به دلیل ضعف شدید دفاع های کناری عملا ما پلن حمله و سانتر از جناحین نداریم
واقعا باید فیلم های بازی یکی مثل آلبا رو برای شاو بذارن یک کمی یاد بگیره
به دلیل ضعف شدید دفاع های کناری عملا ما پلن حمله و سانتر از جناحین نداریم
خوب اصلان همون 15-10 دقیقه نیمه اول بود که گل رو خوردیم، نیمه دوم چندتا فرط وحشتناک دادن، آقایان شاو و یانگ، ولی خوش شانسی و رومرو، باعث شدن که در بازی بمونیم، یعنی اگه آرسنال تو زمان به گل میرسید، بهت قول میدادم که بازی رو باخته بودیم، اون مصدومیت کوشیلنی، به نفعمون تمام شد و باعث شد که ضرب و آهنگ آرسنال گرفته بشه، وقتی داشتن به شدت حمله میکردن...تبریک به همه دوستان.
چقدر میچسبه همش
برعکس دوستان من معتقدم نیمه دوم اصلا مثل بازی با تاتنهام نبود و قشنگ درس گرفتیم از اشتباهامون،
درسته آرشنال فشار اورد (طبیعیه خب تو زمین خودشون داشتن حذف میشدن) ولی اصلا نرفتیم تو دفاع مطلق و به جز یه برهه ده پونزده دقیقه ای خوب بودیم،
بعد گل سوم ک قشنگ بازی رو دیگه اداره کردیم و حتی ۲۰ دقیقه هم وقت اضافه میگرفت بازی از دستمون در نمیرفت
تو حذفی به رومرو بازی می ده. اونا هم به جای لنو از چک استفاده کرده بودن.چرا ده خیا نبود؟
الان نقدها رو که میخونی اکثر جاها ذکر کردن که دیشب یونایتد خیلی تاکتیکی آرسنال رو مات کرد و اوردن رشفورد و مارسیال در شرایطی که تیم در زمین حریف با یک گل پیشه کاریه که مثلا موران مقابل تیم ته جدولی هم انجام نمیداد چه برسه به آرسنال....بازی دادن لینگارد در نقش ۹ کاذب و نوع اضافه شدن های پوگبا و لوکاکو عالی بود در واقع تیم دیشب خیلی با برنامه وارد شد و آرسنال رو نابود کرد امیدوارم که اوله بتونه حداقل رکورد پیروزیهای ممتدش رو دو رقمی بکنه...
دیگه مساوی نداره تو FA Cup و بازی باید برنده داشته باشه و در نهایت پنالتی هستش...
طبق قوانینی که از امسال (یا سال پیش؟) گذاشتن، از دور چهارم به بعد، بازی بعداز پایان 90 دقیقه به وقت اضافی و ضربات پنالتی میره، من فکر کردم که دور چهارم بازی ها هم جزوش حساب میشه، ولی اینجوری که شما میگی، ظاهرا از دور پنجم به بعد هستش...دوست من دیشب که استرس مساوی داشتم سوال کردم گفتید حام حذفی مساوی نداره اما من درست گفتم و شما اشتباه کردید امروز در ادامه مسابقات جام حذفی چند بازی مساوی شدند که طبق مقررات جام حذفی بازی باید تکرار بشه اینبار در زمین تیم مهمان بازی اول
Sent from my iPhone using Tapatalk