جا داره یادی کنیم از دوستی که می گفت رونالدو مرده خور هست و فوتبالش تموم شده و طرفداران یونایتد ازش متنفرن!!!
من حرفی برای گفتن دیگه ندارم !!
ابتدا باید بگم که بنده نگفتم مرده خور، و گفتم آماده خور...
درضمن کجای حرف بنده اشتباه بوده؟؟؟ من که هیچ منچستری رو دیشب ندیدم با پلاکارد نشون بده که مثلا نوشته باشه، We Heart Ronaldo...
دیشب هم رونالدو جلوی دروازه واسش 5تا توپ فوق العاده ساختن که 2تا تک به تک رو جلوی دروازه اونجوری زد از ورزشگاه رفت بیرون و دوتا گل زد که یکیش یه قیچی قشنگ بود، ولی واسه زدن اون قیچی به کسی نمیگن فوتبالیست خوب یا بهش توپ طلا نمیدن، اگه اینجوری بود که رونی، گریزمن، اتوئو، سوارز، سانه، اوون و ... خیلی های دیگه باید یه چندتا توپ طلا برده بودن، بنده از گل اول رونالدو بیشتر خوشم اومد تا قیچیش، در کل مثل چند فصل گذشته جلوی دروازه واسش موقعیت ساختن و اون ضربه آخر رو زد، من که تعریف کرده بودم از ضربه آخر زدنش...؟
تمام حرف بنده بوده که دوباره اثبات شد...
باید بگم که دیشب من حتی 1 دریبل موفق، یک پاس مهم یا بازیسازی خاصی از رونالدو ندیدم تو بازی، حتی مثل 8-7 سال پیش هم دیگه نمیتونه استارت بزنه...
خبر یا شایعه خاصی هم نیست، جز اینکه دیبالا بعداز اخراجش، فقط به رفتن از یووه فکر میکرد...
البته بعداز اینکه گل دوم رو یووه خورد به رفتن فکر میکرد و دیگه عصبی بازی رو ادامه داد...
البته بازی خاصی هم از ساندرو ندیدیم...