• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ماشالا یه باخت دیگه . دم بچه ها گرم . همین طوری پیش برن فصل دیگه باید برای بقا بجنگیم .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بالاخره باید فکر اینجا ها رو می‌کردند

هوادارها باید دید کی خونشون به جوش میاد

شب همگی بخیر

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من بازی رو ندیدم چون مشخص بود با این وضعیت خواهیم باخت و اصلا حوصله اعصاب خوردیش رو ندارم واقعیت اینه که من تیمم رو عوض نمیکنم در مجموع به شخصه فوتبال میبینم که لذت ببرم و نه اینکه حرص بخورم به دلیل تعلق خاطری که به یونایتد دارم نمیتونم برم فن جای دیگه بشم در انگلیس ولی میتونم یکسری مسابقات رو ببینم و لذت ببرم از نوع بازیشون فقط همین نه اینکه یک تیم رو پیگیری کنم که به خاطر حماقت های یک عده آمریکایی شکم پرست پول پرست عوضی که ملک شخصیشون هست روز به روز بدتر از دیروز میشه، تمام اشتراک هام رو هم که مربوط به یونایتد هست حذف میکنم در انتهای فصل

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من بازی رو ندیدم چون مشخص بود با این وضعیت خواهیم باخت و اصلا حوصله اعصاب خوردیش رو ندارم واقعیت اینه که من تیمم رو عوض نمیکنم در مجموع به شخصه فوتبال میبینم که لذت ببرم و نه اینکه حرص بخورم به دلیل تعلق خاطری که به یونایتد دارم نمیتونم برم فن جای دیگه بشم در انگلیس ولی میتونم یکسری مسابقات رو ببینم و لذت ببرم از نوع بازیشون فقط همین نه اینکه یک تیم رو پیگیری کنم که به خاطر حماقت های یک عده آمریکایی شکم پرست پول پرست عوضی که ملک شخصیشون هست روز به روز بدتر از دیروز میشه، تمام اشتراک هام رو هم که مربوط به یونایتد هست حذف میکنم در انتهای فصل
احسنت به تعصبت، فقط همین رو میتونم بگم...
واسه من چیزی دیگه نمونده، این باشگاه اگه میخواد هنوز طرفدار داشته باشه، باید خودش رو همین تابستون جمع کنه که من عمرا چشمم آب نمیخوره، فکر نمیکنم این تیم واسه فصل بعد حتی بتونه ورزشگاهش رو پر کنه، همیشه قبل از شروع فصل تعداد خیلی زیادی از بلیطهای بازی ها، فروخته میشه، امسال دیگه اینجوری نخواهد بود...
باشگاهی که وفادارترین طرفدارهارو داشته تا الان که همیشه ورزشگاه رو با رکورد بالای 99.9 درصدی، پر میکردن، دیگه چیزی نخواهد موند واسش...
اگه منچستری ها، چیزی از خودشون نشون ندن، فکر نمیکنم که حتی منچستر رو در حد اورتون بتونم فرض کنم حتی در فوتبال انگلیس، صد رحمت به بازی که تیمهای مویس، موران و بزخال، انجام میدادن، حداقل همچین فجاعتی وجود نداشت، این فقط بحث ضعیف بودن بازیکنها نیست، چون مویس و بزخال، حداقل ترکیبی ضعیف تر از سولسشر داشتن و موران هم فصل پیش، تیمش دوم شد مثلا(این فصل به کنار!!!)
در مورد اینکه آیا بازیکن بی تعصب در تیم وجود داره یا نه؟ من میگم در همه تیمهای اروپا، همچین بازیکنهایی وجود دارن، ولی آیا برای تیمشون حاضر نیستن بازی کنند؟ خیر، فوتبال حرفه ای هستش و بازیکنها همیشه تمام سعیشون رو میکنند، غیر از نخاله هایی مثل مارسیال که هیچوقت آدم نشده، باید با اوردنگی بیرون انداخته بشه...
در مورد اینکه بقیه بازیکنها باید بمونن یا برن، من فقط دخیا، رشفورد و پوگبارو از این تیم، نگه میدارم...
دخیا مشخصا تمام روحیش رو از دست داده، پوگبا به تنهایی هیچ کاری نمیتونه بکنه در این تیم، رشفورد هم افت کرده، مثل خیلی دیگه از بازیکنها که این افت اخیرشون، تماما، مقصرش سولسشر هستش...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
منم بازی رو ندیدم،طبق حرفی که قبلا زدم،و میدونستم که اینطوری میشه،دیگه نه افسوس میخورم ،نه خوشحال میشم،تنها چیزی‌که نگه میدارم تا ابد،خاطره تیمی هست که تا دقیقه ۹۰ تسلیم نمیشد،نه یه مشت بچه @($@$ عوضی پول پرست،

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
فقط کافیه سهمیه نگیریم . دخه آ و پوگبا هم از تیم برن !!! اونوقت باور کنید با سه برابر قیمت هم بازیکن بزرگ به زود میاد تیم ما و تیم کم کم میره برای تبدیل شدن به تیمی معمولی و متوسط . بعد که درامد تیم کم بشه و ارزش سهام افت کنه اونوقت این خانواده عاری از هرگونه شعور فوتبالی مجبور میشن تیم رو بفروشن .

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این هم نمونه از فجاعت خط دفاع منچستر، موقع خوردن گل دوم، همون لحظه ای که با خودم گفتم، این اسهالینگ و لیندلوف چکار دارن میکنن؟؟؟ بگذریم که یانگی وجود نداشت سر جاش!! و باعث همه اینها، یه احمقی بود به اسم فرد که اون پاس گوسفندانه رو داد(این بشر به بازیکنی که دو متر باهاش فاصله داره، نمیتونه پاس صحیح بده!!!!!!)
img_20190425_135040.jpg
یعنی تو لیگ ایران هم همچین فجاعتهایی رو شاهد نیستیم...
دفاع خطی تشکیل دادن، در طول زمین!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
باز انگار یه خبر خیلی خوب داره بیرون میاد، اون هم این هستش که بعداز اینکه دوباره لوکاکو مصاحبه کرد که آرزو داره به ایتالیا بره و اونجا بازی کنه و شایعاتی که در مورد این هستش که کونته به دنبال لوکاکو هستش و ایکاردی که با اینتری ها به مشکل خورده، امروز دی مارتزیو هم گزارش داد که قراره این دو بازیکن با هم تعویض بشن!!!!!!!!!
به نظر من یکی از بهتری خبرهای چند سال اخیر میتونه باشه، درسته که ایکاردی حاشیه داشته بخاطر زنش، ولی فکر میکنم که گزینه عالی برای ما در خط حمله میتونه باشه...
درضمن امروز هم خبر از تلگراف اومد که منچستر به دنبال ریچالیسون هستش!!!
درضمن یک چیز دیگه از فجاعت منچستر بگیم که آخرین گل این منچستر در جریان بازی، به حدودا 9 ساعت قبل برمیگرده، رسما آخرین گلهاش رو پوگبا با 2 پنالتی زده!!! چقدر فجیعه این تیم...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ببینیم چه بازیکن هایی جذب میشن
ایکاردی حاشیه داره
اما گلزن بالفطره هست
کافیه دربی های اینتر و میلان رو ببینید
حاشیه هاش کنترل بشه از نظر کارایی می‌تونه مثل توز باشه
ریچارلیسون هم خرید خوبی هست
بازیکن فرصت طلبی هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
راستش خیلی ها از ترکیب ساز طرفداری استفاده میکنند و ترکیب مورد علاقشون رو میسازن، گفتم من هم یه دوتا ترکیب 3-3-4 و 1-3-2-4 بسازم که اگه وودوارد عرضه داشته باشه، باید این ترکیب رو حتما جمع کنه:
4-3-3.jpg 4-2-3-1.jpg
فقط این رو بگم که هر که از ترکیب فعلی در این ترکیب نیست، با اوردنگی باید بیرون انداخته بشه...

ولی میدونم که این ترکیب مثل یک آرزو میمونه...:(:(:(

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
تعویض ایکاردی با لوکاکو خیلی عالیه. خیلی بازیکن با ثبات تر و فرصت طلب تریه. مثل تراکتور هم راه نمی ره.
ریچارلیسون هم من که خیلی حال می کنم باهاش اصلا تعجب کردم فصل قبل با بازی های خوبش تو واتفورد یعنی باشگاهی بزرگ تر از اورتون نبود بخوادش؟ خیلی هم جوونه هنوز. اما خب چیزی که دور و بر تیم ما زیاد بوده شایعه است. نمی دونم امیدوار باشیم به این شایعه یا نه.

راستش خیلی ها از ترکیب ساز طرفداری استفاده میکنند و ترکیب مورد علاقشون رو میسازن، گفتم من هم یه دوتا ترکیب 3-3-4 و 1-3-2-4 بسازم که اگه وودوارد عرضه داشته باشه، باید این ترکیب رو حتما جمع کنه:
مشاهده پیوست 1124516 مشاهده پیوست 1124517
فقط این رو بگم که هر که از ترکیب فعلی در این ترکیب نیست، با اوردنگی باید بیرون انداخته بشه...

ولی میدونم که این ترکیب مثل یک آرزو میمونه...:(:(:(
هررا که 90 درصد رفتنیه
لینگارد هم بذار بمونه رو نیمکت یه موقع هایی به کار تیم میاد :D
یه دفاع چپ هم بخر حتی اگر شاو اوکی باشه رو نیمکت کسی رو نداریم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
تعویض ایکاردی با لوکاکو خیلی عالیه. خیلی بازیکن با ثبات تر و فرصت طلب تریه. مثل تراکتور هم راه نمی ره.
ریچارلیسون هم من که خیلی حال می کنم باهاش اصلا تعجب کردم فصل قبل با بازی های خوبش تو واتفورد یعنی باشگاهی بزرگ تر از اورتون نبود بخوادش؟ خیلی هم جوونه هنوز. اما خب چیزی که دور و بر تیم ما زیاد بوده شایعه است. نمی دونم امیدوار باشیم به این شایعه یا نه.

هررا که 90 درصد رفتنیه
لینگارد هم بذار بمونه رو نیمکت یه موقع هایی به کار تیم میاد :D
یه دفاع چپ هم بخر حتی اگر شاو اوکی باشه رو نیمکت کسی رو نداریم
قضیه همینه، سولسشر و فیلان رسما اعلام کردن که سوپراستار نمیخرن، پس این شایعه هارو بعنوان جوک باید در نظر بگیریم...
اما تعویض لوکاکو و ایکاردی، ظاهرا بیشتر از یک شایعه هستش و لوکاکو هم داره واسش وحشتناک چراغ سبز نشون میده، از اون طرف ایکاردی هم به شدت با اینتر به مشکل خورده و این انتقال شاید به نفعش باشه، البته قضیه اینه که ایکاردی کسی هستش که باشگاه های بزرگ زیادی، دنبالش هستن، منهای وضعیت این فصلش...
محمد جان، ترکیب توی تصویر 18 نفره هستش و ترکیب یه باشگاه به غیر از تیم رده های سنی و آماتورش، 25 نفره هستش، خوب یه 7 نفر دیگه میمونه تو ترکیب که من ترجیح میدم، این 7 نفر رو با آکادمی پر کنیم تا حتی یکی از این نخاله هایی که در تیم هستن، تو باشگاه بمونن!!!!
لینگارد هم جزو کسایی هستش که با اوردنگی باید بیرون انداخته بشه، ولی خوب مطمئنم که در باشگاه میمونه، چون انگلیسی هستش و مثلا فیکس ترکیب انگلیس هم هستش!!!
در مورد شاو، باید بگم که هیچ گزینه ای من نمیشناسم که بخوایم جایگزینش کنیم، باشگاهی که هیچ مدیر ورزشی نداره و هیچ جوره دنبال ساختن تیمش نیست، با من که الان دارم این متن رو مینویسم، وضعیتش از لحاظ فهم و درک و اطلاعات در مورد بازیکنهای که ممکنه به باشگاه بیان و بازیکنهای تیم، هیچ فرقی نداره!!!!!!(اینجاست که باید به عمق فاجعه پی ببریم) یه زمانی میخواستیم تیرنی رو بخریم واسه وینگ بک چپ، معلوم نشد، چی شد؟
واسه هررا هم، گوسفندهایی که در باشگاه هستن، گفتن تا زمانی که رسما مشخص نشده که هررا از تیم رفته، به دنبال جایگزین نمیریم!!!!!! خوب گوساله، این باشگاه داری نیست، به این میگن بنگاه ماشین!!!!!!(حتی اون بنگاه دار هم برنامه ای داره برای وقتی که ماشینهاش رو میفروشه، ولی وودگوساله؟؟؟) تا وقتی که نرفته، نمیریم دنبال بازیکن، اومدیم و دقیقه آخر نقل و انتقالات، اعلام کرد که قرارداد بسته، چکار میکنید اون موقع؟؟؟ یعنی اداره کننده های این باشگاه، اینقدر نفهم هستن؟؟؟؟؟؟؟
یعنی صبر میکنند که تمام گزینه هاشون از دست برن، بعد تازه میخوان ببینن چی میشه؟؟؟؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
بله
اداره کننده های این باشگاه واقعا اینقدر نفهم هستند میلاد جان

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
قضیه همینه، سولسشر و فیلان رسما اعلام کردن که سوپراستار نمیخرن، پس این شایعه هارو بعنوان جوک باید در نظر بگیریم...
آخه ریچارلیسون هم همچین فوق ستاره ای نیست. قیمتش به مراتب از امثال سانچو و کوتینیو پایین تر خواهد بود ولی پتانسیلش بالاست واقعا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
آخه ریچارلیسون هم همچین فوق ستاره ای نیست. قیمتش به مراتب از امثال سانچو و کوتینیو پایین تر خواهد بود ولی پتانسیلش بالاست واقعا
بعید میدونم، میگن که ریچالیسون رو سیتی و بارسا میخوان!!! حتی چلسی هم مشتریش هستش...
تیم لیگ برتری مثل اورتون، فکر نمیکنم کمتر از سانچو بفروشن!!!
در کل، من ایکاردی رو به همشون ترجیح میدم، ما حداقل باید یه سری بازیکن سرشناس و کار راه بنداز در تیم داشته باشیم، هر قدری که بخوایم بازسازی کنیم هم، تیم که نباید تو جدول در بین تیمهای 15-14ام جدول قرار بگیره؟
این تیم اگه بازی های لیگ یه 12-10 تا دیگه ادامه پیدا میکرد، شاید به این حد میرسیدیم که به فکر سقوط نکردن باشیم!!!!!
ما ضعفهای خیلی زیادی داریم تو ترکیب، اولیش خط هافبک فجیع و بازیسازیشون هستش که حداقل باید یک هافبک پشت مهاجم به تیم بیاریم که رسما میشه جایگزین لینگارد!! یعنی لینگارد میوفته بیرون از ترکیب(اگه این انگلیسی بودن ها، بزارن:mad: ) که فرناندز، بهترین گزینه هستش، در صورتیکه ما مشکل هافبک بازیساز داریم، تیمهایی مثل سیتی و چلسی با اون همه هافبک، افتادن دنبالش، ولی خبری از باشگاه ما نیست که نیست!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208::general208:
تازه بعداز اون به فکر یکی دوتا هافبک میانی باید باشیم که از دست ماتیچ و فرد گوسفند، راحت بشیم!!!
بعد از اون تازه باید به فکر خط دفاع و وینگ بک و وینگر باشیم!!!!!!:general507::general507::general507: وضعیت فجیع هستش، فجیع!!!!! ولی مدیرهای این باشگاه عمرا نمیخوان خرج کنند، کاملا مشخصه...:mad::mad::mad:
ما رسما وینگ بک نداریم برای فصل دیگه غیر از یانگ و شاو و دالو که دوتاشون رسما فجیع هستن، ذخیره نداریم اصلا واسه سمت چپ!!! وینگر راستمون که وجود خارجی نداره، هافبک پشت مهاجم که مثلا قرار بوده سانچز باشه که اون هم در حد تف نمیارزیده و خدارو شکر اگه بتونیم بفروشیمش به پاریس یا چین...
تنها هافبک خوبمون، غیر از پوگبا، هم هررا بوده که رسما اعلام کرده که داره از باشگاه میره و قراردادش رو تمدید نمیکنه!!! ولی باشگاه اعلام میکنه که تا وقتی جول و پلاسش رو از تو باشگاه جمع نکرده و کیف و کفشش رو برنداشته و کمدش رو خالی نکرده، نمیریم سراغ کس دیگه ای اصلا!!!!!!:mad::mad::mad::mad::general208::general208::general208::general208:
وینگرهامون هم مارسیال الاغ و رشفورد حساب کنیم!!!! که مهاجممون هم حساب میشه؟؟ لوکاکو هم که ذخیره هستش و کاملا ثابت کرده در حد منچستر نیست و عمرا هم نمیتونه وینگر بازی کنه و میخواد از تیم جدا بشه، یعنی یک تیم با یک وینگر و یک مهاجم، میخواد بره برای فصل آینده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چقدر میتونه مسخره و مضحک باشه همچین چیزی؟؟؟؟؟؟ تیم شموشک نوشهر هم همچین وضعیتی نداره!!!!!!!:mad::mad::mad::mad::general208::general208::general208::general208:

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در مورد لینگارد اینجوری بگم که، با اون جفتکی که جلوی دروازه تو بازی با سیتی انداخت که چند دقیقه بعد دوباره نمونش رو تکرار کرد، حتی اگه استاد اسدی رو هم داشتیم تو زمین، حداقل بازی مساوی شده بود...
مزدک میرزایی گفت که لوکاکو از لینگارد بهتره، ولی چند دقیقه بعد اومد تو زمین، یه پاس عالی دیگه از رشفورد واسش فرستاده شد، یعنی بخوام ضربش رو با ضربات استاد اسدی هم مقایسه کنم، توهین کردم به استاد اسدی!!!!!!
نمیدونم کدوم گوساله ای باعث شده که اینها تو منچستر باشن...(میدونم که موران خواستتش لوکاکو رو، ولی باشگاه احمق کسی توش نبوده که اینهارو قبول نکنه؟؟؟؟؟)
این دفعه اول و دوم اینها نیست که اینجوری تیم رو نابود میکنن، سطح این بازیکنها در حد لیگ ایران هم نیست، بازیکنی که واسش اینجوری توپ رو بفرستن روی پاش و ضربه ای بزنه که از کنار نقطه کرنر از زمین خارج بشه، در حد لیگ دسته دوم ایران هم نیست...

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب آخرین شانسهامون هستش دیگه این هفته که با گرفتن حداکثر امتیازات و امید به اینکه آرسنال جلوی لستر، امتیاز از دست بده، سهمیه رو بگیریم و گرنه که باید منتظر اتفاقات ناگواری واسه باشگاه باشیم در تابستون...
دیروز یه شایعه بیرون اومده که صاحب آمازون برای منچستر 3.8 میلیون پوند، پیشنهاد داده، اگه واقعیت داشته باشه، شاید مایه امیدواری باشه، ولی یکی از ثروتمندترین انسانهای روی زمین، آیا قصد دست و دل باز بودن، داره؟ یا مدیریت خوبی برای این باشگاه انتخاب میکنه؟؟؟ این ها سوالات اصلی هستن...

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
تاتنهام تا دقیقه ۷۸ در زمین خودش از وستهم عقبه اما تا داور سوت پایان رو نزنه من از باختش مطمئن نمیشم از بس کثیف میبرن با مسخره ترین توپهای ممکن

Sent from my iPhone using Tapatalk

بالا