• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
طبق قوانینی که از امسال (یا سال پیش؟) گذاشتن، از دور چهارم به بعد، بازی بعداز پایان 90 دقیقه به وقت اضافی و ضربات پنالتی میره، من فکر کردم که دور چهارم بازی ها هم جزوش حساب میشه، ولی اینجوری که شما میگی، ظاهرا از دور پنجم به بعد هستش...

امیدوارم اینطور باشه چون هم جام حذفی هست و معنی نداره بازی تکرار بشه و هم اینکه انقدر تعداد بازی ها تو جزیره بالاست که فشار زیادی به تیم‌ها میاد شما فکر کن اگر با ارسنال بازی میکردیم و هفته بعد قرار بود دوباره تو خونه با ارسنال بازی کنیم با این فشردگی بازیها چه مصدوم‌هایی ممکن بود بدیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تاتنهام با ۲ گل مقابل کریستال پالاس شکست حورد و از جام حذفی کنار رفت، چه قرعه کشی بشه فرداشب

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تاتنهام با ۲ گل مقابل کریستال پالاس شکست حورد و از جام حذفی کنار رفت، چه قرعه کشی بشه فرداشب

این کنار رفتن رقبا از بازی ها دیگه، اصلا جالب نیست واسه ما، باز در این بازی ها حضور داریم و فشار بیشتری رو تحمل خواهیم کرد...
تاتنهام رسما امسال هم تو هیچ جامی حضور نداره که بتونه مدعی باشه و پوچتینو یک فصل بدون جام دیگه رو داره دنبال میکنه...
الان دردسر ما، PSG هستش، اینجوری که میگن تا وسطای هفته مشخص میشه که به بازی با ما میرسه یا نه...
بهتره که اصلا با این نتایج جوگیر نشیم، سطح PSG خیلی خیلی بالاتر از تیمهایی مثل تاتنهام و آرسنال هستش و یکی از مدعی های قهرمانی UCL حساب میشن مثلا و مشخصا سطح بازی روبروی همچین تیمهایی اونقدر بالا هستش که با یک اشتباه دفاعی، به راحتی نابود میشیم و نمیشه امیدوار بود که جلوی همچین تیمی، تو فکر 3-4تا گل زدن باشیم، تو همچین بازی هایی، باید سیاست به خرج بدیم...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
این کنار رفتن رقبا از بازی ها دیگه، اصلا جالب نیست واسه ما، باز در این بازی ها حضور داریم و فشار بیشتری رو تحمل خواهیم کرد...
تاتنهام رسما امسال هم تو هیچ جامی حضور نداره که بتونه مدعی باشه و پوچتینو یک فصل بدون جام دیگه رو داره دنبال میکنه...
الان دردسر ما، PSG هستش، اینجوری که میگن تا وسطای هفته مشخص میشه که به بازی با ما میرسه یا نه...
بهتره که اصلا با این نتایج جوگیر نشیم، سطح PSG خیلی خیلی بالاتر از تیمهایی مثل تاتنهام و آرسنال هستش و یکی از مدعی های قهرمانی UCL حساب میشن مثلا و مشخصا سطح بازی روبروی همچین تیمهایی اونقدر بالا هستش که با یک اشتباه دفاعی، به راحتی نابود میشیم و نمیشه امیدوار بود که جلوی همچین تیمی، تو فکر 3-4تا گل زدن باشیم، تو همچین بازی هایی، باید سیاست به خرج بدیم...

البته رفیق یک مشکلی هست اینه که انگار شما جدی جدی انقدر سطح انتظارت از تیم رفته بالا که تو فکر حذف پاریسی‌ها هستی، ببین قطعا نتایج اوله درخشان بوده اما اون تیم بحران زده رو به سهمیه برسونه و شخصیت تیم رو برگردونه به اون چیزی که هوادار میخواد برای اوله کافیه، من اصلا انتظاری ندارم از تیممون پاریسی‌هارو حذف کنند اما همینکه تو زمین مردونه بازی کنند و بزدل نباشند برام کافیه حتی حاضرم ۴ تا بخوریم اما مثل مرد بجنگیم تو زمین نه مثل مورینیو یک تیم بزدل رو بفرسته زمین اخرش از تاتنهام و لیورپول ۳ تا ۳ تا بخوره با دفاع اتوبوسیش

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
توماس توخل رسما اعلام کرد نیمار به بازی رفت قطعا نمیرسه و برای بازی برگشت نیز بعید میدونه اماده بازی بشه، مارکو وراتی نیز بازی رفت و برگشت مقابل یونایتد رو از دست داده به دلیل مصدومیت

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
توماس توخل رسما اعلام کرد نیمار به بازی رفت قطعا نمیرسه و برای بازی برگشت نیز بعید میدونه اماده بازی بشه، مارکو وراتی نیز بازی رفت و برگشت مقابل یونایتد رو از دست داده به دلیل مصدومیت

https://www.varzesh3.com/news/1587357/نیمار-بازی-بزرگ-با-منچستریونایتد-را-از-دست-داد

خوشم میاد اوله شانس هم خوب داره.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
البته رفیق یک مشکلی هست اینه که انگار شما جدی جدی انقدر سطح انتظارت از تیم رفته بالا که تو فکر حذف پاریسی‌ها هستی، ببین قطعا نتایج اوله درخشان بوده اما اون تیم بحران زده رو به سهمیه برسونه و شخصیت تیم رو برگردونه به اون چیزی که هوادار میخواد برای اوله کافیه، من اصلا انتظاری ندارم از تیممون پاریسی‌هارو حذف کنند اما همینکه تو زمین مردونه بازی کنند و بزدل نباشند برام کافیه حتی حاضرم ۴ تا بخوریم اما مثل مرد بجنگیم تو زمین نه مثل مورینیو یک تیم بزدل رو بفرسته زمین اخرش از تاتنهام و لیورپول ۳ تا ۳ تا بخوره با دفاع اتوبوسیش

اتفاقا برعکس برداشت کردی!:cool:
دوستان اینجا یه جورایی در حالت جوگیر هستن، تو متن هم نوشتم که PSG سطحش خیلی با تاتنهام و آرسنال فرق داره و یکی از مدعی های جام هستش، چجوری همچین برداشتی کردی؟o_O
در کل بنده انتظار قهرمانی از اوله ندارم، ولی میخوام حداقل تو اولدترافورد، بتونه PSG رو شکست بده و اسیر ضدحمله های امباپه و دیماریا، نشه تیمش، که خیلی سخت هستش که این دفاع ها، بخوان همچین کاری انجام بدن و همین سبک تهاجمی رو دنبال بکنیم...:general710:
واسه من، تو بازی های سنگین و مهم، اصلا اهمیتی نداره که تیم چه سبکی بازی بکنه، چون جام و افتخار رو به برنده میدن و نه بازی بهتر، تو تاریخ هم برنده ها، فقط ازشون یاد میشه، ما 2تا فینال UCL همچین ضربه ای خوردیم که خواستیم سبک بازی خودمون رو دنبال بکنیم و 2 جام مهم تاریخمون رو از دست دادیم، بزدلانه بازی کردن یا نکردن بی معنی هستش و بنده اصلا دلم نمیخواد 4تا که هیچ، 2تا گل هم بخوریم، ما منچستر هستیم، هیچ باشگاهی تو دنیا نباید وجود داشته باشه که به ما، 5-4 گل بزنه، مگه اینکه یه اتفاق خاصی بیوفته و دقیقه 6 بیایم 10 نفره بشیم، تازه در همون بازی هم ما اگه تفکر برد نداشتیم، شاید میتونستیم با یک مساوی، بازی رو تموم کنیم(چیزی که رئیس در خاطراتش میگه)، دفاع کردن هم جزئی از فوتبال هستش، موفق ترین تیمهای تاریخ، تیمهایی بودن که خیلی خوب ضدحمله میزدن، تیم فرگوسن یکی از بهترین تیمهای تاریخ در ضدحمله ها بود، راستش 2 بازی جلوی تاتنهام و آرسنال(حالا جلوی آرسنال کمتر) آنچنان بازی شجاعانه ای نبود که بخوایم ازش تعریف کنیم و اگه برنده از بازی جلوی تاتنهام بیرون اومدیم، فقط و فقط بخاطر عملکرد معجزه آسای، دخیا بوده و تیم به شدت تو زمین خودش داشت دفاع میکرد(کاشکی دفاع میکرد و فقط یه پنیر سویسی نبود این دفاع) و تحت فشار بود و جلوی آرسنال ما در ضدحمله ها، خوب عمل کردیم، من رو یاد اون بازی 3-1 جلوی آرسنال سال پیش انداخت که فصل پیش باز با هنر دخیا، بازی بردیم، ولی این بازی کمی خط دفاع بهتر عمل کرد و یه کمی شانس(وقفه هایی که در بازی افتاد، به نفع ما تموم شد و ضرب آرسنال رو گرفت) و رومرو، مارو برنده از بازی بیرون اورد... باید حقیقت رو ببینیم و ازش فاصله نگیریم...
واسه همینه که به شدت از عملکرد مدیرهای باشگاه عصبانی هستم، چون هیچ کاری برای تیم انجام ندادن و خیلی راحت دوباره رفتن پشت نتایج این چند هفته قایم شدن!!!!!
دیلی میل، مطلب زده که والنسیارو همین ژانویه میخوایم بفروشیم بره!!! دارمین هم که در آستانه رفتن بود!!!
دفاع های میانیمون هم که فجیع هستن، رسما اگه یانگ هم مصدوم بشه، باید فیلیپ نویل رو بزاریم دفاع کنار بازی بکنه و با اتوبان شاو و دالو سر کنیم!!!!
هیچ شایعه یا خبری هم بیرون نمیاد که دنبال خرید هستیم، حتی اوله امروز مصاحبه کرده و گفته که بازیکنی از باشگاه جدا نمیشه در ژانویه و قرارداد جدیدی هم بسته نمیشه، حتی قرضی، ولی هنوز چند روز دیگه تا پایان نقل و انتقالات مونده و من از مذاکرات خبری ندارم!!!
این حرفش خیلی متناقض هستش، اولش میگه هیچ کس جدا نمیشه و هیچ خریدی نداریم، ولی آخرش میگه من از مذاکرات خبری ندارم!!!!!
عملکرد مدیریت باشگاه کاملا منفعلانه هستش...:mad:
حالا نمیگم که الان مثلا اشکرینار رو بخریم و جلوی PSG گل نمیخوریم، ولی این وضعیت دفاع تیم از چندین ماه پیش واسش باید فکری میشده، نه الان...:mad::mad::mad:

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اوله همینکه سطح دفاع تیم رو برده بالا واقعا جای شکر داره

اما همونطورکه علی عزیز گفتند، بازی جلو تیمهای قدر نیاز به بازیکن شاخص داره. این اشتباه مهلک ایران جلو ژاپن رو ببینید. به نظر شما مثلا اگه بازیکنی مثل سید جلال بود اون اشتباه رو میکرد ؟ که کنعانی زادگان انجام داد !
لیندلوف و بایلی پیشرفت کردن. اما وقتی حریفت نیمار وامباپه و کاوانی هستند شاید از نظر کیفی در سطح اینها نباشند. تو این سطح مدافعانی مثل فان دایک نیازه.

من هم از مدیریت گله دارم. انگاری رفتن پشت نتایج اوله قایم شدند. بالاخره روند بردها یه روزی پاره میشه. حالا یا جلو یه تیم ضعیف یا جلو یه تیم قوی.
مهم این هست که ما میدونیم در اینده تیمهای قدر از راه خواهند رسید. لیورپول، سیتی ، پاریس، اگه بریم بالاتر تیمهای قدرتر.

نباید پشت این بردها قایم شد و فکر کرد دیگه حریف نداریم. میشه مثل همین ایران امروز که تو باد برد جلو عمان و چین خوابیده بودند. ژاپن اومد و بهشون فهموند تیم حرفه ای یعنی چی.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
قرعه کشی جام حذفی انجام شد. خوردیم به چلسی !!!!!

کلا مسخره تر از این نمیشه سیتیزن‌ها با خیال راحت دارن با تیم‌های دست سومی بازی میکنند هر بازی ۶ تا ۱۰ تا گل میزنند ما باید بعد بازی ارسنال با چلسی بازی کنیم لابد تو مرحله بعد هم باید با سیتی بازی کنیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
قرعه کشی جام حذفی انجام شد. خوردیم به چلسی !!!!!
در جواب خوش شانسی سولسشر بود این قضیه...:(
کلا مسخره تر از این نمیشه سیتیزن‌ها با خیال راحت دارن با تیم‌های دست سومی بازی میکنند هر بازی ۶ تا ۱۰ تا گل میزنند ما باید بعد بازی ارسنال با چلسی بازی کنیم لابد تو مرحله بعد هم باید با سیتی بازی کنیم

کچل که خدای شانسه، تو UCL و تو کارابائو کاپ و الان هم Fa Cup، همش قرعه های خنده دار میخوره بهش...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
نمیخوام توهم توطئه طوری برخورد کنم ولی قرعه های سخت ما و آسون سیتی خیلی عجیبه...کچلی یعنی آنقدر خوش شانسی میاره؟ بریم دنبال زیدان

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
همین الان لوکاکو یه پاس فوق العاده داد به رشفورد و رشفورد تو ۶ قدم و تک به تک توپ رو به بذترین شکل ممکن به اوت زد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نزدیک 20 دقیقه از بازی گذشته، اصلا جالب بازی نکردیم، در عوض فولام، اصلا تیم ته جدولی نشون نمیده و داره فشار میاره!!!!!
ویرایش، بازی با برنلی هستش نه فولام...:D

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
نزدیک 20 دقیقه از بازی گذشته، اصلا جالب بازی نکردیم، در عوض فولام، اصلا تیم ته جدولی نشون نمیده و داره فشار میاره!!!!!

برنلی بازی قبلش مقابل سیتیزن‌ها هم دقیقه ۲۳ گل خورد و نیمه اول مقاومت کرد اما نیمه دوم وا داد و با ۵ گل باخت، باید ببینیم ما چه میکنیم ضمنا یکم تغییرات ناهماهنگمون کرده اون تک به تک رو باید رشفورد گل میزد اما با اینکه افساید بود چه پاس در عمقی داد به ماتا

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
من نمیدونم رشفورد چه اصراری داری با توپ از خط عرضی خارج بشه خب لعنتی اون توپو یه لگد بزن نره اوت اه

بالا