• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
واقعا بازی بیخودی انجام داد والا این مورینیو هم نباشه بازیکنا میتونن 90 دقیقه واستن دفاع کنن
حتی 1 حمله که شوت سمت دروازه داشته بشه هم نداشتیم فقط 1 بار یا 2 بار زحمت کشیدن رسیدن به 18 بایرن
همین الان اخراجش کنن بهتر تا وسط فصل هیچ تغییر و تحولی تو سبک بازیش بعد 2 سال ایجاد نشده
عزیزه من انصاف هم خوب چیزیه!
نفر به نفر ترکیب اونا از ماله ما چند پله بالاترن!
تیم اونا خیلی وقت همشون تکمیل شدن و باهم بازی کردن ماله ما بعضی ها چند روز نیست که اضافه شدن هنوزه ناقصه!
پوگبا-لوکاکو-لینگارد-یانگ ماتیچ هنوز نیستن!
مصدوم زیاد داریم!
نیمکت اونارو با مال ما مقایسه کن ببین وضع چقدر هم بدتر میشه!
بعد اونا میزبان بودن و کل ورزشگاه پر کردن بود!!
همین که 1 گل خوردن خودش نتیجه خوبیه!!
بعد شما انتظار داری با این بازیکن های لرد مصدوم و بدرد نخور جلوی تیم بایرن که چند ساله همون اسکلت دارن+کلی هم تقویت میشن هر سال+و سطح همه بازیکن هاشون از ما بهتره و.......
جلوی دروازه اونا خیمه میزدیم و چپ راست حمله می کردیم!؟

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
از بایرن هم باختیم تو بازی که سوسک شده بودیم، تو دیدار تدارکاتی هم مول احمق‌ها دفاعی بازی میکنیم خب وقتی باخت اهمیت نداره چه دلیلی داره که تیم تدافعی بازیکنه ببازه؟ کمتر از یکهفته تا شروع لیگ باقی مونده و از نقل و انتقالات اطمینان دارم هیچ بازیکن بدرد بخوری گیرمون نخواهد امد هرکسیو هم بیاره گندتر از قبلی‌ها، هیچ برنامه‌ای برای این فصل نداریم، تو جام قهرمانان حرفی برای زدن نخواهیم داشت تو لیگم باید برای سهمیه بجنکیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تیم اونا خیلی وقت همشون تکمیل شدن و باهم بازی کردن ماله ما بعضی ها چند روز نیست که اضافه شدن هنوزه ناقصه!
مصدوم زیاد داریم!
بعد شما انتظار داری با این بازیکن های لرد مصدوم و بدرد نخور جلوی تیم بایرن که چند ساله همون اسکلت دارن+کلی هم تقویت میشن هر سال+و سطح همه بازیکن هاشون از ما بهتره و.......
خیمه زدن و چپ و راست حمله کردن یه بحثه، 90 دقیقه یه موقعیت هم نتونی ایجاد کنی یه بحث کاملا مجزا، حتی تیمهای دسته 2 و 3 هم تو جام حذفی وقتی به تیمای لیگ میخورن 5 دقیقه حمله میکنن :))
بازی دوستانه میذارن که به قول پپ تاکتیکای جدید تست کنن، این بازی ما از فاجعه هم اونورتر بود.
نکته جالب هم وقتی بود که 1، 0 عقب بودیم مورینیو مکتامینی رو جای رشفورد اورد تو، نمیدونم میخواست اعتراض کنه به خرید نکردنا یا واقعا میترسید بیشتر گل بخوره=) )

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
ویلیان رسما گفت تو چلسی می مونه.

پریشیچ هم تمایل به جداییش رو رد نکرده و گفته که می دونم پیشنهاد هایی دارم و اون هایی که من رو می خوان باید با اینتر صحبت کنن ولی نمی دونم با توجه به قرارداد و سن و سالم این موقعیت برام پیش میاد که بتونم تو انگلیس و اسپانیا بازی کنم یا نه.

تیم به نظر بسته شده. یه احتمال خیلی کمی وجود داره که الدرویرلد بیاد ولی خب مشکل دفاع های کناری و وینگ راست ما حداقل یک سال دیگه پا بر جاست و باید با همین تیم سر کنیم. هر چند من به اندازه خیلی ها ناامید نیستم و به نظرم خود خوزه داره بیشتر از همه این ناامیدی رو القا می کنه و برای رسانه های عقده ای هم خوراک ایجاد می کنه.
این فصل اگر برعکس پارسال فقط سانچس و پوگبا سر حال باشن تیم با همین وضعیتش هم به خیلی جا ها می تونه برسه. ولی خب شرطش تغییر این وضعیت حال به هم زن تاکتیک تیمه.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ویلیان رسما گفت تو چلسی می مونه.

پریشیچ هم تمایل به جداییش رو رد نکرده و گفته که می دونم پیشنهاد هایی دارم و اون هایی که من رو می خوان باید با اینتر صحبت کنن ولی نمی دونم با توجه به قرارداد و سن و سالم این موقعیت برام پیش میاد که بتونم تو انگلیس و اسپانیا بازی کنم یا نه.

تیم به نظر بسته شده. یه احتمال خیلی کمی وجود داره که الدرویرلد بیاد ولی خب مشکل دفاع های کناری و وینگ راست ما حداقل یک سال دیگه پا بر جاست و باید با همین تیم سر کنیم. هر چند من به اندازه خیلی ها ناامید نیستم و به نظرم خود خوزه داره بیشتر از همه این ناامیدی رو القا می کنه و برای رسانه های عقده ای هم خوراک ایجاد می کنه.
این فصل اگر برعکس پارسال فقط سانچس و پوگبا سر حال باشن تیم با همین وضعیتش هم به خیلی جا ها می تونه برسه. ولی خب شرطش تغییر این وضعیت حال به هم زن تاکتیک تیمه.

حرف شما متین، من به شخصه معتقدم فصل قبل تو لیگ بد نتیجه نگرفتیم و از مساوی های ی که در فصل گذشتش کلافمون کرده بود اونم تو خونه خلاص شده بودیم این سیتی بود که عالی نتیجه میگرفت اما معتقدم وقتی لیورپول وحشتناک تقویت شده سیتی باز داره تقویت میکنه ماهم حداقل باید نقطه ضعف‌هامون رو در ۲ نقطه از بین میبردیم اما... ما به لطف درخشش دخئا فصل قبل جز بهترین خطوط دفاعی قرار گرفتیم اما این دفاع نباید سر و سامان میگرفت؟

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
مصدوم زیاد داریم!
دوست عزیز بعد از 2 سال یک سبک خسته کننده بازی کردن دیگه انصاف بر نمیداره
و این بازیم اگر دقت کنی بازی دوستانه بوده نه رسمی و فکر میکنی اگر اون 5 تا بازیکن بودن خیلی اوضاع فرق میکرد باهات شرط میبندم همین بازی که دیشب کردن همین میشد و هیچ فرقی نداشت واقعا نمیدونم از چیه این نوع بازی کردن شما راضی هستی که میگی ورزشگاه اونا بود 1 گل خوردیم و خیلی نتیجه خوبی بودش
والا یه تیم از دسته دوم هیمن لیگ برتر میومد بهتر بازی میکرد
از نظر من دیشب افتضاح کامل بود این تیم منچستر یونایتد هستش نه یه تیم معمولی

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
نمی‌خوام از مربی و این تاکتیکش دفاعی حمایت کنم ولی بر فرض مورینیو رو الا عوض کنیم بجاش زیدان بیاریم تیم اگه‌حجومی هم بازی کنه باز میبازه!همین شاو و دارمیان تیم با این ترکیب دفاعی کاملا جا میمونند واسه خودشون اتوبانی هستن از اونطرف نه می تونند ۱ در مقابل ۱ بردارن یا اصلا حفظ توپ‌کنند به جهنم اصلا دفاع هم کنند که نمی تونند سریع دریبل می خورن!!از اون ور راشفورد داریم که شماره ۱۰ تنش هست ولی منو یاد ولبک میندازه ولی سرعتش از ولبک زیادتره نه بیشتر!!بعد این نه بلده پاس در عمق بده یا....دونه دونه بازیکن هارو با بایرن یا هر تیمی‌مقایسه کنیم کم داریم!!الا بیشتر تیم های قوی نمیکتشون تقویت می کنند یا فوق اش ۱ یا ۲ نفر میخرن واسه ترکیب اصلی ولی تیم ما هنوز ۱۱ نفر بازیکن فیکس نداره که بگیم اینا تیم اصلی ما هستن!!بعضی پست ها هی چرخشی یه نفر میزاریم که شاید فقط این بازی جواب بده!!
ولی اون مدیرای ابله اینو نمی فهمن میگن تیم کامله کامله یا نمی خوان بیشتر خرج کنند

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
من هم معتقدم سبک بازی منچستریونایتد اصلا جالب نیست و نا امید کننده است . دیشب که واقعا خوابم گرفت از بازی بی هیجان تیم .
ترکیب تیم ولی بر اساس داشته های تیم چیده شده است و سرمربی کم ترین تقصیر رو در وضعیت فعلی دارد . مورینیو قبلا تو رئال واینتر ثابت کرده مهره های تهاجمی خوب داشته باشه تیمش خطرناک ترین تیم از نظر حمله میشه و رکورد یک فصل گل زده لالیگا رو جا به جا کرد در رئال ولی در یونایتد واقعا مشکل اساسی نبود نفرات کامل با کیفیت است .
با وجود این همه خرید در 4 سال گذشته هنوز ترکیب اصلی و نیمکت تیم خالی از مهره های درست و حسابی است .
برای یونایتد مثل اوضاع اقتصادی در ایران فقط می تونیم دعا کنیم فرجی بشه وگرنه امیدی نیست به درست شدن اوضاع !!!

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
نمی‌خوام از مربی و این تاکتیکش دفاعی حمایت کنم ولی بر فرض مورینیو رو الا عوض کنیم بجاش زیدان بیاریم تیم اگه‌حجومی هم بازی کنه باز میبازه!همین شاو و دارمیان تیم با این ترکیب دفاعی کاملا جا میمونند واسه خودشون اتوبانی هستن از اونطرف نه می تونند ۱ در مقابل ۱ بردارن یا اصلا حفظ توپ‌کنند به جهنم اصلا دفاع هم کنند که نمی تونند سریع دریبل می خورن!!از اون ور راشفورد داریم که شماره ۱۰ تنش هست ولی منو یاد ولبک میندازه ولی سرعتش از ولبک زیادتره نه بیشتر!!بعد این نه بلده پاس در عمق بده یا....دونه دونه بازیکن هارو با بایرن یا هر تیمی‌مقایسه کنیم کم داریم!!الا بیشتر تیم های قوی نمیکتشون تقویت می کنند یا فوق اش ۱ یا ۲ نفر میخرن واسه ترکیب اصلی ولی تیم ما هنوز ۱۱ نفر بازیکن فیکس نداره که بگیم اینا تیم اصلی ما هستن!!بعضی پست ها هی چرخشی یه نفر میزاریم که شاید فقط این بازی جواب بده!!
ولی اون مدیرای ابله اینو نمی فهمن میگن تیم کامله کامله یا نمی خوان بیشتر خرج کنند
منم موافقم با اینکه از لحاظ مهره کمبود داریم ولی دلیل برای این سبک بازی کردن نمیشه. نداشتن بازیکن خوب هم برمیگرده به مربی که چه بازیکنایی تو این 2 ساله باید میگرفته که مقداریش هم برمیگرده به مدیران باشگاه ولی همین دیشب مزدک میگفته مورینیو از لحاظ خرج تو لیگ برتر بعد از گواردیولا هستش که تیم اوله
نمیخوام این تیم رو با منچستر سیتی مقایسه کنم چون همون موقع هم بازیکن هایه بهتری داشتن ولی سر الکس فرگوسن (رئیس) با بازیکن هایی به مراتب کمتر از بازیکن هایه الانمون قهرمانی لیگ رو میگرفت و این برمیگرده به مربی
منم زمانی که مورینیو اومد فقط امیدوارم بودم مثل سال دومی که در رئال بود هجومی بازی کنه که نتیجش شد این

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
نقل و انتقالات به زودی تمام میشه
تمام هنر این آقایون این بوده که پوگبا رو نفروختند
که اون هم مشخص نیست یه موقع دیدید فروختند

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
فرداشب پنجره نقل و انتقالات بسته میشه و دور باشگاه چندتا شایعه فقط میچرخه از قطعی شدن خرید آلدرویرد و آماده کردن پیشنهادی نجومی برای خرید ساویچ از لازیو

termes

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,748
نمیدونم مورینیو چرا این همه محافظه کار شده. قبلاً جسارتش بیشتر بود. حتی توی چلسی هم هرگز این همه دفاعی نبود. باید بی خیال این سبک بشه. پپ تقریباً اندازه مورینیو خرج کرده ولی واقعاً تیمش به شدت زنده س. چون نمیترسه و به فوتبال فکر میکنه.
جای سر آلکس خالی. روح منچستر بود.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوگبا هم به باشگاه اعلام کرده که میخواد به بارسلونا بره

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
پوگبا هم به باشگاه اعلام کرده که میخواد به بارسلونا بره
کاش حداقل میدادنش به یوونتوس این 4 تا رو جاش میگرفتن که یوونتوس گفته بود میخواد بفروشن برای پول پوگبا 4 تاشون هم بدرد منچستر میخوردن
ایگواین - روگانی - پیانیچ - کالدرا
لوکاکو هم میتونستن با گرفتن ایگواین بفروشن
کنار اینا 2 تا بازیکن دیگه هم میگرفت

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
مورینیو رسما اعلام کرد پوگبا در‌الدترافوزد میمونه و شایعات پوگبا رو بست

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
مورینیو رسما اعلام کرد پوگبا در‌الدترافوزد میمونه و شایعات پوگبا رو بست

مشخص بود جایی نمیره، پنجشنبه تو انگلیس پنجره بسته میشه یه درصد هم بنا به انتقال باشه باید جانشینی میشد گرفت براش

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
امشب پنجره نقل و انتقالات بسته میشه و من فکر میکنم نهایتا با خرید یک مدافع بهاستقبال لیگ میریم خیلی شاهکار کنیم دمبله رو هایجک کنیم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
مورینیو گفته از نظر من پرونده نقل و انتقالات برای منچستریونایتد بسته شده و در ساعات پایانی خریدی نخواهیم داشت :(

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پنجره هم بسته شد و خریدی انجام نشد
امیدوارم این فصل حداقل از جوان های آکادمی بهتر استفاده کنه

بالا