حالا اصلان
@AslanSalarkia بیایم در مورد وینگ بکها و دفاع ها صحبت کنیم، در این 3 بازی، وینگ بک اصلا تو حمله شرکت نمیکردن و استارت نمیزدن، میگی در مورد یانگ و دالو و والنسیا موافقی ولی شاو نه؟؟؟
والنسیا که اصلا بازی نکرده، دالو هم بازی کرد و اتوبان باز کرده بود(تو حمله هم چیزی نشون نداد، البته فکر میکنم که سانترهاش از بقیه خیلی بهتره) ولی در مورد یانگ، اصلا حرفت قابل قبول نیست، چون تنها مدافعی که حرکت میکرد کنار زمین و با هررا همکاری میکرد، استارت میزد(ولی تو اکثرش افتضاح بالا میاورد تو کنترل توپ یا کم میاورد و نمیرسید به توپ)، یانگ بوده، چیزی که عمرا از شاو ندیدم در 3 بازی گذشته، شاو نه استارت میزنه، نه سانتر کردن بلده و نه دریبل میزنه کنار زمین تو دفاع هم که اگه تو یه بازی فرط نده، باید کلاهمون رو بندازیم هوا، چجوری ازش دفاع میکنی، نمیدونم...(واقعا خسته شدم ازش، بعداز 5-4 فصل تو منچستر بودن که هیچ چیزی نداشتن برای منچستر، واقعا نمیدونم برای چی باید باز هم تحملش کنیم)
گلی که دیروز خوردیم رو من 100 درصد قضیه رو گردن ماتیچ میندازم، چون تو 2تا کرنر پشت سر با آکه یارگیری کرده بود که روی هیچکدوم نتونست ضربه اول رو بزنه(چیزی که همیشه در مورد ماتیچ گفتم، اصلا درگیر نمیشه روی ضربات سر و هیچ وقت هم موفق نیست) که اولیش رو دخیا با شانس در اورد ولی دومیش رو دیگه ...
فکر میکنم که اگه بازیکن سر زن تو زمین نداریم(دقت کن گلی که مقابل هادرزفیلد هم خوردیم، دقیقا همین سبک بوده) باید به فکر این باشیم که کاشته به حریف ندیم یا حداقل یارگیریمون رو خیلی بهتر بکنیم در محوطه، یا حرکت آخر اینه که یه دفاع داشته باشیم که بزاریمش جلوتر از همه ضربه سر اول رو بزنه، به نظرم هیچکدوم ساخته نیست از این تیم، پس همون چیزی که همیشه میگم، کلین شیت کردن واقعا فکرش احمقانه هستش و بهتره که با بازی تهاجمی، دنبال به گل رسیدن باشیم، تا بخوایم از یک گل دفاع کنیم، چون همیشه اشتباهات دفاعی وجود داره، البته بیایم حقیقت رو ببینیم، تنها در دو گل آخری که خوردیم، میشه دنبال مقصر گشت که اون هم هیچ راه درمانی نداره در حال حاضر، مگه اینکه اسمالینگ به ترکیب برگرده و ضربات سر اول رو بتونه بزنه که من یکی چشمم آب نمیخوره...
راه درست تر این هستش که وینگ بکهایی داشته باشیم که اجازه حرکت و سانتر رو از بازیکنهای حریف بتونن بگیرن، کاری که شاو و یانگ و حتی والنسیا اصلا نمیتونن انجام بدن، دقت کن که همه موقعیتهایی که داریم به حریفان میدیم، روی ضربات کاشته و کرنر هستش که مدافع های کناری ضعیف عمل میکنن در دفع یا گرفتن توپ، اصلا شک نکن که 70-60 درصدش مقصرش شاو بوده...
باز یانگ در بازی مقابل هادرزفیلد به زمین اومد و باز اتوبان دالو رو بست، تا اون موقع شانس و عملکرد دخیا از گل خوردنمون، جلوگیری کرده بود...
دیروز که بین دقایق 30 تا 40 و خورده ای، تیم داشت ضعیف بازی میکرد و بازی رو داده بود دست حریف و به سبک موران داشتیم بازی میکردیم، تا گل رو خوردیم، اگه منچستر به دنبال در اختیار گرفتن توپ میبود و بازی رو کنترل میکرد، هرگز موقعیت گل به حریف نمیدادیم، (کاری که تو 10 دقیقه آخر کردیم و توپ رو به حریف ندادیم) این تیم هنوز احتیاج به کار خیلی زیادی داره، جلوی تیمهای قدرتمندتر، نمیشه با این وضعیت دفاع ها، به جایی رسید...
بایی دیروز شانس اورد که نیمه اول اخراج نشد، البته کار اولش بیشتر قرمز داشت تا خطای دوم، البته شانس اورد که در اون حرکت کاراته، قبلش توپ رو زد و گرنه که اخراج رو شاخش بود...