plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
حسین جان و @AslanSalarkia خان، منظورم بی تاکتیک، این نیست که تیم هیچ کاری نکرده تو زمین، بله دفاع و ضدحمله هم تاکتیک هستش، ولی ما واسه همین تاکتیک، موران رو انداختیم بیرون!!!!!! چطور باید از سولسشر بابت همچین چیزی دفاع کنیم؟؟؟؟تبریک میگم بردن این بازی ساده هم نبود هر چند بد بازی کردیم... با میلاد مخالفم حتی دشمن های قسم خورده ی تیم بازی با آرسنال در حذفی رو که ۲ بازی پیش بود رو یک برد تاکتیکی برای تیم میدونستن...
ممکنه که تیم حتی سهمیه هم نگیره که طبیعیش اینه که نگیره امااما این نفرات معجزه هم نمیشه کرد!
ما با انتخاب مربی موقت عملا ژانویه رو از دست دادیم که البته شاید این کار با قصد هم انجام شده باشه!
بازی روبروی تاتنهام هم دقیقا همینجوری بود و باید بگم که فاجعه بودیم و فقط شانس و معجزه دخیا باعث بردمون شد که عملکرد مربی وحشتناک زیر سوال میره در این بازی، خیلی بدجور هم زیر سوال هستش... حالا من واسم قابل تحمل هستش که جلوی تیمهای قوی، ما بدون ریسک بازی کنیم و تو ضدحمله هم به دنبال گل باشیم، ولی نه جلوی برایتون و نه جلوی لستر...
البته من گفتم که نمیشه تو این مدت کم عملکرد سولسشر رو سنجید با این بازی ها، ولی اگه قرار هستش که تکلیف سرمربی تیم مشخص بشه تو همین ماه باید مشخص میشده و حداکثر تا انتهای این ماه، باید مشخص بشه، چون در انتهای این ماه هم معلوم میشه که سهمیه میگیریم یا نه، از این مرحله UCL بالا میریم یا نه؟
خوب واسه من هنوز همون سوال مطرح هستش که چند صفحه قبل پرسیدم، آیا بازیکن در نتیجه گیری تیم تاثیر داره یا نه؟؟؟
یه نگاه بکنیم که تیم ما از نظر ارزش بازیکنها در ترنسفر مارکت جزو 10 تیم بالای جدول اروپا هستش، آیا کم بازیکنهایی داریم؟؟ درسته که ضعف دفاعی داریم و در خیلی از پستها، ضعف داریم، ولی نباید تیم بی برنامه باشه تو زمین واسه حمله، نباید تیم وقتی جلو میوفته، بکشه عقب و تاکتیک مورانی، اجرا کنه، جلوی هر تیمی، ما جلوی برایتون، جلوی تاتنهام، جلوی آرسنال، جلوی لستر اینجوری بازی کردیم که اصلا جای حرفی نمیزاره و به هیچ عنوان قابل تحمل نیست، مگه تیم موران چطور بازی میکرد؟؟؟؟ حالا اینکه تو این بازی ها ما نتیجه هم گرفتیم، دلیل نمیشه که همه چیز رو فراموش بکنیم!!!!
ما در بازی مقابل برنلی، بالای 90 درصد تاکتیکمون شده بود سانترهای یانگ!!!!!
حالا یک بازی، 2 بازی، 3 بازی اینجوری به نتیجه رسیدیم، بالاخره تو یک بازی ضربه میخوریم و حسابی از حلقممون بیرون میاد، نمونش همین بازی مقابل برنلی، ما انگار که همینجوری اومده بودیم تو زمین، همه چیز که هنر و هماهنگی پوگبا با اون 3 بازیکن جلو نیست، مثل همیشه در دوران موران، اگه پوگبا ضعیف بازی کنه، تیم نتیجه نمیگیره!!!! خوب این چه فرقی کرده با زمان موران؟؟؟ با اینکه پوگبا تو این مدت ستاره تیم بوده...
بلههههه، درسته تیم شاداب تر بازی کرده(در بازی های ابتدایی، الان 4-5 بازی هستش که اینجوری نیست اصلا) و تو زمین گل های بیشتری زده(باز هم در بازی های ابتدایی مربیگری سولسشر) ولی قرار نیست که جلوی برایتون و لستر وبرنلی هم اینجوری بازی انجام بشه، برای من اصلا قابل تحمل نیست که جلوی این تیمها بیایم تو نیمه خودمون و دفاع کنیم و به دنبال ضدحمله باشیم...