• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
با این بازی که من امروز از پوگبا دیدم، میگم که باید بفروشنش، رسما تو زمین فقط قهوه ای کرد چمن رو...
چقدر پاس اشتباه داد و چقدر توپ رو لو داد، انگار داشت بازی دست گرمی انجام میداد...
من حرفی ندارم در مورد تیم یا مربیش یا عملکردشون بزنم...
ولی این باشگاه اگه میخواد از صحنه روزگار محو نشه و آرزوش گرفتن سهمیه یورولیگ نشه، باید از 25تا بازیکنش، 24-23تاش رو عوض کنه، اون هم با یک مربی که چیزی از فوتبال بارش باشه و نه سولسشر...
باید اعتراف کنم که بعداز اون مصاحبه سولسشر، رسما شاید اون 50-40 درصدی از بازیکنها هم که واسش بازی میکردن، دیگه واسش بازی نکردن و خیلی بیخیال بودن!!!
با جمله آخرت فوق العاده موافقم. دقیقا می خواستم همینو بگم. بعد از چند تا بازی بد سولسشر یه حرفایی زد که همون چند نفری که هنوز با غیرت و با انگیزه بازی می کردن گفتن *** تو این فصل و حالا دیگه تقریبا همه بازیکن ها رسما دایورت کردن رفته.
آخه شیوه انتقاد از این بچه سوسول ها اگر جواب می داد مورینیو الان اول جدول بود. دانش فنی و تجربه و جاه طلبیش که کمتر از تو نبود! حالا اصل قضیه هیچی، الان؟! چهار پنج هفته مونده به آخر فصل؟ وسط کورس سهمیه لیگ قهرمانان؟

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
لعنت بر مدیرای باشگاه و لعنت بر این بازیکنای بی غیرت،این چلسی واقعا تیم نبود و راحت میشد بردش،اینقدر حرص خوردم و استرس داشتم سر این بازی که نزدیک بود سکته کنم،سهمیه که دیگه پرید امیدوارم اگه اوله فصل بعد هم موند بیشتر این بازیکنای آشغال رو با لگد از باشگاه پرت کنه بیرون

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گل چلسی رو ندیدم چون اصلا نیمه دوم رو ندیدم

اما مثل اینکه باز هم دخه آ شیرین کاری کرده

خب دیگه سهمیه لیگ قهرمانان پرید

صبر میکنیم ببینیم تو تابستون مدیریت چطور در جذب بازیکن عمل می‌کنه

۲ تا از خروجی ها که از همین الان مشخص هست
پوگبا و دخه آ

امیدوارم لرد های بی مصرف دیگه هم از تیم برن
از نو کوبیده بشه و ساخته بشه

شب همگی بخیر

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
دارم به این فکر می کنم اگه فلینی رو الا داشتیم شاید سهمیه رو قطعی کرده بودیم
21.gif

سولسشر اگه بگیم از نظر فنی اوکی باشه(که نیست و رسما تاکتیکی هم نداریم و بدتر از زمان مورینیو بازی میکنیم) ولی خودشو پایین تر از بازیکنا می بینه و عمرا نمی تونه این بازیکن سالاری یونایتد از بین ببره!خدایش اگه اینا اینطوری بازی می کردن و مورینیو مربیشون بود همون بازی دوم یجوری رو سر اینا خراب میشد و قهوه ایشون می کرد که دیگه از این اشتباه ها نکنند نه این که الا رسما 10 بازی که داریم یه چرخه اشتباه و.... تکرار میکنیم!اوله هم انگار نه انگار کنار خط ساکت و.....یه دادی بزن حداقل یه تحرکی بده!
خلاصه ودوارد باید بره خیلی خراب کرد 100برابر بدتر از پرز!رسما تابستان فصل پیش مورینیو کلی در خواست بازیکن کرد واسه خرید ولی بجاش رفتن فرد خریدن که می تونم 100 در 100 بگم شاید گزینه 10 ام مورینیو واسه اون پست هم نباشه بعد تو همون فصل اول و دوم معلوم بود این تیم نیاز داره هر فصل کم کم یه 5 تا بازیکن اضافه کنه به ترکیب که نکردن و رسما براش هیچی نخریدن فصل سوم و قشنگ پشتش رو هم خالی کردن!امدیریت ابله هم بدتر وقتی می خوای مورینیو رو اخراج کنی چرا باهاش تمدید می کنی بعد 1 ماه زیرش میزنی و بازیکنی براش نمی خری؟بد میرن با هرچی عتیقه تو تیم هست تمدید می کنند!
امیدوارم سال دیگه یورولیگ هم نباشیم حداقل.

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
دخه آ شده مثل گاو 9 من شیرده !! متاسفم ولی کسی که دلش با تیم نیست با اردنگی باید بندازنش بیرون . الان خوشحال ترین آدم مورینیو هست که اشکار و پنهان گفت بازیکنان بازیکن نیستند و کلشون تو اینستاگرام و موبایل هست فقط . نمونه اش پوگبا که تیم رو یک تنه امسال برد به حاشیه و رختکن رو خراب کرد . می خوای بری . برو به درک . همه گفتیم فقط مقصر مورینیو هست و بس !! باور کنید مورینیو هم سرمربی بود همین پنجم و ششم رو می گرفتیم چه بسا اون بود با بیرون کردن بی تعصب ها از تیم بازیکنان جوون رو می ذاشت تو زمین و درسی بهشون می داد !!
سلام به لیگ اروپا و تبدیل شدن به تیمی معمولی ....

ALIALID

Registered User
لایک‌ها
248
دخه آ شده مثل گاو 9 من شیرده !! متاسفم ولی کسی که دلش با تیم نیست با اردنگی باید بندازنش بیرون . الان خوشحال ترین آدم مورینیو هست که اشکار و پنهان گفت بازیکنان بازیکن نیستند و کلشون تو اینستاگرام و موبایل هست فقط . نمونه اش پوگبا که تیم رو یک تنه امسال برد به حاشیه و رختکن رو خراب کرد . می خوای بری . برو به درک . همه گفتیم فقط مقصر مورینیو هست و بس !! باور کنید مورینیو هم سرمربی بود همین پنجم و ششم رو می گرفتیم چه بسا اون بود با بیرون کردن بی تعصب ها از تیم بازیکنان جوون رو می ذاشت تو زمین و درسی بهشون می داد !!
سلام به لیگ اروپا و تبدیل شدن به تیمی معمولی ....
یکی از دلایلی که مورینیو رو انداختیم بیرون این بود که می گفتیم اقا مارسیال راشفورد وپوگبا و چند نفر دیگه عالی هستن مشکل مربی هست که نمی تونه از اینا بازی بگیره و اگه کسی دیگه ای بیاد جاش اینا شکوفا میشن و...که بعده اون جرقه ای مقطعی الا همه از دم بدتر از زمان مورینیو بازی می کنندو یجورای تنبلتر هم شدن!اگه قرار بر اینه که همه ای بازیکن هارو بریزیم بیرون پس واسه چی مورینیو رو انداختیم بیرون؟یا خیر اگه مشکل مربی هست ه بازیکن پس واسه چی الا بدتر بازی میکنیم با این که مربی عوض شده؟
بگیم خرید های مورینیو بد بود مثل لوکاکو که نمی تونه استپ کنه و لیندلف و....ولی حداقل مورینیو داشت سبک خودش رو پیاده می کرد و فصل سوم هم اگه براش کلی بازیکن اسم و رسشم دار می خریدن تیم اسکلتش رو می گرفت ولی الا چی؟کلی بازیکن از زمان فن خال و مویس و مورینیو تو تیم قاطی شدن معلوم نیست چه خبر!فنخال بازیکن های اورد واسه تیم برای سبک مالیکت خودش مورینیو داشت بازیکن های وارد تیم می کرد که سبک ضد حمله خودش رو پیاده کنه!اوله یه بازی لوکاکو رو می بره گوش یه بازی پشت مهاجمو....بعد همه این ها الا تو تیم مخلوط شدن شده این!حداقل ایکاش خرید های فصل سوم اش رو انجام میدادن بعد دکمه اش رو میزدن!
الا تنها راه درمان این تیم کم کم یه 10 نفر از تیم برن و 10 نفر جدید بیان تیم به درخواست اوله!وگرنه فصل بعد هم اگه بخوان باز یه 2تا بازیکن بخرن یا 3تا بازیکن عالی بازیم از تیم چیزی در نمیاد!
یادم نرفته اینم بگم شدیدا بی تجربه است اوله!10 بازی مونده میاد تو مصاحبه میگه اینا بازیکن های فصل بعد من نیستن!یعنی بچه اینطوری حرف نمی زد که این اینطوری تیم برد به حاشیه!خب مرد حسابی بازیکن ها بده؟صبر کن اخر فصل تموم شد حرفت بزن و دکمه اشون رو بزن بره واسه چی از الا هوایشون کردی؟اینقدر هم مربی بی سیاست اخه؟

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
یکی از دلایلی که مورینیو رو انداختیم بیرون این بود که می گفتیم اقا مارسیال راشفورد وپوگبا و چند نفر دیگه عالی هستن مشکل مربی هست که نمی تونه از اینا بازی بگیره و اگه کسی دیگه ای بیاد جاش اینا شکوفا میشن و...که بعده اون جرقه ای مقطعی الا همه از دم بدتر از زمان مورینیو بازی می کنندو یجورای تنبلتر هم شدن!اگه قرار بر اینه که همه ای بازیکن هارو بریزیم بیرون پس واسه چی مورینیو رو انداختیم بیرون؟یا خیر اگه مشکل مربی هست ه بازیکن پس واسه چی الا بدتر بازی میکنیم با این که مربی عوض شده؟
بگیم خرید های مورینیو بد بود مثل لوکاکو که نمی تونه استپ کنه و لیندلف و....ولی حداقل مورینیو داشت سبک خودش رو پیاده می کرد و فصل سوم هم اگه براش کلی بازیکن اسم و رسشم دار می خریدن تیم اسکلتش رو می گرفت ولی الا چی؟کلی بازیکن از زمان فن خال و مویس و مورینیو تو تیم قاطی شدن معلوم نیست چه خبر!فنخال بازیکن های اورد واسه تیم برای سبک مالیکت خودش مورینیو داشت بازیکن های وارد تیم می کرد که سبک ضد حمله خودش رو پیاده کنه!اوله یه بازی لوکاکو رو می بره گوش یه بازی پشت مهاجمو....بعد همه این ها الا تو تیم مخلوط شدن شده این!حداقل ایکاش خرید های فصل سوم اش رو انجام میدادن بعد دکمه اش رو میزدن!
الا تنها راه درمان این تیم کم کم یه 10 نفر از تیم برن و 10 نفر جدید بیان تیم به درخواست اوله!وگرنه فصل بعد هم اگه بخوان باز یه 2تا بازیکن بخرن یا 3تا بازیکن عالی بازیم از تیم چیزی در نمیاد!
یادم نرفته اینم بگم شدیدا بی تجربه است اوله!10 بازی مونده میاد تو مصاحبه میگه اینا بازیکن های فصل بعد من نیستن!یعنی بچه اینطوری حرف نمی زد که این اینطوری تیم برد به حاشیه!خب مرد حسابی بازیکن ها بده؟صبر کن اخر فصل تموم شد حرفت بزن و دکمه اشون رو بزن بره واسه چی از الا هوایشون کردی؟اینقدر هم مربی بی سیاست اخه؟

امشب اینقدر عصبی شدم از بازی یونایتد که حد نداره . گوربابای فرد و سانچز و پوگبا و دخه آ و همشون . مورینیو مربی بزرگی بود که با کودتای بازیکنان با ***** پوگبا و رایولای عوضی و اشتباه بزرگ وود ادوارد که لج کرد و خرید های مدنظرش رو انجام نداد نتایجش با تیم اون طوری شد .

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
میگن مکالمه پوگبا و هازارد لب خوانی کردن،پوگبا گفته اوضاع باشگاهامونو میبینی؟هازارد گفته توی مادرید میبینمت،
این خائنارو باس دار زد،سولسشر هم خراب کرده،بدم خراب کرده،هرچی سریعتر با گلیزرای اشغال و وود بیشرف بره،به نفعشه

sms.moosavi

Registered User
لایک‌ها
1,303
بیایم یه باز دیگه خودمون رو بزنیم به خریت و فاز مثبت برداریم :D:D

ما اگر دو تا بازیمون رو ببریم که نسبتا راحت هستن :general406:
چلسی با واتفورد و لستر بازی داره که یه مقدار سخته. 3 امتیاز از ما بیشتره و اگر دو تا مساوی بگیره میفته پایین ما. یه راه دیگه هم هست این که چلسی یه برد و یه باخت بیاره و ما هر دو بازی رو با 3 اختلاف ببریم که تفاضلمون از چلسی بهرت بشه. :general106:
آرسنال هم فرمش واقعا افتضاحه. پتانسیلش رو داره فقط یه مساوی بده و ششم بشه. :general306:

اون وقته که ما می ریم لیگ قهرمانان و همه خیلی خوشحال می ریم برای فصل بعد :):cool::cool: البته با همین بازیکن ها منهای دو سه تا ناراضی که از تیم جدا می شن. چون از اون جا که تیم اون قدر خوب بوده که با همه بدبختی ها تونسته چهارم باشه اصولا نیازی به تقویت نیست. رومرو جای دخیا رو می گیره. به جای پوگبا هم یه گلابی دیگه میارن می ذارن. هررا هم که با مک تامینی جایگزین می شه. به جای ماتا هم می شه از چونگ و گرین وود و گومز استفاده کرد. تمام

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دیروز روز سیاهی بود برای یونایتد، انتخاب اوله موفق‌ یا ناموفق یک دلیل داشت اونم قایم دن پشت اسمش بود، امروز هر کسی غیر از اوله سرمربی تیم بود گلیزرها و وودی ده برابر فحش میخوردن خوب یا بد من اوله رو مقصر نمیدونم وقتی اوله اومد با فاز مثبتی که داره تونست روحیه بازیکنها رو بالا ببره و خوب هم میبردیم ولی با عادی تر شدن قضیه همه چیز برگشت به قبل و حتی بدترش به شخصه در نتایج اخیر اوله رو خیلی مقصر نمیدونم چون این تیم رو اون نبسته که بخواد جواب پس بده ولی وود وارد و گلیزرهل رو مقصر میدونم که پشت اسم اسطوره منچستر قایم شدن..
فوتبال به عنوان یک ورزش یا بهتر بگم سرگرمی ارزش خودش رو داره هر روز بیشتر از دست میده و داره تبدیل میشه به یک تفریح دست چندمی که مخصوص مردمان خاورمیانه که پول مفت دارن میشه مثل ماشین لوکس سوار شدن و تو خیابون ویراژ دادن...
همین امروز اعلام کردن سوپر کاپ اسپانیا در عربستان برگزار میشه!!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
همین عرب های خاورمیانه درسته پول زیادی رو آوردن
اما از این طرف جذابیت رو هم دارن بالا می‌برند

شما ببین اگه همین عربها نبودند سیتی و پاریس در کار نبود
همین الان بعضی از ما ها اینجا دوست داریم بن سلمان تیم رو بخره

بر خلاف اطلاعاتی که در شبکه های داخلی در مورد اعراب خاورمیانه منتشر میشه
به نظر من اونها تو ‌ بسیاری از زمینه ها مسیر درستی رو دارن میرن

چند سال دیگه نتایج اقدامات اونها رو خواهیم دید

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
تفاوت در نوع نگاهه برای من مهم نیست که اعراب پول خرج کنن یا مثلا آمریکایی یا ایرانی ملیت در ذات قضیه تغییری ایجاد نمیکنه مهم اینه که همین سیتی و پاریس سن ژرمن فوتبال رو به این روز انداختن الان شما فوتبال دهه ۸۰ ۹۰ رو انتخاب میکنید یا اینو؟ مشخصا سرمایه داری فوتبال هم مثل بقیه چیزها داره میخوره خوب من لذت نمیبرم با این شکل فوتبال شاید کسانی باشن که لذت ببرن....
در مورد قسمت دوم حرفت، خاورمیانه چه عربها چه ایران چه جای دیگه مکانیست برای دوشیدن یک عده تا نفت و سورس دارن بعدش دوتا اتهام حقوق بشری میبندن به شکمشون و خدافظی، این سرمایه داری هر روز یک چیز رو میخوره جنگ میخواد امروز سوریه فردا ایران پس فردا عربستان و .... show must go on

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
با قسمت اول حرف شما موافق هستمم
من خودم فوتبال دهه ۹۰ رو دوست دارم

اما در نظر بگیرید همه چیز تغییر کرده
الان چه چیزی مثل اون دهه هاست؟
طبعا فوتبال هم تغییر کرده

اما در مورد بخش دوم فرمایشات شما
با وجود اختلافاتی که بین اعراب و ایرانی ها هست و ریشه در تاریخ ما داره باید بپذیریم
عربها هم انسان هستند
تفکر دارند

این صحبتهایی که شما فرمودید، در تلویزیون و رسانه های خود ما هم به وفور تکرار میشه
نمونه اش امروز به بنده خدایی به من گفت ترامپ رفته گفته
من از عربستان راحت تر نیویورکی ها پول میگیرم
ترامپ چقدر بی شرف هست و از این حرفها
ازش سوال کردم این حرف رو از کجا شنیده؟
بگذریم ، کلی بحث کردیم که ممکنه ترجمه درست نباشه و این حرفها که بنده خدا هم قانع نمیشد
آخرش بهش گفتم شما چرا جوش میزنی
اگه کسی قراره ناراحت بشه خود اعراب باید باشند نه ما و بحث هاهمون تمام شد

خود شما باور میکنید که اینها بشینن تا مثلا کشورهای غربی اینها رو بدوشن و بندازن دور
به این سادگی ها نیست
اونها هم برنامه دارند، اندیشه دارند
فکر دارند که دبی رو از بیابون کردند این چیزی که الان هست

تا الان هم سرمایه گذاری های اینها در فوتبال حداقل نتیجه ای که داشته این بوده که تیم هاشون براحتی به لیگ قهرمانان صعود می‌کنند
حالا مقایسه کنید با مدیران آمریکایی منچستر

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خوب فوتبال دنیا داره به سمتی میره که بقیه چیزها میره همونجور که گفتی و یک جزیی از کل مجموعه است مثل خیلی چیزهایی دیگه ولی توی همین روندها سرگرمی ها مرتبه و اولویتشون رو از دست دادن مثلا ۴۰ سال پیش بوکس یکی از پرطرفدارترین سرگرمی ها بود ولی به مرور جایگاه خودش رو از دست داد که دلایل خودش رو هم داره فوتبال هم لزوما قرار نیست با ورزش دیگه جایگزین بشه بلکه با سرگرمی های دیگه مثل شبکه های اجتماعی و ... خیلی جاها معاوضه شده ولی هنوز داره پول سازی میکنه....

در مورد اعراب منظورم قیاس بین ایران و اعراب نیست...من از آخرین باری که ایران بودم چند سال میگذره و خوب طبیعتا تی وی ایران رو هم نمیبینم..اگر بخوام شکل توسعه رو انتخاب کنم راهی که حاکم امارات رفته خیلی عقلانی تر و عملی تر از شرایط فعلی ایران هستن و من قصدم دو گانه سازی ایران و اعراب نیست...فوتبال غالبا در اروپا جریان داره یعنی لیگ های معتبر جهان در اروپا هستن اعراب سرمایه های خودشون رو وارد میکنند چون خیلی به دنبال سود دهی مستقیم و مسایل اقتصادیش نیستن و البته دلایل دیگه ای هم داره مثل رسیدن به شهرت یا اینکه فوتبال به علت مجبوبیت میدان خوبی برای مطرح شدن هستتش....
متاسفانه انسداد سیاسی وحشتناکی در خاورمیانه هست اعم از ایران یا کشورهای منطقه مادامی که این انسدادهای سیاسی حل نشه این کشورها فقط در سطح پیشرفت میکنند کسی اینجا قصد دفاع از ایران نداره ما که شبمون بخیره ولی همین عربستان یا امارات وضعیت ناپایداری دارن چون قدرت در دست یک فرد یا گروه قبضه شده(منظورم این نیست که در ایران نشده)‌ ولی همین تجمیع قدرت به این منجر خواهد شد که با کوچکترین مشکل سیاسی همه چیز ممکنه به باد ببره مثل اتفاقی که در دوران پهلوی برای ایران افتاد...توسعه فقط مسیر اقتصادی رو طی نمیکنه و توسعه سیاسی در کنار اون لزوم پیشرفته!

بگذریم اینجا شاید خیلی جاش نباشه دوستان تمایل دارن میتونیم گروه خصوصی بزنیم جایی یا همین جا پیام خصوصی بدیم مفصل حرف بزنیم.....

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
فقط دوتا آمار ببینید از بیخودترین تیم دنیا و بیخیال ترین بازیکنها:
photo_2019-04-30_13-01-57.jpg
به نظر میرسه که تیم موران، هم با تیم سولسشر فرقی نداشت از لحاظ دوندگی!!!!
رسما سولسشر از لحاظ تاکتیک هم هیچ تعریفی نداشته و تنها چیزی که ازش انتظار میرفت رو هم نتونسته انجام بده، عوض کردن تاکتیک اتوبوس با پرس...
و نخاله ترین بازیکنهایی که روی زمین وجود دارن:
photo_2019-04-30_13-02-03.jpg

خیلی مسخرست که دوتا بازیکنی که کمترین دوندگی در طول 90 دقیقه رو دارن، مارسیال و لوکاکو باشن!!! میفهمیم که چقدر این دو بازیکن، بیخیال و آشغال هستن و جالبیش اینه که به دنبال یک آشغال دیگه به اسم آرناتوویچ هم بودیم، آرناتوویچی که بیشتر فصل رو مصدوم بود...(شاید بگیم که موران تیمش همیشه ایستا و اتوبوس بوده، مثل هافبک دفاعی خرفتی که خریده، ماتیچ، ولی بعداز اومدن سولسشر هم هیچ تغییری نداشتیم که میشه گفت، مشکل بازیکن نمیتونسته باشه و خود مربی نتونسته بازیکن رو مجبور یا تاکتیک تیم رو عوض کنه)
در مورد حرفهایی که حسین جان و مهرداد خان زدن، من با مهرداد خان موافقم، چون ابتدا باید بگم که اگه فوتبال امروز به این وضعیت افتاده، بزرگترین مقصرش و تیمهایی که نابودش کردن، این دو باشگاه اسپانیایی هستن و هیچ شکی توش نیست، پاریس و سیتی، تیمهای تازه به دوران رسیده ای هستن که هیچ کار خاصی هم نکردن، رکوردهارو بارسا و رئال دارن جابجا میکنن، مثل همیشه... مثل 15-20 سال گذشته...

مشخصا باشگاه ما در 6-5 ماه گذشته هیچ غلطی نکرده و در حال حاضر هم هیچ کاری نمیکنن!!! با این مدیریتی که داره، گزینه های اصلیش رو هم کاملا از دست داده، هیچ اتفاق خاص نقل و انتقالاتی هم واسش نیوفتاده و حالا حالا ها هم نمیوفته...
اگه قرار باشه که این تیم رو با رایس و بیساکا(تازه اگه اینهارو هم بتونن بخرن!!! با قیمتهای نجومی) مشکلاتش حل بشه که باید گفت زِکی!!! این چیزی که من میبینم، دوباره میخوان باشگاه رو پُر کنن از نخاله هایی که مثل زمان بزخال، در باشگاه پُر شده بود!!! و دوباره بعداز با مُخ به زمین خوردنشون، اگه بتونن دیگه کمر راست کنند، شاید بخوان دنبال نخاله زدایی بیوفتن!!!!
باشگاه تو خواب تشریف داره، نصف بازیکنهاش هم دارن جدا میشن، سولسشر رسما دیگه مارسیال رو ضایع کرده و گفته در تیمش جایی نداره، مثل لوکاکو و سانچز، ولی چکار میتونن باهاشون بکنن؟؟؟ بزارن در کوزه آبشون رو بخورن... فکر میکنم اینجاست که به کاری که موران میخواست بکنه که تقریبا 99 درصد منچستری ها باهاش مخالف بودن، پِی میبریم که موران میخواست از دست این گوساله ها، راحت بشه، ولی ما و مدیریت نگذاشتن!!!!!
در مورد لوکاکو هم خدا خدا میکردم که با ایکاردی عوض بشه، ولی انگار که کونته داره به رم میره، پس خبری از تعویض ایکاردی با لوکاکو هم در کار نیست...

اندومبله رسما هدف رئال و یووه شده!!!
جالبه اینجوری که خبر میاد، رئال شاید 600-500 میلیون خرج کنه تو این تابستون، ابتدا گفتن که کانته رو میخوان 150 میلیون بخرن که انگار پیشنهاد رد شده و الان رفتن سراغ اندومبله با قیمت 100 میلیون یورو، پوگبارو میخوان 150 میلیون بخرن!!! تازه اگه کمتر نخرن با این حماقتهای مدیرهای این باشگاه...
هازارد رو هم میخوان 120 میلیون بخرن!!!
میلیتائو رو هم 60-50 میلیون خریدن، حتی شایعه شد که سانچو رو هم واسش پیشنهاد 180 میلیونی دادن!!! بعداز اینکه از خرید نیمار و امباپه، نا امید شدن!!! البته مدیر دورتموند، رسما مصاحبه کرده و گفته که سانچو، فروشی نیست در این تابستون!!!

فصل پیش بارسا رکورد زد، این فصل رئال رکورد جدید میزنه، بدبخت تیمهایی مثل سیتی و پاریس که اسمشون بد در رفته!!! حتی به نظر من، چلسی بدتر از سیتی و پاریس هستش!!! تازه باید خدارو شکر کنن که تیمشون محروم هستش و گرنه که رکوردهاشون با سیتی و پاریس، برابری میکرد...
سیتی هم که چندتا بازیکن رو نشون کرده و میخواد به تیمش بیاره، خریدهایی که فکر میکنم، خیلی روی تیمشون تاثیر میزاره، مثل فرناندز و فلیکس!!! سیتی زده تو کار بازیکنهای پرتقالی، بنفیکا فقط یک ستاره نداره و سیتی به دنبال هافبک جوونشون هم هست...

یووه هم فلیکس رو میخواد، ولی 120تارو اکثر تیمها، حاضر به پرداختش نیستن و همه به دنبال پرداخت قیمت پایینتر و راضی کردن بنفیکا هستن!!

ولی باشگاه ما؟؟؟ هنوز نمیدونن که با خودشون چند چند هستن!!! کدوم بازیکن رو دارن واسه فصل آینده، کدوم بازیکنها قراردادشون رو تمدید میکنن یا خواهند کرد؟؟؟ کدوم رو نمیخوان؟؟؟ کدوم رو میخوان؟؟؟ چه بازیکنی رو میخوان بخرن؟؟؟ چه بازیکنی رو میتونن بخرن؟؟؟ چقدر هزینه میخوان بکنن برای نقل و انتقالات؟؟؟ چه ترکیبی میخوان داشته باشن برای فصل بعد؟؟؟ چه هدفی رو میخوان برای فصل بعد، داشته باشن؟؟؟(گرفتن سهمیه، سقوط به چمپیونشیپ؟؟؟) چه سبک سیاستی در خریدهاشون میخوان داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکدوم از اینها مشخص نیست... یعنی باشگاه از این بی برنامه تر، فقط تو لیگ دسته سه چهار ایران پیدا شاید بشه!!!!!
هنوز حتی فکر میکنم که مدیر این باشگاه نمیدونه چطوری از خواب بیدار بشه، چون مشخصا تو خواب هستش...

تنها خبری که از باشگاه میاد، این شایعات احمقانه روزانه هستش که میگن میخوان، اسکولز، یا فردیناند یا بات یا ... بزارن مدیر ورزشی!!!!! که مثل جوک میمونه این حرفها!!!
آخه مدیر ورزشی که علف سرخرمن نیست، طرف باید مثلا دُم کلفت باشه، با باشگاه های استعدادیابی زیادی در ارتباط باشه، بتونه مثلا مُخ بزنه، بتونه ارتباط خوبی با همه برقرار بکنه، من حرفی ندارم، این باشگاه فاتحش خیلی وقته خونده شده...

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
امسال رئال مادرید و چلسی وبایرن و پی اس جی با خبرهایی که داره ازشون به گوش می رسه با توپ پر می خوان وارد بازار نقل و انتقالات بشن !!

با حضورشون رسما هیچ کاری نمی تونیم بکنیم و آشغال های نقل و انقالات نصیب ما می شن .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خوب فوتبال دنیا داره به سمتی میره که بقیه چیزها میره همونجور که گفتی و یک جزیی از کل مجموعه است مثل خیلی چیزهایی دیگه ولی توی همین روندها سرگرمی ها مرتبه و اولویتشون رو از دست دادن مثلا ۴۰ سال پیش بوکس یکی از پرطرفدارترین سرگرمی ها بود ولی به مرور جایگاه خودش رو از دست داد که دلایل خودش رو هم داره فوتبال هم لزوما قرار نیست با ورزش دیگه جایگزین بشه بلکه با سرگرمی های دیگه مثل شبکه های اجتماعی و ... خیلی جاها معاوضه شده ولی هنوز داره پول سازی میکنه....

در مورد اعراب منظورم قیاس بین ایران و اعراب نیست...من از آخرین باری که ایران بودم چند سال میگذره و خوب طبیعتا تی وی ایران رو هم نمیبینم..اگر بخوام شکل توسعه رو انتخاب کنم راهی که حاکم امارات رفته خیلی عقلانی تر و عملی تر از شرایط فعلی ایران هستن و من قصدم دو گانه سازی ایران و اعراب نیست...فوتبال غالبا در اروپا جریان داره یعنی لیگ های معتبر جهان در اروپا هستن اعراب سرمایه های خودشون رو وارد میکنند چون خیلی به دنبال سود دهی مستقیم و مسایل اقتصادیش نیستن و البته دلایل دیگه ای هم داره مثل رسیدن به شهرت یا اینکه فوتبال به علت مجبوبیت میدان خوبی برای مطرح شدن هستتش....
متاسفانه انسداد سیاسی وحشتناکی در خاورمیانه هست اعم از ایران یا کشورهای منطقه مادامی که این انسدادهای سیاسی حل نشه این کشورها فقط در سطح پیشرفت میکنند کسی اینجا قصد دفاع از ایران نداره ما که شبمون بخیره ولی همین عربستان یا امارات وضعیت ناپایداری دارن چون قدرت در دست یک فرد یا گروه قبضه شده(منظورم این نیست که در ایران نشده)‌ ولی همین تجمیع قدرت به این منجر خواهد شد که با کوچکترین مشکل سیاسی همه چیز ممکنه به باد ببره مثل اتفاقی که در دوران پهلوی برای ایران افتاد...توسعه فقط مسیر اقتصادی رو طی نمیکنه و توسعه سیاسی در کنار اون لزوم پیشرفته!

بگذریم اینجا شاید خیلی جاش نباشه دوستان تمایل دارن میتونیم گروه خصوصی بزنیم جایی یا همین جا پیام خصوصی بدیم مفصل حرف بزنیم.....

با بخش زیادی از فرمایشات شما موافق هستم. اینجا هم جای بحث غیر ورزشی نیست. به هر حال روند رو به رشد تیمهایی که مالکیت عربی دارند نشون میده که راهشون در ظاهر درسته.
درسته ما پاریس رو حذف کردیم اما در واقعیت پاریس شایسته تر از منچستر بود.شاید پاریس میخورد به بارسلونا بازی زیباتری هم شاهد میبودیم.
از اون طرف سیتی هم واقعا خوب کار کرده. درسته پول زیادی اوردن. اما هنر پول خرج کردن هم دارند. نمونه واضحش مقایسه یونایتد و سیتی هست که هر دو تقریبا در یک سطح در طول چند سال اخیر هزینه داشتند اما سیتی کجا و یونایتد کجا...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
با بخش زیادی از فرمایشات شما موافق هستم. اینجا هم جای بحث غیر ورزشی نیست. به هر حال روند رو به رشد تیمهایی که مالکیت عربی دارند نشون میده که راهشون در ظاهر درسته.
درسته ما پاریس رو حذف کردیم اما در واقعیت پاریس شایسته تر از منچستر بود.شاید پاریس میخورد به بارسلونا بازی زیباتری هم شاهد میبودیم.
از اون طرف سیتی هم واقعا خوب کار کرده. درسته پول زیادی اوردن. اما هنر پول خرج کردن هم دارند. نمونه واضحش مقایسه یونایتد و سیتی هست که هر دو تقریبا در یک سطح در طول چند سال اخیر هزینه داشتند اما سیتی کجا و یونایتد کجا...
فقط یه دلیل داره!!!
مدیریتشون سنتی نیست، یک گروه عالی از مدیرهای مختلف دارن که بزرگترین دلیل موفقیتشون، بگرستین هستش، مدیر ورزشیشون!!!

بالا