• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و گل دوم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ما بریم بخوابیم...
من یکی که جز فحش چیزی به موران نمیگم از این به بعد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
او بازی رفت باید ۳ تا می‌خوردیم که دخه آ به کمک نرم اومد
امشب از اون هم کاری بد نیومد
شکست تلخی بود اما لازم بود
در کل بازی رفت و برگشت حق سویا صعود بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دقیقا این وضعیت منچستر، من رو یاد چلسی روبروی PSG دو فصل پیش انداخت، ترکیب های احمقانه و دفاعی موران که چلسی رو حذف کرد، تازه اون تیم جلوش، PSG بود، ما جلوی سویا اینجوری بودیم، یعنی خاک تو سرت موران، خاک تو سرت با این ترکیب و بازی تیمت...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ترکیب نیمه اول جلو لیورپول رو میفرستاد برده بودیم
واقعا حیف
ترس مورینیو آتیش زده به تیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
باید منچستر حذف میشد تا شاید مورینیو درس بگیره که بعید می‌دونم
من ناراحت نشدم از باخت
با این بازیها ما جلو رئال و بارسا له میشیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
این هم نمایش
مزد ترس

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بازی پیش فصل سوپر کاپ برابر رئال مشخص شد که در سطح همون تیم های لیگ اروپا هستیم .
با جرات میگم جز زلاتان باقی خرید های این دو سال مفت نمی ارزند . نه پوگبا نه سانچز و لوکاکو .... اصلا نمی فهمم فلسفه خرید سانچز چی بود و دقیقا چه نکته مثبتی به تیم اضافه کرد ؟!
حیف از اون یونایتد با صلابت زمان سر الکس .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی پیش فصل سوپر کاپ برابر رئال مشخص شد که در سطح همون تیم های لیگ اروپا هستیم .
با جرات میگم جز زلاتان باقی خرید های این دو سال مفت نمی ارزند . نه پوگبا نه سانچز و لوکاکو .... اصلا نمی فهمم فلسفه خرید سانچز چی بود و دقیقا چه نکته مثبتی به تیم اضافه کرد ؟!
حیف از اون یونایتد با صلابت زمان سر الکس .
همه اینا به خاطر فوتبال منفی و مزخرف مورینیوئه
شک نکن یه مربی درست حسابی بالا سر این بازیکنا باشه میترکونن، شک نکن
همین پوگبا تو یووه چی بود؟ تو همین یونایتد اول فصل موتور تیم بود؛ آقای خاص با تاکتیکای خاصش یه کاری کرده دیگه یه پاس درست نمیتونه بده!حتی نمیدونه تو زمین باید چی کار بکنه!
مارسیال و رشفورد رو هم انقد ازشون دیدیم که بدونیم استعداد دارن، مربیه که باید بتونه بازی بگیره
الکسیس هم از همه بیشتر تلاش میکنم، ولی با تیم هماهنگ نیست، انقدر هم ماشالا خوب فوتبال بازی میکنیم به این زودیا هم هماهنگ نمیشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مورینیو به نظرم دیگه باید بازنشسته بشه
خیلی محافظه کاره

شما ابزار مونتلا رو ببین و با مورینیو مقایسه من
افتضاح بوده تو نیم فصل دوم

بازیهایی هم که برده کاملا اقتصادی و با یک گل اختلاف برده

من سبک بازی این تیم رو دوست ندارم
فوتبال دفاعی به سبک یونان

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من هنوز هم اعتقاد دارم باید پوچتینو رو بیارن
حالا دوستان میگن تجربه‌های قهرمانی نداره و از این حرف ها
اما مورینیو که تجربه داشته چه کرده؟
پوچتینو نزدیک ترین آدم به سر الکس فرگوسن هست

دیشب سر الکس خیلی عصبانی بود آخر بازی
امیدوارم آخر فصل به کاری کنن مورینیو بره

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
همه اینا به خاطر فوتبال منفی و مزخرف مورینیوئه
شک نکن یه مربی درست حسابی بالا سر این بازیکنا باشه میترکونن، شک نکن
همین پوگبا تو یووه چی بود؟ تو همین یونایتد اول فصل موتور تیم بود؛ آقای خاص با تاکتیکای خاصش یه کاری کرده دیگه یه پاس درست نمیتونه بده!حتی نمیدونه تو زمین باید چی کار بکنه!
مارسیال و رشفورد رو هم انقد ازشون دیدیم که بدونیم استعداد دارن، مربیه که باید بتونه بازی بگیره
الکسیس هم از همه بیشتر تلاش میکنم، ولی با تیم هماهنگ نیست، انقدر هم ماشالا خوب فوتبال بازی میکنیم به این زودیا هم هماهنگ نمیشه
والا ادم نمی دونه دیگه باید چی بگه . ولی مهم ترین تجربه این نتایج و نتایج مثلا پاری سن ژرمن این است که وقتی بدون حساب کتاب فوتبالی ریخت و پاش می کنی نتیجه اش میشه این . یه تیمی مثل من سیتی بعد از چند سال ریخت و پاش فهمید برای شخصیت پیدا کردن باید خرجاش با حساب و اصولی فوتبالی باشه نه فقط برگشت سرمایه . برای همین کار رو سپرد به کاردان و تیم رو اصولی ساخت و الان داره نتیجه اش رو می بینه . اما سران یونایتد دارن مسیر رو وارونه می رن . تیم با شخصیت و پرستیژ رو تبدیل کردن به تیمی که داره تدریجی و گاها با سرعت میره به سمت متوسط شدن .
مورینیو متاسفانه فرصت سوزی داره می کنه و باورم نمیشه این بن بست تاکتیکی دلیلش مورینیو هست . این کاری که الکسیس می کنه فقط دویدن رو خوب رونی هم انجام می داد ما کسی می خواستیم که اون ناحیه خلاقیت ایجاد کنه . بنده خدا الکسیس مثل رونی نمی دونه مهاجمه . هافبکه و چیه !!! وقتی هم با پوگبا تو زمین باشن که جفتشون محدود میشن و محو ....

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
فصل پیش مهاجم ما زلاتان بود که خیلی کند بود واسه همین تیم خیلی خوب بازی می کرد و اصلا به فکر ضد حملات نبود!بازی پوگبا میختاریان و.... خیلی خوب چشم می اومد!رسما بازی با چلسی لیورپول ارسنال و حتی همین سیتی خیلی خوب پرس می کردیم و بعضا تو قوطی میزاشتمیشون!
ولی رسما این فصل تاکتیکش شده ضد حمله و تمام!اصلا برنامه واسه گرقتن توپ یا ... ندارن منتظرن تیم رقیب یه اشتباهی بکنه بعد با سرعت توپ برسونند به لوکاکو و لینگارد و... تخته گاز میرن سمت دروازه!رسما جلوی تیم اخر جدول هم توپ خیلی راحت میدیم دست اونا!
الا نه پوگبا میدونه قراره چیگار کنه نه سانچز نه حتی خوده لوکاکو!
از یه طرف هم میاد لیندولف که چند بازی خوب شده بود انصاقا رو باز میفرسته نیمکت بجاش اسمالینگ یا روخو رو اورد که یکیش مصدوم شد اون یکی هم که......3بازی پشت سره هم شاو عالی بازی می کرد بعد که این یانگ از محرمیت یا مصدومیت برگشت سریع اونم انداخت رو نیمکت!از اون خیلی بدتر هم مک تومنی که عالی بازی می کرد رو فرستاد نیمکت بجاش فلینی که رسماتو این فصل 5 تا بازی ثابت نکرده بود رو اورده بود زمین اونم جلوی سویا!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فصل پیش مهاجم ما زلاتان بود که خیلی کند بود واسه همین تیم خیلی خوب بازی می کرد و اصلا به فکر ضد حملات نبود!بازی پوگبا میختاریان و.... خیلی خوب چشم می اومد!رسما بازی با چلسی لیورپول ارسنال و حتی همین سیتی خیلی خوب پرس می کردیم و بعضا تو قوطی میزاشتمیشون!
ولی رسما این فصل تاکتیکش شده ضد حمله و تمام!اصلا برنامه واسه گرقتن توپ یا ... ندارن منتظرن تیم رقیب یه اشتباهی بکنه بعد با سرعت توپ برسونند به لوکاکو و لینگارد و... تخته گاز میرن سمت دروازه!رسما جلوی تیم اخر جدول هم توپ خیلی راحت میدیم دست اونا!
الا نه پوگبا میدونه قراره چیگار کنه نه سانچز نه حتی خوده لوکاکو!
از اون خیلی بدتر هم مک تومنی که عالی بازی می کرد رو فرستاد نیمکت بجاش فلینی که رسماتو این فصل 5 تا بازی ثابت نکرده بود رو اورده بود زمین اونم جلوی سویا!
با این قسمت حرفت موافقم، ولی با شاو، لیندلوف اصلا موافق نیستم، به جای شاو، مترسک بزاری تو زمین، بهتره، با اون اضافه وزنش، اصلا استارت هم نمیتونه بزنه دیگه، از ترس مصدومیت هم دیگه فوتبال بازی نمیکنه و درگیر نمیکنه خودش رو، واسه بازیکنی که تو اون پست بازی میکنه، این یعنی مرگ!!!! تازه یانگ بهترین بازیکنمون بود بعداز رشفورد تو بازی شنبه، همه جا دارن فقط از یانگ تعریف میکنن که چجوری صلاح رو سرویس کرده بود...
از لیندلوف شاید یک بازی نرمال دیده باشم تا حالا، حالا اینکه بخوایم این باخت و این سبک بازی رو بندازیم گردن دفاع ها؟؟؟؟ من اصلا دلیلی نمیبینم، هر افتضاحی که تو این 2 فصل پیش اومده، مقصرش بدون شک موران گوسفند بوده با ترکیبهای آشغالش و سبک بازی احمقانش، طرف جلوی سوانسی بازی میکنه تو خونه خودش میاد واسه دفاع و ضدحمله!!!!!!!!
من یکی که هیچ حرفی ندارم، قراردادش رو هم تمدید کردن، فقط تنها امیدواریم اینه که آخر فصل امری اخراج بشه و PSG بیاد سراغ موران که با توجه به فجاعت حذف شدن جلوی سویا، بعید میدونم که ناصر همچین کاری بکنه...
ما حداقل یک فصل دیگه باید با این گوسفند سر کنیم، جالبه که مصاحبه کرده و گفته:
این حذف شدن، اتفاق جدیدی نیست برای این باشگاه!!!!
من با پورتو حذفش کردم، با رئال حذفش کردم، پس چیز جدیدی نیست!!!!!!!!

یعنی اگه هر مدیرعامل یا طرفداری بود، با اوردنگی مینداختنش بیرون!!!!!!!! سگ کشش میکردن...
حرفای دقیقا سبک بزخال زده!!!!!
دیشب که تو ورزشگاه حسابی تیم هوووو شد تو 4-3 دقیقه آخر و بعداز بازی، موران گوسفند هم با عجله داشت میدوید از جلوی تماشاچی ها فرار میکرد...
الان هم ازش پرسیدن که چکار میخوای بکنی، چه چیزی رو میخوای تغییر بدی؟ گفته که همه چیز باید عوض بشه!!!!!! همه چیز باید بهتر بشه!!!!!! همه تیمها خرج میکنن، ما هم باید خرج کنیم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! آخه مادر به خطا، سویا یک دهم تو هم خرج نکرده، چطور تونسته اینجوری به فا... بدتت؟؟؟؟؟
موندم قراره تیم بهتر بشه از نظر بازیکن، ولی باید قرارداد یه گوسفندی مثل فلینی تمدید بشه؟؟؟؟؟؟ گفتم که این فلینی خودش هم فهمیده که شده سیبل مورینیو، واسه همین میخواد فرار کنه، که اگه اینجوری تیم رید، فلینی نباشه که به جای موران، مورد حمله قرار بگیره...
دقیقا همون چیزی که چند وقت پیش تو بازی جلوی تاتنهام گفتم، ذهن موران رو میرسونه: خوب این بازی رو باختم، از UCL حذف شدم!!! فصل دیگه بازیکن بهتر میخرم و دوباره بازی میکنم و حذف نمیشم!!!!!!!
منظورش از خرید بازیکن، هم شک نکنید، خرید 3-2 دفاع دیگه هستش، میخواد با سیستم 1-0-9 بازی کنه، دیگه اصلا مشکلی برای گل خوردن نداشته باشه...

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تیم متاسفانه شخصیت نداره فقط داریم دست و پا میزنیم و مدام بدتر میشیم حرف مورون در مورد عادت به حذف یونایتد بسیار مزخرف بود و نفرت من رو بیشتر از همیشه کرد....البته از جایی که تیم رو مورون تحویل گرفته اگر آماری نگاه کنید امسال سهمیه میگیره و تا حذفی قهرمانان هم رسیده ولی سوال اینه که اگر قراره برای قهرمان شدن ما ۱۰ تا بازیکن بخریم پس هنر مربی چیه همین من سیتی تو هر پست ده تا بازیکن داره تازه بعد از کلی دست و پا زدن تونسته بیاد قهرمان لیگ بشه و تو قهرمانان هم بعیده چیزی بشه یا پاریس سن ژرمن قبلا گفتم بازم میگم چرا ما همش دست پاریسن ژرمن رو نگاه میکنیم ما که یک تیم تازه به دوران رسیده مثل سیتی یا سن ژرمن نیستیم ما اینهمه سرمایه انسانی (هوادار و پیشکسوت) داریم چجوری میشه که مسیر پیشرفت یکسانی با سن ژرمن داشته باشیم اگر با باشگاهای دیگه دنیا مقایسه کنی در یک بازه ۵ ساله ما کم خرج نکردیم خوب این فصلم مورون نمیره و احتمالا دو سه تا بازیکن ناهمگون دیگه به ترکیب اضافه میکنه و دویست میلیون یورو خرج میکنه حداقل تهش سال دیگه میزاره میره سن ژرمن و ما میمونیم و یکسری بازیکن بدرد نخور و فیر پلی مالی و منابع ته کشیده...مدیران منچستر دوراه پیش رو دارن راه اول تصمیم محافظه کارانه و اعتماد به شرایط فعلیه و راه دوم عوض کردن شرایطه البته این تغییر شرایط نباید فقط به تعویض مربی ختم بشه باشگاه باید یک برنامه مشخص بچینه که توی اون همه ریش و قیچی دست یک فرد (سرمربی) نباشه...تقسیم وظایف در منچستر به خوبی صورت نگرفته و مورون از عهده کار اونجور که باید بر نیومده بیایم صفر و صد نگاه نکنیم من نمیگم مورون سراسر بدی بوده نه نتایجی هم گرفته و فتوحاتی هم داشته ولی اینکه ادامه این شرایط به روزهای بهتر برای ما ختم بشه یا نه سوال برانگیزه چرا که حفظ شرایط فعلی چیزی نیست که هوادارهای یونایتد بخوان...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک سوال بزارید تخیل کنیم اگر مثلا من یک تیلیاردر بودم و یونایتد رو میخریدم و شما رو منصوب میکردم برای سروسامان دادن وضع موجود چه میکردید؟ پروپوزال بدید من بودجه میدم ....دی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ببین حسین جان، من همین الان هم اعتقاد دارم که اگه مربی باشه که خوب خرید کنه و یک تیم رو بخواد بسازه، اون موران هستش، هیچ مربی در حال حاضر، در حد موران نیست از این نظر...
ولی آیا تیمی که تحویل میده، میتونه مدتی بیش از 2 سال رو تو اوج بگذرونه؟ این واسه من از اون موقع که موران اومده، بزرگترین سوال هستش!!!! و بعداز رفتن موران، چکار میخوایم بکنیم؟ سبک موران رو ادامه میدیم؟ یا برمیگردیم به فلسفه اصلی باشگاه؟؟؟ خوب آیا خریدهای موران، اون موقع به درد بخوره هستن؟؟؟ بگذریم که همین الان هم این تیم خیلی خیلی ضعف داره از نظر بازیکن، ما حتی یک تیم اصلی رو هم کامل نداریم...
خوب این تابستون آخرین فرصت موران هستش...
نمیدونم که بعداز موران چکار میخوایم بکنیم، چه گزینه ای واسه مربیگری داریم؟؟؟ ساری؟ ژاردیم؟؟؟ بعید میدونم که موفق باشن تو منچستر...
اسم پوچ رو هم نمیارم که امکانش زیر صفره...
الان هم که گیگز و اسکولز شدن مربی ولز، دیگه امیدی به اسطوره های باشگاه هم نیست...

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
تیم تو این دوره زمونه باید خرج کنه دیگه گذشت اون زمون که ما شخصیت داشتیم و.... الا هرچقدر خرج کنی اونقدر قوی تر میشه!دیگه برای بازیکنای امروزی اصلا فرق منچستر سیتی یا یونایتد براشون مهم نیست!کافیه یه پول خوبی بهشون بدی میان میگم از کودکی ارزوم بود بیام سیتی و....
سرمایه باشگاه و.... رو باید بندازی دور ما الا داریم چوب همین تیم پایه و.. می خوریم اخه لینگارد راشفورد چی هستن که اینقدر بهشون پربال میدیم؟نمیگم اکادمی رو باید ببندیم ولی بازیکن اینده دار به ایسکو اسانسیو امپاپه میگن که تو همون سن 20 سالگی اندازه یه بازیکن 30 ساله دارن بازی می کنند ادم کیف میکنه!ولی ببینید 1% اینارو تو راشقورد لینگارد یا مارسیال می بینید؟ایسکو سرعت نداره ولی توپ میسچبه پاش راحت وراتی و... لایی میندازه و پاسایی میده دهنش باز میمونه!یا اسانسیو چپ شوتش وحشتناک توپ میچسبه پاش پاس و.... عالی!!
بعد ماله ما چی؟لینگارد هیچی نداره هیچی 2تا شوت تمرین میکنه که بگیر نگیر داره!نه پس بلده نه دریبل نه میتونه توپ خوب استوپ کنه!دیشب یه پاس ساده می اومد سراغش توپ از پاش جدا میشد و منداخت عقب رسما رفع تکلیف می کرد از خودش!
می رسیم به گل سرسبد ما راشفورد که فقط فقط کورس میزاشت که سرعتش به رخ بکشه نه می تونست یکی رو از پیش رو برداره نه پاسی نه..... تو بازی 2تا توپ اومد یکی تو 3-4 متری دروازه ابله میبنیه جلوش 3تا دفاع هست باید توپ بیاره عقب یا سانتر کنه با بی مغزی شوت کرد توپ رفت بیرون!یه جا هم توپ تو 18فدم بهش رسید لوکاکو رفت داخل که سانتر کنه خوده راشفورد 2ساعت محاسبه و... کرد با دستش هم گقت برو داخل بعد یه سانتری کشید که رسما توپ رفت بیرون لوکاکو دهنش باز موندo_O
مارسیال هم یه کم فقط یکم تکنیک داره که اونم جلوی تیم های ته جدولی بدرد می خوره بعضا!اصلا بلد نیست توپ گیری یا پرس کنه و فقط وقتی میدوه که توپ تو پاش باشه!ولی به نسبت این 2تایی بالای بهتره!!
الا این بازی 3تا هافبک ما دیشب بود!اونطرف سویا هافبک هاش رسما 90 دقیقه بازیکن های مارو پرس می کردند اینطرف این لینگارد و راشفورد توپ نگاه می کردند یا وقتی هم می رفتن سمت توپ با یه دریبل ساده گول می خوردن اعصاب ادم داغون میشد!!
میای یانگ میبنی 1 بازی از 10 بازی میگیره بازیش و فقط بلده دفاغ کنه!اونطرف بهروز ***** فرد یا والنسیا داریم که کل فوتبالش تو بدن سازی خلاصه شده!
لوکاکو هم دیشب گفت بعضی بازیکن ها خودشون مخفی می کردن که موافقم بعد مورینیو هم گقت باید خیلی خیلی خرج کنیم!اون وقت میشه ورق رو برگدوند!
الا واسه فصل بعد اگه نتونیم دفاع چپ و راست و یه شماره 10 و هابک راست چپ پا بخریم فصل همین آش همین کاسه!!
راشفورد رو هم باید اخر فصل بفرستیم بره یه تیمی که همیشه بازی کنه اگ تونست خودش جمع کنه برمیگرده اگه نه همون مثل ولبک و....کلی انگلیسی دیگه محو بشه بهتره!لینگارد هم فقط فقط تو نیمکت باید باشه اونم یارتعویضی واسه دقایق 80 به بعد بیاد بازی واسه وقت تلف گردن بغیر از این واسه تیم ارزشی نداره!!
شاو هم یا خودش جمع کنه یه بره گم بشه با اون شکمی که اورده!یانگ هم یارتعویضی باید باشه و......
خلاصه خیلی سوراخ داریم که این تابستان باید پرشون کنیم وگرنه.......

بالا