به نظرم 2 تا گزینه خوب که احتمالا هم بشه خریدشون کوتینیو و دیبالا هستش
راستش هردوتا خیلی خیلی سخت میشه انجام بشن، کوتینیویی که تو لیورپول بازی کرده(البته بهشون خیانت کرده) و دیبالایی که یووه عمرا نمیفروشه، ترجیح من به شخصه خرید فلیکس و نیکولاس پپه هستش، به جای هر دوتا، سن این دیبالا و کوتینیو رو هم در نظر بگیریم در مقایسه با فلیکس و پپه...
ولی خوب میدونیم که آخر تابستون میرسه و وودوارد هنوز داره زور میزنه که یه مدافع بخره واسه تیم و هر چی ستاره و بازیکن آینده داره رو همه تیمهای دیگه، درو کردن، همونجوری که تا الان اتفاق افتاده...
خرید آلدرویرلد و مانولاس رو به خرید هردوتای واران و کولیبالی، ترجیح میدم، ظاهرا این رایس دیگه حتمی شده!!!
لیورپول میخواد روبن نِوِس رو بخره، ما میریم سراغ این بچه 20 ساله، این حرفهایی که میزنن، انگار واقعیت داره، مربی ها، فقط عشق انگلیسی شدن، واسه همین هم به سانچو چسبیدن که شاید اصلا دورتمونده نفروشدش، ظاهرا مبلغ زیادی از قراردادش هم به سیتی میرسه، قبل از اینکه به دورتموند بره، ظاهرا میخواستنش از سیتی و اونها هم این بند رو در قراردادش گذاشتن که اگه به منچستر رفت، یه سهم زیادی از خریدش به جیب سیتی بره...
خرید برونو فرناندز هم خوب میتونه باشه...
اینجوری که من دوست دارم اتفاق بیوفته، شاید خیلی بچگانه به نظر برسه، ولی بهترین عملکرد خرید برای تابستون، از نظر من، این خریدها، میتونه باشه:
بیساکا(همین دیروز جلوی سیتی دقیقه 90 یه فِرط خوشکل داد و بیخیال بود تا پالاس گل سوم رو هم خورد:general710: واسه همین ترجیح میدم که بریم سراغ یه وینگ بک دیگه)، این کوناته هم دفاع خیلی خوبی هستش، هیچ شایعه ای تو اروپا واسه تیمهای بزرگ، نشنیدم واسش، استراسبورگ یک دفاع راست داره به اسم کِنی کالا، وافعا شرف داره به این بیساکا از نظر من، آمار عجیبی هم داره!!! دفاع میانی، آلدرویرلد و مانولاس، باید هدفمون باشن، باید یک وینگ بک چپ، حداقل از تیمهای پایه به تیم اصلی اضافه بشه، رسما وینگ بک چپ پا غیر از شاو، نداریم!!!
تو خط هافبک، خوب میگن رایس خیلی احتمالش بالا هستش(شاید بهتره که به جای اوردن همچین بازیکن جوونی، به جوونهای باشگاه خودمون اطمینان کنیم و مک تامینی و گارنر و همیلتون رو بازی بدیم؟؟؟)، به شخصه میخوام که اندومبله رو بخریم و برونو فرناندز هم هافبک پشت مهاجممون باشه...
در نهایت، میخوام پپه و فلیکس(حالا به جای فلیکس، به دنبال سانچو هم باشیم، هم زیاد فرقی نمیکنه، چون سبک بازی شبیه به هم دارن)، رو به تیم بیاریم، برای اون جلو، چون واقعا دیگه از دیدن، لینگارد، مارسیال، حالم بهم میخوره...
واسه من، این خریدها، بهترین لیست خرید میتونن باشن، انتظار دارم حداقل بالای 80 درصدشون انجام بشه، خرید بازیکنهای جلو، از همه چیز برای من مهمتر هستش و گرنه هیچ امیدی به تیم واسه فصل بعد، ندارم...
ببینیم، امشب یه شانسی میاریم که آرسنال امتیاز از دست بده؟؟