متاسفانه یکی از مدیران باشگاه به MEN اعلام کرده که فیلان قراردادش رو تمدید نمیکنه و مدیران بیشرف هم قصد ندارن که اون رو بعنوان مدیر ورزشی یا مدیر فنی معرفی کنند(ظاهرا دو چیز متفاوت هستن!!!!!) ولی به زودی یک نفر رو که از خود باشگاه باشه، بعنوان مدیر ورزشی معرفی خواهند کرد، منظورش در همین قرنی که میاد هستش...واقعا لعنت به مورون درسته تیم خیلی ضعیف بازی کرد ولی این رو نگاه کنید
http://solskjaertabellen.com/en.html
با نتایجی که تیم بعد از حضور اوله گرفته با همین وضع و اوضاع ما در کورس قهرمانی میتونستیم باشیم انقدر بد تیم نتیجه گرفت که اصلا با معجزه اوله در چند بازی اول هم جبران نشد، اینکع ما سهمیه نیگیریم اخر دنیا نیست ولی روند نشون میده با این اوضاع سال دیگه همین موقع یکی از اسطورهای باشگاه رو ما اخراج کردیم و وسطای جدول با یک عده بازیکن بدردنخور
دقیقا این نمودار چکیده همون نقده این بازیکنها اونجور که باید مچ نیستن برای نتیجه گیری و خوب میگم این تقصیر اوله نیست...ظاهرا نیکی بات اون فرد مذکوره و میگم فشار از داخل هست که سریعتر انتخاب انجام بشه...متاسفانه یکی از مدیران باشگاه به MEN اعلام کرده که فیلان قراردادش رو تمدید نمیکنه و مدیران بیشرف هم قصد ندارن که اون رو بعنوان مدیر ورزشی یا مدیر فنی معرفی کنند(ظاهرا دو چیز متفاوت هستن!!!!!) ولی به زودی یک نفر رو که از خود باشگاه باشه، بعنوان مدیر ورزشی معرفی خواهند کرد، منظورش در همین قرنی که میاد هستش...
این هم متن خداحافظی والنسیا:
Valencia:والنسیا هم واسه ما خیلی زحمت کشید، درسته اونقدر باهاش این اواخر موفق نبودیم، ولی خاطرات خودمون رو باهاش داریم...
"It leaves me a lot of happiness these 10 years in United. It was a dream to be able to play in a big team that won many titles.”
خیلی از بازیکنها از جمله پوگبا، فقط از هوادارها، عذرخواهی کردن بابت نتیجه ضعیف و خواستن که بهشون امیدوار باشیم که بهتر بازی کنند(مقابل سیتی؟؟ بعید میدونم)
این هم آمار از هررا، وقتی تو ترکیب بوده و وقتی نبوده، خیلی حرفها میزنه این آمار، واقعا تفاوت سطح هررا با تمام هافبکهای مسخره دیگمون رو نشون میده:
مشاهده پیوست 1124082
باید همین الان برن سراغ اندومبله و قرارداد رسمی باهاش ببندن...
هر خرید دیگه ای، میتونه در انتظار بمونه، تا وقتی ما خط هافبکمون رو درست کنیم...
آره قبول دارم میگم اینجا دیگه جاییه که باید هوادارها و پیشکسوت های باشگاه جای اینکه درگیر بشن با این موضوع که آیا اوله انتخاب خوبی بوده یا بد باید برن سر اصل موضوع شاید اوله انتخاب درستی نباشه ولی تعویض سرمربی دست ما رو بیشتر میبنده چون یک مربی بیرون از باشگاه فشار هوادارها و پیشکسوت ها رو برنمیتابه ولی اوله قضیه اش فرق میکنه..حسین جان، من نمیگم که به سولسشر بخوایم فرصت بدیم یا نه!!!
من میگم که فرقی نمیکنه کی بیاد مربی بشه، با این وودگوساله، هیچ فرقی نمیکنه...
باید خود خر عوض بشه نه پالونش!!!
تا وقتی که شال های زرد و سبز تو ورزشگاه پر نشده، وضعیتمون بهتر از این نمیشه...
خودت گفتی، صبر میکنیم و سال دیگه یکی از اسطوره های باشگاه رو با بی احترامی فقط بیرون میندازیم...
دقیقا تا قبل بازی ی جورایی دلم میخواست سیتی ببره!!!!!!!
ولوز 3تا به آرسنال زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا ما نباید این بازی رو ببریم؟؟؟؟
بازی با چلسی رو هم ببریم، به سهمیه میرسیم!!!!!!!!!!
دقیقا من هم همین وضعیت رو داشتم، اصلا واسم مهم نبود آنچنان و شاید میخواستم که سیتی برنده باشه، قبل از بازی هم پپ چه دل و قلوه ای داده بود به سولسشر، ولی الان که 3تا خورده آرسنال که رسما میشه گفت، بازی رو باختن، با یک برد اینجا و برد مقابل چلسی، سهمیه رو میتونیم بگیریم!!!!!دقیقا تا قبل بازی ی جورایی دلم میخواست سیتی ببره
ولی الان با این نتایج آرسنال واقعا سهمیه در دسترسه بین ۲ نیمه باید اوله بزنه تو سرشون سهمیه رو بگیریم ))
لیورپولم قهرمان شد شد دیگه بیان تشکر کنن ازمون
منم موافقم باید ببریم و سهمیه رو بگیرم لیورپول هم قهرمان شه منت ما هم رو سرشونه ( ولی به شخصه کاری به دشمنی هایه اونا ندارم دوست دارم لیورپول امسال قهرمان شه چون حقش هستش و از منچستر سیتی کلا خوشم نمیاد)دقیقا تا قبل بازی ی جورایی دلم میخواست سیتی ببره
ولی الان با این نتایج آرسنال واقعا سهمیه در دسترسه بین ۲ نیمه باید اوله بزنه تو سرشون سهمیه رو بگیریم ))
لیورپولم قهرمان شد شد دیگه بیان تشکر کنن ازمون