• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر جدید MEN هم اینه که منچستر بعداز خرید دالوت، مالکوم رو هدف جدیدش در نظر گرفته!!!!
خوب وینگر سمت راستمون هم داره مشخص میشه...
با این سبک خرید خیلی بیشتر حال میکنم که امیدوارم، مربی بتونه ازشون بازی درستی بگیره و ارزششون رو بالاتر ببره!!!!
تا اینکه بریم یکی مثل پوگبا یا لوکاکو رو بگیریم که زیر قیمت خریدشون، له بشن و اصلا عملکردشون دیده نشه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
من هم تبریک میگم خرید فرد و دالوت رو، نمیدونم تا چه حد خوب باشن و جواب بدن ولی همینکه دنبال اسمای گنده و گرون قیمت مسخره نیستیم نکته خوبیه
امیدوارم خریدای خوبی باشن برامون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبر جدید MEN هم اینه که منچستر بعداز خرید دالوت، مالکوم رو هدف جدیدش در نظر گرفته!!!!
خوب وینگر سمت راستمون هم داره مشخص میشه...
با این سبک خرید خیلی بیشتر حال میکنم که امیدوارم، مربی بتونه ازشون بازی درستی بگیره و ارزششون رو بالاتر ببره!!!!
تا اینکه بریم یکی مثل پوگبا یا لوکاکو رو بگیریم که زیر قیمت خریدشون، له بشن و اصلا عملکردشون دیده نشه...

مالکوم احتمالش زیاده که بره اینتر

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مالکوم احتمالش زیاده که بره اینتر
خبرش اومده الان، ولی مثل چند سال گذشته، اینتر زیر خرجش کم میاره!!!!!
اینتر تو این دو فصل هر موقع بازیکن میخواسته بخره، واسه پولش کم میاورده و میومده، بازیکنهایی مثل ژوائو ماریو و ... رو میخواسته بندازه به تیمهای دیگه که هیچ تیمی قبول نمیکرده، واسه این هم مشکل پول دارن، ولی بعید نیست که کنار بیان با فروش یه بازیکن به بوردو، تا قبل از اخراج ونگر، آرسنال میخواستش، ولی خوب انگار با اومدن امری، بیخیالش شدن...
خود من هم زیاد با این مالکوم حال نمیکردم، بیشتر شبیه این لینگارد میدیدمش...
اسکای هم خبر زده به نقل از اکیپ که لنگلت رو میخوایم با ریلیز کلاوس 30.7 میلیون پوند، از سویا بگیریم، بارسا به شدت خواهانش هستش...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب خدارو شکر، دالوت هم با رقم 19.3 میلیون پوند، رسمی شد:
img_20180606_181144_609.jpg
خرید فوق العاده ای هستش به نظرم...
ریلیز کلاوسش، 17 میلیون پوند بود، ولی تا آخر این ماه قابل فعال کردن نبود، منچستر هم بخاطر اینکه رقبا از چنگش، در نیارنش، با قیمت بالاتر، با پورتو به توافق رسید، میگن که نصف باشگاه های بزرگ اروپایی، دنبالش بودن!!!!
مونده فقط وینگر راست، وینگ بک چپ و مهاجم ذخیره و یک هافبک دیگه و یک دفاع میانی...
آلدرویرلد و لنگله، گزینه دفاعی هستن، فقط وینگ بک چپ رو واقعا معلوم نیست دنبال کی هستیم؟؟؟
هافبک هم بین ساویچ و گلووین و تالیسکا، باید گزینه هامون باشه، مانژو رو بتونیم بگیریم، فوق العاده هستش، فقط میمونه یه وینگر راست که معلوم نیست هنوز دقیقا گزینه اصلی کی هستش؟؟؟ ویلیان؟ دیبالا اصلا خبری ازش نیست و امکانش ضعیفه که از یووه جدا بشه(اگه بیاد که خیلی خوبه)، گریزمن هم که خیلی خیلی بعیده بیاد منچستر(از تابستون فصل پیش، اصلا دنبالش نبودیم دیگه) و یا کسی مثل مالکوم یا پولیشیچ که واقعا میتونه گزینه خوبی باشه...
بلیند و شاو که به اینتر و نیوکاسل میخوان برن، دارمین هم یووه میخواد بره، فلینی رو هم اگه خدا بخواد میندازیم بیرون، به نظر نمیرسه که بازیکن دیگه ای بخواد از تیم جدا بشه، درحقیقت کسایی مثل ماتا و هررا و دفاع های میانیمون، مشتری ندارن(هررارو که احتیاج داریم ولی ماتا اگه هافبک دیگه ای بخریم، دیگه هیچوقت اگه خدا بخواد، تو زمین نمیبینیمش)...
مارسیال هم باشگاه میخواد قراردادش رو تمدید کنه و به هیچ عنوان اجازه فروشش رو نمیده، تاتنهام و یووه، در قبال آلدرویرلد و ساندرو، میخواستنش!!! که باشگاه قبول نکرد و به نوعی خرید ساندرو و آلدرویرلد به نوعی کنسل شده...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فکر میکنم رسما کیتهای تمرینی و دوم باشگاه رو هم با این خرید معرفی کردن:
img_20180606_181149_045.jpg img_20180606_181151_019.jpg
کیت دوم خوشکل به نظر میرسه...
پریرا هم ظاهرا بعداز یه فصل قرضی در والنسیا بازی کردن، از لاتزیو پیشنهاد داره و این فصل با قرارداد قطعی از منچستر جدا میشه...

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فکر میکنم رسما کیتهای تمرینی و دوم باشگاه رو هم با این خرید معرفی کردن:
مشاهده پیوست 1072869 مشاهده پیوست 1072871
کیت دوم خوشکل به نظر میرسه...
پریرا هم ظاهرا بعداز یه فصل قرضی در والنسیا بازی کردن، از لاتزیو پیشنهاد داره و این فصل با قرارداد قطعی از منچستر جدا میشه...
لباس دوم فکر کنم معرفی شده بود، یادمه دیدمش :دی
پریرا هم تو والنسیا چند تا بازی ازش دیدم حقیقتا اونقدر خوب به نظر نمیومد که بخواد فیکس یونایتد باشه.
نقل و انتقالاتو با همین فرمون بریم جلو راضیم از وودی :پی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پریرا حیف میشه
نباید بفروشنش
میخوای چکارش کنیم مهرداد خان؟
سانچز یا مارسیال یا رشفورد یا لینگارد رو بشونیم رو نیمکت که بازی بهش برسه؟
پریرا این فصل عملکردش تعریفی نداشت تو والنسیا...
خود من وقتی فهمیدم لاتزیو به دنبالشه، تعجب کردم!!! بفروشیم بره تا وقتی مشتری داره، به ترکیبمون که هیچ چیزی نمیتونه اضافه کنه، لینگارد رو بزاریم روش:D:p
در حد منچستر نبودن این دوتا، یا اونجوری که باید خودشون رو بالا نکشیدن، شاید اگه این فصل تو منچستر میبود، بازی بهش میرسید، با توجه به افتضاح مخیتاریان و ماتا و عملکرد ضعیف لینگارد تو اکثر بازی ها...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه خبر بد
فرد در تمرینات برزیل مصدوم شده و تمرینات رو ترک کرده

گفته شده یا کاسیمیرو زدتش یا تیاگو سیلوا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه خبر بد
فرد در تمرینات برزیل مصدوم شده و تمرینات رو ترک کرده

گفته شده یا کاسیمیرو زدتش یا تیاگو سیلوا
این عکسهایی که ازش بیرون اومده، به نظر میرسه که خیلی ناراحته، شاید جام جهانی یا قسمتی ازش رو از دست بده:
photo_2018-06-07_21-05-10.jpg photo_2018-06-07_20-52-37.jpg
مهم نیست، مصدومیتی به نظر نمیرسه که مدت طولانی باشه واسه تمرینات پیش فصل در تیم خواهد بود...
اما اصلان @AslanSalarkia الان خبر رسمی اومد که کاستا قراردادش رو با یووه دائمی کرده و یووه 40 میلیون یورو بابتش پرداخت کرده، پس امسال قرضی داشته واسشون بازی میکرده...
خبر بد رو من بهتون میدم، MEN چند روزه که هی خبر میزنه، منچستر میخواد قرارداد گوسفند رو تمدید کنه!!!!!
واقعا نمیدونم چی داره که تو تیم میخوان نگهش دارن، تالیسکارو ول کنیم، بریم سراغ این گوسفند؟؟؟:general208::general208::general208::general208:
تازه متوجه شدم که لیورپول، نبی کیتارو خریده!!! فابینیو رو هم که خریدن، اکثر خبرگذاری ها هم میگن که با فکیر دارن به توافق میرسن، رسما هر چی وینگر رو تو تیمش جمع کرده کلوب...
وقتی نگاه میکنم، واقعا نمیتونم شانسی برای قهرمانی منچستر تو این فصل جدید در نظر بگیرم، هر جوری بخوایم از بودجمون استفاده کنیم، تیممون به شدت ضعف خواهد داشت، مگه اینکه یه خرج 400-300 میلیون پوندی داشته باشیم تو این تابستون، به هیچ شکلی تیممون از نظر بازیکن، قابل مقایسه با تیمهایی مثل سیتی و لیورپول(درسته خط هافبک لیورپول، اونقدر اسم و رسم دار نیست، ولی سبک بازی تیمشون کاملا متفاوت و فیزیکی هستش و تمام قدرت حمله و کار تیمشون بر عهده وینگرها و مهاجمشون هستش که بیش از 90 درصدش در ضدحمله بدست میاد) و حتی تاتنهام، نیست!!!
به نظر نمیرسه که سیتی خرید خیلی زیادی داشته باشه، ولی همون ضعفهای کوچیکی هم که داشتن رو دارن با 3-2تا خرید این تابستون، برطرف میکنن، لیورپول هم که تیم خوبی داشت، الان دیگه خط حملش ترسناک میشه رسما با این خریدها، یه هافبک و دفاع دیگه هم بخرن، تیمشون خیلی خیلی کامل تر از تیم ما میشه، واقعا نمیدونم که مورینیو چجوری میخواد این تیم رو قهرمان کنه، خیلی بعید به نظر میرسه، مگه اینکه شانس بیاریم و لیورپول و سیتی، مصدوم بدن و تیمشون دچار بحران بشه(چیزی که فقط واسه ما اتفاق میوفتاده تو این چند فصل) و گرنه که اصلا شانسی برای تیممون قایل نیستم با این بازیکنها...:general507:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
احتمال داره رونالدو رو بخرن
رونالدو امسال از رئال می‌ره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و رشفورد یک گل فوق العاده، رشفوردی زد!!!!!!!!
احتمال داره رونالدو رو بخرن
رونالدو امسال از رئال می‌ره
زیر صفره احتمالش مهرداد جان، هر سال تا به تابستون میرسیم، این بحث ها شروع میشه...
منچستر اصلا پول خرید بازیکن بالای 80-90 میلیون پوند رو دیگه نداره با این دوتا خریدی که انجام داده و قیمتی که رئال روی رونالدو گذاشته، 200 میلیون یورو هستش(میخواد با نیمار طاق بزنه به خیالش!!!:general304::general304: )، حتی بهش فکر هم نکن...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مارسلو گفته مصدومیت فرد جدی نیست
امیدوارم همینطور باشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
سلام خدمت دوستان، فرد صدرصد شده آیا؟ به نظر من از هر چیزی بیشتر به دو تا دفاع وسط در حد فردیناد و ودیچ در اوج نیاز داریم اسمال و جونز و لیندلوف خیلی بالا پایین دارن مهم ترین چیز برای این پست ثبات هستش سمت چپمون هم بعد از پاتریس اورا تعطیل شده و راست هم که سالهاست کسی وجود خارجی نداشته و والنسیا فقط سرعت و سانترهاش در حد محمد نوازی هم نیست این بازیکن جدید امیدوارم که خوب باشه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام خدمت دوستان، فرد صدرصد شده آیا؟ به نظر من از هر چیزی بیشتر به دو تا دفاع وسط در حد فردیناد و ودیچ در اوج نیاز داریم اسمال و جونز و لیندلوف خیلی بالا پایین دارن مهم ترین چیز برای این پست ثبات هستش سمت چپمون هم بعد از پاتریس اورا تعطیل شده و راست هم که سالهاست کسی وجود خارجی نداشته و والنسیا فقط سرعت و سانترهاش در حد محمد نوازی هم نیست این بازیکن جدید امیدوارم که خوب باشه
حسین جان، چه عجب که این طرفا پیدات شد؟;)
فرد و دالوت، رسمی شدن، یعنی قراردادشون امضا شده و با پیراهن منچستر عکس گرفتن!!!
ولی بعید میدونم که 2تا مدافع میانی بخریم، حداکثر یکی از بین آلدرویرلد و لنگله، فکر میکنم به تیم میان، با توجه به بودجه منچستر، به نظر میرسه خرید مدافع میانی با چنین وضعیتی که آلدرویرلد حداقل 50 میلیون و لنگله، 31 میلیون پوند هزینه برمیدارن، در اولویت مورینیو نیست و به بقیه پستها توجه داره...
واسه وینگ بک چپ هم مشخصا ساندرو با تمدید قراردادش، از گزینه ها، خارج شد، یووه هم خیلی سرسخت بود که میخواست بزخری بکنه و 12 میلیون پیشنهاد داده بود که منچستر هم حاضر نبود زیر 20 میلیون، دارمین رو بفروشه، ظاهرا واسه همین، یووه رفته سراغ کانسلو!!!! البته طوری که میگن، مشکلاتشون زیاده و 2تا وینگ بک میخوان بگیرن...
و طوری که MEN اعلام کرده، مورینیو به دنبال خرید 3 بازیکن دیگه هستش، وینگ بک چپ و یک هافبک و یک وینگر راست ولی تو این وضعیت بازار، واقعا معلوم نیست که چطور میخوایم این کار رو بکنیم، مگه اینکه بهمین خریدهای هوشمندانه مورینیو ادامه بدیم، مثل دالوت و فرد...
البته خیلی از منچستری ها هستن که میگن باید ستاره بخریم و بیایم بیل و نیمار و ساندرو و رونالدو و ...:general710::general710::general710: رو بخریم، ولی راستش عمرا نمیبینم همچین چیزی اتفاق بیوفته و اصلا عقلانی نمیبینم همچین حرکتی رو، حاضرم 4-3 فصل دیگه هم اصلا جام نیاریم، ولی نریم 150-160 میلیون پول بدیم بابت خرید یه کسی مثل رونالدو و بیل که هیچ چیزی به تیم اضافه نمیکنن و فقط بودجه باشگاه رو به 13 میدن...:general602::general602::general602:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خبر مسخره ای بیرون اومده الان، تالیسکا رفته گوانگژو چین!!!!
یعنی فلینی رو نگه داریم؟؟:general410::general410::general410:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب الفاتحه مع الصلوات...
منچستر اعلام کرده که قرارداد، شاو، بلیند و ماتا و یانگ و جانستون رو تمدید کرده برای یک فصل دیگه و به دنبال تمدید قرارداد فلینی هستش!!!!!!!!!:general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه فصل دیگه جنگ اعصاب

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
امیدوارم فرد هم مثل اولین برزیلی منچستر اندرسون با کیفیت و تکنیکی و البته شوخ باشه....دی
خوب نمیشه انتظار داشت وقتی دوتا خرید داشتی ۱۰ تا فسخ قرار داد بشن چیزی که بده اینه که به متوسط بودن عادت کنیم اینکه هر سال به زور دوم تا چهارم بشیم و اروپا هم با سلام و صلوات یک مرحله بریم بالا و تهش هم خوشحال باشیم که کیسه بکس تیمهای دیگه نشدیم...
در پایان دوست دارم بگم که لعنت بر ونگال و درود خدا بر سرالکس فرگوسن و یارانش...

فعلا بریم جام جهانی رو ببینیم و از تقابل بیرانوند و رونالدو لذت ببریم.

من امیدوارم دخیا جلوی ایران خرابکاری کنه البته خداروشکر دخیا توی تیم ملی هیچوقت به اندازه یونایتد درخشان نبوده

بالا