plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
شک نکن مهرداد جان، بهترین کار نسل سازی هستش، ولی آیا منچستر دیگه جای نسل سازی داره؟؟ بیش از این میتونه منتظر افتخار و جام بمونه؟؟ یا میخواد تبدیل به میلان یا لیورپول بشه؟؟؟ کاشکی سرانجامش لیورپول باشه...شاید درست مطرح نکردم
من نمیگم بارسا و رئال کم حقوق میدن. میگم به یه نفر تپل نمیدن که بقیه شاخ بشن. بله رونالدو تو یووه از همه بیشتر میگیره. یا مسی. اما این 2 تا فوق ستاره هستند. ولی بقیه ستاره هستند
بله در یووه رونالدو خیلی میگیره. و کسی نمیاد بگه چرا رونالدو زیاد میگیره منم باید مثل اون بگیرم.
من قبول دارم. پوگبا ودخه آ بهترین ها هستند در تیم ما. اما وقتی فاصله حقوقی بین این 2 تا و بقیه خیلی زیاد بشه سنگ رو سنگ بند نمیشه.
بارسلونا یا رئال اگه حقوق بالا میدن به همه میدن. ضمن اینکه همه بازیکناشون تقریبا فوق ستاره هستند
تو تیم ما یه سری بنجل هست که با این روند مدیران ما فردا اینا هم دم در میارن. وقتی به سانچز 500 تا میدی صدای دخه آ در میاد. راه حلش این نیست که شما به دخه آ 500 تا بدی. راه حلش این هست که حقوق الکسیس رو کم کنی.
تیم ما چون جام هم نمیگیره انگیزه بازیکنا برای موندن اومده پایین. اما راه حل پول پاشی نیست. راه حل ایجاد نسل هست. کاری که سر الکس کرد. کار سختیه اما دوای درد تیم ما همینه.
2 3 تا ستاره و یه سری بازیکن خوب. و ستاره سازی.
شاید من و شما اختلاف نظر داشته باشیم. اما فکر میکنم مشترکاً عقیده داریم در کل که روند مدیریت تیم ما بیمار و اشتباهه.
منچستر بعداز اخراج مویس، باید دنبال نسل سازی میبود که با اوردن بزخال، بزرگترین اشتباه زندگیشون رو کردن، البته هدفشون درست بود، ولی انتخابشون احمقانه بود، اگه بخوام بگم بهترین کاری که تو عمرشون انجام دادن، اوردن موران بوده، اشتباه نگفتم، ولی اون چیزی که از موران انتظار میرفت، انجام نشد و موران تیم خوبی رو تحویل نداد...
درضمن قبلا ما خیلی بحث کردیم در این مورد، نمیدونم که چرا دوباره برمیگردیم همین بحثهارو تکرار میکنیم؟ فرگوسن که خدای نسل سازی بود، دیگه عمرا نمیتونست نسل سازی انجام بده، کی میخواد دیگه بیاد نسل سازی انجام بده تو دنیای فوتبال امروز؟؟؟ همچین چیزی دیگه وجود خارجی نداره و اصلا امکان نداره با فوتبال اقتصادی امروزی...
شما نگاه کن که بارتومئو امروز رسما مصاحبه کرد و گفت ما نمیخوایم اتفاقی که برای منچستر افتاد، برای بارسا بعداز رفتن مسی بیوفته، پس بهمین دلیل داریم بهترین تیمی که ممکنه رو جمع میکنیم!!!! کاری که فرگوسن نکرد و نمیتونست انجام بده، چون در تمام اروپا، تیمهایی بوجود اومده بودن که دست روی هر کسی میگذاشت، ازش میدزدیدنش...
دوران نسل سازی دیگه تمام شده و اصلا عملی نیست، همین الان نگاه کن دیگه، ما تقریبا بزرگترین باشگاه تاریخ از لحاظ آکادمی و اوردن بازیکن جوون به تیم اصلی هستیم که تنها تیمی هستیم همیشه در تاریخش، در هر فصل همیشه حداقل یک بازیکن از آکادمیش در ترکیب اصلیش حضور داشته!!!
ولی همین یکی دوتا بازیکنمون رو نمیتونیم بدون بالا بردن حقوقشون در تیممون نگه داریم، خوب به نظرت چقدر طول میکشه که بخوایم یک ترکیب 10-11 نفره ردیف کنیم که بخوان جزو بهترین ها باشن و آیا تیمهای بزرگ دیگه اجازه همچین چیزی رو به ما میدن؟؟؟؟ عمرا...
یه نگاه کن واسه تیمهای بازیکنسازی مثل آژاکس چه اتفاقی میوفته؟ یک نیم فصل بازیکنهاشون رو حتی نمیتونن نگه دارن و زود تیمشون رو تیکه تیکه میکنن تیمهای بزرگ اروپا، اگه بخوای بگی که منچستر با آژاکس فرق داره، من دوباره همون خط بالارو یادآور میشم که منچستر حتی یکی دو بازیکنی که همین الان داره رو هم نمیتونه نگه داره بدون اینکه بخواد حقوق نجومی بهشون بده، آیا میتونه به همشون حقوق نجومی بده؟؟
والله من نمیگم که پول زیاد بدیم، من میگم که چاره ای نداره مدیر باشگاه، با اینکه با همه کارهای مدیران باشگاه مخالفم، ولی اینجا ازشون دفاع میکنم، چون چاره دیگه ای نداره...
و دارم میگم که ما هر جوری که بتونیم، باید ستاره هامون رو نگه داریم، چون امکان نداره که بازیکنی در سطح پوگبا یا دخیا گیرمون بیاد در 20 سال آینده یا اگه هم وجود داشته باشه، چقدر باید برای خریدش، هزینه کنیم؟؟ 300 میلیون؟ 400 میلیون؟؟؟
واقعا درک نمیکنم، بعضی حرفهارو، ما چندین فصل مشکل هافبک داشتیم که تا حدود زیادی با اومدن پوگبا، حل شد، ولی الان طرفدارها، دارن غر میزنن بهش که فلان و بهمان هستش، بفروشیم بره، بعد بیایم دوباره بشیم "علی و حوضش" که هافبک نداریم، چکار کنیم؟؟؟؟؟
دروازه بان نداریم، چکار کنیم؟؟؟ دفاع نداریم، چکار کنیم؟؟؟ بریم 150 میلیون پول بدیم، یه بازیکن 28 ساله که معلوم نیست اصلا حتی در حد این اسمالینگ هم برامون جواب بده رو بخریم و بیاریم!!!!
مهرداد جان اینجوری به قضیه نگاه کنیم، نه اینکه تا یک دفعه ای از قیافه یک بازیکن خوشمون نیومد، بخوایم باهاش چپ بیوفتیم و باید بفروشیم بره، تعصب نداره و ...
ما همین الان هررارو داریم از دست میدیم، به جاش میخوایم 128 میلیون پوند(150 میلیون دلار) بدیم بابت سائول!!! آیا احمقانه نیست همچین کاری؟؟؟؟ حالا من نمیتونم تفاوت سطح هررا و سائول رو تشخیص بدم، ولی به نظرت میشه تو این بازار و فوتبال اقتصادی، نسل سازی کرد یا خیلی راحت از داشته هامون بگذریم و بریم سراغ یه سری بازیکن دیگه که معلوم نیست آیا میتونن درصدی از کارایی بازیکنهای قبلی رو داشته باشن؟؟؟ خونه تکونی بزخال و موران، هنوز جاش درد میکنه، ما هنوز نمیدونیم که سولسشر هم میتونه گزینه های خوبی رو انتخاب کنه یا درحقیقت وودوارد احمق، قدرت اوردن گزینه های اصلی سولسشر رو داره که مطمئنا نداره...