• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
در کلیت خوب بودن دخه ا شکی نیست . اصلا به اعتقاد خود بهترین دروازه بان جهان است و دقیقا توپ هایی که دخه آ درمیاره رو کمتر دروازه بانی می تونه سیو کنه ، ولی چون دخه آ رو با خودش داریم مقایسه می کنیم گفتم افت کرده . نسبت به بهترین عملکردش . خوشبختانه با رفتن کورتوآ به رئال هم مطمدنم دخه آ یونایتد رو دیگه ترک نمی کنه مگر کورتوا از رئال بره .
داکلاس کاستا با 54 مییلیون پوند به یونایتد لینک شده

داگلاس یکی از وینگرهای مورد علاقه منه، این بشر یه نفره یه تیم رو بهم میریزه قدرت حمل توپ و دریبلینگش عالیه کاش بیاد

Sent from my iPhone using Tapatalk

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
داگلاس یکی از وینگرهای مورد علاقه منه، این بشر یه نفره یه تیم رو بهم میریزه قدرت حمل توپ و دریبلینگش عالیه کاش بیاد

داگلاسو منم دوست دارم . نمی دونم تو منچستر یا کلا لیگ برتر جواب بده یا نه . بیشتر از اومدن داگلاس دوست دارم ببینم مربی جدید و تفکر جدید می تونه سانچز رو برگردونه به اوج یا نه . سانچز برگرده به اوج هممون کیفور خواهیم بود و می تونه مهره کلیدی تیم بشه . البته اگر که بشه ....

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
داگلاسو منم دوست دارم . نمی دونم تو منچستر یا کلا لیگ برتر جواب بده یا نه . بیشتر از اومدن داگلاس دوست دارم ببینم مربی جدید و تفکر جدید می تونه سانچز رو برگردونه به اوج یا نه . سانچز برگرده به اوج هممون کیفور خواهیم بود و می تونه مهره کلیدی تیم بشه . البته اگر که بشه ....
اگه همینجوری تکضرب و سریع بازی کنیم قطعا الکسیسم بعد یه مدت میترکونه تو تیم
قشنگ دورانش تو آرسنال رو یادمه چقدر خوب بود تو این سبک
اوایل دورانش تو منچستر هم زیاد از این حرکتا میزد ولی کم کم سیستم مورینیو و بی تحرکی بقیه کلا از بازیا محوش کرد

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
کاستا رو باید رو هوا خرید!بعد رابیو هم از پاریس میره میشه با یه قیمت معقولی اورد و میشه جای ماتیچ استفاده کرد!!موندم چرا کسی واسه این رابیو تلاش نمیکنه دقیقا مثل جریان شقیری که این همه ترکوند تو جام جهانی و... سمت راست ما رو هم میتونست راه بندازه ولی نخریدن و لیورپول با یه قیمت کم خرید!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کاستا رو باید رو هوا خرید!بعد رابیو هم از پاریس میره میشه با یه قیمت معقولی اورد و میشه جای ماتیچ استفاده کرد!!موندم چرا کسی واسه این رابیو تلاش نمیکنه دقیقا مثل جریان شقیری که این همه ترکوند تو جام جهانی و... سمت راست ما رو هم میتونست راه بندازه ولی نخریدن و لیورپول با یه قیمت کم خرید!
رابیو رو خیلی دوست ندارم
بازیایی که ازش دیدم بیشتر یاد فلیینی میندازه منو تا جایگزین واسه ماتیچ :))
داگلاس هم خیلی خوبه ولی اگه قرار باشه بخریم باید فروش داشته باشیم، همینجوریشم زیادی ترافیک بازیکن داریم تو وینگا
جاهای دیگه بیشتر نیاز به تقویت داریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
موافقم با حرفت، غیر از رابیو!!!
دی یانگ شرف داره بهش، ولی در کل منچستر هافبک دونده میخواد تو زمین که بتونه پاس درست بده، من هم رابیو رو در حد فلینی میبینم در بازی هایی که ازش دیدم، خیلی الکی بزرگش کردن، این جریان جنگ بین ناصر و بارسا، سوژه ای هستش که بارسا دنبال انتقام هستش، مقایسه اینکه بارسا میخواد با گرفتن رابیو، انتقام بگیره از PSG در مقابل کاری که باهاشون کردن، یعنی با نیمار و وراتی، حتی خنده دار هستش...
در کل بارسا به دنبال جایگزین کردن بوسکتس هستش و ما هم باید به فکر جایگزین کردن، کسایی مثل دیلاق و ماتیچ باشیم، ما فقط نباید به این امید باشیم که فرد، هررا و پوگبارو داریم و لینگارد رو در پستی تقریبا غیر تخصصیش بازی داریم میدیم(خداییش خیلی بهتر از اونی که انتظار میره هم بازی کرده در این پست)
با نزدیک شدن به خداحافظی ماتا و پا به سن گذاشتن کسایی مثل هررا، منچستر کمبود هافبک رو به شدت حس میکنه، تازه همین الان باید خدارو شکر کنیم که مصدوم نداریم!!! چیزی که عجیبه واقعا!!!
من با کاستایی حال میکردم که تو بایرن بود، الان افت کرده، ولی خوب الان جزو بهترین گزینه ها هستش، نمیدونم که چرا سراغ کسی مثل فکیر نمیریم؟؟؟ که پست تخصصیش هستش اون قسمت بازی کردن و آینده درخشانی داره...
و البته بهترین گزینه ای که فعلا در دنیا به شدت مشتری پیدا کرده، سانچو هستش که خیلی عجیب رشد کرده امسال تو دورتموند و به نوعی حتی پولیشیچ رو هم از صحنه روزگار، محو کرده!!!
ورنر هم که گزینه دیگه ما در پست مهاجم و وینگر میتونه باشه که قصد جدایی داره، فکر میکنم به راحتی میتونه مهاجم اصلی ما باشه، با این بازی های فاجعه باری که لوکاکو میکنه، باید از ترکیب اصلی بیرون انداخته بشه...
در کل منچستر خیلی کار داره، و باید برای همچین سبک بازی، هافبک ها و کلا بازیکنهای جوون و پر انرژی داشته باشه، واقعا باید هر چی زودتر عذر دیلاق و بقیه پیر پاتال هارو بخوان...
من هم مثل اصلان @AslanSalarkia خیلی امید دارم که سانچز با این سبک بازی به اوج خودش برگرده و بتونه جای ثابت واسه خودش پیدا کنه، تا حداقل تا پایان فصل بتونیم نتیجه درستی بگیریم و کمبود بازیکن نداشته باشیم، چون واقعا انتظاری نمیشه داشت از نقل و انتقالات ژانویه و مربی که تازه به تیم اومده، نمیتونه همینجوری بازیکن بخواد...
امید دارم که بتونیم از پس PSG بر بیایم و بتونیم سهمیه UCL رو در انتهای فصل بگیریم، هنوز 20 بازی به پایان فصل مونده و به قول خود سولسشر، منچستر در زمان بازیکن بودن سولسشر همچین فاصله هایی رو جبران کرده، پس باید باز هم بتونه این فاصله رو جبران بکنه، اگه 8-7 هفته زودتر موران رو اخراج کرده بودیم، شک نداشتم که میتونستیم سهمیه رو بگیریم، ولی الان تو این برهه که چند بازی پشت سر هم داریم(خدارو شکر با تیمهای گردن کلفت نیستن)، فقط باید امیدوار باشیم که سولسشر بتونه با تیم حداکثر امتیازات رو بگیره که عقب نیوفته بیشتر تیم تو جدول و بعداز اون، بتونه تفکراتش رو در تیم پیاده کنه و جلوی تیمهای قویتر، سورپرایز نشیم و تیم به مشکل نخوره...
یه نکته ای که ژورنالیست مترو(یادم رفته که مترو بوده یا میرور یا روزنامه دیگه) اعلام کرده بود، این بود که موران بعداز باخت مقابل لیورپول، منتظر بود که از روسای باشگاه اجازه یه خرج درسته حسابی رو بگیره (Splash The Cash اصطلاح خود طرف) که با حکم اخراج روبرو شده!!!(بدجور ضدحال هستش) اما قضیه اینه که این مدیرهای CheapSkate و بیشرف، دوباره میخوان مربی داشته باشن که بدون هزینه و اوردن بازیکنهای آکادمی، فقط واسشون سهمیه بگیره، تو دور حذفی UCL حضور داشته باشه و پول به جیب بزنن!!!

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
صحبت هایی از خرید کاستاس مانولاس مدافع رم شده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب بازی امشب ساعت ۶ و نیم از شبکه ورزش پخش میشه
بی صبرانه منتظر بازی در الدترافورد هستم
ببینیم امشب تیم اوله چطوری بازی می‌کنه

امیدوارم هم بازی خوبی شاهد باشیم هم نتیجه خوبی کسب کنیم

Snatch

Registered User
لایک‌ها
1,722
دلم واسه این تاپیک تنگ شده بود. یادش بخیر. خدارو شکر با این همه دل مشغولی ها هنوز هم دوستان قدیمی اینجا هستند. این سه سال از دست مورینیو چه ها که نکشیدیم

Sent from my HTC 10 using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اوله ۱۱ مردش رو با ترکیب. ۴.۳.۳ چیده بریم سراغ یه بازی جذاب و اولین بازی خانگی اوله، اگر ببره پنجمین مربی هست که تو منچستر دو بازی اولش رو دبل کرده، امیدوارم پوگبا تو نقش هافبک نفوذی خوش بدرخشه[emoji7]

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
۱۵ دقیقه از بازی گذشته و ۷۴٪ مالک توپ بودیم، ۱۴۴ پاس تو این ۱۵ دقیقه دادیم که ۸۸ درصد موفق بوده، پرس بازیکن ها خوب بوده فقط هنوز تو موقع دفاع یکم استرس داریم که قطعا کم کم بهتر میشم اما انگیزه بازیکن‌ها فوق العاده هست، تو هر دقیقه یک بازیکن رو میشه دید که یه نکته از خودش نشون میده که امیدوارمون کنه پاس بیرون پای فرد مثلا فوق العاده بود که اگر رشفورد قدر موقعیت رو میدونست گل اول رو زده بودیم، لینگارد باز هم داره خوب کار میکنه، پوگبا هم فعلا حرکت اضافی ندیدم ازش

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گل اول از روی ارسال کرنر تمرین شده توسط ماتیچ و خوشحالی اوله در تئاتر رویاها[emoji1306][emoji1306][emoji1306][emoji460]️ [emoji3590] حالا که هادزفیلد از دفاع اتوبوسی دست برداشته فکر کنم بتونیم راحت تر بازی کنیم ۱۱ نفره تو دفاع بودن لعنتیا

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
روی حرکت انفجاری رشفورد که یه لایی انداخت و استارت زد و یه پاس در عرض رویایی داد اما دالو که میتونست با یه بغل پا کارو تمام کنه به کنار دروازه زد توپو

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
الوله بعد اینکه دالو رسما گند میزد و اتوبان باز میشد سمتش تعویضش کرد اشلی یانگ‌ رو جایگزینش کرد، هررا رو هم بجای فرد وارد زمین کرد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سوپر سیو دقیقه ۶۰ داوید دخئا میتونه نامزد بهترین سیو فصل جزیره بشه رویایی بود

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سوپر سوپر سیو دخیا!!!
تیم اونقدر جالب بازی نمیکنه، تو موقعیت ساختن مشکل داریم، مارسیال چه اتفاقی واسش افتاده؟؟؟
بهترین بازیکن زمین بود مقابل کاردیف، چی شد که تو این بازی نیستش؟؟؟
در کل تیم نباید تو باد برد مقابل کاردیف بخوابه!!!!!
و همین الان پوگبا گل زد!!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا سولسشر خوب تشخیص داد که فرد و دالو داشتن فاجعه بازی میکردن و زود اوردشون بیرون، تاثیرش هم کاملا روی گل دوم مشخص شد، سمت راست هم اتوبان بسته شد فعلا...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
سوپر سوپر سیو دخیا!!!
تیم اونقدر جالب بازی نمیکنه، تو موقعیت ساختن مشکل داریم، مارسیال چه اتفاقی واسش افتاده؟؟؟
بهترین بازیکن زمین بود مقابل کاردیف، چی شد که تو این بازی نیستش؟؟؟
در کل تیم نباید تو باد برد مقابل کاردیف بخوابه!!!!!
و همین الان پوگبا گل زد!!!!!!

بهترین بازیکن بازی با کاردیف لینگارد شد، اما. مارسیال نه مصدوم شده نه محرومه نمیتونم چرا تو ۱۸ نفرم نیست عجیبه

بالا