- نوشتهها
- 1,977
- لایکها
- 6,559
واجب تر از نون شب برای این تیم دوتا وینگ بک کار درسته و یک مهاجم در حد بابا دست به جیب بشین دیگه عوضی ها، با هر قیمتی شد! باز یعنی میخواین فصل بعدم با یانگ بازی کنید و فرد فلج و دوستان
خوب آیا به نظرت بازیکنهای آژاکس بهتر هستن یا بازیکنهای منچستر؟؟؟چقد جذاب و چشم نواز بازی میکنه آژاکس
نیمه دوم دیگه امیدی نداشتم از اول بازی آژاکسو دسدم
واقعا فوق العادن، پاس کاریاس سریع، فوتبال روون
چقد خوب آخهههه
خوب آیا به نظرت بازیکنهای آژاکس بهتر هستن یا بازیکنهای منچستر؟؟؟
تفاوت آژاکس و منچستر رو در چی میبینی؟؟؟
10 دقیقه اول بازی، واقعا تیم سر تر بودیم و بارسارو تحت فشار شدید گذاشتیم، ولی در اولین توپی که به سمت دروازمون رسید، فِرِد گوساله، اون پنالتی رو داد(کاملا پنالتی بود و داور اشتباه کرد که ردش کرد) و در ادامش هم یانگ اونجوری حتی نمیتونست یک توپ ساده رو دفع کنه، خدایا یک خواهر کوچیک دارم، بخدا وقتی برای اولین توپ فوتبال جلوش گذاشتم، همینجوری بود که نمیتونست توپ رو بزنه، بخدا قسم انگار این یانگ شل مغز، تو مدرسه استثنایی ها، بزرگ شده...
در مورد بازی، این بازی دقیقا من رو یاد فینال 2009 انداخت، جایی که 10 دقیقه ابتدایی بازی رو کاملا سر تر بودیم و با اولین حمله بارسا، ویدیچ و فن درسار اونجوری فرط دادن و اتوئو، تونست گل اول بازی رو بزنه و بعداز اون، کاملا بازی برگشت...:general710::general710::general710: یعنی ما از 10 سال پیش تا الان، پیشرفت که هیچ، فقط پسرفت داشتیم.
جونز و لیندلوف(پست خودش نبود و سگش شرف داشت به یانگ گوساله) هم که جوک بودن، اسمالینگ هم که سر دسته علم های بی خیر منچستر...
فِرِد دیگه هیچ جای حرفی نگذاشت، با اوردنگی باید بیرون بندازنش، مک تامینی هم هیچ خیری نداشت، اینکه یه بازیکن در سطح مک تامینی بخواد برای منچستر فیکس بازی کنه، خود جوک هستش.
پوگبای بدبخت هم هر چی زد، به در بسته زد، آخه مگه یک بازیکن اون هم هافبک میانی، چکار میتونه بکنه جلوی این همه بازیکن سطح بالا؟؟؟
مارسیال و لینگارد هم که زمین رو اونقدر کود پاشیدن که قهوه ای شده بود چمن نیوکمپ، رشفورد احمق، جلوی دروازه اونجوری تک به تک گیرش میاد و اونجوری احمقانه میزندش بیرون!!! من فقط میخوام بدونم که چی تو اون کلش میگذشته، وقتی اونجوری بدون شک بهترین موقعیت کل بازی رو(هم برای بارسا و هم برای منچستر) گیرش اومده و اونجوری خرابش کرده!!!!
منچستر، اگه این فصل 8-7تا خرید تاپ نداشته باشه، منظورم خرید کسایی مثل بیساکا و رایس نیست!!!!!!!! این ها جوکهای مسخره دیگه ای، مثل همین یانگ و فرد و مک تامینی هستن، اگه فرط بیساکا جلوی سیتی رو دیده باشید، متوجه میشید که بیساکا هم دست کمی از همین یانگ نداره و یک جثه کله پوکی بیش نیست.
منچستر اگه بخواد مثل همیشه، اینجوری خرید کنه که سهمیه UCL که هیچ، سهمیه یورولیگ هم واسش آرزو خواهد بود، تو خبرها، میاد که وودبیشرف میگه 200 میلیون پوند بودجه گذاشتیم برای تابستون، آخه با 200 میلیون بهت بستنی میدن؟؟؟ نکنه فقط یه سانچو میخوای بخرین و یک دفاع و خداحافظ؟؟؟؟:general211::general211::general211:
منچستر، باید کسایی، مثل یانگ، والنسیا، جونز، اسهالینگ، روخو، فرد، ماتا، سانچز و هررارو(خودش که داره میره، ولی بازیکنی که 90-80 درصد فصل و همیشه در بازی های مهم، مصدومه، به هیچ درد باشگاه نمیخوره، همین قضیه در مورد ماتیچ و سانچز هم هست) رد کنه برن، یعنی حتی اگه یکیشون هم فصل دیگه تو منچستر باشه، منچستر باید برای گرفتن سهمیه یورولیگ بجنگه...
لینگارد و مارسیال و ماتیچ، فقط به درد نیمکت میخورن، همینطور مک تامینی و بایی و لوکاکو، این تیم باید 80-70 درصدش با اوردنگی بیرون انداخته بشه...
دخیا از جام جهانی، تمرکزش رو از دست داد، بعداز اینکه هیچ عنوانی هم بهش نرسید، فصل خوبی رو اصلا پشت سر نگذاشت، من هم جاش بودم، همچین وضعیتی رو میداشتم، شاید وقتش رسیده باشه که تمام تمرکزش رو روی منچستر بزاره و برای اسطوره شدن تو باشگاه، بمونه یا به فکر باشگاه دیگه ای باشه که بخواد توش یه جامی بگیره و شاید یه عنوان فردی بهش برسه...
اگه این باشگاه میخواد آینده ای داشته باشه، نباید به هیچ عنوان اجازه بده، تنها ستاره هایی که داره، مثل پوگبا و دخیا و رشفورد، از این تیم جدا بشن، چون جایگزین کردنشون برای این باشگاه، غیرممکن هستش و هیچ وقت با این مدیریت، بازیکنی نمیاد به جاشون...
حالا هی، وودگوساله این دست و اون دست کنه و همه گزینه هاش رو از دست بده، فلیکس، فرناندز، پپه، سانچو، مانولاس، رایس، کوناته، کالا، کایل واکر، سیدیبه، اریکسن، آلدرویرلد و ...
درضمن مهرداد جان @mehrdad201 ما چندین سال هستش که به یک باشگاه درجه دوم اروپا تبدیل شدیم، اگه این فصل خودمون رو نجات ندیم، به یک باشگاه درجه سوم تبدیل میشیم که گرفتن سهمیه یورولیگ هم واسش آرزو میشه!!!
آقای سولسشر هم در مهمترین دوران فصل، تیمش به شدت ر...یده، در 7 بازی گذشته، 5 باخت؟؟
3 روز دیگه با اورتون تو گودیسون پارک بازی داریم؟؟؟ اورتون که تقریبا همه رقبای ما برای کسب سهمیه رو برد و 3 روز بعد با سیتی و 4 روز بعد با چلسی، در صورت برد در همه این بازی ها، من میگم، میتونیم سهمیه بگیریم!!
ولی حقیقت اینه که امکانش صفره با این وضعیتی که تیم داره...
دقیقا همین رو الان خوندم، سولسشر دیشب مصاحبه کرده و گفته، تیم رو میخوایم بازسازی کنیم، یکی دوتا بازیکن بهمون اضافه میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general208::general208::general208::general208::general211::general211::general211::general211::general502::general502::general502::general502:جالبیش اینه که اوله مصاحبه میکنه و میگه قطعا تابستان پیش رو 1 یا 2 خرید داریم :general208:
حرف دل خیلی از منچستری هاست...همه حرفایی که می خواستم بزنم همینا بود ....
حیف از تیم رویاییمون چی بودیم و چی شدیم . امشب رسما دو تیم انگلیسی میرن مرحله بعدی و به احتمال یه تیم انگلیسی هم قهرمان بشه و حسرتش برای ما می مونه . بنده که اصلا انتظار قهرمانی نداشتم از این تیم حتی مرحله قبلی باید حذف می شدیم ولی وقتی پیشرفت و کلاس جهانی من سیتی و لیورپول و حتی تاتنهام رو می بینم واقعا ناراحت میشم .
دقیقا همین رو الان خوندم، سولسشر دیشب مصاحبه کرده و گفته، تیم رو میخوایم بازسازی کنیم، یکی دوتا بازیکن بهمون اضافه میشن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:general208::general208::general208::general208::general211::general211::general211::general211::general502::general502::general502::general502:
آخه همینجوری 5-4تا بازیکن از تیم جدا شدن، میخوایم با یکی دوتا بازیکن، بازسازی انجام بدیم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه واقعا همچین چیزی تو ذهنش هست که من باید بگم که سولسشر عمرا در حد منچستر نیست!!!!! و مشخصه که برای گرفتن شغل مربیگری منچستر حاضر شده هر کاری بکنه تا گلیزرها و وودگوساله رو خوشحال بکنه...:general502::general502::general502:
اگه قبل از انتهای فصل بعد، اخراج شد، من هیچ تعجب نمیکنم و هیچ ناراحت هم نمیشم، چون دیگه منچستری وجود نخواهد داشت با این روال، باشگاه رو باید جزو باشگاه های درجه سوم اروپا و حتی پایینتر حساب کرد با این حجم سرمایه گذاری ضعیف که از تیم های پایه هم همینجوری داره انجام میشه...
خوب میریم که نابودی کامل این باشگاه رو در 3-4 سال آینده، شاهد باشیم، جایی که این گلیزرهای بیشرف، مجبور به دادن ضررهای وحشتناک در منچستر میشن، جایی که هیچ اسپانسری حاضر به اسپانسر این باشگاه شدن، نخواهد بود و اعلام برشکستگی و ...
فکر نمیکنم در اون حالت، دیگه شیخ عربی هم پیدا بشه که بخواد منچستر رو بخره، سهام باشگاه یه کمی ارزشش بالا رفت و جیب گلیزرها، کمی ثبات پیدا کرد، جو گرفتشون و فکر میکنن که همینجوری میمونه، احتمال اینکه فصل دیگه که سهمیه نگرفتیم، آدیداس قراردادش رو با منچستر فسخ کنه!!!
حرف دل خیلی از منچستری هاست...
خدا کنه که یک تیم انگلیسی قهرمان بشه، چون واقعا دیگه خسته شدم از قهرمانی اسپانیایی ها، اما میدونم که اگه انگلیسی ها قهرمان بشن، هستند کسانی که میان میگن، لیگ انگلیس خیلی قوی هستش، واسه همینه که تیم ما نمیتونه خوب نتیجه بگیره، خوب اگه تیم ما ضعیفه، چرا بهترش نمیکنیم؟؟؟؟
دقیقا، چیزی که واقعا 5-4 ساله میزنم تو سر خودم که مدیریت این باشگاه، نابودش کرده...ببینید تیم به طور عادی می تونست تو 6 سال گذشته ساخته بشه اما خرید های اشتباه . مربیان اشتباه و تصمیمات غلط ما رو رسونده به این مرحله . الانم فقط صرفا یک حس روانی ایجاد شده همه فکر می کنیم اوله می تونه مربی خوبی برای یونایتد باشه . اگر این حس درست باشه برای بازسازی تیم هم نیاز به زمان یکی دو ساله داره و هم خرید حداقل 4 بازیکن درجه یک سطح تاپ . اگر قرار باشد اوله هم نتونه نتیجه بگیره و بازیکنایی که می خره نتیجه اش مثل سانچز و بایی و دی ماریا و ... بشه . من ترجیح می دم دیگه اخبار لیگ برتر انگلیس رو پیگیری نکنیم و اخرین خاطراتی که از یونایتد به یاد میارم شکوه و عظمت زمان فرگوسن باشه نه این چند سال اخیر!! چون ما یکی دو سال اینده نیاز به قهرمانی لیگ برتر یا چمپیونز لیگ داریم برای بازگشت به سطج یک فوتبال جهان وگرنه مثل لیورپولی ها 30 سال در حسرتش خواهیم موند !!
وودوارد با افتخار گفت، 200 میلیون بودجه برای سولسشر کنار گذاشتیم!!:general710::general710:رنسانس واقعی نیاز داریم و تابستان سختی پیش رو داریم. خیلی بازیکنان متوسط و پدیده و بزرگ اگر سهمیه لیگ قهرمانان نگیریم عمرا سمت تیم نمیان . وافعا باید خرجی که چند سال گذشته سیتی و لیورپول و بارسا و ... کردن و تیمشون رو سرپا نگه داشتند ما هم انجام بدیم . راحت بالای 400 میلیون یورو 5 تا بازیکن خوب هزینشون میشه که نیاز واقعی تیم هستند .
حسین جان، تیکه هات رو انداختی، ولی خداییش میرم پستهای 5 سال پیش رو ردیف میکنم که چی گفتم و دقیقا میام مقایسه میکنم که چی شده...یک چیزی رو بگم به صفحه یانگ حمله ریسیستی شده که این به شدت محکومه هر چی باشه از قصد که بد بازی نکرده تازه اینجوریم باشه ربطی به رنگ پوستش نداره....هر چیم باشه خیلی موفق تر از کل اسپمرهای اینترنتی بوده در زندگیش...
یک سوال فکر کنید الان جای سولشر نشستین کی رو نگه میدارین خوب دور ریز خیلی زیاده من کسانی رو که نگه میدارم میگم...
دخیا، شاو،لیندلوف ، اسمال،جونز، پوگبا، مک تامینی, هررا، راشفورد...
تازه مثلا اسمال و جونز، مک تامینی رو برای ذخیره برداشتم، من فکر میکنم با یک حساب سرانگشتی امسال حداقل شش خروجی داریم از بینشون خوبه هررا هستش که مشتری پاش نشست بقیه کسانی که قصد خروج دارن رفتنم رفتن، ولی مسئله جایگزین کردنشونه حقیقتش رو بخواین خیلی دوست نداشتم جای اوله بودم ولی خوب واقع بینانه اگر نگاه کنیم اگر جای اوله بودم چونه میزدم و سیصد تا میکندم از گلیزرهاو چهار تا بازیکن با کیفیت وارد میکردم یانگ و والنسیا و دالوت و سانچر و فرد و ماتا و بیلی و دارمیان رو رد میکردم برن، این میشه هشت تا خروجی چهار تا از جوونهای آکادمی برمیداشتم یا خریدهای سبک تر از طریق اسکاتینگ چهارتا هم بازیکن سرحال دو تا وینگ بک چپ و راست یک هافبک وسط و یک تمام کننده میخریدم سراغ ستاره سوخته مثل بیل هم نمیرفتم...
این خواسته من هستش ولی اتفاقی که میفته اینه که بیشتر نفرات حاضر با چونه زنی حفظ میشن یک خرید انچنانی هم میکنیم ولی سوخته مثل همون بیل که دهن هوادارها رو ببنده و فصل بعد به سلامتی برای لیگ اروپا میجنگیم که تو شش تا باشیم نیم فصلم اوله آت راه میفته و اوله برمیگرده مولده و ما میریم آنجلوتی یا یک مغز سوخته دیگه رو میاریم
طاقت هوادرها تموم میشه و این تاپیکم ماه به ماه کسی پستی نمیزنه گاهی یکی میاد چند تا فحش میده میره تا اینکه چهل پنجاه سال با همین روند میگذره و تا اون موقع اینجا هم بسته شده یا اینترنت اصلا یک چیز قدیمی کهنه شده و کسی سراغش نمیره و منچستر هم داره تو لیگ یک بازی میکنه شایدم در این میان جنگ جهانی بشه دنیا تموم بشه....دی
شایدم امتیاز منچستر رو یک سردار **** مال خود کنه ببره منچستر رو همدان بشه منچستر همدان....نوه علی منصوریان میشه مربی منچستر بعد تیم سقوط میکنه به سطح لیگ محلات همدان و آخر منحل میشه...اولترافورد هم میشه سالن کنسرت و مجسمه سرالکس رو هم در یک حراجی در لندن ده پوند به فروش میرسه
من حقیقتا منظورم تو نبودی کلا بد فاز شدم وقتی نشستم تعدادی که لازم داریم بخریم رو شمردمحسین جان، تیکه هات رو انداختی، ولی خداییش میرم پستهای 5 سال پیش رو ردیف میکنم که چی گفتم و دقیقا میام مقایسه میکنم که چی شده...
ولی خوب قضیه اینه که من اگه باشم جای اوله و بخوام عقلانی حساب کنم، اینجوری نمیشه که در یک فصل بخوایم همه تیم رو تغییر بدیم، خوب مطمئنا اگه مدیریت سیتی باشه، به راحتی این کار رو انجام میدن و واسه پپ از 25 بازیکن فیکسشون، 20تاش رو عوض کردن در دو فصل، حتی کلوب هم این کار رو کرده ولی مدیرهای منچستر؟؟؟؟ عمرا...
دخیا، لیندلوف، اسمال، پوگبا، ماتیچ، مک تامینی، رشفورد، رو نگه میداشتم و بقیه رو بدون هیچ شکی، میفروختم، ولی فروش لینگارد و مارسیال و ماتیچ و حتی یانگ و شاو، میتونه تا فصل بعدی عقب بیوفته، چون مطمئن هستم که وودگوساله عرضه خرید کردن نداره و اوله رو اوردن که بیاد واسشون بازیکنهای 17-18 ساله مفتی رو بیاره تو ترکیب بزاره تا تیم بتونه به امید سهمیه UCL و حضور در مرحله حذفیش باشه تا حسابی گلیزرها، پول پارو کنن و باشگاه رو تبدیل به خونه خرابه ای بکنن، از بزرگترین آکادمی بازیکنسازی دنیا، بهترین و مجهزترین کمپ تمرینی، به جایی رسیدیم که لامپ ورزشگاه برای تمرین تیمهای رده های سنی، روشن نمیشه!!!!
هررا، با منچستر قرارداد نداره و کاملا مفتی از باشگاه جدا میشه در انتهای فصل، همینطور ماتا، لوکاکو تف نمیارزه، یک مهاجم بی مخ و خِنگ هستش که فقط جثه داره و اصلا فرصت طلب هم نیست و تمام کنندگی فجیعی داره، مارسیال و لینگارد رو شاید واسه نیمکت نگه داریم(فقط برای فصل دیگه و فصل بعد میفروختم برن پی کارشون)، من اعتقادی ندارم به هیچکدومشون...
ولی خوب همه اینها، آرزو هستش و من مطمئنم که هیچکدوم اتفاق نمیوفته، پس دلیلی نداره که دیگه ذهن خودم رو درگیر همچین فجاعت و زهرماری بکنم، پس بیخیالش میشم واسه همیشه، شاید رفتم طرفدار یک تیم دیگه شدم، شاید طرفدار لیورپول یا حتی سیتی(شاید با تیم نفتی مشکل داشتم) شدم، چون واقعا دارن همونجوری که منچستر فرگوسن بود عمل میکنن، بازیکن جوون به تیمشون میارن، ستاره درست میکنن و قشنگ و تهاجمی هم بازی میکنند و مدیریتشون خیلی خوب هم خرج میکنه واسه تیمشون و خریدهای درست انجام میدن، دلایلی که باعث شد، من طرفدار منچستر بشم(البته جدا از اون قسمت خرج و مدیریت)، وقتی حساب میکنم که منچستر 8-7 ساله که عمرا همچین چیزی نیست، دلیلی برای دنبال کردنش نخواهم داشت، مگه اینکه بخوام پیر بشم بخاطر زجری که بهم داره میده در 7-6 سال گذشته...