• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سیتی فقط من رو نگرفته که به زودی خبرش میاد، دوستان ناراحت نشن، از همین الان گفتم که کسی نیاد جرسی من رو آتیش بزنه...:p:D:D:D
سیتی، تقریبا کاملترین تیم اروپارو داره، البته PSG هم همین وضعیت رو داره، بارسا هم اونجوری خرج بازیکن میکنه، فکر میکنم که تنها تیمهایی که هنوز راه نیوفتادن، ما و رئال و چلسی هستیم(البته چلسی کم خرج نکرده همین امسال هم، ما هم که به همت بزخال 370-360 میلیون سرمایه باشگاه رو دود کردیم رفت) که البته رئال هم امروز شایعش اومد که ایکاردی داره تو تست پزشکیش شرکت میکنه...!!!!!!! چرا ما نرفتیم دنبالش؟؟؟:general208::general208::general208: خبر کین بود که کین هم اعلام کرده بود که تو تاتنهام میخواد به موفقیتهای تاتنهام فکر کنه!!! اونها هم رفتن سراغ ایکاردی!!!!! ببینیم قیمتش چقدر میشه...:general210:
هیچ خبر خاصی هم نیست، از باشگاه، اگه اینجوری ادامه پیدا کنه که هیچ امیدی به جام گرفتن، نباید داشته باشیم امسال، غیر از FA Cup...:general507: بدبخت آرسنال و آرسنالی ها، این ونگر هر حرفی میزنه، تو بازیش خلافش رو ثابت میکنه!!!!:general711::general711::general711:

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب خیلی جاها نوشتن برای خرید لوکاس مورا به توافق رسیدیم،
با توجه به قیمتی که گفته میشه (۲۰-۴۰ میلیون یورو) و اینکه ۲۵ سالش بیشتر نیست میتونه یکی از بهترین خریدهای این چند فصلمون باشه.
واقعا بازیکن باکیفیته، درسته تو پاریس بهش بازی نرسید از یه جایی به بعد ولی فکر میکنم با اومدنش سمت راست خط حملون رو به شدت تقویت کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستی چند روز پیش یه آماری بیرون اومده بود که ارزش بازیکنهارو مشخص کرده بود، حالا اونقدر ایراد به این آمارش وارده که نمیشه شمردشون، ولی اینکه رشفورد تو این لیست در کجا قرار داره، خیلی جالب هستش:
photo_2017-10-19_22-20-08_0.jpg
3.jpg
پوگبا هم تو این لیست در رده دهم هستش، ولی کسی مثل لینگارد رو چرا نگذاشتن؟؟؟:p:D

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب خیلی جاها نوشتن برای خرید لوکاس مورا به توافق رسیدیم،
با توجه به قیمتی که گفته میشه (۲۰-۴۰ میلیون یورو) و اینکه ۲۵ سالش بیشتر نیست میتونه یکی از بهترین خریدهای این چند فصلمون باشه.
واقعا بازیکن باکیفیته، درسته تو پاریس بهش بازی نرسید از یه جایی به بعد ولی فکر میکنم با اومدنش سمت راست خط حملون رو به شدت تقویت کنه
والا مورا سر آن حرکتی که زمان سر الکس کرد از چشم من افتاد
اما اگه اومد به تیم امیدوارم اون مورای همون سالها باشه

Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستی چند روز پیش یه آماری بیرون اومده بود که ارزش بازیکنهارو مشخص کرده بود، حالا اونقدر ایراد به این آمارش وارده که نمیشه شمردشون، ولی اینکه رشفورد تو این لیست در کجا قرار داره، خیلی جالب هستش:
مشاهده پیوست 1051143
مشاهده پیوست 1051144
پوگبا هم تو این لیست در رده دهم هستش، ولی کسی مثل لینگارد رو چرا نگذاشتن؟؟؟:p:D
البته لوکاکو تو این لیست بالاتر از پوگبا هم قرار داره!!! من ندیده بودمش..
یه سوژه خیلی جالبی اتفاق افتاده!!!!!
سویا تهدید کرده که به یوفا شکایت میکنه، به دلیل اینکه منچستر یکدفعه ای بهای بلیط بازی روبروی سویارو که در حالت عادی 39 پوند بوده رو به 89 پوند افزایش داده!!!
حالا قضیه این هستش که سویا حدودا 2 هفته پیش در حرکتی عجیب بهای بلیط بازی روبروی منچستر رو برای منچستری ها 89 پوند اعلام کرد، که بالاترین قیمت بلیط بازی های UCL هستش قبل از فینال، حالا واسه من سواله که سویا قیمت رو میزنه 89، ولی منچستر باید واسشون بزنه 39؟؟؟؟:general210:
من بودم که قیمت رو میگذاشتم 200 پوند تا طرفدارهای سویا، حالشون جا بیاد، میخوان بیان، میخوان نیان، قیمت اینه...:general711:
درضمن ترائوره بازیکن آکادمی باشگاه هم اولین قرارداد حرفه ایش رو با باشگاه امضا کرد...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دون بالون شایعه کرده که منچستر واسه خرید آسنسیو پیشنهاد بالایی داده، جدا از اینکه امکان خرید آسنسیوه خیلی خیلی خیلی پایینه، باید گفت که آسنسیو هم یکی از گزینه های بسیار عالی واسه ما میتونه باشه، جالبه که نگاه کنیم، مالکوم و دیبالا و آسنسیو و حتی گریزمن، همه اینها، یه سبک بازی و چپ پا هستن، یعنی همه گزینه خرید وینگر راستمون هستن...
نمیدونم که چرا سراغ کسی مثل جلسون مارتینز نمیریم؟؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باز هم صحبت خرید اوزیل شده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز هم صحبت خرید اوزیل شده

نه مهرداد جان، خبر خرید سانچز شده!!!!!
دی مارتزیو خبر داده که منچستر با آرسنال سر خرید سانچز صحبت کرده و مخیتاریان رو هم بعنوان قسمتی از قرارداد پیشنهاد داده!!!!!:general710:
کلا سانچز، این فصل خیلی بد بازی میکرد، البته کاملا ناراحتی از قیافش مشخص بود...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رقابت جالبیه اما به نظر من شانس سیتی بیشتره

اگه سینوزیت دنبال قهرمانی باشه می‌ره سیتی
اگه دنبال پول باشه یا اینکه منطقی فکر کنه که بعد از بازگشت ژسوس امکان بازی کردنش کمتر میشه ممکنه بیاد یونایتد

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نه مهرداد جان، خبر خرید سانچز شده!!!!!
دی مارتزیو خبر داده که منچستر با آرسنال سر خرید سانچز صحبت کرده و مخیتاریان رو هم بعنوان قسمتی از قرارداد پیشنهاد داده!!!!!:general710:
کلا سانچز، این فصل خیلی بد بازی میکرد، البته کاملا ناراحتی از قیافش مشخص بود...
میخیتاریان که خوبه که برای چی میخوان ردش کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
رقابت جالبیه اما به نظر من شانس سیتی بیشتره

اگه سینوزیت دنبال قهرمانی باشه می‌ره سیتی
اگه دنبال پول باشه یا اینکه منطقی فکر کنه که بعد از بازگشت ژسوس امکان بازی کردنش کمتر میشه ممکنه بیاد یونایتد

منظور از سینوزیت همون سانچز هست
امان از کیبورد امروز

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میخیتاریان که خوبه که برای چی میخوان ردش کنن
ای آقا، مخیتاریان، فقط 4-3 بازی اول فصل خوب بود، هر چی گذشت هی آشغال تر و آشغال تر شد تا حدی که لینگارد شد فیکس و الان داره بهترین بازی رو واسه تیم هم انجام میده، چرا؟
چون تیم تو اون پست ضعف داشت و اگه یه بازیکن نرمال هم بوده باشه، باید عالی میشده که مخیتاریان هی غلطی نکرد، میگن که با مورینیو هم مشکل پیدا کرده...
امروز کلا خبرای جالبی داره بیرون میاد!!!!!!
الان آدیداس تو صفحه رسمیش، پیغام داده که دیبالا به تئاتر رویاها خوش آمدی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
یعنی ما میتونیم تو زمستون دیبالارو بخریم؟؟؟؟:eek::eek::eek:
یه خرید دیگه بکنیم تو پست وینگ بک و تیم رو واسه امسال راحت کنیم، تیرنی رو بگیریم و تابستون با 3-2تا خرید، تیم رو کامل کنیم واسه فصل بعد...

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
دیبالا واقعیه یعنی؟؟؟؟ :|:|:|:|:|
توییت که مال آدیداس uk هست. ولی من تا کسی رو با پیرهن منچستر بغل وودی یا مو نبینمش باورم نمی شه. به خصوص این که قطعا حدود 100 میلیون باید قیمتش باشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
الان که شایعه سانچز به شدت داره میپیچه، من فکر میکنم که بازار گرمی باشه و به نوعی، منچستر قصد داره فقط رقابت درست کنه واسه سیتی تو خرید بازیکن، چون واقعا تمام بازار رو درو کردن، تابستون هم 100 درصد به شدت تو بازار هر چی هست و نیست رو درو میکنن...
دوستان یه چیزی بود اون پلاتینی نابه کار درست کرده بود تو یوفا؟ ف ف ف فر فر فر چی چی مالی؟؟؟؟ فر مالی؟؟؟ انگار وجود خارجی نداره...o_O

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوستان هیچکدوم هم بحثی در مورد بریستول نکرد که چطور همه تیمهارو حذف کرده بود و الصیطی هم با فلاکت و شانس(باز هم شانس!!!!!) تو دقایق اضافی از پسش بر اومد، تازه تیم کامل الصیطی!!!!
این بریستول هم بدجور تیمهارو حذف کرده بود:
photo_2018-01-12_11-58-04.jpg
فعلا که شایعات خوابیده و هیچ خبری هم نیست...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همش حرف بود
به قول دوستمون تا بازیکن رو در لباس منچستر نبینیم هیچ چیزی رو نمیشه باور کرد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
همش حرف بود
به قول دوستمون تا بازیکن رو در لباس منچستر نبینیم هیچ چیزی رو نمیشه باور کرد

ایجنت سانچز هم لاین باشگاه رو فالو کرده مهرداد خان، میگن که سانچز در زمستون جدا نمیشه از آرسنال و منتظر تابستون میمونه تا با خیال راحت به تیمی بره که حقوق بیشتری بهش میده...
مشخصا که با پپ قبلا کار کرده، ولی خوب قضیه اینه که قبل از اینکه به بارسا بره، رئیس میخواستش، این هم یه کسی مثل مورا!!!! آیا حسی که نسبت به مورا داری، نسبت به سانچز نداری؟؟؟
واسه من یکی که فقط خرید یکی دوتا وینگر و وینگ بک مهم هستش، ما همیشه در زمان رئیس، بهترین وینگرها و وینگ بکهارو داشتیم، رئیس از چوب بازیکن میساخت و کسایی مثل گیگز، رونالدو، داسیلواها، اورا، نویل ها، بکهام، والنسیا و ......... ولی الان ما حتی یک وینگر یا وینگ بک درسته حسابی نداریم، در 5-4 فصل گذشته، حتی تلاشی آنچنانی هم نشده برای رفع این مشکل، واقعا نمیدونم که باشگاه چجور تفکری داره؟؟؟؟
یه دیماریا خریدیم، اون بزخال فراریش داد، شاو رو خریدیم که شد ... و یه خرید آشغالی به اسم دارمین.

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این که بازیکنی رو رییس می خواست ولی رفت یه تیم دیگه که نمی شه دلیل. خب اون تیم پیشنهاد بهتری داده تونسته بگیردش.

در مورد سانچز هم از قول ونگر گفته شده که اگر بتونن براش جانشین جذب کنن ممکنه بفروشنش در غیر این صورت قطعا زمستون جایی نمی ره.

درسته که به یه وینگر فوری نیاز داریم ولی من خودم بدم نمیاد زمستون کسی رو نگیریم که تابستون بریم سراغ یه گزینه بهتر مثل پولیسیچ یا مالکوم یا حتی دیبالا و گریزمان! سانچز سنش زیادی بالاست مورا هم همون چند بازی ای که ازش دیدم خیلی بهم نچسبیده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این که بازیکنی رو رییس می خواست ولی رفت یه تیم دیگه که نمی شه دلیل. خب اون تیم پیشنهاد بهتری داده تونسته بگیردش.

در مورد سانچز هم از قول ونگر گفته شده که اگر بتونن براش جانشین جذب کنن ممکنه بفروشنش در غیر این صورت قطعا زمستون جایی نمی ره.

درسته که به یه وینگر فوری نیاز داریم ولی من خودم بدم نمیاد زمستون کسی رو نگیریم که تابستون بریم سراغ یه گزینه بهتر مثل پولیسیچ یا مالکوم یا حتی دیبالا و گریزمان! سانچز سنش زیادی بالاست مورا هم همون چند بازی ای که ازش دیدم خیلی بهم نچسبیده.
محمد جان، خرید که حتما باید انجام بشه، سانچز حداکثر قیمتی که داشته باشه، 35-30 میلیون پوند هستش، در مقابل این کسی مثل مالکوم یا پولیشیچ بالای 70تا قیمت دارن و دیبالا و گریزمن هم که بالای 100تا!!!
اگه قرار باشه با همین نفرات لیگ رو ادامه بدیم، حتی ممکنه که جایگاه دوم رو هم از دست بدیم، اصلا شک نکن توش، ما الان دو فصله که داریم اینجوری خرج میکنیم و نمیتونیم نتیجه درستی بگیریم، چون با 4-3تا خرید گرونقیمت نمیشه این تیم ناقص رو جمع کرد با این همه مصدومهایی که ما داریم تازه از این به بعد دیگه باید به فکر بازنشسته هامون هم باشیم، زلاتان، والنسیا، یانگ، ماتیچ و ماتا، اینا همه در آستانه بازنشستگی هستن...
بگذریم در مورد وضعیت همین الان نگاه کنیم که نه وینگر راست داریم و نه وینگ بک چپ!!! خوب چطور بدون خرید پیش بریم امسال؟؟
باید خرید داشته باشیم، اسم گریزمن رو هم نیار که اصلا دیگه دنبالش نیستیم...
درضمن قضیه سانچز اونقدر جدی هستش که میگن الان داریم با آرسنال مذاکره میکنیم، یعنی مخیتاریان رو میخوایم به آرسنال بدیم به جاش...
دیبالا هم انگار واقعا یه خبرایی بوده، منتظر میمونیم تا آخرین لحظه نقل و انتقالات...

بالا