تو این چند وقت خبر خیلی زیادی در مورد اومتیتی مطرح میشه و امروز هم مترو اعلام کرده بود که قضیه تمام شده هستش:general210::general210::general210: (خوب اولین خریدمون رو تبریک بگیم...:general601: البته با بازی که جلوی روسیه ازش دیدم، اصلا خوشم نیومد ازش، دلیلی در بهتر از لیندلوف بودنش، نمیبینم...)، من یکی که نمیدونم دلیلش چی میتونه باشه، میخوایم آب مدافع میانی بگیریم؟؟؟ مگه اینکه حداقل اسمال و بلیند و جونز
رو رد کنیم برن...
ولی خوب امروز موران مصاحبه کرده با MEN و گفته که در تابستون به دنبال خرید یک مدافع میانی و دو مدافع کناری و دو هافبک هستش!!!!!!! یعنی مهاجم ذخیر یا وینگر خبری نیست؟؟؟
رسما واسه تابستون، 5 خرید انجام خواهیم داد، پس فکر میکنم که این شایعه های درخواست 350 میلیون از مدیران یونایتد واسه تابستون، خیلی به واقعیت میتونه نزدیک باشه...
نکته عجیب، نبودن گزینه وینگر راست تو لیست خرید مورینیو هستش واسم...:general710:
ولی با خرید 2 وینگ بک و 2 هافبک، فوق العاده خوشحال خواهم شد...
:general601::general601::general601::general601:
تیرنی و ساندرو و رز، واسه سمت چپ ما اسمشون میاد، ولی واسه سمت راست، هیچ اسمی یا شایعه ای وجود نداره، جالبه که شایعه های سسنیون هم هست که من یکی خوشم نمیاد ازش و خیلی اوریتد هستش...
خبری از کلایورت هم نیست، درحقیقت شایعه ای نیست ازش، فکر میکنم که امسال هم قصد نداره از آژاکس جدا بشه که حرکت درستی به نظر میرسه...:general601: