• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
اصلان حرفش رو نزن که رسما سهمیه پرید...
من نمیگم که مقصرش مربی هستش، من دارم میگم که مقصر این وضعیت مدیریتی هستش که باشگاه رو به این روز انداخته، حالا میگی بیشتر از اون چیزی که بوده؟ من میگم که چیزی دیگه نمونده، فصل برای منچستر تمام شده، حدودا 2 ماه مونده به پایان فصل!!!! تو روح موران و اون مدیرهای بیشرفی که منچستر رو به این روز انداختن، موندن دست به ... تا تیم به ... رفت.
تو هیچ جامی نیستیم دیگه رسما، باید گفت که امیدی هم برای گرفتن سهمیه نداریم، مگه اینکه بیایم سیتی و چلسی و همه بازی های باقیمونده رو برنده از بازی بیرون بیایم که من یکی، با این بازی هایی که از تیم تو این 4-5 هفته دارم میبینم، عمرا فکر نمیکنم اتفاق بیوفته!!!!
راستش هر سال وضعیتمون بدتر داره میشه و داریم هر فصل خودمون رو گول میزنیم که انتهای فصل در تابستون، فلان و بهمان میکنه وودگوساله و مربی فلان و بهمان میکنه، ولی از حقیقت فرار میکنیم که الان 6 فصله که از افتخار که هیچ، از سطح اول فوتبال اروپا هم خیلی فاصله گرفتیم و هر فصل هم داریم سقوط بیشتری میکنیم...
موران با سبک بازی آشغال نتیجه گراش، تونست یه ذره به باشگاه قیافه بده، ولی میدونستیم که نه موندنی هستش و نه سبکش برای طرفدارها و نه تیمش قابل تحمله و کم کم این قضیه روی تیم هم تاثیر خودش رو گذاشت تا بالاخره تیم سقوطش رو کرد...
من یکی که دیگه نمیتونم بازیکنهایی مثل، یانگ، فرد، ماتیچ، مک تامینی، جونز، اسمال، بایی، روخو، پریرا، والنسیا، سانچز، ماتا و حتی لوکاکو رو در این تیم تحمل کنم، حداکثر سطح یه بازیکنی مثل لوکاکو و ماتیچ و یانگ در منچستر، نیمکت ذخیره ها هستش، وقتی که در بهترین حالتشون هستن...
غیر از دخیا، پوگبا، هررا، رشفورد عذر خیلی هاشون باید خواسته بشه، حتی مارسیال و لینگارد رو هم خیلی با اغراق میگم که نگه داریم...
تازه قضیه هررا هم خیلی جدی شده که میگن آخر فصل بطور آزاد به پاریس میره!!!!!
من که مشکلی ندارم با فروش پوگبا(با قیمت حداقل بالای 180 میلیون پوند) یا دخیا، فقط میتونم بگم که بعداز فروششون، تیم کاملا معمولی منچستر، تبدیل به یک تیم درجه دوم که هیچ به یک تیم درجه سوم تبدیل میشه، با وجود مدیریتی که این باشگاه داره، عمرا بازیکن تاپی ببینید که به منچستر اورده بشن و اگه دیدید که تو این چند فصل، یه کسی مثل پوگبا و زلاتان به منچستر اومدن، فقط و فقط دلیلش حضور موران بوده!!!
هیچوقت دیگه بازیکن با استعداد یا تاپی رو در منچستر نخواهید دید، این خط این هم نشون...
هیچوقت بازیکنی پیدا نمیکنید که بخواد به این منچستر بی هویت و بی ستاره و بی هدف و جاه طلبی بیان، مگه اینکه برای یه بازیکنی 40 میلیونی، 200 میلیون پرداخت کنیم، نمونش هم کم نبوده تو این چند فصل که واسه یه بازیکن، خیلی بیشتر از ارزشش پرداخت کردیم و نهایتش هم اصلا جواب نداده!!! دیماریا؟؟ مارسیال؟؟ روخو؟؟ بایی؟؟ مخیتاریان؟؟ سانچز؟؟؟؟
و میشه همون منچستری که حداکثر میومد، یه سری بازیکن جوون رو میگرفت و شاید ازشون یه ستاره بیرون میومد و در اوجشون، خیلی راحت منچستر رو ترک میکردن و به تیم مثل رئال میرفتن!!!! تازه اگه همچین چیزی هم دیگه اتفاق افتادنی باشه با این وضعیتی که در فوتبال امروز هستش، من عمرا نمیبینم همچین چیزی اتفاق بیوفته، یعنی وودگوساله، میره یه کسی مثل نیکولاس پپه رو از چنگ بایرن و بارسا در میاره؟؟؟ یا میره واسه فلیکس 100 میلیون خرج میکنه؟؟؟ یا مثلا میتونه کولیبالی رو بخره که برچسب قیمت 150 میلیونی روش خورده(ظاهرا فقط برچسب نبوده!!! و قراردادش رو تمدید کرده و بند فسخ قرارداد 150 میلیونی واسش گذاشتن!!!!!!!) رو میخره؟؟ اگر هم بخره، دیگه چی میمونه از بودجه باشگاه؟؟؟
سانچو؟؟؟ راستش هنوز اونقدر به سطحش اعتقاد ندارم، بیشتر شبیه این بازیکنهای اوریتد انگلیسی حسابش میکنم که 100 میلیون هم واسش باید پیاده بشه وودوارد...
فرناندز هم همینطور، اونقدر سطح بالایی نداره که بخوایم واسش 100-90 میلیون پیاده بشیم...
اصلا واسم جالبه که چرا فکر میکنید که کسی مثل دخیا یا پوگبا، دلشون بخواد به رئال یا یک تیمی غیر از منچستر برن؟؟؟ دلیلش؟؟؟ آیا فکر میکنید که دخیا یا پوگبا، در تیم جدیدشون، بیشتر از منچستر بهشون حقوق داده میشه؟؟؟ عمرا...
چون منچستر بی هویت شده، به هیچ افتخاری نمیتونه برسه، با وجود سیتی و لیورپول هم هیچ جوره هیچ امیدی نخواهد داشت که در EPL به قهرمانی که هیچ، حتی به فکر رسیدن به سهمیه UCL باشه، اون برش و مافیارو هم نداره که بتونه عنوان های فردی رو برای بازیکنهاش جور کنه، دخیایی که بدون شک بهترین دروازه بان 3-2 فصل اخیر دنیا بوده، چیزی گیرش نیومده اصلا...
پوگبا هم که بدون شک بهترین هافبک حال و حاضر دنیا هستش، چیزی بیشتر از گرفتن سهمیه یورولیگ گیرش نیومده و حتی در تیم فصل EPL هم جایی برای خودش نمیتونه بدست بیاره!! بازیکنها هم کاملا این رو متوجه شدن که دارن تیم رو ترک میکنند، احتمال زیاد شاهد خروج رشفورد و هررا هستیم...
من هم اصلا بهشون هیچ ایرادی نمیگیرم، باشگاه فقط داره به سمت نابودی میره با این مدیریت، همون بهتر که موران میموند و تیم رو اونقدر به فجاعت میرسوند تا گلیزرهای بیشرف، مجبور به فروش باشگاه میشدن، شاید اون موقع منچستر از این خاک سیاه بلند میشد...
برای سهمیه باید امیدمون به وضع بد تاتنهام و چلسی باشه. ارسنال که بازی های راحتی داره و با این فرم حتما سهمیه رو خواهد گرفت. نبردن چلسی به معنی از دست رفتن قطعی سهمیه خواهد بود البته امیدوارم تو این سه بازی حداقل 7 امتیاز بگیریم که وقتی به چلسی می رسیم امیدی وجود داشته باشه اصلن!

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
اگر چلسی تو لیگ اروپا قهرمان شه امکان داره تیم پنجم اضافه شه به لیگ قهرمانان؟

اگر چلسی یا آرسنال قهرمان لیگ اروپا بشن و خودشون جز ۴ تیم اول لیگ بشن قطعا تیم پنجم لیگ به لیگ قهرمانان اعزام خواهد شد .

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اگر چلسی تو لیگ اروپا قهرمان شه امکان داره تیم پنجم اضافه شه به لیگ قهرمانان؟
خیر، طبق قانون یوفا، تیم بعدی از کشورهای دیگه میاد، حالا دقیق دلیلش رو نمیدونم، ولی فکر میکنم به قرعه کشی و بحث رعایت عدالت بین کشورهای اروپایی واسه بحث درآمد ربط داره...
قبلا قضیش رو چک کرده بودم، متاسفانه، اینجوری نیست دیگه، قهرمان UCL و یورولیگ بطور مستقیم به سهمیه UCL میرسن، ولی برای اسپانیا در چند فصل گذشته این اتفاقات افتاده، ولی هیچوقت تیم پنجم اسپانیا در UCL (حتی در دور حذفیش)حضور نداشته، پس این قضیه کاملا منتفی هستش...
https://forum.persiantools.com/threads/کلوب-هواداران-منچستر-یونایتد.62514/page-2355#post-12618267

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
BBC و اسکای و ESPN خبرهایی زدن از خروجی های منچستر که از 5-4 ماه پیش هم مشخص بودن، ولی اینکه هررا با پاریس به توافق رسیده و اینکه برای سانچز با اون حقوق بالاش، مشتری نمیتونیم پیدا کنیم، دوتا درد بی درمون هستن...
منچستر برای جایگزین کردن هررا میخواد دکلن رایس رو بگیره، بازیکن 20 ساله وستهم که سبک بازیش خیلی شبیه ماتیچ هستش و بازیکن کُندی هستش که من یکی با مک تامینی، تفاوتی نمیبینم توش، مثل همیشه از گزینه هایی مثل فرناندز، روبن نِوِس و ... به کسایی مثل رایس رسیدیم!!! ای تو روحت وودگوساله...
حتی شایعه شده که ماتا با بارسا به توافق رسیده که احتمالش خیلی زیاده که بعنوان بازیکن آزاد در انتهای فصل به بارسا بره...
اما خروجی هایی مثل روخو، دارمین و والنسیا، حتمی هستن(نمیدونم که چرا کسایی مثل جونز و بایی هم بهشون ملحق نشدن؟؟؟) و اسم کسانی مثل سائول نیگوئز بعنوان جایگزین دیگه و همچنین گزینه خط دفاعی، کسانی مثل واران و کولیبالی، اسم برده میشه، واسه کولیبالی و واران باید حدود 300 میلیون خرج کرد، سائول، مبلغ فسخ قرارداد 128 میلیون پوندی(همون 150 میلیون) داره و قیمت بیساکا و رایس هم معلوم نیست.
نمیدونم چطور میخوایم این همه خرید داشته باشیم در یک تابستون، واقعا هر کسی که نگاه کنه، متوجه میشه که بیشتر شبیه جوک میمونه، حداقل خرید 3تا از این بازیکنها، واران و کولیبالی، جزو گزینه هایی هستن که بدون شک ما دنبالشون هستیم، واران به رئال اعلام کرده که قصد خروج داره، ولی قیمت بالای 150 میلیونی داره، مثل کولیبالی!!!
میگن که سانچو در حدود 100 میلیون خرج برمیداره و با یک حساب سرانگشتی، متوجه میشیم که یک چیزی در حدود 500-600 میلیون خرج خواهد داشت که مثل جوک میمونه...
حدس من، تعویض پوگبا با واران هستش که احمقانه ترین حرکتی خواهد بود که در طول زندگیش کرده وودگوساله، یا در حقیقت وارانی در کار نخواهد بود، چون ESPN از زبان مدیران منچستر اعلام کرده که پوگبا فروشی نیست(ببینیم آیا واقعا عرضه نگه داشتنش رو دارن؟؟) هنوز بحث تمدید قرارداد دخیا وجود داره و اون هم تا حقوقش رو بالا نبرن، حاضر به موندن نیست...
اما از خرید کسایی مثل سائول، خوشحال میشم، منچستر حداقل 3-2تا خرید در خط هافبک باید داشته باشه، همین الان ضعف شدید در خط هافبک داره، ماتا و هررارو هم بخواد از دست بده، دیگه میشه نور علی نور...سانچز هم به کنار.
البته یه شایعه هایی هم در مورد دلیخت میاد که اون هم قیمت پایینی نداره، فکر میکنم قیمتش 90-100 میلیون باشه که ترجیح میدم بازیکنی نگیریم که ایجنتش رایولا باشه...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
کاش اینجا منتقدین خنجر بدست راهنمایی اشتباه و جواب اشتباه به بقیه ندند، تکرار میکنم بر اساس قوانین یوفا در صورت قهرمانی آرسنال یا چلسی در لیگ اروپا و قرار گیری آن تیم در جمع ۴ تیم برتر، تیم پنجم لیگ به لیگ قهرمانان راه پیدا خواهد کرد و اگر قهرمان جز ۴ تیم برتر نباشد به عنوان تیم پنجم انگلیس راهی لیگ قهرمانان خواهد شد.

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
شکست خیلی بدی بود
ولی من به اوله ایمان دارم
چیز مهمی که اوله داره که عاشق منچستره
غیرت داره
از مصاحبه بعد بازیش هم مشخص بود
ما راه را با اوله درست میریم ولی باید صبور باشیم
مگه رئیس سال اولش نتیجه گرفت.
ما نیاز به بازی های غیرتمندانه مثل بازی داخل پاریس داریم
این از هرچیزی برای من طرفدار مهمتره

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
کاش اینجا منتقدین خنجر بدست راهنمایی اشتباه و جواب اشتباه به بقیه ندند، تکرار میکنم بر اساس قوانین یوفا در صورت قهرمانی آرسنال یا چلسی در لیگ اروپا و قرار گیری آن تیم در جمع ۴ تیم برتر، تیم پنجم لیگ به لیگ قهرمانان راه پیدا خواهد کرد و اگر قهرمان جز ۴ تیم برتر نباشد به عنوان تیم پنجم انگلیس راهی لیگ قهرمانان خواهد شد.

دوست عزیز آقا میلاد درست می گه شما یه سرچ بکن چیزی در تایید این حرفت پیدا کردی بفرست این جا

تازه نکته جالب قضیه اینه که اگر قهرمان لیگ اروپا و لیگ قهرمانان هر دو از انگلیس باشن ممکنه تیم چهارم هم نره به چمپیونز!
طبق قانون هر کشور حداکثر 5 تا نمیانده می تونه داشته باشه. این سناریو رو فرض کنید که ما یا تاتنهام قهرمان ucl بشیم و چلسی یا آرسنال هم اون طرف قهرمان بشن و این دو تا قهرمان یکیشون پنجم و یکی ششم لیگ برتر باشه. اون وقته که این دو تا تیم (که پنجم و ششم شدن) می رن به چمپیونز و تیم چهارم می ره لیگ اروپا! مسخره است قوانینشون.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
@sms.moosavi جان، نمیدونم بحث چی هستش؟
ولی، برای این قضیه سهمیه، درکش سخت نیست، یه نگاه بکنید که رئال 3 فصل پشت سر هم قهرمان UCL شد، حتی یکی از این فصول، سویا در 16-2015 قهرمان یورولیگ شد، ولی در اون فصل، سویا در لیگ اسپانیا، رتبه هفتم جدول رو بدست اورده بود و تیم پنجم که بیلبائو بود، به یورولیگ رفت، این واسه قسمتی که تیم قهرمان رتبه ای پایین تر در جدول لیگش بدست بیاره، واسه قسمتی که هر دو تیم قهرمان رتبه ای بالا بدست بیارن در لیگشون و اتوماتیک سهمیه رو هم از طریق قهرمانی در UCL یا یورولیگ بدست بیارن، همین فصل پیش رو میتونم مثال بزنم که اتلتیک قهرمان یورولیگ شده و رئال قهرمان UCL شده و در لیگشون رتبه های دوم و سوم رو بدست اوردن، ولی ویارئال که تیم پنجم لیگ بود در یورولیگ بازی کرد...
همینجوری از روی باد شکم که نباید حرف بزنیم، قوانینش رو رسما واستون میزارم، ترجمه هم بخوای انجام میدم، در فصل 2018 که همین فصل ULC بوده، قوانین اینجوری بوده:
Capture.JPG
به اون دو قسمتش که زیرشون خط کشیدم دقت کنی، متوجه میشی که از این سال، تازه با توجه به اعتراض لیگ اسپانیا به قوانین یوفا، تعداد شرکت کننده ها، به 5تا رسید از 4 کشوری که در رده اول تراز و سطح لیگشون در اروپا هستن، یعنی اسپانیا، انگلیس و ایتالیا و آلمان، یعنی تا قبل از اعتراض فدراسیون اسپانیا، قرار بود که اتلتیک یا والنسیا به یورولیگ بره...
اما واسه سال 20-2019 قوانین رو اینجوری اعلام کردن که:
2.JPG
قشنگ در اون 4-3 خطی که مشخص کردم، توضیح داده، قهرمان های UCL و UEL سهمیه گروهی میگیرن و اگه در لیگشون سهمیه مستقیم گرفته باشن، از فرانسه و اتریش، تیم بعدی میاد!!!
اگه قهرمان هر دو جام از یک کشور باشن و هیچ کدوم حتی نتونسته باشن در لیگشون جزو 4 تیم بالای جدول قرار بگیرن، حتی تیم چهارم لیگ اون کشور، نمیتونه سهمیه UCL بگیره و باید در یورولیگ بازی بکنه!! یعنی حداکثر از هر کشور، 5 تیم میتونن در UCL بازی کنند، اون هم در صورتیکه قهرمان UCL و UEL از یک کشور باشن...
درضمن سطح تراز لیگهای اروپایی رو هم، یوفا اینجوری مشخص کرده:
3.JPG

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
@sms.moosavi جان، نمیدونم بحث چی هستش؟
ولی، برای این قضیه سهمیه، درکش سخت نیست، یه نگاه بکنید که رئال 3 فصل پشت سر هم قهرمان UCL شد، حتی یکی از این فصول، سویا در 16-2015 قهرمان یورولیگ شد، ولی در اون فصل، سویا در لیگ اسپانیا، رتبه هفتم جدول رو بدست اورده بود و تیم پنجم که بیلبائو بود، به یورولیگ رفت، این واسه قسمتی که تیم قهرمان رتبه ای پایین تر در جدول لیگش بدست بیاره، واسه قسمتی که هر دو تیم قهرمان رتبه ای بالا بدست بیارن در لیگشون و اتوماتیک سهمیه رو هم از طریق قهرمانی در UCL یا یورولیگ بدست بیارن، همین فصل پیش رو میتونم مثال بزنم که اتلتیک قهرمان یورولیگ شده و رئال قهرمان UCL شده و در لیگشون رتبه های دوم و سوم رو بدست اوردن، ولی ویارئال که تیم پنجم لیگ بود در یورولیگ بازی کرد...
همینجوری از روی باد شکم که نباید حرف بزنیم، قوانینش رو رسما واستون میزارم، ترجمه هم بخوای انجام میدم، در فصل 2018 که همین فصل ULC بوده، قوانین اینجوری بوده:
مشاهده پیوست 1121180
به اون دو قسمتش که زیرشون خط کشیدم دقت کنی، متوجه میشی که از این سال، تازه با توجه به اعتراض لیگ اسپانیا به قوانین یوفا، تعداد شرکت کننده ها، به 5تا رسید از 4 کشوری که در رده اول تراز و سطح لیگشون در اروپا هستن، یعنی اسپانیا، انگلیس و ایتالیا و آلمان، یعنی تا قبل از اعتراض فدراسیون اسپانیا، قرار بود که اتلتیک یا والنسیا به یورولیگ بره...
اما واسه سال 20-2019 قوانین رو اینجوری اعلام کردن که:
مشاهده پیوست 1121184
قشنگ در اون 4-3 خطی که مشخص کردم، توضیح داده، قهرمان های UCL و UEL سهمیه گروهی میگیرن و اگه در لیگشون سهمیه مستقیم گرفته باشن، از فرانسه و اتریش، تیم بعدی میاد!!!
اگه قهرمان هر دو جام از یک کشور باشن و هیچ کدوم حتی نتونسته باشن در لیگشون جزو 4 تیم بالای جدول قرار بگیرن، حتی تیم چهارم لیگ اون کشور، نمیتونه سهمیه UCL بگیره و باید در یورولیگ بازی بکنه!! یعنی حداکثر از هر کشور، 5 تیم میتونن در UCL بازی کنند، اون هم در صورتیکه قهرمان UCL و UEL از یک کشور باشن...
درضمن سطح تراز لیگهای اروپایی رو هم، یوفا اینجوری مشخص کرده:
مشاهده پیوست 1121185
بله من هم حرف شما رو تایید کردم. خودم هم فکر می کردم اون طوری باشه ولی دفعه قبل که بحثش شد سرچ کردم دیدم.
پستم ریپلای به @hassan.Sabbah بود. توضیحم اضافه ام هم دقیقا همون پاراگراف آخری بود که الان نوشتی.
(باد شکم و این ها هم نفهمیدم نقشش تو توضیحات شما چی بود؟! :))

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بله من هم حرف شما رو تایید کردم. خودم هم فکر می کردم اون طوری باشه ولی دفعه قبل که بحثش شد سرچ کردم دیدم.
پستم ریپلای به @hassan.Sabbah بود. توضیحم اضافه ام هم دقیقا همون پاراگراف آخری بود که الان نوشتی.
(باد شکم و این ها هم نفهمیدم نقشش تو توضیحات شما چی بود؟! :))
آها!!! بنده بعضی پستهارو نمیبینم...:general711:
هیچ ;) دارم میگم که همینجوری حرفی نمیزنم که، رفتم مثلا این قوانین رو خوندم و جواب اون دوستمون @mehrdadb3 رو دادم.
وضعیت اصلا جالب نیست، سهمیه که میشه گفت، رسما پریده، هنوز تابستون نرسیده، فشارها و شایعات خروج ستاره های تیم، اونقدر زیاد شده که یک جوری تیم رو به حاشیه میبره که متوجه ضربه هاش میشیم تا چند ماه دیگه!!!
نگرفتن سهمیه، فقط به اعتبار و قیافه باشگاه، ضربه نمیزنه، درآمدی شاید در حدود 70-60 میلیونی رو از باشگاه میگیره(فقط برای این فصل!! واسه فصل بعدی هم وقتی در UCL نباشیم، دوباره درآمدهای زیادی رو از دست میدیم)، بازیکنهای تاپ به منچستر نمیان(نه اینکه در حالت عادی، میومدن :general710: ) و حماقتهای مدیرهای این باشگاه هم در شدیدترین حدش در حال انجام هستش، خرید بازیکنهایی مثل کولیبالی 28 ساله و وارانی که از نظر من، فرقی با اسمالینگ نداره، با این قیمتهای 150 میلیونی، از خریت رد کرده...:mad:

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دوست عزیز آقا میلاد درست می گه شما یه سرچ بکن چیزی در تایید این حرفت پیدا کردی بفرست این جا

تازه نکته جالب قضیه اینه که اگر قهرمان لیگ اروپا و لیگ قهرمانان هر دو از انگلیس باشن ممکنه تیم چهارم هم نره به چمپیونز!
طبق قانون هر کشور حداکثر 5 تا نمیانده می تونه داشته باشه. این سناریو رو فرض کنید که ما یا تاتنهام قهرمان ucl بشیم و چلسی یا آرسنال هم اون طرف قهرمان بشن و این دو تا قهرمان یکیشون پنجم و یکی ششم لیگ برتر باشه. اون وقته که این دو تا تیم (که پنجم و ششم شدن) می رن به چمپیونز و تیم چهارم می ره لیگ اروپا! مسخره است قوانینشون.

نمیدونم چرا لقمه رو میپیچونید دور خودتون، قهرمان لیگ قهرمانان هیچ سهمیه ای نداره اما قهرمان لیگ اروپا سهمیه مستقیم لیگ قهرمانان رو بدست میاره مثا ساده اون هم مورینیو و کسب سهمیه با قهرمانی در اروپا، کسی نگفت شش تیم سهمیه میگیرند گفتم اگر چلسی یا آرسنال لیگ اروپا رو بالای سر ببرند مستقیما سهمیه لیگ قهرمانان رو میگیرند اونوقت اگر جز ۴ تیم اول لیگ باشن تیم پنجم اعزام میشه اگر جر ۴ تا نباشن خودشون مستقیم میرن و ۴ تیم اول هم باهاش جمعا ۵ تیم اعزام میشن به لیگ قهرمانان

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه، خیلی جالبه...
اینجا هم همین مسئله سهمیه رو دوباره توضیح داده:
https://www.goal.com/en/news/what-i...n-champions-league-/c6jomn42me5s1b9qb5ouwvfgl
البته فرقی با اون چیزی که گفتم نداره، ولی خوب واسه فصل گذشته هستش، طوری که توضیح هم داده، اعلام کرده که اگه تیمی از بین 4 تیم بالای جدول، قهرمان یورولیگ یا UCL بشه، با توجه به اینکه این 2 قهرمانی باعث گرفتن سهمیه مستقیم و حضور در دور گروهی فصل بعد میشه، تیم پنجم لیگ به یورولیگ میره، در صورتیکه این 2 تیم قهرمان بتونن از طریق لیگشون، سهمیه مستقیم رو بگیرن(طبق روال عادی) و سهمیه حضور مستقیم(مرحله گروهی) به تیم سوم لیگ فرانسه میرسه!! البته اینجا چون مال سال پیش هستش، گفته که به تیم کشور چک میرسه...(امسال این سهمیه به رتبه سوم لیگ فرانسه میرسه)
حتی گفته که سال 2012 هم تاتنهام با اینکه چهارم شد در لیگ انگلیس، بخاطر اینکه چلسی همون فصل با رتبه ششم، قهرمان UCL شده بود و تونسته بود سهمیه مستقیم حضور در دور گروهی UCL رو بگیره، تاتنهام که رتبه چهارم رو داشت مجبور شد به یورولیگ بره...
چیز خیلی سختی نیست درک این مطلب:general710:، 3 بار تا الان پست زدم، واسم عجبیه، فارسی مینویسم بخدا!!!o_O
حتی نمونه هاش رو هم مثل فصل گذشته که اتلتیک قهرمان یورولیگ شد و رئال قهرمان UCL رو گفتم که هر دو تونستن سهمیه مستقیم رو از لیگشون هم دریافت بکنن، ولی تیم پنجم کشور اسپانیا که ویارئال بود به یورولیگ رفت، با اینکه فدراسیون اسپانیا اعتراض کرد، اعلام کردن که تازه از فصل های بعدی، همچین اجازه ای میدن که 5 تیم از یک کشور حضور داشته باشن، اون هم فقط در صورتیکه قهرمان UCL و UEL از یک کشور سطح اول اروپایی باشن، اون هم در صورتیکه ظاهرا هر دوتای اونها، در لیگشون نتونسته باشن، سهمیه مستقیم رو بگیرن!!!:general710:
یعنی به ساده ترین حالت بخوام بگم، تنها راه گرفتن سهمیه فصل آینده برای منچستر، کسب رتبه چهارم یا بهتر در لیگ یا قهرمانی در UCL هستش!!!! دیگه ساده تر از این نمیتونم توضیح بدم...:general710:
خیلی جالبه، حتی لوکاکو هم داره نور بالا میزنه با ایجنتش و رسما داره ساز جدایی رو کوک میکنه!!!
البته مشخصه که سولسشر هم اعتقادی نداره بهش!!! خدایا شکرت اگه بره، بریم سراغ یک مهاجم گلزن تر، البته قبول دارم که مهاجم بهتر، خیلی کم پیدا میشه تو فوتبال دنیا، به شخصه از دیبالا خوشم میاد...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من اصلا ناراحت نیستم از اینکه بعضی ها دارن تهدید به خروج می‌کنند
باید کلا این تیم عوض بشه
با ۹۰ در صدد بازیکن های فعلی باید خواب قهرمانی رو دید
این تیم نیاز به یه پوست اندازی داره

یه سری بازیکن باید برن
چون یا بنجل هستند
یا دلشون جای دیگه است
یا طمع‌کار هستند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من اصلا ناراحت نیستم از اینکه بعضی ها دارن تهدید به خروج می‌کنند
باید کلا این تیم عوض بشه
با ۹۰ در صدد بازیکن های فعلی باید خواب قهرمانی رو دید
این تیم نیاز به یه پوست اندازی داره

یه سری بازیکن باید برن
چون یا بنجل هستند
یا دلشون جای دیگه است
یا طمع‌کار هستند
خوب مهرداد خان، حرفت درست، ولی به نظرت دخیا، پوگبا، رشفورد و مارسیال رو هم جزو بنجل ها حساب کنیم؟؟ غیر از اینها، بخوایم حساب کنیم، رسما هیچ بازیکنی دیگه ای نمیمونه تو تیم که بنجل حساب نشه...
به نظرت اصلا میشه 25تا بازیکن رو عوض کرد؟؟ سیتی در طول 2 فصل، تونست از 25 بازیکن اصلیش، حدودا 20تاش رو عوض کنه و فصل سوم هم 3-2تای دیگه رو عوض کرد، یعنی کچل 5-4تا بازیکن اصلی سیتی رو که آگوئرو، دبروینه، فرناندینیو، سیلوا و کمپانی بودن رو نگه داشت و رسما همه بازیکنهای دیگه رو عوض کرد!!! یعنی ستونهای اصلی تیمش رو نگه داشت و بقیه رو عوض کرد...
آیا به نظرت منچستر همچین کاری میکنه یا بهتر بگم، میتونه انجام بده؟؟ تو همین جایگزین کردن، یکی دوتا بازیکن، وودگوساله میر...نه.
تازه ما امسال میخوایم ببینیم که سولسشر که برای اولین بار مربیگری یه تیم بزرگ رو به عهده گرفته، تو انتخاب بازیکن، چطور عمل میکنه!!
راستش، اگه واقعا به دنبال خرید کسایی مثل کولیبالی و واران هستش که باید فاتحه منچستر رو خوند و منتظر یک فاجعه بود، از کسایی مثل برونو فرناندز، فلیکس و حتی روبن نِوِس، به کسایی مثل رایس رسیدیم؟؟؟ اینقدر دست به ... نشست وودبیشرف تا دی یانگ رسما رفت بارسا، میلیتائو رسما رفت رئال، دلیخت هم که تقریبا داره سر از بارسا درمیاره!!!! من با این لیست خرید، وحشتناک نا امید شدم از سولسشر...
پیله کردن به کسایی مثل سانچو و الان هم سائول، مثل برداشتن سنگ درشت هستش، شاید سانچو محتمل تر باشه، چون دورتموند معمولا ستاره هاش رو میفروشه و خوب هم به ما میفروشه، ولی سائول؟؟
اونجوری که کارشناس های اسکای صحبت میکردن و لیست ترکیب منچستر رو واسه فصل بعد میدادن، ترکیب رایس و سائول در کنار پوگبا، رسما تمام شده حساب میشد برای فصل بعد!!!o_O حالا ببینن اصلا میتونیم سائول رو بخریم که 128 میلیون پوند، بند فسخ قراردادش هستش!!!
سانچو به کنار، ما کمبود وحشتناک هافبک داریم، مخصوصا از نوع بازیسازش، اینجوری که میگن، ماتا و هررا هم جدا شدنشون، حتمی شده و هر دوتا دارن از تیم میرن، من با رفتن ماتا مشکلی ندارم، ولی اگه هررا جدا بشه، با کی جایگزین میشه؟؟ رایس 20 ساله؟؟ یا فِرِد فِرط؟؟ راستش اگه فقط بحث داشتن یک هافبک هستش که تو زمین یه پرسی انجام بده، مک تامینی هم میتونه این کار رو انجام بده، ما احتیاج به هافبکی داریم که بتونه هم پاس بده، هم کنترل توپ کنه و هم درگیر بازی کنه، مشخصا سولسشر به هیچکدوم از اسپانیایی ها، اعتقاد نداره...
از بیساکا بدم نمیاد، چون تو چند بازی که حداقل جلوی ما انجام داد، نشون داد یه مدافع خیلی پیله و نترس هستش که از نظر بدنی و سرعت هم کم نمیاره، ولی تو حمله و کنترل توپ و حرکت از جناحین و سانتر، رسما هیچ حرفی برای گفتن نداره!!!! باز 100 رحمت به دالو...
باز خدارو شکر که اسمی از بیل نیاوردن به طور کل و حداقل راحت میشیم از این بحث و شایعه هایی که بیل رو میخواستن به منچستر بندازن...
البته هنوز همه اینها، بیشتر مثل شایعه میمونه، تا ببینیم تابستون چی میشه، واقعا سولسشر چه بازیکنهایی رو میخواد و وودبیشرف، عرضه خرید بازیکن رو داره؟؟ وقتی مدیر ورزشی هم نیاوردن واسه باشگاه، دوباره همون جریانات فصل های گذشته تکرار میشه، تابستون تمام میشه و تو هفته آخر نقل و انتقالات، آشغال ترین گزینه ها به منچستر میان!!!!:mad:
چقدر خوب میشه که لوکاکو رو با دیبالا عوض کنیم!!! همین تابستون پیش هم شایعاتش بود، الان هم که اینجنتش گفته که لوکاکو دوست داره در لیگ ایتالیا بازی کنه، پیشنهاد بارسا و رئال رو هم نمیتونه رد کنه!!
با قیمت 120-130 میلیون پوندی، بندازیمش به یک تیمی و بریم خرید بکنیم؟؟ سولسشر رو با سبد خرید و جیب پر از پول میبینیم تو بازار:D:D:D:general304::general304::general304: کاریکاتور مومنی به احتمال خیلی زیاد خواهد بود...
اینجوری که به نظر میرسه، واسه فصل بعد، ترکیب جلو، سانچو، رشفورد و مارسیال هستش و لوکاکو در ترکیب اصلی جایی نداره، رسما تو این 4 بازی اخیر هم با ترکیب لوکاکو بازی کردیم و بدترین نتایج دوران سولسشر رو بدست اوردیم...
سانچز رو هم منچستر ظاهرا میخواد به PSG یا چین صادر کنه!!! :D اگه بتونیم خوب بفروشیمش، واقعا میشه به تامین بودجه واسه یک تابستون درسته حسابی، امیدوار بود...
فقط ماتا و هررا بعنوان بازیکن آزاد از تیم میرن که فشار داره...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بنجل نیستند. اما اینکه دائما صحبت از حقوق های بالا میکنند در اینده باعث نابودی باشگاه خواهد شد.

شما به منچستر سیتی نگاه کن. کدوم بازیکنش هفته ای 500 تا میگیره !؟ هر چیزی حدی داره. اگه پول زیاد میخوان برن تیمهای دیگه

اینها که تا اخر عمر اینجا نمیمونند. اما این دستمزدهای نجومی باعث نابودی باشگاه در اینده خواهد شد.

یه تیم بی ستاره باشیم ولی تیم باشیم. از الان به بعد باید دخل و خرج رو درست مدیریت کنند. جذب بازیکن هم باید با منطق و تفکر باشه نه به اسم و رسم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
بنجل نیستند. اما اینکه دائما صحبت از حقوق های بالا میکنند در اینده باعث نابودی باشگاه خواهد شد.

شما به منچستر سیتی نگاه کن. کدوم بازیکنش هفته ای 500 تا میگیره !؟ هر چیزی حدی داره. اگه پول زیاد میخوان برن تیمهای دیگه

اینها که تا اخر عمر اینجا نمیمونند. اما این دستمزدهای نجومی باعث نابودی باشگاه در اینده خواهد شد.

یه تیم بی ستاره باشیم ولی تیم باشیم. از الان به بعد باید دخل و خرج رو درست مدیریت کنند. جذب بازیکن هم باید با منطق و تفکر باشه نه به اسم و رسم.
یک بازیکن داریم که 390 هزار پوند در هفته حقوق میگیره، سانچز هستش اسمش...
بعداز اون، پوگبا و دخیا فکر میکنم حدودای 290 و 250 هزار پوند در هفته میگیرن، اونقدرها هم که فکر میکنی، بد نیست، ولی خوب مشکل این بود که ما سانچز رو وقتی میخواستیم بخریم، فکر میکنم خود شما، به شدت دلت میخواست به منچستر بیاد!! و میخواستی به هر شکلی شده، منچستر سانچز رو از سیتی بدزده، منچستر موفق به این کار شد، ولی قضیه اینه که سانچز دیگه سانچز نبود و مشخصا همون مخیتاریان هم بهتر از سانچز بوده تو این مدت...
واسه همین میگم که خرید بازیکن بالاتر از 27-26 سال، حتی با قیمت 70-60 میلیون هم حماقت هستش!!! چه برسه به اینکه بخوایم 150 میلیون پول بدیم بابت یه مدافع 28 ساله ای که در لیگ کُند، دفاعی و سطح پایین ایتالیا، بد نبوده، ولی جالبه که تو هر بازی که ازش دیدم، تیمش رو شوهر داده و معلوم نیست که بخواد بیاد در سطح لیگ انگلیس، کی جا بیوفته و چند فصل میتونه فوتبال بازی کنه؟
به این میگن حماقت و خریت محض، همچین خریدهایی، که موران انجام داد، اوردن بازیکنهای پیشکسوت که یکی دو سال بیشتر از فوتبالشون نمونده، باشگاه رو به خاک سیاد نشوند...
خرید بازیکن 20-21 ساله، حتی با قیمت 100 میلیون هم از نظر من ارزش داره، اگه مربی داشته باشید که بتونه استعداد بازیکنهارو پیدا و پرورش بده و بتونه ازشون استفاده کنه، چون واقعا هم میتونی به آیندشون امیدوار باشی و هم میدونی که انگیزه دارن و میتونن سالهای زیادی فوتبال بازی کنند.
در مورد سیتی، اصلا به این اخباری که ازش بیرون میاد توجه نکن، همه میدونن که سیتی به هیچ عنوان آماری که بیرون میده، درست نیست، کی باورش میشه که سیتی رفته دبروینه رو با قیمت 50 میلیون خریده؟؟ یا سانه؟؟ یا ... اینجور اعداد فقط برای فرار از فرپلی و یوفا هستش، همین که یوفا مکالمات مدیران و کارمندهاشون رو چک کرده و رسما بازرسان یوفا دارن واسشون پرونده تشکیل میدن، خود جریانات هستش...
درضمن، حقوق بازیکنها در انگلیس بالا هستش، بخاطر اینکه میزان مالیاتی که به حقوق بازیکنها تعلق میگیره خیلی خیلی بالاتر از بقیه کشورها هستش، یکی از دلایلی که اکثر بازیکنهای فوتبال بازی کردن تو انگلیس رو دوست ندارن، همین هستش، ولی خوب با این جریانات چند وقت اخیر نیمار، مسی و رونالدو، فکر میکنم که جدیدا از اسپانیا هم فراری میشن بازیکنها...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله. جذب سانچز با این حقوق اشتباه بوده. الانم بهترین کار فروشش هست.
اما قرار نیست اشتباه رو با اشتباه جبران کنیم. همونطور که جذب سانچز با اون حقوق مسخره اشتباه بوده، دادن حقوق های نجومی هم به بقیه اشتباه هست.

امروز پوگبا و دخه آ، فردا احتمالا رشفورد و مارسیال و لوکاکو و ....

برن ببینن این اقایون مدیر که بقیه باشگاه ها چیکا ر میکنند. چرا یووه اینطوری نیست !! یووه ای که به دسته 2 رفت و برگشت و الان قدرت مطلق ایتالیاست
چرا بایرن اینطوری نیست
چرا بارسلونا و رئال اینطوری حقوق نمیدن
چرا لیورپول و سیتی و چلسی اینطور حقوق نمیده

باشگاه اگه جلو این حقوقهای نجومی رو یه جایی نگیره در اینده در جذب بازیکن هم دچار مشکل خواهد شد. همه پولهای سنگین میخوان...

باید یه جا این روند رو متوقف کرد. ولو اینکه ما چند سال نتیجه نگیریم. اون روند در اینده نابودی باشگاه رو به دنبال خواهد داشت.

البته من خرید بازیکن جوان ستاره رو قبول دارم. برای جنس خوب باید پول خوب داد. منتها حواسمون بشه موجودی جیب ما بی نهایت نیست که فرت فرت اشتباه کنیم.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مهرداد جان، چرا یک طرفه به قاضی میری، کی گفته که بارسا و رئال اینجوری حقوق نمیدن؟؟ بالاترین دستمزد بازیکنهای فوتبال رو دارن همین دو تیم میدن که رکورد هستش، تازه با مالیاتی خیلی خیلی پایینتر، بخاطر دولت اسپانیا و الان هم یووه داره حقوق اونجوری به رونالدو میده!!!!!
یعنی میخوای بگی که همچین چیزی در رئال و بارسا و بایرن و یووه اتفاق نیوفتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یعنی میخوای بگی که رونالدو، هر سال با پرز جر و بحث نمیکرد بابت حقوق بیشتر و پرداخت مالیاتش تا 4-3 بار حقوقش رو افزایش دادن!!!! همین قضیه برای مسی؟؟؟ همین قضیه برای نیمار در بارسا؟؟؟ (حقوق نیمار در PSG هم جالبه!!!!!) همین قضیه در همین زمان کنونی برای گریزمن داشته اتفاق میوفتاده در همین 3-2 سال که حقوق گریزمن رو اونقدر بالا بردن که رسیده به نفر سوم پردرآمدترین فوتبالیست دنیا!!!!(اگه اشتباه نکنم) مگه لواندوفسکی نبود که از 3-2 سال پیش داشت زور میزد که بره رئال؟ با بایرن چپ افتاده بود و حتی گفتن دیر به تمرینات پیش فصل رفته!!!!!! همین الان قضیه هازارد و چلسی؟؟؟ همین اودوی چلسی که بایرن میخواستش چه جنگی راه افتاده بود بینشون که حتی بایرن اعلام کرده بود که شکایت میکنه!!!!!! مگه دمبله نبود که سر تمرینات دورتموند حتی نرفت و جنگ بینش و باشگاه اتفاق افتاد؟؟ مگه واسه گریزمن، بین بارسا و اتلتیک جنگ راه نیوفتاد؟؟؟ مگه کوتینیو نبود که سر تمرینات لیورپول نمیرفت؟؟؟ مگه کوتینیو نبود که خودش رو به مصدومیت زده بود که در بازیهای اروپایی برای لیورپول بازی نکنه تا بتونه برای بارسا بازی کنه؟؟؟ و آخرش هم با اون همه جنگ و شکایت، رفت بارسا و الان دستش از پاش درازتر شد و میخوان بندازنش بیرون از بارسا!!!!!! :general304::general304::general304: خیلی جالبه که بالای 90 درصد این جریانات، یک طرفش، بارسا هستش!!!! چقدر حرکات مافیایی وجود داره از این باشگاه و چند باشگاه دیگه که میرن زیر دل بازیکن میشینن و با خانوادش و ... چک و چونه میزنن تا بتونن مخ بازیکن رو بزنن!!!! نمونه دیگه هم رابیو هستش واسه بارسا و همینطور دی یانگ!!!!!! مهرداد جان حقیقت رو نگاه کن...
باز تازه مافیای بایرن در آلمان و کلا مافیای ایتالیایی رو هم که هیچ جا مثلش پیدا نمیکنی، یووه کلا عشق بزخری داره و اکثرا میرن دنبال بازیکنهایی که سال آخر قراردادشون هستش...
مهرداد خان، هم خدارو میخوای، هم خرما!!! هم میخوای بازیکن تاپ داشته باشی و هم میخوای هیچ کس نیاد سراغش و هم میخوای هیچوقت حاشیه نداشته باشه، شاید همچین بازیکنهایی در تاریخ، از تعداد انگشتان یک دست هم کمتر باشن، کسایی مثل مالدینی، توتی، گیگز، اسکولز...
یا بازیکن خوب میخوای، یا نمیخوای، تکلیف مارو مشخص کن!!! اگه ما پوگبارو از یووه 100 میلیون خریدیم که ایجنتش رایولا هستش، باید انتظار همچین چیزهایی رو هم داشته باشیم...
اگه بازیکن خوب میخوای، پس باید بهش حقوقی هم بدی که جای دیگه نمیدن، حداقل اگه تیمت 6 ساله که حداکثر کاری که میتونه بکنه، حضور در مرحله حذفی UCL هستش، با حقوق بالاتر حداقل بتونی ستاره هات رو نگه داری و گرنه که بفرما، دخیا و پوگبا و ... بزار برن، بعنوان مثال پوگبا میره رئال، دو سال دیگه رئال یه تیم میسازه که دوباره میان و 3 فصل پشت سر هم قهرمان UCL میشن، قیمت فسخ قرارداد کوچکترین بازیکنشون هم 500 میلیون میزارن، یه باشگاهی هم مثل منچستر پیدا میشه که 4-3 فصل میوفته دنبال یه بازیکنشون که خود شما خیلی میخواستی بیاد منچستر، اسمش هم بیل بود!!!! قیمت 150 میلیونی روش گذاشته بودن با اینکه اصلا نمیخواستنش، ولی منچستر رو داغ کردن و بهش نفروختن، تا اینکه رسما الان بهش گفتن برو بیرون، هی دارن شایعه درست میکنن، منچستر داره میخردش با قیمت 150 میلیون!!!!!
یه کمی باید تفکر بزرگتری داشته باشیم، ما اورتون نیستیم، حتی تاتنهام هم داره بهتر عمل میکنه تو این قضیه...
بله مدیریت این باشگاه حماقتها و خریتهای زیادی کرده تو زندگیش، یکیشون همین تمدید نکردن قرارداد و نگنجوندن یه بند فسخ قرارداد 400-300 میلیون پوندی تو قرارداد پوگبا و دخیا، در نیم فصل بود، الان مثل خر تو گِل گیر کردن و مجبورن که بیان قرارداد خیلی بزرگتری ببندن واسشون...
آیا به نظرت اینجوری رفتاری که داری میکنی، تکراری نیست؟؟ زمان از اینکه یه سری ستاره در این باشگاه وجود داره، شایعات و اخبار میاد و دوباره همین رفتار از طرفدارهای منچستری، سر میزنه، زمان فروش رونالدو، زمان فروش نیستلروی، زمان رفتن ... خوب فوتبال حرفه ای هستش، من واقعا نمیدونم چرا اینجوری صحبت میکنید شما و خیلی از دوستان دیگه؟
طرف داره زندگیش رو میزاره و فوتبال بازی میکنه، شما نمیتونی انتظار داشته باشی که طرف بخاطر قیافه وودوارد، بیاد تو منچستر بازی کنه... عاشق چشم و ابرو فرگوسن که نیستن...:general711:
بازیکن تاپ میخواید، باید حقوقش رو بدید، اگه بازیکن تاپ نباشه که اینجوری واسش بقیه تیمها، کیسه نمیدوزن که؟؟
اما در مورد اینکه بازیکن حواسش به باشگاه و تیمش نیست و به قولی هوایی شده، خوب این دیگه بحث عرضه مربی و مدیریت باشگاه هستش که باید خودشون رو نشون بدن و یا بیان تمام این بحثهارو قطع کنند و یا بیان با سکوت و هیچ کاری نکردن، دامن بزنن به این شایعات، اگه وودبیشرف میومد رایولارو میگرفت از اونجاش آویزون میکرد و سولسشر پوگبارو میگذاشت رو نیمکت و میگفت تا وقتی که مثلا از منچستری ها عذرخواهی نکردی و حواست رو روی بازیت نگذاشتی، میری رو نیمکت، اونوقت اینجور جریانات شاید اتفاق نمیوفتاد!!!!
ولی خوب، مگه فرگوسن همچین کاری نکرد با بکهام؟؟؟؟؟؟ مگه بازی مستقیم روبروی رئال، تا نیمه دوم، بکهام رو نگذاشت روی نیمکت؟؟ مگه با رونالدو چپ نکرد فرگوسن؟؟؟؟ آخرش چه اتفاقی افتاد؟؟؟ مگه اینها از منچستر نرفتن؟؟؟؟ بهتره که خودمون رو گول نزنیم و حقیقت رو ببینیم...

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
شاید درست مطرح نکردم
من نمیگم بارسا و رئال کم حقوق میدن. میگم به یه نفر تپل نمیدن که بقیه شاخ بشن. بله رونالدو تو یووه از همه بیشتر میگیره. یا مسی. اما این 2 تا فوق ستاره هستند. ولی بقیه ستاره هستند

بله در یووه رونالدو خیلی میگیره. و کسی نمیاد بگه چرا رونالدو زیاد میگیره منم باید مثل اون بگیرم.

من قبول دارم. پوگبا ودخه آ بهترین ها هستند در تیم ما. اما وقتی فاصله حقوقی بین این 2 تا و بقیه خیلی زیاد بشه سنگ رو سنگ بند نمیشه.

بارسلونا یا رئال اگه حقوق بالا میدن به همه میدن. ضمن اینکه همه بازیکناشون تقریبا فوق ستاره هستند

تو تیم ما یه سری بنجل هست که با این روند مدیران ما فردا اینا هم دم در میارن. وقتی به سانچز 500 تا میدی صدای دخه آ در میاد. راه حلش این نیست که شما به دخه آ 500 تا بدی. راه حلش این هست که حقوق الکسیس رو کم کنی.
تیم ما چون جام هم نمیگیره انگیزه بازیکنا برای موندن اومده پایین. اما راه حل پول پاشی نیست. راه حل ایجاد نسل هست. کاری که سر الکس کرد. کار سختیه اما دوای درد تیم ما همینه.
2 3 تا ستاره و یه سری بازیکن خوب. و ستاره سازی.

شاید من و شما اختلاف نظر داشته باشیم. اما فکر میکنم مشترکاً عقیده داریم در کل که روند مدیریت تیم ما بیمار و اشتباهه.

بالا