• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
روی اشتباهات دفاع احمق و دخه آ بازی رو باختیم

دخه آ مثل اینکه تمرکز نداره
پوگبا هم اصلا خوب بازی نکرده
تکلیف مدافعان احمق ما هم که مشخص هست

به نظر میرسه اینها فکرشون جای دیگه است

احتمالا سهیمه لیگ قهرمانان رو از دست بدیم
پوگبا و دخه آ هم از تیم بهتره برن

باید به فکر ساختن مجدد این تیم برای فصل آینده باشیم
البته با بازیکن هایی که دل و حواسشون پیش رئال و بارسا نباشه

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
روی اشتباهات دفاع احمق و دخه آ بازی رو باختیم

دخه آ مثل اینکه تمرکز نداره
پوگبا هم اصلا خوب بازی نکرده
تکلیف مدافعان احمق ما هم که مشخص هست

به نظر میرسه اینها فکرشون جای دیگه است

احتمالا سهیمه لیگ قهرمانان رو از دست بدیم
پوگبا و دخه آ هم از تیم بهتره برن

باید به فکر ساختن مجدد این تیم برای فصل آینده باشیم
البته با بازیکن هایی که دل و حواسشون پیش رئال و بارسا نباشه
دقیقا مهرداد جان،این‌ احمقا بهتره برن،پوگبا که همین الان فکر کرده ریدن‌ واسش تو رئال،دخه ا هم که دلش جام میخواد،به جهنم،این احمقارو‌بفروشن،هرکی که نمیخواد باشه،بره،بهتر
سه سال وقت بدن به اوله،قطعا تیم خیلی خفن تر و بهتری میسازه با بازیکنای خیلی وفادار تر ازین اشغالا

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
جالبه برام صحبت‌هایی که در مورد دخئا میشه، تا همینجاش بهترین بازیکن چند سال اخیر ما بوده و بخاطر اینکه این بازی عملکردش ایراد داشته این همه انتقاد واقعا بی انصافی هست. شکست خوردیم و کارمون فوق العاده سخت شده، ۶ بازی داریم که ۲ تاش مقابل سیتی و چلسی هست[emoji3525]

Sent from my iPhone using Tapatalk

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
جالبه برام صحبت‌هایی که در مورد دخئا میشه، تا همینجاش بهترین بازیکن چند سال اخیر ما بوده و بخاطر اینکه این بازی عملکردش ایراد داشته این همه انتقاد واقعا بی انصافی هست. شکست خوردیم و کارمون فوق العاده سخت شده، ۶ بازی داریم که ۲ تاش مقابل سیتی و چلسی هست[emoji3525]

Sent from my iPhone using Tapatalk
به این دلیل میگیم که چند هفتس تمرکز نداره،ریده رفیق،بدم ریده,من عذر میخوام ،اعصابم واقعا داغونه،هم منچستر،هم میلان،اونوقت اشغالایی مثل ریال و بارسا و پاریس و بایرن و سیتی مثل چی دارن جام میارن،روزای خوش هم داره خاطره میشه واسه ما،گه تو این دوره و‌ برهه از زندگی،دخه ا هم قطعا فک کرده کورتوا رو پرت میکنن بیرون،بزار بره به عشقش ریال برسه،هیچی دیگه مهم نی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تقریبا رفتن جز چهارتا با این بازیکنهای افلیج (مثلا اسمال) و کودن و پیر (یانگ) و پول پرست خل و چل (پوگبا و دخیا) غیر ممکنه، یادتون نره چیزی که دخیا رو اینجا نگه داشته دستگاه فکس خرابه نه علاقه اش به یونایتد پوگبا هم که احتیاج نداره چیزی در موردش بگیم...
از همه اینا بیشتر با زالو صفتهایی مثل گلیزرها و وودی

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
تقریبا رفتن جز چهارتا با این بازیکنهای افلیج (مثلا اسمال) و کودن و پیر (یانگ) و پول پرست خل و چل (پوگبا و دخیا) غیر ممکنه، یادتون نره چیزی که دخیا رو اینجا نگه داشته دستگاه فکس خرابه نه علاقه اش به یونایتد پوگبا هم که احتیاج نداره چیزی در موردش بگیم...
از همه اینا بیشتر با زالو صفتهایی مثل گلیزرها و وودی
دقیقا حسین جان،الان که دارم فکر‌میکنم،دلیل شکستای اخیرمون،عدم بودن بازیکنایی بود که عاشق تیم باشن،فرگی‌فارغ از دانش و مهارت،بازیکنایی داشت که واسش سرشونو میدادن،از فلچر،زیدان میخواست،صدسال سیاه اشغالایی مثل پوگبا و دخه ا و ...،پشم اسکولزی نمیشن،همون بهتر که فروخته بشن این اشغالای بی غیرت کثافت،حیف وقت که پای این عوضیا هدر دادیم

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
ظاهرا معجزه ای در کار نیست. باز هم حداقل تا آخر این فصل باید سطح انتظاراتمون رو تقلیل بدیم به تحقیر نشدن جلوی تیم های بزرگ تر مثل سیتی و بارسا.

تیم که طبق معمول نخاله زیاد داره و حرف زدن از یانگ بی مغز و اسمال عقب مونده جسمی و فرد بی خاصیت و ... تکرار مکرراته. حداقل سومین فصله که وضع دفاع و وینگ راست همینه و نشونه ای هم وجود نداره که این تابستون وضعیت متفاوتی با دو تای قبلی داشته باشیم.

اما به نظر من اولین حرکت عاقلانه و درست مدیر ورزشی باشگاه می تونه راحت شدن از شر پوگبا و اون خوک کثیف با قیمتی بیش از 150 میلیون یورو باشه. 5 بازی بهترین هافبک لیگ برتر، 15 بازی بدترین. این آدم که موندنی نیست. دلش هم با تیم نیست. همه هم می دونیم بدون تعارف فقط به خاطر پر کردن جیب خودش و ایجنت لعنتیش اومده. به جای حاشیه خریدن برای تیم بهتره تا دست باشگاه رو توی پوست گردو نذاشتن بفروشیمش بره. کاری که دقیقا یووه کرد و ضرر هم نکرد.

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بابا این سولشر به درد نمیخوره! اخه این تیما چین که می بازه ازشون! اینم یکی مثل قبلیاس!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بعضی ها میگن سولسشیر به درد نمیخوره
من این رو قبول ندارم

مقصر باخت سولسشیر نبود
قبل بازی خیلی از منچستری ها انتظار داشتند به فرد و مک تامینی بازی بده که جلو ‌ پاریس عالی بودند

این بازی هم خوب بودند هر دو

مشکل تیم پوگبا بود و دخه آ و دفاع داغون
بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتره بره
چه پوگبا چه دخه آ

ما بیشترین ضربه رو از این مسأله داریم میخوریم
من مطمئنم سولسشیر فصل آینده تیم خوبی خواهد ساخت

چه تو لیگ قهرمانان باشیم چه نباشیم
چه امثال دخه آ و پوگبای بی غیرت باشند و چه نباشند

این بازی اوله به حماقت و بی تعصبی بعضی از بازیکن ها باخت

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ظاهرا معجزه ای در کار نیست. باز هم حداقل تا آخر این فصل باید سطح انتظاراتمون رو تقلیل بدیم به تحقیر نشدن جلوی تیم های بزرگ تر مثل سیتی و بارسا.

تیم که طبق معمول نخاله زیاد داره و حرف زدن از یانگ بی مغز و اسمال عقب مونده جسمی و فرد بی خاصیت و ... تکرار مکرراته. حداقل سومین فصله که وضع دفاع و وینگ راست همینه و نشونه ای هم وجود نداره که این تابستون وضعیت متفاوتی با دو تای قبلی داشته باشیم.

اما به نظر من اولین حرکت عاقلانه و درست مدیر ورزشی باشگاه می تونه راحت شدن از شر پوگبا و اون خوک کثیف با قیمتی بیش از 150 میلیون یورو باشه. 5 بازی بهترین هافبک لیگ برتر، 15 بازی بدترین. این آدم که موندنی نیست. دلش هم با تیم نیست. همه هم می دونیم بدون تعارف فقط به خاطر پر کردن جیب خودش و ایجنت لعنتیش اومده. به جای حاشیه خریدن برای تیم بهتره تا دست باشگاه رو توی پوست گردو نذاشتن بفروشیمش بره. کاری که دقیقا یووه کرد و ضرر هم نکرد.

دقیقا هر کسی که دلش با تیم نیست بهتره بره
یعنی باید بره

دخه آ، پوگبا، هررا،
اینها باید با قیمت خوب فروخته بشن

بازیکن های مستعد و وفادار و باغیرت عضو تیم بشن

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
دقیقا،اوله عالیه،عشقه،ولی بی غیرت توی این تیم نباس باشه،یانگ احمق هست،پیر هست،کند هست،ولی بی غیرت نی،چیزی که پوگبا و اون دخه ا هستن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یانگ در بهترین حالت به درد نیمکت میخوره
بی غیرت نیست
اما احمق هست

حتی جونز و اسمال هم بی غیرت نیستند
اما در بهترین حالت برای نیمکت خوب هستند

حتی سانچز و فرد و مارسیال و رشفورد و لوکاکو هم با غیرت بازی می‌کنند

این وسط پوگبا و دخه آ به نظر میرسه دلشون با تیم نیست
بخصوص پوگبا
بهتره با قیمت بالا فروخته بشن و برن

مقصر باخت امشب سولسشیر نبود
قبل بازی خیلی از منچستری ها انتظار داشتند به فرد و مک تامینی بازی بده که جلو ‌ پاریس عالی بودند

این بازی هم به هر دو باری داد و تا حدودی خوب بودند هر دو

مشکل تیم پوگبا بود و دخه آ و دفاع داغون
بازیکنی که دلش با تیم نیست بهتره بره
چه پوگبا چه دخه آ

ما بیشترین ضربه رو از این مسأله داریم میخوریم
من مطمئنم سولسشیر فصل آینده تیم خوبی خواهد ساخت

چه تو لیگ قهرمانان باشیم چه نباشیم
چه امثال دخه آ و پوگبای بی غیرت باشند و چه نباشند

این بازی اوله به حماقت و بی تعصبی بعضی از بازیکن ها باخت
بابا ما رونالدو رو دادیم رفت
دیگه این دو تا هر چی باشند رونالدو که نیستند

فصل بعد هم اوله باید تیم رو خوب بکوبه و بسازه
البته اگه مدیریت ما حماقت نکته

بازیکن خوب و با غیرت پیدا میشه

من به اوله امیدوارم
چون هر چی باشه یه منچستری هست و دلش برای تیم بیشتر از من هوادار میسوزه

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
سلام، بازی رو ندیدم و طوری هم که متوجه شدم، رسما سهمیه رفت تو باقالی ها...
نمیخوام با اطمینان در مورد مربی یا بازیکنها نظر بدم، چون بازی رو ندیدم. ولی خلاصه بلندی که از بازی دیدم، نشون داد که خط هافبک (در قسمت دفاعیش، یعنی فرد و مک تامینی) فاجعه بوده، فرد نشون داد که آشغال ترین خرید این چند فصل اخیر منچستر هستش و اصلا در حد منچستر نیست، آخه مرتیکه بز، نمیتونه یه استپ ساده هم انجام بده و اونجوری باعث خوردن گل میشه؟؟؟

از اون طرف مک تامینی هم که اصلا انگار نه انگار که هافبک دفاعی هستش، تو همه حملات ولوز، گوزپیچ بود تو زمین و اون پاس اشتباهش، باعث اخراج یانگ هم شد(بگذریم که یانگ هم احمقانه تکل زد با اینکه کارت زرد داشت)، مک تامینی نشون داد که عمرا در حد تیم آماتور منچستر هم نیست، ولی بیایم بگیم که جوون هستش، این که نشد بهونه!!! دی یانگ هم جوون هستش، ولی اونجوری بهترین هافبک های دنیارو گوز میکنه تو زمین و موفق میشن رئال رو نابود کنن...
اختلاف سطحشون زمین تا آسمون هستش، مدیرهای ما سرشون تو ک...نشون هستش و هیچ گوهی نخوردن تو این چند فصل، برای خرید بازیکنهای درسته حسابی و همیشه آشغال ترین گزینه ها، به تیم آورده میشن...

مشخصه که چرا اکثر تیمهای بالانشین، جلوی ولوز، کم اوردن، اتوبوسشون رو خوب پارک میکنن و تیمشون تو ضدحمله خیلی خوب هستش و تا وقتیکه سبک تهاجمی کاملی و بازیکنهای با کیفیتی نداشته باشی اون جلو، نمیتونی جلوشون نتیجه بگیری، از نظر من نه لینگارد و نه لوکاکو(آخه چقدر این بشر باید جلوی دروازه موقعیت 100 درصد واسش درست کنن و برینه تو توپ؟؟ سانتر به اون قشنگی اومده بهترین جا واست اینجوری میزنی وسط شکم دروازه بان، گوساله!!! چقدر این بشر کنده؟؟؟؟ حیف از اون سانتر قشنگ دالو، حیف) و نه خط دفاعی منچستر، در حد اسم منچستر که هیچ، در حد یک تیم بالانشین لیگ انگلیس نیستن...

واسم جالبه که اینقدر کسایی مثل دخیا و پوگبا کوبیده شدن، در صورتیکه نه روی گل های بازی مقصر بودن و نه اینکه میتونیم بگیم تیم نتونسته موقعیت گل درست کنه که پوگبا ضعیف کار کرده باشه، تا اونجاییکه من دیدم، شاید 4-3 موقعیت 100 درصد رو خراب کردیم، قرار نیست که پوگبا بیاد تو هر بازی گل بزنه یا پاس گل بده، وظیفه پوگبا خلق موقعیت هستش که به نظر من این کار رو هم نه خیلی خوب، ولی انجام داده، اون هم دلیلش کاملا مشخصه تو این بازی با سبک اتوبوسی ولوز، مشخصه که آنچنان موقعیتی نمیشه ایجاد کرد...
کوبیدن بهترین بازیکنهای تیم در چند فصل گذشته و کنونی تیم، اون هم به بهونه بی تعصب بودن، مثل یک جوک میمونه!!!!o_Oo_Oo_O
فوتبال حرفه ای هستش، چیزی به اسم تعصب وجود خارجی نداره و خنده دار هستش...:rolleyes::general711:
این بازیکنها، حقوق میگیرن و فوتبال بازی میکنن، اگه یک بازی ضعیف باشن(باز قضیه اینه که من اصلا ضعیف ندیدمشون تو این بازی) و اینجوری در قبالشون جبهه گرفته بشه که من واسم اصلا قابل درک نیست...

کلا اگه ما میخوایم نتیجه بگیریم و حداکثر آرزومون گرفتن سهمیه نباشه، باید اول یه کمی واقعیت رو ببینیم و بعد مدیر درسته حسابی بالا سر باشگاه باشه که یک خونه تکونی درسته حسابی بکنه تو تیم و باید 15-10 تا نخاله ای که تو این تیم هستن رو از تیم بیرون بندازه، بخوایم مقایسه بکنیم، ما هیچ جای قضیه نیستیم با این ترکیبی که داریم...

مربی هم مشخص کرد که تنها یه سبک بازی رو دنبال میکنه که خیلی زیاد هم شبیه به سبک بازی مورینیو هستش، تیم رو خیلی عقب میکشه و دنبال ضدحمله هستش، با این سبک فوتبال، منچستر به جایی نمیرسه، یا بهتر بگم، سولسشر خیلی ترسو بازی میکنه تیمش و جربزه حمله و پرس و فشار روی تیم حریف رو نداره، البته تو این بازی که اتوبوس پارک کرده بود حریف، پرس و فشاری نمیتونست در کار باشه، دلیل اصلی باخت رو من اشتباهات دفاع ها(اسمالینگ احمق گل به خودی هاش رو داره به یک رکورد تبدیل میکنه) و هافبکهای دفاعی ضعیف تیم، میبینم.
تبریک میگم به وودگوساله بابت تمدید قراردادش، با جونز و اسمالینگ و یانگ...

نداشتن نخاله تو تیم، خیلی مهم هستش، وقتی تیم جلو افتاد، خیلی خوب سوار بر بازی هم بود، ولی با فرط فرد، تیم نابود شد و ولوز به بازی برگشت و روی ضدحمله یانگ هم اخراج شد، در صورتیکه هیچکدوم از این اتفاقات نباید میوفتاد، اگه فرد گوسفند و بعداز اون خط دفاعی تو آفساید گیری(مشخصا یانگ)، فرط نمیدادن...
تا وقتی که مدیر و بازیکنها، همینجوری باشن، وضعیت همین خواهد بود...
درضمن، در 4 بازی اخیر تیم، 3تاش رو باختیم که اصلا وضعیت جالبی نیست، سولسشر نتونسته تیم رو جمع کنه و بعداز حذف از FA Cup تقریبا شانس گرفتن سهمیه رو هم از دست داده...

Last edited:

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
سلام، بازی رو ندیدم و طوری هم که متوجه شدم، رسما سهمیه رفت تو باقالی ها...
نمیخوام با اطمینان در مورد مربی یا بازیکنها نظر بدم، چون بازی رو ندیدم. ولی خلاصه بلندی که از بازی دیدم، نشون داد که خط هافبک (در قسمت دفاعیش، یعنی فرد و مک تامینی) فاجعه بوده، فرد نشون داد که آشغال ترین خرید این چند فصل اخیر منچستر هستش و اصلا در حد منچستر نیست، آخه مرتیکه بز، نمیتونه یه استپ ساده هم انجام بده و اونجوری باعث خوردن گل میشه؟؟؟

از اون طرف مک تامینی هم که اصلا انگار نه انگار که هافبک دفاعی هستش، تو همه حملات ولوز، گوزپیچ بود تو زمین و اون پاس اشتباهش، باعث اخراج یانگ هم شد(بگذریم که یانگ هم احمقانه تکل زد با اینکه کارت زرد داشت)، مک تامینی نشون داد که عمرا در حد تیم آماتور منچستر هم نیست، ولی بیایم بگیم که جوون هستش، این که نشد بهونه!!! دی یانگ هم جوون هستش، ولی اونجوری بهترین هافبک های دنیارو گوز میکنه تو زمین و موفق میشن رئال رو نابود کنن...
اختلاف سطحشون زمین تا آسمون هستش، مدیرهای ما سرشون تو ک...نشون هستش و هیچ گوهی نخوردن تو این چند فصل، برای خرید بازیکنهای درسته حسابی و همیشه آشغال ترین گزینه ها، به تیم آورده میشن...

مشخصه که چرا اکثر تیمهای بالانشین، جلوی ولوز، کم اوردن، اتوبوسشون رو خوب پارک میکنن و تیمشون تو ضدحمله خیلی خوب هستش و تا وقتیکه سبک تهاجمی کاملی و بازیکنهای با کیفیتی نداشته باشی اون جلو، نمیتونی جلوشون نتیجه بگیری، از نظر من نه لینگارد و نه لوکاکو(آخه چقدر این بشر باید جلوی دروازه موقعیت 100 درصد واسش درست کنن و برینه تو توپ؟؟ سانتر به اون قشنگی اومده بهترین جا واست اینجوری میزنی وسط شکم دروازه بان، گوساله!!! چقدر این بشر کنده؟؟؟؟ حیف از اون سانتر قشنگ دالو، حیف) و نه خط دفاعی منچستر، در حد اسم منچستر که هیچ، در حد یک تیم بالانشین لیگ انگلیس نیستن...

واسم جالبه که اینقدر کسایی مثل دخیا و پوگبا کوبیده شدن، در صورتیکه نه روی گل های بازی مقصر بودن و نه اینکه میتونیم بگیم تیم نتونسته موقعیت گل درست کنه که پوگبا ضعیف کار کرده باشه، تا اونجاییکه من دیدم، شاید 4-3 موقعیت 100 درصد رو خراب کردیم، قرار نیست که پوگبا بیاد تو هر بازی گل بزنه یا پاس گل بده، وظیفه پوگبا خلق موقعیت هستش که به نظر من این کار رو هم نه خیلی خوب، ولی انجام داده، اون هم دلیلش کاملا مشخصه تو این بازی با سبک اتوبوسی ولوز، مشخصه که آنچنان موقعیتی نمیشه ایجاد کرد...
کوبیدن بهترین بازیکنهای تیم در چند فصل گذشته و کنونی تیم، اون هم به بهونه بی تعصب بودن، مثل یک جوک میمونه!!!!o_Oo_Oo_O
فوتبال حرفه ای هستش، چیزی به اسم تعصب وجود خارجی نداره و خنده دار هستش...:rolleyes::general711:
این بازیکنها، حقوق میگیرن و فوتبال بازی میکنن، اگه یک بازی ضعیف باشن(باز قضیه اینه که من اصلا ضعیف ندیدمشون تو این بازی) و اینجوری در قبالشون جبهه گرفته بشه که من واسم اصلا قابل درک نیست...

کلا اگه ما میخوایم نتیجه بگیریم و حداکثر آرزومون گرفتن سهمیه نباشه، باید اول یه کمی واقعیت رو ببینیم و بعد مدیر درسته حسابی بالا سر باشگاه باشه که یک خونه تکونی درسته حسابی بکنه تو تیم و باید 15-10 تا نخاله ای که تو این تیم هستن رو از تیم بیرون بندازه، بخوایم مقایسه بکنیم، ما هیچ جای قضیه نیستیم با این ترکیبی که داریم...

مربی هم مشخص کرد که تنها یه سبک بازی رو دنبال میکنه که خیلی زیاد هم شبیه به سبک بازی مورینیو هستش، تیم رو خیلی عقب میکشه و دنبال ضدحمله هستش، با این سبک فوتبال، منچستر به جایی نمیرسه، یا بهتر بگم، سولسشر خیلی ترسو بازی میکنه تیمش و جربزه حمله و پرس و فشار روی تیم حریف رو نداره، البته تو این بازی که اتوبوس پارک کرده بود حریف، پرس و فشاری نمیتونست در کار باشه، دلیل اصلی باخت رو من اشتباهات دفاع ها(اسمالینگ احمق گل به خودی هاش رو داره به یک رکورد تبدیل میکنه) و هافبکهای دفاعی ضعیف تیم، میبینم.
تبریک میگم به وودگوساله بابت تمدید قراردادش، با جونز و اسمالینگ و یانگ...

نداشتن نخاله تو تیم، خیلی مهم هستش، وقتی تیم جلو افتاد، خیلی خوب سوار بر بازی هم بود، ولی با فرط فرد، تیم نابود شد و ولوز به بازی برگشت و روی ضدحمله یانگ هم اخراج شد، در صورتیکه هیچکدوم از این اتفاقات نباید میوفتاد، اگه فرد گوسفند و بعداز اون خط دفاعی تو آفساید گیری(مشخصا یانگ)، فرط نمیدادن...
تا وقتی که مدیر و بازیکنها، همینجوری باشن، وضعیت همین خواهد بود...
درضمن، در 4 بازی اخیر تیم، 3تاش رو باختیم که اصلا وضعیت جالبی نیست، سولسشر نتونسته تیم رو جمع کنه و بعداز حذف از FA Cup تقریبا شانس گرفتن سهمیه رو هم از دست داده...
در مورد پوگبا یادم نمیاد از کدوم موقعیت ها صحبت می کنی ولی به هر حال بازیش اون قدر تهوع اور بود که خلاصه بازی حق مطلب رو ادا نمی کنه. اون قدر توپ لو داد اون قدر تو کنترل و جریان دادن به توپ ناتوان بود و اون قدر تو دوئل های یک به یک شکست خورد که ... موقعیت سازی پیشکش!!

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
پوگبا و دخیا نبودن الان تیم رده ۱۲ جدول بود اون وقت میگید مقصر باخت اینان چون دلشون با تیم نبوده و اوله عشقه و نانازه و قربونش برم ! با احساسات نمیشه نتیجه گرفت. قرار نیست بهترین بازیکن های دنیا همه بازی ها عالی باشن. کلی بازیکن داریم که اصلا در حد یونایتد نیستن.
همین اوله ناناز امتیازایی که اوایل جمع کرد رو مدیون پوگباس! جالبه که همین اوله نمیفهمه پوگبا خوب نیست میذارتش توی زمین اون وقت شما میفهمید میگید نباید باشه. اگه پوگبا اینقدر بده پس باید یکی رو از روی نیمکت هر چقدر هم فاصله داشته باشن بذاره جاش.

Last edited:

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
به نظر من نباید بیشتر از چیزی که واقعا بوده بسازیم برا خودمون.
بازی قبلی خوب نبودیم و بردیم، این بازی خوب بودیم و نبردیم، فوتبال همینه. وقتی اون همه موقعیت خراب میشه و گل نمیشه منطقیه از اونور گل بخوریم دیگه.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پوگبا و دخیا نبودن الان تیم رده ۱۲ جدول بود اون وقت میگید مقصر باخت اینان چون دلشون با تیم نبوده و اوله عشقه و نانازه و قربونش برم ! با احساسات نمیشه نتیجه گرفت. قرار نیست بهترین بازیکن های دنیا همه بازی ها عالی باشن. کلی بازیکن داریم که اصلا در حد یونایتد نیستن.
همین اوله ناناز امتیازایی که اوایل جمع کرد رو مدیون پوگباس! جالبه که همین اوله نمیفهمه پوگبا خوب نیست میذارتش توی زمین اون وقت شما میفهمید میگید نباید باشه. اگه پوگبا اینقدر بده پس باید یکی رو از روی نیمکت هر چقدر هم فاصله داشته باشن بذاره جاش.

در کیفیت فنی اینها شکی نیست
تا الان هم امتیازات زیادی رو مدیون این دو بخصوص دخه آ هستیم

اما از روزی که زیدان برگشت به رئال و صحبت از حضور این دو در رئال مطرح شد کلا تمرکز این دو بازیکن به هم خورده

دلیلش به نظر شما چی می‌تونه باشه؟
جز اینکه دلشون میخواد برن؟
پوگبا که تکلیفش معلومه
دخه آ هم درخواست هفته ای ۴۸۰ هزار پوند کرده

کاری که باشگاه در مورد الکسیس کرده اشتباه بوده
اما قرار نیست این اشتباه مداوم تکرار بشه و پاشنه آشیل تیم بشه

به نظر من هر بازیکنی که دلش با تیم نیست
پول زیاد میخواد
یا اندازه پولی که میگیره کارایی نداره باید فروخته بشه

یه سری اشغال در خط دفاع هم داریم که در منصفانه ترین حالت باید رو نیمکت به صورت تعویضی باشند و اصلا لایف فیکس شدن نیستند

من مطمئنم فصل بعد حتی اگه در لیگ قهرمانان هم نباشیم تیم خوبی خواهیم داشت

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مورد پوگبا یادم نمیاد از کدوم موقعیت ها صحبت می کنی ولی به هر حال بازیش اون قدر تهوع اور بود که خلاصه بازی حق مطلب رو ادا نمی کنه. اون قدر توپ لو داد اون قدر تو کنترل و جریان دادن به توپ ناتوان بود و اون قدر تو دوئل های یک به یک شکست خورد که ... موقعیت سازی پیشکش!!
من بازی رو کامل ندیدم، ولی خلاصه بازی، چیزی در مورد لو دادن توپ یا اشتباهات فردی از پوگبا ندیدم، در عوض فرط گل رو مستقیم فرد داده بود!!!
قضیه اینه که پوگبا نباید که رسما پاس منجر به گل داده باشه که بخواد موقعیت حساب بشه، حرکات پوگبا کاملا در بازی مشخص بود، از هر موقعیت تیم، حداقل یک تاثیری از پوگبا مشخص بود!!!
اگه اینجوری میخواستیم حساب کنیم که فرد پاس گل داده بود تو این بازی، چون آخرین لمس توپ قبل از اینکه به مک تامینی برسه، از جانب فرد بوده!!!!!!

دقیقا حرفت درسته...
به نظر من نباید بیشتر از چیزی که واقعا بوده بسازیم برا خودمون.
بازی قبلی خوب نبودیم و بردیم، این بازی خوب بودیم و نبردیم، فوتبال همینه. وقتی اون همه موقعیت خراب میشه و گل نمیشه منطقیه از اونور گل بخوریم دیگه.
اصلان حرفش رو نزن که رسما سهمیه پرید...
من نمیگم که مقصرش مربی هستش، من دارم میگم که مقصر این وضعیت مدیریتی هستش که باشگاه رو به این روز انداخته، حالا میگی بیشتر از اون چیزی که بوده؟ من میگم که چیزی دیگه نمونده، فصل برای منچستر تمام شده، حدودا 2 ماه مونده به پایان فصل!!!! تو روح موران و اون مدیرهای بیشرفی که منچستر رو به این روز انداختن، موندن دست به ... تا تیم به ... رفت.
تو هیچ جامی نیستیم دیگه رسما، باید گفت که امیدی هم برای گرفتن سهمیه نداریم، مگه اینکه بیایم سیتی و چلسی و همه بازی های باقیمونده رو برنده از بازی بیرون بیایم که من یکی، با این بازی هایی که از تیم تو این 4-5 هفته دارم میبینم، عمرا فکر نمیکنم اتفاق بیوفته!!!!
راستش هر سال وضعیتمون بدتر داره میشه و داریم هر فصل خودمون رو گول میزنیم که انتهای فصل در تابستون، فلان و بهمان میکنه وودگوساله و مربی فلان و بهمان میکنه، ولی از حقیقت فرار میکنیم که الان 6 فصله که از افتخار که هیچ، از سطح اول فوتبال اروپا هم خیلی فاصله گرفتیم و هر فصل هم داریم سقوط بیشتری میکنیم...
موران با سبک بازی آشغال نتیجه گراش، تونست یه ذره به باشگاه قیافه بده، ولی میدونستیم که نه موندنی هستش و نه سبکش برای طرفدارها و نه تیمش قابل تحمله و کم کم این قضیه روی تیم هم تاثیر خودش رو گذاشت تا بالاخره تیم سقوطش رو کرد...
من یکی که دیگه نمیتونم بازیکنهایی مثل، یانگ، فرد، ماتیچ، مک تامینی، جونز، اسمال، بایی، روخو، پریرا، والنسیا، سانچز، ماتا و حتی لوکاکو رو در این تیم تحمل کنم، حداکثر سطح یه بازیکنی مثل لوکاکو و ماتیچ و یانگ در منچستر، نیمکت ذخیره ها هستش، وقتی که در بهترین حالتشون هستن...
غیر از دخیا، پوگبا، هررا، رشفورد عذر خیلی هاشون باید خواسته بشه، حتی مارسیال و لینگارد رو هم خیلی با اغراق میگم که نگه داریم...
تازه قضیه هررا هم خیلی جدی شده که میگن آخر فصل بطور آزاد به پاریس میره!!!!!
من که مشکلی ندارم با فروش پوگبا(با قیمت حداقل بالای 180 میلیون پوند) یا دخیا، فقط میتونم بگم که بعداز فروششون، تیم کاملا معمولی منچستر، تبدیل به یک تیم درجه دوم که هیچ به یک تیم درجه سوم تبدیل میشه، با وجود مدیریتی که این باشگاه داره، عمرا بازیکن تاپی ببینید که به منچستر اورده بشن و اگه دیدید که تو این چند فصل، یه کسی مثل پوگبا و زلاتان به منچستر اومدن، فقط و فقط دلیلش حضور موران بوده!!!
هیچوقت دیگه بازیکن با استعداد یا تاپی رو در منچستر نخواهید دید، این خط این هم نشون...
هیچوقت بازیکنی پیدا نمیکنید که بخواد به این منچستر بی هویت و بی ستاره و بی هدف و جاه طلبی بیان، مگه اینکه برای یه بازیکنی 40 میلیونی، 200 میلیون پرداخت کنیم، نمونش هم کم نبوده تو این چند فصل که واسه یه بازیکن، خیلی بیشتر از ارزشش پرداخت کردیم و نهایتش هم اصلا جواب نداده!!! دیماریا؟؟ مارسیال؟؟ روخو؟؟ بایی؟؟ مخیتاریان؟؟ سانچز؟؟؟؟
و میشه همون منچستری که حداکثر میومد، یه سری بازیکن جوون رو میگرفت و شاید ازشون یه ستاره بیرون میومد و در اوجشون، خیلی راحت منچستر رو ترک میکردن و به تیم مثل رئال میرفتن!!!! تازه اگه همچین چیزی هم دیگه اتفاق افتادنی باشه با این وضعیتی که در فوتبال امروز هستش، من عمرا نمیبینم همچین چیزی اتفاق بیوفته، یعنی وودگوساله، میره یه کسی مثل نیکولاس پپه رو از چنگ بایرن و بارسا در میاره؟؟؟ یا میره واسه فلیکس 100 میلیون خرج میکنه؟؟؟ یا مثلا میتونه کولیبالی رو بخره که برچسب قیمت 150 میلیونی روش خورده(ظاهرا فقط برچسب نبوده!!! و قراردادش رو تمدید کرده و بند فسخ قرارداد 150 میلیونی واسش گذاشتن!!!!!!!) رو میخره؟؟ اگر هم بخره، دیگه چی میمونه از بودجه باشگاه؟؟؟
سانچو؟؟؟ راستش هنوز اونقدر به سطحش اعتقاد ندارم، بیشتر شبیه این بازیکنهای اوریتد انگلیسی حسابش میکنم که 100 میلیون هم واسش باید پیاده بشه وودوارد...
فرناندز هم همینطور، اونقدر سطح بالایی نداره که بخوایم واسش 100-90 میلیون پیاده بشیم...
اصلا واسم جالبه که چرا فکر میکنید که کسی مثل دخیا یا پوگبا، دلشون بخواد به رئال یا یک تیمی غیر از منچستر برن؟؟؟ دلیلش؟؟؟ آیا فکر میکنید که دخیا یا پوگبا، در تیم جدیدشون، بیشتر از منچستر بهشون حقوق داده میشه؟؟؟ عمرا...
چون منچستر بی هویت شده، به هیچ افتخاری نمیتونه برسه، با وجود سیتی و لیورپول هم هیچ جوره هیچ امیدی نخواهد داشت که در EPL به قهرمانی که هیچ، حتی به فکر رسیدن به سهمیه UCL باشه، اون برش و مافیارو هم نداره که بتونه عنوان های فردی رو برای بازیکنهاش جور کنه، دخیایی که بدون شک بهترین دروازه بان 3-2 فصل اخیر دنیا بوده، چیزی گیرش نیومده اصلا...
پوگبا هم که بدون شک بهترین هافبک حال و حاضر دنیا هستش، چیزی بیشتر از گرفتن سهمیه یورولیگ گیرش نیومده و حتی در تیم فصل EPL هم جایی برای خودش نمیتونه بدست بیاره!! بازیکنها هم کاملا این رو متوجه شدن که دارن تیم رو ترک میکنند، احتمال زیاد شاهد خروج رشفورد و هررا هستیم...
من هم اصلا بهشون هیچ ایرادی نمیگیرم، باشگاه فقط داره به سمت نابودی میره با این مدیریت، همون بهتر که موران میموند و تیم رو اونقدر به فجاعت میرسوند تا گلیزرهای بیشرف، مجبور به فروش باشگاه میشدن، شاید اون موقع منچستر از این خاک سیاه بلند میشد...

Last edited:

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
متاسفانه دیشب باخت بدی داشتیم و جبرانش در چند بازی باقی مانده فصل سخت خواهد بود و شاید سهمیه رو هم از دست بدیم .

ولی در مورد پوگبا فقط می تونم بگم خودش باید در مورد اینده اش تصمیم بگیره نه یونایتد ، یونایتد بالاترین کارهای ممکن رو برا ی پوگبا کرد بازیکن ازاد فروختش و به عنوان گرانترین بازیکن جهان در زمان خودش برش گردوند

امسال هم که باشگاه به خاطرش سرمربی قبلی رو اخراج کرد ، ولی با همه این پوئن هایی که یونایتد به پوگبا داده بازم خودش هست که یک تنه تیم و خودش رو به حاشیه می بره . کاری با بازی پوگبا ندارم دیشب اگر بد بود چند بازی قبلی خوب یا متوسط بوده هرچند در کل فصل متوسطی داشته ، ولی اینکه تو حساس ترین مقطع فصل بیایی و از رویای بازی کردن زیر نظر زیدان در رئال مادرید صحبت کنی بی احترامی به تیم خودت و هوادارانش هست.
کاری که وین رونی و کریس رونالدو هم نکردند !!
بهتر است پوگبا در تابستان فروخته شود . با بودن پوگبا دو دستگی در تیم و حاشیه همیشه وجود خواهد داشت .

در مورد دخه آ هم اگر واقعا دستمزد 480 هزار پوندی شرط ماندنش باشد به نظرم باشگاه باید با 500 هزار پوند در هفته تمدید کند قراردادش رو چون حقش هست وقتی به یک مفت خوری مثل الکسیس چنین دستمزدی داده میشه به دخه آ واقعا باید دو برابرش هم داد !

بالا