چلسی گل دوم رو هم زد
دیگه رسما خداحافظ سهمیه لیگ قهرمانان
دیگه رسما خداحافظ سهمیه لیگ قهرمانان
خوب میشه درکش کرد که چرا استعفا نمیده به هر حال این فرصت طلایی برای اوله هست که از یک تیمی مثل مولده به هر حال به لیگ برتر انگلیس اومده یونایتد که خوبه هر تیم دیگه ای هم بود استعفا نمیداد نه اوله هر کسی باشه این کارو نمیکنه چون همین الانم اوله آینده مربیگریش رو قمار کرد و باخت تا اینجا اگر الان ول کنه که دیگه همون مولده هم راهش نمیدن...دقیقا،نمیدونم چرا استعفا نمیده،دوس داره خراب بشه به اینده حرفه ای که داره،مثل مویس،
خب قطعا این راه ،ره به ترکستانه،الان با یه متن زیبا و اینکه تمام اشتباهاتو بندازه گردن وودوارد و گلیزرا،میتونه بره،ولی اون موقع،دیگه نمیتونه خودشو مبرا کنه از همه چیخوب میشه درکش کرد که چرا استعفا نمیده به هر حال این فرصت طلایی برای اوله هست که از یک تیمی مثل مولده به هر حال به لیگ برتر انگلیس اومده یونایتد که خوبه هر تیم دیگه ای هم بود استعفا نمیداد نه اوله هر کسی باشه این کارو نمیکنه چون همین الانم اوله آینده مربیگریش رو قمار کرد و باخت تا اینجا اگر الان ول کنه که دیگه همون مولده هم راهش نمیدن...
والله من از همون ماه اولی که سولسشر اومد، گفتم، ولی کسی قبول که نمیکرد، همه در جو نتایج ابتدایی سولسشر خوابیده بودن...در واقع اوله و هوادارها و ....قربانی بازی کثیف وودی و گلیزرها شدن از اول مشخص بود چی میشه ته این بازی ما خودمون رو گول میزدیم
به نظر من اوله الان میتونه نقش سرنوشت سازی رو بازی کنه چرا که میتونه به گلیزرها فشار بیاره که اگر اتفاقات مد نظر من نیفته من قطع همکاری میکنم خوب در این صورت میتونه متن نامه هاش رو به گلیزرها نگه داره و بعد که همه چیز تموم شد یا حتی اخراج هم اگر شد نامه رو منتشر کنه و با هوادارها رو راست باشه اون موقع اونها واقعا وارد بحران میشنخب قطعا این راه ،ره به ترکستانه،الان با یه متن زیبا و اینکه تمام اشتباهاتو بندازه گردن وودوارد و گلیزرا،میتونه بره،ولی اون موقع،دیگه نمیتونه خودشو مبرا کنه از همه چی
این کار بهترینه،ولی نمیکنه ،منفعل بدبخت،به فنامیره توسط اون وود بیشرف واون مالکای عوضیبه نظر من اوله الان میتونه نقش سرنوشت سازی رو بازی کنه چرا که میتونه به گلیزرها فشار بیاره که اگر اتفاقات مد نظر من نیفته من قطع همکاری میکنم خوب در این صورت میتونه متن نامه هاش رو به گلیزرها نگه داره و بعد که همه چیز تموم شد یا حتی اخراج هم اگر شد نامه رو منتشر کنه و با هوادارها رو راست باشه اون موقع اونها واقعا وارد بحران میشن