• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
زلاتان هم تو اولین بازیش برای گلکسی یه سوپر گل زد و گل پیروزی تیمش رو هم دقیقه ۹۰ زد!
رو گل دوم هم نقش داشت.
بازی ۳-۰ باخته رو ۴-۳ بردن
واقعا حیف شد اون مصدومیت لعنتی نذاشت یه فصل دیگه بدرخشه تو یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@AslanSalarkia دقیقا حرفایی که میخواستم بزنم رو زدی، هم زلاتان و هم سویا...
در مورد سویا، همون موقع که قرعه کشی انجام شد، گفتم که از این سویا باید بترسیم، در صورتیکه اکثرا میگفتن که آسونترین قرعه رو داشتیم، حتی بعداز اینکه مونتلا مربیشون شد و اونجوری اتلتیک رو قتیله پیچ کردن، گفتم باید بترسیم ازشون، ولی موران اومد تاکتیک احمقانه دفاعیش رو گذاشت تو بازی رفت و بازی برگشت مثل آب خوردن مات شد...
در کل ببینیم که آیا موران درس عبرت میگیره؟؟؟ تا اینجا که عمرا اتفاق نیوفتاده تو زندگیش...:general710::general710::general710:
لیورپول هم به زور و با خوش شانسی تونست پالاس رو ببره، چیزی که واسه ما هم اتفاق افتاده بود دو هفته پیش، نشون میده که اون نتیجه اتفاقی نبوده و پالاس داره یقه تیمهارو میگیره...
اما چیزی که انتظار نداشتم، این بود که هم سیتی و هم لیورپول، بازی این هفته رو با ترکیب کامل بازی کنن با توجه به بازی چهارشنبشون!!!o_Oo_O

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
فاجعه اینه هفته دیگه من سیتی با پیروزی احتمالی برابر ما بتونه جشن قهرمانی بگیره !!!

الان سطح توقعمون از قهرمانی در لیگ قهرمانان و لیگ برتر رسیده به اینکه برابر سیتی نبازیم و اونا قهرمان نشن !!!

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
لوک شاو هم با مورینیو درگیری لفظی داشته در بیرون رختکن به نقل از دیلی میل . احتمالا فصل اخرش در یونایتد خواهد بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لوک شاو هم با مورینیو درگیری لفظی داشته در بیرون رختکن به نقل از دیلی میل . احتمالا فصل اخرش در یونایتد خواهد بود
احتمالا که هیچ، حدودا چند ماهی هستش که همه میدونن که فصل آخرشه...:general711::general711::general711:
سر همین بوده احتمال جر و بحثشون...:general703:
خبر خیلی خوبی هستش واسه من، باید 2 فصل پیش اتفاق میوفتاد...:mad:
دیروز دورتموند هم تحقیر شد، اختلاف سطح بایرن با بقیه تیمهای جوک لیگارو مشخص میکنه...
تنها خبر خوب واسه ما، اینه که سیتی درگیر بازی با لیورپول هستش و یه جورایی میتونیم به برد هم فکر کنیم، مگه اینکه موران خرابش کنه...:general710::general710::general710:
تقریبا همه منچستری ها، انتظار انتقام بازی رفت رو دارن از موران...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
چه گلی زد اریکسن!!!!:eek::eek::eek:
متاسفانه سنش داره بالا میره، ولی بازی تاتنهام واقعا قشنگ هستش و خیلی خوب همدیگه رو تو زمین پیدا میکنن، اجازه نمیدن که دفاع اتوبوسی چلسی جلوشون کاری بکنه...
ببینیم نیمه دوم چی میشه، ما مثلا میخوایم تو اردیبهشت با تاتنهام بازی نیمه نهایی FA Cup رو بازی کنیم!!!:general509::general509::general509::general509:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خب چلسی هم باخت و دیگه تقریبا تا حد زیادی تکلیف ۴ تیم مشخص شد.
خیلی مسخرست، سال پیش ما، امسال آرسنال، سال بعد هم چلسی باید لیگ اروپا بازی کنن،
رقابت تو انگلیس واقعا سخت شده :/
۶ تا تیم خوب، ۴ تا سهمیه!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خب چلسی هم باخت و دیگه تقریبا تا حد زیادی تکلیف ۴ تیم مشخص شد.
خیلی مسخرست، سال پیش ما، امسال آرسنال، سال بعد هم چلسی باید لیگ اروپا بازی کنن،
رقابت تو انگلیس واقعا سخت شده :/
۶ تا تیم خوب، ۴ تا سهمیه!
اینجوری که آرسنال داره ادامه میده، شاید سهمیه یورولیگ رو هم نتونه بگیره، بازی با استوک رو داشتم تماشا میکردم، تا حدودای دقیقه 75 موقعیت نمیتونست بسازه آرسنال، بخاطر پرس سنگین استوک و موقعیتهای استوک هم بهتر بود، ولی تو 10 دقیقه به 3 گل رسید!!!!o_Oo_Oo_O ایراد میگیریم به بازی تیم خودمون، ولی آرسنال هم تیمش واقعا زشت و بی برنامه بود تو 90 دقیقه و تنها حرکات تیمشون از پاسهای توی عمق اوزیل اتفاق افتاد و پنالتی که روی اوزیل شد، بازی رو برگردوند واسشون...
استوک هم تیم خیلی وحشی و دونده ای بود...
در مورد 6تا تیم خوب، اصلان شک دارم، نتیجه هاشون تو UCL آنچنان تعریفی نداشت، ولی در کل مشکل خود EPL و فشارش هستش که تقریبا 6 تیم یا 5 تیم در یک سطح وجود داره که تفاوتشون رو بازی تیمهای روبروشون مشخص میکنه، مثل همین استوک، اونقدر وحشی بازی میکنن که ...
چلسی هم که بعید میدونم کونته رو نگه داره، اخراجش نزدیکه... رسما تیم کونته وقتی عقب میوفته، زرشک میشن تو زمین، باز موران تیمش یه کاری میتونه انجام بده ولی کونته ... پارسال، کاستا و هازارد واسش بازی هایی که عقب میوفتاد رو درمیاوردن، امسال فقط هازارد مونده که اون هم افت کرده، وقتی یه تیم تمام تاکتیکش بنا بر ضدحمله باشه، مشخصا بازیکنها افت میکنن و نمیتونن کارایی که دارن رو نشون بدن، مخصوصا بازیکنهایی مثل پوگبا ...
البته ما باید ضعف هافبکها و وینگ بک هامون رو برطرف کنیم واسه فصل دیگه، اونوقت میتونیم با اطمینان در مورد موران صحبت کنیم...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
جا داره یادی کنیم از دوستی که می گفت رونالدو مرده خور هست و فوتبالش تموم شده و طرفداران یونایتد ازش متنفرن!!!
من حرفی برای گفتن دیگه ندارم !!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جا داره یادی کنیم از دوستی که می گفت رونالدو مرده خور هست و فوتبالش تموم شده و طرفداران یونایتد ازش متنفرن!!!
من حرفی برای گفتن دیگه ندارم !!
ابتدا باید بگم که بنده نگفتم مرده خور، و گفتم آماده خور...
درضمن کجای حرف بنده اشتباه بوده؟؟؟ من که هیچ منچستری رو دیشب ندیدم با پلاکارد نشون بده که مثلا نوشته باشه، We Heart Ronaldo...
دیشب هم رونالدو جلوی دروازه واسش 5تا توپ فوق العاده ساختن که 2تا تک به تک رو جلوی دروازه اونجوری زد از ورزشگاه رفت بیرون و دوتا گل زد که یکیش یه قیچی قشنگ بود، ولی واسه زدن اون قیچی به کسی نمیگن فوتبالیست خوب یا بهش توپ طلا نمیدن، اگه اینجوری بود که رونی، گریزمن، اتوئو، سوارز، سانه، اوون و ... خیلی های دیگه باید یه چندتا توپ طلا برده بودن، بنده از گل اول رونالدو بیشتر خوشم اومد تا قیچیش، در کل مثل چند فصل گذشته جلوی دروازه واسش موقعیت ساختن و اون ضربه آخر رو زد، من که تعریف کرده بودم از ضربه آخر زدنش...؟
تمام حرف بنده بوده که دوباره اثبات شد...:rolleyes: باید بگم که دیشب من حتی 1 دریبل موفق، یک پاس مهم یا بازیسازی خاصی از رونالدو ندیدم تو بازی، حتی مثل 8-7 سال پیش هم دیگه نمیتونه استارت بزنه...
خبر یا شایعه خاصی هم نیست، جز اینکه دیبالا بعداز اخراجش، فقط به رفتن از یووه فکر میکرد...:D البته بعداز اینکه گل دوم رو یووه خورد به رفتن فکر میکرد و دیگه عصبی بازی رو ادامه داد...
البته بازی خاصی هم از ساندرو ندیدیم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب امروز 2تا خبر خوب بیرون اومد، یکیش پیشنهادی بود که به ناپولی بابت فوزی غلام داده بودیم و احتمالا انجام میشه، فقط من بازیش رو ندیدم تا حالا، ولی خیلی ازش تعریف شنیدم...
خبر دوم هم به گفته BBC در مورد سائول نیگوئز هستش که با سیتی انگار جنگ داریم واسش، احتمال اینکه این خبر واقعی باشه رو نمیدونم چقدر هستش، ولی بعید نیست که همون 120-130 میلیون بخوایم واسش پرداخت کنیم...:general710:
خوب اگه سری رو گزینه دیگه خط میانیمون فرض کنیم، باید گفت که تقریبا وضعیت خط هافبکمون با خرید سری و سائول، مشخص میشه و فوزی غلام هم وینگ بک سمت چپمون خواهد بود، با توجه به اینکه اومتیتی رو هم گزینه دفاع وسطمون میدونیم، فقط میمونه وینگ بک راستمون که هیچ خبر یا شایعه ای در موردش بیرون نمیاد!!!!! واقعا نمیدونم که آیا قرار هستش که وینگ بک راست بگیریم؟؟؟
البته با توجه به اینکه در 3-2 فصل گذشته اسمهای خیلی زیادی به باشگاهمون لینک میشدن و سر از تیمهای دیگه میاوردن، مخصوصا سیتی، باید یه کمی با دید شایعه به این اخبار توجه کنیم...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خوب امروز 2تا خبر خوب بیرون اومد، یکیش پیشنهادی بود که به ناپولی بابت فوزی غلام داده بودیم و احتمالا انجام میشه، فقط من بازیش رو ندیدم تا حالا، ولی خیلی ازش تعریف شنیدم...
خبر دوم هم به گفته BBC در مورد سائول نیگوئز هستش که با سیتی انگار جنگ داریم واسش، احتمال اینکه این خبر واقعی باشه رو نمیدونم چقدر هستش، ولی بعید نیست که همون 120-130 میلیون بخوایم واسش پرداخت کنیم...:general710:
خوب اگه سری رو گزینه دیگه خط میانیمون فرض کنیم، باید گفت که تقریبا وضعیت خط هافبکمون با خرید سری و سائول، مشخص میشه و فوزی غلام هم وینگ بک سمت چپمون خواهد بود، با توجه به اینکه اومتیتی رو هم گزینه دفاع وسطمون میدونیم، فقط میمونه وینگ بک راستمون که هیچ خبر یا شایعه ای در موردش بیرون نمیاد!!!!! واقعا نمیدونم که آیا قرار هستش که وینگ بک راست بگیریم؟؟؟
البته با توجه به اینکه در 3-2 فصل گذشته اسمهای خیلی زیادی به باشگاهمون لینک میشدن و سر از تیمهای دیگه میاوردن، مخصوصا سیتی، باید یه کمی با دید شایعه به این اخبار توجه کنیم...
من تا الان می گفتم شایعه بیل مسخره است ولی با این وضعی که داره پیش می ره بیل باید احمق باشه که بازم بخواد تو رئال بمونه. تیم های زیادی نیستن که بتونن بخرنش. و می دونیم که مورینیو هم خواهان خریدش بوده پس اگر بخواد از رئال بره یونایتد محتمل ترین هدفشه. می دونم همه تون با خریدش مخالفید ولی من که با وجود مصدومیت هاش با قیمت زیر 80 میلیون یورو به نظرم خرید خوبی می تونه باشه. یه بازیکن ثابت شده است به خصوص تو مواقعی که تیم کیفیت نداره و بازی گره خورده.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من تا الان می گفتم شایعه بیل مسخره است ولی با این وضعی که داره پیش می ره بیل باید احمق باشه که بازم بخواد تو رئال بمونه. تیم های زیادی نیستن که بتونن بخرنش. و می دونیم که مورینیو هم خواهان خریدش بوده پس اگر بخواد از رئال بره یونایتد محتمل ترین هدفشه. می دونم همه تون با خریدش مخالفید ولی من که با وجود مصدومیت هاش با قیمت زیر 80 میلیون یورو به نظرم خرید خوبی می تونه باشه. یه بازیکن ثابت شده است به خصوص تو مواقعی که تیم کیفیت نداره و بازی گره خورده.
خوب مشکل اکثر دوستان هم فکر میکنم همین باشه که اصلا اعتقادی ندارن به این قضیه که بیل بتونه گره هیچ بازی رو بتونه باز بکنه...:general602::general602::general602:
بیل بیش از 2 فصله که در حدی نیست، مصدومیتهاش هم که فاجعه هستن، شما خودت حساب کن که ما عادی، هر بازیکنی که میاد به باشگاهمون، باید واسش یه تخت بیمارستان کرایه کنیم، بیل بیاد، چه کار باید بکنیم واسش؟؟؟o_O
اما اگه قرار باشه که خریدی نداشته باشیم تو اون سمت زمین، من یکی با بیل هم راضی میشم!!!!:general509::general509::general509: البته با قیمت زیر 50 میلیون!!!!
درضمن اصلا خوشم نمیاد از بیل به طور عادی، چون رفت رئال و منچستر رو رد کرد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب کلوب نشون داد که برای موفقیت، نباید تیمهای 1 میلیاردی داشت و با دوندگی و انگیزه هم میشه نتیجه گرفت...
ولی خوب مشکل تیم کلوب این هستش که قدرت بدست اوردن قهرمانی نداره، میتونه یقه خیلی از تیمهارو بگیره، ولی نمیتونه کار رو تمام کنه، البته خدا کنه که بتونه قهرمان UCL بشه، چون اینجوری حداقل حال خیلی از تیمهای 1 میلیاردی رو میگیره...
رم هم خیلی بهتر از اونی که فکر میکردم بازی کرد، ولی دفاع هاش امانش رو بریدن، واقعا این همه اشتباهات فاجعه بار تو دفاع در یک بازی، عجیبه!!!!
در خیلی از دقایق بازی، سوار بودن بر بازی و بارسارو تو خونش تحت فشار گذاشته بودن، بارسا هم به نظر میرسه که خیلی از اون دوران اوجش فاصله گرفته...
ما هم اگه میخوایم این هفته نتیجه درستی بگیریم جلوی سیتی، الان بهترین فرصت هستش، چون دو حالت بیشتر نداره، اینکه پپ هم از صعود ناامید میشه و فقط برای برد جلوی منچستر میاد تو زمین، یا کلا ترکیب ذخیره میفرسته داخل...
واقعا یه جوونی مثل آرنولد تونست به اون راحتی، سانه رو فلج کنه، سمت راست سیتی هم رسما هیچ کاری نکرد و با اون همه هافبک وحشتناک سیتی، باز هم نتونست کاری بکنه تو زمین، واقعا قدرت فوتبال فیزیکی رو میرسونه این قضیه...
لیورپول هم خیلی خوب از موقعیتهاش استفاده کرد و خیلی خوب ضدحمله زد...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
درد و بلای کلوپ بخوره تو سر مورینیو و اتوبوسش :/
:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304::general304:
البته من رفتم یه چک کوچولو کردم و متوجه شدم که لیورپول هم اونقدری که میگم، کم خرج نبوده :general709: و از همین 3 فصل پیش به اینور رو حساب کنیم حدودا 100 میلیون یورو از منچستر کمتر خرج کرد و حدودا 400 میلیون یورو خرجش بوده!!!!!!!!:confused: البته در مقایسه با الصیطی که 744 میلیون خرجش بوده، حدودا نصف اون تیم خرج کرده لیورپول!!!!:general711::general711::general711:
هنر کلوب این بوده که بازیکنهایی که خریده رو فقط برای سبک بازی خودش خریده و جواب دادن این بازیکنها در این حد بوده که تنها موفقیتش بعداز 3 فصل، رسیدن به نیمه نهایی UCL بوده باشه (تا اینجا)، عملکرد آنچنان موفقی هم نیست!!!:general711::general405:
ولی خوب تیمش فوق العاده تو ضدحمله خوب عمل میکنه با این وینگرها و مهاجمهایی که داره...:D
قبل از بازی هم که انگار اتوبوس الصیطی رو ترکونده بودن لیورپولی ها...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ولی بازی برگشت من سیتی می تونه ، جبران کنه . خوبیش اینه برای بازی شنبه مجبور میشه استراحت بده به اصلی ها تا برگشت با لیورپول اماده باشن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعید می‌دونم
عبدالله خودش این احتمال رو میده که بردن لیورپول با سه گل بدون اینکه گل بخوره کار خیلی سختی هست
احتمالا بیاد برای برد در دربی که مزه قهرمانی رو بیشتر کنه
من فکر کنم ما در بازی فردا مغلوب بشیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حالا تا ترکیب بیاد مهرداد خان، ولی فکر میکنم که گواردیولا، ترکیبی از تیم اصلی و ذخیره بفرسته تو زمین و اگه تیمش نتیجه نگیره، ترکیب اصلی رو بفرسته داخل با چندتا تعویض، دقت کنیم، متوجه میشیم که سیتی اونقدر بازیکن داره که تیم ذخیرش هم اون همه بازیکن فوق العاده هستن، ولی خوب مهمترین قسمتش دوتا وینگرش و هافبکهاش هستن که اگه نصفشون هم تو زمین نباشه، قدرت تیمش خیلی تحلیل پیدا میکنه(سیلوا و دبروینه و سانه) تازه معلوم نیست که آگوئرو به بازی فردا میرسه یا نه...
امیدوارم از اون بازی ها نباشه که ترکیب احمقانه از مورینیو میبینیم و پوگبا تو زمین فقط نگاه کنه بازی رو...
مهمترین چیز اینه که موران، با حماقت تمام، نیاد دوباره فلینی رو بزاره تو ترکیب و هررا یا مک تامینی رو روی نیمکت بشونه...
خیلی شایعه بیرون میاد از اینکه یووه مارسیال رو میگیره در تابستون و با وضعیتی که داریم میبینیم از نیمکت نشین شدنش، داره کم کم احتمالش قوی تر میشه، شاید مارسیال رو بخوایم با بازیکنی از یووه عوض کنیم، امیدوارم که اگه این کار رو هم میکنیم، بعدا پشیمون نشیم...:general507:
فعلا که یه خبر خیلی بد بیرون اومده که گزارشگر بازی فردا، بزغاله ای به نام مزدک میرزایی هستش!!!!!!
خوب از همین الان ببینیم کجا بازی رو پخش میکنه؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من که بازی رو نمی‌بینم
اما امیدوارم قهرمانی سیتی فردا اتفاق نیفته

بالا