• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باید یک چیزی رو هم بگیم که بارسا به 3-2تا(باز ترکیب بارسا کجا و ترکیب ما کجا؟) بازیکن اصلیش استراحت داد دیروز، یه مسی و سوارز رو بازی ندادن، تیمشون از پس هوئسکا هم برنیومد...
تیم ما که شونصدتا مصدوم و محروم داره!!!
بماند، فرق ترکیب اصلی با ذخیره هامون، زمین تا چند کهکشان اونور تر هستش، تازه قضیه اینه که ترکیب اصلیمون هم مالی نیست...
فقط امیدوارم که سولسشر بتونه، به وودوارد فشار بیاره و اگه واسش نخریدن، نشینه منتظر تا لیگ تموم بشه و حتی نتونه سهمیه رو هم بگیره...

Last edited:

rhdan

Registered User
لایک‌ها
2,716
امیدوارم باز تیم سر و سامان بگیره.
به هر حال بردیم.
صبح های لایت دیدم. واقعا شانس اوردیم.
چقدر فرد و ماتا بد بودن
سر گل حریف هم همه نگاه می کردن
خوب چرا؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
کلا حس خوبی ندارم از وقتی قرارداد اوله دائمی شد،
ولی به نظرم تحت هیچ شرایطی نباید کمتر از همین ۳ سالی که قرارداد داره بهش فرصت بدن، تو ۶ سال ۴ تا مربی عوض کردیم و واقعا اگه دوباره سال دیگه بخوایم به این برسیم ک اوله ضعیفه یا هر چی تیر آخرو زدن به بدن باشگاه
کلا حال و هوای باشگاه خوب نیست ولی امیدوارم تابستون اتفاقای خوبی بیفته، هرچند واقعا بعید میدونم با این وضع

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه نکته درباره گلیزرها و وودوارد،
بر خلاف دوستان به نظرم گلیزرها اصلا خساست به خرج ندادن مخصوصا این چند سال اخیر
وودوارد هم تو کار خودش ک بحث تجاری باشگاهه فوق العاده بوده، مشکل ما تو خرید و فروش بازیکن دقیقا همون چیزیه که مبلاد و بقیه دوستان بارها گفتن، وودوارد کارش چیز دیگس، تو کار خودشم عالیه، نمیدونم چقد سخته برا مدیریت تیم بفهمه یه مدیر اجرایی کنار مدیر اجرایی لازم داره باشگاه؟؟

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
دارم بازی لیورپول-چلسی رو نگاه میکنم، یه نگاه کنیم که مثلا لیورپول بهترین خط دفاعی EPL رو داره، ولی چقدر موقعیت به هازارد و چلسی دادن و چقدر خوش شانس بودن که هنوز برنده بازی هستن، به این فکر میکنم که شما برید 500 میلیون خرج مدافع بکنید، ولی آخرش وقتی فرط بده، چه دلیلی داره که برید برای مدافع هزینه کنید؟؟؟
البته درسته، مدافع های ما، هازارد و استاد اسدی نمیشناسن و جلوی همه اشتباه میکنن(جدیدا باز بهتر شدن، البته لیندلوف بیشتر)، ولی واقعا خرید مدافع های 150 میلیونی، اصلا منطقی نیست، باید به جاش به فکر بهتر کردن خط هافبک و حمله باشیم...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ما تیممون از هیچ قانونی پیروی نمیکنه همین لیورپول رو تو آنفیلد کشته بود و میتونستیم ببریمشون تیم پتانسیل بدی نداره ولی اوله اگر میخواد تیم رو بسازه باید تابستون پرکاری داشته باشه مشخصا ما نفراتی که اوله نیاز داره رو نباید از دست بدیم و بازیکنهایی جدید با کیفیت مناسب وارد کنیم اشلی یانگ و اسمال و ...شاید برای نیمکت نشینی ثابت بعد نباشن ولی توی کدوم یکی از ۶ تیم اول جدول مدافعی در حد اسمال یا به سن و اشتباهات یانگ بازی رو در ۱۱ نفر اصلی شروع میکنه! درسته خرید مدافع با قیمت بالا خیلی منطقی نیست ولی اسمال و دوستان دیگه خیلی سطحشون پایینه

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
خب چلسی باخت تا با یک بازی بیشتر از ما ۲ امتیاز جلو باشه، من بسیار امیدوارم به از دست دادن امتیاز آرسنال در بازی فردا مقابل واتفورد.

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب دیگه رسما حتی پوچتینو حرفی که زده بودم رو اعلام کرد:
https://www.tarafdari.com/node/1273717
تفاضل گل ما فجیع شده، 11 تا از تاتنهام که رقیب اصلی ما برای کسب سهمیه هستش، عقب هستیم...
تازه اگه فرض کنیم که سیتی 4-3تا به تاتنهام میزنه که خیلی بعیده، چون قشنگ بعداز بازی در UCL باهاشون بازی دارن، باز 6-5 گل تفاضل کمتر داریم که باید جبران کنیم و به این امید باشیم که تاتنهام جلوی اورتون یا وستهم، امتیاز از دست بده...
آرسنال هم مقابل ولوز و شاید فردا امتیاز از دست بده، باز امیدواریم بیشتر میشه، به شرط اینکه مقابل اورتون و سیتی و چلسی، امتیاز از دست ندیم که خیلی خوش خیالی هستش...:general710:
ما تیممون از هیچ قانونی پیروی نمیکنه همین لیورپول رو تو آنفیلد کشته بود و میتونستیم ببریمشون تیم پتانسیل بدی نداره ولی اوله اگر میخواد تیم رو بسازه باید تابستون پرکاری داشته باشه مشخصا ما نفراتی که اوله نیاز داره رو نباید از دست بدیم و بازیکنهایی جدید با کیفیت مناسب وارد کنیم اشلی یانگ و اسمال و ...شاید برای نیمکت نشینی ثابت بعد نباشن ولی توی کدوم یکی از ۶ تیم اول جدول مدافعی در حد اسمال یا به سن و اشتباهات یانگ بازی رو در ۱۱ نفر اصلی شروع میکنه! درسته خرید مدافع با قیمت بالا خیلی منطقی نیست ولی اسمال و دوستان دیگه خیلی سطحشون پایینه
همون مانولاس، بهترین گزینه هستش، بهمراه آلدرویرلد که قراردادش تمام شده فکر میکنم؟
بریم سرمایه گذاری کنیم سر استعدادهای جوون، به جای اینکه بریم بازیکن آشغالی مثل کولیبالی(شانس من، امشب 2تا گل زده!!! البته هیچ اهمیتی نداره واسه مدافع، وقتی نگاه میکنیم که ناپولی جلوی یکی از ضعیف ترین تیمهای ایتالیا هم نمیتونه دروازش رو بسته نگه داره) و واران رو بخریم با قیمت 150 میلیون!!!!

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
جوان های کم نام و نشان لیل تا اینجا ۵ گل به پاریس سنت ژرمن زدند و ۵ تا گل مسلم رو هم نزدند حتی میتونستند دورقمی کنند گل هاشون رو، تک تک شون ستاره های اینده فوتبال دنیا هستند

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز امروز یه شایعه خوش شنیدیم...
MEN و یک شبکه فرانسوی اعلام کردن که اگه منچستر و آرسنال، پپه رو میخوان، باید حداقل 80 میلیون واسش هزینه کنند!!!!
واقعا ارزشش خیلی بیشتر از 80تا هستش، بهترین گزینه واسه ماست، نمیدونم که چرا به دنبال رسمی کردنش نبودیم تا الان، از نظر من خیلی بیشتر از سانچو ارزش داره، فقط بخاطر اینکه سانچو انگلیسیه، پیله کردن بهش...:general710:

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
به نظرم 2 تا گزینه خوب که احتمالا هم بشه خریدشون کوتینیو و دیبالا هستش

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
به نظرم 2 تا گزینه خوب که احتمالا هم بشه خریدشون کوتینیو و دیبالا هستش
راستش هردوتا خیلی خیلی سخت میشه انجام بشن، کوتینیویی که تو لیورپول بازی کرده(البته بهشون خیانت کرده) و دیبالایی که یووه عمرا نمیفروشه، ترجیح من به شخصه خرید فلیکس و نیکولاس پپه هستش، به جای هر دوتا، سن این دیبالا و کوتینیو رو هم در نظر بگیریم در مقایسه با فلیکس و پپه...
ولی خوب میدونیم که آخر تابستون میرسه و وودوارد هنوز داره زور میزنه که یه مدافع بخره واسه تیم و هر چی ستاره و بازیکن آینده داره رو همه تیمهای دیگه، درو کردن، همونجوری که تا الان اتفاق افتاده...
خرید آلدرویرلد و مانولاس رو به خرید هردوتای واران و کولیبالی، ترجیح میدم، ظاهرا این رایس دیگه حتمی شده!!!
لیورپول میخواد روبن نِوِس رو بخره، ما میریم سراغ این بچه 20 ساله، این حرفهایی که میزنن، انگار واقعیت داره، مربی ها، فقط عشق انگلیسی شدن، واسه همین هم به سانچو چسبیدن که شاید اصلا دورتمونده نفروشدش، ظاهرا مبلغ زیادی از قراردادش هم به سیتی میرسه، قبل از اینکه به دورتموند بره، ظاهرا میخواستنش از سیتی و اونها هم این بند رو در قراردادش گذاشتن که اگه به منچستر رفت، یه سهم زیادی از خریدش به جیب سیتی بره...
خرید برونو فرناندز هم خوب میتونه باشه...
اینجوری که من دوست دارم اتفاق بیوفته، شاید خیلی بچگانه به نظر برسه، ولی بهترین عملکرد خرید برای تابستون، از نظر من، این خریدها، میتونه باشه:
بیساکا(همین دیروز جلوی سیتی دقیقه 90 یه فِرط خوشکل داد و بیخیال بود تا پالاس گل سوم رو هم خورد:general710: واسه همین ترجیح میدم که بریم سراغ یه وینگ بک دیگه)، این کوناته هم دفاع خیلی خوبی هستش، هیچ شایعه ای تو اروپا واسه تیمهای بزرگ، نشنیدم واسش، استراسبورگ یک دفاع راست داره به اسم کِنی کالا، وافعا شرف داره به این بیساکا از نظر من، آمار عجیبی هم داره!!! دفاع میانی، آلدرویرلد و مانولاس، باید هدفمون باشن، باید یک وینگ بک چپ، حداقل از تیمهای پایه به تیم اصلی اضافه بشه، رسما وینگ بک چپ پا غیر از شاو، نداریم!!!
تو خط هافبک، خوب میگن رایس خیلی احتمالش بالا هستش(شاید بهتره که به جای اوردن همچین بازیکن جوونی، به جوونهای باشگاه خودمون اطمینان کنیم و مک تامینی و گارنر و همیلتون رو بازی بدیم؟؟؟)، به شخصه میخوام که اندومبله رو بخریم و برونو فرناندز هم هافبک پشت مهاجممون باشه...
در نهایت، میخوام پپه و فلیکس(حالا به جای فلیکس، به دنبال سانچو هم باشیم، هم زیاد فرقی نمیکنه، چون سبک بازی شبیه به هم دارن)، رو به تیم بیاریم، برای اون جلو، چون واقعا دیگه از دیدن، لینگارد، مارسیال، حالم بهم میخوره...
واسه من، این خریدها، بهترین لیست خرید میتونن باشن، انتظار دارم حداقل بالای 80 درصدشون انجام بشه، خرید بازیکنهای جلو، از همه چیز برای من مهمتر هستش و گرنه هیچ امیدی به تیم واسه فصل بعد، ندارم...
ببینیم، امشب یه شانسی میاریم که آرسنال امتیاز از دست بده؟؟

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بازی واتفورد ارسنال هم بن فاستر که اون سوتی بد رو داد گل خوردن. دینی هم اخراج شد. کار واتفورد همین 10 دقیقه اول تمام شد و ارسنال رو باید برنده این بازی دونست.

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
دروازه بان واتفورد با یک اشتباه مسخره دقیقه ۱۰ گل‌ تقدیم آرسنال کرد و داور مهاجم گلزن واتفورد رو هم اخراج کرد تا ۳ امتیازو از الان به نام آرسنال ثبت کنیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
مشخصه که تمام باشگاه های بزرگ دنیا، زوم کردن روی این دوتا بازیکن الان، مخصوصا بعداز برد لیل مقابل PSG و اون برد و هت تریک فلیکس!!!!!
احمقیت مدیریت این باشگاه رو اینجوری میتونیم ببینیم، ولی اون موقع که فلیکس جلوی منچستر بازی کرد و استعدادیابهای باشگاه رفتن بازیش رو تماشا کردن، کار قرارداد بستن باهاش رو تمام نکردیم که الان این وضعیت اتفاق افتاده، پپه هم با قیمت ناچیز 80 میلیون میخواد به بایرن بره!!!!
یعنی خدایا چی میکشم از دست این گوساله هایی که مدیر باشگاه منچستر هستن، این دوتا بازیکن هم از دستمون پریدن، من دیگه عمرا کاری با منچستر ندارم...
میدونین حماقتهاشون(دیگه این وضعیت از حماقت گذشته، به یک گوسالگی محض رسیده) تا چه حدی هستش؟؟ این حدی که رایس که مثلا گزینه اصلیشون برای هافبک دفاعی بود، رئال داره باهاش مذاکره میکنه!!!!!
اتفاقا از نظر من، این گلیزرها، نهایت خساست رو به خرج دارن میدن، وقتی واسه پرشیچ، حاضر نشدن به جای 50 میلیون، 55 میلیون پرداخت کنند، یا واسه کایل واکر، 50 میلیون پرداخت کنند، یا واسه آلدرویرلد به جای 60 میلیون، 70 میلیون پرداخت کنند تا گزینه هاشون از بین بره، و مجبور بشن برن یه جوون 18 ساله رو 21 میلیون بخرن و گزینه دیگه به جای پرشیچ نداشته باشن تا نقل و انتقالات تمام بشه، به این میگن خساست و حماقت و گوسالگی گلیزرها اصلان جان...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
امیدوارم امشب اگر ببازیم هم بد نبازیم و یک گلی بزنیم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ترکیب شیاطین سرخ برای بازی سخت امشب
9f01c4b680f7a1dd1688c01351401653.jpg

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
یک چیزی رو اضافه کنم....ببینید تیم با سولشر تا اینجا از ۱۶ بازی ۳۸ امتیاز گرفته که رکورد بسیار خوبیه توی اروپا هم با ناباوری از مرحله قبل بالا رفتیم اینکه امشب حذف بشیم و جز ۴ تا بشیم نشون دهنده ضعف تیم سولشر نیست همونطور که اگر ببریم هم نشون دهنده قدرت مطلقش نیست در واقع سولشر با این نفرات به نظر من بهترین نتایجی که میشد گرفت رو گرفته و از حد تصور خود من به شخصه خیلی پاش رو فراتر گذاشته دیگه بقیه اش دست سولشر نیست یک جورایی و باید بازیکن خریداری بشه ما توی وینگ بک ها مشکل داریم نباید سر ۴-۵ میلیون چونه بزنن و خرید رو منتفی کنن حرفهایی که میلاد زد اگر مستند باشه در مورد خرید بازیکن و بهم خردن معامله و اگر شایعات روزنامه ها نباشه واقعا جای تاسف داره...

بالا