والله محمد جان، باید حقیقت رو دریابیم، در تیمی آمارش خوب بوده که فاجعه ای بیش نبوده، اگه رشفورد یا لوکاکو یا سانچز، تو همین مدت که مارسیال بازی کرده واسه منچستر، بازی کرده بودن، الان آمارشون خیلی خیلی بهتر از مارسیال بود، به این نگاه نکن که امسال آمار بازی کردنش، از لوکاکو کمتر هستش، و گرنه که از رشفورد و سانچز خیلی بیشتر بازی کرده، حتی لینگارد هم داره پشت سر میگذاردش!!!!! از نظر تایم بازی، با لینگارد و رشفورد در یک حد هستن، ولی آمارش از هر دوی اینها، ضعیفتر هستش...
مارسیال، 3 فصله داره بازی میکنه واسه منچستر، فقط همون فصل اولش، بی دردسر بود که آماری بهتری داشت، بعداز اون همیشه حاشیه داشته و دردسر، یه بازیکنی که چند وقته، فقط افتضاح بوده و در دو سال گذشته آمارش حداقل بدتر شده...
اما خاک سیاه، بلههه بهمراه خریدهای دیگه ای که انجام داد(الان 3 فصل میشه که مورینیو داره آت آشغالهای اون روانی رو بیرون میندازه و باید این همه بازیکن از رده خارج رو هم جایگزین کنه)، مارسیال در حدود 80 میلیون رو دست باشگاه خرج گذاشت و هنوز هم داریم، پول اون مفادی که در قراردادش بوده رو میپردازیم،(نمیدونم دقیقا چقدر شد، ولی تا اینجایی که یادم میاد، 2 بار، 20-25 میلیون یورو به موناکو پرداخت کردیم) ولی در کل؟؟؟ من یکی که از رشفورد، بهتر نمیبینمش و عمرا در حد سانچز هم نیست، پستش هم اصلا وینگر نیست و اصلا نمیتونه وظایف وینگر رو انجام بده، پس دلیلی نداره که 3تا بازیکن داشته باشیم در یک پست، اون هم بدترینشون و پرحاشیه ترینشون رو نگه داریم؟؟ ما احتیاج به وینگر راست داریم، من یکی که خوشحال میشم که با یه کسی مثل دیبالا طاق بزنیم و یا با فروشش یک وینگر راست بخریم...
تازه بزرگترین مشکل مارسیال از نظر من، اینه که این هم مثل دیپای، فقط میخواد تو ترکیب باشه و هیچ سعی و تلاشی نمیکنه واسش، اصلا به فکر رشد فوتبالش نبوده تو این مدت، شاید بره تو یه تیم کوچکتر و یه لیگ ضعیف تر، ستاره اون لیگ یا اون تیم بشه، ولی تو منچستر، عمرا نمیتونه با این روالی که داره جلو میره...
در کل بازیکن بدی نیست، ولی پیشرفتی نداشته و حتی پسرفت هم کرده...
هیچ خیر یا شایعه ای در مورد وینگ بک راست، بیرون نمیاد!!!!!!!!!! خیلی واسم عجیبه!!!!!!
این هم آمارهاشون:
لینگارد:
مشاهده پیوست 1064685
رشفورد:
مشاهده پیوست 1064686
و مارسیال که فقط اول فصل تو چندتا بازی عملکردش خوب بود وبعداز اون فقط افتضاح بود:
مشاهده پیوست 1064687
و لوکاکو:
مشاهده پیوست 1064688