• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخرین اخبار میگه که کاوانی شانس کمی داره واسه بازی روبروی ما و مونیر و نیمار 100 درصد به بازی نمیرسن، PSG به اندازه کافی بازیکن داره که جایگزینشون بکنه...
ولی خوب من هم کم کم داره باورم میشه که اینها، بیشتر برنامه هستن برای بهم ریختن تاکتیک و کار اوله...
البته یه چیز جالب که بیایم نگاه کنیم که نیمار در دو فصل گذشته، در بازی های مهم جلوی بارسا و رئال، همش مصدوم بوده...(تا اونجایی که حافظه قد میده)

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب باشگاه پاریس سنت ژرمن رسما اعلام کرد کاوانی بازی رفت مقابل مارو از دست داد[emoji1785]

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تا TV رو روشن کردم، استرلینگ گل زد!!!!!!
این سیتی هم یاد گرفته اول بازی به شدت فشار میاره و زود به گل میرسه!!!!!!
یادش بخیر زمانی که تیمهای رئیس، همه رو تو 10 دقیقه اول هر نیمه، سلاخییییییی میکرد...
یه چیز جالبی در مورد بازی امشب چلسی و سیتی که خیلی بامزه هم هست:
img_20190210_192639_573.jpg
چه گلی زد آگوئرو!!!:eek::eek::eek:
دقیقه 19، بازی 3-0 شده!!!
چه خوب!!!:general703::general711: تفاضل گل چلسی رو هم خراب بکنه همینجوری، عالی هستش...:D
از زمان بازی با PSG وارد یه برهه طوفانی 1 ماهه واسه تیم میشیم، بازی های به ترتیب روبروی PSG، چلسی(Fa Cup)، لیورپول، پالاس، سوتون، PSG، آرسنال، سیتی!!!!!
یک ماه ترسناک و واقعا سرنوشت ساز در انتظار تیم و اوله هستش...:general306:
سیتی چهارمی رو هم زد!!!!:general210:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یه شایعه که باز هم جای خوشحالی داره و اشک به چشمامون نمیاره، این هستش که شایعه شده به دنبال خرید هافبک میانی جوون و آینده دار لیون هستیم، اِندومبله...
بازی هاش جلوی سیتی رو دیدم امسال، هافبک جالبی بود تو زمین، یه جورایی شبیه هررا بود و میتونه خیلی به خط هافبکمون کمک کنه، به شرط اینکه کسی مثل فرد نشه...:general710:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
امیدوارم مدیران احمق ما بفهمند که دنبال مربی‌های ایتالیایی نباشند، البته تو این گیر و دار پوچ رو هم بهتره به اونا اضافه کنیم، به نظرم همین کادری که داریم عالیه و باید بهشون زمان بدیم و امکانات در اختیارشون قرار بگیره

Last edited by a moderator:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تفاضل گل ما از چلسی هم بهتر شد الان!!!!
ولی خوب ما هم بازی جلوی سیتی و لیورپول رو هم داریم در ادامه لیگ و در سخت ترین برهه زمانی...:confused:
این چجور برنامه ریزی بوده که اتحادیه انجام داده؟؟؟؟ بدتر از این هم میشده؟؟؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم ما حداقل اگه جلو سیتی و لیورپول قراره ببازیم
آبرومندانه ببازیم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جفتشون رو میزنیم به مدد جونز و اسمال
اینجوری باید بگی:
به مدد جونز و اسمال که قراردادشون تازه تمدید شده، همه رو میبریم...
1 ماه دیگه، میبینمتون...:general710:
انگار که دوباره برگشتیم به زمان فرگوسن، تیم میخواد با چوب به جنگ ابرستاره ها بره...:general710::general710::general710:
وقتی نگاه میکنم که دو تیم بالای جدول، 15-20 گل خورده دارن که اکثر گلهای خوردشون تو همین 5-4 بازی زمستون بوده و مقایسه میکنم با آمار منچستر که 35 گل خورده داره، هر کسی متوجه میشه که این دفاع ها، چقدر فاجعه هستن و مدیرهای این باشگاه دوباره میخوان بشینن و پولهارو پارو کنند...:mad:
در تکمیل صحبتم، باید بگم که گلیزرها با ایجنت سولسشر ملاقات داشتن و خبرهای دائمی شدن قرارداد، داره بیرون میاد تا حدی که گری نویل که رسما این دفعه خصومتش رو با سولسشر نشون داده، گفته که الان زوده و نباید قرارداد دائمی با سولسشر امضا بشه!!!
و باید منتظر موند که این 1-2 ماه آینده و بعد به فکر دائمی کردن قرارداد بود...
البته من هم کمی باهاش موافقم، چون تازه اینجاست که باید عیار سولسشر و منچسترش، سنجیده بشه، بردن این تیمهای EPL اونقدر هم نتیجه شاخی به نظر نمیرسه، تا وقتی که جلوی 5-4 تیم بالای جدول بازی نکردیم(بعلهههه، میدونم با تاتنهام بازی کردیم، ولی نگاه کنیم که چه بازی کردیم جلوی تاتنهام:general710: )

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اسکولزی سرمربی شده، این همه سال به این و اون ایراد گرفت ببینم خودش چکار میکنه تو اون تیمش که اصلا نمیدونم دسته چندمی هست. اشلی یانگ هم رسما یکسال قراردادش رو تمدید کرد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اسکولزی سرمربی شده، این همه سال به این و اون ایراد گرفت ببینم خودش چکار میکنه تو اون تیمش که اصلا نمیدونم دسته چندمی هست

اولدهام یه تیم بیشتر محلات هستش که بخاطر علاقه اسکولز به جوانان و اتفاقی که رفت سر تمرینشون، علاقه پیدا کرده و میخواد باهاشون کار کنه...
البته جوری که میگن، اسکولز فوتبالش رو از این باشگاه شروع کرده...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اینجوری باید بگی:
به مدد جونز و اسمال که قراردادشون تازه تمدید شده، همه رو میبریم...
1 ماه دیگه، میبینمتون...:general710:
انگار که دوباره برگشتیم به زمان فرگوسن، تیم میخواد با چوب به جنگ ابرستاره ها بره...:general710::general710::general710:
وقتی نگاه میکنم که دو تیم بالای جدول، 15-20 گل خورده دارن که اکثر گلهای خوردشون تو همین 5-4 بازی زمستون بوده و مقایسه میکنم با آمار منچستر که 35 گل خورده داره، هر کسی متوجه میشه که این دفاع ها، چقدر فاجعه هستن و مدیرهای این باشگاه دوباره میخوان بشینن و پولهارو پارو کنند...:mad:
در تکمیل صحبتم، باید بگم که گلیزرها با ایجنت سولسشر ملاقات داشتن و خبرهای دائمی شدن قرارداد، داره بیرون میاد تا حدی که گری نویل که رسما این دفعه خصومتش رو با سولسشر نشون داده، گفته که الان زوده و نباید قرارداد دائمی با سولسشر امضا بشه!!!
و باید منتظر موند که این 1-2 ماه آینده و بعد به فکر دائمی کردن قرارداد بود...
البته من هم کمی باهاش موافقم، چون تازه اینجاست که باید عیار سولسشر و منچسترش، سنجیده بشه، بردن این تیمهای EPL اونقدر هم نتیجه شاخی به نظر نمیرسه، تا وقتی که جلوی 5-4 تیم بالای جدول بازی نکردیم(بعلهههه، میدونم با تاتنهام بازی کردیم، ولی نگاه کنیم که چه بازی کردیم جلوی تاتنهام:general710: )
من به طعنه گفتم اینو، صادقانه فکر نمیکنم نتایج فاجعه باری در مجموع بگیریم ولی این ترکیب نیاز به ترمیم جدی داره به خصوص در خط دفاع....با حرفت در مورد ساده بودن تیم های لیگ موافق نیستم چیزی که از همه چیز مهم تره تاب آوریه و نه فقط نتایج جلوی تیم های بزرگ برای قهرمان شدن در لیگ به ۸۰ تا ۱۰۰ امتیاز نیاز هست فکر کن اگر شش بازی جلوی تیم های قوی رو همه رو ببازیم و بقیه رو ببریم بازم نود امتیاز کسب میکنیم و شانس خوبی برای قهرمانی داریم در مجموع نباید توقع زیادی از سولشر داشت ما احتمال فراوان منطقیش اینه که با این نفرات فعلی و ضعف موجود در خط دفاع نتونیم از پس تیمی مثل سیتی یا سنت ژرمن بر بیایم که تا دندان مسلح هستند و دوتا تیم ذخیره دارن ما با مورون مشکل اصلیمون نتیجه گیری سینوسی بود در نهایت سولشر باید کارنامه اش منصفانه قضاوت بشه اگر بین این ۱۸ بازی که در مجموع بازی خواهد کرد بتونه بالای ۴۰ امتیاز بگیره فارغ از جزییات نتایج من بهش نمره قبولی خواهم داد...
الان دو تا سناریو پیش خواهد رفت یکی اینکه ما نتایج خوب یا متوسطی جلوی تیم های بزرگ خواهیم گرفت خوب اون موقع هم سولشر هم بازیکنها تا حد زیادی ابقا میشن و گلیزرها شاید هیچ خریدیم نکنن که پول پارو کنن.
دومی اینکه ما نتایج بدی میگیریم من فکر میکنم در این صورت اگر نتیجه گیری این بشه که سولشر به درد تیم نمی‌خورده کمی غیر منصفانه قضاوت کردیم چرا که چیزی رو که تحویل دادیم هم باید در نظر بگیریم

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من به طعنه گفتم اینو، صادقانه فکر نمیکنم نتایج فاجعه باری در مجموع بگیریم ولی این ترکیب نیاز به ترمیم جدی داره به خصوص در خط دفاع....با حرفت در مورد ساده بودن تیم های لیگ موافق نیستم چیزی که از همه چیز مهم تره تاب آوریه و نه فقط نتایج جلوی تیم های بزرگ برای قهرمان شدن در لیگ به ۸۰ تا ۱۰۰ امتیاز نیاز هست فکر کن اگر شش بازی جلوی تیم های قوی رو همه رو ببازیم و بقیه رو ببریم بازم نود امتیاز کسب میکنیم و شانس خوبی برای قهرمانی داریم در مجموع نباید توقع زیادی از سولشر داشت ما احتمال فراوان منطقیش اینه که با این نفرات فعلی و ضعف موجود در خط دفاع نتونیم از پس تیمی مثل سیتی یا سنت ژرمن بر بیایم که تا دندان مسلح هستند و دوتا تیم ذخیره دارن ما با مورون مشکل اصلیمون نتیجه گیری سینوسی بود در نهایت سولشر باید کارنامه اش منصفانه قضاوت بشه اگر بین این ۱۸ بازی که در مجموع بازی خواهد کرد بتونه بالای ۴۰ امتیاز بگیره فارغ از جزییات نتایج من بهش نمره قبولی خواهم داد...
الان دو تا سناریو پیش خواهد رفت یکی اینکه ما نتایج خوب یا متوسطی جلوی تیم های بزرگ خواهیم گرفت خوب اون موقع هم سولشر هم بازیکنها تا حد زیادی ابقا میشن و گلیزرها شاید هیچ خریدیم نکنن که پول پارو کنن.
دومی اینکه ما نتایج بدی میگیریم من فکر میکنم در این صورت اگر نتیجه گیری این بشه که سولشر به درد تیم نمی‌خورده کمی غیر منصفانه قضاوت کردیم چرا که چیزی رو که تحویل دادیم هم باید در نظر بگیریم
حسین جان، من هم طعنه زدم!!! نه به شما!!!
فکر کنم یه کمی فارسیت مشکل پیدا کرده:D
راستش وقتی نگاه میکنیم که تیمهایی مثل سیتی در لیگ وجود دارن، دیگه این قضیه که با 90-80 امتیاز میشه قهرمان شد، صدق نمیکنه!!!
درضمن، واسه من حتی 1 ریال هم قهرمانی در لیگ ارزش نداره!!!
اگه ما میخوایم به دنبال قهرمانی در لیگ هم باشیم، حداقل باید تیممون به اندازه یه تیمی مثل سیتی، خرج کنه و بازیکن تاپ به تیمش بیاره...
حرفات در مورد سولسشر، دقیقا همون چیزی هستش که من دارم بهش فکر میکنم، من ایرادی نمیبینم در مربی شدن سولسشر، مشکل من این هستش که اگه سولسشر مربی باشه و اینجوری جلوی تیمهای پایین و میانه جدول بتونه نتیجه بگیره، دوباره برمیگردیم به زمان فرگوسن که تیم همیشه میتونست خودش رو بالا بکشه ولی در بازی های مهم، به شدت کم میاورد، بخاطر بازیکنهای ضعیفی که داشت، فینال های UCL بارز ترین نمونه هاش هستش...:general208::general208::general208::mad:
این وضعیت داره دقیقا به همون سمت زمان فرگوسن میره، حالا قضیه این هستش که فرگوسن بهترین بود در تاریخ، سولسشر در بهترین حالت هم چند لول پایینتر از فرگوسن هستش، یعنی ما حتی میتونیم به امید قهرمانی در جامی باشیم با این وضعیت؟؟؟؟:mad:
مثل همیشه گلیزرها و وودبیشرف، یه تیم دارن که مفت مفت از تیمهای پایه درست میشه، هزینه کمتر از یک دهم در مقابل سیتی، واسش نمیشه و میاد جزو 4تا تیم برتر EPL قرار میگیره و به دور حذفی UCL میرسه!!!!:mad:
یه نگاه کنیم که ونگر واسه چی اخراج شد؟؟؟ و مشکلات طرفداران آرسنال با مدیریت باشگاهشون و ... همین قضیه در مورد لیورپولی ها!!!!
ما میخوایم به همون سرنوشت دچار بشیم؟؟؟؟
مشخصه که همچین قضیه ای هستش، وقتی قرارداد یه غزمیتهایی مثل اسمالینگ و جونز تمدید میشه...
ولی تیم هنوز نتونسته با دخیا و پوگبا تمدید بکنه!!!!
دخیایی که قرار بود هفته های گذشته تمدید بکنه!!! مشخصه که از وضعیت باشگاه ناراضی هستش و میبینه که داره عمرش به هدر میره تو منچستر، بهترین دروازه بان دنیا هستش چندین فصله، ولی بخاطر اینکه لابی درسته حسابی نداره و منچستر هم به هیچ جایی نمیرسه، نمیتونه عناوینی رو کسب کنه!!!!
اگه آخر فصل دخیا جدا شد، تعجب نمیکنم...
دوباره برمیگردیم به زمانی که تیم بازیکنهای تاپش رو نمیتونه نگه داره و نمیتونه به جامی برسه...
اینی که میگم با اطمینان میگم، در زمان فرگوسن، تیمهایی مثل لیورپول و سیتی نبودن در لیگ که این همه کامل بوده باشن، یه زمانی هم که چلسی به همچین وضعیتی رسید، به هیچ شکل نگذاشتن که منچستر قهرمان لیگ بشه...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ترکیب شیاطین سرخ منتشر شد.
bd017b4a1ccd08d2ba919cb81e061e0e.jpg

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805