آخه تا اون موقع اوله آی در کار نبود
الان بحث فرق میکنه
در حماقت مدیران شکی نیست
پنجره زمستانی هم بسته شد و اینها هیچ کاری نکردند
اما خب صبر هوادار هم حدی داره
بخصوص اینکه اگه اوله رو بذارن کنار و سرمربی بهتری نیارن، شاید اون موقع باید درگیر جنگ با هوادار ها بشن
نه اینکه تا الان مقابل طرفدارها قرار نگرفتن...:general710:
اینی که من میبینم، سولسشر، خیلی کار داره که بخواد خودش رو اثبات بکنه، حداقل به مدیریت باشگاه، بازی هاش روبروی تاتنهام و آرسنال دست کمی از بازی های روبروی آرسنال و تاتنهام در دوران مربیگری موران نداشت، بازی با برنلی هم دقیقا وضعیت دوران موران تکرار شد، جلوی یه تیم ته جدولی عقب افتادیم و تا دقیقه 90 زور زدیم تا تونستیم مساوی بگیریم، در بازی که میشه گفت، ضعیف بازی کردیم... البته این رو هم بگیم که این فصل با موران، یکی از رکوردهای کامبک زدنمون بوده.
حالا اینکه بازی های قبلی رو با تعداد گل بیشتر بردیم، دلیلی برای عملکرد خوب سولسشر نیست، و همینطور هم نمیشه گفت که عملکرد سولسشر رو میشه با این 8 بازی سنجید، ولی نظر شخصیم رو بخوام بگم، به خیلی ها ممکنه بربخوره، ولی از نظر من سولسشر کار خاصی نکرده، فقط فضای مسموم باشگاه رو تا حدی خنثی کرده و از بازیکنها خواسته که شکلی که دلشون میخواد، فوتبال بازی بکنن، چیزی که شاید 10 ها بار در مصاحبه های تمام بازیکنهای منچستر، در دوران مربیگری سولسشر گفته شده، غیر از یه کسایی مثل لوکاکو، بایی و البته ماتیچ که هنوز در مصاحبه هاشون، اصلا از موران بد نمیگن و حرفهای دوپهلو میزنن که نه سیخ بسوزه و نه کباب...
واسه من یه سوال هستش که تو فوتبال امروز، بازیکن تا چه حدی میتونه تاثیر داشته باشه در نتیجه گیری یک تیم؟؟؟
اگه خیلی زیاد، پس ما با این بازیکنها، عمرا به هیچ جایی نمیرسیم، حتی مدعی قهرمانی در هیچ جامی نمیتونیم باشیم...
اگه بازیکنها تاثیر ندارن، پس مربی هستش که از هر نظر میتونه با تاکتیکهاش تیم رو برنده از زمین بیرون بیاره، چیزی که من تا الان ندیدم از منچستر سولسشر، مخصوصا 2-3 بازی اخیر که تعریفی نداشته و تبدیل شده بودیم به دفاع و ضدحمله مقابل تاتنهام و آرسنال و البته بازی جلوی برنلی که فقط شده بودیم سانترهای یانگ:general710:
در چند بازی که نتیجه گرفتیم میشه گفت، فقط و فقط هنر و هماهنگی کسایی مثل پوگبا(دوباره پوگبا در یک بازی خوب عمل نکرد و تیم نتیجه نگرفت، البته مصدوم شده بود
) ،رشفورد و لینگارد و در نبودشون، لوکاکو و سانچز بوده، البته این خودش یه سبک فوتبال هستش در تیمهای بزرگ که 3-3-4 بازی میکنن و با استفاده از
3 بازیکن تاپ دنیا، در جلوی تیمهاشون، بدون هیچ تاکتیک خاصی با هماهنگی و کار فردی اون 3 بازیکن جلو، به نتیجه میرسن،
ولی آیا رشفورد، مارسیال، لینگارد و لوکاکو و سانچز، جزو این بازیکنهای تاپ دنیا هستن؟؟؟؟
یا باید مربی داشته باشیم که بتونه از بازیکنهای فعلیمون بازی بگیره که وجود خارجی نداره(مگه اینکه دوباره بخوایم بریم تو اتوبوس پارک کردن و ضدحمله)
، یا باید اونقدر بازیکن تاپ در تیم داشته باشیم که بتونن وضعیت تیم رو بهتر بکنن و تیم رو از هر مخمصه ای نجات بدن که با این مدیرهای بی عرضه و بی شرم و پول پرست، عمرا اتفاق نمیوفته...
واسه مقایسه فقط میگم، در حال حاضر، تیمهایی مثل بارسا و سیتی، کامل ترین تیمهای دنیا هستن، ولی در همین ژانویه هر کدوم 3-2 بازیکن جدید به تیمهاشون اضافه کردن(استعدادهای جوون) که به فکر آینده باشگاهشون باشن و در کنار بازیکنهای فعلیشون بتونن بازیکنهای تاپ تری بشن، ولی ما که در هیچ جامی میشه گفت، مدعی نیستیم، باید منتظر بمونیم که یه سری گوسفند که مدیریت باشگاه شدن، ببینن که "هر چه پیش آید خوش آید" اتفاق میوفته یا نه...
درضمن در کامل کردن حرف های قبلیم، پاول میچل، مدیر ورزشی لایپزیش هم اومدنش کاملا کنسل شده، چون لایپزیش با رفتن میچل، مخالفت کرده، من فکر میکنم که پوچتینو اومدنش به منچستر رو به اومدن میچل، شرط کرده، پوچتینو هم جدیدا علاوه بر چراغ نشون دادن، خیلی زیاد حرفهای دوپهلو میزنه...