• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یانگ واقعا خطری بازی می‌کنه
آخرش اخراج میشه
پی اس جی هم تیم ترسناکی هست
به نظر میرسه تیم ترسیده که خوب بازی نمیکنه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بازی بیکیفیتی بود نیمه اول،
هیچ کدوم از 2 تیم حمله درستی حسابی نداشتن، که البته برا ما بدتره چون بازی تو زمین ماست.
ساختار دفاعی پی اس جی هم واقعاً خوب بوده،
و البته مارسیال به شدت خاموشه امروز فک میکنم اولین تعویضمون باشه

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
شعت
لینگاردم مصدوم شد:general208:
امیدوارم الکسیس امروز استثنائاً خوب شده باشه چون مارسیال افتضاحه امروز و رشفورد و پوگبا تنهایی نمیتونن کاری کنن

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب تعویض اولمون اجباری بود و لینگارد رفت بیرون و سانچز اومد، وضعیت مارسیالم معلوم نیست، رشفوردم که با مارسیال تو باغ نیستند

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این نیمه فاجعه بودیم به تمام معنا تو خونه، لینگارد بهترین بازیکنمون بود که مصدوم شد...
مارسیال روی اعصابم بود از دقیقه ۱ بازی و فقط فحش میدادم بهش، بازیکنی که فقط تو زمین راه میرفت...
ترسو ترین تیم چند وقت اخیر منچستر رو دیدم...
هیچ برنامه ای تو زمین نداشتیم، PSG به هیچ عنوان در حدی نبود، ما خیلی ضعیف بودیم...
ببینیم که سولسشر آیا عرضه عوض کردن شرایط تیم رو داره بین دو نیمه؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
فعلا که نیم ساعت از بازی گذشته و افتضاح بازی میکنیم...
امشب از اون شبهای مارسیال و رشفورده...:mad:
در کل تیم افتضاح داره بازی میکنه و بازی کاملا دست PSG هستش که اگه نیمار و کاوانی بودن، معلوم نبود چه وضعیتی پیش میومد...
اینجوری که داوره داره کارت میده، فکر کنم بازی زیر ۹۰ دقیقه تمام میشه...

نمی دونم از چی صحبت می کنی. :general210: کلا دو تا موقعیت داشتن که هر دو افساید بود.
ما هم یکی دو تا ضد حمله خوب زدیم. بد تر از اونا نبودیم. دیگه چه انتظاری داری پاریس که کاردیف و فولام نیست.

این یانگ خجالت نمی کشه با این همه تجربه خیر سرش کاپیتانه هنوز همون کودن سابقه. شانس اورد اخراج نشد احمق!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به نظر من هم خیلی خوب نبودیم چنتا موقعیت ضد حمله خوب داشتیم که از دست رفتش و مارسیال هم خواب انگار
داور هم که مسخره کرده با این کارت دادن و این کاملا به ضرر ما هستش برای برگشت چون رو نیمکت بازیکن نداریم
فقط کافی پوگبا اخراج بشه کارمون تموم هستش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
نمی دونم از چی صحبت می کنی. :general210: کلا دو تا موقعیت داشتن که هر دو افساید بود.
ما هم یکی دو تا ضد حمله خوب زدیم. بد تر از اونا نبودیم. دیگه چه انتظاری داری پاریس که کاردیف و فولام نیست.

این یانگ خجالت نمی کشه با این همه تجربه خیر سرش کاپیتانه هنوز همون کودن سابقه. شانس اورد اخراج نشد احمق!
خوبه که خودت میگی، ۲تا ضدحمله زدیم تو خونه خودمون جلوی تیمی که بیش از ۹۰ درصد بازی رو در اختیار داشت و موقعیتهایی که ساخت، کاملا موقعیت گل بودن...
اگه اونها پاریس هستن، ما هم منچستریونایتد هستیم که داریم تو خونه خودمون بازی میکنیم و مثلا از ۱۱ بازی قبلمون، ۱۰تاش رو بردیم، نه؟
اصلا این بحثها به کنار، چرا ما نمیتونیم با توپ به محوطه اونها نزدیک بشیم؟

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
خوبه که خودت میگی، ۲تا ضدحمله زدیم تو خونه خودمون جلوی تیمی که بیش از ۹۰ درصد بازی رو در اختیار داشت و موقعیتهایی که ساخت، کاملا موقعیت گل بودن...
اگه اونها پاریس هستن، ما هم منچستریونایتد هستیم که داریم تو خونه خودمون بازی میکنیم و مثلا از ۱۱ بازی قبلمون، ۱۰تاش رو بردیم، نه؟
اصلا این بحثها به کنار، چرا ما نمیتونیم با توپ به محوطه اونها نزدیک بشیم؟
ما چند بار با توپ به محوطه شون نزدیک شدیم. ضد حمله تاکتیک تیمه خب! خیلی هم عاقلانه است به نظر من. عالی نبودیم طبیعتا. ولی خب ...
موقعیت های اون ها هم به درد عمه ناصر خلاف می خورد. دو تا موقعیت آفساید (که مال امباپه رو داور نگرفت ولی از اون جا یی که فکر کنم قرار بود مرحله حذفی var داشته باشه گل هم می شد قبول نمی کردن) به علاوه یه شوت از راه دور دیماریا تو اوت.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اون منچستر همیشگی نبودیم در نیمه اول

دلیلش هم همون ترس از مهاجمان psg هست

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
مارسیال هم رفت بیرون و جاش ماتا اومد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ما چند بار با توپ به محوطه شون نزدیک شدیم. ضد حمله تاکتیک تیمه خب! خیلی هم عاقلانه است به نظر من. عالی نبودیم طبیعتا. ولی خب ...
موقعیت های اون ها هم به درد عمه ناصر خلاف می خورد. دو تا موقعیت آفساید (که مال امباپه رو داور نگرفت ولی از اون جا یی که فکر کنم قرار بود مرحله حذفی var داشته باشه گل هم می شد قبول نمی کردن) به علاوه یه شوت از راه دور دیماریا تو اوت.
تو خونه خودمون، ضدحمله جلوی این پاریس ناقص؟:eek:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ما باید نهایت استفاده از نبود نیمار و کاوانی رو ببریم و ببریم تو زمین خودمون تو بازی برگشت اگر اینا برگردن دیگه باید با این وضع بازی اتوبوس بچینیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
متاسفانه گل رو خوردیم
کار سخت شد

احتمالا امشب اولین شکست اوله رقم بخوره

طرح خوبی هم برای حمله نداریم
ضد حمله هم خوب میخوریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
و ترسوها با بازی ضعیف و فاجعه بارشون، به چیزی جز باخت نمیتونن برسن...
من که هیچ تفاوتی بین این ۶۰-۵۰ دقیقه از بازی این تیم و تیم موران ندیدم، حتی ضعیف تر هم بوده...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
متاسفانه حذف شدیم از مسابقات، من انتظار برد نداشتم با این بازیکنان احمق سینوسی، یونایتد فقط ۲ ستاره داره پوگبا دخئا بقیه اشغالی بیش نیستند

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا