• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران منچستر یونایتد

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
ای کاش مورون اخراج نمیشد حداقل الان این درام اوله رخ نداده بود و سر فرصت یک مربی در کلاس جهانی میاوردن...
حسین جون اخراج مورینیو واقعا اشتباه بود . باید تا اخر فصل نگهش می داشتن . چه بسا می تونست تیم رو خودش برای کسب سهمیه برسونه . بعید نبود از مورینیو گرفتن سهمیه .
حیف و حیف از این تیم با اصالت و با شخصیت که به چنین جایگاهی رسیده . اتالانتا و ختافه سال دیگه تو لیگ قهرمانان بازی می کنند ما باید بریم لیگ اروپا !!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خیلی جالبه، سال 2016 آژاکس فن در سار رو کرد مدیر ورزشیش و تن هاخ رو اورد سرمربی آژاکس کرد، در عرض 3 فصل از فینال یورولیگ که به ما باختن، الان در آستانه 3 گانه هستن با کمترین هزینه ها و داشتن یکی از جوونترین و بهترین ستاره های دنیای فوتبال، ولی منچستر در 3 فصل گذشته به کجا رسیده با یکی از بیشترین هزینه ها!!!!
چقدر داشتن یه مربی خوب و یک مدیر با عقل و شعور، میتونه برای موفقیت یک باشگاه لازم باشه!!!!!!!!

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
ای کاش مورون اخراج نمیشد حداقل الان این درام اوله رخ نداده بود و سر فرصت یک مربی در کلاس جهانی میاوردن...
ای کاش، ای کاش...
فایده نداره این چیزها، باید شال و کلاه سبز و زرد بپوشیم بریم ورزشگاه و داد بزنیم Galzers Out...
شاید موران میموند و همون دور اول بازی با پاریس، تو خونه میباختیم و تو خونه حریف، بدتر میباختیم و بالا نمیومدیم، تو لیگ هم با اون نتایجی که داشتیم جلو میرفتیم، در ادامه فصل، نتایجمون بهتر از این نمیشد، ولی خوب با این فجاعتی که آرسنال و چلسی داشتن میرفتن جلو، شاید موران به یه جایی میرسید...
ولی آیا بازیکنها، باهاش میموندن؟؟؟ پوگبا که همون زمستون میرفت واسه جدایی!!!
در مورد بقیه هم چیزی برای گفتن ندارم، شاید اگه موران میموند و سهمیه میگرفت، دوباره همین آش بود و همین کاسه، تابستون میومد و دوباره یه سری آشغال و پیرپاتال در باشگاه جمع میکردیم و دوباره فصلی مثل ابتدای همین فصل رو تجربه میکردیم!!!!!
و دوباره باید کسایی مثل فلینی و ... رو تحمل میکردیم!!
البته مشخصا که موران بازیکن میخواست، ولی واسش چیز خاصی نمیخریدن...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
ای کاش، ای کاش...
فایده نداره این چیزها، باید شال و کلاه سبز و زرد بپوشیم بریم ورزشگاه و داد بزنیم Galzers Out...
شاید موران میموند و همون دور اول بازی با پاریس، تو خونه میباختیم و تو خونه حریف، بدتر میباختیم و بالا نمیومدیم، تو لیگ هم با اون نتایجی که داشتیم جلو میرفتیم، در ادامه فصل، نتایجمون بهتر از این نمیشد، ولی خوب با این فجاعتی که آرسنال و چلسی داشتن میرفتن جلو، شاید موران به یه جایی میرسید...
ولی آیا بازیکنها، باهاش میموندن؟؟؟ پوگبا که همون زمستون میرفت واسه جدایی!!!
در مورد بقیه هم چیزی برای گفتن ندارم، شاید اگه موران میموند و سهمیه میگرفت، دوباره همین آش بود و همین کاسه، تابستون میومد و دوباره یه سری آشغال و پیرپاتال در باشگاه جمع میکردیم و دوباره فصلی مثل ابتدای همین فصل رو تجربه میکردیم!!!!!
و دوباره باید کسایی مثل فلینی و ... رو تحمل میکردیم!!
البته مشخصا که موران بازیکن میخواست، ولی واسش چیز خاصی نمیخریدن...

یعنی شما حاضر بودی با همون سبک خسته موران ادامه بدید والا من که حاظر نبودم و به ندرت بازیهای منچستر رو میدیدم اخریا دیگه
یکی از دوستان گفتن گلیزرها دارن باشگاه رو میفروشن درسته اخبارش ؟
امیدوارم ادم درستی باشگاه رو بگیره و یه بازسازی درستی بکنه تیم و مجموعه رو

batoobato

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
6,559
من فکر نکنم مورون هم میتونست نتیجه گیری بکنه و تیم رو به لیگ قهرمانان برسونه ولی خوب اونجوری عوضش الان اخراج میشد و سر فرصت یک فردی انتخاب میشد که شاید وضعیت بهتر میشد در نهایت البته اوله و مورون نداره با این وضعیت کیفیت بازیکنها و مدیرهای تیم همین گندی هستیم که بودیم یک کم بالا پایین

hdland

Registered User
لایک‌ها
1,015
خیلی جالبه، سال 2016 آژاکس فن در سار رو کرد مدیر ورزشیش و تن هاخ رو اورد سرمربی آژاکس کرد، در عرض 3 فصل از فینال یورولیگ که به ما باختن، الان در آستانه 3 گانه هستن با کمترین هزینه ها و داشتن یکی از جوونترین و بهترین ستاره های دنیای فوتبال، ولی منچستر در 3 فصل گذشته به کجا رسیده با یکی از بیشترین هزینه ها!!!!
چقدر داشتن یه مربی خوب و یک مدیر با عقل و شعور، میتونه برای موفقیت یک باشگاه لازم باشه!!!!!!!!

من نو کف سبک بازی تیم تن هاگ بودم رفتم سرچ زدم هفته پیش فهمیدم دستیار پپ تو بایرن بوده . تیکی تاکا رو ارتقا داده لامصب .

حیف که سر الکس زود نتونست پپ رو جایگزین خودش کنه و رفت بایرن .

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
والا اگه پپ هم سرمربی بود با این مدیریت به مشکل میخورد

ما ۶ ساله که داریم پسرفت میکنیم و درجا میزنیم
باید این رویه اشتباه رو تصحیح کنیم

برای تصحیح هم باید از راس هرم شروع کنیم
یعنی مدیریت و مالکیت تیم

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
یعنی شما حاضر بودی با همون سبک خسته موران ادامه بدید والا من که حاظر نبودم و به ندرت بازیهای منچستر رو میدیدم اخریا دیگه
یکی از دوستان گفتن گلیزرها دارن باشگاه رو میفروشن درسته اخبارش ؟
امیدوارم ادم درستی باشگاه رو بگیره و یه بازسازی درستی بکنه تیم و مجموعه رو
نه آقا، این همه نوشتم که؟
داشتم مثلا آیندش رو ترسیم میکردم... که عمرا موفق نمیشد.
من نو کف سبک بازی تیم تن هاگ بودم رفتم سرچ زدم هفته پیش فهمیدم دستیار پپ تو بایرن بوده . تیکی تاکا رو ارتقا داده لامصب .

حیف که سر الکس زود نتونست پپ رو جایگزین خودش کنه و رفت بایرن .
عجب!!!
کلا نمیدونم چی بگم، جز اینکه این باشگاه به خاک سیاه نشسته...

AslanSalarkia

همکار بازنشسته
لایک‌ها
22,271
یه سوال، اگر ما بازی آخر رو ببریم آرسنال امتیاز از دست بده و ما پنجم شیم و چلسی لیگ اروپا رو ببره و سهمیه مستقیم بگیره و با توجه به اینکه نهایت ۵ تا تیم از انگلیس میشه تو چمپیونزلیگ باشن ممکنه همینقدر مسخره ما سهمیه پنجم رو بگیریم؟:D

arya2000c

Registered User
لایک‌ها
1,085
یه سوال، اگر ما بازی آخر رو ببریم آرسنال امتیاز از دست بده و ما پنجم شیم و چلسی لیگ اروپا رو ببره و سهمیه مستقیم بگیره و با توجه به اینکه نهایت ۵ تا تیم از انگلیس میشه تو چمپیونزلیگ باشن ممکنه همینقدر مسخره ما سهمیه پنجم رو بگیریم؟:D
نه نمیشه،اگه تیمی قهرمان یورو لیگ بشه ولی تو لیگ خودش سهمیه نگرفته باشه،سهمیه رو مسدن بهش،الان آرسنال این شانس رو داره که قهرمان بشه و سهمیه بگیره،کار ما دیگه تموم شد.

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
اصلان از 3-2 ماه پیش این همه مطلب زدم، دوباره داری این سوال هارو میپرسی؟؟؟o_O
https://www.tarafdari.com/node/1292217
همون چیزی که 3 ماه پیش گفتم...
درضمن، حتی آرسنال هم شانس قهرمانی یورولیگ و حضور در UCL رو داره، ولی ما...
یه نکته خیلی خنده داری وجود داره، اگه چلسی قهرمان UEL بشه، آرسنال سهمیه UCL نمیتونه بگیره و تیم سوم لیگ فرانسه میره UCL... واسه همین دارن به این امید بازی میکنن که مثلا تاتنهام با اختلاف بالا بازی بعدیش رو ببازه و اونها با اختلاف بالا برنده بشن که اگه قهرمان یورولیگ نشدن، حداقل جایگاه چهارم رو بگیرن به جای تاتنهام!!! که در اونصورت، تاتنهام به یورولیگ میره!!!!
منچستر رسما، هیچ شانسی برای UCL نداره و حداکثر میتونه در UEL بازی کنه...جالبه که اگه بازی ها، یه 3-4تا دیگه ادامه داشت، سهمیه یورولیگ رو هم از دست میدادیم بدون شک!!!

خوب ماتا هم رسما اعلام کرده که داره به بیلبائو میره!! همینطور چیزی که مشخص شده، هررا هم به پاریس!!!
باشگاه حتی برای جدا شدن سانچز، حاضر شده که نصف حقوقش رو هم پرداخت کنه!!!!:general208::general208::general208: زالویی که موران و رسانه ها و البته تعداد زیادی از طرفدارها، به جونمون انداختن...

نمیودنم که بخندم یا گریه کنم به حال این باشگاه!!! که شاید نصف بیشتر تیمش جدا شده و تعداد دیگه ای هم مثل لوکاکو و رشفورد و پوگبا و دخیا و حتی مارسیال، در انگیزه جدا شدن هستن، ولی هنوز حتی دنبال پیدا کردن جایگزین هیچکدومشون نیستن!!!
سولسشر دیروز رسما اعلام کرد که تعداد زیادی از این بازیکنها که بازیشون رو دیروز دیدید، آخرین بازی بود که ازشون در منچستر میبینید!!!!:general711::general711:
احتمالا خود سولسشر لباس میپوشه و میره تو زمین!! کریک هم هستش دیگه، با تمریناتی که زنش بهش میده، تمام فصل رو بازی میکنه!!!:D
فیلیپ نویل هم هست، نیکی بات هم هست، نیازی نداریم به بازیکن...:general711::general711::general711:
فقط مشکل مهاجم هستش که الان که لوکاکو داره میره، وینگر هم نداریم، نمیدونیم که رشفورد رو بزاریم وینگر بازی کنه یا مهاجم؟؟؟ مشخصا تو هیچکدومشون هیچ غلطی نمیکنه... دوستان کسی با نیستلروی در ارتباط نیست؟؟ شاید واسه یکی دو فصل خواست بازی کنه؟؟؟ یا فن پرسی؟؟؟؟ بازنشسته نشه و برگرده باشگاه!!!!

در نهایت هم این رو بگم، سولسشر رسما میخواد باشگاه رو زیر و رو کنه، ولی با چی؟؟؟ نکنه بازیکنهای مولده رو میخواد بیاره به تیمش؟؟؟ تازه متوجه شدم که چرا گفته بود رقبای ما، تیمهای نیوکاسل و واتفورد هستن!!! احتمالا بازیکنهای مولده رو در همین حد حساب کرده....:general711:
یه چند سال دیگه میپرسیم، یه باشگاهی بود تو فوتبال انگلیس، تو شهر منچستر بود، مثلا میخواست با سیتی رقابت کنه!! الان فکر کنم تو دسته دوم انگلیسه؟؟ اسمش چی بود؟؟؟

Last edited:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
یه فصل باید به اوله فرصت داد

البته من شخصا فقط تا تابستون صبر میکنم ببینم چه بازیکن هایی جذب میشن و کدوم لرد ها اخراج

اگه همین روال باشه که دیگه تماشای بازی‌های منچستر رو میذارم کنار و اوقاتم رو با پسرم میگذرونم

Last edited:

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
البته مهرداد جان، من "لوله" رو نمیشناسم، تازه وارد عرصه مربیگری شده؟:D;)
خداییش خسته شدم از این حرفها دیگه، اینکه میگیم، به شاو باید فرصت داده بشه، 6-5 فصل تو تیمه در بهترین فصلش، بعداز مصدومیتش، فجیع میتونستیم حسابش کنیم، شاو رو با بقیه وینگ بک های تاپ دنیا مقایسه کنید نه با وینگ بک ها عتیغه، اون وقت بگید در چه حدی هستش، باید به فرد فرصت بدیم، خوب این بشر در بهترین حالت فجیع بوده، چرا باید در تیم بمونه؟؟ باید به یانگ فرصت بدیم، باید به جونز فرصت بدیم، باید به بایی فرصت بدیم، باید به روخو فرصت بدیم باید به لینگارد فرصت بدیم، از همه مهمتر میرسیم به نخاله های دیگه به اسم مارسیال یا سانچز یا حتی لوکاکو، مارسیالی که باید با اوردنگی بیرون بندازنش، ولی میگیم نه مربی بعدی میدونه چطور ازش بازی بگیره، نه آقا دیگه این حرفها، اصلا درست نیست...
اوله هم میگیم باشه بخاطر اینکه جزو باشگاه بوده، حداقل بهش این رو بدهکار هستیم، ولی عملکرد سولسشر در 14 بازی اخیر، فجیع بوده، هیچ حرفی باقی نمیزاره...
من هم مثل شما، فقط تا تابستون و معلوم شدن خریدها، منتظر میمونم، شاید تا انتهای تابستون هم طول نکشه که مشخص بشه، سولسشر چجوری بازیکن میخواد بگیره و آیا وودوارد عرضه گرفتن بازیکن داره؟؟؟ که مشخصا نداره...

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
اولا امان از کیبورد اندروید

اوله منظورم بود

بعد من گفتم فقط به سرمربی فرصت داده بشه
ببینیم چه بازیکن هایی جذب می‌کنه و ترکیب تیم چطوری خواهد بود
شخصا علاقه ای ندارم هیچکدوم از بازیکن های فعلی رو فصل بعد فیکس و بعضی ها رو حتی در باشگاه ببینم

حتی دخه آ و پوگبا

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب به سلامتی ابتدا گل و الان هم اسکای مطلب زده که فرناندز با سیتی به توافق رسیده!!!!!
تا الان که هیچ گزینه نمونده بود و همه رو درو کرده بودن، باشگاه های دیگه، این هم هنوز شروع نشده نقل و انتقالات!!!!
تو شرف وودوارد، دقیقا تو MEN و اسکای گفته بودن که سولسشر از وودوارد خواسته که فرناندز رو حتما باید بگیره!!!!!!
درضمن ماتا که دیروز گفته بود، امروز هم رسما اعلام کرده که از منچستر جدا میشه!!!!
گل هستش به سبزه هم داره آراسته میشه این وضعیت باشگاه، فکر میکنم فصل دیگه، نیکی بات با کریک بازی میکنن حتما...

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
خوب به سلامتی ابتدا گل و الان هم اسکای مطلب زده که فرناندز با سیتی به توافق رسیده!!!!!
تا الان که هیچ گزینه نمونده بود و همه رو درو کرده بودن، باشگاه های دیگه، این هم هنوز شروع نشده نقل و انتقالات!!!!
تو شرف وودوارد، دقیقا تو MEN و اسکای گفته بودن که سولسشر از وودوارد خواسته که فرناندز رو حتما باید بگیره!!!!!!
درضمن ماتا که دیروز گفته بود، امروز هم رسما اعلام کرده که از منچستر جدا میشه!!!!
گل هستش به سبزه هم داره آراسته میشه این وضعیت باشگاه، فکر میکنم فصل دیگه، نیکی بات با کریک بازی میکنن حتما...
احتمالا میخوان باشگاه رو منحل کنن روشون نمیشه بگن :D

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
احتمالا میخوان باشگاه رو منحل کنن روشون نمیشه بگن :D
احتمالش هست!!!
واقعا شاید فصل دیگه گلیزرها بیان سخنرانی بزارن و بگن، باشگاه رو منحل کردیم، داریم تیکه تیکه میفروشیم که خوب بفروشیم...
ولی جدا از شوخی، من دارم فکر میکنم که گلیزرها بیخیال شدن و دارن به دنبال مشتری میگردن واسه باشگاه، واسه همین نمیخوان خرج کنند دیگه رسما...

seyyed mohammad

Registered User
لایک‌ها
972
احتمالش هست!!!
واقعا شاید فصل دیگه گلیزرها بیان سخنرانی بزارن و بگن، باشگاه رو منحل کردیم، داریم تیکه تیکه میفروشیم که خوب بفروشیم...
ولی جدا از شوخی، من دارم فکر میکنم که گلیزرها بیخیال شدن و دارن به دنبال مشتری میگردن واسه باشگاه، واسه همین نمیخوان خرج کنند دیگه رسما...
منم همین فکرو میکنم،دنبال فروششن قطعا

mehrdadb3

Registered User
لایک‌ها
2,238
احتمالش هست!!!
احتمالش خیلی زیاد هستش و امیدوارم اگر اینطور باشه هر چه زودتر منتقل کنن باشگاه رو و به فصل بعد گند نزنن با این کارشون

plsboy

Registered User
لایک‌ها
21,502
خوب الان تو طرفداری گفتن که یورو اسپورت مطلب زده که بن سلمان 6 ماهه داره با گلیزرها مذاکره میکنه سر خرید منچستر و به زودی به توافق میرسن!!!!!!!
یعنی میشه واقعیت داشته باشه؟؟؟؟
یعنی واقعا باید یه مدیریت خوب و کاربلد میزاره واسه باشگاه و کارشون رو انجام بدن؟؟؟

بالا