• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
جونز چه راه افتاده! شاخ شده! در مورد تمدید قرارداد جونز به عنوان ذخیره شاید بد نباشه چون نمیشه همه بازیکنها رو که باهم عوض کرد ولی باید فکری به حال دفاع بشه..
امیدوارم نیمه دوم تفاضل رو بهتر کنیم و مصدوم هم ندیم! نیم خیلی خوب بازی رو از دفاع به حمله میبره این ارتباطه که مدتها بود قطع بود تقریبا میشه گفت از ۲۰۰۹ الان داره به لطف پوگبا و هررا وصل میشه و بازیکنان سرعتی مثل مارسیال و رشفورد که میتونن هر خط دفاعی رو جا بزارن!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
عجب...
چه بازی مهمی هم محروم شد...
یعنی میخوایم با فرد سر کنیم؟؟؟ یا مک تامینی؟؟؟

البته من قوانین جام حذفی رو نمیدونم بازی چلسی قبل لیورپول هست اگر اتحادیه محرومیت رو در جام حرفی هم اعمال کنه اون بازی محروم میشه اگر نه لیورپول در کل جفتش مهم هستند

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
البته من قوانین جام حذفی رو نمیدونم بازی چلسی قبل لیورپول هست اگر اتحادیه محرومیت رو در جام حرفی هم اعمال کنه اون بازی محروم میشه اگر نه لیورپول در کل جفتش مهم هستند

واسه من یکی به شخصه بازی در Fa Cup مهم نیست و سهمیه و بازی در اولدترافورد خیلی مهمتر هستش...
تا اینجای بازی من که چیزی از لوکاکو ندیدم، واقعا متوجه میشم که چرا لینگارد و مارسیال و حتی سانچز رو فیکس میزاره، ولی لوکاکو جزو تعویضی ها هم به زور قرار میگیره...
این دالو هم خیلی جا داره که بخواد بازیکنی در حد منچستر بشه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اهههههههههههههههه
حیف ضربه هررا گل نشد...
تیم یه جورایی داره بازی رو کنترل میکنه و خیلی خونسرد بازی میکنه...
یه امروز از بازی شاو راضی بودم، ببینم تا آخر بازی راضی میمونم...
و پنالتی روی ماتا...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گلللللللل سوم پوگباااااااااا این یازدهمین گل بهترین گلزن و بهترین پاسور یونایتد بود[emoji3590][emoji3590][emoji3590]

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
پوگبا داره به بهترین هافبک گل زن و با یه پاس گل کمتر نسبت به بهترین آمار در EPL تبدیل میشه، ولی میبینیم که میان، بهترین هافبک رو کس دیگه ای حساب میکنن!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب به پوگبا هم میخواد استراحت بده و یه جورایی مک تامینی رو اورد تو که بگه بازی بعدی، مک تامینی بازی میکنه...
و سانچزی که چه موقعیتی رو از دست داد!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب بایی داره میاد به جای هررا!!
نمیتونم فکر کنم که بحث دفاعی کردن تو کار باشه، احتمالا دارن تست میکنن که مک تامینی میتونه اون پست رو داشته باشه یا بایی در بازی بعدی...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
90 دقیقه گذشت، من که نفهمیدم، ما تو این بازی، مهاجم داشتیم یا نه؟؟؟
سانچز تو این 15-20 دقیقه ای که تو زمین، خیلی بیشتر در بازی بود و تاثیر داشت...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تبریک بابت یک برد دیگه و عملکرد فوق العاده مارسیال و پوگبا...
سولسشر دیگه رسما داره رکورد جاودانه میزنه!!!!
کاشکی اون بازی مقابل برنلی رو هم میبرد...حیف.
تو این بازی، خیلی خونسرد و با حوصله بازی کردیم، امیدوارم که انرژیشون رو واسه بازی با PSG گذاشته باشن...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تو بازی PSG هم انگار کاوانی مصدوم شده و از بازی بیرون اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کاوانی هم مصدوم بشه، دیگه میشه گفت، تمرکز دفاع هارو میشه گذاشت روی دیماریا و امباپه!!!
درضمن وراتی حدودا 60 دقیقه بازی کرد، پس مطمئنا بازی با ما مصدوم نیست...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تو بازی PSG هم انگار کاوانی مصدوم شده و از بازی بیرون اومده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اگه کاوانی هم مصدوم بشه، دیگه میشه گفت، تمرکز دفاع هارو میشه گذاشت روی دیماریا و امباپه!!!
درضمن وراتی حدودا 60 دقیقه بازی کرد، پس مطمئنا بازی با ما مصدوم نیست...

من بازی رو ندیدم اما امپاپه نیمه اول رو نیمکت نشست و از اغاز نیمه دوم بجای کاوانی اومد فک نمیکنم مصدوم باشه این استراتژی توخل هست که تاکتیک اوله رو بهم بریزه، وراتی هم قبل بازی توخل گفته بود اماده هست اما نه برای ۹۰ دقیقه احتمالا اماده هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من بازی رو ندیدم اما امپاپه نیمه اول رو نیمکت نشست و از اغاز نیمه دوم بجای کاوانی اومد فک نمیکنم مصدوم باشه این استراتژی توخل هست که تاکتیک اوله رو بهم بریزه، وراتی هم قبل بازی توخل گفته بود اماده هست اما نه برای ۹۰ دقیقه احتمالا اماده هست

کاوانی بعداز زدن ضربه پنالتی، پاش رو گرفت و تقاضای تعویض داد، توخل بعداز بازی هم گفت که باید مشخص بشه که مصدومیتش چطور هستش، اما اینکه کاوانی به بازی برسه یا نرسه، خیلی تاثیر داره، نباید تو خونه خودمون گل بخوریم از این تیم و باید بتونیم با اختلاف بیش از 2 گل، بازی رو برنده بیرون بیایم...

بالا