plsboy
Registered User
- نوشتهها
- 6,376
- لایکها
- 21,502
بحث مال زمانی هستش که اینتر مشکل فرپلی داشت حسین جان، اینتر به دنبال فروش یه تعداد بازیکن بود و میخواست با همین قیمت از فرپلی فرار کنه، ولی منچستر حاضر به پرداخت نبود، حتی خود موران هم مصاحبه کرده بود و یه جورایی از وودوارد شکایت کرده بود، بابت اینکه حاضر نشدن مبلغ مورد نظر اینتر رو پرداخت بکنن، اخبار هم میگفت که منچستر پیشنهاداتی رو ارائه کرده بود، وقتی روزنامه ها هم حرفی میزنن که پیشنهادی شده، همینجوری نمیگن...یک چیزی رو اضافه کنم....ببینید تیم با سولشر تا اینجا از ۱۶ بازی ۳۸ امتیاز گرفته که رکورد بسیار خوبیه توی اروپا هم با ناباوری از مرحله قبل بالا رفتیم اینکه امشب حذف بشیم و جز ۴ تا بشیم نشون دهنده ضعف تیم سولشر نیست همونطور که اگر ببریم هم نشون دهنده قدرت مطلقش نیست در واقع سولشر با این نفرات به نظر من بهترین نتایجی که میشد گرفت رو گرفته و از حد تصور خود من به شخصه خیلی پاش رو فراتر گذاشته دیگه بقیه اش دست سولشر نیست یک جورایی و باید بازیکن خریداری بشه ما توی وینگ بک ها مشکل داریم نباید سر ۴-۵ میلیون چونه بزنن و خرید رو منتفی کنن حرفهایی که میلاد زد اگر مستند باشه در مورد خرید بازیکن و بهم خردن معامله و اگر شایعات روزنامه ها نباشه واقعا جای تاسف داره...
در مورد بازی امشب، امیدوارم که زود به گل برسیم یا تو 50-60 دقیقه ابتدایی بازی، اصلا گل نخوریم، چون میتونه فشار رو روی بارسا زیاد کنه، اونوقت به قول سولسشر به ضربات آزاد فکر میکنیم!!
راستش وقتی این حرف سولسشر رو خوندم، خیلی احساس تحقیر شدن داشتم، مربی منچستر بیاد بگه که روی ضربات آزاد میخوایم به گل برسیم؟؟؟:general710:
اونقدر خوابم میاد که نمیتونم حتی بیدار بمونم و بازی رو ببینم، حقیقتش اونقدر بازی واسم بی ارزشه که خواب جلوی دیدنش رو میتونه بگیره...:general507:
درضمن ترکیب هم اومده، جونز و اسمالینگ و لیندلوف و یانگ در دفاع!!!! خدا به خیر کنه...
فرد پوگبا مک تامینی و لینگارد، مارسیال و رشفورد...
Last edited: