من به طعنه گفتم اینو، صادقانه فکر نمیکنم نتایج فاجعه باری در مجموع بگیریم ولی این ترکیب نیاز به ترمیم جدی داره به خصوص در خط دفاع....با حرفت در مورد ساده بودن تیم های لیگ موافق نیستم چیزی که از همه چیز مهم تره تاب آوریه و نه فقط نتایج جلوی تیم های بزرگ برای قهرمان شدن در لیگ به ۸۰ تا ۱۰۰ امتیاز نیاز هست فکر کن اگر شش بازی جلوی تیم های قوی رو همه رو ببازیم و بقیه رو ببریم بازم نود امتیاز کسب میکنیم و شانس خوبی برای قهرمانی داریم در مجموع نباید توقع زیادی از سولشر داشت ما احتمال فراوان منطقیش اینه که با این نفرات فعلی و ضعف موجود در خط دفاع نتونیم از پس تیمی مثل سیتی یا سنت ژرمن بر بیایم که تا دندان مسلح هستند و دوتا تیم ذخیره دارن ما با مورون مشکل اصلیمون نتیجه گیری سینوسی بود در نهایت سولشر باید کارنامه اش منصفانه قضاوت بشه اگر بین این ۱۸ بازی که در مجموع بازی خواهد کرد بتونه بالای ۴۰ امتیاز بگیره فارغ از جزییات نتایج من بهش نمره قبولی خواهم داد...
الان دو تا سناریو پیش خواهد رفت یکی اینکه ما نتایج خوب یا متوسطی جلوی تیم های بزرگ خواهیم گرفت خوب اون موقع هم سولشر هم بازیکنها تا حد زیادی ابقا میشن و گلیزرها شاید هیچ خریدیم نکنن که پول پارو کنن.
دومی اینکه ما نتایج بدی میگیریم من فکر میکنم در این صورت اگر نتیجه گیری این بشه که سولشر به درد تیم نمیخورده کمی غیر منصفانه قضاوت کردیم چرا که چیزی رو که تحویل دادیم هم باید در نظر بگیریم
حسین جان، من هم طعنه زدم!!! نه به شما!!!
فکر کنم یه کمی فارسیت مشکل پیدا کرده
راستش وقتی نگاه میکنیم که تیمهایی مثل سیتی در لیگ وجود دارن، دیگه این قضیه که با 90-80 امتیاز میشه قهرمان شد، صدق نمیکنه!!!
درضمن، واسه من حتی 1 ریال هم قهرمانی در لیگ ارزش نداره!!!
اگه ما میخوایم به دنبال قهرمانی در لیگ هم باشیم، حداقل باید تیممون به اندازه یه تیمی مثل سیتی، خرج کنه و بازیکن تاپ به تیمش بیاره...
حرفات در مورد سولسشر، دقیقا همون چیزی هستش که من دارم بهش فکر میکنم، من ایرادی نمیبینم در مربی شدن سولسشر، مشکل من این هستش که اگه سولسشر مربی باشه و اینجوری جلوی تیمهای پایین و میانه جدول بتونه نتیجه بگیره، دوباره برمیگردیم به زمان فرگوسن که تیم همیشه میتونست خودش رو بالا بکشه ولی در بازی های مهم، به شدت کم میاورد، بخاطر بازیکنهای ضعیفی که داشت، فینال های UCL بارز ترین نمونه هاش هستش...:general208::general208::general208:
این وضعیت داره دقیقا به همون سمت زمان فرگوسن میره، حالا قضیه این هستش که فرگوسن بهترین بود در تاریخ، سولسشر در بهترین حالت هم چند لول پایینتر از فرگوسن هستش، یعنی ما حتی میتونیم به امید قهرمانی در جامی باشیم با این وضعیت؟؟؟؟
مثل همیشه گلیزرها و وودبیشرف، یه تیم دارن که مفت مفت از تیمهای پایه درست میشه، هزینه کمتر از یک دهم در مقابل سیتی، واسش نمیشه و میاد جزو 4تا تیم برتر EPL قرار میگیره و به دور حذفی UCL میرسه!!!!
یه نگاه کنیم که ونگر واسه چی اخراج شد؟؟؟ و مشکلات طرفداران آرسنال با مدیریت باشگاهشون و ... همین قضیه در مورد لیورپولی ها!!!!
ما میخوایم به همون سرنوشت دچار بشیم؟؟؟؟
مشخصه که همچین قضیه ای هستش، وقتی قرارداد یه غزمیتهایی مثل اسمالینگ و جونز تمدید میشه...
ولی تیم هنوز نتونسته با دخیا و پوگبا تمدید بکنه!!!!
دخیایی که قرار بود هفته های گذشته تمدید بکنه!!! مشخصه که از وضعیت باشگاه ناراضی هستش و میبینه که داره عمرش به هدر میره تو منچستر، بهترین دروازه بان دنیا هستش چندین فصله، ولی بخاطر اینکه لابی درسته حسابی نداره و منچستر هم به هیچ جایی نمیرسه، نمیتونه عناوینی رو کسب کنه!!!!
اگه آخر فصل دخیا جدا شد، تعجب نمیکنم...
دوباره برمیگردیم به زمانی که تیم بازیکنهای تاپش رو نمیتونه نگه داره و نمیتونه به جامی برسه...
اینی که میگم با اطمینان میگم، در زمان فرگوسن، تیمهایی مثل لیورپول و سیتی نبودن در لیگ که این همه کامل بوده باشن، یه زمانی هم که چلسی به همچین وضعیتی رسید، به هیچ شکل نگذاشتن که منچستر قهرمان لیگ بشه...