بازی افتضاح
کس دیگه ای رو نداشت بیاره. هر چند به نظر من تعویض نمی کرد بهتر بود هم یانگ و هم پوگبا بهتر از این دو تا بودن. تف نمی ارزن چیه مارسیال و رشفورد به درد این کار نمی خورن. بازیکن های تکنیکی و سرعتی. بقیه بهتر بودن مثلا؟آخه تیم ما تو فکر ضد حملست که رشفورد و مارسیال رو میاره داخل؟؟؟
محمد جان، دیدی؟ مارسیال و رشفورد روی هم رفته، تف نمیارزن!!!!!
نه!!کس دیگه ای رو نداشت بیاره. هر چند به نظر من تعویض نمی کرد بهتر بود هم یانگ و هم پوگبا بهتر از این دو تا بودن. تف نمی ارزن چیه مارسیال و رشفورد به درد این کار نمی خورن. بازیکن های تکنیکی و سرعتی. بقیه بهتر بودن مثلا؟
البته مقصر اصلی به نظر من باز هم لوکاکو بود. درسته هیکلش از یه مدافع گنده تره ولی واقعا ذهنیت دفاعی نداره فکر کنم چهارمین ضربه ایستگاهی ای بوده که لوکاکو تقدیم کرده.این گل خوردن تکراری ترین روشی بوده که این فصل گل خوردیم .
دفاع واقعا باید عوض بشه برای فصل بعد .
دقیقا پاس گل داد ماتیچا :general210::general705:البته مقصر اصلی به نظر من باز هم لوکاکو بود. درسته هیکلش از یه مدافع گنده تره ولی واقعا ذهنیت دفاعی نداره فکر کنم چهارمین ضربه ایستگاهی ای بوده که لوکاکو تقدیم کرده.
اون که بعله. خواستم نقش لوکاکو رو هم این وسط یاداور بشم دیدم دیروز به همه فحش دادیم این لوکاکوهه در امان مونده بود نمی گفتم حیف می شددقیقا پاس گل داد ماتیچا :general210::general705: