سلام، بازی رو ندیدم و طوری هم که متوجه شدم، رسما سهمیه رفت تو باقالی ها...
نمیخوام با اطمینان در مورد مربی یا بازیکنها نظر بدم، چون بازی رو ندیدم. ولی خلاصه بلندی که از بازی دیدم، نشون داد که خط هافبک (در قسمت دفاعیش، یعنی فرد و مک تامینی) فاجعه بوده، فرد نشون داد که آشغال ترین خرید این چند فصل اخیر منچستر هستش و اصلا در حد منچستر نیست، آخه مرتیکه بز، نمیتونه یه استپ ساده هم انجام بده و اونجوری باعث خوردن گل میشه؟؟؟
از اون طرف مک تامینی هم که اصلا انگار نه انگار که هافبک دفاعی هستش، تو همه حملات ولوز، گوزپیچ بود تو زمین و اون پاس اشتباهش، باعث اخراج یانگ هم شد(بگذریم که یانگ هم احمقانه تکل زد با اینکه کارت زرد داشت)، مک تامینی نشون داد که عمرا در حد تیم آماتور منچستر هم نیست، ولی بیایم بگیم که جوون هستش، این که نشد بهونه!!! دی یانگ هم جوون هستش، ولی اونجوری بهترین هافبک های دنیارو گوز میکنه تو زمین و موفق میشن رئال رو نابود کنن...
اختلاف سطحشون زمین تا آسمون هستش، مدیرهای ما سرشون تو ک...نشون هستش و هیچ گوهی نخوردن تو این چند فصل، برای خرید بازیکنهای درسته حسابی و همیشه آشغال ترین گزینه ها، به تیم آورده میشن...
مشخصه که چرا اکثر تیمهای بالانشین، جلوی ولوز، کم اوردن، اتوبوسشون رو خوب پارک میکنن و تیمشون تو ضدحمله خیلی خوب هستش و تا وقتیکه سبک تهاجمی کاملی و بازیکنهای با کیفیتی نداشته باشی اون جلو، نمیتونی جلوشون نتیجه بگیری، از نظر من نه لینگارد و نه لوکاکو(آخه چقدر این بشر باید جلوی دروازه موقعیت 100 درصد واسش درست کنن و برینه تو توپ؟؟ سانتر به اون قشنگی اومده بهترین جا واست اینجوری میزنی وسط شکم دروازه بان، گوساله!!! چقدر این بشر کنده؟؟؟؟ حیف از اون سانتر قشنگ دالو، حیف) و نه خط دفاعی منچستر، در حد اسم منچستر که هیچ، در حد یک تیم بالانشین لیگ انگلیس نیستن...
واسم جالبه که اینقدر کسایی مثل دخیا و پوگبا کوبیده شدن، در صورتیکه نه روی گل های بازی مقصر بودن و نه اینکه میتونیم بگیم تیم نتونسته موقعیت گل درست کنه که پوگبا ضعیف کار کرده باشه، تا اونجاییکه من دیدم، شاید 4-3 موقعیت 100 درصد رو خراب کردیم، قرار نیست که پوگبا بیاد تو هر بازی گل بزنه یا پاس گل بده، وظیفه پوگبا خلق موقعیت هستش که به نظر من این کار رو هم نه خیلی خوب، ولی انجام داده، اون هم دلیلش کاملا مشخصه تو این بازی با سبک اتوبوسی ولوز، مشخصه که آنچنان موقعیتی نمیشه ایجاد کرد...
کوبیدن بهترین بازیکنهای تیم در چند فصل گذشته و کنونی تیم، اون هم به بهونه بی تعصب بودن، مثل یک جوک میمونه!!!!
فوتبال حرفه ای هستش، چیزی به اسم تعصب وجود خارجی نداره و خنده دار هستش...
:general711:
این بازیکنها، حقوق میگیرن و فوتبال بازی میکنن، اگه یک بازی ضعیف باشن(باز قضیه اینه که من اصلا ضعیف ندیدمشون تو این بازی) و اینجوری در قبالشون جبهه گرفته بشه که من واسم اصلا قابل درک نیست...
کلا اگه ما میخوایم نتیجه بگیریم و حداکثر آرزومون گرفتن سهمیه نباشه، باید اول یه کمی واقعیت رو ببینیم و بعد مدیر درسته حسابی بالا سر باشگاه باشه که یک خونه تکونی درسته حسابی بکنه تو تیم و باید 15-10 تا نخاله ای که تو این تیم هستن رو از تیم بیرون بندازه، بخوایم مقایسه بکنیم، ما هیچ جای قضیه نیستیم با این ترکیبی که داریم...
مربی هم مشخص کرد که تنها یه سبک بازی رو دنبال میکنه که خیلی زیاد هم شبیه به سبک بازی مورینیو هستش، تیم رو خیلی عقب میکشه و دنبال ضدحمله هستش، با این سبک فوتبال، منچستر به جایی نمیرسه، یا بهتر بگم، سولسشر خیلی ترسو بازی میکنه تیمش و جربزه حمله و پرس و فشار روی تیم حریف رو نداره، البته تو این بازی که اتوبوس پارک کرده بود حریف، پرس و فشاری نمیتونست در کار باشه، دلیل اصلی باخت رو من اشتباهات دفاع ها(اسمالینگ احمق گل به خودی هاش رو داره به یک رکورد تبدیل میکنه) و هافبکهای دفاعی ضعیف تیم، میبینم.
تبریک میگم به وودگوساله بابت تمدید قراردادش، با جونز و اسمالینگ و یانگ...
نداشتن نخاله تو تیم، خیلی مهم هستش، وقتی تیم جلو افتاد، خیلی خوب سوار بر بازی هم بود، ولی با فرط فرد، تیم نابود شد و ولوز به بازی برگشت و روی ضدحمله یانگ هم اخراج شد، در صورتیکه هیچکدوم از این اتفاقات نباید میوفتاد، اگه فرد گوسفند و بعداز اون خط دفاعی تو آفساید گیری(مشخصا یانگ)، فرط نمیدادن...
تا وقتی که مدیر و بازیکنها، همینجوری باشن، وضعیت همین خواهد بود...
درضمن، در 4 بازی اخیر تیم، 3تاش رو باختیم که اصلا وضعیت جالبی نیست، سولسشر نتونسته تیم رو جمع کنه و بعداز حذف از FA Cup تقریبا شانس گرفتن سهمیه رو هم از دست داده...