• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
فقط دوتا آمار ببینید از بیخودترین تیم دنیا و بیخیال ترین بازیکنها:
مشاهده پیوست 1125345
به نظر میرسه که تیم موران، هم با تیم سولسشر فرقی نداشت از لحاظ دوندگی!!!!
رسما سولسشر از لحاظ تاکتیک هم هیچ تعریفی نداشته و تنها چیزی که ازش انتظار میرفت رو هم نتونسته انجام بده، عوض کردن تاکتیک اتوبوس با پرس...
و نخاله ترین بازیکنهایی که روی زمین وجود دارن:
مشاهده پیوست 1125346

خیلی مسخرست که دوتا بازیکنی که کمترین دوندگی در طول 90 دقیقه رو دارن، مارسیال و لوکاکو باشن!!! میفهمیم که چقدر این دو بازیکن، بیخیال و آشغال هستن و جالبیش اینه که به دنبال یک آشغال دیگه به اسم آرناتوویچ هم بودیم، آرناتوویچی که بیشتر فصل رو مصدوم بود...(شاید بگیم که موران تیمش همیشه ایستا و اتوبوس بوده، مثل هافبک دفاعی خرفتی که خریده، ماتیچ، ولی بعداز اومدن سولسشر هم هیچ تغییری نداشتیم که میشه گفت، مشکل بازیکن نمیتونسته باشه و خود مربی نتونسته بازیکن رو مجبور یا تاکتیک تیم رو عوض کنه)
در مورد حرفهایی که حسین جان و مهرداد خان زدن، من با مهرداد خان موافقم، چون ابتدا باید بگم که اگه فوتبال امروز به این وضعیت افتاده، بزرگترین مقصرش و تیمهایی که نابودش کردن، این دو باشگاه اسپانیایی هستن و هیچ شکی توش نیست، پاریس و سیتی، تیمهای تازه به دوران رسیده ای هستن که هیچ کار خاصی هم نکردن، رکوردهارو بارسا و رئال دارن جابجا میکنن، مثل همیشه... مثل 15-20 سال گذشته...

مشخصا باشگاه ما در 6-5 ماه گذشته هیچ غلطی نکرده و در حال حاضر هم هیچ کاری نمیکنن!!! با این مدیریتی که داره، گزینه های اصلیش رو هم کاملا از دست داده، هیچ اتفاق خاص نقل و انتقالاتی هم واسش نیوفتاده و حالا حالا ها هم نمیوفته...
اگه قرار باشه که این تیم رو با رایس و بیساکا(تازه اگه اینهارو هم بتونن بخرن!!! با قیمتهای نجومی) مشکلاتش حل بشه که باید گفت زِکی!!! این چیزی که من میبینم، دوباره میخوان باشگاه رو پُر کنن از نخاله هایی که مثل زمان بزخال، در باشگاه پُر شده بود!!! و دوباره بعداز با مُخ به زمین خوردنشون، اگه بتونن دیگه کمر راست کنند، شاید بخوان دنبال نخاله زدایی بیوفتن!!!!
باشگاه تو خواب تشریف داره، نصف بازیکنهاش هم دارن جدا میشن، سولسشر رسما دیگه مارسیال رو ضایع کرده و گفته در تیمش جایی نداره، مثل لوکاکو و سانچز، ولی چکار میتونن باهاشون بکنن؟؟؟ بزارن در کوزه آبشون رو بخورن... فکر میکنم اینجاست که به کاری که موران میخواست بکنه که تقریبا 99 درصد منچستری ها باهاش مخالف بودن، پِی میبریم که موران میخواست از دست این گوساله ها، راحت بشه، ولی ما و مدیریت نگذاشتن!!!!!
در مورد لوکاکو هم خدا خدا میکردم که با ایکاردی عوض بشه، ولی انگار که کونته داره به رم میره، پس خبری از تعویض ایکاردی با لوکاکو هم در کار نیست...

اندومبله رسما هدف رئال و یووه شده!!!
جالبه اینجوری که خبر میاد، رئال شاید 600-500 میلیون خرج کنه تو این تابستون، ابتدا گفتن که کانته رو میخوان 150 میلیون بخرن که انگار پیشنهاد رد شده و الان رفتن سراغ اندومبله با قیمت 100 میلیون یورو، پوگبارو میخوان 150 میلیون بخرن!!! تازه اگه کمتر نخرن با این حماقتهای مدیرهای این باشگاه...
هازارد رو هم میخوان 120 میلیون بخرن!!!
میلیتائو رو هم 60-50 میلیون خریدن، حتی شایعه شد که سانچو رو هم واسش پیشنهاد 180 میلیونی دادن!!! بعداز اینکه از خرید نیمار و امباپه، نا امید شدن!!! البته مدیر دورتموند، رسما مصاحبه کرده و گفته که سانچو، فروشی نیست در این تابستون!!!

فصل پیش بارسا رکورد زد، این فصل رئال رکورد جدید میزنه، بدبخت تیمهایی مثل سیتی و پاریس که اسمشون بد در رفته!!! حتی به نظر من، چلسی بدتر از سیتی و پاریس هستش!!! تازه باید خدارو شکر کنن که تیمشون محروم هستش و گرنه که رکوردهاشون با سیتی و پاریس، برابری میکرد...
سیتی هم که چندتا بازیکن رو نشون کرده و میخواد به تیمش بیاره، خریدهایی که فکر میکنم، خیلی روی تیمشون تاثیر میزاره، مثل فرناندز و فلیکس!!! سیتی زده تو کار بازیکنهای پرتقالی، بنفیکا فقط یک ستاره نداره و سیتی به دنبال هافبک جوونشون هم هست...

یووه هم فلیکس رو میخواد، ولی 120تارو اکثر تیمها، حاضر به پرداختش نیستن و همه به دنبال پرداخت قیمت پایینتر و راضی کردن بنفیکا هستن!!

ولی باشگاه ما؟؟؟ هنوز نمیدونن که با خودشون چند چند هستن!!! کدوم بازیکن رو دارن واسه فصل آینده، کدوم بازیکنها قراردادشون رو تمدید میکنن یا خواهند کرد؟؟؟ کدوم رو نمیخوان؟؟؟ کدوم رو میخوان؟؟؟ چه بازیکنی رو میخوان بخرن؟؟؟ چه بازیکنی رو میتونن بخرن؟؟؟ چقدر هزینه میخوان بکنن برای نقل و انتقالات؟؟؟ چه ترکیبی میخوان داشته باشن برای فصل بعد؟؟؟ چه هدفی رو میخوان برای فصل بعد، داشته باشن؟؟؟(گرفتن سهمیه، سقوط به چمپیونشیپ؟؟؟) چه سبک سیاستی در خریدهاشون میخوان داشته باشن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هیچکدوم از اینها مشخص نیست... یعنی باشگاه از این بی برنامه تر، فقط تو لیگ دسته سه چهار ایران پیدا شاید بشه!!!!!
هنوز حتی فکر میکنم که مدیر این باشگاه نمیدونه چطوری از خواب بیدار بشه، چون مشخصا تو خواب هستش...

تنها خبری که از باشگاه میاد، این شایعات احمقانه روزانه هستش که میگن میخوان، اسکولز، یا فردیناند یا بات یا ... بزارن مدیر ورزشی!!!!! که مثل جوک میمونه این حرفها!!!
آخه مدیر ورزشی که علف سرخرمن نیست، طرف باید مثلا دُم کلفت باشه، با باشگاه های استعدادیابی زیادی در ارتباط باشه، بتونه مثلا مُخ بزنه، بتونه ارتباط خوبی با همه برقرار بکنه، من حرفی ندارم، این باشگاه فاتحش خیلی وقته خونده شده...

بله متاسفانه هر خبر جدیدی که میاد میخی هست رو تابوت منچستر
مدیر لایپزیش رو میخواستن بیارن ، اون که هیچ
گفتیم حداقل فان در سار رو میارن
الان رسیدن به فردیناند !!!

این باشگاه دقیقا شده مثل ایران ما.... هوادارش یه چیز میگن !! مدیرانش انگار اصلا هوادارها رو نمیبینند

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من اصلا اینایی رو نمیفهمم که میگن باید یک مربی با کارنامه کار رو دست میگرفت البته شاید الان اوله انتخاب مناسبی نبوده باشه کسی نمیتونه این رو تا شروع فصل بعد بگه ولی چیزی که هست مشکل ما مربی نیست مگر ونگال و یا مورون بی کارنامه بودن؟ هر کدومشون یک کارنامه بلند بالا داشتن که البته بعضی گفتن نه اینها مهره سوخته اند یا مربی با سابقه در لیگ برتر انگلیس هم داشتیم مویس که خوب بازم جواب گوی مشکلات نبود اگر پوچ هم انتخاب میشد شاید اصلا همینچایی که الانم هستیم نبودیم و در بهترین حالت داشتیم بازم برای سهمیه میجنگدیم....
یک عده میگن مثلا ما مربی مثل گواردیولا یا کلوپ میخوایم خوب مدیرانی که با یک بازیکن نمیتونن به توافق برسن (کاری به دلیلش نداریم از سر بی عرضگی هست یا خساست) خوب چه شکلی ممکنه که بتونن کسی مثل گواردیولا یا کلوپ رو راضی کنن به تیمشون برن....
مشکل نحوه مدیریت تیم هست و دیگه اینهمه صغرا کبرا چیدن نداره و تمام شواهد داره این رو نشون میده و احتیاجی نداریم دنبال ذره بین باشیم برای پیدا کردن مشکل.....جانورانی به اسم گلیزر اصل مشکل هستن....

در مورد فوتبال و سرمایه من قبلا گفتم بازم میگم مشکل اصلا خرج کردن نیست مشکل وارد کردن پول خارج از سیستم فوتباله که تعادل رو به هم میزنه این که نشد راه باشگاه داری و درست کردن سنت و پایگاه این بیشتر تبدیل شده به بازی قدرت و پول....خوب یک عده ای پول های غیر فوتبالی رو وارد کردن اومدن سیتی رو خریدن یا پاریس رو یا حتی تیمهای بزرگ و با سابقه رو یا همون مادرید که دارین میگین پول داره از خارج بهش تزریق میشه و همین سالها پدر همه تیمها رو در آورد مشکل منچستر اینه که پول فوتبالی هم توش درست خرج نمیشه اگر قرار بر این بشه هر کی کیف پولش رو برداره ریخت و پاش کنه با چه حاشیه امنیتی میشه رقابت کرد؟ کلا بشینیم دعا کنیم تیم ما رو هم یک خرپول بخره که بریم ستاره بریزیم توش؟ الان پسفردا یک خرپول بیاد مثلا ولورهمپتون رو بخره و کلی بازیکن بریزه توش خوب اونوقت اونهام میشن رقیب جدید خوب این شکل پیشرفت فوتبالی نیست یا وقتی مثلا الان میگن مادرید میخواد نیمار و هازاراد و پوگبا رو هم زمان بخره این پول قراره از کجا تامین بشه؟ کدوم باشگاهی میتونه با اینها رقابت کنه؟ این چه بازیه مسخریه که من و شما بشینیم منتظر باشیم ببینیم کی پول رو ورمیداره میاره بازیکن بهتری میخره یا نه!
فیرپلی مالی هم که یک بخش قابل توجهی ازش کشکه و هزارتا راه دور زدن داره.....
من نمیگم گلیزرها خیلی بی گناهن نه اونها که تکلیفشون معلومه حرف من اینه که این مشکل باید یک جایی توسط فیفا حل بشه که پولی که از طریق فوتبال در میاد برای فوتبال خرج بشه و حتی عکسشم وجود داشته باشه یعنی گلیزرها بر طبق قانون مالیاتی نتونن مثلا یک بخشی بیشتر رو بزارن جیبشون و باید پول رو خرج فوتبال کنند اگر میخوان فوتبال زنده بمونه دیر یا زود باید این کار انجام بشه یکسری از سرگرمی ها احتیاج دارن پول از خارج بهشون تزریق بشه تا جون بگیره ولی فوتبال به این پولها برای بالا رفتن جذابیت نیازی نداره...هنوز تیمهایی مثل آزاکس هستن که دارن تیشه به ریشه سرمایه دارهایی میزنن که راه خوشبختی رو در کیف پول بقیه مثل خانواده سلطنتی جستجو میکنن ولی همین ته مونده پهلونها هم با ادامه این روند از بین میره...

در مورد اسپانیا که میلاد گفت من چند ماهی مادرید اقامت داشتم و بارسلونا قشر تحصیل کرده اسپانیایی کاتالان و غیر کاتلان متنفر هستند از پول هایی که تو اون وضعیت اقتصادیشون داره به فوتبال تزریق میشه....در نتیجه کلا از قوتبال و فوتبالیست بیزار هستند...عوام البته یک قشرینشون همه جای اروپا آبجو بدست تو کافه ها و ورزشگاها نشستن و برای سرجیو راموسی که داره بدون سواد و به کمک مدیا اندازه یک کمپانی بزرگ تنهایی پول میگیره هورا میکشن و فکری هم به نابرابری ساختاری نمیکنند......وضعیت اقتصادی در اسپانیا حقیقتا ناگواره شاید ناگوارتر از هر زمان دیگه ای بوده باشه توی دهه اخیر ولی میبینید تیمی مثل مادرید میخواد ۳-۴ تا ستاره رو بخره بیاره که یک شهربازی جدید راه بندازه.......
کثیف ترین شکل این تزریق پول و سعی در کنترل افکار هم که در ایران خودمون در جریانه یک لجنی به اسم فوتبال داره برگزار میشه و میره جلو....

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
ای کاش همراه با تغییر مدیریت یه سرمربی مثل سرمربی آژاکس داشتیم

عجب تیمی ساخته

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
چه تیم خفن و دوست داشتنیه این آژاکس، از هیچ تیمی نترسیدند تا حالا و من از الان این جوونها رو قهرمان امسال اروپا میبینم

Sent from my iPhone using Tapatalk

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
من اصلا اینایی رو نمیفهمم که میگن باید یک مربی با کارنامه کار رو دست میگرفت البته شاید الان اوله انتخاب مناسبی نبوده باشه کسی نمیتونه این رو تا شروع فصل بعد بگه ولی چیزی که هست مشکل ما مربی نیست مگر ونگال و یا مورون بی کارنامه بودن؟ هر کدومشون یک کارنامه بلند بالا داشتن که البته بعضی گفتن نه اینها مهره سوخته اند یا مربی با سابقه در لیگ برتر انگلیس هم داشتیم مویس که خوب بازم جواب گوی مشکلات نبود اگر پوچ هم انتخاب میشد شاید اصلا همینچایی که الانم هستیم نبودیم و در بهترین حالت داشتیم بازم برای سهمیه میجنگدیم....
یک عده میگن مثلا ما مربی مثل گواردیولا یا کلوپ میخوایم خوب مدیرانی که با یک بازیکن نمیتونن به توافق برسن (کاری به دلیلش نداریم از سر بی عرضگی هست یا خساست) خوب چه شکلی ممکنه که بتونن کسی مثل گواردیولا یا کلوپ رو راضی کنن به تیمشون برن....
مشکل نحوه مدیریت تیم هست و دیگه اینهمه صغرا کبرا چیدن نداره و تمام شواهد داره این رو نشون میده و احتیاجی نداریم دنبال ذره بین باشیم برای پیدا کردن مشکل.....جانورانی به اسم گلیزر اصل مشکل هستن....

در مورد فوتبال و سرمایه من قبلا گفتم بازم میگم مشکل اصلا خرج کردن نیست مشکل وارد کردن پول خارج از سیستم فوتباله که تعادل رو به هم میزنه این که نشد راه باشگاه داری و درست کردن سنت و پایگاه این بیشتر تبدیل شده به بازی قدرت و پول....خوب یک عده ای پول های غیر فوتبالی رو وارد کردن اومدن سیتی رو خریدن یا پاریس رو یا حتی تیمهای بزرگ و با سابقه رو یا همون مادرید که دارین میگین پول داره از خارج بهش تزریق میشه و همین سالها پدر همه تیمها رو در آورد مشکل منچستر اینه که پول فوتبالی هم توش درست خرج نمیشه اگر قرار بر این بشه هر کی کیف پولش رو برداره ریخت و پاش کنه با چه حاشیه امنیتی میشه رقابت کرد؟ کلا بشینیم دعا کنیم تیم ما رو هم یک خرپول بخره که بریم ستاره بریزیم توش؟ الان پسفردا یک خرپول بیاد مثلا ولورهمپتون رو بخره و کلی بازیکن بریزه توش خوب اونوقت اونهام میشن رقیب جدید خوب این شکل پیشرفت فوتبالی نیست یا وقتی مثلا الان میگن مادرید میخواد نیمار و هازاراد و پوگبا رو هم زمان بخره این پول قراره از کجا تامین بشه؟ کدوم باشگاهی میتونه با اینها رقابت کنه؟ این چه بازیه مسخریه که من و شما بشینیم منتظر باشیم ببینیم کی پول رو ورمیداره میاره بازیکن بهتری میخره یا نه!
فیرپلی مالی هم که یک بخش قابل توجهی ازش کشکه و هزارتا راه دور زدن داره.....
من نمیگم گلیزرها خیلی بی گناهن نه اونها که تکلیفشون معلومه حرف من اینه که این مشکل باید یک جایی توسط فیفا حل بشه که پولی که از طریق فوتبال در میاد برای فوتبال خرج بشه و حتی عکسشم وجود داشته باشه یعنی گلیزرها بر طبق قانون مالیاتی نتونن مثلا یک بخشی بیشتر رو بزارن جیبشون و باید پول رو خرج فوتبال کنند اگر میخوان فوتبال زنده بمونه دیر یا زود باید این کار انجام بشه یکسری از سرگرمی ها احتیاج دارن پول از خارج بهشون تزریق بشه تا جون بگیره ولی فوتبال به این پولها برای بالا رفتن جذابیت نیازی نداره...هنوز تیمهایی مثل آزاکس هستن که دارن تیشه به ریشه سرمایه دارهایی میزنن که راه خوشبختی رو در کیف پول بقیه مثل خانواده سلطنتی جستجو میکنن ولی همین ته مونده پهلونها هم با ادامه این روند از بین میره...

در مورد اسپانیا که میلاد گفت من چند ماهی مادرید اقامت داشتم و بارسلونا قشر تحصیل کرده اسپانیایی کاتالان و غیر کاتلان متنفر هستند از پول هایی که تو اون وضعیت اقتصادیشون داره به فوتبال تزریق میشه....در نتیجه کلا از قوتبال و فوتبالیست بیزار هستند...عوام البته یک قشرینشون همه جای اروپا آبجو بدست تو کافه ها و ورزشگاها نشستن و برای سرجیو راموسی که داره بدون سواد و به کمک مدیا اندازه یک کمپانی بزرگ تنهایی پول میگیره هورا میکشن و فکری هم به نابرابری ساختاری نمیکنند......وضعیت اقتصادی در اسپانیا حقیقتا ناگواره شاید ناگوارتر از هر زمان دیگه ای بوده باشه توی دهه اخیر ولی میبینید تیمی مثل مادرید میخواد ۳-۴ تا ستاره رو بخره بیاره که یک شهربازی جدید راه بندازه.......
کثیف ترین شکل این تزریق پول و سعی در کنترل افکار هم که در ایران خودمون در جریانه یک لجنی به اسم فوتبال داره برگزار میشه و میره جلو....
حسین جان، من گفتم که با مهرداد جان موافقم، بخاطر اینکه این تیمهای شخصی با هر سرمایه ای که دارن میان خرید میکنن، پول خودشون هستش و سرمایشون رو دارن برای فرار از مالیات کشورشون(ابراهیموویچ) یا برای شهرت و یا برای علاقه ای که به یک تیم دارن به شکل خیلی حرفه ای، خرج میکنن!!!
اما آیا این کاری که میکنن، پول بی رویه هستش؟؟؟؟ چرا با اینکه خودت میگی تو اسپانیا این وضعیت هستش و میگی میخوان شهربازی راه بندازن و به خزانه سلطنتی وصل هستن یا یک سری شریک بازرگان در بارسلون هستن که درآمدهای مردمی شهرشون رو خرج این باشگاه ها میکنن، کار غیرعادی نمیکنن، و فقط این پاریس و سیتی و چلسی، غیرعادی هستن؟؟
مگه مالک منچستر شخصی نیست که یک خانواده پول پرست و ... هستش؟ اینها هم دست کمی با این حساب از آبرام یا ناصر ندارن پس!!! درسته؟ البته این درست نیست، چون منچستر درآمد خیلی بیشتری داره از لحاظ اسپانسرینگی که وودوارد کسب کرده!!! یه چندتا فحش بدیم بهش، بخاطر اینکه باعث شده، ما مثل این ناصر یا آبرام نباشیم؟؟؟؟
خوب یک چیزهایی هستش که متناقض هستش در حرفات حسین جان...
برای من اصلا مهم نیست که این باشگاه چطور این بودجه رو تامین میکنن، چون هزاران بار گفتم و هزاران بار دیگه میگم، مقصر اصلی این وضعیت فوتبال دنیا، چلسی و سیتی و پاریس و مالکینشون نیستن و حضور دو باشگاه اسپانیایی هستش که با این خرج هاشون، باعث شدن همچین کسانی پیدا بشن که فکر کنند، با خرج و خرید، میتونن باشگاه موفقی درست کنند، مثل رئال و بارسا!!!!!
مگه چلسی و پاریس و سیتی، 20-15 سال پیش، وجود خارجی داشتن و همچین مالکینی داشتن؟؟؟
15-20 سال پیش، رئال و بارسا همین کارهارو نمیکردن؟؟؟ این دو باشگاه از 100 سال پیش، همین شکلی هستن که بزرگترین ستاره های کل دنیای فوتبال رو میخریدن و تیم کهکشانی درست میکردن با هزینه هایی که هیچ باشگاهی نمیتونست پرداخت کنه، آیا باید بیایم به چلسی و پاریس و سیتی ایراد بگیریم، بخاطر اینکه وجود خارجی نداشتن؟؟؟؟
من این حرفهارو اصلا قبول نمیتونم بکنم...
ولی در کل واسم هم مهم نیست چرا باید باشگاه ما خرج زیادی انجام بده، باشگاه ما بزرگترین و بدون شک ثروتمندترین باشگاه دنیاست(البته تو این چند سال داره فقط پسرفت میکنه که احتمالا به زودی از این وضعیت خارج میشه یا شده)، پس قدرتش رو داره، ولی این حماقتهای مدیران این باشگاه بوده که این باشگاه رو به خاک سیاه نشونده و اصلا هیچ ربطی هم به هیچ کس نداره، پس بهتره که این وضعیت رو گردن کسی نندازیم و به مدیران و مالکین این باشگاه اعتراض کنیم تا شاید این باشگاه وضعیتش بهتر بشه، شاید!!!!!!
در انتها هم این آژاکس هستش که داره ثابت میکنه که فقط هزینه کردن، باعث موفقیت نمیشه، البته میدونیم که قهرمان نمیشن، ولی خوب اگه بتونن این کار رو بکنن با این ستاره هایی که پرورش دادن، چرا این باشگاه خاک بر سر ما، نتونسته انجام بده در 7-6 سال گذشته؟؟؟؟
درضمن در انتها هم بگم که هر چقدر بخوایم این وضعیت تیم رو بندازیم گردن باشگاه و مالکین و مدیریت، به هیچ سولسشر از شکل این فرم ضعیف و مفتضح بازیکنها و تیم و نتایج فجیعش رو نمیتونی مبرا کنی!!!!
اگه مالکین و مدیریت باعث همچین وضعیتی در باشگاه هستن، سولسشر بدون شک، باعث ضعف و فجیع بازی کردن تیم در 10 بازی اخیر هستش...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
حالت صورت و ریکشن گلزن آژاکس قبل از ورود توپ به دروازه رو ببینید و فقط و فقط مقایسه کنید با بیخیالی بازیکن‌هایی مثل رشفورد، لینگارد، مارسیال، سانچز و ... تک تک بازیکن‌های آزاکس تشنه قهرمانی هستند و فوتبال زندگیشون هست و دارن از فوتبال لذت میبرند صرف نظر از نتیجه اون
22316d574914d255fd05d7e32f95ac85.jpg

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
چه تیم خفن و دوست داشتنیه این آژاکس، از هیچ تیمی نترسیدند تا حالا و من از الان این جوونها رو قهرمان امسال اروپا میبینم

دقیقا جذاب ترین نکته آژاکس به نظر منم همینه.
این نبوده که بخوان شانس بیارن و دفاع کنن و مثلا با ضد حمله ببرن
از هیچ تیمی نمیترسن، جلو همه وحشتناک پرس میکنن و خیلی هم زیبا حمله میکنن.
و واقعا ک چقدددد خوب حمله میکنن

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
حسین جان، من گفتم که با مهرداد جان موافقم، بخاطر اینکه این تیمهای شخصی با هر سرمایه ای که دارن میان خرید میکنن، پول خودشون هستش و سرمایشون رو دارن برای فرار از مالیات کشورشون(ابراهیموویچ) یا برای شهرت و یا برای علاقه ای که به یک تیم دارن به شکل خیلی حرفه ای، خرج میکنن!!!
اما آیا این کاری که میکنن، پول بی رویه هستش؟؟؟؟ چرا با اینکه خودت میگی تو اسپانیا این وضعیت هستش و میگی میخوان شهربازی راه بندازن و به خزانه سلطنتی وصل هستن یا یک سری شریک بازرگان در بارسلون هستن که درآمدهای مردمی شهرشون رو خرج این باشگاه ها میکنن، کار غیرعادی نمیکنن، و فقط این پاریس و سیتی و چلسی، غیرعادی هستن؟؟
مگه مالک منچستر شخصی نیست که یک خانواده پول پرست و ... هستش؟ اینها هم دست کمی با این حساب از آبرام یا ناصر ندارن پس!!! درسته؟ البته این درست نیست، چون منچستر درآمد خیلی بیشتری داره از لحاظ اسپانسرینگی که وودوارد کسب کرده!!! یه چندتا فحش بدیم بهش، بخاطر اینکه باعث شده، ما مثل این ناصر یا آبرام نباشیم؟؟؟؟
خوب یک چیزهایی هستش که متناقض هستش در حرفات حسین جان...
برای من اصلا مهم نیست که این باشگاه چطور این بودجه رو تامین میکنن، چون هزاران بار گفتم و هزاران بار دیگه میگم، مقصر اصلی این وضعیت فوتبال دنیا، چلسی و سیتی و پاریس و مالکینشون نیستن و حضور دو باشگاه اسپانیایی هستش که با این خرج هاشون، باعث شدن همچین کسانی پیدا بشن که فکر کنند، با خرج و خرید، میتونن باشگاه موفقی درست کنند، مثل رئال و بارسا!!!!!
مگه چلسی و پاریس و سیتی، 20-15 سال پیش، وجود خارجی داشتن و همچین مالکینی داشتن؟؟؟
15-20 سال پیش، رئال و بارسا همین کارهارو نمیکردن؟؟؟ این دو باشگاه از 100 سال پیش، همین شکلی هستن که بزرگترین ستاره های کل دنیای فوتبال رو میخریدن و تیم کهکشانی درست میکردن با هزینه هایی که هیچ باشگاهی نمیتونست پرداخت کنه، آیا باید بیایم به چلسی و پاریس و سیتی ایراد بگیریم، بخاطر اینکه وجود خارجی نداشتن؟؟؟؟
من این حرفهارو اصلا قبول نمیتونم بکنم...
ولی در کل واسم هم مهم نیست چرا باید باشگاه ما خرج زیادی انجام بده، باشگاه ما بزرگترین و بدون شک ثروتمندترین باشگاه دنیاست(البته تو این چند سال داره فقط پسرفت میکنه که احتمالا به زودی از این وضعیت خارج میشه یا شده)، پس قدرتش رو داره، ولی این حماقتهای مدیران این باشگاه بوده که این باشگاه رو به خاک سیاه نشونده و اصلا هیچ ربطی هم به هیچ کس نداره، پس بهتره که این وضعیت رو گردن کسی نندازیم و به مدیران و مالکین این باشگاه اعتراض کنیم تا شاید این باشگاه وضعیتش بهتر بشه، شاید!!!!!!
در انتها هم این آژاکس هستش که داره ثابت میکنه که فقط هزینه کردن، باعث موفقیت نمیشه، البته میدونیم که قهرمان نمیشن، ولی خوب اگه بتونن این کار رو بکنن با این ستاره هایی که پرورش دادن، چرا این باشگاه خاک بر سر ما، نتونسته انجام بده در 7-6 سال گذشته؟؟؟؟
درضمن در انتها هم بگم که هر چقدر بخوایم این وضعیت تیم رو بندازیم گردن باشگاه و مالکین و مدیریت، به هیچ سولسشر از شکل این فرم ضعیف و مفتضح بازیکنها و تیم و نتایج فجیعش رو نمیتونی مبرا کنی!!!!
اگه مالکین و مدیریت باعث همچین وضعیتی در باشگاه هستن، سولسشر بدون شک، باعث ضعف و فجیع بازی کردن تیم در 10 بازی اخیر هستش...
من فکر میکنم یک جای حرفهام رو خوب تبیین نکردم من مثال مادرید و بارسلونا رو زدم و اونها رو دقیقا حتی جلوتر از سیتی و پاریس سن ژرمن میبینم در این اوضاع مشکل خیلی پیچیده تر از ایناست گفتم باید قوانینی باشه که حتی نزاره گلیزرها بتونن پولی که از فوتبال بدست میاد رو راحت خرج کنن

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
عجب بازیکنیه این مسی . یه تنه نسخه لیورپول رو پیچید.

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
اسکای خبر زده که اوله لیست داده پنج تا ورود شش تا خروج

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اسکای خبر زده که اوله لیست داده پنج تا ورود شش تا خروج
حسین جان، هر چی میگردم همچین خبری پیدا نمیکنم تو اسکای!!!
مصاحبه امروز اوله رو هم میخوندم، بیشتر خبرنگارها، داشتن بهش تیکه مینداختن که الان وضعیتتون چطوره؟ چه بازیکنی رو میخوای نگه داری؟ چه بازیکنی میخوای از تیم بره؟؟ (اصلا جوابی نداشت بده :general710: ) چه بازیکنی رو واسه بازی بعدی تو ترکیب میزاری، بحث بیشتر دخیا بود که اوله گفت دخیا بازی میکنه، چون بهش اطمینان داره!!! که ازش پرسیدن چرا رومرو بازی نمیکنه؟ گفت که مصدوم شده این تمرین، بعد دوباره خبرنگارها شروع کردن به تیکه انداختن که بخاطر اینکه مصدومه، پس دخیا بازی میکنه؟؟
بعد هم از نقل و انتقالات ازش پرسیدن که گفت باورتون نمیشه که چه بازیکنهایی میخوان به منچستر بیان و با ما همکاری کنند!!!!!!!! در صورتیکه دیروز بیساکا مصاحبه کرده بود و گفته بود که 3 فصل دیگه با پالاس قرارداد داره و فصل دیگه هم بدون شک در پالاس خواهد موند!!!!! رسما سنگ روی یخ کرده منچستر رو، چون همه جا میگفتن که منچستر و سولسشر، بیساکارو هدف اصلیش کرده در نقل و انتقالات!!!! و جالبتر اینکه مدیر دورتموند هم چند روز پیش گفته بود که سانچو به هیچ عنوان در تابستون فروخته نمیشه و اصلا فروشی نیست!!!(مگه اینکه منچستر و سانچو، بخوان کاری که بارسا و دمبله انجام دادن رو تکرار بکنن که سانچو از دورتموند جدا بشه!!! که مشخصا عمرا اتفاق نمیوفته!!)
درضمن ظاهرا باشگاه بعداز اینکه متوجه شده هیچ گزینه ای نداره و اکثر بازیکنهایی که میخواست براشون اقدام کنه، با اکثر باشگاه های دیگه به توافق رسیدن و دارن به در و دیوار میزنن که قرارداد کسایی مثل هررا و ماتارو دوباره تمدید کنند!!!! حتی شایعه شده که قرارداد والنسیارو هم میخوان تمدید بکنن!!! همین قضیه در مورد روخود هم صدق میکنه!!!! ظاهرا از فروش بایی هم پشیمون شدن!!! مثل اینکه حتی سولسشر از حرفش در مورد مارسیال هم پشیمون شده و میخواد تو تیم نگهش داره!!!! نمیدونم بخندم یا گریه کنم...
حالا با این پیش زمینه، برداشتت از حرف سولسشر چیه؟؟؟
به نظرم مثل یک دروغ بزرگ میمونه که از روی فشار هستش!!! چون وقتی دوباره ازش پرسیدن در مورد نقل و انتقالات، با یک حالت خنده تلخ که مشخصا از روی فشار بود، گفت که 250 بازیکن به تیممون میان در تابستون!!! حتی اونهایی که در لیست شما هم نیستن!!!
فاتحه رو بلند بخونید برای این باشگاه...:general505:
آمار پوگبا، وقتی هررا بازی میکرده و نمیکرده:
photo_2019-05-02_23-36-43.jpg
وقتی گزارشگر اسکای از عملکرد پوگبا صحبت میکرد، به این میخندیدم که خیلی از منچستری ها میگن، پوگبا تو وظایف دفاعی خوب کار نمیکنه و از این قبیل حرفها!!!
در صورتیکه کارشناس اسکای میگفت، وقتی میخواین از پوگبا استفاده کنید، اصلا نباید هیچ وظیفه دفاعی بهش بدید و اون باید تو زمین، آزاد بزارید!!
البته جالبی قضیه این هستش که این مشکل رو موران هم داشت با پوگبا، در صورتیکه پوگبارو هافبک میانی بازی میدیم، چه انتظاری ازش داریم؟؟؟
در آخر، یک مقایسه از بهترین عملکردهای دوتا دفاع که ازشون تعریف میشه، میفهمید که وضعیت چجوره با مقایسشون:
photo_2019-05-02_16-18-45.jpg

Last edited:

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
چیز خاصی نگفتن که؟
همون چرت و پرتهای همیشگی، فقط شایعه و تقریبا همه چیزهایی که 6 ماه پیش هم مشخص شده بود...

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
جالبه که هیچ کس اشاره نمیکنه، ولی دین هندرسون که با شفیلد به EPL صعود کرده و بعنوان بهترین بازیکن فصلشون هم شناخته شده(فکر میکنم بهترین بازیکن جوون فصلشون) که رکورد کلین شیت رو هم زده واسشون، درخواست دائمی شدن قراردادش رو داده که در شفیلد بمونه!!!
ولی ما با گرانت و رومرو سر کنیم؟؟؟

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
جالبه که هیچ کس اشاره نمیکنه، ولی دین هندرسون که با شفیلد به EPL صعود کرده و بعنوان بهترین بازیکن فصلشون هم شناخته شده(فکر میکنم بهترین بازیکن جوون فصلشون) که رکورد کلین شیت رو هم زده واسشون، درخواست دائمی شدن قراردادش رو داده که در شفیلد بمونه!!!
ولی ما با گرانت و رومرو سر کنیم؟؟؟
این کی بود دیگه؟
جوئل پررا رو هم داشتیم ک مو میگفت قطعا جزو بهترینا میشه
ظاهراً دروازه بان مستعد داریم تو تیمای پایه، ولی بدی دروازه بان اینه تا بخواد جا بیفته یه مدت خیلی به فنا میره تیم:D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
این کی بود دیگه؟
جوئل پررا رو هم داشتیم ک مو میگفت قطعا جزو بهترینا میشه
ظاهراً دروازه بان مستعد داریم تو تیمای پایه، ولی بدی دروازه بان اینه تا بخواد جا بیفته یه مدت خیلی به فنا میره تیم:D
یه جوون 22 ساله که خیلی وقت هستش که داره قرضی اینور و اونور بازی میکنه، تو همه رده های سنی انگلیس هم بازی کرده، ظاهرا در لیست جدید سوثگیت هم حضور داره!!!
عملکردش به نحوی بوده که همه میگفتن باید جایگزین دخیا بشه و از دخیا خیلی بهتره(قبل از این فرط های اخیر دخیا) ولی خوب مشخصا مدیران ما عمرا عرضه بهره برداری از استعدادهای جوون رو ندارن، من که با اطمینان میگم باید دخیارو بفروشن امسال و به جاش یکی از بین پریرا یا هندرسون یا حتی رومرو رو فیکس کنند...
ولی میدونیم که این احمق ها، دخیارو میفروشن به پاریس یا یووه با قیمت 60-50 میلیون و به جاش میرن دنبال اوبلاکی که بند فسخ قرارداد 120 میلیونی داره!!!
به جای اینکه بخوان ضعفهای وحشتناک تیمشون رو برطرف کنند، میرن دنبال این خریدهای احمقانه ای که اصلا احتیاجی بهشون نیست، فقط بخاطر اینکه جو رسانه ای و اسپانسرهارو خوشحال کنند!!!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
به نظر من هم دخه آ رو باید رد کنند بره. خیلی زحمت کشیده اما دیگه خودش هم انگار خسته شده و دنبال تیمی هست که جام بگیره توش.

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
یه جوون 22 ساله که خیلی وقت هستش که داره قرضی اینور و اونور بازی میکنه، تو همه رده های سنی انگلیس هم بازی کرده، ظاهرا در لیست جدید سوثگیت هم حضور داره!!!
عملکردش به نحوی بوده که همه میگفتن باید جایگزین دخیا بشه و از دخیا خیلی بهتره(قبل از این فرط های اخیر دخیا) ولی خوب مشخصا مدیران ما عمرا عرضه بهره برداری از استعدادهای جوون رو ندارن، من که با اطمینان میگم باید دخیارو بفروشن امسال و به جاش یکی از بین پریرا یا هندرسون یا حتی رومرو رو فیکس کنند...
ولی میدونیم که این احمق ها، دخیارو میفروشن به پاریس یا یووه با قیمت 60-50 میلیون و به جاش میرن دنبال اوبلاکی که بند فسخ قرارداد 120 میلیونی داره!!!
به جای اینکه بخوان ضعفهای وحشتناک تیمشون رو برطرف کنند، میرن دنبال این خریدهای احمقانه ای که اصلا احتیاجی بهشون نیست، فقط بخاطر اینکه جو رسانه ای و اسپانسرهارو خوشحال کنند!!!
واقعا اگر بخوان اینکار رو بکن از احمق هم احمق تر هستن
همین رومرو جوابگوی دروازهبان هستش پریرا یا هندرسون هم میتونن فعلا ذخیره رومرو باشن تا جا بیوفتن
پوگبا رو هم که گفتن زیر 160 میلیون پوند بهش فکر نمیکنن

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
واقعا اگر بخوان اینکار رو بکن از احمق هم احمق تر هستن
همین رومرو جوابگوی دروازهبان هستش پریرا یا هندرسون هم میتونن فعلا ذخیره رومرو باشن تا جا بیوفتن
پوگبا رو هم که گفتن زیر 160 میلیون پوند بهش فکر نمیکنن
ظاهرا رئال هم از خرید پوگبا پشیمون شده!!!
میگن که حقوق بالایی که خواسته، قضیه رو منتفی کرده، بهمراه اینکه خیلی از مدیرهای رئال تو شک هستن که ارزش خریدش رو داشته باشه...
با عملکرد چند وقت اخیرش، میگن حتی زیدان هم دو دل شده!!:general711::general711:
ولی خوب رئال داره کار دست رو انجام میده و میخوان اندومبله رو بخرن!!! وقتی یه هافبک مثل اندومبله تو تیمت باشه، خیالت راحت میشه که تو زمین، کم نمیارن هافبک هات، شاید بازیسازیت اونقدر خوب نباشه، ولی سرمایه گذاریت رو روی وینگرها و مهاجمها انجام میدی، مودریچ رو هم که داری...

مدیر لیون میگفت دو تیم شهر منچستر به دنبال خریدش بودن، ولی بعداز اینکه برچسب 100 میلیونی روش گذاشتن، از اشتهاشون کم شده، اما مشخصا رئال و یووه به دنبال خریدش هستن، با قیمتی کمتر از 100 میلیون یورو که ظاهرا مدیر لیون دوست داره که به یووه بره...
فکر میکنم که اگه به پرداخت پول باشه، سیتی شانسش بیشتر از بقیه باشه، چون سیتی دوباره میخواد خرید کنه و فرناندینیو و گوندوغان رو میخوان جایگزین بکنن و لیست خریدشون بلند بالا نیست...

ولی باشگاه منچستر؟؟؟ تو خواب تشریف داره...
تو جایگزین کردن کوچکترین بازیکنشون ری...دن. واسه ماتا و هررا و یانگ و شاو و دفاع های میانی و حتی هافبک پشت مهاجم و وینگر، هیچ گزینه ای ندارن...
در حقیقت وجود داره، ولی نمیتونن بگیرنشون، مثل بیساکا که سنگ روی یخشون کرد، مثل فرناندز که با سیتی تقریبا به توافق رسیده و اندومبله که همه دارن باهاش مذاکره میکنن، الا منچستر...
سر همین قضایا، دارن به در و دیوار میزنن که قرارداد یه سری نخاله که باید 2-3 فصل پیش بیرون انداخته میشدن رو تمدید کنن!!!! حالا بیاین بگین که موران چرا فلینی رو در تیمش نگه داشته بود!!!!! خوب واقعا سگش شرف داشت به این فرد و میدونست که مدیرهای این باشگاه، عرضه اوردن بهتر از اون رو واسش نداشتن!!!!

هیچ گزینه ای غیر از مانولاس واسه دفاع هم نداشتیم که اون هم میخواد در ایتالیا بمونه و قراردادش رو میخواد تمدید کنه، لوکاکو هم اگه جدا بشه که احتمالش حتی از پوگبا و دخیا خیلی بیشتر هستش، گزینه ای برای جایگزینیش نداریم، چون ایکاردی هم نمیخواد از ایتالیا خارج بشه!!!
رایولا میخواد که دلیخت به منچستر بیاد، ولی منچستر میتونه مبلغ تو مایه های 80-100 میلیون واسش پرداخت کنه؟؟؟ واسه یه دفاع میانی؟؟؟؟

فیلان و سولسشر و چند نفر دیگه از شکل خریدهایی که میخوان انجام بدن، گفتن، که بیشتر همون سبک فرگوسن رو میخوان ادامه بدن، با بازیکنهای فیزیکی و دونده در زمین، ولی میخوام بدونم که آیا با بازیکنهایی مثل اندرسون و فلچر، این تیم (بهتر بگم، این مربی) میتونه به بهتر از سهمیه یورولیگ هم فکر کنه؟؟؟
حتی فرگوسن هم که فرگوسن بود، تیمش ترکیبی از ستاره ها و بازیکنهای کارگر بود تو زمین، اصلا بازیکن تو این سبک درگیر و با استعداد تو دنیای فوتبال پیدا نمیکنم و نمیشناسم، مخصوصا تو بازیکنهایی که اون جلو بازی میکنن، مثل وینگر و مهاجم و هافبک پشت مهاجم، بازیکنهایی که تو زمین، بیخیال نباشن و دنبال توپ بدون...

اصلا دلیلی بر موفق بودن این سبک نمیبینم، چون بازیکن تو این سبک وجود نداره دیگه و اکثر بازیکنهایی که بعنوان وینگر یا مهاجم بازی میکنن، خیلی فانتزی بازی میکنن و تو زمین تا قبل رسیدن توپ بهشون، خیلی بیخیال هستن...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
دلیخت که میگفت قیمتم کمتر از دی یونگ هستش و بارسا اون 70 میلیون گرفته؟

بالا