فقط دوتا آمار ببینید از بیخودترین تیم دنیا و بیخیال ترین بازیکنها:
مشاهده پیوست 1125345
به نظر میرسه که تیم موران، هم با تیم سولسشر فرقی نداشت از لحاظ دوندگی!!!!
رسما سولسشر از لحاظ تاکتیک هم هیچ تعریفی نداشته و تنها چیزی که ازش انتظار میرفت رو هم نتونسته انجام بده، عوض کردن تاکتیک اتوبوس با پرس...
و نخاله ترین بازیکنهایی که روی زمین وجود دارن:
مشاهده پیوست 1125346
خیلی مسخرست که دوتا بازیکنی که کمترین دوندگی در طول 90 دقیقه رو دارن، مارسیال و لوکاکو باشن!!! میفهمیم که چقدر این دو بازیکن، بیخیال و آشغال هستن و جالبیش اینه که به دنبال یک آشغال دیگه به اسم آرناتوویچ هم بودیم، آرناتوویچی که بیشتر فصل رو مصدوم بود...(شاید بگیم که موران تیمش همیشه ایستا و اتوبوس بوده، مثل هافبک دفاعی خرفتی که خریده، ماتیچ، ولی بعداز اومدن سولسشر هم هیچ تغییری نداشتیم که میشه گفت، مشکل بازیکن نمیتونسته باشه و خود مربی نتونسته بازیکن رو مجبور یا تاکتیک تیم رو عوض کنه)
در مورد حرفهایی که حسین جان و مهرداد خان زدن، من با مهرداد خان موافقم، چون ابتدا باید بگم که اگه فوتبال امروز به این وضعیت افتاده، بزرگترین مقصرش و تیمهایی که نابودش کردن، این دو باشگاه اسپانیایی هستن و هیچ شکی توش نیست، پاریس و سیتی، تیمهای تازه به دوران رسیده ای هستن که هیچ کار خاصی هم نکردن، رکوردهارو بارسا و رئال دارن جابجا میکنن، مثل همیشه... مثل 15-20 سال گذشته...
مشخصا باشگاه ما در 6-5 ماه گذشته هیچ غلطی نکرده و در حال حاضر هم هیچ کاری نمیکنن!!! با این مدیریتی که داره، گزینه های اصلیش رو هم کاملا از دست داده، هیچ اتفاق خاص نقل و انتقالاتی هم واسش نیوفتاده و حالا حالا ها هم نمیوفته...
اگه قرار باشه که این تیم رو با رایس و بیساکا(تازه اگه اینهارو هم بتونن بخرن!!! با قیمتهای نجومی) مشکلاتش حل بشه که باید گفت زِکی!!! این چیزی که من میبینم، دوباره میخوان باشگاه رو پُر کنن از نخاله هایی که مثل زمان بزخال، در باشگاه پُر شده بود!!! و دوباره بعداز با مُخ به زمین خوردنشون، اگه بتونن دیگه کمر راست کنند، شاید بخوان دنبال نخاله زدایی بیوفتن!!!!
باشگاه تو خواب تشریف داره، نصف بازیکنهاش هم دارن جدا میشن، سولسشر رسما دیگه مارسیال رو ضایع کرده و گفته در تیمش جایی نداره، مثل لوکاکو و سانچز، ولی چکار میتونن باهاشون بکنن؟؟؟ بزارن در کوزه آبشون رو بخورن... فکر میکنم اینجاست که به کاری که موران میخواست بکنه که تقریبا 99 درصد منچستری ها باهاش مخالف بودن، پِی میبریم که موران میخواست از دست این گوساله ها، راحت بشه، ولی ما و مدیریت نگذاشتن!!!!!
در مورد لوکاکو هم خدا خدا میکردم که با ایکاردی عوض بشه، ولی انگار که کونته داره به رم میره، پس خبری از تعویض ایکاردی با لوکاکو هم در کار نیست...
اندومبله رسما هدف رئال و یووه شده!!!
جالبه اینجوری که خبر میاد، رئال شاید 600-500 میلیون خرج کنه تو این تابستون، ابتدا گفتن که کانته رو میخوان 150 میلیون بخرن که انگار پیشنهاد رد شده و الان رفتن سراغ اندومبله با قیمت 100 میلیون یورو، پوگبارو میخوان 150 میلیون بخرن!!! تازه اگه کمتر نخرن با این حماقتهای مدیرهای این باشگاه...
هازارد رو هم میخوان 120 میلیون بخرن!!!
میلیتائو رو هم 60-50 میلیون خریدن، حتی شایعه شد که سانچو رو هم واسش پیشنهاد 180 میلیونی دادن!!! بعداز اینکه از خرید نیمار و امباپه، نا امید شدن!!! البته مدیر دورتموند، رسما مصاحبه کرده و گفته که سانچو، فروشی نیست در این تابستون!!!
فصل پیش بارسا رکورد زد، این فصل رئال رکورد جدید میزنه، بدبخت تیمهایی مثل سیتی و پاریس که اسمشون بد در رفته!!! حتی به نظر من، چلسی بدتر از سیتی و پاریس هستش!!! تازه باید خدارو شکر کنن که تیمشون محروم هستش و گرنه که رکوردهاشون با سیتی و پاریس، برابری میکرد...
سیتی هم که چندتا بازیکن رو نشون کرده و میخواد به تیمش بیاره، خریدهایی که فکر میکنم، خیلی روی تیمشون تاثیر میزاره، مثل فرناندز و فلیکس!!! سیتی زده تو کار بازیکنهای پرتقالی، بنفیکا فقط یک ستاره نداره و سیتی به دنبال هافبک جوونشون هم هست...
یووه هم فلیکس رو میخواد، ولی 120تارو اکثر تیمها، حاضر به پرداختش نیستن و همه به دنبال پرداخت قیمت پایینتر و راضی کردن بنفیکا هستن!!
ولی باشگاه ما؟؟؟ هنوز نمیدونن که با خودشون چند چند هستن!!! کدوم بازیکن رو دارن واسه فصل آینده، کدوم بازیکنها قراردادشون رو تمدید میکنن یا خواهند کرد؟؟؟ کدوم رو نمیخوان؟؟؟ کدوم رو میخوان؟؟؟ چه بازیکنی رو میخوان بخرن؟؟؟ چه بازیکنی رو میتونن بخرن؟؟؟ چقدر هزینه میخوان بکنن برای نقل و انتقالات؟؟؟ چه ترکیبی میخوان داشته باشن برای فصل بعد؟؟؟ چه هدفی رو میخوان برای فصل بعد، داشته باشن؟؟؟(گرفتن سهمیه، سقوط به چمپیونشیپ؟؟؟) چه سبک سیاستی در خریدهاشون میخوان داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکدوم از اینها مشخص نیست... یعنی باشگاه از این بی برنامه تر، فقط تو لیگ دسته سه چهار ایران پیدا شاید بشه!!!!!
هنوز حتی فکر میکنم که مدیر این باشگاه نمیدونه چطوری از خواب بیدار بشه، چون مشخصا تو خواب هستش...
تنها خبری که از باشگاه میاد، این شایعات احمقانه روزانه هستش که میگن میخوان، اسکولز، یا فردیناند یا بات یا ... بزارن مدیر ورزشی!!!!! که مثل جوک میمونه این حرفها!!!
آخه مدیر ورزشی که علف سرخرمن نیست، طرف باید مثلا دُم کلفت باشه، با باشگاه های استعدادیابی زیادی در ارتباط باشه، بتونه مثلا مُخ بزنه، بتونه ارتباط خوبی با همه برقرار بکنه، من حرفی ندارم، این باشگاه فاتحش خیلی وقته خونده شده...
بله متاسفانه هر خبر جدیدی که میاد میخی هست رو تابوت منچستر
مدیر لایپزیش رو میخواستن بیارن ، اون که هیچ
گفتیم حداقل فان در سار رو میارن
الان رسیدن به فردیناند !!!
این باشگاه دقیقا شده مثل ایران ما.... هوادارش یه چیز میگن !! مدیرانش انگار اصلا هوادارها رو نمیبینند