یه چندتا عکس و کاریکاتور ببینیم و سیو فوق العاده دخیارو:
مشاهده پیوست 1104942
فکر میکنم که این سیو، تبلیغ برنامه ورزشی برای مدت خیلی طولانی بشه...
مشاهده پیوست 1104943
وقتی یه مربی که میخواد فوتبال بازی بکنه، مربی تیمت میشه، واقعا این وضعیت پیش میاد...
و دخیایی که کاپیتانی تیم رو نتونست بخاطر فرط های دفاع و مهمتر از اون سقه بودن مزدک، کلین شیت بکنه:
مشاهده پیوست 1104945
درضمن میگن که میخوایم کولیبالی رو با قیمت 90 میلیون پوند بخریم!!! والله با این قیمتی که بایرن که ادعای خرج نکردن داره، واسه هرناندز میخواست پرداخت کنه(85 میلیون یورو) پس به نظر من 90 میلیون پوند واسه کولیبالی، ارزون هم هست!!!
بازی دیشبش رو نگاه میکردم، فوق العاده بود، بازی مقابل لیورپول رو هم دیدم ازش، صلاح رو ناپدید کرده بود و یه جورایی شبیه بایی تو فصل اولش تو منچستر بود، ولی خوب دیشب بدجور عصبی شد ظاهرا سر بحث نژادپرستی طرفدارهای اینتر واسه داور دست زد و کارت زرد دوم رو بلافاصله گرفت و اخراج شد...
عجیبه که میگن، میخوایم تو همین ژانویه این انتقال رو انجام بدیم!! ببینیم دی لورینتیس راضی میشه یا نه؟؟
نمیدونم خریدن یه دفاع میانی با این قیمت، چقدر میخواد تاثیر بزاره روی عملکرد دفاعی تیم، ولی خوب باید قبول کنیم که لیورپول بعداز خرید فن دایک، از اون وضعیت اسفبار در دفاعشون، بدجور به ثبات رسیدن و تقریبا بالای 90 درصد کلین شیتهای آلیسون رو مدیون دفاع هاشون هستن...
البته این رو هم بگیم که کلوب دو دفاع کناریش رو از آکادمی و استعدادهای جوون اورد و دارن واسش فوق العاده عمل میکنن، بهتر نیست مثل همیشه در زمان فرگوسن بزرگ، ما هم بیایم مدافع های کناریمون رو از آکادمی به تیم اصلی اضافه کنیم؟؟؟ همیشه تا اونجایی ذهن من قد میده، بهترینهامون استعدادهای باشگاه بودن یا خریدهای فوق العاده جوون(امیدوارم که دالو پیشرفت بکنه) و دست از خریدهای احمقانه ای مثل ساندرو برداریم...
درضمن کالچومرکاتو هم مطلب زده که یووه پیشنهاد 54 میلیون پوندی منچستر واسه کاستارو رد کرده و کاستا هم گفته که نمیخواد از یووه جدا بشه!!! پس دیگه باید بیخیالش بشیم، بهتره بریم سراغ گزینه های جوونتر و با آینده تر تا این خرید 29-28 ساله، مثل فکیر، پولیشیچ، سانچو، ورنر و ...