sms.moosavi
Registered User
هر چند اگر واقعا بازی برگشت هم تو همین سطح باشن ما یه کم خوب باشیم می تونیم یه کارایی بکنیم.
ولی برعکس پوگبا مک تامینی چه قدر خوب بود! فرد هم داره پیشرفت می کنه می شه بهش امیدوار بودواقعا حیف شد می تونستیم دیشب از بارسلونا حداقل یک مساوی بگیریم . دو تا بازیکن بزرگ در دفاع و خط میانی داشتیم راحت بازی می افتاد دست یونایتد .
فقط تونستیم مسی رو مهار کنیم و بس و بازی کلا طوری نبود که بشه یونایتد گل بزنه . لوکاکو و پوگبا دیشب بدترین بازی این فصل رو انجام دادند .
پوگبا رسما تیم رو ده نفره کرده بود و فقط تماشاگر بود ببینه بازیکنان دیگر چه می کنند . برعکس پاری سن ژرمن بعید می دونم بازی برگشت بتونیم صعود کنیم مگر اینکه غافلگیر کننده گلی چیزی بزنیم .هرچند قوتبال هیچ چیز بعید نیست .
موافق نیستم آنچنان در مورد مک تامینی، حداکثر در حد کلورلی یا اندرسون میبینمش برای راحت شدن از دستشون، فکر کنم یه 10 سالی پیر شدیم، شاید تو یکی دو صحنه تونست بهتر از هافبکهای بارسا عمل کنه، و توپ رو دربیاره با قدرت بدنی، ولی در عمل، هیچ فاکتوری که یک هافبک باید داشته باشه رو نداره، نمیدونم چرا اینقدر ازش تعریف شده، اگه ولوز بود که میخواست کمتر گل بخوره تو یک بازی و مک تامینی رو داشتن که به جای 5-4 گل، 1-2 گل خورده بودن بخاطر درگیر بازی کردنش، اون موقع شاید مک تامینی به درد میخورد، ولی تو بازی دیشب هم رسما همچین کاری نکرد و واسه منچستر سودی نداشته که بخوام در موردش صحبت کنم، چه برسه به بازیسازی، پاس دادن، بازی خونی حریف، تنها کاری که مک تامینی تو زمین میکنه، درگیر بازی کردنش هستش که تو اون هم خیلی وقتها کم میاره، چون هوش فوتبال نداره...ولی قبول دارم که پیشرفت کرده، شاید شاید شاید در آینده خیلی بهتر بشه، ولی من چشمم آب نمیخوره...ولی برعکس پوگبا مک تامینی چه قدر خوب بود! فرد هم داره پیشرفت می کنه می شه بهش امیدوار بود
دوستان انصافا این قدر از رفتن پوگبا نترسید کاری به پتانسیلش ندارم ولی پوگبا برای ما قطعا مهم تر از کوتینیو برای لیورپول که نبود. لیورپول عرضه اش رو داشت از بحران بارسا استفاده کرد حسابی تیغشون زد. فقط با اون پول سه تا خرید تپل تونستن بکنن. و تیم امسالشون بسیار بسیار بهتر از تیم دو فصل قبله. مربی و مدیر تیم اگر دو عنصر عقل و عرضه رو داشته باشن می فهمن پوگبا و اون خوک دراز مدت موندنی نیستن و تا وقتی امکانش هست با قیمت نجومی میندازنش به رئال و دنبال بازیکنی می گردن که واقعا نیاز داریم.
می دونم الان میلاد جان شروع می کنه از شاهکار های مدیریتی تیم تو تابستون ها برامون می گه و باهاش موافقم ولی حداقل به نظر من اوله عقل و عرضه رو داره.
سر الکس فرگوسن همیشه یازده بازیکن معمولی ولی با تلاشو به ۱۱ تا بازیکن تاپ ولی تنبل ترجیح میداد.
ولی برعکس پوگبا مک تامینی چه قدر خوب بود! فرد هم داره پیشرفت می کنه می شه بهش امیدوار بود
دوستان انصافا این قدر از رفتن پوگبا نترسید کاری به پتانسیلش ندارم ولی پوگبا برای ما قطعا مهم تر از کوتینیو برای لیورپول که نبود. لیورپول عرضه اش رو داشت از بحران بارسا استفاده کرد حسابی تیغشون زد. فقط با اون پول سه تا خرید تپل تونستن بکنن. و تیم امسالشون بسیار بسیار بهتر از تیم دو فصل قبله. مربی و مدیر تیم اگر دو عنصر عقل و عرضه رو داشته باشن می فهمن پوگبا و اون خوک دراز مدت موندنی نیستن و تا وقتی امکانش هست با قیمت نجومی میندازنش به رئال و دنبال بازیکنی می گردن که واقعا نیاز داریم.
می دونم الان میلاد جان شروع می کنه از شاهکار های مدیریتی تیم تو تابستون ها برامون می گه و باهاش موافقم ولی حداقل به نظر من اوله عقل و عرضه رو داره.
نه عزیزم کجا این طوری بوده. این اسم ها و ارقام رو یه نگاه بنداز:درضمن، محمد جان، لیورپول، شاید 14-15تا خرید خوب داشت که بهترین هاشون رو قبل از فروش کوتینیو خریده بودند و بعداز فروش کوتینیو، کیتا و آلیسون و فابینیو رو خریدند و چندین جوون رو به ترکیب اصلیشون اوردن که بهترینهای لیگ شدن، در مقایسه ما با یانگ و شاو و مک تامینی میخوایم باهاشون رقابت کنیم؟؟ و یا با فروش تنها ستاره های باشگاه؟؟؟ دیشب لینگارد و مارسیال هم زرشک بودن تو زمین...
در مورد پوگبا هم حالا این حقیقتی هستش که داره در قبالش اتفاق میوفته، لجبازی و جوی که برعلیهش راه افتاده، زمان رونالدو و بکهام هم راه افتاده بود، واقعا نمیدونم که چرا تجربه نشده واسه منچستری ها، ولی خوب من که امیدی ندارم به آینده این باشگاه با این شکل مدیریتش، فکر میکنم که دیگه کم کم بیخیال فوتبال و این باشگاه میشم، فکر میکنم که قبل از شروع فصل بود که گفتم تا انتهای تابستون(شاید حتی دلیلی نداشته باشه که تا انتهای تابستون منتظر بمونم و اخبار باشگاه رو دنبال کنم با این روالی که داره پیش میره) منتظر میمونم برای بهتر شدن وضعیت این باشگاه، اگه بهتر شد که شد، نشد، مارو بخیر و شمارو به سلامت، باشگاه واسه من تمام شده خواهد بود...
محمد جان، این که حساب کنیم، چون کوتینیو رو فروختن، رفتند، فن دایک یا آلیسون رو خریدن، خنده دار هستش... اینجوری حساب کنیم که از پول فروش کوتینیو، 100 میلیون گیرشون اومده(در جا) و فقط میتونستن کیتا و شقیری و فابینیو رو بخرن!!! یک باشگاه که یک شبه تصمیم به خرید بازیکن نمیگیره و تازه اگه همچین تصیمیمی هم بگیره، حداقل 5-4 ماه با باشگاه اون بازیکن، بحث و مذاکره میکنند تا بتونن بازیکن رو به تیم بیارن...(کار مدیر ورزشی که این باشگاه سنتی هیچ وقت نداشته و وضعیتش هیچ وقت عوض نخواهد شد)نه عزیزم کجا این طوری بوده. این اسم ها و ارقام رو یه نگاه بنداز:
قبل از کوتینیو:
مشاهده پیوست 1122178
مشاهده پیوست 1122179
بعد از رفتن کوتینیو (لطفا نگو چون تاریخ امضای قرارداد کوتینیو با بارسا بعد از اومدن فن دایک بوده فروشش روی اوردن فن دایک اثر نداشته چون حداقل از 6 ماه قبل کسی شک نداشت کوتینو بارساییه):
مشاهده پیوست 1122180
مشاهده پیوست 1122181
قبل فروش کوتینیو تنها خرید های درست و حسابی صلاح و مانه بودن که اون ها هم هر دو به نوعی ستاره به حساب نمیومدن و با اومدن به لیورپول فراتر از انتظارات بازی کردن. ولی بعدش ...
البته وضع اقتصادی یونایتد با اون ها قابل مقایسه نیست و احمقانه است ما بخوایم از این حرف بزنیم که مجبوریم ستاره هامون رو بفروشیم تا بتونیم بازیکن جدید بیاریم. ولی از اون مالک های آمریکایی که از فوتبال فقط دلارهایی که می ره تو حسابشون و میاد رو می فهمن و حتی نمی فهمن اعتبار این تیم داره سقوط می کنه انتظار دیگه ای نیست. حتی همین شرایط رو هم اوله و اون مدیر فنی کذایی که ازش خبری نیست درست مدیریت کنن تیم جون می گیره. اصلا هم این طور نیست که هر خرید بخواد برای تیم 100 میلیون هزینه برداره. مجبور نیستیم همش بریم دنبال بازیکن های تیم های بزرگ که اکثرا هم فقط تو پاچه کنیه!
اولا که اگر تیمی که داریم در موردش صحبت می کنیم رئال یا PSG یا بارسا یا سیتی بود درست، ولی لیورپول تیمی نیست که همین طوری دست به جیب بشه تو دو تا پنجره 250 میلیون خرج کنه خیلی خوشحال! تیم اونا هم دست یه مشت آمریکایی فوتبال نفهم خسیسه! پس قطعا فروش کوتینیو تو خرید هاشون تاثیر داشته. پروسه خرید بازیکن اگر طبق گفته شما 3 4 ماهه است پروسه فروش کوتینیو یک ساله بوده!محمد جان، این که حساب کنیم، چون کوتینیو رو فروختن، رفتند، فن دایک یا آلیسون رو خریدن، خنده دار هستش... اینجوری حساب کنیم که از پول فروش کوتینیو، 100 میلیون گیرشون اومده(در جا) و فقط میتونستن کیتا و شقیری و فابینیو رو بخرن!!! یک باشگاه که یک شبه تصمیم به خرید بازیکن نمیگیره و تازه اگه همچین تصیمیمی هم بگیره، حداقل 5-4 ماه با باشگاه اون بازیکن، بحث و مذاکره میکنند تا بتونن بازیکن رو به تیم بیارن...(کار مدیر ورزشی که این باشگاه سنتی هیچ وقت نداشته و وضعیتش هیچ وقت عوض نخواهد شد)
لیورپول، خرید درست انجام داد، کسی نگفت ستاره خرید، بازیکنهایی خریدن که ستاره شدن واسشون، که به اون میگن خرید خوب!!!(کار مدیر ورزشی، خرید خوب هستش، چون وظیفه اون هستش) نه اینکه سانچز یا مخیتاریان یا ...(حوصله حتی لیست کردن هم ندارم) بخری و بعد ببینی به چه وضعیتی میوفته!!! اینکه لیورپول قیمت پایینی برای این بازیکنها، نسبت به بعضی خریدهای ما پرداخت کرده، دلیل بر ضعیفتر بودن بازیکن نمیشه، دلیل بر احمقیت مدیریت این باشگاه میشه!!!
میخوای بدونی من از چی ناراحتم، این یک نمونش هستش:
https://www.tarafdari.com/node/1271001
همون لینکی که سید گذاشته، بخونی، متوجه میشی که باشگاه رو چه احمقهایی اداره میکنند...
این خریدهای لیورپول در 4 فصل گذشته هستش:
باز هم تکرار میکنم، ستاره نخریدن، خرید خوب انجام دادن که ستاره شدن واسشون، کاری که فرگوسن انجام میداد، ولی قضیه اینه که منچستر در حال حاضر اصلا همچین کاری نمیکنه، نه ستاره میخره(البته موران چندتا ستاره خرید، زلاتان، پوگبا و میختاریان و سانچز که 3تای آخری همه پیشکسوت و حماقت بودن، به جای اینکه بریم دنبال ستاره آینده دار و به فکر آینده باشگاه باشیم) و نه بازیکنی میخره که واسش ستاره بشه و فقط حماقتهای این باشگاه هستش که شاهد اونها هستیم...
اتفاقا اشتباهت همینجاست، 250 که هیچ، در 5 فصل گذشته در حدودا 713 میلیون یورو خرج کردن(چقدرش از درآمد فروش کوتینیو بوده؟ ما داریم لیورپولی هارو مسخره میکنیم سر این جریان که تیمشون داره بازار رو نابود میکنه، بعد شما میای ازشون دفاع میکنی که لیورپول تمام خریدهاش رو بخاطر فروش کوتینیو انجام داده؟؟:general505: )، فقط یکی دو فصل که میشه گفت فصل اول کلوب بوده، خرج آنچنانی نکردن، درحقیقت فصل اول، فقط برای شناخت تیمش و لیگ اومده بود و داشت تیمش رو خونه تکونی میکرد.اولا که اگر تیمی که داریم در موردش صحبت می کنیم رئال یا PSG یا بارسا یا سیتی بود درست، ولی لیورپول تیمی نیست که همین طوری دست به جیب بشه تو دو تا پنجره 250 میلیون خرج کنه خیلی خوشحال!