• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
پاس ناشیانه‌ای ای که شاو داد به پوگبا در اخراجش بی تاثیر نبود

این بازی صرفنظر از استیصال کادر فنی در بازی جلو تیم های ستاره دار نشون داد که یه سری بازیکن در حد فیکس یونایتد تو بازی با تیم‌های غول اروپا نیستند

بایی، لیندلوف، شاو، یانگ، ماتا، سانچز
پاس شاو ک چی بگم روان خراب داور فقط تاثیر داشت :/
چپ و راست الکی کارت میداد آخرشم به مسخره ترین شکل کارت دومو داد به پوگبا

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
از یه طرف شانس آوردیم که نیمار و کاوانی نیودند
وگرنه معلوم نبود چه بلایی سر تیم میومد

از یه طرف بدشانسی آوردیم که لینگارد و مارسیال مصونم شدند

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پاس شاو ک چی بگم روان خراب داور فقط تاثیر داشت :/
چپ و راست الکی کارت میداد آخرشم به مسخره ترین شکل کارت دومو داد به پوگبا

کاری به کارت داور ندارم
شاو و یانگ اصلا نمیتونن حمله از جناحین رو طرح ریزی بکنند

شما ببین دنی الوز چه بازی ای کرد در این پست
بعد مقایسه کن با کیفیت شاو و یانگ

حتی خوان برنات داغون کیفیتش از این ۲ تا نخاله بیشتر بود

هم برنات و هم الوآ موقعیت گل داشتند رو دروازه ما

اونوقت دفاع کناری ما حتی یک و دو هم درست انجام نمی‌ده
استیل نفوذ های شاو رو ببینید
با آلبا مقایسه کنید

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
من هنوز متوجه نشدم، ما منچستر هستیم یا اورتون؟o_O
هی بهونه میارید که تیم روبرو PSG هستش، این که دلیل نمیشه همچین بازی ضعیف و فاجعه باری از تیم ببینیم...
مشکل من این هستش، که شما چه انتظاری از این باشگاه و تیم و مربیش دارید؟
اگه انتظارتون بردن کاردیف و هادرزفیلد و گرفتن سهمیه در پایان هر فصل و حضور در مرحله حذفی Ucl هستش؟

که به نظر میرسه انتظاراتتون با گلیزرها و وودبیشرف یکی هستش و تبدیل شدید به آرسنال دوم...
واسه من منچستر تیم درجه دوم حساب نمیشه و سطح انتظاراتم از تیمی که جزو ۱۰ تیم با ارزش ترین بازیکنهاست، خیلی خیلی بیشتر از این هستش...
این تیم تو بازی برگشت بدجور تحقیر میشه، تازه شانس وحشتناک اورده که نیمار و کاوانی نیستن...

دوست عزیز منم با نظر اکثر دوستان موافقم امروز واقعا اینکه بازیکنامون در حد تیم منچستر نیستن کاملا احساس میشدش واقعا خیلی ضعف تو اکثر نقاط زمین داریم
ولی شما هم انتظار بالایی دارید با توجه به این بازیکنایی که داریم منم خیلی دوست داشتم و امیدوار بودم ببریم ولی با این بازیکنا نمیشه
نیمه دوم هم کاملا از لحاظ تاکتیکی باختیم پاریسیها نیمه اول بهم ریخته بازی میکردن ولی نیمه دوم کاملا سوار بازی بودن
نمیدونم شما هم این احساس رو دارید ولی هر وقت اوله بازیکن تعویض میکنه تیم خیلی بهم ریخته بازی میکنه. اکثرا ترکیب اولیش خوبه ولی بعد تعویض بد بازی میکنیم
داور هم که قشنگ گند زد به تیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بحث من انتظار از مربی ایه که 10 تا بازیه تیمو تو اون شرایط تحویل گرفته و مقایسش با تیمی که چندین ساله فقط برای بدن سی ال بسته شده و میلیون ها دلار خرج کرده فقط برای همین
میدونم قبولش سخته ولی پی اس چی عالی بازی کرد، هیچ اشتباهی هیچ جا نکرد و همه بازیکناشونم عالی بودن.
ما هم رو اشتباهامون گل خوردیم، اونقدری که به نظر میاد فاجعه نبوده
این داور ... هم که...
ببین اصلان اومدی و نسازی...
در 10 بازی گذشته، عملکرد مربی باعث بردها شده، ولی در بازی هایی مثل تاتنهام، آرسنال، لستر و برایتون و الان هم PSG ، مربی مقصر نیست؟؟؟
من تمام تقصیرات رو به گردن مربی میندازم، بدون هیچ شکی، مقصر اصلی این نتیجه، مربی هستش، تیم بدون برنامه بود تو زمین و برای ضدحمله اومده بود تو زمین، مثل بازی جلوی تاتنهام و آرسنال!!!!
ولی تفاوتش این بود که در اون بازی ها، مخصوصا جلوی تاتنهام، دخیا نجاتمون داد، ولی در این بازی، دخیا فقط یکی دوتا سیو داشت و کار دیگه ای نمیتونست انجام بده، عملکرد دفاع ها، اونقدر هم فجیع نبود که بخوایم ازش بهونه بسازیم، اگه قرار باشه به قول شما جلوی PSG بازی کنیم و موقعیت گل ندیم بهشون که دفاع هامون، میشن بهترین ها در تاریخ!!
اون لیورپول هم جلوی PSG کامل، یه بازی رو باخت و یکی رو مساوی کرد(اگه درست یادم باشه)، ولی خیلی خوب بازی کرد و چندین گل زد به PSG...
اگه قرار باشه که هر بازی که نتیجه نمیگیریم، بیایم بگیم که اونها خوب بودن، خوب این که نشد فوتبال و تیم مدعی؟؟؟؟ به این میگن فلسفه(شرمنده اینجوری میگم) لوزر!!!!! امسال نشد، سال دیگه قهرمان میشیم و میشه 30 سال و هیچ اتفاقی نمیوفته!!!!!
بزرگترین مشکل تیم ما، امشب، ترسو بودن و بدون برنامه بازی کردنش بود که تنها مقصرش، مربی هستش که کاملا هم از ابتدای بازی میشد از روی چهره سولسشر، این رو خوند، کاملا ترس داشت و بعداز خوردن گل، کاملا با قیافه ای کاملا نا امید، بازی رو داشت تماشا میکرد!!!!!
حالا من نمیخوام بگم که سولسشر کارش تمام هستش در منچستر، ولی میخوام بگم، بهتره جوگیر نباشیم و با چندتا نتیجه همه چیز رو بهم ربط ندیم...
این منچستر خیلی ضعیف هستش، هم مربیش و هم بازیکنهاش، اگه میخواد به جایی و به جامی برسه، باید حداقل 500-400 میلیون دیگه هزینه درست انجام بده و یک مربی داشته باشه که هم کلاس داشته باشه و هم بتونه خوب از بازیکنهاش بازی بگیره...
درضمن اگه PSG هزینه کرده، منچستر هم اونقدر بی هزینه نبوده در مقایسه، فقط خریدهاش، بیشتر احمقانه بوده...
از نتیجه امشب، هیچ کس به اندازه موران، خوشحال نیست...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
ببین اصلان اومدی و نسازی...
در 10 بازی گذشته، عملکرد مربی باعث بردها شده، ولی در بازی هایی مثل تاتنهام، آرسنال، لستر و برایتون و الان هم PSG ، مربی مقصر نیست؟؟؟
من تمام تقصیرات رو به گردن مربی میندازم، بدون هیچ شکی، مقصر اصلی این نتیجه، مربی هستش، تیم بدون برنامه بود تو زمین و برای ضدحمله اومده بود تو زمین، مثل بازی جلوی تاتنهام و آرسنال!!!!
ولی تفاوتش این بود که در اون بازی ها، مخصوصا جلوی تاتنهام، دخیا نجاتمون داد، ولی در این بازی، دخیا فقط یکی دوتا سیو داشت و کار دیگه ای نمیتونست انجام بده، عملکرد دفاع ها، اونقدر هم فجیع نبود که بخوایم ازش بهونه بسازیم، اگه قرار باشه به قول شما جلوی PSG بازی کنیم و موقعیت گل ندیم بهشون که دفاع هامون، میشن بهترین ها در تاریخ!!
اون لیورپول هم جلوی PSG کامل، یه بازی رو باخت و یکی رو مساوی کرد(اگه درست یادم باشه)، ولی خیلی خوب بازی کرد و چندین گل زد به PSG...
اگه قرار باشه که هر بازی که نتیجه نمیگیریم، بیایم بگیم که اونها خوب بودن، خوب این که نشد فوتبال و تیم مدعی؟؟؟؟ به این میگن فلسفه(شرمنده اینجوری میگم) لوزر!!!!! امسال نشد، سال دیگه قهرمان میشیم و میشه 30 سال و هیچ اتفاقی نمیوفته!!!!!
بزرگترین مشکل تیم ما، امشب، ترسو بودن و بدون برنامه بازی کردنش بود که تنها مقصرش، مربی هستش که کاملا هم از ابتدای بازی میشد از روی چهره سولسشر، این رو خوند، کاملا ترس داشت و بعداز خوردن گل، کاملا با قیافه ای کاملا نا امید، بازی رو داشت تماشا میکرد!!!!!
حالا من نمیخوام بگم که سولسشر کارش تمام هستش در منچستر، ولی میخوام بگم، بهتره جوگیر نباشیم و با چندتا نتیجه همه چیز رو بهم ربط ندیم...
این منچستر خیلی ضعیف هستش، هم مربیش و هم بازیکنهاش، اگه میخواد به جایی و به جامی برسه، باید حداقل 500-400 میلیون دیگه هزینه درست انجام بده و یک مربی داشته باشه که هم کلاس داشته باشه و هم بتونه خوب از بازیکنهاش بازی بگیره...
درضمن اگه PSG هزینه کرده، منچستر هم اونقدر بی هزینه نبوده در مقایسه، فقط خریدهاش، بیشتر احمقانه بوده...
از نتیجه امشب، هیچ کس به اندازه موران، خوشحال نیست...
من ک علنا نوشتم علت اصلی باختمون مربی بود:/
ولی فقط تو زمینه سازش باهات مخالفم،تو میگی اوله بی برنامه و ترسو بود، من میگم توخل کاملا دست اوله رو خونده بود و با یه تاکتیک بی نقص کلا خنثی کرد برنامه اوله رو

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دوست عزیز منم با نظر اکثر دوستان موافقم امروز واقعا اینکه بازیکنامون در حد تیم منچستر نیستن کاملا احساس میشدش واقعا خیلی ضعف تو اکثر نقاط زمین داریم
ولی شما هم انتظار بالایی دارید با توجه به این بازیکنایی که داریم منم خیلی دوست داشتم و امیدوار بودم ببریم ولی با این بازیکنا نمیشه
نیمه دوم هم کاملا از لحاظ تاکتیکی باختیم پاریسیها نیمه اول بهم ریخته بازی میکردن ولی نیمه دوم کاملا سوار بازی بودن
نمیدونم شما هم این احساس رو دارید ولی هر وقت اوله بازیکن تعویض میکنه تیم خیلی بهم ریخته بازی میکنه. اکثرا ترکیب اولیش خوبه ولی بعد تعویض بد بازی میکنیم
داور هم که قشنگ گند زد به تیم
بله، من هم انتظارم واقع بینانه بوده، منچستر اگه ترسو بازی نمیکرد، شک نداشتم که میتونست حداقل با امتیاز از بازی بیرون بیاد.
من ک علنا نوشتم علت اصلی باختمون مربی بود:/
ولی فقط تو زمینه سازش باهات مخالفم،تو میگی اوله بی برنامه و ترسو بود، من میگم توخل کاملا دست اوله رو خونده بود و با یه تاکتیک بی نقص کلا خنثی کرد برنامه اوله رو
ببین اصلان حرفات متناقض هم هستن خوب...
اگه ترسو نبودیم که اینقدر بازی ضعیفی انجام نمیدادیم تو زمین، وظیفه مربی چی هستش پس این وسط؟ بشینه بازی رو نگاه کنه؟؟
در مورد تناقض هم، خوب خودت داری میگی که توخل اومده بود، سولسشر رو مات کرده بود، معنیش چی هستش؟
اوله هیچ برنامه ای برای فرار از مات شدن نداشت تو زمین، رسما تیمش هیچ برنامه و تاکتیکی نداشت، غیر از همونی که به امیدش به زمین اومده بود...
یعنی تو دنیای فوتبال، همه مربی ها، با یک برنامه به زمین میرن؟؟؟ لیگ دسته سوم ایران هم اینجوری نیست دیگه...
واسه چی موران رو اخراج کردیم؟ مگه دلیلش این نبود که فقط میومد اتوبوس پارک میکرد و بعداز اینکه عقب میوفتاد، میرفت به سمت بکش بکش روی دروازه؟ الان غیر از اون اتفاق افتاد تو این بازی؟
بله، بازیکنهای تاپ PSG و مربی خوبشون، به خوبی بازی منچستر رو تحلیل کرده بودن و رسما بازی منچستر رو تعطیل کردن، ولی منچستر و اوله واسه فرار از این وضعیت، چکار کردن؟؟؟

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
وقتی امباپه استارت میزنه یانگ ازش شیش متر عقب تره دیگه چه میشه کرد...نمیگم سولشز بی تقصیره ولی اوله یک وضعیت عباس میرزایی داشت که رفتن با روس ها بجنگن دیدن ایرانی ها فقط شمشیر و چند تا توپ از کار افتاده دارن ولی روسها تفنگ و زرهی...
دفاع اونا سیلوا بود دفاع ما لینلدوف و یانگ که راه به سختی میرن...
توی این نبرد نابرابر نمیشه برنده شد خوب اتفاقی که برای فرگی هم جلوی تیمهای پرمهره این سالهای آخر میفتاد...پاریسی ها برنامه داشتن نفرم داشتن ما برنامه جایگزین نداشتیم نفرم نداشتیم خوب تیم اگر میخواد خوب نتیجه بگیره تپ اروپا اول و اخرش باید دست به جیب بشن دو تا بک سرحال و دفاع خوی بخرن و قرارداد خوبهای تیم رو هم تمدید کنن که لاش خورها نیقتند دنبالشون

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
وقتی امباپه استارت میزنه یانگ ازش شیش متر عقب تره دیگه چه میشه کرد...نمیگم سولشز بی تقصیره ولی اوله یک وضعیت عباس میرزایی داشت که رفتن با روس ها بجنگن دیدن ایرانی ها فقط شمشیر و چند تا توپ از کار افتاده دارن ولی روسها تفنگ و زرهی...
دفاع اونا سیلوا بود دفاع ما لینلدوف و یانگ که راه به سختی میرن...
توی این نبرد نابرابر نمیشه برنده شد خوب اتفاقی که برای فرگی هم جلوی تیمهای پرمهره این سالهای آخر میفتاد...پاریسی ها برنامه داشتن نفرم داشتن ما برنامه جایگزین نداشتیم نفرم نداشتیم خوب تیم اگر میخواد خوب نتیجه بگیره تپ اروپا اول و اخرش باید دست به جیب بشن دو تا بک سرحال و دفاع خوی بخرن و قرارداد خوبهای تیم رو هم تمدید کنن که لاش خورها نیقتند دنبالشون
دقیقا، همون چیزی که چندین روز هستش که دارم در موردش صحبت میکنم، امشب اتفاق افتاد!!!!!
شدیم دوباره، تیمی که تیمهای میانه جدول به پایین رو خوب میبریم و خودمون رو میاریم تو دور حذفی UCL !! ولی در جایی که باید بازی ها سخت میشه و قرار هستش که بریم برای کسب جام، وحشتناک کم میاریم!!!!!
امشب هم جلوی یه تیم قدرتمند قرار گرفتیم، بخاطر ضعف خیلی از نقاط زمین و نداشتن برنامه دیگه ای غیر از ضدحمله، راحت باختیم و حذف شدیم...
در مورد داوری هم من ایراد خاصی بهش نمیگیرم، چون کار غیرقانونی انجام نداد، فقط سخت گیر بود و همه خطاهایی که میتونست کارت بده رو با کارت جریمه کرد!!!
برداشت من به شخصه، معنیش این بود که این داور رو گذاشته بودن که تیمهای دیگه UCL رو کمی بابت ضعیف کردن PSG راحت کنند!!!!
خودتون میتونید برداشت کنید که چه تیمهایی دنبال همچین چیزی هستن، تیمهایی که بیشترین سود رو در چند فصل گذشته UCL از داوری ها بردن...
خیلی ساده بگم، ترکیب تیم احمقانه بود از ابتدا، اگه اوله واقعا بازی PSG رو رفته بود و دیده بود، باید تشخیص میداد که در ۵-۴ بازی اخیر، PSG با ترکیب ۱-۳-۲-۴ داشت بازی میکرد و تو این چند بازی که من دیدم، دقیقا همین ترکیب رو استفاده میکرد، یعنی آلوز رو به خط هافبک اضافه کرده بود و مارکینیوش رو داشت وسط زمین بازی میداد، دقیقا برای مختل کردن خط هافبک و وینگرهای سرعتی ما، داشت ترکیبش رو تست میکرد، ولی مربی ما اصلا تو فکر عوض کردن سبک بازیش نبود و ترکیب احمقانه ۳-۳-۴ رو دوباره گذاشت تو زمین، باز خوب میشد اگه مارسیال و لینگارد و حتی رشفورد چندتا حرکت میکردن تو بازی که اصلا اتفاق نیوفتاد...
تو همچین بازی هایی، ما نباید میانه زمین رو از دست بدیم، ولی با اینکه از نظر هافبک بودن، هافبکهای ما حتی بهتر بودن از خط هافبک PSG، ولی رسما هیچ کاری نتونستن بکنن چون هافبکهای PSG با دوندگی بیشتر، پوگبارو از بازی خارج کرده بودن...
وقتی تنها هافبک بازیسازت تو تیم، یک نفر باشه، بهمین راحتی با پرس روی اون بازیکن، یک تیم فوتبال رو از کار میشه انداخت...(مطمئن باشید نمونه این اتفاق تو بقیه بازی های روبروی تیمهای بالا جدولی EPL اتفاق خواهد افتاد)
ما باید با ترکیب ۴ یا ۵ هافبک به زمین میومدیم، ولی خوب واقعا نمیدونم که آیا بازیکنش رو داشتیم یا نه؟ مک تامینی و فرد؟

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
بله، من هم انتظارم واقع بینانه بوده، منچستر اگه ترسو بازی نمیکرد، شک نداشتم که میتونست حداقل با امتیاز از بازی بیرون بیاد.

ببین اصلان حرفات متناقض هم هستن خوب...
اگه ترسو نبودیم که اینقدر بازی ضعیفی انجام نمیدادیم تو زمین، وظیفه مربی چی هستش پس این وسط؟ بشینه بازی رو نگاه کنه؟؟
در مورد تناقض هم، خوب خودت داری میگی که توخل اومده بود، سولسشر رو مات کرده بود، معنیش چی هستش؟
اوله هیچ برنامه ای برای فرار از مات شدن نداشت تو زمین، رسما تیمش هیچ برنامه و تاکتیکی نداشت، غیر از همونی که به امیدش به زمین اومده بود...
یعنی تو دنیای فوتبال، همه مربی ها، با یک برنامه به زمین میرن؟؟؟ لیگ دسته سوم ایران هم اینجوری نیست دیگه...
واسه چی موران رو اخراج کردیم؟ مگه دلیلش این نبود که فقط میومد اتوبوس پارک میکرد و بعداز اینکه عقب میوفتاد، میرفت به سمت بکش بکش روی دروازه؟ الان غیر از اون اتفاق افتاد تو این بازی؟
بله، بازیکنهای تاپ PSG و مربی خوبشون، به خوبی بازی منچستر رو تحلیل کرده بودن و رسما بازی منچستر رو تعطیل کردن، ولی منچستر و اوله واسه فرار از این وضعیت، چکار کردن؟؟؟
ببین تناقضی نیست، جفتمون میگیم اوله تقصیر داشت تو این باخت
تو میگی ترسو بازی کرد، من میگم نه، برنامش اتفاقا همون برنامه همیشگیش بود، واسه این مقصر بود ک پلن بی نداشت اصلا و وقتی تاکتیک اصلیش راحت توسط توخل خنثی شد هیچ کاری نتونست بکنه.
اینو من از سر ترس نمیدونم، از ضعف تاکتیکی حداقل تو این بازی میدونم

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ببین تناقضی نیست، جفتمون میگیم اوله تقصیر داشت تو این باخت
تو میگی ترسو بازی کرد، من میگم نه، برنامش اتفاقا همون برنامه همیشگیش بود، واسه این مقصر بود ک پلن بی نداشت اصلا و وقتی تاکتیک اصلیش راحت توسط توخل خنثی شد هیچ کاری نتونست بکنه.
اینو من از سر ترس نمیدونم، از ضعف تاکتیکی حداقل تو این بازی میدونم
من بین دو نیمه پیش خودم گفتم اوله الان باید بازی رو بتونه در بیاره ولی وقتی دیدم دو تا تعویض اجباری کردیم با این وضع داغون نیمکتمون خیلی امیدم کم شد دیشب ما خیلی بدشانسم بودیم تو مصدومیت بازیکنها

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من بین دو نیمه پیش خودم گفتم اوله الان باید بازی رو بتونه در بیاره ولی وقتی دیدم دو تا تعویض اجباری کردیم با این وضع داغون نیمکتمون خیلی امیدم کم شد دیشب ما خیلی بدشانسم بودیم تو مصدومیت بازیکنها
نت من داغونه از دیروز، نمیتونم درست بیام تو کلوب.
من هم میون دو نیمه داشتم فکر میکردم که اگه سولسشر عرضه داشته باشه، باید یه لنگه کفش پرت کنه و مخ مارسیال رو بیاره تو دهنش، ولی به جاش ماتایی رو اورد تو زمین که هیچ غلطی نکرد...
تو این بازی، خط دفاعمون،(غیر از یانگ و یه جورایی بایی) بد عمل نکرد که بخوایم بکوبیمشون، این بازی ضعیف بخاطر ترکیب ضعیفی بود که به زمین فرستاده شد، خط هافبک (در نتیجه خط حمله و دفاع) خیلی ضضعیف بود، چون واقعا ۲تا هافبک داشتیم تو زمین که هررا و ماتیچ جلوی ۴-۵ هافبک PSG به شدت کم اورده بودن(درکسلر، مارکینیوش، وراتی، آلوز و دیماریا)
ولی مربی تشخیص نداد که وسط زمین رو کاملا از دست داده؟؟؟
این بازی دقیقا من رو یاد بازی با تاتنهام فصل پیش انداخت، جالبه که در اون بازی هم نقطه ضعفمون، یانگ و خط هافبک بودن!!! و نتیجه بازی هم ۲-۰ شد به نفع تاتنهام!! با این تفاوت که تاتنهام با شدت خیلی بیشتری پرس میکرد...
از این به بعد هم باید منتظر همه تیمها باشیم که به این سبک بازی کنند روبروی ما، بخاطر اینکه تیمهای قویتری هستند نسبت به ۱۱-۱۰ بازی گذشته تیم و خط هافبک و مربی های بهتری دارن...
خوب همین دیگه!!
چرا پلن B نداشت؟
من داشتم به قیافه سولسشر نگاه میکردم، یه حرفی هست که میزنن، "انگار یه بچه بود در بازی بزرگان"
خیلی راحت میشد این رو از قیافش خوند، سولسشر کاملا مات شده بود، با استرس فقط داشت بازی رو تماشا میکرد و ترس و شکست رو کاملا تو قیافش میشد خوند!!!
چیزی که کاملا به تیم تزریق شده بود!!!
تا بالاخره، باعث نابودی پوگبا هم شد...(خیلی جالبه، تو بازی جلوی تاتنهام فصل پیش هم پوگبا کاملا عصبی شده بود و اگه درست یادم باشه، اخراج شد تو اون بازی هم؟ یا کارت زرد گرفت و شانس اورد که اخراج نشد؟)
اینجوری که من میبینم، سولسشر هنوز خیلی جا داره که بخواد مربی یه تیم به این بزرگی بشه...
بله، همه خوشحالیم که یه منچستری اومده سرمربی شده، بله همه فوتبال تهاجمی رو میپسندیم، بله همه میخوایم فلسفه باشگاه دوباره پیاده بشه و به بازیکنهای جوون، میدون داده بشه و ستاره باشگاه بشن، ولی ... مگه بهتر از فرگوسن هم در تاریخ وجود داشت از این نظر؟؟
فرگوسن هم به شدت کم اورده بود در چند فصل آخرش در مقابل این پیشرفت و اقتصادی شدن فوتبال!!!
اگه میخوایم دوباره منچستر بشیم، باید خودمون رو وفق بدیم، یا نیست بشیم، مثل خیلی باشگاه هایی که الان میتونم اسم بیارم که نمیشه گفت چون مدعی پیدا میکنن...
منچستر بهتره که به فکر اوردن پوچتینو و میشل بعنوان مدیر ورزشی باشه و گرنه که دیگه وقت خرما پخش کردنش هستش...
اگه وودبیشرف و گلیزرها، دنبال این هستن که یه کمی خودشون رو بتونن بالا بکشن و دوباره بشینن و پول پارو کنند که باید گفت با افت شدید سهام منچستر، باید منتظر اعلام برشکستگی و از اینجور حرف ها هم باشیم، این دفعه دیگه گلیزرها، مجبور به فروش باشگاه به قیمت زیر ۴-۳ میلیارد دلار میشن...

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
بازی رو باختیم که شکست در اون حتی بدون حضور نیمار و کاوانی هم قابل پیش بینی بود . یعنی مورینیو هم مربی بود یا گواردیولا یا سرالکس حتی با این بازیکنان بهتر از این نتجیه نمی تونست بگیره برابر پی اس جی که در صورت رسیدن بازیکنان اصلیش شانس اول قهرمانی این فصل چمپیونز لیگ است .
من خودم همون اول بازی امباپه استارت زد و لیندلوف محو شد به شکست تیم مطمئن شدم .
از طرفی مشکل اول بازی دیشب این بود که بازیکنان اشتباهاتشون به شدت بالا بود و دستپاچه بودند . اینکه تیم بتونه تیم های متوسط در لیگ برتر رو شکست بده کار بزرگی نیست قطعا و خود سولسشر هم گفت این بازی برای هممون فراتر از سطح موجودمون بود و دیدارهایی که تجربه کردیم . ولی اینکه با این بازیکنان سهمیه بگیریم کار بزرگی است . برای بازی برگشتم بدون پوگبا و البته حضور نیمار و کاوانی باید فقط دلخوش سیو های داوید باشیم که شکست کم گلی رو تجربه کنیم .
قبلا بارها بارها من خودم گفتم مشکل یونایتد ترکیبی از مربی و بازیکنان بی کیفیت و مدیریت هست که باید همه با هم ریشه کن بشن . مربی قبلی عوض شد . حالا وقت بازیکنان هست و تعویض بازیکنان قعلی با بازیکنان با کیفیت و تاپ و در نهایت مدیر ورزشی درست و حسابی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
قضیه اینم نیست ببین رقابت اروپایی بود یک اشتباه کوچیک یک تیم رو به باد میده سولشر اشتباه کرد مثل هر مربی دیگه پوچم اشتباه میکنه یا هر کسی دیگه ولی اینکه برای ترنسفورم به پلن ب ما مهره نداشتیم و نیمکتمون خالیه این تقصیر اوله نیست من دیشب توی چشم اوله ترس از دست خالی رو میدیدم پوچ یا هر کسی دیگه نیاز به ابزار داره با این بازیکنها اصلا نمیشه جلوی تیمی مثل پاریس چند پلن داشت چون اونها دستشون آنقدر پر بود که نشه جلوشون کار خاصی کرد..چه توقعی داشتی میلاد؟ قضیه شده مثل ایران تموم شد رفت منچستر، منچستر اسمش مونده تا به سیاهی چشم ندوزی و به مشکلات لبخند نزنی هیچ مشکلی حل نمیشه، ما تیممون ضعف داره خیلی هم ضعف داره نیاز به چهار پنج خرید خوب داره قبل این بازی این مسئله مشخص بود بعدش هم همینه...اگر شما وسواس داری به آوردن پوچ یا ...اون یک حرف دیگه است، مالکیت خصوصی همینه! نمیدونم یادت میاد پی تی بخش گفتگوی آزاد و موسیقی داشت همین صاحب این سایت از ترس مسدود شدن بدون اینکه از کسی نظر بخواهد بستش رفت تموم شد هر چی هم اعتراض کردن به ... اشاره کرد.
داریم تو جهان کاپیتالیستی زندگی میکنیم پیرهنی که تنته هم یکی دیگه داره انتخاب میکنه، گلیزرها بخوان خرج میکنن نخوان نمیکنن و روز به روز وضعیت بدتر میشه برای من اون حس نوسنالژی با سولشر قشنگ بود حالا هم اگر مربی ثابت نشه خیالی نیست ولی صرفا تعویض مربی هیچی رو حل نمیکنه البته میلاد هم موافقه با این قضیه ولی بگم کلا سرکاریم چون داریم در مورد اموال یکی دیگه نظر میدیم....میتونند همین فردا اعلام ورشکستگی کنند و در صورت اثبات بدون پرداخت حقوق بازیکنها یا بلیط پیش خرید برن گوشه خونه اشون بشینن...تو ایران ج ا پول نفت دستشه تصمیم میگیره کی نفس بکشه تو غرب حالا شل تر سرمایه تصمیم میگیره کجای کاری....

در ساختار فعلی سرمایه و قدرت امثال گلیزرها قرار نیست به کسی جواب پس بدن اگرم یک تیمی مثل پاریس براش خرج میشه دلیلش پول مفت و دل بی رحم حاکمین خاورمیانه است که نفت ر‌و خام خام میفروشن میزنن به فتیش هاشون یا من سیتی هم همینطور..‌‌‌‌‌‌
کلا باید فاتحه این فوتبال رو خوند دیشب که هوادارهای لخت پاریس رو میدیدم پیش خودم گفتم ول کن این بازی مسخره رو یک مشت زامبی که پشت درخشش یک عده جوجه میلیاردر که دستشون تو نفته دارن بالا پایین میپرن...
فوتبال با مدیم های جدیدیش قوانین جدیدیم داره. اگر تو این جنگ پیروزی میخواین دو راه داره یا سر بخورین تو دامن عربها یا مثل تیم های اسپانیایی از خانواده سلطنتی پول بگیرین، دومی که شدنی نیست ولی اگر پادشاه عربستان بخره یونایتد رو که حرفشم بود براتون تیم میسازه منتخب جهان همین پاریس رو میدوزه به تخت گواردیولا رو هم اضاف میکنن از کچلیش لذت ببریم یا زیدان.
اگرم صاحب قضیه یک مشت آمریکایی باشه که کیسه دوختن برای جیب مردم و نه عرب فتیشیست خوب باید صبر کنید تا صبح دولتتون بدمه...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@batoobato خوب حسین جان، امیدوار بودم که هیچ وقت اینجوری نخوام به قضیه نگاه کنم، ولی گذاشتی کف دستم...:general507:
تنها امیدم به این بود در زمان موران که جذبه و خصوصیات موران و رسانه هایی که دنبالش میکردن، اونقدر به مدیریت فشار وارد کنند که واسه باشگاه خرج های آنچنانی بشه و بازیکنهای تاپی به باشگاه بیان، ولی ۳ فصل گذشت و این اتفاق به هیچ وجه نیوفتاد و فصل سوم رسما موران رو حتی فلج هم کردن با خرید یکی دوتا ابلح...
بعداز اینکه دیدم با موران به هیچ چیزی که تو ذهنم بود، نمیرسیم، امیدوار بودم که باشگاه رو به نحوی به خاک سیاه بنشونه که از دست گلیزرها، راحت بشیم، زمانی که شایعه فروش اومده بود، خیلی خوشحال شده بودم، چون با اطمینان میدونستم که از دست یه سری ابلح مثل وودبیشرف خلاص میشیم، ولی ...
من هیچ موفقیت یا افتخاری در آینده این باشگاه نمیبینم با چنین مربی و بازیکنهایی که داره و با این مدیریتی که داره، هیچ وقت این بازیکنها و مربی ها، بهتر نمیشن...
شاید فصلی پیش بیاد که علاوه بر سیتی و لیورپول، چلسی و آرسنال و تاتنهام هم در افت شدید باشن و به شانس ما یه مربی خوب و با بازیکنهایی در این حد، شاید یه چیزی شبیه کاری که لستر کرد، رو بتونیم تکرار کنیم!!!
که عمرا در ۱۰-۸-۷ سال آینده با این تیمهایی که سیتی و لیورپول و چلسی دارند و با این بازیکنهای ما، اتفاق نمیوفته و شک ندارم که بازیکنهای تاپ این تیم، به زودی باشگاه رو ترک خواهند کرد، پوگبا و دخیا اولی هاش خواهند بود...به احتمال خیلی زیاد، پوگبا همین تابستون به PSG یا رئال میره، دخیا هم به احتمال خیلی زیاد سر از یووه درمیاره...
فکر نمیکنم بقیه این بازیکنهایی هم که داریم در حد تیمهای درجه دو اروپایی باشن که مشتری واسشون پیدا بشه، جدا از اینکه احتمال داره رشفورد هم به رئال بره برای نیمکت نشینی...
اون وقت هستش که من یکی دیگه میگم، نه حوصله حتی فوتبال دیدن دارم و نه دنبال میکنم فوتبال رو دیگه...

Last edited:

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
دیروز خدایش PSG دفاع هاشون فشرده بازی می کردن و توپ به دست یکی از بازیکن های ما که می رسید رسما 5 به 1 میشدن!بعد شدیدا عالی توپ گیری می کردن از اون بهتر هافبک هاشون مخصوصا وراتی انگار توپ چسبیده بود بهش چنان اعتماد به نفسی بازی می کردن که انگار ما میهمان هستیم!o_O
اگه مورینیو بود می تونست نیمه دوم رسما تیم رو عوض کنه مورینیو هرچقدر هم بد باشه کسی منکر بازیخوانیش نمیشه اگه بهش بازیکن های که می خواد بدی رسما می تونه هر تیمی رو زمین گیر کنه!سره بازی با تاتنهام دیدید که چطوری عالی بازی کردیم ولی از طرفی دفاع هامون ریدن ما حمله می کردیم بعد اونا گل میزدن!
چیزی که مورینیو از لیگنارد راشفورد مارسیال می خواست و بقیه می خواست دوندگی بود نه گشاد بازی در اوردن!این مارسیال ابلحه تا یه توپ از دست میده بجای اینکه سریع برگرده یا بره سراغ جایگیری یه اخمی میکنه یه ناراحتی میشه واسه از دست دادن توپ کم مونده بزنه زیر گریه!رسما دیروز بعد پاس لینگارد که از دست داد وایساد جاش زیر لب به خودش فحش میداد و قیافه می گرفت بعد از اون طرف دیماریا رو ببینید که اون همه توپ از دست داد رسما یانگ ابله داشت ناکارش می کرد چه دوندگی می کرد چقدر عالی از توپ ها استفاده می کرد!
به نظرم اوله چیزی به تیم اضافه نکرده به جز دادن ازادی عمل به بازیکن ها!!رسما دیروز تو 2تا نیمه من چیزی به اسم تاکتیک ندیدم از اوله فقط امیدوارم بقیه تیم ها رو به بازی فشرده جلوی ما نیارن یا اوله فقط این بازی بوده باشه که اینطوری بد بود و جلوی تیم های که فشرده بازی می کنند نقشه های داشته باشه و امشب به خاطر بی تجربهگیش بزاریم!
هنوز لیورپول و بقیه تیم ها مونده باید ببینیم چطور جلوی اونا ظاهر میشیم!
به نظره من اگه این تابستان کمتر از 4تا بازیکن اینا بگیرن به نظرم تموم شده میاد کار منچستر چون وضع بازیکن هامون واقعا چرته از یانگ و شاو گرفته تا جلوتر مارسیال و لینگارد و....رسما 2-3تا بازیکن در سطح باشگاه داریم وسلام

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
اگه مورینیو بود می تونست نیمه دوم رسما تیم رو عوض کنه مورینیو هرچقدر هم بد باشه کسی منکر بازیخوانیش نمیشه اگه بهش بازیکن های که می خواد بدی رسما می تونه هر تیمی رو زمین گیر کنه!سره بازی با تاتنهام دیدید که چطوری عالی بازی کردیم ولی از طرفی دفاع هامون ریدن ما حمله می کردیم بعد اونا گل میزدن!
عزیز با کمال احترام و ارادت، نگو این حرف رو تو رو خدا :general208: مورینیو بود کل بازی توپ رو میداد به psg با این دفاع یکسره موقعیت میداد. مورینیو وضعیتش مشخصه خداییش هیچ جا نشده حتی وقتی قهرمان میشه طرفدارای تیمش راضی باشن. واقعاً آرزوی بودن مورینیو رو نکن جان من

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
عزیز با کمال احترام و ارادت، نگو این حرف رو تو رو خدا :general208: مورینیو بود کل بازی توپ رو میداد به psg با این دفاع یکسره موقعیت میداد. مورینیو وضعیتش مشخصه خداییش هیچ جا نشده حتی وقتی قهرمان میشه طرفدارای تیمش راضی باشن. واقعاً آرزوی بودن مورینیو رو نکن جان من
من خودم از مورینیو بدم میاد ولی میگم واسه هر بازی این بشر 2-3تا پلن داره!ولی چیزی که تو منچستر بود نمی خورد به گروه خونی این!چیزی که الا همین وضع تو چلسی هست ساری اومده بازی با مالکیت بالا مقل تیم های پپ ارائه بده ولی الا وضع اش خراب شده!چون اینجور سبک بازی به تیم نمی خوره!یا همین لپوتگی تو رئال اومد باز همین کارو کنه به نصف فصل نرسیده تیمش پوکید!مشکل ما هم مورینیو نبود چون روزمه اش و سبک بازیش از قبل معلوم بود ولی اینای که مورینیو رو اوردن به تیم اینو نفهمیدم!چون چیزی که مورینیو می خواد منچستر نمی تونه اراوه بده و برعکس!مورینیو تو تیم های مثل رئال یا چلسی یا اینتر اینا بهتر نتیجه می گیره تا بره تو تیم های که فقط فقط به دنبال مالکیت هستن!!
بعد مورینیو کم کسی نیست!چیزی که هست بازیکن ها همون فصل گذشته بعد نیم فصل لج کردن باهاش و همون لحظه هم تموم شد کارش ولی اینو مدیرا نفهمیدن!وگرنه باز 2فصل بازی های خوبی از تیم میدیم یا فصل گذشته همه تیم هارو یکباری شکستشون دادیم که کم چیزی نیست از سیتی گرفته تا....
بعد توپ دادن به تیم تاکیتک بدی نیست وقتی میفهمی تیمت بازیکن درست حسابی واسه گردش توپ یا بازی مالکانه نداره!توپ میدی بهشون تیم میکشه جلو بعد میشه ضد حمله کرد که ییک از تاکتیک های ساده ای فوتبال هست!ولی وقتی می خوای یه چیزه برابر یا بیشتر جلوی psg یا سیتی یا لیورپول نشون بدی باید بازیکنانی همسطح اونا تو همون پست داشته باشی!همین بازی تاتنهام رو فقط به خاطر دخیا و شانسمون بردیم یا بازی ارسنال که بازم دخیا نحاتمون داد و ما حداکثر استفاده رو از موقعیت هامون کردیم ولی اونا نه بخاطر وجود دخیا!
کل شرایط بازی جلوی تیم های بزرگ با تیم های معمولی فرق داره!اگه قرار هر دفعه شانس بیاریم الا باید psg رو می بردیم!ولی هنوز از تیم نمیشه قطع امید کرد بزار ببینم جلوی لیورپول و سیتی ااماده و چلسی داغون قراره چطور بازی کنیم 4امتیاز از این بازی ها بگیریم رسما کاره اوله حرف نداره

Musketeer

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
551
من خودم از مورینیو بدم میاد ولی میگم واسه هر بازی این بشر 2-3تا پلن داره!ولی چیزی که تو منچستر بود نمی خورد به گروه خونی این!چیزی که الا همین وضع تو چلسی هست ساری اومده بازی با مالکیت بالا مقل تیم های پپ ارائه بده ولی الا وضع اش خراب شده!چون اینجور سبک بازی به تیم نمی خوره!یا همین لپوتگی تو رئال اومد باز همین کارو کنه به نصف فصل نرسیده تیمش پوکید!مشکل ما هم مورینیو نبود چون روزمه اش و سبک بازیش از قبل معلوم بود ولی اینای که مورینیو رو اوردن به تیم اینو نفهمیدم!چون چیزی که مورینیو می خواد منچستر نمی تونه اراوه بده و برعکس!مورینیو تو تیم های مثل رئال یا چلسی یا اینتر اینا بهتر نتیجه می گیره تا بره تو تیم های که فقط فقط به دنبال مالکیت هستن!!
بعد مورینیو کم کسی نیست!چیزی که هست بازیکن ها همون فصل گذشته بعد نیم فصل لج کردن باهاش و همون لحظه هم تموم شد کارش ولی اینو مدیرا نفهمیدن!وگرنه باز 2فصل بازی های خوبی از تیم میدیم یا فصل گذشته همه تیم هارو یکباری شکستشون دادیم که کم چیزی نیست از سیتی گرفته تا....
بعد توپ دادن به تیم تاکیتک بدی نیست وقتی میفهمی تیمت بازیکن درست حسابی واسه گردش توپ یا بازی مالکانه نداره!توپ میدی بهشون تیم میکشه جلو بعد میشه ضد حمله کرد که ییک از تاکتیک های ساده ای فوتبال هست!ولی وقتی می خوای یه چیزه برابر یا بیشتر جلوی psg یا سیتی یا لیورپول نشون بدی باید بازیکنانی همسطح اونا تو همون پست داشته باشی!همین بازی تاتنهام رو فقط به خاطر دخیا و شانسمون بردیم یا بازی ارسنال که بازم دخیا نحاتمون داد و ما حداکثر استفاده رو از موقعیت هامون کردیم ولی اونا نه بخاطر وجود دخیا!
کل شرایط بازی جلوی تیم های بزرگ با تیم های معمولی فرق داره!اگه قرار هر دفعه شانس بیاریم الا باید psg رو می بردیم!ولی هنوز از تیم نمیشه قطع امید کرد بزار ببینم جلوی لیورپول و سیتی ااماده و چلسی داغون قراره چطور بازی کنیم 4امتیاز از این بازی ها بگیریم رسما کاره اوله حرف نداره
عزیز من داری از چی حرف میزنی آخه؟ کدوم بازیکن لج کرد؟ خوبه هر چی برد این فصل تو دوره‌ی مورینیو بدست اومد همش رو کامبک بود :( یا دنبال نمیکنی یا داری مارو ترول میکنی خداییش. کدوم بازی خوب از تیم مورینیو دیدیم؟ اصلاً منچستر هیچی، تیمای دیگه اش چی؟ مورینیو کجا تو رئال نتیجه گرفت؟ هنوز که هنوزه طرفدارای رئال و حتی همون چلسیش دارن مورینیو رو فحش میدن. منچستر بازیکن واسه گردش توپ نداره؟ :eek:
واقعاً نمیشه گفت این بردای اخیر بخاطر سولسشر بوده. باخت دیشبنم خب همینطور. مربی تو کوتاه مدت مگه چه تاثیر خاصی میتونه بزاره رو تیم؟ مگه اینکه عوض شدن مربی شوک لازمو بده وگرنه خودمونو گول نزنیم کار فنی تو 1ماه و 2ماه واقعاً نمیشه انجام داد.
واقعاً منصف باشیم نه با چند تا برد یکی رو اسطوره کنیم، نه با یه باخت از یه سرطانی مثل مورینیو دفاع کنیم.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
واقعا میبینم هنوز دوستانی هستند که دارن از مورینیو دفاع میکنن تعجب میکنم.
اگه مورینیو بود احتمالا الان رتبه ما دو رقمی شده بود در جدول. احتمالا 1 0 به پاریس میباختیم. اما دخه آ 10 تا سیو داشت و پاریس 30 تا شوت به سمت دروازه و ما هیچی.

بی خیال بابا . چقدر زود فراموش میکنید مورینیو به درد منچستر نمیخورد در فصل اخر. اگه همین اوله با وجود ضعف هایی که داره ( که امیدوارم اینها برطرف بشه چون شخصا اعتقاد دارم اوله ادم باهوشی هست ) 2 ماه زودتر اومده بود شاید چند تا بازی رو سنگین تر میباختیم. اما در نهایت از نظر امتیازی وضعمون از الان بهتر بود.
مورینیو 1 0 میباخت. اما 5 بازی رو هم مساوی میکرد.
اوله میخواد 3 0 ببازه اما 4 تا بازی میبرد. یکی رو هم بد میباخت.

من ترجیح میدم 3 0 ببازیم اما به جای مساوی بیشتر بازی ها رو ببریم.

بالا