Il Capitano
Registered User
- نوشتهها
- 7,311
- لایکها
- 12,334
از گل خوردن در ثانیه های اخر متنفرم!!!! اصلا وقتی تیمت جلو هست باید بازی رو ۹۰ دقیقه تموم کنه داور:general404: آخه این چه گل مفتی بود!!!!!
امیدوارم حقیقت نداشته باشه. چون واقعا دیگه چیز دوست داشتنی ای در باشگاه وحود نخواهد داشت. هر چه قدر این گلیزرهای آمریکایی کاسب فوتبال نفهم رو اعصابن اون مردک نفرت انگیز تره.فروش باشگاه به بن سلمان چقدر میتونه واقعیت داشته باشه؟
اگر شما هم مثل هوادارای تو ورزشگاه از مساوی گرفتن تو زمین خودتون دقیقه ۹۶ اونقدر خوشحال شده باشی من به شخصه خوشحالم احسان جانخیلی وقت بود فوتبال عربی بحرینی ندیده بودیم وناجوانمردانه همش دفاع و ضد حمله وقت کشی بعد میگن 6دیقه زیاد بوده الونسو رو زدن رو زمین و بانقض فیرپلی گل زدن اینو دیگه ایرانم همچین گلی ندیده بودیم اشلی یانگ کم مونده بود هازارد بفرسته اون دنیا انا هنوز تو زمین بود دراخر خوزه باید ارزوی بردن چلسی تو لندن رو اون دنیا ببره شاد باشید
داداش از اون بازی همینکه هزارد از دست اشلی یانگ و ماتیچ زنده بیرون اومد ما بردیم هازارد هم از ناحیه کمر و پا دچار مصدومیت جزئی شده خدائیش اگه چلسی اونجوری نامردی گل اول میزد خودتون هزارتا حرف میگفتین داداش من خودم من یو زمان فرگی بیشتر قبول داشتم تا خوزه که میگه دفاع کنید بکشید بزنید زیرشاگر شما هم مثل هوادارای تو ورزشگاه از مساوی گرفتن تو زمین خودتون دقیقه ۹۶ اونقدر خوشحال شده باشی من به شخصه خوشحالم احسان جان
عزیز اگه چیزی که میگیو خیلی وقته ندیده بودی ظاهرا زیاد فوتبالی نیستی و فوتبالو دنبال نمیکنی. ما هم از همین سیستم مورینیو شاکی ایم والا که میگیم بندازنش بیرون. این مورینیو حروم لقمه اینطوری کرده منچسترو، نخواستیم آقا مال بد بیخ ریش صاحبشخیلی وقت بود فوتبال عربی بحرینی ندیده بودیم وناجوانمردانه همش دفاع و ضد حمله وقت کشی بعد میگن 6دیقه زیاد بوده الونسو رو زدن رو زمین و بانقض فیرپلی گل زدن اینو دیگه ایرانم همچین گلی ندیده بودیم اشلی یانگ کم مونده بود هازارد بفرسته اون دنیا انا هنوز تو زمین بود دراخر خوزه باید ارزوی بردن چلسی تو لندن رو اون دنیا ببره شاد باشید
به هر حال همین ژوزه اسطوره چلسی هست دیگهداداش از اون بازی همینکه هزارد از دست اشلی یانگ و ماتیچ زنده بیرون اومد ما بردیم هازارد هم از ناحیه کمر و پا دچار مصدومیت جزئی شده خدائیش اگه چلسی اونجوری نامردی گل اول میزد خودتون هزارتا حرف میگفتین داداش من خودم من یو زمان فرگی بیشتر قبول داشتم تا خوزه که میگه دفاع کنید بکشید بزنید زیرش