانسی سخت دنبالش بود . کما اینکه در اخرین مصاحبه اش ابراز تمایل کرد سرمربی ولز و یونایتد شود .پس خودش رو در این سطح می بیند که هدایت تیم رو بگیرد . دوما گیگز الان 44 ساله هست و با اون تجربه بزرگ در کنار سر الکس و حتی بعدها در کنار فن خال و مویس می تونه وارد عرصه مربیگری بشه . خود زدیان یک سال کاستیا بود .بعد مدیر مارسی بود و بعد دستیار کارلتو و شد سرمربی . یا خیلی های دیگه . پس همچین بی راه هم نیست اسطوره یک باشگاه بخواهد مربیگری کند و اگر تواناییش رو داشته باشد تو همون تیم هم مربیگری کند . پپ و انریکه نمونه های بارز هستند .
بعد هم اینکه من خودم حامی سخت مورینیو هستم و معتقدم جز بهترین مربیان جهان است ولی منچستریونایتد رو بیش از هر کس دیگری دوست دارم . اگر مورینیو در تیم نتیجه نگیرد تا ابد که نمیشه بهش فرصت بدیم . بلایی که سر اررسنال با ونگر و یا لیورپول امد رو نباید تکرار کنیم .

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خود زدیان یک سال کاستیا بود .بعد مدیر مارسی بود و بعد دستیار کارلتو و شد سرمربی . یا خیلی های دیگه . پس همچین بی راه هم نیست اسطوره یک باشگاه بخواهد مربیگری کند و اگر تواناییش رو داشته باشد تو همون تیم هم مربیگری کند . پپ و انریکه نمونه های بارز هستند .
من که اساسا با شما برای حضور یک یونایتدی اصیل در تیم موافق هستم. به دو دلیل واضح:
1 ارکان، فلسفه باشگاه، جو استادیوم ... براش آشناست. باشگاهی خاص با روش های منحصر به خودش
2 موندنیه. هوا و فضای چرند منچستر براش عادیه. عمری توش زندگی کرده و خونه اشه. یکهویی فیل خودش یا زنش یا دوست دخترش یاد هوای گرم ایتالیا و آفتاب والنسیا رو نمیکنه.

اما شما جوابی که من باید بدم رو خودتون با مثالهایی که آوردید، دادید. انریکه قبل از سرمربیگری بارسا کجا بود، یا پپ و غیره؟
اتفاقا تاسف و عصبانیت من از رایان گیگز دقیقا همینه که چرا داره وقت تلف میکنه؟ بره وایسته تو یک تیم دسته پایین، تو تیم جوانان و نوجوانان یونایتد، جایی که مستقیما مسئولیت سرمربی گری رو داشته باشه.
اصلا چرا ما از گیگز حرف میزنیم؟ چون این پتانسیل رو درش میبینیم. اما تاسف من در اینه که این پتانسیل بدون تجربهء واقعی و عملی در یک تیم، به بار نخواهد نشست.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من که اساسا با شما برای حضور یک یونایتدی اصیل در تیم موافق هستم. به دو دلیل واضح:
1 ارکان، فلسفه باشگاه، جو استادیوم ... براش آشناست. باشگاهی خاص با روش های منحصر به خودش
2 موندنیه. هوا و فضای چرند منچستر براش عادیه. عمری توش زندگی کرده و خونه اشه. یکهویی فیل خودش یا زنش یا دوست دخترش یاد هوای گرم ایتالیا و آفتاب والنسیا رو نمیکنه.

اما شما جوابی که من باید بدم رو خودتون با مثالهایی که آوردید، دادید. انریکه قبل از سرمربیگری بارسا کجا بود، یا پپ و غیره؟
اتفاقا تاسف و عصبانیت من از رایان گیگز دقیقا همینه که چرا داره وقت تلف میکنه؟ بره وایسته تو یک تیم دسته پایین، تو تیم جوانان و نوجوانان یونایتد، جایی که مستقیما مسئولیت سرمربی گری رو داشته باشه.
اصلا چرا ما از گیگز حرف میزنیم؟ چون این پتانسیل رو درش میبینیم. اما تاسف من در اینه که این پتانسیل بدون تجربهء واقعی و عملی در یک تیم، به بار نخواهد نشست.
بله انریکه و پپ تو تیم های دم بارسا و ... سرمربی بودن . ولی اینکه چرا گیگز نمیره تو تیم دوم یا پایه اون دیگه یا سیاست باشگاه است یا خودش تمایل نداره غیر از تیم اصلی کار کنه . در هر صورت شاید گیگز هم بیاد سرمربی بشه و نتونه تفاوتی ایجاد کنه . کلا باید تیم یک روند ثابت بهش برسه بعد یک مربی جوون بیاد کار رو تکمیل کنه . من خیلی امیدوارم بودم مورینیو این کار رو بکنه هنوز هم امیددارم بشه اما کمتر از زمانی که سرمربی شد . ولی ژوزه تیم رو بتونه روند ثابت نگه داره یه قهرمانی لیگ یا چمپیونز برامون بیاره بعدش میشه گفت تیم داره وارد پوست اندازی جدید میشه . هوادار باید یه قهرمانی یه کورسوی امید ببینه که منتظر تکمیل این تغییر نسل باشه وگرنه هیچ سودی نداره . تیم از یک بزرگ و سطح اول کم کم تبدیل میشه به یک تیم متوسط مل ارسنال و لیورپول که هوادارانش سالهاست حسرت قهرمانی دارند . برای همین من میگم تحت هر شرایطی باید در دو فصل اینده یک قهرمانیلیگ یا چمپیونز لیگ تحت هر شرایطی بدست بیاریم وگرنه دیگه جمع کردن این تیم سخت خواهد بود .
البته این نظر من هست شاید از دید خیلی ها دیدگاه مسخره ای باشه ..

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی قشنگ متوجه شدم که یک نفوذی از لیورپول-چلسی-سیتی در لباس یونایتد اکانت میلاد رو هک کرده و از غیبت میلاد استفاده کرده و در یکی دو ماهء اخیر از صبح تا شب تیم رو سکه یک پول کرده و فرمان بازنشستگی مورینیو رو صادر کرده و خلاصه تیم دوم (فعلا سوم) جدول رو همتراز لوله مالی ورامین معرفی کرده.

خوشبختانه میلاد دوباره برگشت. سلام رفیق! :)
علی جان، با همه حرفات موافقم، گیگز باید از یه جایی شروع کنه و حداقل یک تجربه و سابقه مربیگری یک فصله داشته باشه تا حداقل اگه تیم رو نتونست به اون چیزی که میخواد برسونه، با کوچکترین فشار رسانه ها و طرفدارها، نابود نشه!...
در مورد حرفای من هم، زیاد توجه نکن، اینا همش از روی فشار نتیجه هاست، واقعا منچستر حمله میکرد، مخصوصا تو بازی های خونگیش،(تو بازی با لستر هم ما تمام 90 دقیقه رو حمله کردیم که گل اول رو ضدحمله واردی خوردیم و گل دوم رو در دقیقه 94 بعداز مصدومیت اسمال، حتی بازی با بریستول هم همین اتفاق افتاد!!) غیر از این بازی مقابل سوتون که افتضاح بازی کرد، مهمترین دلیلش بازی ضعیف مخیتاریان و رشفورد و پوگبا بود که مقصر این بازی پوگبارو همه بدون هیچ شکی، بازی دادنش در وسط زمین میدونن...
واقعا اگه ما هافبک پشت مهاجم نداریم که بتونه خوب بازی کنه، چرا نباید از پوگبا اون جلو استفاده کنیم و وسط زمین رو با هافبک های دونده پر کنیم؟؟
حالا اگه هررا و ماتیچ بتونن پاس بلند هم بدن و یه کارایی اون وسط هم انجام بدن، چه بهتر!!!! فکر میکنم که واسه همین هستش که افتادیم دنبال جورجینو لاتزیو...(شایعه در مورد ساویچ هم هستش که بازیش دقیقا عین ماتیچ هستش و 22 سال هم بیشتر سن نداره که خیلی خرید عالی میتونه باشه از نظر من)
اما در مورد سبک بازی، من نمیتونم نظری بدم در مورد بازی با سوتون، چون سوتون واقعا خیلی خوب دفاع میکنه، بازی با سیتی هم، نابودش کرد(بازی رو کامل دیدم و سیتی روی دوتا خوش شانسی تمام، به گل رسید) وقتی یه تیمی اینجوری با 11 نفر دفاع میکنه، تنها راه گل زدن، سانتر از کناره ها هستش، ولی خوب واسم تعجبه که لوکاکو وقتی مصدوم شد، نباید با اومدن رشفورد، سبک بازی ما هم عوض میشد؟؟
مخیتاریان واقعا انگار نمیتونه خودش رو بهبود ببخشه، پس باید به فکر خرید وینگر باشیم و بیخیال بازی دادن رشفورد و مارسیال بعنوان وینگر باشیم، حتی اگه ما 3-3-4 بازی کنیم، با رشفورد و مارسیال لوکاکو، خیلی تیم بهتر بازی میکنه، چون رسما اون دوتا بازیکن جلو در دو طرف مهاجم، وینگر حساب نمیشن و خیلی جا عوض میکنن(اگه درست تاکتیکش انجام بشه)...
ولی خوب باید مشکل وینگ بک هارو حل کنیم، اگه قرار باشه، بهترین وینگ بک ما، در طول 2 فصل بازی، فقط یک نفوذ داشته باشه، باید بگم که اون تیم اگه دسته پایینتر بازی نکنه، باید شک کرد...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:general210::general210::general210:
بازی دو روز پیش که سیتی با خوش شانسی تمام با مساوی از بازی بیرون اومده، همه جا مطالب زده شد که بدشانسی های پپ تمامی ندارد!!!!!!!!!!!
تیمی که تا اینجای فصل یه دهم تیم ما مصدوم نداشته، و پپ داشت رسما شلوار داور و اتحادیه رو در میاوردo_Oo_Oo_O، الان دو روز بعداز اون بازی، سیتی داره بازی میکنه و دبروینه وسط زمینه!!!!!:general210::general210::general210:eek:_Oo_Oo_O
مثلا به خیالمون که الصیطی هم دچار فشار مسابقات شد، ولی رسما هیچ...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه چندتا شایعه واستون بگم:
اول در مورد شایعه جابجایی مخیتاریان ژوائو ماریو هستش که کوریر(کوریه) گفته!!
دومی در مورد خرید رز هستش که انگار موو عصبی شده سر اینکه این انتقال انجام نشده هنوز و وودی هم گفته که نمیتونیم بازیکن 50 میلیون پوندی بخریم، قبل از اینکه فروشی داشته باشیم...
سومی در مورد شایعه خری قرضی لوکاس مورا هستش!! بد به نظر نمیرسه این یکی...
اما خبرها و شایعه های بد:
ساویچ که گفته قصد جدا شدن از لاتزیو رو نداره...
رومرو میخواد در همین ژانویه از تیم جدا بشه، چون فرصت بازی نداره اصلا...(راست میگه بدبخت، هر جای دیگه بود، فیکس بود، ولی خوب بهتر از دخیا هم مگه پیدا میشه؟؟ حداقل اگه بره، جا برای جوئل پریرا باز میشه که بیشتر بازی کنه...)
خبرها و شایعه های افتضاح هم، اینکه رئال میخواد کروس رو به منچستر بندازه برای فرار از فرپلی و خرید نیمار...
تیمهای ایتالیایی به دنبال دارمین هستن، ولی باشگاه اصلا قصد فروشش رو نداره(البته الان که وینگ بک نداریم رسما، شاید درست به نظر برسه، ولی چرا نباید کسایی مثل تازبه و میتشل بازی کنن؟؟؟؟ تا این غزمیت بازی کنه و فروخته نشه؟؟؟؟؟)
من هم جای وودوارد بودم، به مورینیو همین رو میگفتم، تکلیف خودت رو مشخص کن، بازیکنهارو میخوای یا نه؟ آب بازیکن آشغال میخوای بگیری، یا اینکه میترسی خریدهات آشغال از آب دربیان؟؟ که کسایی مثل دارمین، فلینی، شاو، مخیتاریان، ماتا، زلاتان رو تو تیم نگه داشتی، بعد میخوای بری خرید بکنی؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوب یه چندتا شایعه واستون بگم:
اول در مورد شایعه جابجایی مخیتاریان ژوائو ماریو هستش که کوریر(کوریه) گفته!!
دومی در مورد خرید رز هستش که انگار موو عصبی شده سر اینکه این انتقال انجام نشده هنوز و وودی هم گفته که نمیتونیم بازیکن 50 میلیون پوندی بخریم، قبل از اینکه فروشی داشته باشیم...
سومی در مورد شایعه خری قرضی لوکاس مورا هستش!! بد به نظر نمیرسه این یکی...
اما خبرها و شایعه های بد:
ساویچ که گفته قصد جدا شدن از لاتزیو رو نداره...
رومرو میخواد در همین ژانویه از تیم جدا بشه، چون فرصت بازی نداره اصلا...(راست میگه بدبخت، هر جای دیگه بود، فیکس بود، ولی خوب بهتر از دخیا هم مگه پیدا میشه؟؟ حداقل اگه بره، جا برای جوئل پریرا باز میشه که بیشتر بازی کنه...)
خبرها و شایعه های افتضاح هم، اینکه رئال میخواد کروس رو به منچستر بندازه برای فرار از فرپلی و خرید نیمار...
تیمهای ایتالیایی به دنبال دارمین هستن، ولی باشگاه اصلا قصد فروشش رو نداره(البته الان که وینگ بک نداریم رسما، شاید درست به نظر برسه، ولی چرا نباید کسایی مثل تازبه و میتشل بازی کنن؟؟؟؟ تا این غزمیت بازی کنه و فروخته نشه؟؟؟؟؟)
من هم جای وودوارد بودم، به مورینیو همین رو میگفتم، تکلیف خودت رو مشخص کن، بازیکنهارو میخوای یا نه؟ آب بازیکن آشغال میخوای بگیری، یا اینکه میترسی خریدهات آشغال از آب دربیان؟؟ که کسایی مثل دارمین، فلینی، شاو، مخیتاریان، ماتا، زلاتان رو تو تیم نگه داشتی، بعد میخوای بری خرید بکنی؟؟؟
لوکاس مورا با این که با اوجش فاصله داره (طبیعیه وقتی بازی نمیرسه بهش) خیلی گزینه خوبیه اگه بشه. واقعا سمت راستمون رو قوی میکنه.
درباره کروس حدسم اینه که دار شوخی میکنی دیگه :))
با این که به کل بعید میدونم همچین اتفاقیو ولی کروس واقعا حزو ۳ تا هافبک برتر دنیاس و حتی گرونتر از پوگبا هم میرزه خریدش!
ولی رئال باید خیییلی احمق باشه که موتور تیمش رو بخواد بفروشه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوکاس مورا با این که با اوجش فاصله داره (طبیعیه وقتی بازی نمیرسه بهش) خیلی گزینه خوبیه اگه بشه. واقعا سمت راستمون رو قوی میکنه.
درباره کروس حدسم اینه که دار شوخی میکنی دیگه :))
با این که به کل بعید میدونم همچین اتفاقیو ولی کروس واقعا حزو ۳ تا هافبک برتر دنیاس و حتی گرونتر از پوگبا هم میرزه خریدش!
ولی رئال باید خیییلی احمق باشه که موتور تیمش رو بخواد بفروشه!
کروس تو افت وحشتناک هستش(تاثیرش رو روی بازی رئال میبینی دیگه) همینطور مودریچ، تازه کی گفته که میخوان ارزون بفروشن؟ گفتم که میخوان بندازن... ما ماتیچ رو داریم، فکر نمیکنم تو این سبک به یک بازیکن سن بالای دیگه احتیاجی داشته باشیم) اما چرا باید ساویچ رو ول کنیم و بریم سراغ کروس؟ البته قیمت ساویچ هم خیلی بالاست...
مورا رو اول فصل هم میخواستیم، ولی ... اینکه میگن قرضی و اینکه وودوارد گفته که باید بازیکن بفروشیم، مشخص میکنه که اصلا بودجه خرید بازیکن رو نداریم، پس دلمون رو به ژانویه اصلا نباید خوش کنیم...:general507::general507::general507:

asaraei

Registered User
لایک‌ها
157
سلام دوستان منچستری
میدونم این جا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم کسی جایی رو میشناسه چه سایت یا مغازه که وسایلی مثل جاسویچی و انگشتر یا گردنبند رو با ارم منچستر برای فروش داشته باشه
ممنون میشم معرفی کنه
البته منظورم وسایل درپیت و الکی نیست
مثل این ها
https://emalls.ir/مشخصات_جاکلیدی-منچستر-یونایتد-Manchester-United~id~718227

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعه ها که اصلا خوب پیش نمیرن، لمار میخواد که به لیورپول بره...
خبر دیروز بود که ناپولی میخواد گریمالدو رو بخره با 30 میلیون و در اون صورت فوزی غلام رو میفروشه با 60 تا به ما!!!:general210::general210: من بازیش رو ندیدم، ولی تعریف زیاد کردن ازش، اما نکته جالب اینه که طرف مصدومه!!!!!!! کلا ما اول نگاه میکنیم که طرف مصدوم هست یا قابلیت مصدوم شدن داره، بعد میریم واسه خرید بازیکن...:general208::general208::general208:
الان هم شایعه شده که بالاخره به دنبال خرید وینگ بک افتادیم، (نوش دارو بعداز مرگ سحراب) ولی جالبه که چلسی میخواد با 50 میلیون پوند، ساندرو رو بخره، ولی خبری از ما نیست...
درضمن یه شایعاتی در مورد فلیپ مکس آگزبورگ هم هست که فوق العاده بوده این فصل و خیلی از باشگاه های اروپا به دنبالش هستن، امیدوارم که این یکی رو از دست ندیم...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
سلام دوستان منچستری
میدونم این جا جاش نیست ولی میخواستم بپرسم کسی جایی رو میشناسه چه سایت یا مغازه که وسایلی مثل جاسویچی و انگشتر یا گردنبند رو با ارم منچستر برای فروش داشته باشه
ممنون میشم معرفی کنه
البته منظورم وسایل درپیت و الکی نیست
مثل این ها
https://emalls.ir/مشخصات_جاکلیدی-منچستر-یونایتد-Manchester-United~id~718227
Fanzo.ir یه مدت داشت
الان هم من لباس هر سالو از اونجا میگیرم

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
به دنبال ایرادی که من بهش اشاره کردم، این متن رو دوستی (علی محمدپور) نوشت. برای اینکه توضیح بده چرا حمله های متعدد یونایتد، در بازی های قبلی به اون مشکل میخوردند. گفتم برای شما بگذارمش.

1 - مارسیال و لینگارد به عنوان دو عنصر هجومی تیم، دائم در حال شیفت عرضی بودن؛ با مرکزیت لینگارد و بازی در کناره‌ی مارسیال در حرکت از عقب به جلو (دائما رو به این دلیل استفاده کردم، چون هروقت کلمو سمت تلوزیون کردم، با چنین صحنه‌ای مواجه شدم.
2- پوگبا ازادی عمل زیادی داشت به واسطه حضور ماتیچ و هررا (بازیکنی که کیفیت یک 8 رو نداره ولی بهترین گزینه ممکنه.)
3- یونایتد تو بازی‌های قبلی، از دو هافبک پشت 3 بازیکن فانتزی استفاده کرد. این باعث می‌شد تا در حرکت تیم به جلو، در برای مثال سمت چپ، ماتیچ مدافع چپ بشه و یانگ هافبک چپ. در حرکت بعدی ماتیچ به متمایل به مرکز می‌شد تا خلا میانه رو در ضد حملات حریف و توپ‌های برگشتی، پر کنه و همین موضوع توازن در کناره‌ رو در حالت تعداد دریافت کننده و سرویس دهنده کم می‌کرد. در نتیجه تیم از پشت هجده به ارسال سانتر رو می‌اورد. در حالت بعدی، ماتیچ به حرکت در کانال کناری برای پوشش ادامه می‌داد و یونایتد در کناره به تعداد دریافت کننده و سرویس دهنده مطلوب می‌رسید ولی با کیفیت پایین (به واسطه حضور ماتیچ که بازیکن کناری نیست) و این امر باعث می شد تا یونایتد در توپای برگشتی که همون توپ‌های دوم و سوم باشن، بد عمل کنه.
4- بازی امشب، یونایتد با واسطه عرض دادن بیشتر و داشتن یک سرویس‌دهنده بیشتر (هررا) نسبت به بازی‌های قبل، کمی عقب‌تر از 18 حریف توپ گردوند و حضور تیم تو باکس حریف بیشتر با خطرسازی همراه شد.
5- امشب جدای نقش پوشش سمت چپ که به عهده پوگبا بوده و تمرکز ماتیچ و هررا به مرکز میدان، برای توپ‌های دوم و سوم، پوگبا آزادی عمل در شرکت در حملت داشته، مهمی که با 2 هافبک میانی (پوگبا و ماتیچ) شدنی نبود چرا که یکی نقش پوششی رو داشت و یکی نقش حفاظت از کمربند میانی؛ اهمیت پوگبا در حضور در موج اول حملات
6- و نکته اصلی؛ چرا تیم در این برهه از فصل به این روش رو آورده!؟ شاید و تنها شاید رویکرد بیش از حد تهاجمی مورینیو که به نظر من اگر این شاید حقیقت داشته باشه، به دلیل تحت فشار بودن مورینیو از بیرون و شاید داخل باشگاه، برای ارائه بازی تهاجمیه که خروجی بدی داشته. یونایتد بازیکنایی رو در اختیار نداره که در فضاهای کوچک بازی کنن، بلاعکس از بهترین بازیکنای لیگ رو در ارائه حملات سریع و ضد حملات، در اختیار داره.
7- یونایتد باید زشت بازی کنه، 20 دقیقه از 90 دقیقه رو حمله کنه و پیروز بشه، همونطور که فرگوسن عمل می‌کرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@Old Ali علی جان، شاید یه جاهایی از حرفاش درست باشه، ولی بقیه حرفاش رو قبول ندارم...
ماتیچ یک هافبک دفاعی/میانی هستش که قراره مثلا به وینگ بک ها کمک کنه، ولی واقعا وینگ بک ها اونقدر حرکت میکنن که ماتیچ بخواد تو زمین حرکتش و فعالیتش بیشتر بشه؟؟؟ در کل چند فصل گذشته، همونطور که گفتم، شاو فقط یک بار حرکت کرده از سمت چپ، سمت راست هم که بدون والنسیا، تعطیله!!! خوبیه بازی کردن یانگ سمت چپ این بود که احتیاج به نفوذ آنچنانی نداشت و حتی از روی گوشه محوطه که سانتر میکرد و تیم به گل زیادی رسید این فصل از روی ضربات سر لوکاکو، در نتیجه خیلی موفق تر بود(حتی نسبت به یک وینگ بک چپ پا)، ولی اصل قضیه اینجاست، منچستر فرگوسن بد بازی میکرد؟؟؟؟
قبول دارم که چند فصل آخرش، تیمش اونقدر قدرت و جذابیت رو نداشت، اما هر موقع تیمش اراده میکرد و حمله میکرد و به گل میرسید(طوری که مادر و پدر تیم حریف به عزاش می نشست)، یکی از شگردهاش، حمله و فشار وحشتناک در شروع بازی ها در ابتدای نیمه ها بود، خوب قضیه اینه که مورینیو، تیمش میاد تو زمین، اول تو فکر این هستن که گل نخورن، الان خیلی راحت میتونم 30-20 بازی رو مثال بزنم که تیم به زمین اومده و 15-10 دقیقه اول بازی، حتی به زور از نیمه رد شده!!! حالا قضیه جالب این هستش که تیم تو 90 درصد اوقات تو همون 10-15 دقیقه گل رو خورده، بعضی وقت ها بیشتر از یک گل خورده و تیم به ... رفته با این دفاع های مسخره که نمونه هاش خیلی زیاده باز هم و تیم حریف به دفاع و ضدحمله رفته، حالا تیم ما باید خودش رو از باخت نجات بده!!! سوال اینجا پیش میاد که چرا تیم نباید وقتی دفاع هاش اینقدر فرط هستن، واسه حمله و با تفکر حمله بیاد تو زمین؟؟؟ یعنی از همون ابتدا نفس تیم حریف رو ببره؟؟؟؟؟؟؟؟
خلاف این هم اتفاق افتاده که بیشتر مال فصل پیش هستش این قضیه که تیم با یک گل که جلو میوفتاد عقب میکشید و منتظر فرصت ضدحمله میموند که اصلا فصل پیش نمیتونست ضدحمله بزنه، چون واقعا بازیکنهاش درست عمل نمیکردن که این فصل خیلی بهتر شده تیم از این نظر...
مشکل اصلی طرفدارهای منچستر این هستش که سبک بازی مورینیو، تدافعی هستش، نه اینکه تیمش همش دفاع میکنه، بلکه تیمش برای دفاع به نیمه خودش و تا دفاع خودش، جلوی همه تیمها، عقب میاد!!!!!
منچستری نمیتونه همچین چیزی رو تحمل کنه، فرگوسن 30 سال مربیگری کرد، سبک بازی تیمش بازی گرفتن از بازیکنهای نرمالی بود که تو زمین با پرس و فشار دوندگی خیلی زیاد، حریف رو در هر جای زمین تحت فشار قرار میدادن و در عین حال تیمش ستاره هایی داشت که میتونستن واسش بازیهارو رو هم در بیارن، چیزی که الان کلوب میخواد انجام بده و تا حدی تیم الصیطی انجام میده، ولی خوب تمام بازیش به بازیکنهاش بستگی داره، حالا چیزی که رئیس انجام میداده رو ما ول کردیم و چسبیدیم با این مربی به این سبک از رده خارج که چند فصلی هستش که دیگه تیمها اصلا ازش استفاده نمیکنن و به نوعی منسوخ شده، چون تیمی تو اروپا پیدا نمیشه که دفاع هاش اونقدر بدون اشتباه بازی کنن، حتی اتلتیک هم تو افت وحشتناک هستش...
آرسنال به گل رسید، بدجور چلسی رو تو قوطی کرده بود...

ya30n

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
5,471
یا خدا
چه بازی ای شده ....

خب تموم رفت ...
و جایگاه دومی ما حفظ شد
هرچند با این اوضاعی که مشاهده میشه
بعید میدونم دوم بمونیم...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقا!!!!
عجب بازی بود، کف کرده بودم، خدارو شکر که موراتارو نخریدیم!!!!
یه تنه 5-4تا تک به تک رو خراب کرد!!!!!
100 رحمت به لوکاکو...
خیلی بازی قشنگی بود، مقایسه این EPL با لیگهای دیگه، واقعا گریه آوره...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
واقعا بازی قشنگی بود و حسابی لذت بردیم.
@Noel Gallagher تحویل بگیر برادر :دی
لوکاکو هر چقدم گاو باشه قبول کن بهتره از موراتا:)))

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب امروز هم چندتا شایعه بدیم خدمتتون:
اول اینکه مورینیو در مصاحبه قبل از بازی با دربی، گفته که شایعات خروجش از یونایتد آت و آشغال (Garbage) هستش و آماده تمدید قراردادش هستش...:general210:
شایعه دوم در مورد مورا هستش که PSG اعلام کرده که اجازه قرضی جدا شدن در ژانویه رو بهش نمیده و 30 میلیون یورو برای فروشش تعیین کرده، نمیدونم که بگم خوبه یا بد با توجه به قیمتهای بازار...
خبر خوب اینه که مورینیو اعلام کرده که لوکاکو مصدومیتش برطرف شده و مشکلی برای بازی نداره...:general601:
والنسیا هم مصدومیتش برطرف شده، ولی در بازی با دربی بازی نخواهد کرد...
دوتا جوک هم واسه خندتون بگم:
اول اینکه اینتر میخواست که منچستر رو راضی به طاق زدن مخیتاریان با ژوائو ماریو بکنه که با مخالفت شدید مورینیو روبرو شده!!!!:general304: جالب اینجاست که همین کار رو هم اینتر برای گرفتن پاستوره از PSG میخواست بکنه که اونجا هم قبول نکردن!!بازیکنشون رو به زور میخوان بندازن و بازیکن تاپ بگیرن...:general304::general304::D درضمن اینتر مخیتاریان رو خواسته با ماریو طاق بزنه، نشده، الان میگن ماتارو طاق بزنیم!!!!:D:D:D
دومی هم اینه که به گزارش دیلی میرور ما با سیتی داریم میجنگیم واسه خرید اوانز که خودش میتونه جوک سال باشه!!!!!!!!!:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304: هی میگم که این روزنامه های انگلیسی رو باید واسه خنده فقط دنبال کرد، نگید نه...:general705:
رئال هم میخواد 150 میلیون یورو و بیل رو به عنوان اشانتیون، به تاتنهام پیشنهاد بده برای خرید کین!!!:general210::general210:
و آخرین خبر هم انتقال کوتینیو هستش که اگه اتفاق بیوفته، باعث اتقاقات زنجیر واری خواهد شد، اول اینکه بارسا دومین خربد 150 میلیون یورویی خودش رو در این فصل انجام میده، دومیش اینه که لیورپول، لمار رو میگیره و سومیش هم اینه که لیورپول هم خواهان سانچز شده!!!!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
سلام به همه دوستان
چه خبر از نقل و انتقالات؟

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@mehrdad201 هیچ خبر خاصی نیست...
همه این شایعات هستن هنوز، امشب هم که بازی هستش، پس فعلا یه کمی شایعه ها خوابیده، فقط ماروتا مصاحبه کرده و گفته که اگه یه بازیکن بخواد جدا بشه، ما جلوش رو نمیگیریم، منظور ساندرو هستش که چلسی و منچستر به دنبالش هستن...
بگذریم از اینا، مورینیو یه جنگی رو با کونته شروع کرده که اصلا نمیدونم واقعا دلیلش چی هستش، چند وقتی که از این جنگها نداشت، الان دوباره شروع کرده به کارهاش...

بالا