البته رفیق یک مشکلی هست اینه که انگار شما جدی جدی انقدر سطح انتظارت از تیم رفته بالا که تو فکر حذف پاریسیها هستی، ببین قطعا نتایج اوله درخشان بوده اما اون تیم بحران زده رو به سهمیه برسونه و شخصیت تیم رو برگردونه به اون چیزی که هوادار میخواد برای اوله کافیه، من اصلا انتظاری ندارم از تیممون پاریسیهارو حذف کنند اما همینکه تو زمین مردونه بازی کنند و بزدل نباشند برام کافیه حتی حاضرم ۴ تا بخوریم اما مثل مرد بجنگیم تو زمین نه مثل مورینیو یک تیم بزدل رو بفرسته زمین اخرش از تاتنهام و لیورپول ۳ تا ۳ تا بخوره با دفاع اتوبوسیش
Sent from my iPhone using Tapatalk
اتفاقا برعکس برداشت کردی!
دوستان اینجا یه جورایی در حالت جوگیر هستن، تو متن هم نوشتم که PSG سطحش خیلی با تاتنهام و آرسنال فرق داره و یکی از مدعی های جام هستش، چجوری همچین برداشتی کردی؟
در کل بنده انتظار قهرمانی از اوله ندارم، ولی میخوام حداقل تو اولدترافورد، بتونه PSG رو شکست بده و اسیر ضدحمله های امباپه و دیماریا، نشه تیمش، که خیلی سخت هستش که این دفاع ها، بخوان همچین کاری انجام بدن و همین سبک تهاجمی رو دنبال بکنیم...:general710:
واسه من، تو بازی های سنگین و مهم، اصلا اهمیتی نداره که تیم چه سبکی بازی بکنه، چون جام و افتخار رو به برنده میدن و نه بازی بهتر، تو تاریخ هم برنده ها، فقط ازشون یاد میشه، ما 2تا فینال UCL همچین ضربه ای خوردیم که خواستیم سبک بازی خودمون رو دنبال بکنیم و 2 جام مهم تاریخمون رو از دست دادیم، بزدلانه بازی کردن یا نکردن بی معنی هستش و بنده اصلا دلم نمیخواد 4تا که هیچ، 2تا گل هم بخوریم، ما منچستر هستیم، هیچ باشگاهی تو دنیا نباید وجود داشته باشه که به ما، 5-4 گل بزنه، مگه اینکه یه اتفاق خاصی بیوفته و دقیقه 6 بیایم 10 نفره بشیم، تازه در همون بازی هم ما اگه تفکر برد نداشتیم، شاید میتونستیم با یک مساوی، بازی رو تموم کنیم(چیزی که رئیس در خاطراتش میگه)
، دفاع کردن هم جزئی از فوتبال هستش، موفق ترین تیمهای تاریخ، تیمهایی بودن که خیلی خوب ضدحمله میزدن، تیم فرگوسن یکی از بهترین تیمهای تاریخ در ضدحمله ها بود، راستش 2 بازی جلوی تاتنهام و آرسنال(حالا جلوی آرسنال کمتر)
آنچنان بازی شجاعانه ای نبود که بخوایم ازش تعریف کنیم و اگه برنده از بازی جلوی تاتنهام بیرون اومدیم، فقط و فقط بخاطر عملکرد معجزه آسای، دخیا بوده و تیم به شدت تو زمین خودش داشت دفاع میکرد(کاشکی دفاع میکرد و فقط یه پنیر سویسی نبود این دفاع)
و تحت فشار بود و جلوی آرسنال ما در ضدحمله ها، خوب عمل کردیم، من رو یاد اون بازی 3-1 جلوی آرسنال سال پیش انداخت که فصل پیش باز با هنر دخیا، بازی بردیم، ولی این بازی کمی خط دفاع بهتر عمل کرد و یه کمی شانس(وقفه هایی که در بازی افتاد، به نفع ما تموم شد و ضرب آرسنال رو گرفت)
و رومرو، مارو برنده از بازی بیرون اورد... باید حقیقت رو ببینیم و ازش فاصله نگیریم...
واسه همینه که به شدت از عملکرد مدیرهای باشگاه عصبانی هستم، چون هیچ کاری برای تیم انجام ندادن و خیلی راحت دوباره رفتن پشت نتایج این چند هفته قایم شدن!!!!!
دیلی میل، مطلب زده که والنسیارو همین ژانویه میخوایم بفروشیم بره!!! دارمین هم که در آستانه رفتن بود!!!
دفاع های میانیمون هم که فجیع هستن، رسما اگه یانگ هم مصدوم بشه، باید فیلیپ نویل رو بزاریم دفاع کنار بازی بکنه و با اتوبان شاو و دالو سر کنیم!!!!
هیچ شایعه یا خبری هم بیرون نمیاد که دنبال خرید هستیم، حتی اوله امروز مصاحبه کرده و گفته که بازیکنی از باشگاه جدا نمیشه در ژانویه و قرارداد جدیدی هم بسته نمیشه، حتی قرضی، ولی هنوز چند روز دیگه تا پایان نقل و انتقالات مونده و من از مذاکرات خبری ندارم!!!
این حرفش خیلی متناقض هستش، اولش میگه هیچ کس جدا نمیشه و هیچ خریدی نداریم، ولی آخرش میگه من از مذاکرات خبری ندارم!!!!!
عملکرد مدیریت باشگاه کاملا منفعلانه هستش...
حالا نمیگم که الان مثلا اشکرینار رو بخریم و جلوی PSG گل نمیخوریم، ولی این وضعیت دفاع تیم از چندین ماه پیش واسش باید فکری میشده، نه الان...