• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک میگم بردن این بازی ساده هم نبود هر چند بد بازی کردیم... با میلاد مخالفم حتی دشمن های قسم خورده ی تیم بازی با آرسنال در حذفی رو که ۲ بازی پیش بود رو یک برد تاکتیکی برای تیم میدونستن...
ممکنه که تیم حتی سهمیه هم نگیره که طبیعیش اینه که نگیره امااما این نفرات معجزه هم نمیشه کرد!
ما با انتخاب مربی موقت عملا ژانویه رو از دست دادیم که البته شاید این کار با قصد هم انجام شده باشه!
حسین جان و @AslanSalarkia خان، منظورم بی تاکتیک، این نیست که تیم هیچ کاری نکرده تو زمین، بله دفاع و ضدحمله هم تاکتیک هستش، ولی ما واسه همین تاکتیک، موران رو انداختیم بیرون!!!!!! چطور باید از سولسشر بابت همچین چیزی دفاع کنیم؟؟؟؟
بازی روبروی تاتنهام هم دقیقا همینجوری بود و باید بگم که فاجعه بودیم و فقط شانس و معجزه دخیا باعث بردمون شد که عملکرد مربی وحشتناک زیر سوال میره در این بازی، خیلی بدجور هم زیر سوال هستش... حالا من واسم قابل تحمل هستش که جلوی تیمهای قوی، ما بدون ریسک بازی کنیم و تو ضدحمله هم به دنبال گل باشیم، ولی نه جلوی برایتون و نه جلوی لستر...
البته من گفتم که نمیشه تو این مدت کم عملکرد سولسشر رو سنجید با این بازی ها، ولی اگه قرار هستش که تکلیف سرمربی تیم مشخص بشه تو همین ماه باید مشخص میشده و حداکثر تا انتهای این ماه، باید مشخص بشه، چون در انتهای این ماه هم معلوم میشه که سهمیه میگیریم یا نه، از این مرحله UCL بالا میریم یا نه؟
خوب واسه من هنوز همون سوال مطرح هستش که چند صفحه قبل پرسیدم، آیا بازیکن در نتیجه گیری تیم تاثیر داره یا نه؟؟؟
یه نگاه بکنیم که تیم ما از نظر ارزش بازیکنها در ترنسفر مارکت جزو 10 تیم بالای جدول اروپا هستش، آیا کم بازیکنهایی داریم؟؟ درسته که ضعف دفاعی داریم و در خیلی از پستها، ضعف داریم، ولی نباید تیم بی برنامه باشه تو زمین واسه حمله، نباید تیم وقتی جلو میوفته، بکشه عقب و تاکتیک مورانی، اجرا کنه، جلوی هر تیمی، ما جلوی برایتون، جلوی تاتنهام، جلوی آرسنال، جلوی لستر اینجوری بازی کردیم که اصلا جای حرفی نمیزاره و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست، مگه تیم موران چطور بازی میکرد؟؟؟؟ حالا اینکه تو این بازی ها ما نتیجه هم گرفتیم، دلیل نمیشه که همه چیز رو فراموش بکنیم!!!!
ما در بازی مقابل برنلی، بالای 90 درصد تاکتیکمون شده بود سانترهای یانگ!!!!!
حالا یک بازی، 2 بازی، 3 بازی اینجوری به نتیجه رسیدیم، بالاخره تو یک بازی ضربه میخوریم و حسابی از حلقممون بیرون میاد، نمونش همین بازی مقابل برنلی، ما انگار که همینجوری اومده بودیم تو زمین، همه چیز که هنر و هماهنگی پوگبا با اون 3 بازیکن جلو نیست، مثل همیشه در دوران موران، اگه پوگبا ضعیف بازی کنه، تیم نتیجه نمیگیره!!!! خوب این چه فرقی کرده با زمان موران؟؟؟ با اینکه پوگبا تو این مدت ستاره تیم بوده...
بلههههه، درسته تیم شاداب تر بازی کرده(در بازی های ابتدایی، الان 4-5 بازی هستش که اینجوری نیست اصلا) و تو زمین گل های بیشتری زده(باز هم در بازی های ابتدایی مربیگری سولسشر) ولی قرار نیست که جلوی برایتون و لستر وبرنلی هم اینجوری بازی انجام بشه، برای من اصلا قابل تحمل نیست که جلوی این تیمها بیایم تو نیمه خودمون و دفاع کنیم و به دنبال ضدحمله باشیم...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
پاریسی‌ها بدون نیمار و وراتی اولین شکستشون در این فصل رو مقابل لیون متحمل شدند. شنبه ما باید با تیم قعرنشین فولام بازی کنیم و اگر ببریم میتونیم منتظر شمست چلسی مقابل سیتیزن‌ها باشیم تا قبل بازی با پاریسی‌ها به رتبه چهارم جدول صعود کنیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
موافقم، دقیقاً برد آرسنال تو ذهن منم بود.
هر چند این یکی دو تا بازی آخری یکم ضعیف بودیم ولی اینکه بگیم تیم هیچ تاکتیکی نداره و ... واقعاً بی انصافیه.
..............
سیتی هم تو یه بازی یه طرفه آرسنال رو برد و بالاخره از رتبه ششم لعنتی جدا شدیم، 2 امتیاز تا سهمیه، کی فکرشو میکرد؟
حسین جان و @AslanSalarkia خان، منظورم بی تاکتیک، این نیست که تیم هیچ کاری نکرده تو زمین، بله دفاع و ضدحمله هم تاکتیک هستش، ولی ما واسه همین تاکتیک، موران رو انداختیم بیرون!!!!!! چطور باید از سولسشر بابت همچین چیزی دفاع کنیم؟؟؟؟
بازی روبروی تاتنهام هم دقیقا همینجوری بود و باید بگم که فاجعه بودیم و فقط شانس و معجزه دخیا باعث بردمون شد که عملکرد مربی وحشتناک زیر سوال میره در این بازی، خیلی بدجور هم زیر سوال هستش... حالا من واسم قابل تحمل هستش که جلوی تیمهای قوی، ما بدون ریسک بازی کنیم و تو ضدحمله هم به دنبال گل باشیم، ولی نه جلوی برایتون و نه جلوی لستر...
البته من گفتم که نمیشه تو این مدت کم عملکرد سولسشر رو سنجید با این بازی ها، ولی اگه قرار هستش که تکلیف سرمربی تیم مشخص بشه تو همین ماه باید مشخص میشده و حداکثر تا انتهای این ماه، باید مشخص بشه، چون در انتهای این ماه هم معلوم میشه که سهمیه میگیریم یا نه، از این مرحله UCL بالا میریم یا نه؟
خوب واسه من هنوز همون سوال مطرح هستش که چند صفحه قبل پرسیدم، آیا بازیکن در نتیجه گیری تیم تاثیر داره یا نه؟؟؟
یه نگاه بکنیم که تیم ما از نظر ارزش بازیکنها در ترنسفر مارکت جزو 10 تیم بالای جدول اروپا هستش، آیا کم بازیکنهایی داریم؟؟ درسته که ضعف دفاعی داریم و در خیلی از پستها، ضعف داریم، ولی نباید تیم بی برنامه باشه تو زمین واسه حمله، نباید تیم وقتی جلو میوفته، بکشه عقب و تاکتیک مورانی، اجرا کنه، جلوی هر تیمی، ما جلوی برایتون، جلوی تاتنهام، جلوی آرسنال، جلوی لستر اینجوری بازی کردیم که اصلا جای حرفی نمیزاره و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست، مگه تیم موران چطور بازی میکرد؟؟؟؟ حالا اینکه تو این بازی ها ما نتیجه هم گرفتیم، دلیل نمیشه که همه چیز رو فراموش بکنیم!!!!
ما در بازی مقابل برنلی، بالای 90 درصد تاکتیکمون شده بود سانترهای یانگ!!!!!
حالا یک بازی، 2 بازی، 3 بازی اینجوری به نتیجه رسیدیم، بالاخره تو یک بازی ضربه میخوریم و حسابی از حلقممون بیرون میاد، نمونش همین بازی مقابل برنلی، ما انگار که همینجوری اومده بودیم تو زمین، همه چیز که هنر و هماهنگی پوگبا با اون 3 بازیکن جلو نیست، مثل همیشه در دوران موران، اگه پوگبا ضعیف بازی کنه، تیم نتیجه نمیگیره!!!! خوب این چه فرقی کرده با زمان موران؟؟؟ با اینکه پوگبا تو این مدت ستاره تیم بوده...
بلههههه، درسته تیم شاداب تر بازی کرده(در بازی های ابتدایی، الان 4-5 بازی هستش که اینجوری نیست اصلا) و تو زمین گل های بیشتری زده(باز هم در بازی های ابتدایی مربیگری سولسشر) ولی قرار نیست که جلوی برایتون و لستر وبرنلی هم اینجوری بازی انجام بشه، برای من اصلا قابل تحمل نیست که جلوی این تیمها بیایم تو نیمه خودمون و دفاع کنیم و به دنبال ضدحمله باشیم...
بازهم مخالفم نگرانی قابل تحسینه و حرفهات به حقم هست ولی اوله رو نمیشه با مورون مقایسه کرد مورون سال سومش بود که تو تیم بود و اوله ۱۰ هفته است یکسری بازیکن بی انگیزه و یک تیم میانه جدولی رو تحویل گرفته به هر کیفیت فراموش نکنید...
۲۸ امتیاز از ۳۰ امتیاز ممکن رو از ۱۰ بازی گرفته با احتساب حذفی های که البته امتیازی نیست
بازی با برنلی ما فقط سانتر کردیم تازه ترکیب ابتدایی هم اشتباه بود ولی وقتی انچه که اوله تحویل گرفته و کاری که داده رو میبینم نگاه میکنم که بازی خوب با آرسنال و این امتیاز ها من رو امیدوار نگه میداره و دوست دارم هر هفته یونایتد بازی کنه تا ببینم چی میشه این حس رو من از دوران فرگی از دست داده بودم احساس میکنم که باشگاهی که دوسش داشتم برگشته ....

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بازهم مخالفم نگرانی قابل تحسینه و حرفهات به حقم هست ولی اوله رو نمیشه با مورون مقایسه کرد مورون سال سومش بود که تو تیم بود و اوله ۱۰ هفته است یکسری بازیکن بی انگیزه و یک تیم میانه جدولی رو تحویل گرفته به هر کیفیت فراموش نکنید...
۲۸ امتیاز از ۳۰ امتیاز ممکن رو از ۱۰ بازی گرفته با احتساب حذفی های که البته امتیازی نیست
بازی با برنلی ما فقط سانتر کردیم تازه ترکیب ابتدایی هم اشتباه بود ولی وقتی انچه که اوله تحویل گرفته و کاری که داده رو میبینم نگاه میکنم که بازی خوب با آرسنال و این امتیاز ها من رو امیدوار نگه میداره و دوست دارم هر هفته یونایتد بازی کنه تا ببینم چی میشه این حس رو من از دوران فرگی از دست داده بودم احساس میکنم که باشگاهی که دوسش داشتم برگشته ....
100 درصد، چندین بار گفتم که اگه یه مربی رو بخوایم بسنجیم، حداقل باید یه پیش فصل در کنار تیم باشه و بازیکنهای مورد علاقش رو در تیم داشته باشه(واسه همین یه اردو اومدن قطر تو زمستون، از بابت بازیکن نمیشه اظهار نظر کرد آنچنان، ولی تیم ضعیفی که نداریم، داریم؟)
فقط میتونم بگم که ببین که موران با منچستری چکار کرده که اینقدر زود ارضا میشه!!!:((یادم میاد که همین حرف رو در مورد بزخال هم زدم، زمانی که تازه موران مربی منچستر شده بود و چند بازی خوب رو انجام داد تیم با زلاتان و پوگبا)
ایرادی به طرفدارهای منچستر وارد نیست، واقعا 6-5 سال به قهقرا رفته بودن، لعنت به مدیریت این باشگاه...
در بازی رفت جلوی تاتنهام، ما سوار بر بازی بودیم، قشنگ ترین بازی دوران زندگی موران رو انجام دادیم و شاید نزدیک به 30 ضربه به سمت دروازه تاتنهام زدیم، ولی تاتنهام روی 5-4 ضربه به سمت دروازه ما، به 3 گل رسید!!! در بازی برگشت دقیقا برعکس این قضیه اتفاق افتاد!!:D
ما اگه به دنبال برگشتن منچستر به اوج هستیم، یا باید مربی داشته باشیم که بتونه با این بازیکنها نتیجه بگیره که عمرا همچین مربی وجود نداره(البته شاید سولسشر تو همین ماه همه بازی هاش رو برد و هم سهمیه گرفت و حتی به رتبه 3-2 جدول رسید و هم به دور بعد UCL رفت که اون وقت میگم وجود داره:D ) یا باید اونقدر ستاره و بازیکن تاپ در تیم داشته باشیم که بتونه این تیم رو در بازیهای مختلف نجات بده، واسه مثال بخوایم مقایسه کنیم...
در بارسا، این بازیکن مسی هستش، رسما بدون مسی تو کوچکترین بازی ها، کم میاره بارسا، واسه چلسی، این بازیکن هازارد هستش، واسه PSG این بازیکن نیمار هستش(همون چیزی که گفتم در مورد PSG، نیمار بازیکنی هستش که تیمشون رو راه میندازه و کنترل کردن بقیه ستاره هاشون، کار خیلی سختی نیست اگه لیون از پسش بر اومده)، واسه سیتی این بازیکنها اونقدر زیاد هستن که فقط به سانه و استرلینگ و دبروینه و سیلواها، میشه اکتفا کرد، واسه رئال چند فصل گذشته، این بازیکن رونالدو و مودریچ بودن، واسه ما الان این بازیکن رو اگه پوگبا و رشفورد حساب کنیم، به راحتی دیدیم که در بازی های مختلف تو لیگ، به شکلی که پرس رو انجام میدن، در خیلی از بازی ها از صحنه روزگار محو میشن، آیا به نظرتون میشه اینجوری به امید پوگبا یا رشفورد به دنبال قهرمانی در جامی در طول فصل بود؟؟ به نظر من که عمرا...
درضمن دیشب بعداز بازی با لستر، اوله و فیلان به تماشای بازی PSG رفتن که خوب باختن بازی رو:
photo_2019-02-03_23-57-19.jpg
نکنه از ترس اینکه شکل بازیشون مشخص بشه، اینجوری بازی کردن و باختن؟؟

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
100 درصد، چندین بار گفتم که اگه یه مربی رو بخوایم بسنجیم، حداقل باید یه پیش فصل در کنار تیم باشه و بازیکنهای مورد علاقش رو در تیم داشته باشه(واسه همین یه اردو اومدن قطر تو زمستون، از بابت بازیکن نمیشه اظهار نظر کرد آنچنان، ولی تیم ضعیفی که نداریم، داریم؟)
فقط میتونم بگم که ببین که موران با منچستری چکار کرده که اینقدر زود ارضا میشه!!!:((یادم میاد که همین حرف رو در مورد بزخال هم زدم، زمانی که تازه موران مربی منچستر شده بود و چند بازی خوب رو انجام داد تیم با زلاتان و پوگبا)
ایرادی به طرفدارهای منچستر وارد نیست، واقعا 6-5 سال به قهقرا رفته بودن، لعنت به مدیریت این باشگاه...
در بازی رفت جلوی تاتنهام، ما سوار بر بازی بودیم، قشنگ ترین بازی دوران زندگی موران رو انجام دادیم و شاید نزدیک به 30 ضربه به سمت دروازه تاتنهام زدیم، ولی تاتنهام روی 5-4 ضربه به سمت دروازه ما، به 3 گل رسید!!! در بازی برگشت دقیقا برعکس این قضیه اتفاق افتاد!!:D
ما اگه به دنبال برگشتن منچستر به اوج هستیم، یا باید مربی داشته باشیم که بتونه با این بازیکنها نتیجه بگیره که عمرا همچین مربی وجود نداره(البته شاید سولسشر تو همین ماه همه بازی هاش رو برد و هم سهمیه گرفت و حتی به رتبه 3-2 جدول رسید و هم به دور بعد UCL رفت که اون وقت میگم وجود داره:D ) یا باید اونقدر ستاره و بازیکن تاپ در تیم داشته باشیم که بتونه این تیم رو در بازیهای مختلف نجات بده، واسه مثال بخوایم مقایسه کنیم...
در بارسا، این بازیکن مسی هستش، رسما بدون مسی تو کوچکترین بازی ها، کم میاره بارسا، واسه چلسی، این بازیکن هازارد هستش، واسه PSG این بازیکن نیمار هستش(همون چیزی که گفتم در مورد PSG، نیمار بازیکنی هستش که تیمشون رو راه میندازه و کنترل کردن بقیه ستاره هاشون، کار خیلی سختی نیست اگه لیون از پسش بر اومده)، واسه سیتی این بازیکنها اونقدر زیاد هستن که فقط به سانه و استرلینگ و دبروینه و سیلواها، میشه اکتفا کرد، واسه رئال چند فصل گذشته، این بازیکن رونالدو و مودریچ بودن، واسه ما الان این بازیکن رو اگه پوگبا و رشفورد حساب کنیم، به راحتی دیدیم که در بازی های مختلف تو لیگ، به شکلی که پرس رو انجام میدن، در خیلی از بازی ها از صحنه روزگار محو میشن، آیا به نظرتون میشه اینجوری به امید پوگبا یا رشفورد به دنبال قهرمانی در جامی در طول فصل بود؟؟ به نظر من که عمرا...
درضمن دیشب بعداز بازی با لستر، اوله و فیلان به تماشای بازی PSG رفتن که خوب باختن بازی رو:
مشاهده پیوست 1111807
نکنه از ترس اینکه شکل بازیشون مشخص بشه، اینجوری بازی کردن و باختن؟؟
منم میگم این حد منچستر نیست ولی باید با واقعیت روبرو شد فعلا که تیم این مدیرهای پول دوست بی کیفیت رو داره و کاریش نمیشه کرد اومدن سولشر برای من یا شاید حتی خود تو یکسری خاطرات رو زنده کرد که البته با گذشت زمان این حس هم جای خودش رو به واقعیت امروز میده ولی از خوب حادثه شانسی یا هرچی ما بدم نتیجه نگرفتیم که البته من معتقدم انگیزه شانسی تولید نمیشه و اوله اون بخش ایجاد اتمسفر خوب در تیم رو این مدت به خوبی انجام داده ولی این اتمسفر خوب همیشه به نتیجه ختم نمیشه..
معتقدم که کسی رو نباید برای دیکته نانوشته سرزنش کرد چیزی که من الان میخوام اینه که تیم رو یک فصل حداقل بدن دست اوله با اختیارات برای خرید و یا فروش بازیکنان و اینکه تیم هر چه زودتر مدیر فوتبالی کاربلد پیدا کنه و البته تکلیف مربی ثابتش مشخص بشه به شخصه هر جا مینویسم از اوله حمایت میکنم و این با باختن و حذف جلوی پاریس سن ژرمن یا جز چهارتا نشدن هم شاید عوض نشه چون معتقدم ما که سه سال به مورون وقت دادیم به کسی که ده تا بازی حداقل به هوادارها و کل مجموعه تیم انگیزه داده چرا وقت ندیم حداقل یکسال...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
منم میگم این حد منچستر نیست ولی باید با واقعیت روبرو شد فعلا که تیم این مدیرهای پول دوست بی کیفیت رو داره و کاریش نمیشه کرد اومدن سولشر برای من یا شاید حتی خود تو یکسری خاطرات رو زنده کرد که البته با گذشت زمان این حس هم جای خودش رو به واقعیت امروز میده ولی از خوب حادثه شانسی یا هرچی ما بدم نتیجه نگرفتیم که البته من معتقدم انگیزه شانسی تولید نمیشه و اوله اون بخش ایجاد اتمسفر خوب در تیم رو این مدت به خوبی انجام داده ولی این اتمسفر خوب همیشه به نتیجه ختم نمیشه..
معتقدم که کسی رو نباید برای دیکته نانوشته سرزنش کرد چیزی که من الان میخوام اینه که تیم رو یک فصل حداقل بدن دست اوله با اختیارات برای خرید و یا فروش بازیکنان و اینکه تیم هر چه زودتر مدیر فوتبالی کاربلد پیدا کنه و البته تکلیف مربی ثابتش مشخص بشه به شخصه هر جا مینویسم از اوله حمایت میکنم و این با باختن و حذف جلوی پاریس سن ژرمن یا جز چهارتا نشدن هم شاید عوض نشه چون معتقدم ما که سه سال به مورون وقت دادیم به کسی که ده تا بازی حداقل به هوادارها و کل مجموعه تیم انگیزه داده چرا وقت ندیم حداقل یکسال...
هییییعععع
به نظرت میزارن این گلیزرها و مدیرهای نفهم؟؟؟:mad::mad::mad:
تازه مشکل من این سولسشر نیست اصلا، نمیدونم که چجوری از صحبت هام برداشت میشه، مشکل من مدیریت باشگاه هستش که طرفدارهارو تو Suspense گذاشتن و فقط دارن قراردادهای تجاریشون رو دنبال میکنن، "هر چه پیش آید هم خوش آید" فعلا که باشگاه خرجی نداره، سولسشر رو بزاریم، همینجوری بره جلو، مدیر ورزشی هم نمیاریم فعلا تا هیچ خرجی نداشته باشیم و به دنبال مربی هم نباشیم، خیالی نیست، آخر فصل هم که شد، یه فکری میکنیم، حالا یا 7 میلیون میدیم مولده یا میریم سراغ یکی دیگه، فعلا ببینیم ارزش سهام چقدر میره بالا که ببینیم باشگاه رو میتونیم با قیمت خوب بفروشیم؟؟؟
مدیر ورزشی که شده سوژه ای برای دست انداختن طرفدارها، آخر فصل هم میبینی میرن دنبال کونته و آلگری، اونوقته که دیگه من کلا فوتبال رو میبرم از زندگیم...:mad:
یه باشگاه با حساب و کتاب دنیارو نگاه میکنی، وقتی مربیش رو اخراج میکنه به 2 هفته نکشیده مربی جدید رو اعلام میکنن(در برخی باشگاه ها هم که قبل از اخراج مشخص میکنن)، تو لیگ اسپانیا، مربی جدید اگه اشتباه نکنم به 2 هفته نکشیده باید اعلام بشه و چیزی به اسم مربی موقت وجود نداره...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
این پاول اینس مشکلش با اوله چیه؟!
از وقتب اومده هر روز فقط داره حرف مفت میزنه هی میکوبه :/
باشه بابا تو خوبی ول کن دیگه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این پاول اینس مشکلش با اوله چیه؟!
از وقتب اومده هر روز فقط داره حرف مفت میزنه هی میکوبه :/
باشه بابا تو خوبی ول کن دیگه
وقتی مربی یکی از قدیمی های باشگاه شد، باید انتظار همچین چیزی رو هم میداشتیم، ابتدا گری نویل بود که انگار با اخراج موران، دشمن باشگاه شده بود، البته اظهار نظر مستقیم علیه سولسشر نکرد، ولی یه تعدادی مثل اینس و حتی کین چندتا مصاحبه کردن، انگار که اموالشون به سرقت رفته باشه...
البته سولسشر با این نتایجش اجازه نداد به کسی که دهن کجی بکنه و تقریبا دهن همه رو بست!!!
خوب دیگه، بعداز 30 سال مربی عوض شده، 3-2 نفر قبلی از منچستر نبودن، ولی حالا که مشخص شده که مربی منچستری شده، خیلی ها بهشون فشار اومده...
در عین حال، خیلی ها هم با رفتن موران، به باشگاه برگشتن و به نوعی از سولسشر حمایت کردن، مثل گیگز و بکهام و اسکولز...(نیکی و فیلیپ هم که جزو مربی های باشگاه هستن)
امیدوارم که همینجوری ادامه بده سولسشر تا کسی زر مفت نزنه و حاشیه واسه باشگاه درست نشه...
لیورپول هم که مثل خیلی از بازی های این فصلش که داوری ها به سودش بودن، با یک گل 100 درصد آفساید جلو افتاد، ولی بازی مساوی شد در پایان نیمه اول، فکر نمیکنم که تیم دیگه ای قهرمان بشه امسال، ولی لیورپول و سیتی ثابت کردن که وقتی وارد دور حذفی UCL میشن، به شدت تو لیگ کم میارن، ببینیم در ادامه لیگ چطور پیش میره، شانس ما تاتنهام تو اکثر این چند بازی که با مصدومیت کین داشت سپری میکرد، با خوش شانسی و بردهای ناپلئونی، تونست برنده بیرون بیاد...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
هر دو دوست batoobato , plsboy درست میگن هر چند نظرم به نظر batoobato نزدیکتر هستش :D ولی plsboy هم درست میگه به نظر من هم تو 3 یا4 بازی اخیر خوب کار نکردیم به اندازه بازیهای اول که اوله اومده بود
ولی اینو باید درنظر بگیریم واقعا کمبود بازیکن داریم تو پست وینگر چپ و راست و دفاع هامون اگر اینا تکمیل بودش و باز اینجوری بازی کردیم مثل 3 4 بازی اخیر اونوقت کاملا حق با plsboy هستش.
اما الان به نظرم باید فرصت بدیم و امیدوار باشیم تو 6 هفته اینده تیم موفق عمل کنه و شانسی قهرمان ucl بشیم :general106::general707:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چرا دیوید بکهام رو مدیر ورزشی نمیکنن؟
شاید دلیلش اینه که بیشتر از اینکه چهره ورزشی باشه، یه چهره تبلیغاتی هستش، ولی خوب من از یک مدیر ورزشی داشتن روابط خوب با کشورهای اروپایی شرقی و هلند و پرتقال و حتی آمریکای جنوبی رو انتظار دارم، استعدادیابهای خوبی رو بشناسه و رابطه داشته باشه باهاشون و بتونه یه چهره شناخته شده باشه که وقتی میره سراغ کسی، حتما تو متقاعد کردنش، موفق باشه!!!
شاید بکهام اون آخری هارو داشته باشه، ولی قسمت مهمش رو بعید میدونم، ادوین فن در سار یه گزینه خیلی خوب میتونست باشه که انگار اصلا نمیخواد از آژاکس جدا بشه، تازه اصل قضیه اینه که این وودبیشرف اصلا نمیخواد مدیر ورزشی بیاره، یا حداقل دنبال کسی نمیرن که مربی بعدی باهاش مشکل پیدا بکنه؟؟
البته من دلیلی نمیبینم که مدیر ورزشی با مربی مشکل پیدا کنه، اگه کارش رو درست انجام بده...
الان کانتونا هم بدجور به جنب و جوش افتاده که این پست رو بگیره، ولی انگار که مدیرهای باشگاه بهش اعتقادی ندارن...
بعداز اینکه میشل اومدنش تقریبا کنسل شد، دوباره اسم بِرِتارو دارن میارن که خیلی بعیده که اتلتیک رو ول کنه و بیاد، میگن برداشتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است، این مدیریت باشگاه و وودبیشرف مگه میزاره که کسی میاد تمام وجهش رو ازش بگیره:mad:، طرفدارهارو سر کار گذاشتن...:mad::mad::mad:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
شاید دلیلش اینه که بیشتر از اینکه چهره ورزشی باشه، یه چهره تبلیغاتی هستش، ولی خوب من از یک مدیر ورزشی داشتن روابط خوب با کشورهای اروپایی شرقی و هلند و پرتقال و حتی آمریکای جنوبی رو انتظار دارم، استعدادیابهای خوبی رو بشناسه و رابطه داشته باشه باهاشون و بتونه یه چهره شناخته شده باشه که وقتی میره سراغ کسی، حتما تو متقاعد کردنش، موفق باشه!!!
شاید بکهام اون آخری هارو داشته باشه، ولی قسمت مهمش رو بعید میدونم، ادوین فن در سار یه گزینه خیلی خوب میتونست باشه که انگار اصلا نمیخواد از آژاکس جدا بشه، تازه اصل قضیه اینه که این وودبیشرف اصلا نمیخواد مدیر ورزشی بیاره، یا حداقل دنبال کسی نمیرن که مربی بعدی باهاش مشکل پیدا بکنه؟؟
البته من دلیلی نمیبینم که مدیر ورزشی با مربی مشکل پیدا کنه، اگه کارش رو درست انجام بده...
الان کانتونا هم بدجور به جنب و جوش افتاده که این پست رو بگیره، ولی انگار که مدیرهای باشگاه بهش اعتقادی ندارن...
بعداز اینکه میشل اومدنش تقریبا کنسل شد، دوباره اسم بِرِتارو دارن میارن که خیلی بعیده که اتلتیک رو ول کنه و بیاد، میگن برداشتن سنگ بزرگ نشانه نزدن است، این مدیریت باشگاه و وودبیشرف مگه میزاره که کسی میاد تمام وجهش رو ازش بگیره:mad:، طرفدارهارو سر کار گذاشتن...:mad::mad::mad:

به نظر من هم کانتونا بدرد نمیخوره مثل قبلا شر هستش :general312: و بدرد این پست نمیخوره :D
بکهام ولی چهره محبوب تری هستش از لحاظ کلی و به نظرم روابط بهتریم داره با باشگا های مختلف و کلا به نظم مثبت تر هستش

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چرا دیوید بکهام رو مدیر ورزشی نمیکنن؟
جواب سادش ابنه که بکام خیییلی زیادی بزرگه برا همچین پستی
فارغ از فعالیتای خارج از فوتبالش و تبلیغات و ... تو فوتبال هم سرمایه گذاری عظیمش تو میامی و تیمش تو ام ال اس و این اواخر هم ک تو سالفورد سیتی سهام خرید.
...........
لیورپول هم باز امتیاز از دست داد تا رقابت قهرمانی دوباره داغ شه، بعید نیست مثل سالای گذشته باز هم به آخر فصل ک نزدیک میشیم فشار روانی که هست کار دستشون بده

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب این هم جدول لیگ از زمان سرمربیگری سولسشر:
photo_2019-02-05_16-52-29.jpg
نمیدونم که چطور تو این 2 ماه بهترین مربی نشده، همینطور واسم عجیبه که چطور کسایی مثل رشفورد و پوگبا، بهترین بازیکن ماه نشدن!!!!!
دیشب هم که داورها هر کاری کردن که لیورپول رو برنده از بازی بیرون بیارن، نتونستن...:D
در کل مشخصا اتحادیه پشت این قضیه هستش که لیورپول از کف قهرمانی در بیاد...:general304:
تفاضل گلمون نسبت به چلسی خوب نیست و اختلاف 8 گل، رو باید جبران کنیم که بخاطر تفاضل گل، سهمیه رو از دست ندیم...
دیروز تو یکی از کانالهای تلگرامی، این آمار رو زده بود که آگوئرو ...
photo_2019-02-04_15-57-15.jpg
که خیلی واسم عجیب بود، یعنی رونی که بهترین گلزن منچستر هستش، جلوی تیمهای Big Six فقط 20 گل زده؟؟؟o_Oo_Oo_O:eek::eek::eek:
شروع کردم به چک کردن، و آمار تمام گل های رونی رو دراوردم، متوجه شدم که این آمارها چقدر شر و ور هستن!!!
در نهایت آماری که پیدا کردم، این بود که رونی جلوی Big Six تونسته 52 گل بزنه که 44تاش در جریان پرمیر لیگ بوده!!!!
دیگه حوصله نکردم که آمار فن پرسی و بقیه رو هم چک کنم، مخصوصا آمار کسایی مثل کین و هازارد هم بدجور زیر سوال هستن...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ای خدا
با این جونز داغون ۴ ساله تمدید کردن

این جونز از اینها اتو داره؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جونزی تمدید کرد تا ۲۰۲۳
:p:general504:
:general710::general710::general710:
فاتحه این باشگاه رو باید خوند...
اگه موران عشق فلینی بود، سولسشر هم داره یکی بدتر از اون نگه میداره تو منچستر، فلینی اگه تو زمین یه نخاله بیخود بود، باز تو زمین به ضرر منچستر نبود حضورش و چندین گل زد واسه منچستر، ولی جونز جز گل به خودی، فرط های دفاع و گرفتن جام ها از منچستر، مثل فینال جام حذفی پارسال و جز نخالگی و نحثی و ضرر واسه منچستر هیچ چیزی نداشته و نداره و نخواهد داشت...:mad::mad::mad::mad:

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب سرانجام اوله تندیس بهترین سرمربی ماه لیگ جزیره رو دریافت کرد.

Sent from my iPhone using Tapatalk
dafb8b2e28996732e59d8a34a981aac5.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شبکه ورزش داره مستندی از منچستر نشون میده

بازی‌های ممفیس دیپای رو میبینم دلم میسوزه
این اواخر ضعیف شده بود بازیش اما به نظر میرسه مورینیو تو افت کیفیت این بازیکن هم تقصیر داشته

بالا