من هنوز متوجه نشدم، ما منچستر هستیم یا اورتون؟نمیدونم چه انتظاری داشتید ولی قطعاً قرار نبود پی اس جی رو بخوایم راحت ببریم .
اینکه رو اشتباه دفاعی گل بخوریم اصلا عجیب نبود، ولی قسمت بد بازی امشب عدم تواناییمون تو خلق موقیعت و حمله بود.
البته هنوز تموم نشده بازی و بازی برگشت هم هست، ولی من اصلاً با دیدت موافق نیستم میلاد، نمیدونم انتظار چی داشتی ولی باور کن حریفمون پی اس جیه بدون نیمار و کاوانی هم کماکان خیلی قوین، و ما هم اصلاً اونقدری که میگی بد نبودیم به نظرم
من هنوز متوجه نشدم، ما منچستر هستیم یا اورتون؟
هی بهونه میارید که تیم روبرو PSG هستش، این که دلیل نمیشه همچین بازی ضعیف و فاجعه باری از تیم ببینیم...
مشکل من این هستش، که شما چه انتظاری از این باشگاه و تیم و مربیش دارید؟
اگه انتظارتون بردن کاردیف و هادرزفیلد و گرفتن سهمیه در پایان هر فصل و حضور در مرحله حذفی Ucl هستش؟
که به نظر میرسه انتظاراتتون با گلیزرها و وودبیشرف یکی هستش و تبدیل شدید به آرسنال دوم...
واسه من منچستر تیم درجه دوم حساب نمیشه و سطح انتظاراتم از تیمی که جزو ۱۰ تیم با ارزش ترین بازیکنهاست، انتظارات خیلی خیلی بیشتر از این هستش...
این تیم تو بازی برگشت بدجور تحقیر میشه، تازه شانس وحشتناک اورده که نیمار و کاوانی نیستن...
بحث من انتظار از مربی ایه که 10 تا بازیه تیمو تو اون شرایط تحویل گرفته و مقایسش با تیمی که چندین ساله فقط برای بدن سی ال بسته شده و میلیون ها دلار خرج کرده فقط برای همیندرضمن اصلان جان، ما قرار بود این بازی رو حداقل برنده از زمین بیرون بیایم...
اگه ما نمیتونیم جلوی همچین PSG تو خونه خودمون، حتی یک موقعیت درسته حسابی درست بکنیم و ۷۰-۶۰ دقیقه تحت فشار باشیم و بازی رو ببازیم، باید گفت که این تیم، سهمیه گرفتن واسش، باید نهایت آرزو باشه...
به نظرم این نبود ک برنامه نداشته باشیم،خیلی بد بازی کردیم توی دفاع که افتضاح بودیم و هیچ طرحی هم برای حمله نداشتیم
دقیقا یه سری بازیکنامون رسما dead meatئن دیگه، فایده ای نداره فرصت دادن بهشوناین. چه داور آشغالی بود؟؟
دی ماریا عقده ای حقیر منچستر انقد واست بزرگ بود که توش گم شده بودی نمیتونستی یه پاس بدی حرومی
دفاع و .. که بحث تکراریه
دیگه چی هی تکرار کنیم
ولی حیف اون پولی که به سانچز میدن!