یانگ واقعا خطری بازی میکنه
آخرش اخراج میشه
پی اس جی هم تیم ترسناکی هست
به نظر میرسه تیم ترسیده که خوب بازی نمیکنه
آخرش اخراج میشه
پی اس جی هم تیم ترسناکی هست
به نظر میرسه تیم ترسیده که خوب بازی نمیکنه
فعلا که نیم ساعت از بازی گذشته و افتضاح بازی میکنیم...
امشب از اون شبهای مارسیال و رشفورده...
در کل تیم افتضاح داره بازی میکنه و بازی کاملا دست PSG هستش که اگه نیمار و کاوانی بودن، معلوم نبود چه وضعیتی پیش میومد...
اینجوری که داوره داره کارت میده، فکر کنم بازی زیر ۹۰ دقیقه تمام میشه...
فکر میکردم مارسیال تعویض شه
اما لینگارد مصدوم شد
ماتیچ هم بازی برگشت رو از دست داد
خوبه که خودت میگی، ۲تا ضدحمله زدیم تو خونه خودمون جلوی تیمی که بیش از ۹۰ درصد بازی رو در اختیار داشت و موقعیتهایی که ساخت، کاملا موقعیت گل بودن...نمی دونم از چی صحبت می کنی. :general210: کلا دو تا موقعیت داشتن که هر دو افساید بود.
ما هم یکی دو تا ضد حمله خوب زدیم. بد تر از اونا نبودیم. دیگه چه انتظاری داری پاریس که کاردیف و فولام نیست.
این یانگ خجالت نمی کشه با این همه تجربه خیر سرش کاپیتانه هنوز همون کودن سابقه. شانس اورد اخراج نشد احمق!
ما چند بار با توپ به محوطه شون نزدیک شدیم. ضد حمله تاکتیک تیمه خب! خیلی هم عاقلانه است به نظر من. عالی نبودیم طبیعتا. ولی خب ...خوبه که خودت میگی، ۲تا ضدحمله زدیم تو خونه خودمون جلوی تیمی که بیش از ۹۰ درصد بازی رو در اختیار داشت و موقعیتهایی که ساخت، کاملا موقعیت گل بودن...
اگه اونها پاریس هستن، ما هم منچستریونایتد هستیم که داریم تو خونه خودمون بازی میکنیم و مثلا از ۱۱ بازی قبلمون، ۱۰تاش رو بردیم، نه؟
اصلا این بحثها به کنار، چرا ما نمیتونیم با توپ به محوطه اونها نزدیک بشیم؟
تو خونه خودمون، ضدحمله جلوی این پاریس ناقص؟ما چند بار با توپ به محوطه شون نزدیک شدیم. ضد حمله تاکتیک تیمه خب! خیلی هم عاقلانه است به نظر من. عالی نبودیم طبیعتا. ولی خب ...
موقعیت های اون ها هم به درد عمه ناصر خلاف می خورد. دو تا موقعیت آفساید (که مال امباپه رو داور نگرفت ولی از اون جا یی که فکر کنم قرار بود مرحله حذفی var داشته باشه گل هم می شد قبول نمی کردن) به علاوه یه شوت از راه دور دیماریا تو اوت.
ما باید نهایت استفاده از نبود نیمار و کاوانی رو ببریم و ببریم تو زمین خودمون تو بازی برگشت اگر اینا برگردن دیگه باید با این وضع بازی اتوبوس بچینیمما چند بار با توپ به محوطه شون نزدیک شدیم. ضد حمله تاکتیک تیمه خب! خیلی هم عاقلانه است به نظر من. عالی نبودیم طبیعتا. ولی خب ...
موقعیت های اون ها هم به درد عمه ناصر خلاف می خورد. دو تا موقعیت آفساید (که مال امباپه رو داور نگرفت ولی از اون جا یی که فکر کنم قرار بود مرحله حذفی var داشته باشه گل هم می شد قبول نمی کردن) به علاوه یه شوت از راه دور دیماریا تو اوت.