اره اتفاقا یادمه اولین بار من بیل رو کشف کردم
فیفا 07 بازی می کردم توی Manager Mode (همون کریر خودمون) اولین فصلی بود که رفته بود تاتنهام 18 سالش بود من از تاتنهام خریدمش. اون موقع مدافع چپ بازی می کرد و پتانسیلش هم خیلی بالا بود. بعدها دیدن تکنیک و قدرت شوت زنیش برای یه مدافع کناری زیادی خوبه کم کم اوردنش جلو. ولی خب با این روندی که تو چند سال اخیر بوده و معمولا وینگ ها سمت مخالف پای تخصصیشون بازی می کنن بیل هم منتقل شده به اون طرف. تو تیم ملی ولز هم دیگه همون جا بازی می کنه اگر درست یادم باشه.
مسلما منتقل نشده، هر موقع نیاز بهش بوده فرستادنش اون سمت که دقیقا وضعیت مارسیال و رشفورد رو داشته وقتی سمت راست بازی کرده، بی ارزش!!!!
بیل رو فقط با حرکات کنار خطش از سمت چپ میشناسیم، چه تاتنهام و چه رئال، تمام بازیش فقط و فقط در سمت چپ تو اوج بوده، بقیش هم که فقط مصدومیت بوده...
اما در مورد اینکه بازیکن با پای مخالف رو سمت مخالف بازی بدن، راستش فکر نمیکنم واسه مورینیو که تیمش 1-3-2-4 و فقط با تاکتیک ضدحمله، بازی میکنه، اهمیتی داشته باشه این قضیه...
مورینیو گفته که والنسیا به لیگ نمیرسه(احتمالا 1 ماه اول) و دارمین هم که دیشب کاپیتان تیم بوده:general509: اگه پیشنهاد خوب بیاد واسش، از تیم جدا میشه، چون خودش میخواد که جدا بشه، ولی هیچ پیشنهاد قابل قبولی واسش نیومده، خبرنگار هم ازش پرسیده که وقتی دالو، والنسیا مصدوم هستن که 1 ماه اول فصل رو نمیتونن بازی کنن، دامین رو هم اگه بفروشین، کی بازی میکنه تو اون پست، مشخصا مورینیو جواب داده که یانگ، اگه مصدوم نباشه و با تیم تمرین کرده باشه، اونجا بازی میکنه، اگه یانگ هم نباشه، لیندلوف اونجا بازی میکنه که هفته دیگه تازه قراره به منچستر بیاد!!!! 80-70 درصد تیم در تعطیلات هستش...:general509::general509::general509::general509:
خبر دیگه در مورد پریرا هستش، که گفته اصلا حاضر نیست که قرضی به تیم دیگه ای بره و اگه قرار نیست تو تیم بمونه، باید قرارداد دائمی از تیم جدا بشه...
مورینیو هم رسما گفته که این تیم خیلی هاشون قرضی از تیم جدا میشن، دیشب هم با فرط دیگری از خط دفاع مواجه شدیم، فرط تانزبه و اسمال و گل رو خوردیم، البته نیمه دوم هم یک بار دیگه همین قضیه تکرار شد و توپ به تیر خورد!!!!!
دارمین هم نقش بسیار عالی در باز کردن اتوبان داشت، مثل همیشه...
ماتا هم که دیگه رسما نمیکشه فوتبال بازی کنه و تقریبا از آخرای نیمه اول، تو زمین له له میزد، حتی مورینیو هم گفت که تیممون نمیتونه بیشتر از 65 دقیقه فوتبال بازی کنه، شاید بحث اصلیش آمادگی بدنی بازیکنها بوده...
تا پایان نقل و انتقالات هم کمتر از 2 هفته مونده و باید گفت که کارمون رسما تمام شده تو نقل و انتقالات، (اکثر تیمهای دیگه هم همینطور هستن و دیگه فکر نمیکنم که هیچ تیمی حاضر باشه که شب آخر نقل و انتقالات، بازیکن بخره)، البته اکثر تیمهای دیگه، تیمهاشون رو به بهترین نحو بستن و کار دیگه ای ندارن که انجام بدن، پیش فصلمون هم بیشتر شبیه جوک بوده تا پیش فصل، با این تیمی که 80-70 درصدش یا مصدومه یا تو تعطیلات، فاجعه بدی در انتظار تیم هستش دو هفته به شروع لیگ...:general509::general509::general509:
لحظاتی پیش، اسکای اعلام کرده که منچستر برای خرید مگوایر دست به کار شده!!!!!!! گریه آوره، صبر میکردن لیگ شروع بشه، شاید یه اتفاقی میوفتاد...:general602::general602::general602: اما بدتر از این دیر کردن، قیمتهایی هستش که وقتی دقیقه 90 مجبور به خرید میشی، میپردازی!!!!! قیمت رو 65 میلیون پوند اعلام کردن!!!!:general208::general208::general208::general208::general208::general208: