• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ترجیح میدم مساوی شه یا حتی تاتنهام ببره :D

اگه بابت قهرمان نشدن لیورپول میگی خیالت راحت من گارانتی میکنم ارزوی قهرمانی رو به گور میبرند[emoji1787] این فصل هم جام مال کچله[emoji1787] بازی رو لیورپول برد و ما هم امتیاز تاتنهام رتبه سومی شدیم حالا فقط مونده بشینیم ببینیم ارسنال فرداشب چه میکنه اونم با ویروس فیفا دی که تو بدنشه امتیاز از دست بده عالی میشه[emoji2957]

Sent from my iPhone using Tapatalk

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
اگه بابت قهرمان نشدن لیورپول میگی خیالت راحت من گارانتی میکنم ارزوی قهرمانی رو به گور میبرند[emoji1787] این فصل هم جام مال کچله[emoji1787] بازی رو لیورپول برد و ما هم امتیاز تاتنهام رتبه سومی شدیم حالا فقط مونده بشینیم ببینیم ارسنال فرداشب چه میکنه اونم با ویروس فیفا دی که تو بدنشه امتیاز از دست بده عالی میشه[emoji2957]

خیلی وحشتناک شده جدول
4 تا تیم 60 و 61 امتیازی:D
البته آرسنال بازیش رو اگه ببره میره سوم، ولی اگه مساوی هم کنه میشیم 3 تا تیم 61 امتیازی سوم تا پنجم
تفاضل ما هم از جفتشون پایین تره، واقعاً سخته گرفتن سهمیه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با اینکه لیورپول برد اما به نفع ما شد
من ترجیح میدم لیورپول قهرمان بشه اما ما هم سهمیه لیگ قهرمانان رو بگیریم

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972

کچل نه،عبدالله

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ترجیح میدم مساوی شه یا حتی تاتنهام ببره :D
اصلان جان موافق نبودم و نیستم، ما دنبال گرفتن سهمیه هستیم، واسه ما قهرمان شدن سیتی یا لیورپول، هیچ اهمیتی نداره...
الان تنها راه گرفتن سهمیه واسه ما، پایین کشیدن، تاتنهام هستش، آرسنال رسما رتبه سوم رو مال خودش کرده(مگه اینکه تو این بازی های باقیمونده ساده ای که دارن، امتیاز از دست بدن)، چلسی هم با گل آفساید برد بازیش رو...
ما نباید جلوی چلسی امتیاز از دست بدیم و تا آخر فصل هم نباید بیش از 3 امتیاز از دست بدیم، چون به هیچ شکلی دیگه نمیشه سهمیه رو گرفت، شایعات خروج پوگبا و دخیا و حتی رشفورد، خیلی زیاد شده، اینکه نتونیم سهمیه رو بگیریم، میشه یه کاتالیست برای خروج هر 3تای اینها، وقتی که نگاه میکنیم که هیچکدوم قراردادشون رو تمدید نکردن تا ببینن آخر فصل سهمیه میگیریم یا نه که بمونن یا نه...
خلاصه بازی رو دیدم، یک بازی خیلی ضعیف رو انجام دادیم انگار دوباره؟؟ الان 5-4 بازی که علاوه بر نتایج، بازی ضعیفی هم انجام میدیم...
گل اول بازی رو باید بگم که کاملا کار شاو بود، پاس فوق العاده ای به رشفورد داد که کار هر کسی نبود...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
هقت تا بازی مونده دوتای آخر با کاردیف و هادرسفیلد تقریبا ساده است و با وستهام تو زمین خودمون بازی داریم که سه روز بعد از بازی با بارسا هست وستهام به خودی خود حریف سختی نیست ولی فشار بازیها بالاست بعد از برگشت با بارسا با اورتون بازی داریم در زمین اورتون و پشت بندش با سیتی و چلسی در زمین خودمون.... اگر فرض کنیم که قراره جلوی سیتی امتیاز از دست بدیم باید وولور رو امشب حتما ببریم و اورتون رو در زمین خودش و البته وستهام..من فکر میکنم تکلیف تا آخرین روز به طور کامل مشخص نمیشه ولی میشه گفت امشب وولور رو در زمین خودش ببریم یکی از خان ها رو رد کردیم که تقریبا بعد از بازی با سیتی سخت ترینه....مشخصا دویل ما با چلسی هم سرنوشت ساز خواهد بود به نظر میرسه با توجه به کیفیت بازیها ما داریم با تانهام و چلسی برای اون جایگاه چهارمه میجنگیم البت فوتباله و هزار اتفاق ولی منطقیش اینه که آرسنال رقبای ساده تری داره....
باید بازی امشب رو ببینیم امیدوارم که تیم به یک آمادگی نسبی برسه چون بازی قبلی با اینکه بردیم با اختلاف بدترین نمایشمون در دوران اوله بود به نظر من تیم جوری بازی میکرد که انگار یک تیم دسته دو داره جلوی یک تیم لیگ برتری بازی میکنه درسته با ذکاوت و شانس برنده شدیم ولی اون کیفیت بازی حتی جلوی وولورهمپتون هم میتونه فاجعه درست کنه چه برسه به سیتی و چلسی و بارسا....

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب ترکیب منتشر شد و قراره با ترکیبی عجیب و غریب به مصاف حریف بریم، من تنها میخوام بازی ها رو ببریم به هرسکل و کیفیتی شده باشه مهم نیست، تاتنهام حداق ۱۰ بازی رو با کثیف ترین شکل ممکن برده چلسی هم دست کمی ازشون نداشته اینکه دوستان انتظار دارن هر بازی. ۳۰ موقعیت گل ایجاد بشه با مالکیت توپ بالای ۷۵ درصد با این بازیکنان و پتانسیل غیر ممکن هست، همینکه ببریم و سهمیه رو بگیریم این فصل کافیه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ضربه سر لوکاکو باید گل میشد، جالبه دروازه بان‌ها مقابل یونایتد بهترین دروازه بان جهان میشن [emoji1787]

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
گلللللللللل اول با سوپر شوت اسکات مک تومینای [emoji91][emoji1316]

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
عالی داریم بازی میکنیم و حقمون بود ضربه سر لینگارد گل دوم بشه اما سوپر سیو دروازه بان حریف متاسفانه اجازه نداد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
چند دقیقه بازی رو ول کردیم و مثل اب خوردن گل مساوی رو خوردیم

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
باید 2، 3 تا میزدیم راحت ولی خیلی میخره بازی مساوی شد
خوب داریم بازی میکنیم، یکم کلینیکال تر باشیم راحت میتونیم ببریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعد از خوردن گل مساوی خیلی افت کردیم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یانگ احمق اخراج شد
روند تیم رو به جلو بود
یانگ احمق گند زد به بازی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
احمق خیر سرش کاپیتانه خدایی فاجعه هستن این مدافع های تیم در بهترین حالت اسمال و رفقای دیگه اش اون وسط یکسری مدافع وسط تو باکسن و یانگ و دوستان هم یک عده بازیکن متوسط پا به سن گذشته یا چاق مثل لوک شاو

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
و گل دوم رو خوردیم، چقدر بده دبل شدن تو یکماه مقابل این تیم [emoji3525]

بالا