• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خط آتشمون فوق العاده خطرناک شده هم خط دفاع واقعا آسیب پذیر هست کاش میشد تو همین پنجره که از پس فردا باز میشه خط دفاع رو ترمیم کنیم تا ساختارش از نوع ساخته بشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ای بابا بازم کلین شیت نشد
فدا سرشون نیمه دوم ۴ تا دیگه بزنن ما کلین شیت نمیخوایم :D
فقط نکته ای ک هست بورنموث رو ضربات آزاد خسلس خطرناکه و ما هم خیلی ضعف نشون دادیم، باید کار شه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
به قول دوستمون من برد پر گل با یه بازی قشنگ رو ترجیح میدم به کلین شیت، شما ببینید تو این ۳ بازی چه شور و شوقی تو دل هوادارها افتاده، همین تاپیک مشت نمونه خرواره، لعنت بر پدر و مادر مورینیو و اونهایی که زودتر برکنارش نکردند فکر کنید از اول فصل اینطوری بازی میکردیم الان کجای جدول بودیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خیلی وقته برد های پر گل ندیدم
امیدوارم لوکاکو رو بیاره تو و یه لوکاکوی متفاوت رو ببینیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
امیدوارم که پوگبا و مارسیال باز هم گل بزنن و ... کنن تو چشم و حلق موران و طرفدارهاش!!!!
هنوز هم این موران فن ها کشتن مارو و ول کن منچستر نیستن!!!(خوب کاری نمیتونن بکنن، جز اینکه آویزون منچستر بشن!!) خجالت هم نمیکشن!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه پاس بلندی داد واسه یانگ این پوگبا و یانگ هم ر...د تو موقعیت!!!!!
اگه دوتا وینگ بک درسته حسابی داشتیم که خوب استارت بزنن و عرضه حرکت داشتن، فکر کنید که چقدر عملکرد این تیم بهتر میبود!!!

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
یه چیزی که هست می خوام بگم درسته که خودم خیلی از مورینیو ناراحتم و....ولی یادمون نره این مورینیو بود که تیم رو حداقل از منجلاب اون 2تا گوسپند مویس و فنخال جمع کرد!!خرید های اون 2تارو ببین با خرید های مورینیو کرد واسه تیم!تیم تو زمان مویس و فنخال رسما 3تا از هر تیم درپیتی می خوردیم یادمون نره 7بازی پشت سره هم نبردن زمان فنخال......چیزی که هست مورینیو واسه منچستر نمی خوره نه سبکش نه خرید هاش و.....ولی تو تیم دیگه شاید موفق باشه ولی تو یونایتد نه!
بعدشم اسم طرف رو مسخره کردن موران موران گفتن ویا موران فن ها....چیزی رو درمان نمیکنه اگه کسی هم بخاطر مورینیو طرفدار تیم شده قدمش رو چشم!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
باز هم رشفورد موقعیت رو خراب کرد تا گل چهارم رو نزنیم، فکر کنم همه با هم در اینکه پوگبا فوق العاده هست تفاهم داریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز هم رشفورد موقعیت رو خراب کرد تا گل چهارم رو نزنیم، فکر کنم همه با هم در اینکه پوگبا فوق العاده هست تفاهم داریم

تو بازی با هادرزفیلد هم دقیقا نمونه این توپ رو روی پاس لیندلوف خراب کرد، رشفورد هم نشون داده که مهاجم درسته حسابی نیست...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سر این صحنه که بایی توپ رو در اورد، شاو کجا بود؟؟؟
تو نیمه دوم کمی تیم رو کشیدن عقب و کمتر به دنبال گل زدن بودیم، نمیدونم که الان وقت فکر کردن به این چیزها هستش یا نه، ولی تفاضل گل ما فاجعه هستش، باید یه آینده نگری هم بکنه کادر مربیگری تیم، اگه تو فکر سهمیه گرفتن هستش...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
plsboy تحویل بگیر اینم لوکاکو:D:D
ای آقا، من که پدرکشتگی ندارم باهاش، دارم مقایسه میکنم با مهاجم هایی مثل RVP و نیستلروی و رونالدو، اصلا در حدی نشون نمیده، حقیقت هستش...
ولی خوب فاکتورهای خوبی داره این لوکاکو، اگه موقعیت هدر دادنش کمتر بشه، کی بدش میاد تو این وضعیت که واقعا هیچ مهاجمی وجود نداره...:cool::cool::cool:

بالا