من بین دو نیمه پیش خودم گفتم اوله الان باید بازی رو بتونه در بیاره ولی وقتی دیدم دو تا تعویض اجباری کردیم با این وضع داغون نیمکتمون خیلی امیدم کم شد دیشب ما خیلی بدشانسم بودیم تو مصدومیت بازیکنها
نت من داغونه از دیروز، نمیتونم درست بیام تو کلوب.
من هم میون دو نیمه داشتم فکر میکردم که اگه سولسشر عرضه داشته باشه، باید یه لنگه کفش پرت کنه و مخ مارسیال رو بیاره تو دهنش، ولی به جاش ماتایی رو اورد تو زمین که هیچ غلطی نکرد...
تو این بازی، خط دفاعمون،(غیر از یانگ و یه جورایی بایی) بد عمل نکرد که بخوایم بکوبیمشون، این بازی ضعیف بخاطر ترکیب ضعیفی بود که به زمین فرستاده شد، خط هافبک (در نتیجه خط حمله و دفاع) خیلی ضضعیف بود، چون واقعا ۲تا هافبک داشتیم تو زمین که هررا و ماتیچ جلوی ۴-۵ هافبک PSG به شدت کم اورده بودن(درکسلر، مارکینیوش، وراتی، آلوز و دیماریا)
ولی مربی تشخیص نداد که وسط زمین رو کاملا از دست داده؟؟؟
این بازی دقیقا من رو یاد بازی با تاتنهام فصل پیش انداخت، جالبه که در اون بازی هم نقطه ضعفمون، یانگ و خط هافبک بودن!!! و نتیجه بازی هم ۲-۰ شد به نفع تاتنهام!! با این تفاوت که تاتنهام با شدت خیلی بیشتری پرس میکرد...
از این به بعد هم باید منتظر همه تیمها باشیم که به این سبک بازی کنند روبروی ما، بخاطر اینکه تیمهای قویتری هستند نسبت به ۱۱-۱۰ بازی گذشته تیم و خط هافبک و مربی های بهتری دارن...
تو میگی ترسو بازی کرد، من میگم نه، برنامش اتفاقا همون برنامه همیشگیش بود، واسه این مقصر بود ک پلن بی نداشت اصلا و وقتی تاکتیک اصلیش راحت توسط توخل خنثی شد هیچ کاری نتونست بکنه.
خوب همین دیگه!!
چرا پلن B نداشت؟
من داشتم به قیافه سولسشر نگاه میکردم، یه حرفی هست که میزنن، "انگار یه بچه بود در بازی بزرگان"
خیلی راحت میشد این رو از قیافش خوند، سولسشر کاملا مات شده بود، با استرس فقط داشت بازی رو تماشا میکرد و ترس و شکست رو کاملا تو قیافش میشد خوند!!!
چیزی که کاملا به تیم تزریق شده بود!!!
تا بالاخره، باعث نابودی پوگبا هم شد...(خیلی جالبه، تو بازی جلوی تاتنهام فصل پیش هم پوگبا کاملا عصبی شده بود و اگه درست یادم باشه، اخراج شد تو اون بازی هم؟ یا کارت زرد گرفت و شانس اورد که اخراج نشد؟)
اینجوری که من میبینم، سولسشر هنوز خیلی جا داره که بخواد مربی یه تیم به این بزرگی بشه...
بله، همه خوشحالیم که یه منچستری اومده سرمربی شده، بله همه فوتبال تهاجمی رو میپسندیم، بله همه میخوایم فلسفه باشگاه دوباره پیاده بشه و به بازیکنهای جوون، میدون داده بشه و ستاره باشگاه بشن، ولی ... مگه بهتر از فرگوسن هم در تاریخ وجود داشت از این نظر؟؟
فرگوسن هم به شدت کم اورده بود در چند فصل آخرش در مقابل این پیشرفت و اقتصادی شدن فوتبال!!!
اگه میخوایم دوباره منچستر بشیم، باید خودمون رو وفق بدیم، یا نیست بشیم، مثل خیلی باشگاه هایی که الان میتونم اسم بیارم که نمیشه گفت چون مدعی پیدا میکنن...
منچستر بهتره که به فکر اوردن پوچتینو و میشل بعنوان مدیر ورزشی باشه و گرنه که دیگه وقت خرما پخش کردنش هستش...
اگه وودبیشرف و گلیزرها، دنبال این هستن که یه کمی خودشون رو بتونن بالا بکشن و دوباره بشینن و پول پارو کنند که باید گفت با افت شدید سهام منچستر، باید منتظر اعلام برشکستگی و از اینجور حرف ها هم باشیم، این دفعه دیگه گلیزرها، مجبور به فروش باشگاه به قیمت زیر ۴-۳ میلیارد دلار میشن...