• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خداییش مثل فصل گذشته بازیکن خوبی تو بازار نیست که راحت خریداری بشه . همه بازیکنان خوب تیم دارن یا قیمت های نجومی و عجیب است .
بازیکن نخریم بهتر از اینه بخریم و تو پاچمون بره !!! گل بازار رونالدو بود که چون می خواست قهرمانی هاش رو بیشتر کنه رفت یوونتوس که راحت تره .میومد یونایتد عمرا تا پایان بازی اش رنگ جام قهرمانی نمی دید
نه این طوریا هم نیست. الان سه گزینه خوب ما برای وینگ راست جا به جا شدن. لمار با 50 و خورده ای میلیون یورو رفت اتلتیکو. محرز با 60 و خورده ای رفت سیتی. مالکوم هم با 30 و خورده ای قراره بره رم ( که البته گفتن مثل این که کنسل شده و ممکنه بره بارسا). محرز که کاملا ثابت شده است. دو تای دیگه هم بازیکن های جوون و خوبی هستن که فکر نمی کنم از ماتا بی خاصیت تر باشن. ولی ما باز هم تنها شایعاتی که می شنویم شایعه مزخرف و بی ربط بیله که با رفتن زیدان صد در صد منتفی بوده. حالا مدیریت باشگاه این وسط داره چی کار می کنه که همه گزینه ها یکی یکی سر از تیم های دیگه در میارن من که نمی فهمم. خیر سرمون پر در آمد ترین باشگاه اروپا هم هستیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نه این طوریا هم نیست. الان سه گزینه خوب ما برای وینگ راست جا به جا شدن. لمار با 50 و خورده ای میلیون یورو رفت اتلتیکو. محرز با 60 و خورده ای رفت سیتی. مالکوم هم با 30 و خورده ای قراره بره رم ( که البته گفتن مثل این که کنسل شده و ممکنه بره بارسا). محرز که کاملا ثابت شده است. دو تای دیگه هم بازیکن های جوون و خوبی هستن که فکر نمی کنم از ماتا بی خاصیت تر باشن. ولی ما باز هم تنها شایعاتی که می شنویم شایعه مزخرف و بی ربط بیله که با رفتن زیدان صد در صد منتفی بوده. حالا مدیریت باشگاه این وسط داره چی کار می کنه که همه گزینه ها یکی یکی سر از تیم های دیگه در میارن من که نمی فهمم. خیر سرمون پر در آمد ترین باشگاه اروپا هم هستیم.
یه نکته فوق العاده مسخره ای وجود داره، اینه که بیل اصلا وینگر راست نیست!!!!!!!!!
واقعا نمیدونم که آیا کسی چیزی رو یادش نمیاد یا اینکه همه فراموش کار شدن، بیل اصلا وینگر راست نیست و بازیش اصلا هم تعریفی نداشته، هر موقع تو اون سمت از رئال بازی کرده...:general710::general710::general710:
جدا از کسایی مثل مالکوم، لمار، محرز، هنوز کسایی مثل دمبله(اگه بارسا میخواستش که این همه زور نمیزدن واسه خرید، گریزمن، مالکوم، ویلیان و ...)، پولیشیچ و ... خیلی گزینه های دیگه وجود دارن، ولی موران فقط ویلیان و پرشیچ رو میخواد، میخواد تیم پیشکسوتانش رو کامل کنه...
مشکل دیگه، اینه که موران اصلا نمیخواد وینگر راست یا وینگ بک چپ یا مهاجم ذخیره، بخره و رسما هم اعلام کرده، یعنی رسما گفته اول مارسیال رو باید بفروشین تا بریم بازیکن بخریم، یعنی لج کرده و دوباره درگیری هاش شروع شده!!!!!!!! مربی که هیچوقت نمیتونه بیش از 2 فصل در یک تیم بمونه، ثابت داره میکنه که این فصل داره به فصل آخرش در فوتبال تبدیل میشه...:general601::general601::general601: شاید بعداز این دیگه هیچ مربی به فکر سبک احمقانه و زشت فوتبالش نباشه، البته سیمئونه هم هست که اون هم داره به آخرش نزدیک میشه...:general601::general601::general601:
منچستر هم به لیورپول داره تبدیل میشه، اوردن مربی هایی که هیچ غلطی نمیتونن بکنن و فلسفه باشگاه رو عوض کردن در 3 مرحله متفاوت، واقعا این باشگاه رو از ریشه نابود کرده...:general507::general507::general507:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یه تبریک دیگه بگیم به تیم مدیریتی باشگاه که در تعطیلات هستن...
مورینیو هم بالاخره اعتراض کرد به مدیریت، رسما گفته که چیزی که من میخوام و چیزی که اتفاق میوفته، با هم فرق داره(تیکه انداخته به مدیر) و رسما گفته که خیلی وقته که لیستش رو به وودوارد داده ولی ... با وودوارد هم صحبتی نداشته، چون در تعطیلات تشریف دارن ایشون!!!!!!!! درضمن گفته که من 2 بازیکن دیگه میخوام، ولی ... به نوعی توپ رو انداخته تو گود هیات مدیره که اینقدر بی خیر هستن، ریبالتا هم فرار کرده، مثل اینکه کل کار هیات مدیره(وودوارد) اینه که بره قرارداد تبلیغاتی ببنده واسه درآمد گلیزرها...:general710::general710::general710:
البته من تعجب نمیکنم که 2 بازیکنی که میخواد، کروس و بیل یا واران نباشن...:general208::general208::general208::general208:
روخو باز هم مصدوم شده!!!!
والنسیا هم مصدومه و رسما تا پایان اینترنشنال کاپ بازی نمیکنه، مورینیو هم گفته که بخاطر سنش، ریسک نمیکنه تا شاید واس شروع لیگ بتونه بازی کنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:eek::eek::eek::eek: یعنی باید ...ید تو این وضعیت، تیم وینگ بک نداره، تنها وینگ بکهاش هم مصدومن، والنسیا و دالو و معلوم نیست کی بازی بتونن بکنن، دو هفته به پایان نقل و انتقالات مونده(با توجه به اینکه باشگاه های EPL فصل پیش رای دادن که نقل و انتقالات رو زودتر از شروع لیگ، تعطیل کنن)، تیم این همه ضعف داره، ولی هیچ خبری از هیچ چیزی نیست...:general208::general208::general208::general208:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
لاین باشگاه هم که آخرت اخبار خوب رو به طرفدارها، میده، عملکرد لی گرانت!!! اونقدر امیدوار کننده هستش که دیگه به رومرو و دخیا احتیاج نداریم و قراره بزاریمشون رو نیمکت از این به بعد...:general509::general509::general509:
بهترین خرید قرن!!!!!!! باز خدارو شکر که نمیگن فلینی رو داریم و واسمون شش گانه رو میگیره این فصل به تنهایی...
خبر خیلی عالی بیرون اومده، مربوط به این هستش که مارسیال هم تمرین رو به سمت خونش ترک میکنه!!! ظاهرا واسه تولد بچش داره میره...
خبری خوشی که از باشگاه بیرون نمیاد، حداقل خبر تولد بچه مارسیال رو بهتون بدیم، یه کمی خوشحال بشید...:general711::general710::general710::general710:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
یه نکته فوق العاده مسخره ای وجود داره، اینه که بیل اصلا وینگر راست نیست!!!!!!!!!
واقعا نمیدونم که آیا کسی چیزی رو یادش نمیاد یا اینکه همه فراموش کار شدن، بیل اصلا وینگر راست نیست و بازیش اصلا هم تعریفی نداشته، هر موقع تو اون سمت از رئال بازی کرده...:general710::general710::general710:
جدا از کسایی مثل مالکوم، لمار، محرز، هنوز کسایی مثل دمبله(اگه بارسا میخواستش که این همه زور نمیزدن واسه خرید، گریزمن، مالکوم، ویلیان و ...)، پولیشیچ و ... خیلی گزینه های دیگه وجود دارن، ولی موران فقط ویلیان و پرشیچ رو میخواد، میخواد تیم پیشکسوتانش رو کامل کنه...
اره اتفاقا یادمه اولین بار من بیل رو کشف کردم :D فیفا 07 بازی می کردم توی Manager Mode (همون کریر خودمون) اولین فصلی بود که رفته بود تاتنهام 18 سالش بود من از تاتنهام خریدمش. اون موقع مدافع چپ بازی می کرد و پتانسیلش هم خیلی بالا بود. بعدها دیدن تکنیک و قدرت شوت زنیش برای یه مدافع کناری زیادی خوبه کم کم اوردنش جلو. ولی خب با این روندی که تو چند سال اخیر بوده و معمولا وینگ ها سمت مخالف پای تخصصیشون بازی می کنن بیل هم منتقل شده به اون طرف. تو تیم ملی ولز هم دیگه همون جا بازی می کنه اگر درست یادم باشه.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب با میلان هم مساوی کردیم و تو پنالتی بردیمشون، گل مارو هم الکسیز زد، ۳ روز دیگه باید با لیورپول بازی کنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اره اتفاقا یادمه اولین بار من بیل رو کشف کردم :D فیفا 07 بازی می کردم توی Manager Mode (همون کریر خودمون) اولین فصلی بود که رفته بود تاتنهام 18 سالش بود من از تاتنهام خریدمش. اون موقع مدافع چپ بازی می کرد و پتانسیلش هم خیلی بالا بود. بعدها دیدن تکنیک و قدرت شوت زنیش برای یه مدافع کناری زیادی خوبه کم کم اوردنش جلو. ولی خب با این روندی که تو چند سال اخیر بوده و معمولا وینگ ها سمت مخالف پای تخصصیشون بازی می کنن بیل هم منتقل شده به اون طرف. تو تیم ملی ولز هم دیگه همون جا بازی می کنه اگر درست یادم باشه.
مسلما منتقل نشده، هر موقع نیاز بهش بوده فرستادنش اون سمت که دقیقا وضعیت مارسیال و رشفورد رو داشته وقتی سمت راست بازی کرده، بی ارزش!!!!
بیل رو فقط با حرکات کنار خطش از سمت چپ میشناسیم، چه تاتنهام و چه رئال، تمام بازیش فقط و فقط در سمت چپ تو اوج بوده، بقیش هم که فقط مصدومیت بوده...
اما در مورد اینکه بازیکن با پای مخالف رو سمت مخالف بازی بدن، راستش فکر نمیکنم واسه مورینیو که تیمش 1-3-2-4 و فقط با تاکتیک ضدحمله، بازی میکنه، اهمیتی داشته باشه این قضیه...
مورینیو گفته که والنسیا به لیگ نمیرسه(احتمالا 1 ماه اول) و دارمین هم که دیشب کاپیتان تیم بوده:general509: اگه پیشنهاد خوب بیاد واسش، از تیم جدا میشه، چون خودش میخواد که جدا بشه، ولی هیچ پیشنهاد قابل قبولی واسش نیومده، خبرنگار هم ازش پرسیده که وقتی دالو، والنسیا مصدوم هستن که 1 ماه اول فصل رو نمیتونن بازی کنن، دامین رو هم اگه بفروشین، کی بازی میکنه تو اون پست، مشخصا مورینیو جواب داده که یانگ، اگه مصدوم نباشه و با تیم تمرین کرده باشه، اونجا بازی میکنه، اگه یانگ هم نباشه، لیندلوف اونجا بازی میکنه که هفته دیگه تازه قراره به منچستر بیاد!!!! 80-70 درصد تیم در تعطیلات هستش...:general509::general509::general509::general509:
خبر دیگه در مورد پریرا هستش، که گفته اصلا حاضر نیست که قرضی به تیم دیگه ای بره و اگه قرار نیست تو تیم بمونه، باید قرارداد دائمی از تیم جدا بشه...
مورینیو هم رسما گفته که این تیم خیلی هاشون قرضی از تیم جدا میشن، دیشب هم با فرط دیگری از خط دفاع مواجه شدیم، فرط تانزبه و اسمال و گل رو خوردیم، البته نیمه دوم هم یک بار دیگه همین قضیه تکرار شد و توپ به تیر خورد!!!!!
دارمین هم نقش بسیار عالی در باز کردن اتوبان داشت، مثل همیشه...
ماتا هم که دیگه رسما نمیکشه فوتبال بازی کنه و تقریبا از آخرای نیمه اول، تو زمین له له میزد، حتی مورینیو هم گفت که تیممون نمیتونه بیشتر از 65 دقیقه فوتبال بازی کنه، شاید بحث اصلیش آمادگی بدنی بازیکنها بوده...
تا پایان نقل و انتقالات هم کمتر از 2 هفته مونده و باید گفت که کارمون رسما تمام شده تو نقل و انتقالات، (اکثر تیمهای دیگه هم همینطور هستن و دیگه فکر نمیکنم که هیچ تیمی حاضر باشه که شب آخر نقل و انتقالات، بازیکن بخره)، البته اکثر تیمهای دیگه، تیمهاشون رو به بهترین نحو بستن و کار دیگه ای ندارن که انجام بدن، پیش فصلمون هم بیشتر شبیه جوک بوده تا پیش فصل، با این تیمی که 80-70 درصدش یا مصدومه یا تو تعطیلات، فاجعه بدی در انتظار تیم هستش دو هفته به شروع لیگ...:general509::general509::general509:
لحظاتی پیش، اسکای اعلام کرده که منچستر برای خرید مگوایر دست به کار شده!!!!!!! گریه آوره، صبر میکردن لیگ شروع بشه، شاید یه اتفاقی میوفتاد...:general602::general602::general602: اما بدتر از این دیر کردن، قیمتهایی هستش که وقتی دقیقه 90 مجبور به خرید میشی، میپردازی!!!!! قیمت رو 65 میلیون پوند اعلام کردن!!!!:general208::general208::general208::general208::general208::general208:

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب گویا مگوایر رو با رقم نجومی ۸۰ میلیون پوند داریم میخریم و اینطوری رکورد گرانترین مدافع رو داریم میزنیم، از اونطرف میرور توییت زده مورینیو قبل فروش مارسیال میخواد پریشیچ رو بگیره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
از وقتی که مورینیو اعتراض کرد و گفت 2 بازیکن میخواد، چقدر شایعه شد که اول دنبال مگوایر هستیم که میگن لستر حتی پیشنهاد 65 میلیون پوندی رو هم رد کرده!!(خدایا شکرت، من یکی که بهتر از امثال جونز و اسمالینگ نمیبینیمش!!!!) بعد دوباره اسم آلدرویرلد اومد که تاتنهام ظاهرا 50 میلیون پوند رو هم قبول نکرده، خوشبختانه بونوچی داره میره یووه دوباره، و گرنه شایعه اون هم میشد، تازه اسکای گفته که منچستر اگه یکی از این دفاع هارو بخره، روخو رو میفروشه!!!!!! یعنی جونز و اسمال، هنوز تو تیم میمونن و روخو رو میفروشیم؟؟؟:general208::general208::general208:
امروز هم که جاتون خالی، اول شایعه کیهیل شد!!!!!!!! خدایا رحم کن که این اتفاقات نیوفته!!!!!! و دوباره الان شایعه شده که 75 میلیون یورو میخوایم بابت ویلیان بدیم!!!!!!!:general208::general208::general208: یعنی پرشیچ رو نمیتونستیم با 60تا بخریم که 75تا میخوایم بابت یه پیشکسوت دیگه بدیم؟؟؟؟؟
از 2 روز پیش بعداز رفتن مارسیال به خونه واسه تولد بچش، اونقدر شایعه و خبر اومده که مارسیال رفته و از تیم جدا شده که کم کم داره باورم میشه که مارسیال از تیم جدا شده و جالبتر از اون اینه که اسکای خبر زده که مورینیو عروسی گرفته و پرشیچ رو حتما میخواد بگیره به جاش!!!!! واسه من سوال پیش میاد که منچستر منتظر فروش مارسیال بوده که بخواد بره دنبال پرشیچ؟؟ یعنی بودجش رو نداشته؟؟؟ یا اینکه لجبازی موران بوده؟؟؟؟؟
اگه حتی یکی از این اتفاق افتاد که من یکی که دنبال نمیکنم دیگه این باشگاه رو تا وقتی که موران اخراج بشه...:mad::mad::mad:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تنها خبر خوب اخیر پیام تشکر سر الکس فرگوسن بنده که با این روند بعید می‌دونم این بنده خدا هم دوباره سکته نکنه

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
توتواسپورت توییت زده: ویلیان با پیشنهاد ۷۵میلبون پوندی یونایتد موافقت کرده و بزودی این انتقال انجام میشه

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
توتواسپورت توییت زده: ویلیان با پیشنهاد ۷۵میلبون پوندی یونایتد موافقت کرده و بزودی این انتقال انجام میشه

75 میلیون پوند رو میدادن کریس رونالدو رو میگرفتن
قیمتا همه فضایی شده یا به یونایتد میرسن اینجوری میشه؟

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248

اصلا به جاش 100میلبون پوند می دادن!خوبیش اینه که رسما سمت راست ما بیمه میشه واسه کم کم یه 3-4 سال!خدایش تو این 5-6 ساله سمت راست کسی رو نداشتیم همش بازیکن چرخشی بازی می کردن تو اون پست یا.....ولی ویلیان عالیه هم دوندگی داره هم پا به توپ هست و سانتر های خوبی می ندازه!!
هرچقدر لازمه باید خرج کنند تا تیم ترمیم کنند یه 11نفر ترکیب اصلی داشته باشیم!!

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
75 میلیون پوند رو میدادن کریس رونالدو رو میگرفتن
قیمتا همه فضایی شده یا به یونایتد میرسن اینجوری میشه؟
کریس اصلا بدرد سمت راست نمی خوره + سنش هم بالاست!!
قیمت ها هم همینه دیگه باید عادت کرد ولی محرز ایکاش می تونستیم جذب کنیم عالی میشد ولی ویلیان هم بدک نیست!
خلاصه از جیب من و شما نمیره این پول، بزارید هرچقدر می خوان خرج کنند!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
هرچقد میخوام اهمیت ندم به پیش فصل هی نمیشه :|
4 تا هم از لبورپول خوردیم تو بازی ای که اگه بگم باید بیشتر میخوردیم بی راه نگفتم، همون بازی منفعل دفاعی مزخرف همیشگی.
الکسیس هم باز یکی دگ تا موقعیت ساده رو خیلی سخت خراب کرد، نمیدونم چه بلایی سرش اومده جدا
پیش فصل که تقریبا رو به اتمامه، امیدی هم که نمیشد به این تیم داشت، ولی یه حس بدی دارم که امسال بزرگ ترین گند این چندسالمون رو میزنیم، حتی شاید بدتر از دوره مویس

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
هرچقد میخوام اهمیت ندم به پیش فصل هی نمیشه :|
4 تا هم از لبورپول خوردیم تو بازی ای که اگه بگم باید بیشتر میخوردیم بی راه نگفتم، همون بازی منفعل دفاعی مزخرف همیشگی.
الکسیس هم باز یکی دگ تا موقعیت ساده رو خیلی سخت خراب کرد، نمیدونم چه بلایی سرش اومده جدا
پیش فصل که تقریبا رو به اتمامه، امیدی هم که نمیشد به این تیم داشت، ولی یه حس بدی دارم که امسال بزرگ ترین گند این چندسالمون رو میزنیم، حتی شاید بدتر از دوره مویس
الان باز میاد بهانه میگیره بازیکن های که من میخواستم نگرفتیم و از این حرفا والا با این سیستم خسته ای که بازی میکنه بهترین بازیکن هارو هم بدن زیر دستش هیچی از توش در نمیاد
احتمالا جز 4 تیم هم نباشیم امسال و شاهد اخراج موری باشیم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
این مورینیو امسال فشار بیاره به هر قیمتی شده یه وینگ راست بیارن، وودوارد هم زیر بار فروش مارسیال نره، این فصل هم اگر نتیجه نگیریم فصل بعد مربی بعدی میاد تیم خوبی داره حداقل. با یکی دو تا خرید دیگه می تونه تیمو واقعا کامل کنه و سبک بازی ازاردهنده مو رو هم بندازه دور.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اول اینکه، دوستان کمی خودتون کمی کنترل کنید، بازی پیش فصلی که حتی 20 درصد ترکیب اصلی تیم، توش نباشه، نتیجش چه اهمیتی داره؟؟؟؟؟؟
اما نکته فاجعه بار قضیه این هستش که هی داریم میگیم تیم اصلی نیست، ولی تقریبا همه تیمها دارن با تیم اصلیشون بازی میکنن(تقریبا بالای 90-80 درصد تیم اصلی رو دارن)، پس تیم ما کی میخواد شکل بگیره؟؟؟ بعداز نیم فصل؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
درضمن 4تا خوردن لیورپول، درسته بازی دوستان و پیش فصل هستش، ولی باز هم سخته...
نکته دیگه هم اینه که BBC خبر زده که ماتیچ به علت جراحی شکم!!!(احتمالا ماهیچه زیر شکم بوده) چند ماهی رو خونه نشین میشه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تبریک به تیم و مدیرهاش و مربیش...
درضمن یه نگاه کنیم که بازیکن ذخیره لیورپول که شقیری باشه، چه بازی کرد دیشب، بازیکن فیکس نداریم در حدش، مارسیال هم که باید انگار باور کنیم که میخواد جدا بشه...

بالا