دوستان چه خبر؟
Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
گرفتن نیمار با 500 میلیون که مثل یه جوک احمقانه و تلخ میمونه، الان 4-3 فصل هستش که موقع نقل و انتقالات که میرسه(راموس، رونالدو، گریزمن، نیمار، مسی، بیل و ...)، ما به یک بازیکن کلید میکنیم، به یک انتقالی که همه میدونن غیرممکن هستش!!! برداشت من؟ مدیریت داره طرفدارهارو سر میدوونه...هیچ غلطی نمیکنند
آخرش هم هرچی بازیکن خوب هست میره به تیم های حریف
اینها هم منتظر جذب نیمار میمونند که هیچ اتفاقی نمیفته
نود دقیقه پرس از جلو ساده نیست تیم ما هم که تو خیلی از پست ها مدرسه پیرمردهاست هندرسون مثل اسب پرس میکرد تو محوطه ی سیتی الان مفسر جایی که من دارم بازی رو ازش میبینیم داره پرسهای هندرسون و باقی بازیکنها رو نشون میده واقعا هررا ماتا یا اون درخت هیچکدوم نمیتونن از جلو پرس کنن لوکاکو هم انقدر دونده نیست رونی توی زمان اوجش جلوی همین سیتی یک بازی ۱۹ کیلومتر دوید توی زمین همچین بازیکنی الان توی منچستر نیستما با اختلاف گل اونهم فقط یک گل دومیم و لوزها سوم البته ما یک بازی کمتر داریملیورپول عقب کشید و دست از پرس از جلو برداشت و خیلی زود سیتی به 2 گل رسید!!!!!
نشون میده که دفاع کردن تو منطقه عقب زمین، چقدر احمقانه و ناشیانه و عقب افتاده هستش تو دنیای فوتبال امروز...
بخش عمدش که هیچ، همش رو آتیش زدیم، مارسیال رو هم بازی ندیم، به جاش لینگارد و رشفورد هم میتونن بازی کنن، در یک سطح هم هستن...لوزها ابزار لازم برای انتقال سریع بازی از دفاع به حمله رو داشتن ولی ما این ابزار رو نداریم که البته راه حل ساده اش اضافه کردن بازیکنه ....بارسا با اینکه وضعش بد نیست اینهمه خرج میکنه بعد ما ۳۵۰ میلیون پول رو بخش عمده اش رو آتیش زدیم
البته فکر میکنم که هررا میتونه این کار رو انجام بده و یادت نره که پارسال جلوی همین لیورپول تو آنفیلد یک بازی خیلی قشنگ دفاعی رو انجام دادیم و جلوی چلسی هم بهمین سبک برنده شدیم، یعنی پرس از جلو ولی مهاجم هامون خیلی تن لش هستن، مارسیال که اصلا دنبال توپ نمیدوه، مثل لینگارد و لوکاکو و رشفورد رو هم که دیگه بزرگ تن لش ها باید حساب کنیم...نود دقیقه پرس از جلو ساده نیست تیم ما هم که تو خیلی از پست ها مدرسه پیرمردهاست هندرسون مثل اسب پرس میکرد تو محوطه ی سیتی الان مفسر جایی که من دارم بازی رو ازش میبینیم داره پرسهای هندرسون و باقی بازیکنها رو نشون میده واقعا هررا ماتا یا اون درخت هیچکدوم نمیتونن از جلو پرس کنن لوکاکو هم انقدر دونده نیست رونی توی زمان اوجش جلوی همین سیتی یک بازی ۱۹ کیلومتر دوید توی زمین همچین بازیکنی الان توی منچستر نیستما با اختلاف گل اونهم فقط یک گل دومیم و لوزها سوم البته ما یک بازی کمتر داریم
من فکر میکنم مورون اصلا با این شکل بازی که الان داره تو یونایتد هم پیاده میکنه به دنیای فوتبال معرفی شد اصلا فکر میکنی این قابلیت رو داره که سبک بازی و نوع نگرشش رو عوض کنه رییس تو اینجور مسایل خیلی انعطاف پذیر بود اوایل دهه قبل که تیم به مشکل خورد یکسری دستیار جدید آورد که نگرش جدیدی رو به تیم تزیق کردن ولی این امکان برای مورون هم هست؟ مربی های بزرگ زیادی بودن که با شیوه خاص مطرح شدن و بعد از اینکه فوتبال با زمان تغییر کرد شیوه بازی اونها قابل پیش بینی شد و بقیه تیم ها میدونستن جلوشون باید چیکار بکنن مورینیو هم آنقدر در تیم های مختلف با یک شکل بازی و کمی تغییرات دیده شده که کسی جلوی تیمهاش سورپرایز نمیشه...بخش عمدش که هیچ، همش رو آتیش زدیم، مارسیال رو هم بازی ندیم، به جاش لینگارد و رشفورد هم میتونن بازی کنن، در یک سطح هم هستن...
مورینیو باید بیخیال خریدهای بزرگ بشه الان و باید چند خرید نرمال انجام بده تا ضعف های تیم رو برطرف کنه، با این وضعیتی که سیتی داره بازیکن میخره و واسه هر پستش، رسما 2 بازیکن فیکس داره، اصلا نمیشه با این تیم ناقص باهاشون رقابت کرد، تیم ما تا یک مصدوم یا محروم میده، به 13 میره، اصلا نمیتونن بازی درستی انجام بدن و امتیاز از دست میده...
ببین سیتی تو یک بازی سیلوارو نداشت، چطور امتیاز از دست داد!!! سیلوا اگه بود، اینجوری بازی رو نمیباختن، بهت قول میدم...
ولی در کل ما باید خرید کنیم و مورینیو هم دست از این ترکیب های بزدلانه و احمقانه دفاعیش برداره...