• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
چلسی گل دوم رو هم زد
دیگه رسما خداحافظ سهمیه لیگ قهرمانان

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
بازهم سوپر اشتباه خط دفاع یونایتد و لوک شاو و گل مفتی که خوردیم

Sent from my iPhone using Tapatalk

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تنها خبر خوشحال کننده ای که شاید هواداران رو خوشحال کنه فروش باشگاه توسط گلیزرها و روی کار آمدن یک مدیریت جدید و با برنامه و ساختار منطقی هست

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی میخوام بدونم کی به این فربه، گفته بیا فوتبالیست بشو؟؟؟
شاو رو هم با اوردنگی باید بیرون بندازن، یه چیزی تو مایه های فرطش تو بازی با ولوز رو تکرار کرد!!!!
فربه چا...

Last edited:

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
رشفورد تو شش قدم تک تک رو با ۲۰ متر اختلاف رد بیرون

hassan.Sabbah

Registered User
لایک‌ها
1,244
چلسی که صعودش رو قطعی کرد، تنها امید ما نبردن آرسنال و بردن ما هست و سپس انتظار برای شکست تاتنهام با یه لشگر مصدوم و محرومیت سون مقابل تافی‌هاست، که با این وضع تیم اصلا نباید انتظار بازی های دیگه رو بکشیم چون خودمون نمیتونیم تیم بیستم جدول رو ببریم

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
خداییش این تیم لیاقت حضور تو لیگ قهرمانان رو هم نداره

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دوست ندارم اینو بگم ولی بهتره اوله به عنوان یک چهره ای که به عنوان بازیکن دوست داشتنی بود همین الان استعفا بده و کار رو ول کنه و بسپاره دست وودوارد تا بیش از این با اسمش و خاطرات هوادارها بازی نشده برای مفت خوری یک عده همین الان بزنه بیرون بهتر از اینه که هفته پنجم فصل بعد با اوله اوت فریاد هوادارها بره و وودوارد باز بره پشت یکی دیگه قایم بشه

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
گفتم
تنها روزنه امید
تغییر مالکان تیم هست که به دنبال اون مدیریت هم تغییر کنه و شاید کادر فنی تیم هم بعدش دستخوش تغییرات بشه

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
دقیقا،نمیدونم چرا استعفا نمیده،دوس داره خراب بشه به اینده حرفه ای که داره،مثل مویس،
خوب میشه درکش کرد که چرا استعفا نمیده به هر حال این فرصت طلایی برای اوله هست که از یک تیمی مثل مولده به هر حال به لیگ برتر انگلیس اومده یونایتد که خوبه هر تیم دیگه ای هم بود استعفا نمیداد نه اوله هر کسی باشه این کارو نمیکنه چون همین الانم اوله آینده مربیگریش رو قمار کرد و باخت تا اینجا اگر الان ول کنه که دیگه همون مولده هم راهش نمیدن...

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
در واقع اوله و هوادارها و ....قربانی بازی کثیف وودی و گلیزرها شدن از اول مشخص بود چی میشه ته این بازی ما خودمون رو گول میزدیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب رسما دیگه سهمیه برای منچستر تمام شد با این اختلاف 4 و 5 امتیازی که با تاتنهام و چلسی داره!!!!!!!
و سلام به یورولیگ، فقط موندم اگه لیگ یه 10-12 بازی دیگه ادامه پیدا میکرد، 100 درصد سقوط میکردیم به چمپیونشیپ!!!!

حتی اگه من هم بودم، بهتر از سولسشر نتیجه میگرفتم!!!!

چون حداقل هیچوقت فربه ای مثل شاو و گوسفندهایی مثل یانگ و جونز رو تو زمین نمیگذاشتم!!!!
جاش باشم برای اینکه فصل دیگه با اوردنگی بیرون انداخته نشم و آبروی خودم رو نبرم، همین الان استعفا میدادم و برمیگشتم مولده!!!!!

اصلان یه حسی بهت گفته بود که اگه قرارداد سولسشر رو رسمی کنن، نتایجش افتضاح میشه؟؟؟ چرا به وودگوساله این رو نگفتی زودتر؟؟؟؟؟

درنهایت، این تیم فصل آینده هم حتی نمیتونه سهمیه یورولیگ رو هم بگیره، با اطمینان میگم این رو!!!!!
هنوز فصل شروع نشده بود گفتم عمرا سهمیه نمیگیریم امسال، این هم اثباتش، وضعیت این باشگاه با مربی یا بازیکن درست بشو نیست!!!!!
فکر میکنم که دیگه این باشگاه برای من تمام شده...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
خوب میشه درکش کرد که چرا استعفا نمیده به هر حال این فرصت طلایی برای اوله هست که از یک تیمی مثل مولده به هر حال به لیگ برتر انگلیس اومده یونایتد که خوبه هر تیم دیگه ای هم بود استعفا نمیداد نه اوله هر کسی باشه این کارو نمیکنه چون همین الانم اوله آینده مربیگریش رو قمار کرد و باخت تا اینجا اگر الان ول کنه که دیگه همون مولده هم راهش نمیدن...
خب قطعا این راه ،ره به ترکستانه،الان با یه متن زیبا و اینکه تمام اشتباهاتو بندازه گردن وودوارد و گلیزرا،میتونه بره،ولی اون موقع،دیگه نمیتونه خودشو مبرا کنه از همه چی

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
در واقع اوله و هوادارها و ....قربانی بازی کثیف وودی و گلیزرها شدن از اول مشخص بود چی میشه ته این بازی ما خودمون رو گول میزدیم
والله من از همون ماه اولی که سولسشر اومد، گفتم، ولی کسی قبول که نمیکرد، همه در جو نتایج ابتدایی سولسشر خوابیده بودن...
حالا بماند، من کاری ندارم که اوله سیبل گلیزرها شده یا نه، من میگم اگه شعورش کار کنه و دلش نخواد فصل دیگه تحقیر بشه و اخراج که دیگه اون موقع رسما باید مربیگری رو ببوسه بزاره کنار، باید همین الان استعفا بده!!!
حالا میفهمم که فیلان چرا جدیتی نداشت برای تمدید قراردادش!!!
تنها یه مربی میتونه این باشگاه رو موفق کنه، اون هم پوچتینو هستش که شرف داره به همه گزینه ها، اون هم در کنار میشل که مدیر ورزشی باشگاه باشه، همین!!!!!

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
خب قطعا این راه ،ره به ترکستانه،الان با یه متن زیبا و اینکه تمام اشتباهاتو بندازه گردن وودوارد و گلیزرا،میتونه بره،ولی اون موقع،دیگه نمیتونه خودشو مبرا کنه از همه چی
به نظر من اوله الان میتونه نقش سرنوشت سازی رو بازی کنه چرا که میتونه به گلیزرها فشار بیاره که اگر اتفاقات مد نظر من نیفته من قطع همکاری میکنم خوب در این صورت میتونه متن نامه هاش رو به گلیزرها نگه داره و بعد که همه چیز تموم شد یا حتی اخراج هم اگر شد نامه رو منتشر کنه و با هوادارها رو راست باشه اون موقع اونها واقعا وارد بحران میشن

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
به نظر من اوله الان میتونه نقش سرنوشت سازی رو بازی کنه چرا که میتونه به گلیزرها فشار بیاره که اگر اتفاقات مد نظر من نیفته من قطع همکاری میکنم خوب در این صورت میتونه متن نامه هاش رو به گلیزرها نگه داره و بعد که همه چیز تموم شد یا حتی اخراج هم اگر شد نامه رو منتشر کنه و با هوادارها رو راست باشه اون موقع اونها واقعا وارد بحران میشن
این کار بهترینه،ولی نمیکنه ،منفعل بدبخت،به فنا‌میره توسط اون وود بیشرف و‌اون مالکای عوضی

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
ای کاش مورون اخراج نمیشد حداقل الان این درام اوله رخ نداده بود و سر فرصت یک مربی در کلاس جهانی میاوردن...

بالا