• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
پس از شکست تاتنهام، منچستریونایتد و آرسنال در این هفته، لحظاتی پیش چلسی با نتیجه ۲-۲ مقابل برنلی در خانه خود متوقف شد :))))) عجب هفته‌ای بود این هفته

Sent from my iPhone using Tapatalk

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
واقعا لعنت به مورون درسته تیم خیلی ضعیف بازی کرد ولی این رو نگاه کنید
http://solskjaertabellen.com/en.html
با نتایجی که تیم بعد از حضور اوله گرفته با همین وضع و اوضاع ما در کورس قهرمانی میتونستیم باشیم انقدر بد تیم نتیجه گرفت که اصلا با معجزه اوله در چند بازی اول هم جبران نشد، اینکع ما سهمیه نیگیریم اخر دنیا نیست ولی روند نشون میده با این اوضاع سال دیگه همین موقع یکی از اسطورهای باشگاه رو ما اخراج کردیم و وسطای جدول با یک عده بازیکن بدردنخور

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا لعنت به مورون درسته تیم خیلی ضعیف بازی کرد ولی این رو نگاه کنید
http://solskjaertabellen.com/en.html
با نتایجی که تیم بعد از حضور اوله گرفته با همین وضع و اوضاع ما در کورس قهرمانی میتونستیم باشیم انقدر بد تیم نتیجه گرفت که اصلا با معجزه اوله در چند بازی اول هم جبران نشد، اینکع ما سهمیه نیگیریم اخر دنیا نیست ولی روند نشون میده با این اوضاع سال دیگه همین موقع یکی از اسطورهای باشگاه رو ما اخراج کردیم و وسطای جدول با یک عده بازیکن بدردنخور
متاسفانه یکی از مدیران باشگاه به MEN اعلام کرده که فیلان قراردادش رو تمدید نمیکنه و مدیران بیشرف هم قصد ندارن که اون رو بعنوان مدیر ورزشی یا مدیر فنی معرفی کنند(ظاهرا دو چیز متفاوت هستن!!!!!) ولی به زودی یک نفر رو که از خود باشگاه باشه، بعنوان مدیر ورزشی معرفی خواهند کرد، منظورش در همین قرنی که میاد هستش...:mad::mad::mad:
این هم متن خداحافظی والنسیا:

Valencia:
"It leaves me a lot of happiness these 10 years in United. It was a dream to be able to play in a big team that won many titles.”​
والنسیا هم واسه ما خیلی زحمت کشید، درسته اونقدر باهاش این اواخر موفق نبودیم، ولی خاطرات خودمون رو باهاش داریم...
خیلی از بازیکنها از جمله پوگبا، فقط از هوادارها، عذرخواهی کردن بابت نتیجه ضعیف و خواستن که بهشون امیدوار باشیم که بهتر بازی کنند(مقابل سیتی؟؟ بعید میدونم)
این هم آمار از هررا، وقتی تو ترکیب بوده و وقتی نبوده، خیلی حرفها میزنه این آمار، واقعا تفاوت سطح هررا با تمام هافبکهای مسخره دیگمون رو نشون میده:
photo_2019-04-23_14-00-20.jpg
باید همین الان برن سراغ اندومبله و قرارداد رسمی باهاش ببندن...
هر خرید دیگه ای، میتونه در انتظار بمونه، تا وقتی ما خط هافبکمون رو درست کنیم...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من به شخصه سهمیه رو از دست رفته میبینم مگر اینکه اوله خوش شانس باشه و ما بتونیم نتیجه بگیریم الان دلیلی برای اخراج اوله نمیبینم چون این تیم رو خودش نساخته که بخواد جواب پس بده یک تیم مرده رو از مورون تحویل گرفت همه فکر میکردن ما همون جلو پاریس حذف میشیم که نشدیم و توی لیگ هم با تمام رکوردهای منفی اخیر در مجموع خوب نتیجه گرفته و اون نتایج اولیه به من حداقل این جسارت رو میده که بگم من برای یک فصل میتونم به اوله اعتماد کنم اتفاق خوبی که افتاده اینه که خود پیشکسوت باشگاه ظاهرا دارن فشار میارن برای رد کردن خیلی از این بازیکنها و انتخاب یک مدیر فوتبالی خوب وقتی مورون مربی بود نمیتونستن به این راحتی نظر بدن ولی حالا اوله خودش یکی خارج از این خانواده نیست. یک نقدی میخوندم جالب بود اینکه اوله میدونه میخواد چیکار کنه و وقتی بازیکن ها در فیت کامل بودن در چند هفته ابتدایی این رو نشون داد ولی با سیل مصدومان و بی قابلیتی بدنی بازیکنهای حاضر نتایج اخیر به دست اومد که باید فرصتی داده بشه برای ترمیم ترکیب حاضر

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
متاسفانه یکی از مدیران باشگاه به MEN اعلام کرده که فیلان قراردادش رو تمدید نمیکنه و مدیران بیشرف هم قصد ندارن که اون رو بعنوان مدیر ورزشی یا مدیر فنی معرفی کنند(ظاهرا دو چیز متفاوت هستن!!!!!) ولی به زودی یک نفر رو که از خود باشگاه باشه، بعنوان مدیر ورزشی معرفی خواهند کرد، منظورش در همین قرنی که میاد هستش...:mad::mad::mad:
این هم متن خداحافظی والنسیا:

Valencia:
"It leaves me a lot of happiness these 10 years in United. It was a dream to be able to play in a big team that won many titles.”​
والنسیا هم واسه ما خیلی زحمت کشید، درسته اونقدر باهاش این اواخر موفق نبودیم، ولی خاطرات خودمون رو باهاش داریم...
خیلی از بازیکنها از جمله پوگبا، فقط از هوادارها، عذرخواهی کردن بابت نتیجه ضعیف و خواستن که بهشون امیدوار باشیم که بهتر بازی کنند(مقابل سیتی؟؟ بعید میدونم)
این هم آمار از هررا، وقتی تو ترکیب بوده و وقتی نبوده، خیلی حرفها میزنه این آمار، واقعا تفاوت سطح هررا با تمام هافبکهای مسخره دیگمون رو نشون میده:
مشاهده پیوست 1124082
باید همین الان برن سراغ اندومبله و قرارداد رسمی باهاش ببندن...
هر خرید دیگه ای، میتونه در انتظار بمونه، تا وقتی ما خط هافبکمون رو درست کنیم...
دقیقا این نمودار چکیده همون نقده این بازیکنها اونجور که باید مچ نیستن برای نتیجه گیری و خوب میگم این تقصیر اوله نیست...ظاهرا نیکی بات اون فرد مذکوره و میگم فشار از داخل هست که سریعتر انتخاب انجام بشه...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
حسین جان، من نمیگم که به سولسشر بخوایم فرصت بدیم یا نه!!!
من میگم که فرقی نمیکنه کی بیاد مربی بشه، با این وودگوساله، هیچ فرقی نمیکنه...
باید خود خر عوض بشه نه پالونش!!!
تا وقتی که شال های زرد و سبز تو ورزشگاه پر نشده، وضعیتمون بهتر از این نمیشه...
خودت گفتی، صبر میکنیم و سال دیگه یکی از اسطوره های باشگاه رو با بی احترامی فقط بیرون میندازیم...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حسین جان، من نمیگم که به سولسشر بخوایم فرصت بدیم یا نه!!!
من میگم که فرقی نمیکنه کی بیاد مربی بشه، با این وودگوساله، هیچ فرقی نمیکنه...
باید خود خر عوض بشه نه پالونش!!!
تا وقتی که شال های زرد و سبز تو ورزشگاه پر نشده، وضعیتمون بهتر از این نمیشه...
خودت گفتی، صبر میکنیم و سال دیگه یکی از اسطوره های باشگاه رو با بی احترامی فقط بیرون میندازیم...
آره قبول دارم میگم اینجا دیگه جاییه که باید هوادارها و پیشکسوت های باشگاه جای اینکه درگیر بشن با این موضوع که آیا اوله انتخاب خوبی بوده یا بد باید برن سر اصل موضوع شاید اوله انتخاب درستی نباشه ولی تعویض سرمربی دست ما رو بیشتر میبنده چون یک مربی بیرون از باشگاه فشار هوادارها و پیشکسوت ها رو برنمیتابه ولی اوله قضیه اش فرق میکنه..
در مورد وودوارد من اشکالی به کارش نمیبینم موضوع اینه که ما تو یک لوپ گیر کردیم اون یک بیزینسمن هستش و داره مثل یک بیزینسمن عمل میکنه یک قرارداد رو به خاطر مقداری کمی بالا پایین رد میکنه و موضوع اینه که نمیتونه اهمیت ورزشی رو درک بکنه خوب من و شما هم اگر وارد این کار بشیم تخصص این کار رو نداریم یعنی هر کسی باید کاری که قابلیتش رو داره انجام بده الان باید فشار وارد بشه تا وودوارد در جریان نقل و انتقالات اختیاراتش منتقل بشه به یک فردی که کارش اینه بعدا که مشکلات حل شد میتونیم بشینیم ببینیم سرمربی مناسبی انتخاب کردیم یا نه .....برای این حالت انتقالی یا ترنزیشن استیت اوله به نظر مناسب میرسه فقط باید انتخاب مدیر ورزشی درست انجام بشه به خصوص که الان سالهاست دارن فکر میکنن که چه کسی انتخاب بشه و دست دست میکنن که البته وودوارد نمیخواد قدرت رو منتقل کنه که این هم باز طبیعیه چون فرد جدید اتوریتی میخواد و انتخاب فردی مثل نیکی بات شاید باعث بشه که فقط دهن هوادارها بسته بشه تا مدتی......ما از بین تمام انتخاب ها نمیتونیم فقط به خودی های باشگاه نگاه کنیم....و این قضیه مشکوکه

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب حسین جان، مشخصه که چیزهایی که دارم میگم، فقط تو ذهن من نیست، این غم انگیز ترین بخش قضیه هستش که درصد خیلی زیادی از طرفدارها(حتی طرفدارهای تیمهای دیگه)، این وضعیت رو میفهمن و درک میکنن، ولی مدیریت این باشگاه که داره نابودش میکنه، نمیفهمه یا نمیخواد بفهمه که چکار داره میکنه با باشگاه...
تنها راه این باشگاه عوض شدن مدیریتش هستش که امکانش صفره تا وقتی گلیزرها وجود دارن...

پس دو راه بیشتر نداریم، همینجوری بمونیم و زجر بکشیم با نابود شدن باشگاه و فقط اعصاب خرابمون رو با حماقتهای وودوارد، خراب تر کنیم و همینجوری منتظر بمونیم تا 5-4 سال دیگه که باشگاه رسما ورشکسته شد تا شاید یک مالک ثروتمند بیاد و باشگاه رو بخره و فهم و شعور داشته باشه که بتونه باشگاه رو مدیریت کنه و گزینه درست رو انتخاب کنه و هیات مدیره ای بزاره روی این باشگاه و از این وضعیت سنتی خارج بشیم و برای باشگاه دست و دل باز باشه...
یا اینکه کلا بیخیال این باشگاه بشیم و حقیقتا بریم طرفدار یک تیم دیگه بشیم که حداقل اعصابمون رو بیش از این بهم نریزه و زجرمون نده، چون مشخصا این منچستر حداکثر آیندش، کسب سهمیه هستش، اون هم یورولیگ نه UCL...(یا کلا دنبال کردن فوتبال رو کنار بزاریم که خیلی سخت تر از این حرفها هستش)
واسه من این تصمیم گیری در 3-2 ماه آینده و نقل و انتقالات تابستون، مشخص میشه که آیا طرفدار منچستر میمونم، یا نه...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب ترکیب رو ببینیم، متوجه میشیم که یک تغییراتی توش انجام شده، بازی کردن دارمین!!!
در ترکیب 2-3-5 عجیبی که سولسشر چیده، یانگ و شاو هم حضور دارن بهمراه دارمین، لینگارد و رشفورد بعنوان مهاجم بازی میکنند!!!!
فرد و پوگبا و پریرا، هافبک بازی میکنن؟ مشخصا دنبال این بوده که با دوندوگی وسط زمین، بازی رو ببنده:
photo_2019-04-24_22-38-27.jpg
البته ظاهرا منچستر به شدت بارون داره میزنه و انگار که ورزشگاه برای برگزاری مسابقه، آماده نیست!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تیم که بهتر از اونی که فکر میکردم تا اینجا بازی کرده، انگار که سولسشر هم فهمید باید چه گوساله هایی رو از ترکیب بیرون بندازه...
البته فرد هنوز فرط ما هستش تو زمین...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
!!!!!!!
ولوز 3تا به آرسنال زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ما نباید این بازی رو ببریم؟؟؟؟
بازی با چلسی رو هم ببریم، به سهمیه میرسیم!!!!!!!!!!

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
!!!!!!!
ولوز 3تا به آرسنال زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ما نباید این بازی رو ببریم؟؟؟؟
بازی با چلسی رو هم ببریم، به سهمیه میرسیم!!!!!!!!!!
دقیقا تا قبل بازی ی جورایی دلم میخواست سیتی ببره
ولی الان با این نتایج آرسنال واقعا سهمیه در دسترسه بین ۲ نیمه باید اوله بزنه تو سرشون سهمیه رو بگیریم :)))
لیورپولم قهرمان شد شد دیگه بیان تشکر کنن ازمون :D

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
ولورهمتون تو نیمه اول به آرسنال ۳ گل زده و تحقیرشون کرده وای که اگر هفته پیش میبردیم و این بازی مساوی میکردیم چقدر به نفعمون بود، از بازی تیم در نیمه اول تا اینجا رضایت کامل دارم و بازی تیممون رو سرتر از سیتی میبینم، سیتی رو چیزی جز پاسکاری برای مالکیت توپ نمیبینم

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
کلاس بازی پوگبا یه سر و گردن که واقعا توهینه بهش چند سرو گردن از تک تک بازیکن‌هامون بالاتر هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ولی الان با این نتایج آرسنال واقعا سهمیه در دسترسه بین ۲ نیمه باید اوله بزنه تو سرشون سهمیه رو بگیریم :)))
دقیقا من هم همین وضعیت رو داشتم، اصلا واسم مهم نبود آنچنان و شاید میخواستم که سیتی برنده باشه، قبل از بازی هم پپ چه دل و قلوه ای داده بود به سولسشر، ولی الان که 3تا خورده آرسنال که رسما میشه گفت، بازی رو باختن، با یک برد اینجا و برد مقابل چلسی، سهمیه رو میتونیم بگیریم!!!!!
باید عرضه نشون بدن، بخدا اگه دوتا هافبک درست داشتیم تو زمین، این فصل وضعمون خیلی خیلی بهتر از این بود، فرد و پریرا، به کجای منچستر میخورن؟؟؟؟؟ ماتیچ آشغال هم که اصلا دیگه بازی نمیتونه بکنه، وقتی میخریدیمش، این همه اینجور حرفهارو میزدم ولی ...
هررا هم که قدرش رو نمیدونن و داره از تیم میره، کاشکی این وودگوساله یکبار تو زندگیش یه عرضه نشون بده، 3-2تا هافبک درست بگیره واسه این تیم همین الان و منتظر هفته آخر نقل و انتقالات نمونه، این گوسفند عوضی...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
منم موافقم باید ببریم و سهمیه رو بگیرم لیورپول هم قهرمان شه منت ما هم رو سرشونه :D ( ولی به شخصه کاری به دشمنی هایه اونا ندارم دوست دارم لیورپول امسال قهرمان شه چون حقش هستش و از منچستر سیتی کلا خوشم نمیاد;))

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خب برناردو سیلوا گل رو زد

بیشتر مقصر لوک‌ شاو بود به نظر من
بلاک نکرد

بالا