plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
اصلا با حرفت حال نمیکنم و موافق نیستم، کاری به کارش ندارم، فقط یه فصل موفق داشت، بعداز اون فقط اون کاریکاتورهای عمر مومنی میتونست توصیفش کنه...ویلشر اعلام کرد که فصل بعد از آرسنال جدا میشه،
همیشه دوستش داشتم و واقعا قبل از اینکه درگیر مصدومیت بشه بازیکن فوق العاده ای بود، حیف الان تو ۲۶ سالگی فقط به تیمایی مثل وست هم و پالاس لینک میشه..!
آخرین شایعه در مورد لوزانو هستش، بعداز بازی خوب مکزیک جلوی آلمان، این لوزانو به خیلی از باشگاه های دنیا، لینک شد!!!
درضمن دیگه بیخیال آلدرویرلده بشید، چون ظاهرا تاتنهام هم دم در اورده، فقط مارسیال رو میخوان در ازاش و حاضر به فروشش نیستن!!!! کلا منچستر هم کاملا قیدش رو زده!!!!!(من یکی که ناراحت نشدم، مدافع 29-30 ساله به درد ما نمیخوره)
تا اینجای جام جهانی، غیر از این امروبات، هافبک وینگ بک راست مراکش، از هیچ بازیکنی خوشم نیومده، یه زمانی تیم های ملی آمریکای جنوبی وقتی تو جام جهانی بازی میکردن، یک عالمه ستاره ازشون بیرون میومد که تمام دنیارو درگیر خودشون میکردن، الان وضعیت طوری شده که اول این بازیکنهارو تو رسانه ها میشناسیم بعد بازیهاشون رو تک و توک تو این باشگاه هایی میبینیم که زودتر رفتن خریدنشون و یا قرضشون دادن به باشگاه های دیگه...
فرد هم که بازی اول برزیل نبود، خبری هم ازش نیست فعلا، معلوم نیست تا کی مصدومه...:general710:
واسم جام جهانی بدون ایتالیا، خیلی بی ارزش و بی هیجانه!!!!:general507::general507::general507:
مهرداد جان تقریبا 1 ماهی از اون جریان گلووین میگذره، خودم 5-6 باری گفتم جریان رو...