• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
شاید درست مطرح نکردم
من نمیگم بارسا و رئال کم حقوق میدن. میگم به یه نفر تپل نمیدن که بقیه شاخ بشن. بله رونالدو تو یووه از همه بیشتر میگیره. یا مسی. اما این 2 تا فوق ستاره هستند. ولی بقیه ستاره هستند

بله در یووه رونالدو خیلی میگیره. و کسی نمیاد بگه چرا رونالدو زیاد میگیره منم باید مثل اون بگیرم.

من قبول دارم. پوگبا ودخه آ بهترین ها هستند در تیم ما. اما وقتی فاصله حقوقی بین این 2 تا و بقیه خیلی زیاد بشه سنگ رو سنگ بند نمیشه.

بارسلونا یا رئال اگه حقوق بالا میدن به همه میدن. ضمن اینکه همه بازیکناشون تقریبا فوق ستاره هستند

تو تیم ما یه سری بنجل هست که با این روند مدیران ما فردا اینا هم دم در میارن. وقتی به سانچز 500 تا میدی صدای دخه آ در میاد. راه حلش این نیست که شما به دخه آ 500 تا بدی. راه حلش این هست که حقوق الکسیس رو کم کنی.
تیم ما چون جام هم نمیگیره انگیزه بازیکنا برای موندن اومده پایین. اما راه حل پول پاشی نیست. راه حل ایجاد نسل هست. کاری که سر الکس کرد. کار سختیه اما دوای درد تیم ما همینه.
2 3 تا ستاره و یه سری بازیکن خوب. و ستاره سازی.

شاید من و شما اختلاف نظر داشته باشیم. اما فکر میکنم مشترکاً عقیده داریم در کل که روند مدیریت تیم ما بیمار و اشتباهه.
شک نکن مهرداد جان، بهترین کار نسل سازی هستش، ولی آیا منچستر دیگه جای نسل سازی داره؟؟ بیش از این میتونه منتظر افتخار و جام بمونه؟؟ یا میخواد تبدیل به میلان یا لیورپول بشه؟؟؟ کاشکی سرانجامش لیورپول باشه...
منچستر بعداز اخراج مویس، باید دنبال نسل سازی میبود که با اوردن بزخال، بزرگترین اشتباه زندگیشون رو کردن، البته هدفشون درست بود، ولی انتخابشون احمقانه بود، اگه بخوام بگم بهترین کاری که تو عمرشون انجام دادن، اوردن موران بوده، اشتباه نگفتم، ولی اون چیزی که از موران انتظار میرفت، انجام نشد و موران تیم خوبی رو تحویل نداد...
درضمن قبلا ما خیلی بحث کردیم در این مورد، نمیدونم که چرا دوباره برمیگردیم همین بحثهارو تکرار میکنیم؟ فرگوسن که خدای نسل سازی بود، دیگه عمرا نمیتونست نسل سازی انجام بده، کی میخواد دیگه بیاد نسل سازی انجام بده تو دنیای فوتبال امروز؟؟؟ همچین چیزی دیگه وجود خارجی نداره و اصلا امکان نداره با فوتبال اقتصادی امروزی...
شما نگاه کن که بارتومئو امروز رسما مصاحبه کرد و گفت ما نمیخوایم اتفاقی که برای منچستر افتاد، برای بارسا بعداز رفتن مسی بیوفته، پس بهمین دلیل داریم بهترین تیمی که ممکنه رو جمع میکنیم!!!! کاری که فرگوسن نکرد و نمیتونست انجام بده، چون در تمام اروپا، تیمهایی بوجود اومده بودن که دست روی هر کسی میگذاشت، ازش میدزدیدنش...
دوران نسل سازی دیگه تمام شده و اصلا عملی نیست، همین الان نگاه کن دیگه، ما تقریبا بزرگترین باشگاه تاریخ از لحاظ آکادمی و اوردن بازیکن جوون به تیم اصلی هستیم که تنها تیمی هستیم همیشه در تاریخش، در هر فصل همیشه حداقل یک بازیکن از آکادمیش در ترکیب اصلیش حضور داشته!!!
ولی همین یکی دوتا بازیکنمون رو نمیتونیم بدون بالا بردن حقوقشون در تیممون نگه داریم، خوب به نظرت چقدر طول میکشه که بخوایم یک ترکیب 10-11 نفره ردیف کنیم که بخوان جزو بهترین ها باشن و آیا تیمهای بزرگ دیگه اجازه همچین چیزی رو به ما میدن؟؟؟؟ عمرا...
یه نگاه کن واسه تیمهای بازیکنسازی مثل آژاکس چه اتفاقی میوفته؟ یک نیم فصل بازیکنهاشون رو حتی نمیتونن نگه دارن و زود تیمشون رو تیکه تیکه میکنن تیمهای بزرگ اروپا، اگه بخوای بگی که منچستر با آژاکس فرق داره، من دوباره همون خط بالارو یادآور میشم که منچستر حتی یکی دو بازیکنی که همین الان داره رو هم نمیتونه نگه داره بدون اینکه بخواد حقوق نجومی بهشون بده، آیا میتونه به همشون حقوق نجومی بده؟؟
والله من نمیگم که پول زیاد بدیم، من میگم که چاره ای نداره مدیر باشگاه، با اینکه با همه کارهای مدیران باشگاه مخالفم، ولی اینجا ازشون دفاع میکنم، چون چاره دیگه ای نداره...
و دارم میگم که ما هر جوری که بتونیم، باید ستاره هامون رو نگه داریم، چون امکان نداره که بازیکنی در سطح پوگبا یا دخیا گیرمون بیاد در 20 سال آینده یا اگه هم وجود داشته باشه، چقدر باید برای خریدش، هزینه کنیم؟؟ 300 میلیون؟ 400 میلیون؟؟؟
واقعا درک نمیکنم، بعضی حرفهارو، ما چندین فصل مشکل هافبک داشتیم که تا حدود زیادی با اومدن پوگبا، حل شد، ولی الان طرفدارها، دارن غر میزنن بهش که فلان و بهمان هستش، بفروشیم بره، بعد بیایم دوباره بشیم "علی و حوضش" که هافبک نداریم، چکار کنیم؟؟؟؟؟
دروازه بان نداریم، چکار کنیم؟؟؟ دفاع نداریم، چکار کنیم؟؟؟ بریم 150 میلیون پول بدیم، یه بازیکن 28 ساله که معلوم نیست اصلا حتی در حد این اسمالینگ هم برامون جواب بده رو بخریم و بیاریم!!!!
مهرداد جان اینجوری به قضیه نگاه کنیم، نه اینکه تا یک دفعه ای از قیافه یک بازیکن خوشمون نیومد، بخوایم باهاش چپ بیوفتیم و باید بفروشیم بره، تعصب نداره و ...
ما همین الان هررارو داریم از دست میدیم، به جاش میخوایم 128 میلیون پوند(150 میلیون دلار) بدیم بابت سائول!!! آیا احمقانه نیست همچین کاری؟؟؟؟ حالا من نمیتونم تفاوت سطح هررا و سائول رو تشخیص بدم، ولی به نظرت میشه تو این بازار و فوتبال اقتصادی، نسل سازی کرد یا خیلی راحت از داشته هامون بگذریم و بریم سراغ یه سری بازیکن دیگه که معلوم نیست آیا میتونن درصدی از کارایی بازیکنهای قبلی رو داشته باشن؟؟؟ خونه تکونی بزخال و موران، هنوز جاش درد میکنه، ما هنوز نمیدونیم که سولسشر هم میتونه گزینه های خوبی رو انتخاب کنه یا درحقیقت وودوارد احمق، قدرت اوردن گزینه های اصلی سولسشر رو داره که مطمئنا نداره...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
چه بحثای جالبی رد و بدل شد،در کل حرفات درسته میلاد جان،الانم که خبر زده شد واسه اینکه گریزمان میره‌بارسا،چقدر این تیم کثیفه،واقعا کثیفه،دیگه دست بایرنم از‌ پشت بسته،ینی حاضرم همه چی رو بدم،ولی حذفشون کنیم تو یه چهارم،هرسال همین مرحله حذف بشن،

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
چقدر حرفات درسته میلاد،این جملت واقعا دردناکه،جام‌نگیریم،از صفحه روزگار محو میشیم،یه حرف جالبی زد گزارشگر انتن،بازی میلان با اودینزه،گفت میلان لعنتی ،برگرد,طرفدارات پیر شدن،راست میگه،من از ۷ سالگی با مالدینی عاشق میلان شدم،با بکهامم عاشق منچستر،ولی وقتی تیمی جام‌نگیره،طرفدارای جوون جذبش نمیشن،طرفدارای قدیمی هم،یه چند سالی صبر میکنن،بعد میرن سراغ زندگیشون،درگیر روزمرگی زندگی،کم کم تیم فراموش‌میشه،نتیجه عدم جام گرفتن،فراموشی در گذر تاریخه،و این واقعا دردناکه،ای کاش بن سلمان میخرید منچسترو،قطعا ازین احمقای امریکایی بهتر کار میکرد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چه بحثای جالبی رد و بدل شد،در کل حرفات درسته میلاد جان،الانم که خبر زده شد واسه اینکه گریزمان میره‌بارسا،چقدر این تیم کثیفه،واقعا کثیفه،دیگه دست بایرنم از‌ پشت بسته،ینی حاضرم همه چی رو بدم،ولی حذفشون کنیم تو یه چهارم،هرسال همین مرحله حذف بشن،
گریزمن رو میخرن و احتمالا کوتینیو رو میفروشن...
اگه بتونیم حذفشون کنیم که فوق العاده میشه، ولی واقعیتش اینه که تا وقتی مسی رو دارن و ما این خط هافبک و دفاع هارو داریم، خیلی بعیده...
چقدر حرفات درسته میلاد،این جملت واقعا دردناکه،جام‌نگیریم،از صفحه روزگار محو میشیم،یه حرف جالبی زد گزارشگر انتن،بازی میلان با اودینزه،گفت میلان لعنتی ،برگرد,طرفدارات پیر شدن،راست میگه،من از ۷ سالگی با مالدینی عاشق میلان شدم،با بکهامم عاشق منچستر،ولی وقتی تیمی جام‌نگیره،طرفدارای جوون جذبش نمیشن،طرفدارای قدیمی هم،یه چند سالی صبر میکنن،بعد میرن سراغ زندگیشون،درگیر روزمرگی زندگی،کم کم تیم فراموش‌میشه،نتیجه عدم جام گرفتن،فراموشی در گذر تاریخه،و این واقعا دردناکه،ای کاش بن سلمان میخرید منچسترو،قطعا ازین احمقای امریکایی بهتر کار میکرد
دقیقا وضعیتی هستش که دچارش داریم میشیم، اکثر روزنامه های انگلیسی با گذاشتن عکس از اتحاد و اولدترافورد، همینجوری دارن مقایسه میکنن که طرفدارهای منچستر سنشون بالاست و طرفدارهای سیتی، خیلی جوون هستن و انرژی بیشتری دارن!!:general507:
زمانیکه عاشق منچستر شدم، پیتر اشمایکل واسمون وسط زمین دریبل میزد، توپ واسش میفرستادن و استپ سینه میکرد و شروع به دریبل زدن مهاجمهای حریف(واقعا کارهای عجیب غریبش رو هیچ کس درک نمیکرد)، حتی اگه طرفدار میلان هم نباشی، پیدا نمیکنی کسی رو که فوتبال اون زمان رو دیده باشه و عاشق کسی مثل مالدینی نبوده باشه...
تیمی که میلان داشت، با کاکا و شوچنکو و اینزاگی حتی، بهمراه دیدا و کافو و کاستا، ترکیبی که فکر نمیکنم جای دیگه بشه نمونش رو پیدا کرد...:general507:
کلا فوتبال خیلی عوض شده و دیگه اون جذابیت رو نداره...:general507::general507::general507::general505::general505::general505:

Last edited:

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
گریزمن رو میخرن و احتمالا کوتینیو رو میفروشن...
اگه بتونیم حذفشون کنیم که فوق العاده میشه، ولی واقعیتش اینه که تا وقتی مسی رو دارن و ما این خط هافبک و دفاع هارو داریم، خیلی بعیده...

دقیقا وضعیتی هستش که دچارش داریم میشیم، اکثر روزنامه های انگلیسی با گذاشتن عکس از اتحاد و اولدترافورد، همینجوری دارن مقایسه میکنن که طرفدارهای منچستر سنشون بالاست و طرفدارهای سیتی، خیلی جوون هستن و انرژی بیشتری دارن!!:general507:
زمانیکه عاشق منچستر شدم، پیتر اشمایکل واسمون وسط زمین دریبل میزد، توپ واسش میفرستادن و استپ سینه میکرد و شروع به دریبل زدن مهاجمهای حریف(واقعا کارهای عجیب غریبش رو هیچ کس درک نمیکرد)، حتی اگه طرفدار میلان هم نباشی، پیدا نمیکنی کسی رو که فوتبال اون زمان رو دیده باشه و عاشق کسی مثل مالدینی نبوده باشه...
تیمی که میلان داشت، با کاکا و شوچنکو و اینزاگی حتی، بهمراه دیدا و کافو و کاستا، ترکیبی که فکر نمیکنم جای دیگه بشه نمونش رو پیدا کرد...:general507:
کلا فوتبال خیلی عوض شده و دیگه اون جذابیت رو نداره...:general507::general507::general507::general505::general505::general505:
اگه اون بایی خل،مصدوم نباشه،میتونه مارک کنه مسی رو،میشه حذفشون کرد،اگه مصدوم ندیم،پوگبا هم خر بازی درنیاره،میشه یه کارایی کرد،اون تیم میلان،وای،امان ازون تیم،هنو بدترین شب فوتبالیم،همون فینال استامبوله،،چقد شب بدی بود،واقعا اون تیم میلان،دیگه تکرار نمیشه،وقتی بچه های الان،حرف از تیم ۲۰۰۹ بارسا و ۲۰۱۱ بارسا میزنن،واقعا میگم اینا دیگه کی ان که ندیدن میلان ۲۰۰۳ و ۲۰۰۵ رو،میلان دهه ۹۰ رو،بعد حرف ازین بارسا میزنن که اون ۲۰۰۹ رو هم با داوری برد،وگرنه قطعا چلسی حذفش کرده بود،حیف ازون‌تیم،حتی حیف از منچستر خودمون،حتی دیدن کله کچل وز براون واسم ارزو‌شده،چقدر اون‌روزا فوتبال عشق دیگه ای داشت،البته دیگه چاره ای نی،ما هم باس روزگار جدید بپذیریم،میلان که قطعا برمیگرده،چون لئوناردو و مالدینی و کاکا و از همه مهم تر،الیوت پشتشن و قطعا یه سود خیلی خفن واسه الیوت داره که داره این کارارو‌میکنه،شنیدی حتما که ورزشگاه جدیدم میخواد بسازه،کنار سن سیرو،فقط امیدوارم سن سیرو خراب نشه،بن سلمانم اگه منچسترو بخره،بد نمیشه،ازین گلیزرای احمق،قطعا بهتره

Last edited by a moderator:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با این اوصاف پس تنها راه این هست که هم ستاره های فعلی رو حفظ کنیم
هم ستاره جدید اضافه کنیم

به نظر شما ایا مدیریت فعلی ما این کار رو می‌کنه؟ اصلا اگه بخواد می‌تونه؟

به حرف سید می‌رسیم که ایکاش بن سلمان تیم رو میخرید

در طول سالهای اخیر اعراب نشون دادن که در زمینه های اقتصادی حرفهایی برای گفتن دارند

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
با این اوصاف پس تنها راه این هست که هم ستاره های فعلی رو حفظ کنیم
هم ستاره جدید اضافه کنیم

به نظر شما ایا مدیریت فعلی ما این کار رو می‌کنه؟ اصلا اگه بخواد می‌تونه؟

به حرف سید می‌رسیم که ایکاش بن سلمان تیم رو میخرید

در طول سالهای اخیر اعراب نشون دادن که در زمینه های اقتصادی حرفهایی برای گفتن دارند
اره مهرداد خان،دیگه متاسفانه همینه،منم فکر‌میکنم این گلیزرا نمیتونن،بن سلمان واقعا بهتره

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
طبق اخبار، رئال با یوویچ به توافق رسیده و از اون مهمتر، رئال با هازارد هم انگار قرارداد بسته، چند هفته پیش خبر اومد که میلیتائو رو هم رسمی کردن...
اندومبله هم که انگار داره با PSG به توافق میرسه، خیلی جالبه که هم هررا رو میخوان بگیرن و هم اندومبله...
بارسا، دی یانگ و دلیخت هم نزدیکه...
سیتی هم بیکار ننشسته و شایعه های خریدهاش داره بیرون میاد...
چلسی هم که پولیشیچ رو گرفت و الان رفتن تو محرومیت...
وودگوساله؟؟؟ داره با DHL عکس میگیره...:mad::mad::mad:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تهش نابودی باشگاه هست و مالکان جدید ....
اسم منچستر برای خیلیها جذاب هست.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اوله و فیلان امشب بازی بارسا اتلتیکو مادرید رو از نزدیک دیدن

فکر کنم اوله متوجه شد بردن بارسا با مسی کار خیلی خیلی سختی هست

تو یه لحظه زهر خودش رو ریخت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب یوویچ هم داره رسمی میشه برای رئال، بعداز این دیگه باید منتظر حاشیه های پوگبا باشیم، هنوز یکی دو ماه به پایان فصل مونده و رئال و بقیه تیمهای بزرگ اروپا، اکثرا خریدهاشون رو انجام دادن!!! هنوز وارد فصل نقل و انتقالات نشدیم!!!!
منچستر؟؟؟؟؟ وودوارد میگه تا آخر تابستون یک شخص ورزشی رو میاریم!! بخدا مثل خود جوک میمونه این باشگاه ومدیریتش!!! مثل این وضعیت مدیریت بحران سیل در ایرانه!!
من یکی که دیگه حوصله این باشگاه رو ندارم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوار باشیم اخر فصل باشگاه رو یکی بیاد بخره و نجات بده

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
قابل توجه منتقد چاقو به دستی که میگفت آرسنال تمام بازی هاشو میبره... آرسنال در خانه تافی ها متحمل شکست شد و‌۳ امتیاز حساس رو از دست داد تازه شانس اورد حقش بود ۳ یا ۴ گل بخوره و سنگین تحقیر بشه. ضمنا پیرو پست های قبلیم به قول بابام روی اهن سرد دنیا چکش بزنی خم به ابروش نمیاره، برای بار صدم میگم ارسنال یا چلسی قهرمان اروپا بشن و جز ۴ تیم اول قرار بگیرن تیم پنجم سهمیه میگیره و اگر جز ۴ تیم‌ نباشن به عنوان تیم پنجم سهمیه میگیرند. با شکست ارسنال معادلات کسب سهمیه خیلی پیچیده شد در لیگ‌ برتر هیچ‌ تیمی از قبل برنده نیست و هنوز یکی از شانس های سهمیه هستیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
امیدوارم، ولی خیلی بعید میدونم، همش با تیمهای پایین جدول بازی دارن دیگه...

میلاد جان گفته بودم ارسنال امتیاز از دست میده.
من نگرانیم بیشتر از تیم خودمون هست که فرصتها رو از دست میده.

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خبرهایی هست که دخه آ و پوگبا احتمالا باشگاه رو ترک کنند
دخه آ به پاریس خواهد رفت و پوگبا هم به رئال مادرید

البته اوله خواهان موندن اینها هست اما هیچ ضمانتی نیست اینها در پایان فصل بمونن در منچستر

به نظر من باید دنبال اوبلاک باشیم
دیشب هم نشون داد واقعا دروازه بان سطح بالایی هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
میلاد جان گفته بودم ارسنال امتیاز از دست میده.
من نگرانیم بیشتر از تیم خودمون هست که فرصتها رو از دست میده.
مهرداد جان، گفته بودم که بازی های سختشون مقابل اورتون و ولوز هستش( و جالبتر این که گفته بودم اورتون با همه تیمهای بالای جدول بازی داره و خیلی تاثیر گذار هستش در سهمیه، تا الان هم چلسی و آرسنال رو برده!!!)، ولی قضیه اینه که بازی های ما علاوه بر اورتون و ولوز(که باختیم) با سیتی و چلسی هم هست که همه پشت سر هم با فاصله های 3-4 روزه بعداز بازی برگشت با بارسا هستن...
کلا 6 بازی مونده و 3 بازی پشت سر هم به ترتیب یکم اردیبهشت در گودیسون پارک(5 روز بعداز بازی برگشت با بارسا)، 4 اردیبهشت با سیتی و هشتم اردیبهشت با چلسی خواهد بود...
من که هیچ شانسی نمیبینم، بخاطر اینکه بعداز بازی در بارسلون، مطمئن هستم تیم در شرایط خوبی نخواهد بود و 3 بازی سخت پشت سر هم خواهد داشت، تازه اگه باز هم مصدوم ندیم...

قضیه بعدی این هستش که اختلاف ما با آرسنال تازه به اندازه اختلافمون با چلسی شده، منچستری که نباید بیش از 3 امتیاز از دست میداد تا آخر فصل از نظر من و اون 3 امتیاز هم جلوی سیتی باید میبود، قبل از بازی های سخت، 3 امتیاز رو از دست داده، امید من به این بود که این اختلاف رو با بازی مستقیم با چلسی جبران میکنیم و تاتنهام جلوی لیورپول و سیتی، بازنده میشه، ولی خب همه چیز جلوی ولوز تمام شد، چون تاتنهام جلوی لیورپول و سیتی هم بازنده بشه، باز هم ما بهش نمیرسیم و آرسنال هم که مارو برد، رسما خودش رو جدا کرد...
فقط باید امیدوار باشیم که تاتنهام علاوه بر بازی با سیتی، باز هم امتیاز از دست بده و بازی رو ببازه، اونوقت تازه تفاضل ما خوب نیست و 8تا پایینتر از تاتنهام هستش و باید حداقل یک 10تایی بالا بیاریمش تو این 6 بازی که 3تاش غیرممکن به نظر میرسه و امیدوار باشیم که سیتی بیاد با اختلاف تاتنهام رو ببره...
درضمن مهرداد خیلی خوش خیالی هستش که فکر کنیم منچستر میتونه اوبلاک رو بخره، رقم فسخ قرارداد اوبلاک 100 میلیون یورو هستش که برای یک دروازه بان، خیلی بالا هستش(اگه PSG دنبال دروازه بان هستش، به نظرت چرا نرفتن سراغ اوبلاک؟؟ مبلغ فسخ قراردادش هم که مشخصه، چون 100 میلیون خیلی بالا هستش و اتلتیک نشون داده که حتی در مقابل رقم فسخ قرارداد، مقامت میکنه!!! و مشخصا دخیا قیمت پایینتری داره، دو فصل پیش رئالی ها میخواستن واسش حداکثر 60 میلیون پرداخت بکنن، الان که چیزی از قرارداداش نمونده رسما)، تازه اینجوری حساب کن که ما خیلی ضعفهای دیگه داریم که باید برای اونها هزینه کنیم...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی میشه که چلسی مقابل برنلی یا واتفورد امتیاز از دست بده و آرسنال هم جلوی واتفورد، کریستال پالاس یا ولوز؟؟ و یا تاتنهامی که تقریبا تمام مصدومهاش به ترکیب برگشتن، باز هم امتیاز از دست میده؟؟؟
Arsenal.JPG Chelsea.JPG tott.JPG
اونوقت میشه خیلی امیدوارتر بود، تازه اگه ما امتیاز از دست ندیم دیگه غیر از بازی مقابل سیتی، حتی مساوی مقابل سیتی خیلی امیدوار کننده میتونه باشه...
ManUTD.JPG
یه فرصت خوبی که داریم، میتونیم جلوی هادرزفیلد و کاردیف نتایج خوب بگیریم، ولی باز هم نتایجمون جلوی این تیمها، خیلی خوب باید باشه، فعلا خان اول باز با بارسا و وستهم هستش...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من اگه دخه آ رو با قیمت خوبی بفروشیم به پاریس با رئال
میشه دنبال اوبلاک هم رفت

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دیگه رسما هررا مصاحبه کرده و گفته که قراردادش رو تمدید نمیکنه، پیشنهاد حقوق خیلی کمی بهش دادن و قبول نکرده و الان با قراردادی به پاریس رفته که حقوق 12 میلیون یورویی در سال میگیره...
انگار که جدا شدن هررا و ماتا، بی ربط به تمدید نکردن دخیا هم نیست، مهرداد جان، دخیا حداکثر قیمتی که واسش پرداخت بشه در همون حدود 50-40 میلیون هستش، شک نکن که وودوارد عرضه بیشتر از این گرفتن رو نداره واسه بازیکنی که 1 سال بیشتر از قراردادش نمونده...
رسما هم گفتن که ماتیچ، هررا، والنسیا و مصدومین همیشگی به بازی فردا نمیرسن، البته میگن که رشفورد و چندتا مصدوم دیگه به تمرینات برگشتن امروز!!!!
کلا نمیدونم که چرا ما باید بازی اول رو ضدحمله بخوریم، بخاطر اینکه سیتی اونور شهر بازی داره؟؟؟؟؟؟؟ چقدر مسخره میتونه باشه این وضعیت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یعنی ما که رفتیم بعنوان تیم دوم بالا و تونستیم تیم اول گروه دیگه رو حذف کنیم، هیچ سودی نباید ببریم از این وضعیت، بخاطر اینکه رسما برای بارسا موقعیت صعود ایجاد کنند تو دفتر یوفا؟؟؟؟؟؟
شاید یک خبر خوب برای ما، انگار کین مصدوم شد، بازیکنهای سیتی چقدر کثیف بازی میکردن و چپ و راست میزدنش تا بالاخره مصدومش کردن...

Last edited:
بالا