• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به دلیل ضعف شدید دفاع های کناری عملا ما پلن حمله و سانتر از جناحین نداریم
واقعا باید فیلم های بازی یکی مثل آلبا رو برای شاو بذارن یک کمی یاد بگیره

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
هشتمین برد پیاپی تیم و اقتدار تیممون و همچنین خفه کردن آرسنال تو زمین خودش که منجر به صعود به مرحله بعد جام حذفی شد تبریک میگم، بخدا این تیم داره عالی بازی میکنه حیفه خط دفاع تقویت نشه

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
به دلیل ضعف شدید دفاع های کناری عملا ما پلن حمله و سانتر از جناحین نداریم
واقعا باید فیلم های بازی یکی مثل آلبا رو برای شاو بذارن یک کمی یاد بگیره

آلبا لیگ اسپانیا هست ولش کن بازیهای آلونسو رو تماشا کنه یاد بگیره دفاع کناری یعنی چه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک بابت برد و صعود...
اوله داره رکورد جاودانه در تاریخ لیگ برتر میزنه!!!!
یعنی تف تو روح گلیزرها و وودبیشرف اگه تو فکر خرید دفاع نباشن تو همین ژانویه...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
تبریک به همه دوستان.
چقدر میچسبه همش :D
برعکس دوستان من معتقدم نیمه دوم اصلا مثل بازی با تاتنهام نبود و قشنگ درس گرفتیم از اشتباهامون،
درسته آرشنال فشار اورد (طبیعیه خب تو زمین خودشون داشتن حذف میشدن) ولی اصلا نرفتیم تو دفاع مطلق و به جز یه برهه ده پونزده دقیقه ای خوب بودیم،
بعد گل سوم ک قشنگ بازی رو دیگه اداره کردیم و حتی ۲۰ دقیقه هم وقت اضافه میگرفت بازی از دستمون در نمیرفت

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
امشب کار ساده ای نداشتیم خیلی کار بزرگی بود به هر شکل آرسنال با ترکیب تقریبا کامل توی زمینش شکست دادیم ضعف های در خط دفاعی به خصوص در دفاع کناری هست یانگ داره بیشتر از پتانسیل خودش مایه میزاره و باید فکری به حال دو سمت بشه، بازی در زمان حمله شناور و غیرقابل پیش بینی بود بازیکنها در نقطه مشخصی نبودن و مدام جا عوض میکردن آرسنال به خاطر مصدومیت بازیکنهاش بد شانسی هم آورد ولی الان دیگه میشه گفت نتایج اوله در چند بازی اول که بعضی میگفتن شانسیه شانسی نبود.. من لذت میبرم وقتی کریک و اوله و فیلان کنار زمین باهم آنقدر هم دلی دارن و استرس تیم رو دارن خیلی ناراحت شدن و خوشحال شدنشون واقعیه....حقیقتا دوست ندارم کسی دیگه رو تا مدتهای طولانی روی نیمکت یونایتد ببینم امیدوارم که همین اتفاقم بیقته...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مدیریت باید به جای اینکه فکر سرمربی کردن پوچ با اون رقم نجومی باشه همین کادر رو حفظ کنه و به فکر خریدهای خوب بخصوص برای خط دفاعی و کناره ها باشه
پول خرید پوچ رو خرج خرید یکی مثل کولیبالی کنید

به نظر من اوله امتحان خودش رو پس داده
انتظار ندارم لیورپول و سیتی رو ببره با این بضاعت

ولی به من هوادارا ثابت کرده وقتی میشینم پای تماشای بازی حسابی کیف میکنم حتی اگه بباریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک به همه دوستان.
چقدر میچسبه همش :D
برعکس دوستان من معتقدم نیمه دوم اصلا مثل بازی با تاتنهام نبود و قشنگ درس گرفتیم از اشتباهامون،
درسته آرشنال فشار اورد (طبیعیه خب تو زمین خودشون داشتن حذف میشدن) ولی اصلا نرفتیم تو دفاع مطلق و به جز یه برهه ده پونزده دقیقه ای خوب بودیم،
بعد گل سوم ک قشنگ بازی رو دیگه اداره کردیم و حتی ۲۰ دقیقه هم وقت اضافه میگرفت بازی از دستمون در نمیرفت
خوب اصلان همون 15-10 دقیقه نیمه اول بود که گل رو خوردیم، نیمه دوم چندتا فرط وحشتناک دادن، آقایان شاو و یانگ، ولی خوش شانسی و رومرو، باعث شدن که در بازی بمونیم، یعنی اگه آرسنال تو زمان به گل میرسید، بهت قول میدادم که بازی رو باخته بودیم، اون مصدومیت کوشیلنی، به نفعمون تمام شد و باعث شد که ضرب و آهنگ آرسنال گرفته بشه، وقتی داشتن به شدت حمله میکردن...
بعداز اون که گل سوم رو هم زدیم، دیگه آرسنال برید و گرنه باز هم خط دفاع فاجعه بود...
من که هیچ دلیلی برای پرداخت 100 میلیون، واسه اشکرینار، نمیبینم...
وقتی همه باشگاه ها دارن 90-100 میلیون واسه بازیکنها پول میدن، چرا ما که ثروتمندترین هستیم و بیشترین درآمد رو داریم، نباید همچین کاری بکنیم؟؟؟
منچستر تو همین ژانویه باید حداقل یک دفاع میانی و یک دفاع کناری به تیمش اضافه کنه و گرنه که شک ندارم تو همون بازی رفت تو اولدترافورد جلوی PSG تحقیر میشیم...
بدی قرعه این هستش که بازی اول تو خونه ماست و اسیر ضدحمله های PSG میشیم...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
یک نکته مهم دیگه اینکه اوله ۸ برد از ۸ بازی کسب کرده و اگر بازی برنلی رو هم ببره اطمینان داره جایزه سرمربی ماه جزیره رو هم دریافت میکنه، این جایزه میتونه به جاه طلبی‌های این مرد نروژی دوست داشتنی اضافه کنه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
برد خوب دیروز رو تبریک می گم. کاملا سوار بر بازی بودیم با این که مالکیت توپ و تعداد شوت های آرسنال بیشتر بود به جز چند دقیقه آخر نیمه اول و چند دقیقه اواسط نیمه دوم تیم به خوبی بازی رو کنترل کرد.
پی اس جی هم تیم آسیب پذیریه کافیه تو اولدترافورد بتونیم سرعت بازیشون رو بیاریم پایین گیر ضدحمله های کاوانی و امباپه و دیماریا نیفتیم و نتیجه دلخواه رو بگیریم. بدون نیمار اون قدرا هم ترسناک نیستن.
چرا ده خیا نبود؟
تو حذفی به رومرو بازی می ده. اونا هم به جای لنو از چک استفاده کرده بودن.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
منم تبریک میگم این برد رو . واقعا که چه قدر خوبه 8 بازی از نیش و کنایه های اطرافیان و رفقا راحتیم وقتی بحث فوتبال و ناکامی های یونایتد میشد :general406:

در عجبم این بن عطیه چه طوری پیوستن به الدحیل رو به پیوستن به یونایتد ترجیج داده !!! همش برای سالی 1 میلیون یورو اختلاف دستمزد؟! از یکی از پر طرفدارترین تیم های جهان دل کند و داره میره قطر !!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
الان نقدها رو که میخونی اکثر جاها ذکر کردن که دیشب یونایتد خیلی تاکتیکی آرسنال رو مات کرد و اوردن رشفورد و مارسیال در شرایطی که تیم در زمین حریف با یک گل پیشه کاریه که مثلا موران مقابل تیم ته جدولی هم انجام نمیداد چه برسه به آرسنال....بازی دادن لینگارد در نقش ۹ کاذب و نوع اضافه شدن های پوگبا و لوکاکو عالی بود در واقع تیم دیشب خیلی با برنامه وارد شد و آرسنال رو نابود کرد امیدوارم که اوله بتونه حداقل رکورد پیروزیهای ممتدش رو دو رقمی بکنه...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
الان نقدها رو که میخونی اکثر جاها ذکر کردن که دیشب یونایتد خیلی تاکتیکی آرسنال رو مات کرد و اوردن رشفورد و مارسیال در شرایطی که تیم در زمین حریف با یک گل پیشه کاریه که مثلا موران مقابل تیم ته جدولی هم انجام نمیداد چه برسه به آرسنال....بازی دادن لینگارد در نقش ۹ کاذب و نوع اضافه شدن های پوگبا و لوکاکو عالی بود در واقع تیم دیشب خیلی با برنامه وارد شد و آرسنال رو نابود کرد امیدوارم که اوله بتونه حداقل رکورد پیروزیهای ممتدش رو دو رقمی بکنه...

بازی بعدیمون در خانه مقابل برنلی هست که ساعتی قبل بدون اینکه حرفی برای گفتن داشته باشند با ۵ گل مغلوب سیتیزن‌ها شدند. اما بازی بعدش مقابل لسترسیتی در خانه حریف هست، باید ببینیم به ده میرسیم یا نه اما من میخوام با یه برد برنلی اوله بهترین مربی ماه جزیره بشه[emoji1319]

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این یارو خوش شانس سیتی هم بد نتیجه نگرفته اخیرا بعید نیست انتخاب بشه!
از لحاظ نفرات تیم خیلی کامل تر از دورانیه که سرالکس رفت به نظر من وقتی باشگاه از لحاظ مالی مشکلی نداره دلیلی نداره که باشگاه نتونه تا ۲۰۰ میلیون خرج نکنه اگر میخوان توی این لیگ انگلیس و اروپا جام بگیرن چاره ای جز این نیست! به نظر من درست نیست که پی اس جی رو هم خیلی بزرگ کنیم حذف پی اس جی هم خیلی دور از دسترس نیست میشه با یک برنامه منسجم کارشون رو تموم کرد ولی ما احتیاج به یک سازمان دهی بهتری توی ساختار دفاعیمون داریم..در حال حاضر در انتقال توپ از دفاع به حمله عالی کار میکنیم ولی نفرات جایگزین حتی نزدیک به ترکیب اصلی رو هم نداریم مثلا پوگبا نبودش تیم رو دچار مشکل میکنه

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
به نقل از نشریه معتبر گاتزتا دلا اسپورت؛ مدیر ارشد فیورنتینا گفته منچستریونایتد رسما برای جذب نیکولا میلنکویچ پیشنهاد داده و در حال بررسی هست.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دیگه مساوی نداره تو FA Cup و بازی باید برنده داشته باشه و در نهایت پنالتی هستش...

دوست من دیشب که استرس مساوی داشتم سوال کردم گفتید حام حذفی مساوی نداره اما من درست گفتم و شما اشتباه کردید امروز در ادامه مسابقات جام حذفی چند بازی مساوی شدند که طبق مقررات جام حذفی بازی باید تکرار بشه اینبار در زمین تیم مهمان بازی اول

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوست من دیشب که استرس مساوی داشتم سوال کردم گفتید حام حذفی مساوی نداره اما من درست گفتم و شما اشتباه کردید امروز در ادامه مسابقات جام حذفی چند بازی مساوی شدند که طبق مقررات جام حذفی بازی باید تکرار بشه اینبار در زمین تیم مهمان بازی اول

طبق قوانینی که از امسال (یا سال پیش؟) گذاشتن، از دور چهارم به بعد، بازی بعداز پایان 90 دقیقه به وقت اضافی و ضربات پنالتی میره، من فکر کردم که دور چهارم بازی ها هم جزوش حساب میشه، ولی اینجوری که شما میگی، ظاهرا از دور پنجم به بعد هستش...

بالا