• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اگه چند دقیقه بازی بیشتر طول میکشید میبردیم بازی رو، بازی رو خودمون سخت کردیم برای خودمون و ۲ امتیاز شیرین خانگی رو به لطف دفاع فاجعه خودمون از دست دادیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شب خوش...
این تیم، با این دفاع ها، به هیچ جایی نمیتونه برسه، هر قدری هم مهاجم ها، بیان گل بزنن...
حالا فرض کنیم که مقابلمون یه تیمی بازی کنه که دفاع های خوبی داشته باشه و مهاجمهای بهتر، فاتحه این تیم رو باید خوند...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
حیف شد
اگه اون سوتی رو پریرا نداده بود الان احتمالا برده بودیم

به هر حال مساوی کردیم

بالاخره یه روزی مساوی میکردیم
امیدوارم اوله درس بگیره

سیتی هم باخت به نیوکاسل

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
رشفورد امشب خیلی بد بازی کرد فکر میکنم 2 یا3 تا موقعیت خوب رو خراب کرد
تیم باید بیشتر شوت میکردن به سمت دروازه این اتوبوسی که اینا چیده بودن نمیشد با پاسکاری از وسطشون رد شد
سانچز هم که اصلا تاثیری نداشت تو بازی
به هر حال خوب شد که مساوی رو گرفتیم و نباختیم و اگر کمی هم بیشتر وقت داشتیم میبردیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
درسته ۲ امتیاز از دست دادیم ولی این یه امتیازی ک گرفتیم به نظرم ارزشش از خیلی سه امتیازامون بیشتر بود،
نیمه اولو ندیدم، ولی نیمه دوم وحشتناک حمله کردیم، وحشتناک هم اتوبوس چیده بودن،
گل احمقانه ای خوردیم، بعدش اتوبوسشون بدتر هم شد، ولی برا من مهمترین نکته این بود حتی بعد اینکه گل دومو هم خوردیم هنوزم کامل امید داشتم، به نظر من با این که ۲ امتیاز پرید ولی سبک بازی و واکنشمون خیلی عالی بود،
برنلی هم بی نقص دفاع میکرد، صرفا چون معروف نیستن فک نکنید داغونن، جلو سیتی ۵ تا خورد درست، ولی این بازی واقعا عالی دفاع میکردن

ZZZedbazi

Registered User
لایک‌ها
333
چقدر خوب جا میمونه این شاو ،پریرا که اصن فیزیک مناسبیم نداره واسه پستش، مهاجمامونم که باید خیلی کار کنن تا قدر فرصتاشونو بدونن مهاجم تاپ نداریم حداقل یک گل باید مهاجمامون میزدن، لینگارد واقعا تاثیرشو گذاشت باید فیکس باشه بهرحال بنظرم این مساوی خوب بود که بیشتر از این مغرور نشن، خلاصه که تیم بازیکن واقعا لازم داره برای ۱۱ نفر اصلی ذخیره هم که بماند

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
این تیم نیمه اول گل میخورد بالای سه تا بهشون میزدیم، عوامل متعددی دست به دست هم داد که نتیجه این شد ولی این کامبک هم بد نبود و همینکه تیم میخواست که نبازه برام جالب بود مدتها بود این رو ندیده بودم حس ضرورت به اینکه حتی اگر اونها اتوبوس پارک کردند و ما بد بودیم ولی نباید ببازیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اول از همه یه دفاع هوایی می‌خوایم کنار لیندلوف

لیندلوف واقعا پیشرفت کرده
اما برای اینکه بهتر بشه باید به مدافع بهتر از خودش کنارش بازی کنه نه یه قزمیتی مثل جونز

بعد دفاع کناری می‌خوایم
واقعا به سلا اورلپ ها و کراس های جونز و بخصوص شاو دقت کنید
اصلا انگار در توان اینها نیست

بماند که سلنتر هم بلد نیستند بکنند

در میانه واقعا دکمه بازیکن هایی مثل پریرا باید زده بشه
ماتا هم با وجود غیرتی که داره به درد سبک بازی تیم نمیخوره چون سرعتی نیست

لوکاکو هم با اینکه دوستش دارم باید بازیکن پلن بی باشه
الکسیس هم بهتره بره چون اندازه حقوقی که میگیره فایده نداشته

واقعا باید مدیریت به فکر تیم باشه
این تیم خیلی بهتر میشه اگه یه سری لرد گ زدایی توش انجام بشه

فکر کنم خوشحال ترین فرد از نبردن بازی امشب مورینیو بوده

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
به نظرم به این نتجیه نیاز داشتیم حتی اگر می باختیم هم بهتر بود . یه ذره توقعات و انتظارات داشت از تیم بیش از ظرفیتش بالا می رفت و این کار رو در ادامه برای سولسشر سخت می کرد . نباید فراموش کنیم اوضاه اسفناک دفاع رو. یا نداشتن هافبک طراح خوب رو و یا حتی یک مهاجم شش دانگ که خیالمون از بابت گل زدنش راحت باشه .

با این نتیجه هم سولسشر بهترین مربی ماه باید بشه . پوگبا هم احتمالا بهترین بازیکن ماه میشه .

فلئینی هم خدا بخواد با تیم چینی تموم کرده و امشب میره برای امضای قرارداد:general406:

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
این مساوی خوب بود تا غرور برندارتشون،خوب میشد که مدیرای ابله تیم هم میفهمیدن دفاع بخرن که نفهمیدن تا الان،این پسره kai haverts خیلی استعداد خوبیه،امیدوارم بخرنش قبل اینکه بایرن لاشخوری کنه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یکی از مشکلات ما رفتن فلینی بود، ولی مشکل اصلی اینه که بازیکن جایگزینی اصلا به تیم نمیارن!!!!!
ما ضعف بازیکن داریم، داریم اونایی هم که داریم رو میفروشیم میرن، حالا چه آشغال باشن یا نباشن...
از همین تیم، فلینی، والنسیا، یانگ(البته به یانگ پیشنهاد تمدید قرارداد دادن که ظاهرا قرارداد بیش از 1 ساله انتظار داره بهش داده بشه) و دارمین و روخو و جونز و حتی بایی و ماتا و پریرا، جزو گزینه هایی هستن که به احتمال خیلی زیاد در پایان فصل از تیم جدا میشن، ولی آیا حتی شایعه ای وجود داشته برای جایگزینهای این بازیکنها؟؟؟؟
این همه ضعف بازیکن داریم تو خیلی از پستها، مثل وینگر، وینگ بک، دفاع میانی و حتی مهاجم ذخیره و هافبک بازیساز و حتی هافبک میانی که بتونه در حد ماتیچ و هررا باشه، از فرد هم که هیچ آبی گرم نمیشه...
ژانویه هم تمام شد، ولی هیچ خبری نیست!!!! هیچ!!!!
یه چیزی که سولسشر میگه، ما بازیکنهایی مثل چانگ، ایثن همیلتون، مک تامینی، میتچل و گرینوود داریم، که استعدادهای فوق العاده ای دارن، ولی آیا میتونن به ترکیب اصلی بیان الان و واسه تیم بازی کنن؟؟؟ بیش از 90 درصد این بازیکنها، هنوز حتی یک دقیقه هم در ترکیب اصلی قرار نگرفتن، چطور انتظار وجود داره که بخوایم فصل دیگه با همچین بازیکنهایی سر کنیم؟؟؟ به این نمیگن حماقت یا پول پرستی مدیریت که میخواد با همچین بازیکنهایی سر کنه؟؟؟ وقتی نگاه میکنیم که برای تیمهای پایه باشگاه حتی یک دهم تیمی مثل سیتی خرج نشده و میخوان با همین بازیکنها، به فکر رقابت باهاشون باشن، به کثافتکاریشون میشه پی برد، من رو یاد مدیرهای لیورپول 3-4 فصل پیش مینداره...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
حالاکه ما دیشب یه مساوی دادیم هم چلسی هم تاتنهام از رقباشون عقب هستند، درسته که بازیشون تمام نشده اما امکان از دست دادن امتیاز رو دارند، رفتن درخت از تیم رو هم تبریک میگم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی که 4 0 به بورنموث باخت و نابود شد. نگاه میکنم چندان بد نشد تو حذفی با چلسی افتادیم. شاید یه نتیجه خوب بگیریم.

تات به زور 2 1 برد. لیورپول هم مساوی کرد. به هر حال فرصت خوبی رو از دست دادیم. به نظر من در اینده اگه تمرکز داشته باشیم میتونم هر 3 تای تات و چلسی و ارسنال رو بگیریم.

و چقدر این البا خوبه. ایکاش مدافعان کناری ما 50 درصد دقت پاس و خلاقیت و سرعت البا رو داشتند.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب اخبار میگه که مارسیال رسما تا 2024 قراردادش رو تمدید کرده و به گفته سولسشر، دخیا هم تو این هفته قراردادش رو تمدید میکنه...
همچنین اسکای(یا ESPN بود، الان یادم نیست) گفته که منچستر برای بریدن دست لاشخورها، قرارداد رشفورد رو میخواد با حقوق 150 هزار پوند در هفته، تمدید کنه...
طبق شایعات، والنسیا و دارمین به طور حتم و روخو و بایی از کسانی هستن که تابستون، باشگاه رو ترک میکنن، همچنین برخلاف شایعات، قرارداد ماتا تمدید نمیشه و این بازیکن هم تابستون، منچستر رو ترک میکنه، البته مشتری میگن که زیاد داره، و من هم فکر نمیکنم تو این وضعیت بازار، رفتن این همه بازیکن، بدون اوردن جایگزین، چیزی جز حماقت باشه...
البته میگن که گزینه های ما برای تابستون، وینگر PSV، کولیبالی هستن!!!
یه چیزی اونور جوک هستش، وقتی فکر میکنیم که تیمی که این همه ضعف بازیکن داره، بیاد 6-5تا بازیکن دیگه رو هم از دست بده و فقط به فکر خرید 2 بازیکن باشه!!!!
اینجاست که باید بگیم، مرگ بر وودوارد و گلیزرها...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ماتا رو تو این وضعیت چرا تمدید نمیکنن به نظر من از در جمع بازیکن خیلی خوبی هستش و بدرد تیم میخوره واقعا احمقن اگر از دستش بدن

بالا