یه سوال، اگر ما بازی آخر رو ببریم آرسنال امتیاز از دست بده و ما پنجم شیم و چلسی لیگ اروپا رو ببره و سهمیه مستقیم بگیره و با توجه به اینکه نهایت ۵ تا تیم از انگلیس میشه تو چمپیونزلیگ باشن ممکنه همینقدر مسخره ما سهمیه پنجم رو بگیریم؟
اصلان از 3-2 ماه پیش این همه مطلب زدم، دوباره داری این سوال هارو میپرسی؟؟؟
https://www.tarafdari.com/node/1292217
همون چیزی که 3 ماه پیش گفتم...
درضمن، حتی آرسنال هم شانس قهرمانی یورولیگ و حضور در UCL رو داره، ولی ما...
یه نکته خیلی خنده داری وجود داره، اگه چلسی قهرمان UEL بشه، آرسنال سهمیه UCL نمیتونه بگیره و تیم سوم لیگ فرانسه میره UCL... واسه همین دارن به این امید بازی میکنن که مثلا تاتنهام با اختلاف بالا بازی بعدیش رو ببازه و اونها با اختلاف بالا برنده بشن که اگه قهرمان یورولیگ نشدن، حداقل جایگاه چهارم رو بگیرن به جای تاتنهام!!! که در اونصورت، تاتنهام به یورولیگ میره!!!!
منچستر رسما، هیچ شانسی برای UCL نداره و حداکثر میتونه در UEL بازی کنه...جالبه که اگه بازی ها، یه 3-4تا دیگه ادامه داشت، سهمیه یورولیگ رو هم از دست میدادیم بدون شک!!!
خوب ماتا هم رسما اعلام کرده که داره به بیلبائو میره!! همینطور چیزی که مشخص شده، هررا هم به پاریس!!!
باشگاه حتی برای جدا شدن سانچز، حاضر شده که نصف حقوقش رو هم پرداخت کنه!!!!:general208::general208::general208: زالویی که موران و رسانه ها و البته تعداد زیادی از طرفدارها، به جونمون انداختن...
نمیودنم که بخندم یا گریه کنم به حال این باشگاه!!! که شاید نصف بیشتر تیمش جدا شده و تعداد دیگه ای هم مثل لوکاکو و رشفورد و پوگبا و دخیا و حتی مارسیال، در انگیزه جدا شدن هستن، ولی هنوز حتی دنبال پیدا کردن جایگزین هیچکدومشون نیستن!!!
سولسشر دیروز رسما اعلام کرد که تعداد زیادی از این بازیکنها که بازیشون رو دیروز دیدید، آخرین بازی بود که ازشون در منچستر میبینید!!!!:general711::general711:
احتمالا خود سولسشر لباس میپوشه و میره تو زمین!! کریک هم هستش دیگه، با تمریناتی که زنش بهش میده، تمام فصل رو بازی میکنه!!!
فیلیپ نویل هم هست، نیکی بات هم هست، نیازی نداریم به بازیکن...:general711::general711::general711:
فقط مشکل مهاجم هستش که الان که لوکاکو داره میره، وینگر هم نداریم، نمیدونیم که رشفورد رو بزاریم وینگر بازی کنه یا مهاجم؟؟؟ مشخصا تو هیچکدومشون هیچ غلطی نمیکنه... دوستان کسی با نیستلروی در ارتباط نیست؟؟ شاید واسه یکی دو فصل خواست بازی کنه؟؟؟ یا فن پرسی؟؟؟؟ بازنشسته نشه و برگرده باشگاه!!!!
در نهایت هم این رو بگم، سولسشر رسما میخواد باشگاه رو زیر و رو کنه، ولی با چی؟؟؟ نکنه بازیکنهای مولده رو میخواد بیاره به تیمش؟؟؟ تازه متوجه شدم که چرا گفته بود رقبای ما، تیمهای نیوکاسل و واتفورد هستن!!! احتمالا بازیکنهای مولده رو در همین حد حساب کرده....:general711:
یه چند سال دیگه میپرسیم، یه باشگاهی بود تو فوتبال انگلیس، تو شهر منچستر بود، مثلا میخواست با سیتی رقابت کنه!! الان فکر کنم تو دسته دوم انگلیسه؟؟ اسمش چی بود؟؟؟