hdland
Registered User
- نوشتهها
- 1,368
- لایکها
- 1,015
ببین حرف شما درست است که کشکی تیم نباید بیفتد دست هرکسی اما گیگزی بی تجربه نیست عملا دو فصل اخر بیشتر به جای بازی داشت اموزش مربیگری می دید و نقش مربی داشت و در مقطعی هم که سرمربی تیم شد پس استارت رو زده و قطعا کلاس هم میره . اما این که چرا بهش پینشهاد نمیدن نه من مدیر برنامه هاش هستم بدونم پیشنهاد داره یا نه اینکه قطعا نمی تونه بدون پینشهاد باشه . همین ابتدای فصل سوانسی سخت دنبالش بود . کما اینکه در اخرین مصاحبه اش ابراز تمایل کرد سرمربی ولز و یونایتد شود .پس خودش رو در این سطح می بیند که هدایت تیم رو بگیرد . دوما گیگز الان 44 ساله هست و با اون تجربه بزرگ در کنار سر الکس و حتی بعدها در کنار فن خال و مویس می تونه وارد عرصه مربیگری بشه . خود زدیان یک سال کاستیا بود .بعد مدیر مارسی بود و بعد دستیار کارلتو و شد سرمربی . یا خیلی های دیگه . پس همچین بی راه هم نیست اسطوره یک باشگاه بخواهد مربیگری کند و اگر تواناییش رو داشته باشد تو همون تیم هم مربیگری کند . پپ و انریکه نمونه های بارز هستند .آخه به این گیگز خودمون، یک تیم دسته دوم پیشنهاد میشه؟ و اگر بله، چرا قبول نمیکنه؟
اصلا داره چیکار میکنه؟ مگه اونجا ایرانه که یارو قراره آخر فصل بازی رو کنار بگذاره میگه من فقط پیشنهاد لیگ برتری رو قبول میکنم!
واقعا انتظار دارید در چنین سطحی از رقابت، دانش و تجربه، گیگز بیاد و بدون داشتنه هیچکدوم از اینها، معجزه کنه؟ بزرگترین عامل نابودی گیگز (به عنوان مربی) همین لم دادنش تو خونه و منتظر مربی شدنش تو یونایتده.
بعد هم اینکه من خودم حامی سخت مورینیو هستم و معتقدم جز بهترین مربیان جهان است ولی منچستریونایتد رو بیش از هر کس دیگری دوست دارم . اگر مورینیو در تیم نتیجه نگیرد تا ابد که نمیشه بهش فرصت بدیم . بلایی که سر اررسنال با ونگر و یا لیورپول امد رو نباید تکرار کنیم .