تمام رسانه ها، خبر توافق منچستر با سانچز رو کار کردن و همه جا اعلام شده که منتظر توافق مخیتاریان با آرسنال هستن تا این انتقال رسمی بشه...
امیدوارم که مخیتاریان یه دبروینه یا صلاح دیگه، برای مورینیو نشه...
فعلا که زوم کردیم روی سانچز، مشکلات وینگ بکهامون هنوز به جای خودش باقی هستش، شاو که اصلا در حد منچستر بازی نمیکنه، دیشب هم مثل بازی های قبلیش، اتوبان باز کرده بود سمت چپ، تو هجوم تعجب میکنم که دوستان تعریف میکنن ازش، من در کل 90 دقیقه فقط یک حرکتش رو یادم میاد که با زور و فشار از بین مدافع های کناری استوک رد شد و یک سانتری انجام داد که با برخورد به چند نفر رسید جلو پای لینگارد، فکر میکنم که استاد اسدی هم بود، این کار رو بلد بود انجام بده...
ماتا دیشب واقعا خیلی دونده بود و همه جای زمین بود، ولی فکر میکنم با اومدن سانچز، میره رو نیمکت، مگر اینکه سبک بازیش رو عوض کنه، مورینیو که عمرا اتفاق نمیوفته، من یکی که ترکیب 3-3-4 تیم رو خیلی دوست داشتم و دارم، ترکیب لوکاکو و مارسیال و سانچز (لینگارد)، اون جلو و پوگبا و ماتیچ و هررا هم پشت سرشون، واقع جواب میده...
البته 3-3-4 ما بیشتر شبیه همون 2-4-4 لوزی رئیس هستش که سانچز تقریبا وسط مارسیال و لوکاکو و پشت سرشون بازی میکنه و ماتیچ آخرین بازیکن خط میانی و هررا و پوگبا در دو سمت اون، رو به جلو بازی میکنن که ترکیب فوق العاده ای هستش با توجه به دارایی هامون، فقط نفطه ضعفمون وینگ بک ها هستن تو این ترکیب، که واسه همچین ترکیبی احتیاج به وینگ بکهایی داریم که تمام 90 دقیقه رو استارت بزنن و چمن رو شخم بزنه در 90 دقیقه و بتونن از مدافع جلوشون رد بشن و سانتر هم بکنن که واقعا پیدا نمیشه همچین وینگ بکی دیگه...
این هم آمار پاس گل پوگبا، این فصل در EPL، با اینکه نصف دبروینه و سانه هم بازی نکرده، البته این آمار دقیق نیست و پوگبا 10 پاس گل در EPL داده:
فقط آمار گلزنیش رو بالاتر هم ببره، اونوقت هستش که کسی جرات نداره، بد در موردش اظهار نظر کنه...
اما آمار بازیکنهای سیتی خیلی جالبه!!!!تا اینجای فصل، سیتی 19 گل بیشتر زده...
واقعا این بازی های نزدیک کریسمس به ضرر ما بود، 3تا مساوی الکی!!!! باخت جلوی بریستول هم بماند...