• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
حتما خوندید که امشب هم بیل و هم رونالدو وسط جشن قهرمانی از قطعی نبودن اینده شون و احتمال جدایی حرف زدن. به این حرف های رونالدو که عادت کردیم ولی بیل با وجود نارضایتی ای که داشته و شایعاتی که تو یک سال اخیر دور و برش بود یادم نمیاد تا به حال این طوری مصاحبه کرده باشه. یعنی می شه بیل رو بگیریم واقعا؟! :general505::general709:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حتما خوندید که امشب هم بیل و هم رونالدو وسط جشن قهرمانی از قطعی نبودن اینده شون و احتمال جدایی حرف زدن. به این حرف های رونالدو که عادت کردیم ولی بیل با وجود نارضایتی ای که داشته و شایعاتی که تو یک سال اخیر دور و برش بود یادم نمیاد تا به حال این طوری مصاحبه کرده باشه. یعنی می شه بیل رو بگیریم واقعا؟! :general505::general709:
محمد جان، دوباره بیل یه بازی کرد و یه گل زد، یه گل مسخره هم تونست بزنه و ...
بیل به درد سطل آشغال میخوره فقط، ما بازیکنی که اینقدر مصدوم میشه، به چه دردمون میخوره؟؟
اون هم بازیکنی که اینقدر سنش بالا رفته...
فقط مونده بگی که بنزمارو بگیریم، بخاطر اینکه دیشب اونجوری گل زده...
نه آقا بیخیال این بیل و بنزما و کروس و واران و ... بشید، اصلا اسم بازیکنهای رئال رو هم نباید بیاریم...
خبر خاصی نیست، جز اینکه سیتی مثل 10 سال گذشته، داره بازار رو درو میکنه، من هم با عقد قراردادی، به زودی به سیتی ملحق میشم...
فقط تو دنیای فوتبال، داورها موندن و فدراسیونها، وقتی دیگه بازیکنی نمونه که بخرن، به سراغ اونها هم میرن...

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بیل به درد سطل آشغال میخوره فقط، ما بازیکنی که اینقدر مصدوم میشه، به چه دردمون میخوره؟؟
نه آقا بیخیال این بیل و بنزما و کروس و واران و ... بشید، اصلا اسم بازیکنهای رئال رو هم نباید بیاریم...
بیل به نظر من بازیکن واقعا خوبیه مصدومیت هم تا یه حد زیادی شانسی هست. توی دو فصل اولش که مصدومیت نداشت. همون نصف فصل که مصدوم نباشه هم بهتر از اینه که بریم سراغ کاستا و ...
بنزما که نه ولی کروس و واران هم اگر میان بیان من که مشکلی ندارم. :general106: مسئله اینه که اونا عمرا بخوان رئال رو ول کنن و بیان منچستر ولی بیل احتمالش هست.

Old Ali

کاربر افتخاری موسیقی
لایک‌ها
3,530
خبر خاصی نیست، جز اینکه سیتی مثل 10 سال گذشته، داره بازار رو درو میکنه، من هم با عقد قراردادی، به زودی به سیتی ملحق میشم...
فقط تو دنیای فوتبال، داورها موندن و فدراسیونها، وقتی دیگه بازیکنی نمونه که بخرن، به سراغ اونها هم میرن...
خوش مزگیش اینجاست که حالا که بیل یه گل زده پرز بیست تا میذاره رو قیمتش. احتمالا الان کردش 80 میلیون!

ضمنا میگم با این بازی درخشانی که دروازبان لیورپول انجام داد، منم می تونم جاش وایستم. درسته تیم رقیبه، اما منم باید به فکر بازنشستگی باشم. یک فصل میرم او تو می ایستم به توپها نگاه میکنم، آخر سال لااقل یک میلیون پوند گیرم اومده. انصافا نکنم این کار رو؟
گفتم اول با شما مطرحش کنم. اگر اجازه بدید، برم قراردادم رو ببندم.
چی میگید؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
خوش مزگیش اینجاست که حالا که بیل یه گل زده پرز بیست تا میذاره رو قیمتش. احتمالا الان کردش 80 میلیون!

ضمنا میگم با این بازی درخشانی که دروازبان لیورپول انجام داد، منم می تونم جاش وایستم. درسته تیم رقیبه، اما منم باید به فکر بازنشستگی باشم. یک فصل میرم او تو می ایستم به توپها نگاه میکنم، آخر سال لااقل یک میلیون پوند گیرم اومده. انصافا نکنم این کار رو؟
گفتم اول با شما مطرحش کنم. اگر اجازه بدید، برم قراردادم رو ببندم.
چی میگید؟
پیشنهاد خوبیه علی آقا ولی متاسفانه کاندیدای قوی تری اعلام آمادگی کردن :D
Screenshot_20180528-102905-720x1280.png
بعید میدونم مقابل این موجود شکوهمند کسی شانسی داشته باشه:general304:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پیشنهاد خوبیه علی آقا ولی متاسفانه کاندیدای قوی تری اعلام آمادگی کردن :D
مشاهده پیوست 1071385
بعید میدونم مقابل این موجود شکوهمند کسی شانسی داشته باشه:general304:
:D:D:D:D:general304::general304::general304::general304::general304:
جرمیییییی...:D:D
ولی خداییش لیورپول، بعداز مصدومیت صلاح، بازی رو باخت، رئال به زور خودش رو به دروازه لیورپول نزدیک میکرد(بخاطر پرس لیورپولی ها) ولی از وقتی که صلاح مصدوم شد، رئال خیلی راحت تر بازی کرد، ولی دروازه بانشون به تنهایی قهرمانی رو به رئال داد...
اما یه نکته دیگه، بازی رو که دیدید با گزارش بزدک؟؟ حالا میخوام بپرسم که کی میگه بزدک منچستری هستش؟؟؟o_Oo_Oo_O یه لوزرپولی بدبخت فلک زده، بیشتر نیست...
محمد جان @sms.moosavi با حرفات به شدت مخالفم:cool:، اصلا از فکر این بازیکنهای ته کشیده رئال، بیا بیرون!!! تو این چند فصل، همش داور یا دروازه بان حریف، به اینجا رسوندتشون، داوری ها، واسه دو تیم اسپانیایی تو این 10-15 فصل اخیر، خیلی عجیب غریب بوده...:general210::general210::general210: واسم خیلی عجیبه که تا حالا اعتراض آنچنانی نشده...:eek:
شایعات خیلی زیادی دور و بر مارسیال هستش، روزنامه های انگلیسی هستن دیگه، ارزش گفتن نداره...
اما میگن که لاتزیو برچسب 150 میلیون یورویی رو از روی ساویچ برداشته، ولی خوب میگن که منچستر هم حاضر نیست 80 میلیون واسش پرداخت کنه...

Last edited:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ولی خداییش لیورپول، بعداز مصدومیت صلاح، بازی رو باخت، رئال به زور خودش رو به دروازه لیورپول نزدیک میکرد(بخاطر پرس لیورپولی ها) ولی از وقتی که صلاح مصدوم شد، رئال خیلی راحت تر بازی کرد، ولی دروازه بانشون به تنهایی قهرمانی رو به رئال داد...
اما یه نکته دیگه، بازی رو که دیدید با گزارش بزدک؟؟ حالا میخوام بپرسم که کی میگه بزدک منچستری هستش؟؟؟o_Oo_Oo_O یه لوزرپولی بدبخت فلک زده، بیشتر نیست...
محمد جان @sms.moosavi با حرفات به شدت مخالفم:cool:، اصلا از فکر این بازیکنهای ته کشیده رئال، بیا بیرون!!! تو این چند فصل، همش داور یا دروازه بان حریف، به اینجا رسوندتشون، داوری ها، واسه دو تیم اسپانیایی تو این 10-15 فصل اخیر، خیلی عجیب غریب بوده...:general210::general210::general210: واسم خیلی عجیبه که تا حالا اعتراض آنچنانی نشده...:eek:
شایعات خیلی زیادی دور و بر مارسیال هستش، روزنامه های انگلیسی هستن دیگه، ارزش گفتن نداره...
اما میگن که لاتزیو برچسب 150 میلیون یورویی رو از روی ساویچ برداشته، ولی خوب میگن که منچستر هم حاضر نیست 80 میلیون واسش پرداخت کنه...

مزدک رو من هم تو تی وی دیدم تو برنامه خندوانه گفت طرفدار منچستر هستش هم دیروز تو مصاحبش تو سایت ورزش 3 گفته منچستری هستش

http://www.varzesh3.com/news/1526584/اطمینان-دارم-خطای-راموس-عمدی-بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مزدک رو من هم تو تی وی دیدم تو برنامه خندوانه گفت طرفدار منچستر هستش هم دیروز تو مصاحبش تو سایت ورزش 3 گفته منچستری هستش

http://www.varzesh3.com/news/1526584/اطمینان-دارم-خطای-راموس-عمدی-بود
گزارش رو که دیدی؟
هر کسی گزارشهاش رو شنیده باشه، متوجه میشه که لوزر هستش، هر شر و وری بخواد بریزه بیرون، دیگه چیزی نیست که منچستری ها نتونن تشخیص بدن...
اینا یه سری هیتر هستن که خودشون رو طرفدار تیمهای دیگه معرفی میکنن که عقده هاشون رو خالی کنن، لوزرسیما، پر از گزارشگرهای اینجوریه...
گازتا هم خبر زده که دیپای و فلینی دارن میرن میلان!!!!
حالا جالبه که میلان دچار مشکل فرپلی شده، اصلا میتونه بازیکن بخره؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
آره لیورپول بعد رفتن صلاح نابود شد قشنگ،
یاد بازی 2013 افتادم که تو اولدترافورد رئال هیچ کار نمیتونست بکنه تا قبل اخراج نانی، ولی بعدش دیگه سوار بازی شدن و ...
با همه اینها بی انصافیه تیمی که از 5 سال اخیر 4 سالش رو قهرمان شده و سه فصل پشت هم قهرمان شده اونم تو این دوران رو فقط بخوایم به شانس و داوری نسبت بدیم،
درسته خیلی جاها خوش شانس بودن و داوری ها هم به نفعشون بوده، ولی همیشه تیم قهرمان شانس لازم داشته و رئال هم باید قبول کنیم بهترین تیم جهانه.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آره لیورپول بعد رفتن صلاح نابود شد قشنگ،
یاد بازی 2013 افتادم که تو اولدترافورد رئال هیچ کار نمیتونست بکنه تا قبل اخراج نانی، ولی بعدش دیگه سوار بازی شدن و ...
با همه اینها بی انصافیه تیمی که از 5 سال اخیر 4 سالش رو قهرمان شده و سه فصل پشت هم قهرمان شده اونم تو این دوران رو فقط بخوایم به شانس و داوری نسبت بدیم،
درسته خیلی جاها خوش شانس بودن و داوری ها هم به نفعشون بوده، ولی همیشه تیم قهرمان شانس لازم داشته و رئال هم باید قبول کنیم بهترین تیم جهانه.
نه دیگه اصلان، اومدی و نسازی...
یا داوری نجاتشون داده، یا بهترین هستن؟؟
قشنگ دارم حسابت میکنم، هر فصل این دوتا تیم، با داوری میان بالا و ...
خیلی دیگه داره مسخره میشه این بازی های اروپایی با حضور این دوتا تیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مزدک منچستریه؟

مرغ پخته این رو بشنوه پر در میاره

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
راستی خبر تازه ای از نقل و انتقالات نیست

امروز خبر اومده که باشگاه حاضر نیست مارسیال رو بفروشه اگه خودش بخواد در تیم بمونه.

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
فابینیو هم رفت لیورپول،
درسته بعید میدونم ما واقعا دنبالش بوده باشیم، ولی این که امروز صبح یه شایعه ای پخش میشه و شبش رسمی میشه خیلی خوبه
ای کاش مدیرای ما هم یاد بگیرن و سریع نیازای تیمو برطرف کنن،
از بین رقبا حداقل سیتی و لیورپول سال دیگه خیلی قوی تر خواهند شد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم درس بگیرن
مدیریت لیورپول هر سال بهتر از سال قبل داره عمل می‌کنه

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
مزدک منچستریه؟

مرغ پخته این رو بشنوه پر در میاره
دقیقا داشتم به این مصاحبه فکر می کردم این چه طور منچستری هست ؟! عادل لیورپولیه وسط برنامه زنده لیورپول گل زد مشت گره کرد و رفت رو هوا !! بعد این بازی های منچستر 90 دقیقه تحقیر می کنه منچستری ها رو .. چه طور ممکنه؟!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شایعات زیادی بیرون اومده از اون موقع که فصل نقل و انتقالات شروع شده، ولی مهمترینشون باید بحث وینگ بک میبوده که از ورسالیکو و ساندرو و کوروزاوا به سیدیبه و کانسلو و الان هم شایعه دیوگو دالوت وینگ بک راست پورتو رسیدیم، آمارش رو که نگاه بکنیم، خیلی خوب هستش، ولی بازی ازش ندیدم تا حالا، میگن که بند آزادسازیش رو که 20 میلیون هستش، میخوایم پرداخت کنیم، سن پایینی هم داره که باز جای امیدواری داره...
واسم جالبه که وینگ بک های خوبی تو همین فوتبال انگلیس هستن، یه کسایی مثل سدریک سوارز، ولی هیچ خبری نیست!!!!!
یه چیزی که عصبیم میکنه، در مورد قد این وینگ بکهایی هستش که دنبالشون هستیم!!!!!! همه بازیکنهای به شدت قد بلند هستن، همین واسم ثابت میکنه که مورینیو دنبال وینگ بک تهاجمی نیست و فقط میخواد یه دفاع دیگه به تیمش اضافه کنه...:general710::general710::general710::general710:
موندم که قضیه تالیسکا و ویلیان و حتی آرناتوویچ به کجا رسیده، هیچ خبر خاصی نیست...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اینجوری که به نظر میرسه داریم خیلی خوب خریدهایی رو انتخاب میکنیم، خریدهایی که فقط اسم و رسم ندارن...
گریلیش، هافیک استون ویلا، انگار گزینه بعدی باشگاه هستش، یه هافبک دونده هستش و خیلی جالبه که وینگ بک راست و چپ هم بازی کرده!!!!!
بازی ازش ندیدم، ولی خیلی ازش تعریف کردن، به نظر میرسه که کریک و فلینی رو با همچین گزینه هایی میخوایم جایگزین کنیم، جالب میتونه باشه همچین خریدهایی، ولی خوب اگه خرج آنچنانی نمیکنیم، پس این تابستون چه خرید بزرگی میخوایم انجام بدیم؟؟؟؟؟؟o_O

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مدیران در خواب هستند
در شرایطی که نامهایت دیگه و بخصوص رقیبان در حال فعالیت هستند ما حتی اخبار غیررسمی هم نداریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی دیگه مسخره داره میشه، نمیدونم که مدیرهای باشگاه منتظر چی هستن؟؟
فقط همین به ذهنم میرسه که دنبال پیدا کردن نابغه و معجزه در خریدن بازیکن در جام جهانی هستن، طبق تجربه چند جام جهانی گذشته، چیزی که به ذهنم میرسه، هیچ وقت بازیکن درسته حسابی از جام جهانی بیرون نیومده و اگر هم چیزی داشته، باشگاه های دیگه، این ستاره هارو درو کردن...
واقعا مدیرای باشگاه، دست به ... ایستادن و فقط دارن تماشا میکنن، تیم از نظر بازیکن، یکی از مشکل دار ترین، تیمها هستش که میخواد مدعی لیگش باشه تو اروپا...
محرز هم به زودی به الصیطی میره، مثل جورجینیو!!!!
فابینیو هم که رفت لیورپول، موندم که ما تیممون بیشتر از بقیه مشکل داره، ولی هیچ خبری نیست!!!!!!
این همه بازیکن از این تیم رفته، بازنشسته شدن یا فروخته میشن این تابستون، ولی هیچ فکری برای جایگزین کردنشون تا حالا نشده!!!! نکنه مورینیو میخواد با همین 11 نفری که داره، فصل رو تموم کنه؟؟؟؟ همین 11 نفری که 6تاش در حد فیکس بودن منچستر نیستن!!!
واقعا مسخرست...
این ساویچ هم به نظر میرسه که فقط قضیه بازار گرمی، هستش و اصلا منچستر به دنبالش نیست با این قیمتی که گذاشتن روش...
فرد هم که داشتن میگفتن رسمی داره میشه، یک دفعه ای خبرش بریده شد!!!
وستهم هم واسه آرناتوویچ، 57 میلیون یورو خواسته!!!!!! 50 میلیون پوند:eek::eek::eek:
نمیدونم آیا فرد در اردوی تیم ملی برزیل هستش در حال حاضر یا نه؟ ولی حداقل باید اعلام کرده باشن که یه اتفاقی افتاده...
اما خبر مسخره ای بیرون اومد که AS اعلام کرده که منچستر به زودی با 121 میلیون پوند، برای بیل پیشنهاد میده!!!!!!!!!!!اگه واقعیت داشته باشه که :general208::general208::general208: من یکی که اصلا دیگه بازی های تیم رو دنبال نمیکنم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دی مارتزیو خبر داده که مورینیو، برای دیدن بازی آرناتوویچ به اتریش رفته بود، من متوجه نشدم، آرناتوویچ وینگر چپ بازی میکنه یا مهاجمه؟؟؟ یعنی این تیم میخواد کسایی مثل مارسیال، رشفورد، سانچز رو بزاره کنار و از آرناتوویچ استفاده کنه؟؟؟:eek::eek::eek:
درضمن گفته که برای دیدن بازی دو بازیکن روس به اتریش رفته بود که یکیشون گلووین هستش(بازیش رو دیدم، واقعا هافبک سطح بالایی بود و سن پایینی هم داره، ولی واسه منچستر؟؟؟) و دیگری، اسمولوف 28 ساله!!!!!!!:general710::general710::general710::general710:
واقعا نمیدونم چی تو سر مورینیو داره میگذره، ولی دارم به این اطمینان میرسم که امسال هم نباید هیچ انتظاری از تیمش داشته باشیم و تیمی که میخواد بسازه، یه تیم فوق العاده مسخره هستش با بازیکنهایی که همه دارن بازنشسته میشن!!!!!:general208::general208::general208:
اینجوری ادامه پیدا کنه، موران به نیم فصل هم نمیرسه و طبق روال همیشگیش تو فصل سوم اخراج میشه، ولی تنها مشکل من تیم کهنسالانی هستش که داره درست میکنه، از اولش هم میدونستم که موران تو تیم موندنی نیست ولی این وضعیت اصلا جالب نیست...
باز نگاه کنیم که فصل پیش پرشیچ 30 ساله رو میخواست، سانچز و زلاتان و مخیتاریان و الان هم آرناتوویچ و آلبا!!!!
باید خدارو شکر کنیم که خیلی هاشون هم عملی نشدن و گرنه فصل بعد نصف بازیکنهامون خداحافظی میکردن با فوتبال!!!!!
photo_2018-05-31_08-12-41.jpg

Last edited:
بالا