@seyyed mohammad جان، من فکر نمیکنم که ما اون 2 فینال رو به مسی باختیم، ما اون 2 فینال رو به حماقتها و بی عرضگی مدیران این باشگاه باختیم، وقتی بازیکنهایی که فرگوسن میخواست رو واسش نگرفتن با امثال، پارک و فلچر و کریک و اندرسون، جلوی این تیم بازی کردیم، انتظار داشتی چه تیمی برنده از زمین بیرون بیاد، جلوی هافبک ها و مهاجم ها بارسا که بهترینها بودن...
اسکولز بازنشسته رو 2 بار از بازنشستگی برگردوند فرگوسن، فقط بخاطر اینکه بازیکنی نداشت و نمیخریدن واسش که بتونه اون پست رو واسش پوشش بده...
این وضعیت هم که الان دارم میبینم، هیچ فرقی با اون زمان نکرده، اون فرگوسن بود که بهترین در تاریخ بود، نتونست از پس بارسا بر بیاد، آخه سولسشر، چکار میتونه بکنه؟؟؟ دوبار میخوایم برگردیم به زمانی که از پس اکثر تیمهای اروپا برمیومدیم، ولی به بازی های مهم جلوی تیمهای بزرگ که میرسیدیم، به شدت کم میاوردیم...
البته درسته که بارسای اون موقع رو نمیشه با الان مقایسه کرد، ولی همین الان هم به اندازه کافی، ستاره خریدن و به تیمشون اوردن...
در مورد خرج، اگه یه بارسایی یا سیتی فن بخواد صحبت کنه که باید در این فوتبال رو کامل تخته کرد و رفت، سیتی و بارسا، مثل زالو میمونن تو فوتبال، فصل پیش هردوتاشون از مرز 400 میلیون دلار خرج در یک فصل، گذشتن!!! (بارسا حدودا 430 میلیون دلار) که یک رکورد تاریخی در دنیای فوتبال هستش و حدودا 150 میلیون از رکورد قبلی، بالاتر هستش که مربوط به رئال و سیتی هستش، شک نکن که رئال هم مثل بقیه زالوها، امسال میوفته به جون بازار...
در کل، بزرگترین مشکل من، مدیریت این باشگاه هستش که تا وقتی این وودبیشرف و گلیزرها هستن، هیچ وقت وضعیت بهتر از این نمیشه، شاید قبلا میتونستیم با همچین تفکری، تو انگلیس حداقل قهرمان بشیم، ولی از زمان اومدن آبرام و بعداز اون سیتی، دیگه هیچ وقت امیدی به قهرمانی نخواهیم داشت با این تفکر که آکادمی، رشفورد و لینگارد داشته باشیم، کافیه...