• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مورینیو هم در ادامه تلاش هاش برای حفظ روحیه بازیکن ها و تقویتشون به کل شاو رو شست گذاشت کنار، کلی هم به مک تامینی گیر داد،
نمیدونم کی میخواد یاد بگیره تو رسانه بازیکن خودشو خرد کردن کار خوبی نیست؟! :|
بحث روحیه و حرفهای رسانه ایش به کنار، من یکی که به شدت با شستن شاو، موافقم، با اوردنگی باید بیرون انداخته بشه، 4 فصله که داره فقط حقوق میگیره و رو تخت دراز کشیده...
حتما وینگ بک چپ میخریم، یانگ هم که اومد، بازیش بهتر از شاو بود، ولی تیم آنچنان تغییر روند بازی نداشت...
تو این چند روز چقدر شایعه خرید واسه تیم مطرح داره میشه، 90 درصدش هم بخاطر این حذف بی موقع از UCL هستش و اینکه موران گفت باید همه چیز رو عوض کنیم!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بحث روحیه و حرفهای رسانه ایش به کنار، من یکی که به شدت با شستن شاو، موافقم، با اوردنگی باید بیرون انداخته بشه، 4 فصله که داره فقط حقوق میگیره و رو تخت دراز کشیده...
حتما وینگ بک چپ میخریم، یانگ هم که اومد، بازیش بهتر از شاو بود، ولی تیم آنچنان تغییر روند بازی نداشت...
تو این چند روز چقدر شایعه خرید واسه تیم مطرح داره میشه، 90 درصدش هم بخاطر این حذف بی موقع از UCL هستش و اینکه موران گفت باید همه چیز رو عوض کنیم!!!!
اصلا شاو بد، شاو داغون، به هیچ عنوان این کار مربی حرفه ای نیست که بیاد تو کنفرانس خبری این حرفا رو بزنه!
این مشکلا بابد تو مجموعه خود باشگاه حل شن، اگر هم قرار بر فروشه خب بفروشن دیگه.
البته یادمون نره همین شاو شه انقد به خونش تشنه ای :دی یه زمانی جذاب ترین دفاع چپ جوون لیگ بود و همه میخواستنش، متاسفانه اون مصدومیت باعث افت شدیدش شد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلا شاو بد، شاو داغون، به هیچ عنوان این کار مربی حرفه ای نیست که بیاد تو کنفرانس خبری این حرفا رو بزنه!
این مشکلا بابد تو مجموعه خود باشگاه حل شن، اگر هم قرار بر فروشه خب بفروشن دیگه.
البته یادمون نره همین شاو شه انقد به خونش تشنه ای :دی یه زمانی جذاب ترین دفاع چپ جوون لیگ بود و همه میخواستنش، متاسفانه اون مصدومیت باعث افت شدیدش شد
گفتم که اصلا، اون بحث رسانه ایش به کنار، من به خونش تشنم؟
به خون کسی تشنه نیستم، ولی 2 فصل که دارم میگم شاو رو بندازیم بیرون، ولی اکثر دوستان، میگن نه این فصل، این فصل، این فصل بهش هم فرصت بدیم، نه آقا نمیشه دیگه، خونه خاله که نیست؟ یه باشگاه حرفه ای فوتبال هستش، مهمترین چیز توی این باشگاه، کسب افتخار و درآمد مالی هستش...
طرف 5-4 فصل تو منچستر، 40-30تا بازی هم نتونسته بکنه، چه برسه که به 10تا بازی درسته حسابی، آقا مصدوم شد، خوب مصدوم شده دیگه، باشگاه لطف کرد، قراردادش رو تمدید کرد، حقوقش رو هم دادن، دیگه باید ... تازه همین شاو رو هم موران نمیخواستش، اول فصل پیش بحث رفتنش بود که طرفدارها به پر پای موران پیچیدن واسه شاو، اون هم مجبور شد نگهش داره، ولی الان دیگه داره رسما میگه، نمیخوامش!!!!! همین!!!
من اگه بودم، همون فصل پیش عذرش رو میخواستم، نیوکاسل میخواستش، سوتون میخواستش، نگهش داشتیم، هم اینکه 1 نفر تو لیستمون پر کرده بود و نه میتونستیم یه بازیکن دیگه بزاریم جاش...
یانگ رو هم همینطور با فشار قراردادش رو تمدید کردیم(موران میخواست رز رو بگیره)، در صورتیکه باید همون تابستون میرفت چین، رونی رو خدارو شکر، تابستون تونستیم بدیمش به اورتون، هم بهش بی احترامی نشد هم وجهه باشگاه حفظ شد...
ما خیلی وقت هستش که باید یه سری نخاله رو از تیممون بیرون بندازیم، یکیشون همین شاو هستش، اسمال و فلینی و بلیند هم نفرات بعدی هستن، ما یه سری بازیکن داریم که تو این 3-2 فصل، شاید یک پنجم بازی هارو هم نتونستن بازی کنن، بخاطر مصدمیت یا محرومیت، مثل روخو، زلاتان، بایی، کریک(!!!) جونز، بلیند و شاو و ... واقعا هر مربی دیگه ای هم بود، دیگه عصبی میشد از این وضعیت، البته یه دلیل خیلی بزرگش همین مربی هستش که خودش انگار نمیخواد از دست این بازیکنها خلاص بشه، مثل فلینی یا اسمال...

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
اخره فصل رسیدیم رسما مورینیو داره میگه شاو و وانسیا به درد من نمی خورن!!رک هم گفت که خوده بازیکن هم جمع کنه بره!
خدایش دیروز تو بازی وانسیا یه کارایی می کرد.....از خنده داشتم می مردم!!توپ می گیره به جای این که از گوشه کنه سریع اورلب و....داشت جفت جفت پا می پرید بالا:D:Dرسما وفتی یکنفر جلوش باشه اینو تحت فشار قرار بده جفت پا سمت چپ راست می پره اخرش سینه بدن سازش رو نشون میده بعد توپ میندازه به کرنر به نفع اونا!!!خوده مورینیو هم دیروز بعد این صحنه نشونش داد از شدت نارحتی رسما سرش رو تکون میداد که چرا اینطوری این بازی میکنه!
شاو هم بی خیال بی خیال داد مورینیو رو از تلوزیون می شنیدیم بعد این بجای این که اورلب کنه هرچقدر هم ریسک حرکتش بالا باشه یا توپ از دست می رفت باز هم از ترس پاس میداد عقب!!
قشنگ تو بازی دیروز عیار این لینگارد وانسیا و شاو معلوم شد!!!
به نظرم هرچقدر مورینیو از این مصاحبه ها بکنه بهتره دیگه بسه این همه از بازی بد اینا چیزی نگی هی ازشون محافظت کنی اخرش اینطوری بازی کنند!!!شاو و وانسیا رو رسما مورد عنایت قرار داد!!از اونطرف هم مک تومنی هم هم تشویقش کرد و هم انتقاد کرد که اگه سطح اش رو بالا نبره یا میره نیمکت یا تیم دیگه بصورت قرضی!!
فصل بعد کلی خروجی داریم : فلینی-دارمیان-بلیند-شاو اینا 100%100 هستن!میمونه راشفورد که به احتمال 80% قرضی میره به یه تیم دیگه!لینگارد و ماتا 50%50 هست که اگه بمونند تعویضی هستن و باید رو نیمکت بشینند که بد نیست به نظرم یا از تیم میرن!
والنسیا و یانگ رو هم نمی دونم اینا وضعشون چطور میشه تو تیم!
رسما 5-6 نفر از تیم جدا میشن فصل بعد و کم کم حداق این یه 4تا خرید داریم که 2تاش 100%100 دفاع های کناری هستن+یه هافبک+وینگر راست چپ پا!!یا یه شماره 10 اون وسط!!اگه 5تا خرید اشته باشیم عالی میشه!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لگانس2-1سویا!!!!! نمی دونم بخندم یا گریه کنم.....
من رو بگو که 1 تومن ناقابل سر این نتیجه احمقانه از دستم پرید!!!!!!:(:(
دقیقا چیزی که یکی از رفقا گفته بود، مونتلا دقیقا نمودار سینوسی رو تعریف میکنه!!!!
البته افتضاح بودن منچستر تو اون بازی رو که همه متوجه هستن...
خوب تبریک میگم، شنبه یا یکشنبه اول اردیبهشت تو ومبلی با تاتنهام نیمه نهایی رو بازی میکنیم!!!!!!!!!!

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه اسکرین بزاریم، واقعا عجیبه، ولی واقعی هستش، اینجاست که باید به موران شک کنیم در تیم ساختن:
photo_2018-03-18_23-45-34.jpg
البته لوکاکو رو قبول ندارم...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
باز دیشب سلطان رونالدو دیدید چه کرد ؟!! وقتی پارسال سال قبلش این همه پالس برای بازگشت فرستاد نمی دونم چرا یونایتد بهش پشت کرد . شماره 7 هم دادن الکسیس که فصل بعد هم برنگرده ...
بعد باید منتظر معجزه از لوکاکو و مارسیال باشیم . جنازه رونالدو به کل تیم فعلی می ارزه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
باز دیشب سلطان رونالدو دیدید چه کرد ؟!! وقتی پارسال سال قبلش این همه پالس برای بازگشت فرستاد نمی دونم چرا یونایتد بهش پشت کرد . شماره 7 هم دادن الکسیس که فصل بعد هم برنگرده ...
بعد باید منتظر معجزه از لوکاکو و مارسیال باشیم . جنازه رونالدو به کل تیم فعلی می ارزه
پالسی وجود نداشت و نداره. رونالدو فقط دنبال بهبود قراردادش با رئاله

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
برگشتن رونالدو من نمیدونم برا کی خوب میخواد باشه جز رئال؟
رونالدو همین الانش هم کلی افت کرده، درسته تو رئال با اون تیم و اون بازیکنا هنوز گل می‌زنه، ولی مطمئن باشید تو این یونایتد مورینیو سوژه خنده میشه قطعا!
این تیم باید ساخته شه برای حال و آینده، یه نگاه به سیتی و خریداش بکنید، رونالدو چه دردی میخواد از ما دوا کنه جز پیرهن فروختن؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به نظر من اگر مدیران فعلی بخوان کاری برای تیم بکنن باید برن دنبال پوچتینو به هر قیمتی با این سبک مورینیو به جایی نمیرسیم حتی اگر 4 تا بازیکن تاپ هم باز بگیرن
واقعا دم رییس گرم که چجوری اینده رو میبینه 2 ساله پیش رفت با پوچتینو صحبت کردش و میدونست اون بدرد تیم میخوره
تا اونجا هم که یادمه با اومدن مورینیو مخالف بودش

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
برگشتن رونالدو من نمیدونم برا کی خوب میخواد باشه جز رئال؟
رونالدو همین الانش هم کلی افت کرده، درسته تو رئال با اون تیم و اون بازیکنا هنوز گل می‌زنه، ولی مطمئن باشید تو این یونایتد مورینیو سوژه خنده میشه قطعا!
این تیم باید ساخته شه برای حال و آینده، یه نگاه به سیتی و خریداش بکنید، رونالدو چه دردی میخواد از ما دوا کنه جز پیرهن فروختن؟
کم ترین دردی که دوا می کنه اینه از جون مایه می ذاره تو ترکیب و معجزه می کنه از باخت برابر سویا و بازی های ضعیف مثل برایتون من و شما اینجا زانوی غم بغل نزنیم ...!!! واقعا نمی فهمم معنی افت یعنی چی !!! کسی که در سال 2018 11 بازی 21 گل زده !!! افت کرده !!! لوکاکو 14 بازی گل نزد خوبه بعد رونالدو بد ؟!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
کم ترین دردی که دوا می کنه اینه از جون مایه می ذاره تو ترکیب و معجزه می کنه از باخت برابر سویا و بازی های ضعیف مثل برایتون من و شما اینجا زانوی غم بغل نزنیم ...!!! واقعا نمی فهمم معنی افت یعنی چی !!! کسی که در سال 2018 11 بازی 21 گل زده !!! افت کرده !!! لوکاکو 14 بازی گل نزد خوبه بعد رونالدو بد ؟!
ببین دوست عزیز، من نمیخوام از روی غرض حرفی بزنم، ولی خوب منچستری از رونالدو، متنفره!!!!!
در هر صورت، حقیقت قضیه این هستش که رونالدو یه بازیکن آماده خور هستش، اصلا تو بازی های رئال، سعی و تلاشی نمیکنه تو زمین، اگه بهش پاس جلوی دروازه نرسونن، تو بازی گم هستش!!!!! الان 3-2 فصل هستش که حتی تو زمین، دریبل موفق هم نداره و رسما از بازیکن مستقیمش هم نمیتونه رد بشه، هیچ جور هم نابغه نیست که بگی واسه بازی رو در میاره یا اینکه پاس گل فوق العاده ای میده تو زمین، اگه الان آمارش خوب شده، دلیل اصلیش اینه که زیدان، دوتا هافبک اصلیش، یعنی کروس و مودریچ رو که تقریبا در نیم فصل اول، افتضاح بودن رو نیمکت نشین کرده در اکثر بازی ها نیم فصل دوم و بازیکنهای دیگه دارن جور موقعیت ساختن واسه رئال رو میکشن و اگه به زدن ضربه آخر باشه، آره رونالدو، خیلی بهتر از لوکاکو هستش، ولی منچستر مشکلات خیلی بزرگتری داره، نه هافبک بازیساز، نه سبک بازی درست و نه وینگر و وینگ بک درسته حسابی، خوب چه دلیلی میتونست داشته باشه، اوردن رونالدو؟ مثل اون عکس هایی که میگذاشتن از تیمهای مختلف تو EPL که بدنشون هر قسمتیش یه ضعفی داره، واسه ما فقط میشد یه نقطه قوت اون جلو و بقیه تیم، سر تا پاش ضعف میشد!!!!!
بماند، که من فکر میکنم ما حتی همه این ضعفهارو هم برطرف کنیم، با این سبک بازی تیم، به هیچ جایی نمیرسیم، البته، چه بهتر، چون میخوایم که موران رو بعداز ساختن تیم، اخراج کنیم...:D:p و حداکثر تا پایان فصل دیگه همراهمون هستش...:general711:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ببین دوست عزیز، من نمیخوام از روی غرض حرفی بزنم، ولی خوب منچستری از رونالدو، متنفره!!!!!
در هر صورت، حقیقت قضیه این هستش که رونالدو یه بازیکن آماده خور هستش، اصلا تو بازی های رئال، سعی و تلاشی نمیکنه تو زمین، اگه بهش پاس جلوی دروازه نرسونن، تو بازی گم هستش!!!!! الان 3-2 فصل هستش که حتی تو زمین، دریبل موفق هم نداره و رسما از بازیکن مستقیمش هم نمیتونه رد بشه، هیچ جور هم نابغه نیست که بگی واسه بازی رو در میاره یا اینکه پاس گل فوق العاده ای میده تو زمین، اگه الان آمارش خوب شده، دلیل اصلیش اینه که زیدان، دوتا هافبک اصلیش، یعنی کروس و مودریچ رو که تقریبا در نیم فصل اول، افتضاح بودن رو نیمکت نشین کرده در اکثر بازی ها نیم فصل دوم و بازیکنهای دیگه دارن جور موقعیت ساختن واسه رئال رو میکشن و اگه به زدن ضربه آخر باشه، آره رونالدو، خیلی بهتر از لوکاکو هستش، ولی منچستر مشکلات خیلی بزرگتری داره، نه هافبک بازیساز، نه سبک بازی درست و نه وینگر و وینگ بک درسته حسابی، خوب چه دلیلی میتونست داشته باشه، اوردن رونالدو؟ مثل اون عکس هایی که میگذاشتن از تیمهای مختلف تو EPL که بدنشون هر قسمتیش یه ضعفی داره، واسه ما فقط میشد یه نقطه قوت اون جلو و بقیه تیم، سر تا پاش ضعف میشد!!!!!
بماند، که من فکر میکنم ما حتی همه این ضعفهارو هم برطرف کنیم، با این سبک بازی تیم، به هیچ جایی نمیرسیم، البته، چه بهتر، چون میخوایم که موران رو بعداز ساختن تیم، اخراج کنیم...:D:p و حداکثر تا پایان فصل دیگه همراهمون هستش...:general711:
شما از رونالدو متنفری نباید از طرف همه هواداران یونایتد صحبت کنی . مگه میشه طرفدار یونایتد از رونالدو که این همه برامون افتخار و زحمت کشیده متنفر باشه ؟! ضمن اینکه امار فنی شما از رونالدو کاملا مغرضانه است و احساس می کنم طرفدار بارسلونا و مسی هستید تا یونایتد . همین الان امار گل های زده رونالدو در 2018 از گل های زده چلسی و من یونایتد بیشتره . این امار فاجعه ما با وجود به قول شما مرده خوری مثل رونالدو می تونست خیلی بهتر باشه . ضمن اینکه باید افتخار کنیم بازیکن تیممون رفت به یکی بزرگ ترین باشگاه های دنیا 9 سال پیاپی بهترین بازیکن اون تیم شد و اسطوره اش شد و اگر هم روزی بخواد برگرده باید براش فرش قرمز بندازیم و از خدامون باشه !!
من باهات موافقم تیم باید اصولی ساخته بشه اما برای تیمی مثل من یونایتد اگر دو همین یکی دو سال اینده یک موفقیت و قهرمانی بزرگ کسب نکنه میره به سمت لیورپول و ارسنال شدن این قانون لیگ جزیره است .

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شما از رونالدو متنفری نباید از طرف همه هواداران یونایتد صحبت کنی . مگه میشه طرفدار یونایتد از رونالدو که این همه برامون افتخار و زحمت کشیده متنفر باشه ؟! ضمن اینکه امار فنی شما از رونالدو کاملا مغرضانه است و احساس می کنم طرفدار بارسلونا و مسی هستید تا یونایتد . همین الان امار گل های زده رونالدو در 2018 از گل های زده چلسی و من یونایتد بیشتره . این امار فاجعه ما با وجود به قول شما مرده خوری مثل رونالدو می تونست خیلی بهتر باشه . ضمن اینکه باید افتخار کنیم بازیکن تیممون رفت به یکی بزرگ ترین باشگاه های دنیا 9 سال پیاپی بهترین بازیکن اون تیم شد و اسطوره اش شد و اگر هم روزی بخواد برگرده باید براش فرش قرمز بندازیم و از خدامون باشه !!
من باهات موافقم تیم باید اصولی ساخته بشه اما برای تیمی مثل من یونایتد اگر دو همین یکی دو سال اینده یک موفقیت و قهرمانی بزرگ کسب نکنه میره به سمت لیورپول و ارسنال شدن این قانون لیگ جزیره است .
میلاد که از بند ناف منچستریه این انگ ها بهش نمی‌چسبه:p:D
و خب تو نبوغ مسی هم شکی نیست، هر کس خلاف این رو بگه فن بوی رونالدو هست:p
ولی بحث اصلی ما اینه رونالدو تو رئال میتونه گل بزنه، چون هر بازی کلی موقعیت براش درست میکنن
تو یونایتد مورینیو که جلو برایتون هم میخواد دفاع کنه بکشه زیرش ضد حمله بزنه هیچ کاری از رونالدو بر نمیاد ;)

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ببین لپ کلام رو اصلان گفت، منچستر با این تیم، اگه رونالدو رو میگرفت، به هیچ جا نمیرسید، چون نه سبک بازی منچستر میتونه واسه رونالدو کاری بکنه و نه اینکه رونالدو، میتونه واسه خودش موقعیت درست کنه، شاید اون موقع که تو منچستر بود، اینجوری بود، ولی الان؟ عمرا...
در مورد اینکه رونالدو به منچستر برگرده، واسش فرش قرمز پهن کنن، شرمنده، حتی یک منچستری اصیل وجود نداره حتی تف بندازه به رونالدو، رونالدو در 3-2 فصل گذشته، هر تابستون و هر موقع بحث تمدید قراردادش شده، گفته میخوام برم منچستر و از اسم منچستر استفاده کرده تا مبلغ قراردادش رو بالا ببره، اگه باورت نمیشه که منچستری ها از رونالدو متنفر هستن، بهتره که ویدیویی که(دقیق یادم نیست سر چه بازی دوستانه بود) تو اولدترافورد پخش شد از گل های رونالدو در منچستر رو ببینی که چطور تماشاچی ها به شدت BOOOOOOO کردن سر پخش ویدیو...
درضمن این هم یه آمار از بازیکنهای زیر 22 سال که از اوت 2015 به این طرف هستش:
photo_2018-03-19_19-41-28.jpg
این همون تیمو ورنر هستش؟؟؟ فکرش رو نمیکردم که همچین آماری داشته باشه(حتی فکرش رو نمیکردم که اینقدر جوون باشه!!)، شایعه هاش هم هست که تابستون میخوایمش...
درضمن خیلی شایعه هست در مورد رفتن مارسیال و اومدن دیبالا یا ساندرو!!! احتمالا انجام خواهد شد در تابستون، میگن که دارمین رو هم میخوایم بفرستیم بعنوان اشانتیون!!!:p:D
خبری از بلیند نیست، چند روز پیش قرارداد روخو تمدید شد، نمیدونم که کدوم خبر رو باور کنیم، از این طرف میگن که باشگاه قرارداد فلینی رو تمدید نمیخواد بکنه و فلینی میخواد جدا بشه، ولی هر هفته فلینی میاد چمن رو قهوه ای میکنه و بعداز بازی، موران میاد میگه که قراردادش باید تمدید بشه؟؟؟؟؟
واقعا خیلی مسخره هستش...
تیرنی و رز هم هستن، ولی گزینه اصلی ساندرو هستش...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
ببین لپ کلام رو اصلان گفت، منچستر با این تیم، اگه رونالدو رو میگرفت، به هیچ جا نمیرسید، چون نه سبک بازی منچستر میتونه واسه رونالدو کاری بکنه و نه اینکه رونالدو، میتونه واسه خودش موقعیت درست کنه، شاید اون موقع که تو منچستر بود، اینجوری بود، ولی الان؟ عمرا...
در مورد اینکه رونالدو به منچستر برگرده، واسش فرش قرمز پهن کنن، شرمنده، حتی یک منچستری اصیل وجود نداره حتی تف بندازه به رونالدو، رونالدو در 3-2 فصل گذشته، هر تابستون و هر موقع بحث تمدید قراردادش شده، گفته میخوام برم منچستر و از اسم منچستر استفاده کرده تا مبلغ قراردادش رو بالا ببره، اگه باورت نمیشه که منچستری ها از رونالدو متنفر هستن، بهتره که ویدیویی که(دقیق یادم نیست سر چه بازی دوستانه بود) تو اولدترافورد پخش شد از گل های رونالدو در منچستر رو ببینی که چطور تماشاچی ها به شدت BOOOOOOO کردن سر پخش ویدیو...
درضمن این هم یه آمار از بازیکنهای زیر 22 سال که از اوت 2015 به این طرف هستش:
مشاهده پیوست 1061890
این همون تیمو ورنر هستش؟؟؟ فکرش رو نمیکردم که همچین آماری داشته باشه(حتی فکرش رو نمیکردم که اینقدر جوون باشه!!)، شایعه هاش هم هست که تابستون میخوایمش...
درضمن خیلی شایعه هست در مورد رفتن مارسیال و اومدن دیبالا یا ساندرو!!! احتمالا انجام خواهد شد در تابستون، میگن که دارمین رو هم میخوایم بفرستیم بعنوان اشانتیون!!!:p:D
خبری از بلیند نیست، چند روز پیش قرارداد روخو تمدید شد، نمیدونم که کدوم خبر رو باور کنیم، از این طرف میگن که باشگاه قرارداد فلینی رو تمدید نمیخواد بکنه و فلینی میخواد جدا بشه، ولی هر هفته فلینی میاد چمن رو قهوه ای میکنه و بعداز بازی، موران میاد میگه که قراردادش باید تمدید بشه؟؟؟؟؟
واقعا خیلی مسخره هستش...
تیرنی و رز هم هستن، ولی گزینه اصلی ساندرو هستش...
فروش مارسیال خریت محضه. شک ندارم از اون بازیکن هاست که هر تیم دیگه ای بره ستاره می شه و اون وقته که فقط باید به باعث و بانی رفتنش فحش بفرستیم. لای همین آماری که گذاشتی کاش یه آماری از دقایق بازی هم داشتی که نشون می داد مارسیال شاید نصف الی و ورنر و سانه بازی کرده باشه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فروش مارسیال خریت محضه. شک ندارم از اون بازیکن هاست که هر تیم دیگه ای بره ستاره می شه و اون وقته که فقط باید به باعث و بانی رفتنش فحش بفرستیم. لای همین آماری که گذاشتی کاش یه آماری از دقایق بازی هم داشتی که نشون می داد مارسیال شاید نصف الی و ورنر و سانه بازی کرده باشه.
والله اگه موران هستش و نگاه میکنیم که جریان صلاح و دبروینه وجود داشته، پس باید فکر کنیم به همچین قضیه ای...:general710::general710::general710:
حتی رشفورد هم در گزینه های فروش و قرض دادن وجود داره...
خدا رحم کنه اگه بخواد از این غلطا بکنه و بره یه کسی مثل پرشیچ رو بیاره بجاشون که حداکثر 2-1 فصل دیگه فوتبال بازی میکنه، مثل سانچز و ماتیچ و زلاتان و ...

بالا